hey=)

-Linnéa
glömde nycklarna hemma idag, hade så bråttom imorse så kunde inte göra mycket alls på lektionen. min lärare hade lyckats med samma sak så det blev typ lekar hela lektionen haha. senare blev det promenad hem för att fixa lite för ikv men somnade direkt, som tur var vaknade jag av att morsan kom hem och nu blire ner på stan och fixa en del. föresten, är det någon som vet varför oth ännu inte kommit? puss! 

 

bruuds nu taggar vi ikv! emma&jess

älskade vän


glad att jag har dig vid min sida, oavsett vad!

godkväll!

-Linnéa
Sitter här och försöker plugga till ett stort svenska prov som jag ska ha imorgon. har varit så trött idag att jag inte haft speciellt mkt ork till pluggandet. så jag pluggade lite, somnade, pluggade och somnade. så höll det på tills jag äntligen lyckats läsa igenom hela kapitlet, men när jag var klar så kom jag inte ihåg ett ord av vad jag hade läst? undra hur det här kommer gå imorgon.. känns egentligen inte som en idé att fortsätta plugga eftersom nu har jag även fått huvudvärk.. det kan nog inte bli bättre än såhär hhaaa! som jag alltid säger, jag fixar det och det är precis vad jag ska göra, provet är trotsallt en stor del av betyget, så det blir bara att bita ihop och göra det bästa av det!

jess ringde just och berättade om sin dag, I'm happy for you!
Helgen kommer bli toppen!!


min guldstjärna!

nu ska jag fortsätta plugga så jag får det bortgjort. jag som ville se oth ikv men det blir förmodligen inte av eftersom syrran ska skicka men hon ligger och sover, jag får verkligen inte upp henne! det får väl vänta tills imorgon, fast då har man förstås inte tid.. ajaa, puss på alla!


less

-Linnéa
ojj vad jag känner mig virrig just nu. sandra berättade att vi har prov på fredag och jag visste inte om det, hur är det möjligt, jag som alltid brukar ha koll på skolan. men på senaste tiden har mycket varit upp och ner.. har varit borta från skolan men fick varning trots att det var giltig frånvaro. haha var det någon som inte fått varning i klassen? är bara så less just nu.. men det är bara att bita ihop, en redovisning, tre inlämningar och 2 prov i veckan.. jag fixar det! slutar iaf min lektion i inköp och varuhantering nu. känns iaf bra att jag fått något helt färdigt!! så blir lite extra tid till att plugga till provet som tydligen ska vara på freda. nu är det 5 min rast sen min sista lektion för dagen som slutar fyra. puss på alla!

happyness

-Linnéa
kan lova att det var mycket tankar som gick i huvudet igår. ville bara somna och glömma allt men det går bara inte, jag behöver tid!

när jag nästan somnat igår fick jag ett sms, trodde att inte att det var sant när jag såg att det var från dig! kan man vara mer glad just nu?

Lyckades försova mig 25 minuter idag eftersom det inte blev mkt sömn i natt. mkt att tänka på nu.. sitter på info&lay outen och känner mig engagerad, har fått ganska mycket gjort tack vara kikki! måste hinna fixa lite saker innan nästa lektion börjar. puss!


one thing changes everything..

-Linnéa
eftersom det endast blev 4 timmars sömn i fredags och 4 i lördags så skulle de bli tidigt i säng igår. visst, la mig 10 och somnade runt 11, helt okej. hann sova en timme sen ringde mobilen, det var jess. jag var helt väck när jag svarade. jess frågade varför jag låg och sov nu, så tidigt. jag trodde att klockan var 12 på dagen vilket den tur inte var.  somnade om runt 2 och vaknade 6, vilket jag trodde.. men när jag kolla klockan var den 8. fan! första dagen på året vi endast går halvdag och så lyckas jag försova mig, missar hela första lektionen.. gick inte heller på de resterande lektionerna efter jag fått höra något som gjorde mig ledsen och väldigt besviken.. det handlar inte bara om en sak, utan du ljög mig även rätt upp i ansiktet, självklart trodde jag på dig eftersom du är min bästa vän! du säger att jag ska respektera dej för något du gjort? vem är det som ska respektera vem egentligen? känner mig både osäker och förvirrad nu. visst man kan göra saker som man ångrar, det gör vi alla, men det finns gränser. varför göra saker man inte kan stå för? jag känner att jag har ingenaning om vart jag har dig just nu. hur ska jag kunna lita på dig att inget mer hända efter detta? var det verkligen värt att sätta hela vår vänskap på spel? minä uskoimee sen merkitse enemmän..

dagen fortsatte iaf ner på stan tsm med jess, emma och therese. verkligen inte en passande dag att gå på stan på. hade så illa träningsvärk att jag inte alls kunde slappna av, ville bara lägga mig ner, kändes som att jag bar runt på en 100 kilos människa på mina axlar. som tur var fick jag massage av jess, bästa massagen någonsin! blev iaf bussen senare till jess där vi lagade super god middag! senare tog vi en promenad till en affär för att handla lite. jag berättade till jess att jag vill ha super kul ihelgen, verkligen en minnesvärd helg så jag och jess slog ihop våra kloka huvuden och bestämde oss för en bastukväll på fredag i huset 3 meter från jess. kan det blir bättre? allt är nästan klarplanerat så detta blir toppen! det blev även några videofilmer på både mig och jess, det var galet roligt kan jag lova. måste nog godkännas av jess innan dom läggs upp om dom nu gör det ;) tack för att du räddade min dag jess, du fick mig på andra tankar baby. you really make my day!


      


right kind of wrong

-Linnéa
Godmorgon! Helgen har varit nice, fredagskvällen började hos jessi, vi hoppade runt som galningar i hennes säng till vår låt "forgive me", har några videoklipp från fredan som jag skrattar åt varje gång jag ser! dom kanske kommer upp senare ;) vi fortsatte in till stan för att  möta upp 2 kompisar som skulle till samma fest. kan lova att det var random i början, satt massa 12 åringar på festen haha. blev hyfsat bättre när rätt folk kom. men jag och jess hade som roligast i tvättstugan! ambulansen kom för att hämta upp en kille så jag, jessi och några drog vidare till statoil för att boysen skulle käka. så när vi sitter inne på statoil kommer en kille fram som vi tidigare träffat på festen och lägger armarna om oss och säger "här har vi ju kvällens lebbpar" våra polare tittar på oss som stora frågetecken. killen hade tidigare på festen kommit fram för att säkert ragga på jessi, så ganska snabbt in i samtalet säger jessica att vi är lesbiska. killen svarar tillbaka: jahaa, aah.. men jag vill att ni ska veta att jag satte mig inte här för att ragga, ville bara vara lite social, föresten är det coolt med lesbiska. haha det var bara galet! vi fortsatte sedan vidare till bräntis idrottshall. är det långt från obs till bräntis? nerrå, det går fort. yea right.. kan lova att jag var mer än less när vi kommit fram, jag och jess hade gått i högklackat hela vägen. inte nog med det skulle grabbarna ta några genvägar så vi fick springa ner från stuphöga backar i klackar. måste ha tagit mer än en timme att promenera dit, urcch! vi kom dit runt 1 och det första blev att kasta av sig skorna, kunde knappt stå upp när vi var framme! jag och jess hängde där med nåra tills klockan blev 6 på morgonen då tog vi den första bussen hem. var helt sjukt trevligt !! kom hem lite efter 7 och klev upp 11 för att sedan gå på stan med en lagkompis. haha inte lite trött den dagen. gårdagen var oxå super! har ni haft en lika trevlig helg som jag? nu blir det massa plugg sen träning puss !


  


Utkast: -Linnéa då ...

-Linnéa
då sitter man här på info&layouten och har äntligen fått en dator att fungera! har ännu inte hunnit hämta ut den rätta boken till ämnet så min lärare fick kopiera upp några uppgifter. första uppgifter gick helt okej, men dom andra är omöjliga eftersom min lärare lyckats kopiera bort halva bladet så jag ser inte vad jag ska göra.. så jag tänkte passa på att kasta in ett inlägg. sen helgen har jag funderat att hoppas av skolan, tro det elller ej! jag som tycker så mycket om skolan, linjen och klassen, är väl bara less helt enkelt.. och bara genom att ha varit borta 2 dagar från skolan så har jag missat en hel del. sen har jag även en del saker ogjort sen tidigare som jag måste ta itu med. jag måste komma på andra tankar så att min motivation kommer tillbaka. som jag brukar säga, träningen är min drog och får mig alltid att tänka på annat. så träningen är alltid det bästa! jag fixar det!

 fick höra att johanna har nu bestämt sig för att ta uppehåll denna termin. jag förstår dig! det är din sista termin i skolan så det måste vara tufft!! men är jätte glad att du kommer tillbaka efter sommaren!


lördag!

-Linnéa
Skulle ut runt 7 igår för att möta upp evelyn och frida. jessica slog en pling innan så det blev en promenad ner till henne. skulle egentligen förbi snabbt för att hämta lite saker jag glömt dagen innan, men jag är glad att jag stannade! tack jessica!

  
queen of my heart

17/1

-Linnéa
Igår blev det stan med jessica, vi var på jakt efter en ny lärlingsplats till jessica på en hårsalong men det gick inte så bra som väntat.. tror vi gick till runt 10 olika salonger, men antingen fanns det redan lärlingselever eller så behövdes inga just då. efter det var vi utsvultna så det blev mat på subway där vi träffade lite trevligt folk. jessica berättade om sin galna tid i spanien, kunde inte sluta skratta. älskar inlevelsen du har när du berättar något. allt blir så sjukt klockrent!! kvällen igår var jag med jessica och rabin! haha skulle bli fest men killen som hade jessicas dricka höra aldrig av sig tillbaka. vi bestämde oss att hyra film, så det blev promenad till stan i -20! var som förfrusen när vi kommit fram. det blev iaf en film som heter "när mörkret faller" det har fått högsta betyg av flera tidningar. den var jätte bra! man fick verkligen en tankeställare efter man sett den. en film som jag rekomenderar! sen bkev det en gangsterfilm som verkade bra men vi såg runt 10 minuter eftersom den var på danska. haha gick tydligen inte att byta språk ;P efter vi hyrt film skulle vi till hemmakväll och köpa ben&jerrys såklart! påväg dit stötte vi på killen som borde haft jessicas dricka. haha sämsta förklaringen; jessica; miiin drickkaA?!? utköparen: det är ju duuu spanjoren, eehh.. hehh.. jag ringer sen! och sen gick han. bara crazy! här är lite bilder från igår. puss på alla!

  


Underbart!

-Linnéa
kan inte beskriva hur glad jag är just nu, det kommer bli skåne i sommar i minst 2 veckor med my!!! senast jag var nere var för 7 år sedan! det här kommer förmodligen bli det bästa med mitt sommarlov i år. kanske svårt för andra att förstå hur mycket det betyder, men det är iaf massor. har ju trotsallt bott där i 9 år sen blev det umeå, visst, umeå duger men jag vill tillbaka till ystad!!!! saknar tiderna då dom var som bäst. ska bli helt otroligt skönt att komma bort ett tag. längtan är enorm! har iaf massor med plugg som måste göras så puss på alla!


 

underbart att träningen börjat igen!

14/1

-Linnéa
haha är inte på bästa humör nu eftersom  har inte ätit idag och detta pga att jag ska ta ett blodprov idag och därför får man inte käka på ett bra tag. men är då inte missnöjd över att vi hade sovmorgon till 1 iaf! så nu sitter jag här på min info&layout timme och fattar inte mycket alls. kan inte egentligen inte göra något eftersom jag ännu inte har mina anteckningar. men hoppas på dom imorgon!! sen blir väl hela helgen till att plugga.. har en inlämningsuppgift som ska inte på fredag, ett prov på måndag + en rodovisning sen några uppgifter i olika ämnen som ska in.  men jag fixar det! hoppas alla ni andra har det bra. puss!

yes!

-Linnéa
Då har 2 av mina individuella kurser börjat i skolan, massage och engelska B. massage känns slappt så det kommer nog bli bra sen är det alltid bra med engelska B. skulle väl gissa på att det var ett år sen nu jag hade engelska så det ska bli kanon att ta igen en del och utvecklas yttligare. blev ingen skola idag pga några ärende som skulle göras. ännu en gång, tack frida för att du följde med! det blev iaf en runda ner på stan tsm med frida, hittade 2 par skor och en tröja. nu har jag just kommit hem och mamma berättade att mercedes hade skärt sig på en kniv i skolan och är nu på akuten!! hur är det med dig?!? idag när jag satt i ett samtal så ringde min mobil först var det jessica som kommit hem från spanien!!! sen var det killen som fortsätter ringa från pakistan eller något liknande fast man bett han om att sluta ringa. haha ge upp! föresten, någon som vet hur man avvisar nummer? Här kommer iaf några bilder från förra veckan. nu måste jag äta innan jag ska iväg till träningen så puss på alla!



piercingen kommer bli i naveln men ska nog passa på att ta 3 till hål i öronen :)

12/1

-Linnéa
kändes alldeles för jobbigt att bära med sig datorn i fredags eftersom det blev direkt till naima efter skolan, så har varit utan datorn hela helgen. skulle upptaterat tidigare för att lägga upp lite bilder från första skolveckan men dessa bilder kommer in ikv. fredagen blev ganska lugn eftersom både jag och naima ännu inte hade blivit friska så vi lagade mat, såg på let's dance och patade om allt och inget. lördags blev det en runda runt stan med evelyn och frida, en saw film och en en del planering över sommarens träning. det blir en del uppvisningar och träning på stränder! något jag verkligen ser framemot!! nu sitter jag iaf på min första lektion i matte B, gaaalet säger jag bara! vi är runt 16 i klassen och vår lärare är inte bara lite orolig över att vi inte kommer klara matte B. hon gissar på att det är runt 8 som kommer klara det eftersom det var så pass många som inte klarade matte A. tror nog att alla kan fixa det, det gäller bara att hänga med så löser det sig! mitt nya schema börjar gälla idag och kan lova att det är inte nice, går typ till 4 nästan varje dag..  måste nog börja engagera mig lite mer nu. puss på alla!

piercing den 28/2 tagga!


my babydarling!



 

tjabba!

-Linnéa
hur kass kan man vara? det var precis som jag sagt, jag kom till skolan åtta men började halv 11. var inte lite less när detta har hänt 2 dagar i rad nu haha. somnade nästa på bänken utanför klassrummet men det blev betydligt bekvämare när jag satte mig i soffan inne på bibblan. kunde dock inte sova där eftersom jag var tvungen att plugga.. blev ändå inte så mkt plugg för att min dator dog mitt i allt, och som vanligt hade ja glömt laddaren hemma. haha jag orkar verkligen inte mig sj just nu haha. idag kände jag mig verkligen engagerad på småföretagandelektionen men det slutade med att jag bara satt och gjorde ingenting. jaa jag hade ju inte så mkt till val när kikki lovat att komma till skolan idag för att ge mig anteckningar som jag behövde för att kunna göra något överhuvudtaget. men kikki dök aldrig upp.. visst det kanske inte blev något plugg men hade riktigt nice med malin,nadja,naima. haha en massa bilder kommer upp senare. bara så sjukt kul!

9/1

-linnéa
när jag äntligen kommit i tid till skolan så är ingen här? vart håller alla hus? skulle inte förvåna mig om vi skulle ha sovmorgon eller något liknande, inte ovanligt att jag missat det haha. som igår var jag supersäker på att vi började halv 9 men det var tydligen 10.40 så fick sitta på skolan utan datorn eftersom den hade jag glömt hemma. jippi.. haha orkar inte om det ska vara samma sak idag;P känner mig iaf hur pigg som helst även fast det bara blev 5 timmars sömn. men de är fredag så det är bara att ta igen sömnen under helgen. idag känns det taggad, det blir fest. naima du ska med oavsett om du är sjuk eller inte!!! (A) sen lördag blir det att träffa tjejkompisar från laget och träffa tage, vilket var ett bra tag sen så det ser jag framemot, och nej, jag ska inte inte bli sjuk! sen söndag blir ordentligt med plugg.. jag vet så mkt som att jag har prov med min lärare ann men ingenaning om vad. så glömmer jag att fråga min lärare kommer mitt resultat hamna i botten. varför ska ett provtillfälle hamna andra veckan efter lovet? visst det kan vara bra att göra bort det men samtidigt orkar jag inte plugga på en söndag då jag har träning och borde vila upp mig inför kommande vecka.. glömde lägga upp bilderna från första skoldagen så dom kommer ikv! vaaaaaart håller ni hus klassen?? 



  

8/1

-Linnéa
första skoldan efter lovet, verkligen inte trevligt.. ville bara hem och sova men jag lyckades iaf med hela dagen förutom sista lektionen(A) lixom första lektionen på matte B sista timmen,jag orkade verkligen inte. kanske inte så bra gjort med tanke på att det var första dagen.. men jag var både sjuk och trött! hur som helst, första lektionen var helt okej, tror vi var runt 5 st på lektionen (inte ovanligt kan jag lova) så det slutade med att vi fick lite info om de kommande lektionerna sen fick vi sluta för att vi var så få. sen vare bara en lektion innan lunch och en efter. det var lektionen efter lunch jag skippade tsm med malin och christina. vi skulle just gå till stan när vår lärare fråga vart vi var påväg så vi sa att vi bara skulle hämta lite saker för att sedan komma till biblioteket. vår mattelärare sa att hon skulle vänta på oss där. urchh vad hemsk jag känner mig, vill inte veta hur länge hon stod och väntade hehe (A) sen blev jag påmind idag att jag har ett ogjort prov som jag glömt att göra.. så det blir prov nu på måndag, fyfan.. men jag fixare! så efter vi lyckats smita från sista lektionen blev det en sväng ner på stan tsm med Malin. blev ett par nya brallor tack vare malin! jeansexpert kan jag lova! jag har verkligen skit svårt för att hitta jeans men detta löste sig tack vare malin. thanks baby! efter rundan på stan blev det en snabbis hem för att sedan promenera till träningen. var övertaggad kan jag lova fast jag var lite kraslig men detta pga att cheerleading är verkligen den bästa drogen, får mig verkligen att lägga allt jobbigt och sidan och ta fram mitt bästa humör. alltid lika glad när jag kommer och lämnar träningen. tjejer kärlek till er<3 som alltid gick träningen hur bra som helst! i sommar blir det en del uppvisningar som tex kulturnatta sen en del övning vid olika stränder, något jag veerkligen ser framemot!! syrran skickade just över disturbia som jag ännu inte hunnit se klart så ska se den strax ska bara länka upp en bild på mig och naima innan utgång på nyår. hehe kommer tyvärr inte lägga upp de resterande bilder eftersom naima kunde verkligen inte sluta skratta åt något som jag ännu inte kommit på vad det var. så denna bilden är väl den mest seriösa. naima, you look great! kommer aldrig glömma detta nyår, minnesvärt kan jag verkligen lova!



blev tvungen att klippa bort söta naaima! ;(

  


7/1

-Linnéa
kan lova att det var jobbigt att kliva upp imorse, somnade 5 och skulle upp 6. så det blev en morgonpromenad upp till sjukhuset utan stress, hann i god tid. trodde att jag skulle få göra bort mina prover idag men sen när läkaren frågade om jag fastat, vilket man måste göra innan man tar blodprov så kom jag på att det hade jag ju inte gjort, suck.. så jag fick en tid till labbet imorgon kl 7, förstår inte hur jag ska orka. sen fick jag tydligen en tid till vårdcentralen så jag tror inte att det kommer bli någon skola alls för mig imorgon. verkligen inte otippat, typiskt att jag får läkartider på första skoldagar då man får som mest info om allt.. hur som helst, det löser sig alltid! är iaf helt jätte glad över att träningen börjar imorgon. visst jag har åkt på en liten förkylning men jag ska träna ändå, men kommer ta det lite lugnare. nu blir det iaf iväg igen, ska bara göra i ordning lite mat innan morsan och jag ska köpa mina tapeter. har ännu inte förstått hur jag ska hinna med allt idag men som sagt det löser sig alltid!

  

greatest

much can change over a day

-Linnéa
imorgon är sista dagen på lovet, och jag ska upp 6. japp du läste rätt. jag har läkartid jääätte tidigt på morgonen som vanligt.. och nu när skolan just ska börja har jag som aldrig brukar vara sjuk blivit det.. har helt sjukt ont i halsen, fast det är värst på morgonen och kvällen, sen äre hosta och nu känner jag mej yr och har huvudvärk. kan det blir bättre? oasvett detta så blire ändå ut imorgon. så först blire läkaren, köpa tapeter till rummet med morsan, träffa minna och eventuellt gå på bio med några kompisar, lust att hänga med? och sen fira mamma som fyller år.


förlåt om jag gjort dig förvirrad och ledsen. jag önskar jag kunde göra det ogjort.. jag behöver verkligen dig!

I think of you
when life gets me down
and i'm going to think of you even
when you're not around

6/1

-Linnéa
provade min kompis jeans här om dagen och jag bara så fastnade för dom! det är ett par jeans från flott, deras stretchigaste jeans som dom har, känns som att man endast har leggins på sig. verkligen dom bekvämaste jeansen. så idag skulle det bli att köpa ett par men när jag kommer dit och beskriver jeansen så berättar personalen att det är dom populäraste brallorna så självklart är dom slut i alla färger i min storlek och kommer inte in förens i februari.. fortsatte iaf ett tag på stan med några tjejkompisar sen blev det en fika på stan med filippa, hur mysigt som helst. eftermiddagen träffade jag frida, hon hade lagat en supergod paj som hon bjöd mig på, du får inte glömma att ge mig receptet sen! kvällen blev av till att snacka mesta dels om något som jag gjort, något jag verkligen ångrar.. fan att allt ska vara så svårt.. det jag skrev och sa var ingen lögn. you really are the greatest!

frida jonsson förstår mig verkligen på allt sätt och vis. hur invecklat situationen än är så är du alltid till hjälp och förstår. när situationen är talad till dig så förstår du direkt och då känner jag mig genast lugnare. vänskap i 5 år nu, happy to have you!
 

kvällen fortsatte iaf med en sväng till någon affär på grubbe, det blev ben&jerrys såklart och filmen wild child, helt okej film. sen blev det en sen kvällspromenad hem, hur skönt som helst. tid till att tänka på dig..

kom nyligen hem, har varit ute och gjort patrik sällskap medans han tog en cigg. vet inte hur länge sen det är nu, men skulle gissa på att det var ca fyra år sen jag och frida umgicks med honom. var riktigt trevligt att träffas!

just you! and thats true..  I think of you
when life gets me down
I think of you
When you're not around


   

where do i go from here, i'm so lost. shouldn't have to be like this, shouldn't have to feel like this..


4/1

-Linnéa
igår blev det då bio med gamla tjejerna från 9:an, supermysigt! min kompis från sthlm och jag började med en middag på stan för att sedan möta upp anna, erica och martina för att gå på bio, det blev yes man. verkligen en sevärd film. på bio blir det aldrig mkt till prat så det var bra att det blev lite tid över innan bion till att prata eftersom det nu var över 2 år sen vi alla var samlade tsm. detta borde göras oftare vilket är ganska svårt. men oavsett om det är en lång tid att vänta, kanske ett år kanske två så är det alltid lika kul att ses vi alla igen. så verkligen något att se framemot! lägger upp lite bilder från dessa dagar senare. här kommer iaf bilden på naima som jag tidigare skrev om.  

supersöta!

naima med robbans chihuahua(=

 

sinä teet minun ilonen


girls!




lillasyster mercedes

jessica

naima
tjejerna som alltid ställer upp! happy to have!

 love you girls!

3/1

-Linnéa
godkväll, ville vara berätta att jag är hur nöjd med nyår som helst, umgicks med vänner som betyder väldigt mycket för mig. kvällen började hemma hos mig med syrran, hennes kompisar, jag och mina kompisar med käk och nice musik. sen skiljdes jag och mina polare åt med syrran och hennes polare. kvällen fortsatte på mariehemshöjd där vi stannade nån timme sedan fortsatte vi vidare till en kompis där vi stannade ett tag för att sedan dra oss vidare in till stan för att fira det nya året. men det bästa av allt, jag fick träffa dig. jag vet inte vad det är, men du får allt att kännas så bra.

idag har jag iaf varit med naima hela dagen. vi gick först på stan en sväng sedan åkte vi till naima där vi lagade hur god mat som helst. sen började vi se en film som heter disturbia han dock inte se klart den för att vi skulle till några polare på gimonäs. hade hur trevligt som helst! vi såg på saw, snackade sjukt, gick ut med robbanschihuahua, och promenerade till maxi för att boysen skulle köpa käk. just det, jag får ju inte glömma ..... gav robbans kissen en bitchslap. sen när vi skulle till bussen stod vi och väntade minst 20 minuter, har inte frusit så mkt någon gång. men inte alls förvånad att inte bussjäveln kom.. så vi promenderade till naima. det första som gällde var att kasta på sig mjukisbyxor och koka ett glas te,och nu sitter vi här i sängen hemma hos naima med en datorn var, det kan som inte bli bättre(= vi har iaf bestäm oss för att sitta uppe hela natten, så nu är det nog dags för att fixa i ordning käk för den långa natten. har verkligen inte käkat bra idag.

får se hur pigg jag är imorgon då haha. blir iaf att träffa en kompis från sthlm som är här och hälsar på, var lite mer än ett år sen vi sågs nu så ska bli riktigt trevligt. blir bowling med eija, anna, erica, martina och jag sen käk efter. minns knappt när vi umgicks alla tillsammans. måste varit någongång i 9an?

lägger upp en bild imrorn på naima och den supersöta chihuahuan.
puss!


Sinä olen ihana!
Somewhere over the rainbow, skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

you are the greatest!

RSS 2.0