30/12

-Linnéa
då äre syrrans födelsedag, var inte med och firade så mkt i morse sov till 2. var lite osäker på presenten till dej, men kul att du blev nöjd(=  nu har min äldre syrra och hennes pojkvän begett sig hem. måste säga att det känns skönt men samtidigt ganska tomt. nu är det verkligen inte långt till nyår, väntar bara på att naima ska ringa så att vi kan planera lite mer. blir nog så att syrran och hennes kompis hänger på mig. hoppas bara att blir som jag tänkt. 2 saker måste bara bli av innan nyår! men det här ska jag fixa! hur trevligt var det inte att jessica ringde från spanien igår, förstår att du trivs efter allt du berättat om spanien. vill verkligen inte att du ska flytta dit, behöver dig här. glad att du iaf kommer hem och ger det en till chans här än att du bara stannar. saknar dej massor<3

vill bara börja träna igen. tjejer när börjar träningen? saknar träningen hur mkt som helst! alltid bra att ha mkt gott att se framemot. har lite saker jag måste fixa nu. kommer upp lite bilder från lovet senare. puss


suuper

-Linnéa
här var det ett tag sedan man skrev. idag har jag  träffat emma och erica, vi spelade nintendo wii och lagade mat, hur mysigt som helst! sen var det middagsbjudning hemma så kom hem runt 6. allt var fixat när jag kommit hem så det blev bara att äta. kvällen har av största delen bestått av att laga syrrans kaka tills imorgon, ja nu är det bara 1 timme och 20 minuter tills lillasyster blir 16! här kommer några bilder på mitt mästerverk. imorgon blir det då att fira syrran och sedan på kvällen ska jag träffa gamla klasskompisar vilket jag verkligen ser framemot. naima kommer över på fika imorgon för att sedan planera nyår med mig. har iaf hunnit med att shoppa nyårskläder, blir en svart klänning, mönstradeleggins och ett par klackisar.  verkligen inte långt kvar nu!  har ännu inte riktigt kommit på mitt nyårslöfte men har ett tag till på mej att funderar. julen och lovet hittils är jag super nöjd med. har hunnit med det mesta jag som planerat, men 3 saker återstår som jag verkligen måste hinna med. nu ringer jessica så vi hörs! pusss



 



you are my adventure!

23/12

-Linnéa
syrran kom runt 5 så det blev nästan direkt att fara och handla den sista julmaten. sen satte vi upp granen så det blev lite mer julstämningen. det mesta är som klart, fast blir ändå upp tidigt imorgon för att fixa det sista. har faktiskt inte önskat mig något speciellt i år, får se vad det blir för kul(= sen blev det såklart att baka jessicas favorit kaka. du skulle fått en bit om du var här. kul att du ringde från spaninen idag darling, saknar dej massor! är ju oftast så att man längtar till mycket kul just nu, för mig är det en sak som jag verkligen längtar till, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. god jul på er alla!
  


it's all an adventure!

21/24

-Linnéa
helgen har varit underbar. har väl egentligen inte gjort något speciellt, har varit med emma hela helgen och vi har träffat lite folk. kan inte komma ihåg sist jag skrattade så mkt som igår. en lugn helg helt enkelt. emma du och ditt, nyår är överskattat, du ska fan inte ha filmkväll på nyår eller lana. roligt skämt, sluuuta skämta nu! :) filmkväll blire ikv, myys! storasyster kommer tydligen imorgon. har lite planer för imorgon så vet inte om jag kommer vara hemma så mkt imorgon. ska börja dra mig till emma innan hon börjar undra vart jag tagit vägen.
puss!

    

jessica reina, i miss you my darling!

tomorrow, its going to be an adventure

godeftermiddag!

-Linnea
skulle  bli en snabbis till skolan idag för att få veta lite betyg och vad jag skulle vara tvungen att plugga på över lovet, men slutade med att jag var på skolan i 2 timmar. missade skolavslutningen eftersom det var viktigare att hitta mina lärare, och hur gick de då? joo, jag letade i nästan 2 timmar, tillslut gav jag upp! så jag satte mig på en bänk på skolan och hoppades på att jag skulle se en av mina lärare, men inte.. senare kom kikki och sen naima. tack för julklappen naima! lyckades iaf hitta den mesta informationen jag behövde för att lösa mina skoluppgifter sen hade naima en kort genomgång med mig vad man skulle göra och så, känns iaf lite bättre nu att jag har lite att gå efter. får väl helt enkelt göra det bästa av det hela. gick även förbi biblioteket en snbbis för att höra vilka böcker jag inte hade lämnat tillbaka osv, visade sig att jag har 2 böcker som hade varit totalt borta. blev överlycklig sen när jag hittade dom men det visade sig att dom tillhörde kikki så nu måste vi betala en summa på 600, bara drygt! efter skolans "korta" besök promenderade jag hem för att börja med lite plugg, aah det är sant, pluggar på första lovdagen, borde inte ens vara lagligt. har just tagit en paus från plugget för att baka lite tills ikv, det är sista dagen på träningen innan lov. hur ska det gå att inte träna på hela lovet, går bara inte! så tjejer, sätta ihop en bygggrupp under lovet?

dom som ringt mig från pakistan eller vart dom nu ringer ifrån fortsätter bara. idag har jag haft 16 missade samtal från dom, eller rättare sagt, jag avvisade alla samtal. inte ens någon idé att svara när man inte förstår varandra. morsan kom med förslag att byta nummer, men vafan, tänker jag inte göra! får väl helt enkelt be någon som kan kurdiska svara nästa gång och fråga vad dom vill. eller någon som kanske vet hur man säger "sluta ringa mig" på kurdiska? hjälp mej! haha.

måste iaf fortsätta mitt plugg nu, lika bra att göra bort det nu ist för att skjuta fram allt! hoppas alla får en god jul!


siiick

Christina -

Srsly, jag har så himla ont just nu. Är sjuk. Men iaf 2 dagar kvar av skolan sen jullov! Tror nog att jag skippar skolan imorgon så att jag kan vila lite och hoppas det blir bättre så att jag kan fara på julavslutningen på skolan. Vill inte missa. Imorgon far pappa och Veronica till Thailand i 2 veckor, jag hoppas att dom kommer hem med lite saker till moi. Och papi har hjälpt mig att fixa lite saker så jag hoppas dom kommer nu i veckan men jag har faktiskt ingen aning om hur det funkar så får hoppas att allt löser sig. Måste också köpa en massa julklappar, urs hur kommer det att gå? På fredag ska jag vara med Ida och Sanna och vi ska väl.. hitta på något, tss.
The cockpitts har spelning också på kvällen, Sanna ville typ dit så får se om vi följer med eller inte.

16/14<3

-Linnéa
idag har det bara blivit massa julstädning och plugg. mesta plugget ska nog vara klart innan jul, ska vi se.. 2 dagar, hur ska jag hinna? iofs är det bara en stor redovisning om praktiken, fast bara jobbigt att sammanställa allt för att sedan göra en powerpoint av det. bättre än en massa prov iaf. plugget som jag nu måste prioritera först går inte.. min användare går inte att komma åt hemma, blir bara så less! 2 dagar, men jag ska fixa det!

du är hemma! känns overkligt kan jag lova! kompis från sthlm kommer runt nyår, nikki kommer runt jul<3 saknar dej så otroligt mkt! 
och min syrra kommer runt den 22/23. alltid lika trevligt att ha mkt att se framemot!
kram!

   nikki&jag

jessica, hoppas du får det bra i spanien! call me when you're back!


uppvisning på bräntiskampen!!

-linnea
      







   <--- bild på när min söta naima gör en handvolt!

Här kommer några bilder från bräntiskampen!

det här är verkligen det bästa jag vet! vet inte hur jag skulle klara allt utan cheerleadingen. direkt när en träningen är slut är det direkt längtan efter nästa. vill bara tränatränaträna, är så roligt att jag inte finner ord. känslan ute på scen är obeskrivlig, var iaf en grym upplevelse! älskar att vi har så bra sammanhållnig och samarbete. tjejer ni är dom bästa!

bräntiskampen

-linnéa
skulle egentligen till skolan på morgonen men det blev så att jag tog sovmorgon eftersom jag har inte kunnat sova bra alls i natt. personerna från pakistan eller vart dom nu bor har ringt hela natten, tillslut blev jag så less att jag stängde av moblien och självklart har dom fortsatt ringa ida. suck.. tänker iaf inte svara mer! blev iaf raka vägen till gammlia för att se bräntiskampen. det är sammanlagt 7 grenar (6 delgrenar och final) haga vann 4 grenar och bräntis 2. haga fick då 2 sekunders försprång i finalen. finalen var att springa runt koner på styltor, sjukt duktiga var haga! så ni bara vet så hejjar jag självklart på haga!! har jag alltid gjort och kommer alltid göra. slutade med att haga vann. 6 året i rad nu. bra jobbat haga! mitt lag hade då uppvisning i pausen för att underhålla publiken, alltid lika taggad innan man ska ut och uppträda. kan lova att det var nervöst, vet inte hur många det var. gick iaf gaalet bra för oss. hade otroligt bra klack från både haga och bräntis. bilder från detta kommer upp senare idag! bra jobbar girls!

här är iaf några bilder från förträningen inför bräntiskampen igår







14/12

-Linnéa
helgen har varit toppen. emma och jag hade lite olika alternativ att göra igår, men vi bestämde oss iaf för att åka hem till nathalie&wael. vet inte hur länge sen det var sist men trevligt vare. även trevligt att jessica och rabin. tur att jag hinner träffa dig innan du åker till spaninen jessica! haha sjukaste sen igår eftermiddag har det varit några killar från pakistan som ringt mig. har ingenaning om hur dom fått tag i mitt nummer. men emma lyckades iaf fråga på kurdiska vad en av dom heter, tydligen ali. sen fick jag ett sms där det stod med stora bokstäver LOVE. dom kan inte engelska eller svenska så är inte lite svårt att kommunicera med dom. sen ett tag trodde jag att dom inte skulle ringa tillbaka men jag hade tydligen fel. förstår inte varför dom fortsätter ringa om vi ändå inte förstår varandra. tillslut var jag så¨less så jag lät morsan svara, men det hjälpte inte mkt. morsan förstod lika lite som jag.

nu är jag ganska slut jag kom just från sagateaterna har varit och sminkat kanske 30 barn inför en pjäs. okej, det var kul ett tag, men när hela rummet fylldes med barn blev det lite mkt. som tur var fick jag och min lillasyster hjälp av 2 till så det gick lite fortare. men i slutet blev det ganska stressigt, när det var fem minuter kvar innan allt skulle vara klart fanns det fortfarande några barn som inte blivit sminkade. stressigt vare men vi hann!

sen äre ju bräntiskampen imorgon så idag blir sista övningsdagen inför uppvisningen imorgon. har iaf ungefär 3 och en halvtimme kvar att öva ikv.

sen är jag bara så glad över att kevin vann idol. visst har inte följt idol alls men har lyssnat på kevin på youtube och alice och kevin är så mkt bättre!


11/12 -08

-Linnéa
träningen gick super. nu är det bara avslutet som fattas innan allt är klart. och tjejer, glöm inte att ta med era dräkter på söndag! känns säkert inför uppvisning på måndag. var bara lite synd att johanna var borta. vart var du? är inte långt kvar innan sista träningen, hur ska man klara sig utan träningen hela julovet? kommer bli tufft! skulle gärna träna hela lovet om det bara gick. får väl kanske slänga ihop en bygggrupp underlovet och träna lite girls?

rabin berättade iaf idag att alla klasser på östra som går i h-huset ska tydligen flytta för att komvux ska ta över där. vi ska tydligen flytta till k.huset? haha och de ligget vart? har väl egentligen ingen betydelse var man håller hus. är bara irriterad över att rummet som nadja,malin,naima, kikki och jag hade skissat upp en inredning över som sedan skulle designat efter oss blir inte av längre, känns inte alls kul.. det var så att alla elever som håller till i h-huset fick göra en skiss över ett rum som sedan skulle inredas, jag menar det kan nästan ha varit hur många skisser som helst men det slutade med att rektorn eller någon utsåg 3 stycken av dom alla. sen fick alla klasser tillsammans välja ut den bästa skissen och det blev vårat förslag, och nu helt plötsligt blir det inte av. iaf, våra lärare har nog en del att berätta efter vi kommit tillbaka från praktiken.

vill bara säga, i'm happy for you naima! blir alltid på så mkt bättre humör när jag ser dig glad!

11/12

-linnéa
tråkigt att det är min sista dag på praktiken imorgon. fast kommer nog bli ganska mysigt, det blir en liten julavslutning på morgonen. kommer sakna er! var på praktiken till 12 idag efter det mötte jag upp jessica som skulle till sljukhuset. trodde att det skulle max ta en timme men det blev tre haha. åt frukost kl 6 och åt igen 3. så hade inte ätit på 9 timmar. men som tur var räddade rabin mig och jessica genom att köpa mat till oss i kaffeterian efter besöket på sjukhuset. lycka! tack rabin!! så hann inte tillbaka till praktiken, kom just till stan då jag skulle sluta. eftersom att det är min sista dag imorgon får jag iinte glömma att ställa skolfrågorna till chefen. kikki påminn mig?

hur söt är inte naima då? hon kom förbi mig igår för att lämna ett armband hon gjort till mig och hennes mr X. hur fint som helst! 
 
 (röda märket på min hand, födelsemärke)

ska iaf göra i ordning för träning. puss!

 
lovley!
jessica




inte långt kvar nu<3


bara galet!

-Linnéa
började med att jag kom upp till sjukhuset lite innan halv nio då jag skulle möta jessica som skule följa med mig. satt där tills halv men då hade jessica ännu inte kommit. ringde henne och det visade sig att hon då var fortfarande hemma. hon kom men blev lite sen. var ungefär hos läkaren i 20 minuter sen blev jag skickad till labbet där jag skule göra blodprov, skakade hela vägen dit. jessica var som vanligt helt lugn och sa "det kommer gå bra, du klarar det!" jessica fick mig att tänka på annat tills läkaren ropade upp mitt namn. fyfan. kunde knappt stå på benen. dom såg sälvklart att jag var hur nervös som helst så jag blev skickad till ett specialrum där jag skulle få ligga ner. jag grät, skakade och ville helt enkelt därifrån. men alla som känner jessica vet att man inte kommer undan så lätt. det blev iaf en genomgång om hur allt skulle gå till. tro det eller ej men det tog 1 timme och 50 minuter innan jag hade lugnat ner mig.

fick höra, tänk på något positivt, någon som gör dej glad osv. tänkte på 2 personer som gör mig glad. läkaren sa att jag hade jätte bra blodkärl att det kommer gå hur snabbt och bra som helst, läkaren var övertygad att inget kunde gå fel. jessica erbjöd sig att visa hur det gick till, så hon la sig bara i läkarsängen och gjorde ett blodprov. typ det värsta jag sett! uurch. och såklart gick det hur bra som helst för jessica. hur som helst  då var det dags för mig.
läkaren stack mig i armen, sen gick det ett tag och jag började tänka "varför tar det sån tid?" sen hörde jag läkaren börja svära. "faan". så jag frågade vad som var fel och det visade sig att hon inte kunde hitta blodkärlet där hon skulle sticka. hon var helt paff efter det. hon var helt övertygad om att det skulle gå hur lätt som helst. hon måste nog ha blivit så nervös av mig. så dom plockade in en till läkare som fick lov och göra om allt, suck.. fast blev då i andra armen eftersom  jag hade knappt någon känsel efter första försöket. läkarna lyckades tillslut och nu känner jag mig helt svag i båda armarna.

är fortfarande förvånad över att jag klaradet det. bara att komma dit var en stor grej. skulle aldrig klarat det utan jessica!

läkaren:
du kan ju alltid gå till en psykolog eller barnterapeft och träna bort din fobi för sprutor.
jessica:
fuck pykolog, fuck barnterapeft. linnea ska ingenstans! linnéa du ska göra det nu! sen är det över. säg det bara, jag klarar det!
linnéa:
...
jessica:
SÄG DET!
linnéa:
..
jessica:
då bestämmer jag åt dig, NU KÖR VI!

jessica: jag ställer mig iaf i utgången så skulle du få för dej att smita så tar jag fast dig. Linnéa, du kommer inte undan!

och jessica hade rätt, jag kom inte undan, min spärr är borta! vet inte riktigt vad jag fått för mig. hur som helst TACK jessica!! känns hur ljuvligt som helst nu efter!
 

9/12

-Linnéa
känns tråkigt att det är min sista vecka på praktiken, kommer sakna det så! blev iaf jätte glad när den andra praktikanten som nu slutat kom in för att byta nummer med mig. har så mkt bra att se framemot, syrran kommer på besök, nära vän kommer på besök, du flyttar hem om en vecka och bräntiskampen såklart! fick reda på idag att bräntiskampen börjar kl 12 nästa måndag på gammlia. be there!  här kommer 2 bilder när vi övar inför bräntiskampen=)








imorgon gäller det, ska ta sprutan men känns lite lugnare, kommer ha med mig jessica. känns bara lite drygt att man får inte äta på 3 timmar innan man ska göra blodprov. så det får bli att skippa frukosten och sen snabbt när allt är klart kila förbi hemma och äta något innan praktiken. jag skaa klara det!

ännu bara tisdag, men helgen ser lovande ut!
 

you make me happy, handsome!
puss!

7/12

-Linnéa
så underbart det har varit med helg. har umgåtts med jessica hela helgen. var på hårsalongen hela dagen i fredag där hon fixade mitt hår, blev hur bra som helst! kommer gärna in igen om du behöver mig=) sen var vi på bio igår och såg sex drive, skrattade helt sjukt mkt. blev bara lite less på paret som satt några soffor ifrån och strulade och höll på, haha inte så nice. har äntligen hittat mina tapeter som jag ska ha! måste beställa in dom så jag hinner få det fixat innan syrra och hennes kille kommer på besök. googlade runt lite på internet och hittade en del julfilmer. dubbelliv, tomten är far till alla barn, the grinch, the santa clause,gremlins och night before christmas. tomten är far till alla barn och the grinch är hur bra som helst! förslag på fler julfilmer? strax blir det träning i ungefär 3 och en halv timme, ljuvligt! övning inför bräntiskampen!! så nu ska jag göra mig i ordning inför träningen! kram!

 

you make me happy!

4/12

-Linnea
tycker verkligen om min praktik, imorgon sen är det bara en vecka kvar. känns både bra och dåligt, ska bli skönt att komma tillbaka till skolan men samtidigt kommer jag sakna mkt på åhlens, mest den trevliga peronalen! tråkigt att den andra praktikaten linnea har sin sista dag imorgon. arbetet kändes mycket lättare när jag har sällskap. super att vi kommer så bra överens! det var några lysen som skulle fixas inne på åhlens så det har varit 2 snubbar som har fixat uppe i taken på åhlens och det är ganska scary, för ibland kan man se hur dom bara stod och tittade på än, och bara fortsatte att stirra när man tittade tillbaka. helskumma! och nu har kommit 2 nya snubbar som ska montera upp ett lorea´l ställ, skulle gissa på att dom är ryssar men hur som helst, när man minst anar det stå dom med och stirrar. bara sjukt! har pratat om blodprovet jag ska göra för personalen på åhlens(känns bra att jag ska snacka med dom) om hur skrajj jag är, känner mig lugnare iaf. sen hade Evelyn en liten föreläsning för mig om hur det kommer gå till och så, nu känns det ännu bättre, tack<3 känner verkligen att jag måste ha med mig någon, så naima ska följa med mig! bara en spärr som jag måste komma över, vet inte riktigt vad jag inbillat mig, men naima ska få mig på andra tankar! efter allt prat om sprutor var jag en runda nere på stan med christna, blev dock inga julklappar bara saker till mig sj. hehe. känner att det är dags att börja julklappshandla!

känns iaf skönt med helg imorgon. morgonen börjar med hårmodell hos jessica sen efter praktiken, fortsätta min jakt på träningsskor och tapeter, sen kolla och jag kan gå förbi makeup artisten hillervi=)  och kvällen är ännu inte riktigt bestämd. men hoppas iaf det blir som det är tänkt! lördag blir iaf träffa kompisar på dagen och festa på kvällen. söndag som jag ser mest framemot, över tre timmars cheerleadingträning,  2 timmar lagträning och 1 timmes träning inför bräntiskampen!

måste skriva klart loggboken nu innan jag glömmer det. kram!


tio frågor om mig!

-Linnéa
göra detta test och se hur bra du känner mig.

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0812031505022621&a=1

decembeeer

Christina -
Shuu, stannade hemma från praktiken idag. Kände mig alldeles yr i morse. Så nu har jag bara sovit och tagit det lugnt. Uuuh, jag ville ju verkligen jobba, jag tycker att det är så kul faktiskt. Men känns inte så bra att dra dit om man typ håller på att spy. Har iaf tankat ner en film som heter Shrooms, ska se den med mami då hon har sett smallville klart.
Och vad ska alla göra i helgen? 
Själv så ska jag väl vara med Sonny och kanske Erik. Sen Ida och Matilda? Var ett tag sen vi var med varandra. Men det blir iaf stan och film. Måste kolla efter julklappar,tss.


3/12

-Linnéa
Inte de att jag inte orkar med praktiken, har en bättre anledning. så vet inte om jag kommer vara mer på åhléns. blir väl att börja med att ringa till min handledare, vad ska jag säga till henne? pallar inte säga som det är. hoppas hon förstår mig lite iaf.. varför måste jag göra det så svårt. naima, ska upp och göra det där blodprovet iaf, jag kommer inte undan men jag klarar det inte själv, jag behöver dig med mej! sen lite råd skulle inte sitta fel. you know what this is about! bara så less att detta ska påverka praktiken. vad ska jag säga till chefen? ännu en gång, inte som det är iaf.. dom skulle inte förstå.. vill säga som det är, men det är inte lätt. måste man alltid säga som det är? bara en jävla spärr som jag måste komma över.

träningen igår gick iaf bra. känns bra att vi har fått mer tid att träna till bräntiskampen. har ännu inte riktigt koll på vilken tid det är. men någon gång runt 11 eller 12 vecka 51 än måndag. det kommer iaf vara i pausen av allt. här är iaf vår tävlingsdräkt som vi kommer uppträda i.

   

 

sen måste man börja handla julklappar. blir till familjen och naima. har kollat runt lite men har ännu inte hittat något. får väl bli lite julklappsshopping imorgon när man ändå ska ner och kolla träningsskor och tapeter.

RSS 2.0