The sun is makin' me happy.. so are you..

-Linnéa
underbart med lov! det första jag gjorde när jag kom hem från sista skoldagen var förstås att sova. vaknade någon gång efter 5 och då blev det direkt dags för städing. jag har lovat morsan nu i flera dagar att städa rummet, och inte bara sådär på 10 minuter utan verkligen storstäda! det tog sin tid men det var det värt! Kommer en massa gäster hit på lördag så därför denna storstäding, det behövdes verkligen kan jag lova! hittade knappt något tidigare i röran. hade faktiskt räknat med att hitta mina nycklar men dom har inte dykt upp.. iofs har jag hela lovet på mig men orkar inte bli utelåst igen som jag blev förra veckan. ledigheten ser iaf lovande ut, mycket kul man ska hinna med!

Här om dan när jag och några skulle gå från lunchen gick vi förbi toaletterna för att som vanligt spegla oss, hahaa knappt så att jag och christina kan vara ifrån en spegel mer än en timme. hur som helst så var alla toaletter upptagna förutom en som jag då självklart öppnade och gick halft in i tills jag upptäckte att en av min kompis kompis stod och pissade. antar väl att killen glömt att låsa dörren. haha pinsamt vare iaf, så jag bara sprang ut, sprang en lång bit innan jag vågade stanna. hahaha.


förstår inte hur jag kan tänka på plugg nu, men jag kan väl inte kalla mig riktigt fri under lovet, har faktiskt en del plugg som måste göras. typiskt att lärarna ska sätta prov just efter lovet, vad ska de vara nödvändigt för? inte direkt så att någon vill plugga på ett lov..

Imorgon blire en sväng på stan med syrran http://www.mercedesmattfolk.blogg.se/ och  att träffa L, eller det hoppas jag på iaf! Nu ska jag fixa lite saker tills morgondagen. ha ett super lov, puss!



If you want it right, from the start. Do it yourself!


You don't know what you got, until you lose it.

-Linnéa
Sista skoldagen sen lov, underbart! är verkligen hur less på skolan som helt så det kommer sitta perfekt med lov! lov är väl mest till för att ta det lungt men det brukar aldrig bli så, men huvudsaken att man slipper skolan lite då och då. min tränare ska meddela idag och det blir någon träning på lovet eller inte, hoppas på träning såklart! känner verkligen inte för att vara hemma ihelgen, behöver komma bort ett tag plus att det kommer massa gäster på lördag så det passar bra att vara borta både fredag och lördag.

Nu har vi haft sacko sen förra onsdagen och det känns kanon! nästan att han är så lugn och fin att man inte märker av han.

 

 



Hade varit jätte taggad på att göra såkallade lilla lumpen nu mellan fredag och söndag men jag fick hem mina papper om detta igår och det skulle vara inskickat för flera dagar sen, riktigt lyckat...
Nu ska jag kolla igenom lite plugg till provet jag ska ha senare idag. puss!

...

fuckfuckfuck, jag är bara så less just nu..

life ain't beautiful without you..

-Linnéa
känns verkligen inte lyckat, har prov imorgon på 2 kapitel cirka 50 sidor och jag har ingen bok.. hade så bråttom till skolan idag för komma i tid och glömde helt bort att ta med mig mitt lånekort för att kunna låna boken till provet. det blir inget prov för mig imorgon.. eller man kanske ska säga, hittade inte mitt lånekort. mitt rum ser ut som jag vet inte vad, tappat bort både lånekortet och nycklarna i röran så jag antar väl att det är bara att börja städa. har varit av med mina nycklar nu i en vecka. har inte haft ork till att leta efter dom, så det har blvit att dela skåp med nadja från klassen där redan 2 till delar hennes skåp. det blir lite fullt men det funkar. Nu ska jag göra klart min beställning från ellos innan det är dags att ta itu med rummet. hej så länge!

  

some things change everything

-Linnéa
runt 7 igår kom jag till naima där vi laga middag för att senare dra oss vidare på fest. verkligen lyckad fest! alla var sociala, trevliga och verkade ha hur kul som helst tills lite otrevligheter kom upp.. jag menar verkligen alla, tack för all hjälp igår, hade aldrig klarat det utan er!

hade gärna sovit ett bra tag till men blev väckt av morsan som bad mig att komma ut i köket för att diskutera gårdagen. borde inte vara förvånad men trodde fan inte att det skulle bli såhär.. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost så att jag orkar med dagen. puss!

  

Den ena dan är den andra lik.

-linnéa
Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag ska iväg. somnade alldels för sent igår, kl 3, men det gick bara inte att sova. vaknade förstås väldigt sent, nästan så att hela dagen var över menmen. nu ska jag skynda mig att göra mig i ordning och sen försöka hinna färga håret på syrran. sen blire iväg till naima för att äta och senare dra på fest vilket jag ser framemot! jag hoppas att jag får träffa j idag!

Brorsans hund Sacko som den nu heter ska jag ta ut på en promenad så fort jag är klar med Mercedes hår. Vi har nyss köpt nytt halsband, koppel och leksaker åt den så he's happy!

'

Puss♥

   

Sacko!

-Linnéa
nu har vovven flyttat in, zako heter han. huur söt som helst! han har endast varit här i en halvtimme och verkar redan trivas bra :) känns kul att ha en ny familjemedlem(= det första blev ju såklart en promenad med hunden tillsammans med syrran efter en biltur på 4 timmar sen en massa mat förstås. syrran och jag hann just klart med tårtan innan mamma, brosan och hunden kom. det blir såklart en bild på syrran och mitt mästerverk till tårta. nu ska jag ut på en promenad. puss!



Sometimes two people have to Fall apart just to realize how much they need to fall back together again.

-Linnéa
nu sitter jag här på info&layouten och det är bara 2 som arbetar, ovanligt? nej inte alls! antningen är det msn eller spel som gäller. man skulle undra om inte lärarna säger något men det gör dom inte. dom har nog totalt gett upp hoppet på vår klass vilket jag verkligen förstår eftersom vi är då ingen ansvarsfull klass kan jag lova. fast jag måste säga att det är rätt skönt att sitta här eftersom alla sitter helt tysta och är upptagna med sitt spelande eller annat.  nu ska jag fortsätta mitt arbete. :) puss!

doggy!

nu är mamma och brosan påväg till sundsvall för att hämta upp vovven, den är 6 år men hur söt som helst. ägaren ska sälja hunden för att han ska skaffa en valp som senare ska börja jaga sen vill han att hans nuvarande hund ska bli en familjehun, så den passar oss perfekt! brosan har ingenaning om något alls, han vet endast att han ska med till sundsvall för något skäl. här är en bild på vovven



puss!


If You throw away your hopes and dreams,The night will never end, it'll stay forever

-Linnéa
kom nyligen från träning och den gick super! nu måste jag bara planera lite hur jag ska lägga upp allt framöver! kändes skönt att träna samtidigt som jag kunde ta senaste nytt med frida. när jag kom hem blev det fika tsm med mercca och alex, tror inte att jag skrattar så mkt som jag gjorde med er ikv.


hörde morsan snacka med någon i telefon tidigare idag om att åka en sväng till sundsvall, klart jag hörde konvensationen eftersom jag satt i rummet bredvid (a) . det jag fick reda på var att hon skulle till sundavall  för att hämta upp brosans present (han fyller 19 på torsdag) jag började fundera vad hon skulle dit och göra, efter ett tag kom jag på att morsan länge snackat om att skaffa en hund till brosan. var väl egentligen en galen tanke, jag menar det var väl bara prat om att det skulle vara kul att skaffa hund? hur som helst bättre jag för syrran vad jag trott och det visade sig att jag hade rätt! brosan kommer få en hundvalp på bara några månader nu på torsdag! jag längtaaaaaaaaaaar! 



 

Nu måste jag sova så att jag orkar med morgondagen. godnatt!


If you didn't know, you're the only thing that's on my mind...

-Linnéa
lyckades skära mig sj i fingret tidigare idag, fyfan vad ont det gör och inte nog med det lyckades jag även hälla en kopp hätt vatten där jag skurit mig :( hur lyckas man?


måste bara säga att bolt var kuuung, något som måste ses, blev bara lite snurrig av 3d brillorna ;) halva biosalongen grinade till och med;)

   
Jessica i sina snygga 3d brillor ;)

Nu ska jag göra mig i ordning innan träningen och sen möta upp frida&sofia. puss!

I just can't stop thinking about you

-Linnéa
Är alla lika nöjd med sin helg som jag är? min helg har iaf varit super! det enda som jag är lite orolig över just nu är att jag har 3 prov imorgon hehe. idag har det varit en sån dag som det verkligen inte har gått att plugga till. det är som att jag försöker plugga och få in något men det går bara inte. så man kan väl säga att jag har gett upp.. så det får gå som det går. nu har jag iaf lite som måste fixas innan jag ska ut. ha en god kväll. puss!


 
   

Ser framemot morgondagen


I just want you near me

-Linnéa
skoldagen bestod mycket av hjärtan, kramar och massa godis. många elever och lärare hade anordnat underhållning i kafeterian som är varje fredag. men idag blev det lite extra speciellt eftersom det är alla hjärtans dag imorgon. det delades ut godis och massa lappar med söta kommentarer. jag fick mig en lapp där det stod: krama någon som sitter ensam. jag hittade tyvärr ingen som satt ensam så det blev en ny lapp där det stod att jag skulle krama den som stod mig närmast så det blev milla i klassen :).  eftersom fredagar endast består av 4 lektioner så slutar jag halv 2, verkligen skönt på en fredag! men det blev ändå så att jag satt kvar tills halv fem, men det vare värt! när jag kom hem var jag frusen. kan det inte bara börja bli liite varmare? skulle vara så skönt att slippa gå och frysa hela dagarna. nu ska jag göra mig i ordning, kvällen ser lovande ut. ha en super helg. puss!

Life is short. Break rules, forget quickly,
Kiss slowly, love truly, lagh uncontrollably
and never regret anything that made you smile

 


if you only knew

-Linnéa
jag förstår verkligen inte vad det är som hänt med vädret, det är knappt så att man kan vara ute i 10 minuter innan man frusit till is. sitter iaf på skolan och har just haft redovisning i svenska, det gick bra :). kände inte för att promenera runt skolan som man gör när man har rast så det får bli att sitta här i ungefär en timme för att sedan ha min sista lektion i projekt och företagande. suuuper att hela min grupp är här så att man kan få något gjort iaf! eftersom jag har så pass långt hål nu så är det lika bra att göra bort lite plugg, har trotsallt 3 prov nästa måndag, men jag fixar det! är inte beskymrad över att jag måste plugga till 3 prov utan att jag kommer behöva sitta efter skoltid och göra alla prov, ska iaf fortsätta plugga nu, puss!


du får inte ha mig som en dröm när jag vill va din verklighet

-Linnéa
urcch, hade inte trevlig huvudvärk när jag vaknade imorse. försökte ändå ta mig till skolan men det gick bara inte.. så det blev en lugn dag här hemma, såg på strandvaskaren. kan inte säga att det blev bättre av att se den, fick bara mer ont i huvudet. senare somnade jag och blev väckt av morsan.. kände verkligen inte för att vakna, fast det var iofs nog lika bra annars kommer jag bara ligga vaken hela natten och inte orka med skolan imorgon,


träningen, verkligen det bästa som finns<3




just one word from you and you make me smile

-Linnéa

Fredag
igår ett litet tag efter att jag kommit hem efter att jag varit med några lagkamrater hörde jag någon ringa på, eller rättare sakt sparka på ytterdörren kraftigt. trodde först att det var ett fyllo tills jag öppnade och där stod 2 blonda främmande tjejer som jag aldrig sett tidigare. dom sökte tydligen min syrra, jag försökte förklara att hon inte var här men dom trodde mig inte. efter en lång diskution lyckades jag tillslut få dom att gå. säga bara, diskutionen med dom var det sjukaste på länge! fyfan bara skit dom snackade!

Lördag
Gårdagen var mer än kanon! jag, naima malin och julia var på flera olika ställen under kvällen. enda dåliga var att jag och naima väntade på bussen i typ 30 min, fyffan vad kallt det var!! bara så less på att det alltid ska vara sånt strul med bussarna.. kvällen slutade super bra. (= idag mår jag inte riktigt bra, skulle gärna sov nu och vakna upp imorgon men snart är det träning och då ska man ut i snöstormen, tredje gången på samma dag, fyfaaaan! 
puss!

    
några bilder från igår

If You throw away your hopes and dreams,The night will never end, it'll stay forever

-Linnéa
ingen i klassen hade uppfattat att vi inte hade någon lektion innan lunch eftersom vår lärare är på kurs så det blev ett långt hål, gjorde iofs inte inte mycket eftersom det var uppträdande i kafeterian av elever, uppträdande som visas varje fredag. idag bestod det av 2 tjejer som dansade magdans, riktigt tufft!, 1 kille som dansade hipphopp&break dance och 2 som dansade afrikanskadans. alla var otroligt duktiga och det var riktigt underhållande. det blev såklart repirs på alla uppträdande och kafeterian bara fylldes med folk som ville se alla uppträdande.

nu sitter jag iaf på min sista lektion för dagen, sen är det helg! klassen har vanrit ovanligt lugn idag, inte likt min klass kan jag lova! beror nog på att man är trött efter denna vecka vilket jag kan förstår, för det är precis vad jag är! ska fortsätta plugga. ha en trevlig helg!

 

 

Every second chance begins with a first step

-Linnéa
dagen började med massage där jag egentligen skulle få massage, men det var så pass många borta att vi var ojämt antal. så det blev att sitta och se på hela lektionen, var riktigt nära på att somna, jag menar det var första lektionen, vi masserar i ett mörkt rum till musik som man blir ännu mer trött av. jag lyckades iaf hålla mig vaken till nästa lektion. nu sitter jag här i biblioteket och mår inte bra alls, som tur var hade syrran panodil så mötte upp henne i skolan. följde sen med henne in på lektion näringslära där vi satt och chillade tills läraren kom tillbaka. måste bara säga najs lärare, behövde inte ens öppna dörren sj när jag skulle gå hhaa. måste skynda min nu så att jag inte kommer sent till nästa lektion. puss!



sizz mercedes


together we can be alright

-Linnéa
min skoldag var helt okej. på slutet av dagen var alla bara så trötta att allt blev oseriöst. det blev "läsning" i biblioteket, eller jag försökte åtminstone. men när jag läst samma sida för sida fler än 2 gånger utan att ha tagit in ett ord gav jag upp..så det blev en massa skratt&svammel med mina bruds. ni är goaa!

  
lyckades iaf ta några bilder där vi ser flitiga ut ;)



min förredetta tränare har just kommit hem från Austrailen för att börja träna oss igen och det första hon berättar är vi har tagit bort tisdagsträningarna, blev inte lite förbannad när jag fick höra det. jag tappade motivationen helt ett tag.. om vi har tur så kommer tisdagsträningarna tillbaka om tränarna har tid över. träningen idag var inte trevlig alls, jag var verkligen inte på humör och detta pga min huvudvärk och för att det är en träning mindre.. men alla träningar kan inte vara super, är iaf glad över att min tränare har kommit tillbaka!

känns mer än underbart med helg imorgon! får bara inte blir för slapp helg, har trotsallt ett prov och en redovisning på måndag.. nu blir det iaf sova. natti!

inte som förr, I miss you..


life is just a long journey that is made up a million little road trips

-Linnéa
har just haft ett långt samtal med morsan och hennes kompis om allt och inget, riktigt trevligt var det iaf! ska egentligen vara i köket nu och hjälpa till med lite bak och mat men kände hälldre för att sitta här, så sitter här med lillasyster och bara tar det lungt. idag är första dagen på länge som jag inte pluggat, en hel dag utan något plugg alls, det är verkligen inte vanligt! det är inte för att jag inte har plugg att göra utan jag kände bara för att göra det till en pluggfri dag, bara lagt det åt sidan för en stund. helt enkelt en stund till att tänka på annat.

 



klassen nurrå

skönaste klassen, alltid lika engagerade&effektiva
yeaa right.. ;)


puss!

Nothing I can do I'm really crazy about you,when you're next to me it's just like heaven on earth

-Linnéa
bio igår med klassen då, i stjärnorna lyser taket, faktiskt helt okej film. 

 
ge mig sommar!

Stressad
när jag kom till skolan imorse trodde jag självklart att man min dator skulle vara i mitt data skåp, men när jag öppnar skåpet är den inte där? hade inte heller tagit hem den så jag blev inte lite fundersam. så det blev bara att börja leta. fick dubbelkolla båda mina skåp. var säker på att jag haft datorn på sista lektionen igår så jag och naima letade upp min svenska lärare, som tur var hade hon tagit in den till lärarerummet efter sista lektionen igår. jag hade haft så bråttom hem att jag endast kom ihåg mina mycklar men inte datorn. hahahha hur lyckas man? hur som helst är den tillbaka nu!

Lärare:har jag pratat med alla angående betyg i småföretagande.
Jag: vaa??? neeej inte mig!!?!
Lärare: nee linnéa, det kanske beror på att du nästan aldrig är här
Jag: ...

haha, alltså känslan efteråt, inte bra kan jag lova.. naima sa något om att jag inte såg helt kry år efter. ;P

Blåst
Just innan nästsista lektionen vare något som pajjat, nätverket och alla skolans telefoner hade slutat funka. vi gick till datateknikerna för att fråga hur länge det skulle vara så, han svarade runt en halvtimme. inom den halvtimmen hade lektionen hunnit börja så vår lärare frågade om vi fick word att funka(detta är program använder vi oss av hela lektionerna), självklart svarade vi neej det funkar inte!!! haha och blåst som läraren var så gick hon på att vi inte kunde starta word för att internet inte funkade. haha vad har det med saken att göra? inte måste internet fungera för att man ska kunna använda sig av word. så vi fick chilla tills internet hade börjat fungera igen, vilket var ca 40 minuter av lektionen. Sååå blåst säger jag bara!!

sitter iaf här på affärskommunikationen och kan inte göra mycket alls,  jag har glömt materialet som behövs till denna lektionen så jag passar på att slänga in ett inlägg om hur min dag i skolan varit. vi är endast 8 stycken på lektionen, kan det bli bättre? hahahha!!! naima är hos "tandläkaren" tell me later, all of it!

fick inte lägga upp bilder på syrran från nyår så den här får duga;)


Nu slutar jag för dagen, äntligen!! Ska ner en sväng på stan innan det blir att möta upp frida
puss!


4 februari

Christina -
Är hemma från skolan idag, kände mig inte så jävla bra faktiskt. Anyhow, pappa kom hem nyss med mat och semlor! Det var verkligen gott, och nu sitter han och kollar på skidor.
Jag lovar han sitter fastklistrad varje gång det är skidor på tv. Går inte ens att prata med han haha.
Aja, igår var vi på bio ju och filmen var faktiskt bra! Fast innan bio så var jag, Naima och Malin på stan en stund och köpte lite grejor. Jag köpte strumpbyxor med leopardmönster och en kjol med samma mönster haha. Jag älskar faktiskt leopardshit. Sen åt vi på Subway och väntade på Nadja. Och sen bio! 
Efter det for jag hem en snabbis för att hämta lite saker sen for jag till Sonny och pluggade lite. Fick lite hjälp av han!

just hold your head up!

-Linnéa
undrar vad felet är på alla våra lärare, sen vi började efter jul har alla betett sig som surkärringar. minsta lilla fel får man en utskällnining. brukar egentligen bara gå därifrån om det blir för mkt. men idag var jag bara så less så jag frågade varför alla lärare har börjat bli så griniga, hon svarade att dom är oroliga för oss, dom menar att dagens arbeten kräver utbildning osv. fine.. vem vet inte de? men måste dom vara sura och otrevliga för minsta lilla sak? inte så att man sköter sig bättre för att man får utskällningar stup i kvarten. fuck surkärringar!!!! sitter iaf inne i grupprummet eller det såkallade "lekrummet" som matteläraren kallar det, här sitter alla som vill leka ist för att plugga. detta är inte anledningen till varför jag sitter här, utan är bara så less på min lärare just nu att jag hälldre sitter här och pluggar. ska iaf fortsätta plugga nu innan min lärare kommer in så det inte blir fler utskällningar.
puss

THOES BITCHY MOTHERFUCKERS... Damn, man blir less på dom redan efter 2 minuter. dom fattar inte att man själv bestämmer över sin fucking skolsituation och att det inte tjänar till att dom tjatar på oss 24/7 utan att det räcker med att dom säger till oss en jävla gång. ÅH, vet inte huur mycket jag har käftat emot lärarna.. damn!!/care

xoxo .. dramaqueen naima

Vavavava, vad händer // Kiiiki

kvack // Malin

tagg, drunkday. you gonna pay for your mess!


  

  


I don’t think you know how easily u make me smile

-Linnéa
Kan inte sluta skratta, videobloggen som några grabbar gjort på kissie är bara så sjukt klockren.

blev iaf stan med 2 bruds från laget igår, suuper trevligt. var 2 snubbar som skrek något efter oss så klart vände vi oss om för att se efter vad dom ville, de bara fortsatte strissa utan att säga något. Vi fortsatte vidare utan att bry oss. Senare när mina bruds skulle till bussen skulle jag förbi en butik lite snabbt. när jag stod i kassan såg jag hur snubbarna från tidigare stod utanför och väntade på något.. mej? när jag kommer ut ut butiken början dom snacka med mig och självklart fortsätter jag bara vidare. men grabbarna kommer och efter men som tur är hinner jag just in genom snurrdörren i mvg vilket dom inte gör. så fick lite försprång. lyckades iaf bli av med dom. Blev bara hem ett tag för att senare möta upp Patrik, vi hyrde film, hostel II. bara äcklig kan jag lova! men jag hade iaf jätte trevligt!

Nu sitter jag här på info&layouten och har jobbat jätte bra!!
Blir ingen träning ikv men det blir däremot bio med klassen, i taket lyser stjärnorna
puss!

Every second chance begins with a first step

-kikkiiii
shululu, jag vill sova i linneas knä och smeka henne


EDIIIIIIIIT KIIki

Jag bara driver, Im into boooys. Jag har faktiskt en kille haha. Vill inte smeka Linnéa för då kan Jxxxxxes slå mig. :(
Var ett bra tag sen jag skrev i bloggen. Har teep glömt eller inte orkat helt enkelt. Måste bli ändring på det faktiskt!


Men kan väl berätta vad som hänt senaste. Och det har inte hänt något. Ha-ha-ha. Faktiskt.. nejmen har varit med Sonny hela tiden typ och vi har varit med kompisar och nyss varit på bio faktiskt. Vi såg på The unborn med Chrille och min mamma! Var läskigt som fan, verkligen. Typ inte läskigt men äckligt kanske. Sonny klämde sönder min hand när en unge visades.. Haha han är söt. Älskar han så himla mycket. Fast jag ska väl inte säga så mycket heller. Hoppade till flera gånger.
Anyhooooow, sitter på nån bajslektion nu som vi har med Ann. 2 lektioner till sen har vi lunch, cant wait!

Och ikväll blir det bio med klassen haha, lärarna bjuder! Vi ska se på I taket lyser stjärnorna, har läst boken och sett teatern så nu blir det bio. Boken och teatern blev jag faktiskt "tvingad" till när jag hade svenska som andraspråk! Annars håller jag aldrig på med sånt.. Men det var tusen år sen då jag gick i lågstadiet. Men iaf då blir det stan efter skolan och äta på Subway! NamNam. Sen bio klockan 6.

Lägger iaf in lite nya bilder på miiish. Och en på Linnéa DÅ..

      

You know that a word from you is more than i can handle

-Linnéa
helgen har varit weird, mer behöver inte sägas. kom iaf nyligen från träning, gick super! ser verkligen framemot alla sommaruppvisningar och sommarträningar! nu sitter jag här och har just anmält mig till lillalumpen med johanna, från fredag-söndag. tagga!!!

känns bra att redan ha börjat planera lite inför sommaren och kommande sportlov. som det ser ut nu blir det minst 2 veckor till skåne med My i sommar<3 sen första helgen på sportlovet blir det troligast sundsvall med frida&evelyn!

Broken strings, bara såååååå bra!

imorgon blir det massa plugg kan jag lova.. men på kvällen får jag lämna plugget ett tag iaf, ska träffa en gammal killkompis. jaa, det var ungefär 4 år sen vi umgick så det ser jag framemot!! nu blire lite plugg, lika bra så jag inte har allt för mycket tills imrorn. puss!



 


RSS 2.0