brukar det verkligen vara såhär kallt?

- Frida
Man slutar aldrig förvånas över kylan, det känns frutkansvärt kallt för att bara vara i november månad. Det är iaf skönt att jag slipper frysa om överdelen av kroppen då jag köpt mig en supervarm jacka.

Kvällen har spenderats med Hanna, vi har enbart slappat då vi båda var riktigt trötta efter en hel dag med jobb. Ska alldeles strax lägga mig, eftersoma att det blir ännu fler timmars jobb under morgondagen. Det är verkligen härligt att komma in i rutinerna med att jobba, eftersom jag nu jobbat nästan varje dag under hela november månad.

Imorgon flyttar även min bror, är verkligen ledsen att jag inte kunde vara med och hjälpa honom med detta. Får åka raka vägen dit efter jobbet, för att framförallt hjälpa honom att packa upp alla saker.


musse-buus har varit här sen i söndags också!

Grym!!

- Linnéa
Grymt faschinerad över hur många bra artister det finns!!

yes, yes och åter yes!

- Linnéa

jag lyckades få remiss till en specialist både för knät och huvudet när jag besökte min läkare idag! äntligen börjar jag få riktig hjälp med det här! är så less på värken nu..

efter läkaren blev det shopping och fika på stan med naima! det var verkligen kul att ses igen min älskade vän!
jag fick med mig 2 julklappar till min älskling, 2 teer (chai och glögg), ögondroppar och ett par jeans!



jag har även gått igenom mitt schema för denna månad och det är ca 17 pass! min första månad jobbade jag inte ens hälften, så framöver är det nästan bara jobb som gäller! planen var egentligen att jag skulle ut på lördag men så blir det inte, jag jobbar nämligen fredag, lördag och söndag. tråkigt att hela helgen går åt till jobb, men det får jag helt enkelt stå ut med!
och eftersom jag trivs så bra är det inga större problem att jobba mycket, dessutom ju mer jag jobbar desto mer kommer jag in i rutinerna!

egentligen vill jag lägga mig och vila nu men jag måste verkligen ta och städa! lika bra att göra det nu så det är bortgjort!



vi hörs senare!


30 november,

- Linnéa

igår blev det en heldag med frida! vi bakade en massa lussebullar, bilder från får hon bjuda på! så nu har man fika att bjuda på när man får hem besök!

just innan jag skulle bege mig till frida upptäckte jag att min post hade kommit, och där fanns ett brev från min läkare. där stod det att det inte fanns några fel alls på mitt knä(?) så jag ringde genast min läkare och jag fick en tid redan idag! hur kan det inte vara några fel när jag vissa dagar har så ont att jag knappt orkar gå(?) i samma veva ska jag även undersöka huvudet igen, håller tummarna för ett EEG!

efter läkaren ska jag träffa upp min fina vän naima, vi ska ta en fika på stan! jag ska även försöka få med mig hem lite julklappar!


jag och frida har alldels för få bilder på oss tillsammans..

nu ska jag sova någon timme till!
natti

efter många om och men.

- Frida
Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så hade jag köpt en dunjacka från EVEREST. Jag hann ändra mig, efter att jag hade provat den ett par gånger. Jag tyckte att den blev f ö r  lång, och den såg allmänt stor ut på mig (fastän det var minsta storleken). Så jag lämnade tillbaka den, och tog en runda på intersport idag. Då hittade jag en Mckinley jacka, något så dyrare (!!!!!) men något så bättre passform. Den är dessutom hur varm som helst, och även denhär är i dun. Dock är den inte liiika lång som den från everest var, vilket gillas.

För att avsluta OCH hoppa över till någonting annat. Jag blev såklart super glad och nöjd över att Olle kom vidare, han har verkligen överraskat och han var outstanding i fredags. Sen att Jay ses som en vinnare är inget snack om saken, men superkul att Olle kommit så långt- och  skönt att man fortfarande har ögongodis att titta på i Idol.

Nu är det sängen som gäller, imorgon ska jag träffa linnea- dock vet jag icket vilken tid men lika bra att ta sig upp i god tid.
PUSS


adventsfika!

- Linnéa
mitt hjärta har spenderat hela dagen på "boda borg" tillsammans med grabbarna! efter en lång dag där hämtade han upp mig, vi handlade adventsfika och lagade sedan middag ihop, det blev "pasta carbonara"!
för dom som inte visste det, jag är tokig i glögg! vi ville testa något nytt så det blev glögg med en hint av apelsin, supergott! så det var underbart att få ta den första koppen för i år! och såklart har jag mandlar och russin i! vi handlade även clementiner, julchoklad och lussebullar!






idag såg jag klart sista avsnittet av grey's säsong 6!! och nu då(?) jag vill ju genast kasta mig framför tv:n för att se säsong 7, men det har börjat för länge sen så jag antar att jag får vänta på att boxen kommer ut i butik..
ha en trevlig kväll!



helnöjd med helgen.

- Frida
Så himla härligt att det änltigen är första advent och att allt julpynt är framme. Det är absolut det bästa med julen, alla fina ljus, ljusstakar och gardiner. Gårdagen spenderades med älski, sofia & daniel- en riktig parkväll med öl, musik och en massa skratt.

Nu sitter jag hemma hos evelina, vi ska nu se sista avsnittet av "ensam mamma söker", och jag kan säga att jag är riktigt nervös inför hur det kommer sluta. Hoppas bara dom väljer rätt kille och att de lever lyckliga i alla sina daar.

Är riktigt sugen på att baka, jag som bara älskar lussebullar- så vi får se om det blir ikväll eller imorgon.
PUSSHEEJ

låt

- linnéa




eeg

- Linnéa

jag förstår inte riktigt vad som hänt med min migrän på sista tiden, de senaste dagarna har varit hemska.. det har varit så illa att jag till och med blivit sängliggandes. jag är less på att komma till vårdcentralen och det enda dom gör är att skriva ut medicin som inte fungerar, inget hjälper. ett tag funderade jag på om det var synen det berodde på, men så var det inte..

så här näst är det EEG som gäller! (EEG är en undersökning för att mäta förändringar i hjärnans elektriska aktivitet.) jag känner att det är dags att gå i botten med det här! det kan inte vara normalt att ha migrän nästan varje dag i 5 års tid....


imorgon ska jag baka lussebullar!


nu lägger jag mig och vilar, vi hörs mer imorgon.



28 november, första advent!

- Linnéa

ledsen för den dåliga uppdateringen under helgen! förfesten hos jessi var kanon, alla var sociala, glada och bjöd på sig själv! det var egentligen corona som gällde efter men så blev det inte, vi kom dit och då var det nästan tomt.. så vi åkte tillbaka in till stan där det blev five, dock inte för mig.

i lördags var jag och kollade på min älsklings match, super kul att få se han spela! kvällen blev lugn fram tills jag skulle jobba, 10:30 - 03:00! och som vanligt rusade tiden förbi!

idag blir det att se grey's, äta lussebullar och dricka glögg! ingen har väl missat första advent(?) första ljuset ska förstås också tändas!



ser vad man inte vill se.

- Frida
Har nästan precis kommit hem ifrån jobbet, det har varit full fart med tanke på att det är löning i helgen. Kvällen kommer bli väldigt lugn, efter en kanonkväll igår. Tackar alla som gjorde kvällen till en toppenkväll, hade verkligen sjukt roligt.

Hoppas att har haft och får en härlig helg!


synd bara att man missade denhär bruden på krogen igår!

finns inte många som du.

- Frida
Idag har varit en mycket viktig, och bra dag. Det har blivit väldigt mycket klarheter i många saker, vilket känns hur underbart som helst. En tung sten som legat på länge har nu släppts.

Har också köpt mig en dunjacka idag, får nog acceptera att man ser oerhört stor ut i sånna jackor men det är så värt det. Jag är supernöjd med jackan och nu slipper jag stå och huttra i kylan. Ett väldigt bra köpt, trots att det sved ganska så rejält i börsen när jag drog kortet och såg glad ut.

Kvällen är ännu inte planerad, jag som person är ju ganska impulsiv så vi får se hur den här kvällen slutar. Både Sara och Lillan har party ikväll, så det blir nog att kika förbi hos båda och ta det lugnt med drickan då jag jobbar imorgon. Som tur är börjar jag inte förens tolv, så jag får absolut mina timmars sömn ändå.

Hoppas att ni får en bra fredagskväll , för det ska då jaag!


michael jackson feat akon. så underbart vacker låt!

tove kan detdär med sång, roligt att hon är tillbaka nu.

26, j'vla migrän.....

-linnéa

kvällen igår avslutades inte alls som jag tänkt.. min migrän gick så överstyr att jag låg i sängen och vred och vände mig av smärta och tillslut kunde jag inte ens röra mig för jag hade så ont. jag tror nog aldrig det varit så illa som igår.. efter många tårar lyckdes jag somna tillslut och tur som jag hade vaknade jag upp utan huvudvärken!

nu ska jag se ett avsnitt av grey's sen hade jag tänkt sova någon timme till! men inte allt för länge, måste nämligen fortsätta söka kläder till ikväll! (har ännu inte bestämt mig vad jag ska ha på mig)!




26 november, jessi 19!

- Linnéa

stooort grattis till min älskade vän jessica som idag fyller 19!!
nu gör vi det till en minnesvärd dag!!


love u<3

ginatricot

- Frida
Det var väldigt mycket folk på gina, så man fick inte riktigt så mycket tid på sig att kolla eller prova. Så vi köpte med oss kläderna hem för att prova, så får man utgå ifrån det. Jag fick med mig en skjorta, en tshirt och ett par tuffa leggins hem och allt passade. Sen får vi väl se om snålheten sätter sina spår eller inte. Hittade iaf bild på tshirten och skjortan på deras hemsida!


skjortan var skitsnygg, speciellt färgen på den. Riktigt jul-röd, tshirten däremot är bara basic och kul med lite färg och inte alltid bara svart!

tuff brud i lyxförpackning

- Frida
Kvällen har spenderats med daniel, sofia och fanny. Det blev pizza till middag, shopping på gina som hade kvällsöppet (20% på allt i butiken!!) och lite sladdning i snökaoset.

Tänkte lägga upp två klipp från mysprogrammet "så mycket bättre" där de immiterar varandras låtar.

September immiterar Petter's låt mikrofonkåt:


Här immiterar Petter lillbabs låt Tuff brud i lyxförpackning, GRYMT!

shontelle och maddi jane!

- linnea

imorgon är det corona som gäller, min underbara vän jessica fyller nämligen 19 imorgon! och det ska firas ordentligt med förfest för att sedan dra sig vidare till krogen!
jag måste bara se till att hitta något lämpliga att ha på mig! lika bra att börja leta nu så man slipper bli stressad över det imorgon! jag ska även försöka få med mig en kamera så jag kan fota, alltid kul med bilder!

nu ska jag leta kläder inför imorgon! sedan blir det ett avsnitt av "walking dead" med mitt hjärta<3!
ha en bra kväll!









otroligt duktiga, grymt bra låt!

25 november, slö

- Linnéa

jag har börjat känna en förkylning komma smygandes.. ovanligt hes på morgonen och svårt att svälja. inget jätte stort men fortfarande jobbigt, speciellt för mig som nästintill aldrig är sjuk. antar att det enda man kan göra är att dricka massor av te! inte nog med det har jag huvudvärk och tidigare idag fick jag näsblod igen (hade det igår med).
så idag har jag gjort dagen till en vilodag, mest pga min dumma huvudvärk..

hade snart tänkt kila över till mamma, men först blir det att krya ner under täcket med en kopp te!




vi hörs senare!




25 november

- Frida
Det hade verkligen kommit mycket snö imorse när jag vaknade. Det har dessutom varit helt underbart väder idag, en riktig vinterdag. Jag tror att det var runt -10 idag, om jag inte såg fel och det var faktiskt rätt behagligt.

Hade turen att äta lunch med älsket idag, som körde firmabilen in till stan för att hämta ut körkortet. Vi passade då på att käka lunch tillsammans, vilket inte händer varje dag om man säger så. Jag har även försökt se lite på greys, men både texten och rösterna hänger efter vilket gör det väldigt svårt att fortsätta kolla.

Nu när jag såg sista avsnittet (för idag) så försvann ljudet i slutet, när det var som mest spännande. TYPISKT!

Nä, nu ska jag iväg en sväng, ikväll hoppas jag få spendera tid med min bror. Känns som det var evigheter sen bara han och jag umgicks, så jag hoppas få sno lite tid av honom ikväll.


vi ser det snöar, vi ser det snöar det var väl roligt hurrrrrra!

- Frida
Har precis kommit hem efter en lugn och skön kväll hos s. Jag somnade till och med till där i en timme tror jag, var verkligen supertrött så det var skönt.

Idag blev det lunchdejt med angelica och lillemor, vilket var mycket trevligt. Speciellt att träffa lillan som jag träffar alltför sällan sen vi gick ut. När jag kollar ut så snöar det fortfaraaande, det har bara vräkt ner snö nu i flera timmar. Jag tycker då gärna att det får komma snö, skare va så skare va!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, en ny dag imorgon!


fun!

- Linnéa

2 vänner till mig hade lagt upp dessa två roliga klipp!
jag kunde bara inte låta bli att lägga upp dom här!




24 november,

- Linnéa

idag blev det av till djuraffären med sacko och just när jag kommit dit hade tjejen som klipper klor gått på lunch, så det var bara att traska hem igen.. så undertiden hon var på lunch tvättade jag kläder, det var verkligen på tiden! när vi sen kom tillbaka till affären var den fylld med massa andra hundar, och såklart blev sacko världens lyckligaste! i väntan på sin tur fick han gå runt och hälsa på olika hundar och det tog aldrig slut, så han var nöjd! som belöning fick han det bästa han vet, ett grisöra! men det gav jag honom inte förens vi kommit hem, så han fick hoppa och glufsa efter det hela vägen hem! väl när han fått örat slukade han i sig det på en väldigt kort tid!



nu ska jag strax börja traska till jessi, vi ska planera hennes födelsedagsfest som är nu på fredag! och ikväll blir det att se mer grey's! jag är redan inne på 9onde avsnittet på säsong 6 och jag vill aldrig att serien ska ta slut!


vi hörs senare!

23 november

- Frida
Har precis kommit hem från sara och micke där jag har spenderat kvällen. Det var verkligen roligt att träffa Sara igen, tror att det var någon gång i juli vi sågs sist. Vi båda har haft mycket annat nu ett bra tag, så det var verkligen på tiden att ses igen.

Nu ska jag (som jag har längtat) få se hur säsong fyra börjar i greys. Som sagt så slutade det så knasigt sist, så är så spänd på att se det.

Hoppas ni haft en bra dag!

,

- linnéa


23 november,

- Linnéa

igår blev det att umgås med frida, vi såg grey's och åt ihop. senare blev det av till strömpilen där vi båda hittade något vi köpte. därefter blev det av till hanna där vi fortsatte se grey's! sent kom min älskling och hämtade mig och då blev det genast sängen. och eftersom jag endast sovit någon timme i natt hade jag nu tänkt sova så jag orkar med dagen! idag ska jag hinna städa, tvätta, baka, handla och träna!




vi hörs senare!

sen kväll, men ack så trevlig

- Frida
Har precis kommit hem ifrån Hanna, det har varit en mycket trevlig kväll med tittandes på greys.. Såklart. Nu har jag sett klart tredje säsongen, och väntar hysteriskt på att få nästa säsong. Det slutade med många frågetecken, så jag vill veta nu nu nu vad som kommer hända.

Och på tal om ingenting, shit vilken kyla det har varit idag. Det gäller verkligen att rusta upp med rätt kläder så att man slipper fysa och framförallt slippa förkylning. Nu ska jag kika på PH, spännande avnitt idag har jag hört så det får inte missas. 

 
min solstråle är nog inte lika glad som på bilder idag, då hon oppererade bort visdomständerna.
lider med dig honey!

hysterisk tjej

- Frida
inte är det lätt alltid, stackars pojkvän som får stå ut med sånt hysteri. kanske inte så snällt att smygfilma heller, men.


22 november

- Frida
Tänka sig hur beroende man/jag är av att ha pengar på mobilen. Det blir fullständigt kaos i vardagen om ens pengar helt plötsligt tar slut. Jag har slut på gratis sms, och när jag pratade med Linnéa imorse så drogs 25 kronor från mitt kort och saldot stod på 0.30 öre.

Aja, nu ska jag försöka få tag i Linnéa så vi kan bestämma någonting. Hoppas ni har och haft en bra dag, det har ju varit så underbart väder idag!


21 november

- Frida
Jag har absolut ingen vidare förklaring, till varför det blivit så dålig uppdatering från min sida på stistone. Har helt enkelt jobbat mycket förra veckan och haft mycket för mig på fritiden. Det har inte funnits så mycket tid till datorn med andra ord.

Helgen har varit otroligt lugn, har bara tagit det lugnt med min finaste. Det har blivit en hel del körande åt folk som varit i ett onyktert tillstånd. Nu var det ändå ett tag sen det var party planerat på riktigt, så vi får se hur länge det dröjer tills det blir partaj på riktigt. Jag börjar definitivt bli sugen på att dra ut och dansa med tjejerna!

Nu ska jag fortsätta med vad jag höll på med, sen blir det sängen. Imorgon ska jag träffa Linnéa, hade behövt gå en sväng på stan sen får vi se vad vi hittar på för något.


21/11

- Linnéa

jag är ledsen för den dåliga uppdateringen, men frida har som sagt haft min dator över helgen.
i fredags blev det mys med min älskling till 7, sen åkte han till sthlm för match! jag fortsatte att se på grey's ( sett klart 5:e säsongen!)
senare blev det då jobb, jag hade mitt första nattpass mellan 23:03:30 och det var kul! man träffade mycket trevliga, onyktra människor. sen fanns det såklart dom mindre trevliga, men sånt får man ta!
i lördags blev det häng hemma hos david med ett gäng! jag däremot somnade nästan på golvet (hade endast sovit 3 timmar natten innan..) sen blev det jobb på natten, 01:00-04:00. tiden gick super fort och jag trivs så bra! sen var jag vaken fram till 8 på morgonen då min älskling kom hem från sthlm! vi gick då genast och la oss, för jag skulle nämligen upp 1 för röntgen! 5 timmars sömn fick duga i natt, känns verkligen skönt att ha röntgen överstökad! jag får provsvar om ca 1 vecka! hoppas inget allt för allvarligt!



nu har jag bråttom, jag ska nämligen hälsa på hos mamma! vi hörs mer senare!

4 years

- Frida
Har jobbat hela dagen, ska kasta mig in i duschen sen blir det finmiddag. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, och jag blev för övrigt glad över att min egentligen enda favorit i idol, Olle kom vidare igår.

Men någon som ägde alla igår var såklart jay smith, med sin andra låt. Helt otroligt bra!


19 november,

- Linnéa

jag har precis städat min lägenhet och nu sitter jag och äter frukost, lite sent jag vet! frida är alldeles strax påväg hit, hennes dator har tydligen slutat fungera så hon kommer för att låna min! hon har ett viktigt arbete att göra som ska in snarast!

såg nu att jag just fått ett sms från min älskling, där stod det att han åker redan kl 20 till sthlm.. jag trodde vi skulle få en helkväll med varandra men så kan det bli ibland, så vi får ta den tid som finns för varandra! han åker nämligen till sthlm över helgen för att spela match!
stort lycka till!

så ikväll har jag tänkte handla ingredienser så jag kan baka åt mitt hjärta, det som står på listan är kladdkakemuffins!

jag jobbar även ikväll och det är mellan 23-03:30, vad säger ni om det? det är nämligen mitt första nattpass som jag faktiskt ser framemot!


supergod efterätt som jag och linda lagade för ett bra tag sen!
sega pepparkaksformar med ben&jerrys, strawberry cheesecake!

19 november

- Frida
Goddagens, vilket underbart vinterväder att vakna upp till. Idag hade jag behövt ta mig en sväng på stan, men först måste jag göra bort viktigare saker. Om jag tar mig till stan så måste jag höra med dom på teknikmagasinet hur det kommer sig att jag inte får in mina bilder från externa hårdisken. Jag kan säga att jag mer än gärna vill ha in mina bilder, mina studentbilder (t.ex) kollade jag på dagen då jag tog studenten- sen dess har jag inte kunnat se dom. Mina bilder är så mycket för mig, med tanke på att jag har så fruktansvärt mycket bilder. Och vad är minnen utan bilder?

Nu hade jag tänkt ta mig en ordentlig frukost, ni får ha en bra dag allesammans!

 


congratz my darling

- Frida
Tjolahopp! Sitter nu och fikar och har precis varit ute och åkt med älski som tog körkortet idag. OM jag är stolt? OJA, är så himla stolt och så bra att han klarade både teorin & uppkörningen på första försöket. Vi har varit runt och snurrat ikväll, vi har även varit hemma hos farmor och blivit bjuden på gofika som vanligt.

Jag och angelica tog oss en runda på stan tidigare idag, fastnade mestadels av dagen på coffehouse då vi hade en hel del att ta igen. Sen shoppade vi även underkläder, kan inte få nog av det alltså!

Nä, nu ska jag se vem som åker ut ur ph ikväll.
PUSSS

18 november,

- Linnéa

väckaren ringde strax efter tio imorse, då var det bara att slänga på sig kläder för att sedan traska till frida! där blev det frukost och grey's, underbar snart på dagen!
nu är jag åter hemma, har just tagit en dusch och ska snart börja röra mig till mamma.
ikväll är det egentligen tänkt att jag ska på personalfest men min kropp säger nej, jag är alldeles för trött. så istället för att komma dit som en zombie så ska jag ta tid för mig själv!



17 oktober

- Frida
Det blev upp tidigt imorse, lite för tidigt för mig som verkligen behöver viss många timmar för att vara pigg. Men det gick bra ändå, det är bara det lilla klivet att ta sig upp ur sängen, som är problemet. När man väl kommit till jobbet är det full fart, man hinner inte ens tänka på någonting som heter trött.

Efter jobbet blev det raka vägen till Hanna, och kan ni gissa vad vi har gjort hela källen?
- Jo, vi har såklart kollat på den fantastiska serien greys anatomy!

Nu hade jag tänkt se reprisen av PH eftersom jag missade när det gick på tv'n tidigare ikväll. Imoron blir det lunch med linnéa och sen ska jag träffade älskade angelica- längesen nu!


två oerhört viktiga personer i mitt liv.

17 november, jobb!

- Linnéa

idag såg jag till att stiga upp i tid så jag skulle hinna ta sacko (brorsans hund) till djuraffären för kloklippning, men princip direkt jag steg innanför dörren hos mamma ringde mobilen. det var personalchefen som sa att jag var en halvtimme sen(?) vadå halvtimme sen tänkte jag, jag började ju inte förens om 2 timmar(?!?!) men det var tydligen så att någon glömt meddela mig att mitt schema ändrats, så det blev bara att tokrusa till jobbet! och tur som är bor jag riktigt nära, så det tog endast några minuter innan jag var på plats!

jisses så mycket folk det har varit idag!! till en början ska jag ha någon som backar mig så jag hinner lära mig alla rutinera, men idag klarade jag mig nästa helt själv i fem timmar!
jag trivs verkligen super bra, oavsett om det kan vara lite stressigt ibland!

imorgon är det personalfest som gäller!
jag är supertaggad, nu får man verkligen en chans att lära känna dom andra bättre!




nu ska jag äta middag sen blir det att varva ner, kanske se lite tv och läsa en bok!


17 november, godmorgon

- Linnéa

igår var en bra dag, för jag hann med allt som planerats!
tack jessi för en toppen kväll!

nu idag är det jobb som gäller, och det som står på schemat är 14-17. så jag hade tänkt ta mig en promenad i stan innan för att handla lite julklappar och ögondroppar!

men först ska jag sova någon timme till så jag orkar med dagen!
och sist men inte minst, kan inte pepparkaksfilen finnas året runt(?) varje år handlar jag den som en tok!! det är så ljuvligt gott!!


jag älskar!

sjukaste

- Frida
Klicka på länken nedan, en älg som husdjur.. Vågat!

http://www.youtube.com/watch?v=Qztl8SGjd_Y

p h o t o

- Frida
Jag har verkligen svårt för att vänta tills nästa avsnitt när det gäller serier, eller TV-program. Det är så frustrerande när det helt plötsligt tar slut, medans det är super spännande. Håller ni inte med mig?

Kollade precis på PH här hos evelina, efter att vi tillagat en mycket god middag här hemma hos henne. Jag fick lite bilder från Cecilia, från typ två månader sen när vi var hemma hos min bror. Så här får ni lite bilder;










16 november, jobbat

- Linnéa

jag hade tydligen sett fel på mitt jobbschema, jag trodde jag jobbade från 11 till 14 men det var tydligen till 17. iofs gjorde mig inte så mycket, bara de att man blir så hungrig när man jobbar! så jag har just lagat mig en smarrig måltid! hemma hinner jag inte stanna länge, blir bara att läsa igenom min post sen måste jag rusa. jag ska nämligen först möta upp johanna sen blir det vidare till fina jessi!


jag har verkligen fastnat för denna fina låt!



satsumas

- Frida
Jag förstår inte riktigt vad det blir med mig och satsumas(?) den här tiden på året. Innan jag kom till evelina köpte jag med mig cirka åtta stycken satsumas och alla är slut. Jag har säkert ätit upp fem av åtta satsumas, tycker dom är så smarriga den här tiden på året. Jag älskar ju när dom är lite hårda och sura, yummie!

Nu ska vi ha lite avslappningsövningar, bra för kropp&stjäl. Evelina har någon kurs i skolan där hon fått en skiva med någon berättar lite olika avslappningsövningar. Ganska skönt faktiskt, men jag har en tendens att börja skratta när dom pratar på ett såntdär.. roligt sätt!

Imorgon väntar jobb, så ikväll blir det en tidig kväll helt klart.




så mycket bättre

- Frida
Har precis kollat klart på paradise hotel, och nu har jag börjat se "så mycket bättre". Jag älskar verkligen det programmet, det lilla jag har sett. Det är så roligt att se så olika personer som umgås och ska sjunga varandras låtar. Har aldrig tidigare varit så förtjust i Petter, men när jag ser programmet tycker jag om honom bara mer och mer. Störtsköna människor en del av dom!



Näe, nu ska jag dra iväg till Evelina. Hoppas ni haft och får en bra tisdag!

16 november

- Frida
Stannade rätt så länge igår hemma hos Hanna med tittandes av greys, får inte nog av den serien!! Vad härligt att äntligen få se lite sol, helt klart på himmlen men kan däremot tänka mig att det är riktigt kallt ute.

Nu ska jag göra bort lite ärenden, sen blir det eventuellt lunch med evelina om någon timme!
Sen måste jag ju erkänna att jag är så stolt över min pojke som klarade teorin imorse, nu väntar bara uppkörningen vilket jag tror är det minsta problemet!!


16 november, godmorgon

- Linnéa

igår blev det en heldag med frida, vi tog oss en runda i stan sen blev det mat hemma hos henne. och i ca 10 minuter somnade vi båda på soffan, jag var verkligen slö igår, nog pga det mörka vädret! senare blev det av till hanna där vi såg grey's! kvällen avslutades med middag hos mitt hjärta<3

nu idag blir det först att sova någon timme, för kl 11 börjar jag jobba! efter jobbet blir det bums till jessi där vi ska prata om helgens planer!


ljuvlig bild!

15 november, godmorgon

- Linnéa

så mycket bättre det blev med denna design! det är inte så konstigt med tanke på att vi haft vår förra ett bra tag, som man nu är super less på! så det var verkligen på tiden att byta!

min helg har iallafall varit bra, har hunnit med det jag hade tänkte så jag är nöjd. nu idag blir det promenad och stan med frida! då ska jag även passa på att göra alla mina ärenden.

lite bilder från helgen får komma upp senare när frida skickat!

ny design, lite mörkare- lite bättre

- Frida
Som ni kanske ser så är det äntligen ny design och ny header här i bloggen. Man blir verkligen super less att hela tiden klicka upp bloggen och ständigt mötas av samma gamla tråkiga bilder.

Som tur är fick jag hjälp av daniels flickvän Sofia, vi körde på enkelt men ändå någonting nytt. Det blev kanske lite mörkt, med tanke på att det är svart hela sidan men jag gillar'e. Får se hur länge vi kommer ha den här, men tills vidare kör vi på den här.

Har inte hunnit berätta så mycket om min födelsedag kom jag att tänka på. Runt 6-tiden blev det fika med släkten, det bjöds på en supergod tårta och öppnades en hel del pressenter. Det jag fick av mina finaste var pressentkort (närmare 1000 kr på the body shop), pengar att handla vad jag vill för, en super praktiskt necessär, ett silverarmband, ett par guuudomliga BJÖRN BORG skor som jag bara älskar, underkläder och lite annat smått och gott.

Gårdagen blev det firande, eftersom att jag har väldigt svårt att planera en dag som passar alla mina vänner så fick det bli en spontan utekväll igår med evelina och linnéa. Tänkte bjuda på lite bilder från dagarna som gått;

f r e d a g










l ö r d a g











14 november, lagat dippgratäng!

- Linnéa
igår blev det utgång med frida och evelina till corona, och som frida skrev var det inte märkvärdigt kul för att det var alldeles för mycket folk! fridas mamma bjöd igår på dippgratäng och självklart var jag tvungen att laga den jag med, så här har ni bilder på den smarriga måltiden!
nu blir det att se lite gray's! vi hörs mer imorgon!
föresten, bloggdesignen är inte klar än!

14 november

- Frida
Ligger fortfarande kvar i sängen och kollar lite på idol reprisen från i fredags. Igår blev det en utekväll med linnéa och evelina- vi började med att äta dippgratängen här hemma hos mig, och sen vidare till min bror innan det blev corona.

Det var riktigt roligt, synd  bara att det vara på tok för mycket folk där. Gjorde att man tappade humöret, så jag och linnéa åkte hem strax efter 1.

Tänkte lägga upp lite bilder här i bloggen senare, dels från min b-day men även från igår.

Ha en bra dag, och ät mycket tårta för att fira era älskade pappor!


vet inte om det syns på bilden, men imorse när jag vaknade vräkte det ner superstora snöflingor.

13 november, godmorgon

- Linnéa

jag hade som sagt ett pass på mc'donalds igår, det var mitt andra pass och jag trivs redan så bra! jag har redan fått ett extra pass, det passar verkligen perfekt att jobba mycket i början så man snabbare kommer in i allt! kvällen avslutades hemma hos mamma. min älskling, min bror och jag handlade med oss mat hem och såg idol!
direkt efter idol blev det sängen, det blev nämligen att stiga upp 6 för att min älskling skulle iväg till uppsala 7 för att spela match! lycka till hjärtat!


idag hade jag tänkte börja dagen med att pyssla med min brors julklapp! senare blir det middag hos frida, det kommer bjudas på dippgratäng, något jag verkligen ser framemot! kvällen kommer sedan avslutas på corona!




ni alla får ha en bra helg!

12 november, fridas födelsedag!!

- Linnéa

idag fyller min älskade vän frida 19 år!! stooort grattis och hoppas du får en kanondag min fina vän!<3







min dag, idag

- Frida
Strålande sol är vad jag har fått idag på min dag, vilket uppskattas. Nu ska jag hoppa in i duschen sen har jag faktiskt tandläkartid. Jag hoppas så himla mycket på att jag inte har några hååål alls.... men man vet ju aldrig. Känns som att i år är det dags!

Hoppas ni alla får en fin dag!

 
ikväll blire smarrrig tårta som gäller!!


11 november

- Frida
Som ni läst i Linnéas tidigare inlägg så blev det en runda på stan. Jag hade inte tänkt köpa någonting, men fyndade lite inne på rut m.fl. Imorgon är det min födelsedag, 19 år blir jag.. Känns verkligen inte som att det redan är 12 november imorgon, och känns definitivt inte som att det är min födelsedag imorgon heller för den delen. 19 år är väl i sig en väldigt ovärd ålder om man säger så, så imorgon blir det bara att käka så mycket tårta som möjligt och umgås med familjen och pojken min. Firandet med mina finaste vänner får vi ta någon annan helg, då det krävs planering.

Nu ska jag ta något att fika, och sen hade jag tänkt kika på oth. Har en känsla av att jag inte kommer kunna se klart det, när jag jämför det med greys. ÅÅH älskade greys, jag vill se nu nu nu nuuu!

Glömde dock att uppdatera här i bloggen igår, och kan säga att jag hade inte en minut över igår till någonting annat än TV'n. Jag, Hanna, Viktor & Amanda satt bänkade framför tvn med säsong 2 av greys från (hör och häpna) tolv på dagen till 01.30. Jag blir bara mer och mer förälskad i den serien!!

Vi hörs imorgon, och då vaknar jag upp som hela nitton år fyllda! WIHOO

11 november, torsdag!

- Linnéa
idag har det blivit en heldag med fina frida, vi tog oss först en shoppingrunda i stan! senare hämtade vi hennes lillasyster från skolan och sen blev det mat ihop!
nu sitter jag hos min älskling och har just sett klart veckans avsnitt av oth, min älskling däremot har kilat iväg på sin träning!
lite rolig bild från en fest, fina tjejer!


imorgon är det fredag, då är det först och främst jobb som gäller! sen blir det mys&idol med mitt hjärta!<3

11 november, första dagen avklarad!

- Linnéa

första dagen avklarad på mc'donalds! jag hade ett pass på 4 timmar, det kändes som max 2 när tiden bara rusade iväg! killen som utbildar mig i kassen är super schysst, så allt går bara bra! det är mycket i början man ska ta in, men man lär sig eftersom att komma in i rutinerna!
mitt andra pass är redan imorgon! då har jag även ett pass på 4 timmar, 12-16.

idag är det mycket ärenden som ska göras, och återigen ska jag skriva en lista så jag inte glömmer något!
men först och främst ska jag ta mig en dusch!
vi hörs senare!



call me honey!

10 november, jobb!

- Linnéa

idag är det första dagen på jobbet som gäller för mig! och såklart ser jag framemot det! första passet är endast på 4 timmar, så efter det ska jag till mamma för att hjälpa packa! mamma flyttar nämligen om endast 20 dagar!


kvällen kommer avslutas hos min älskling med oth& mys<3



vi hörs mer senare!

läggdags

- Frida
När väckaren ringde imorse, tidigare än vanligt så ville jag verkligen inte stiga upp ur sängen. Jag brukar alltid välja min sömn i första hand, men det menar jag att jag måste sova viss många timmar för att klara av en hel dag med t.ex jobb. Jag fick tillräckligt med sömn inatt, men när jag vaknade upp var jag supertrött och jag frös som bara den.

Det blev inte alls så som jag tänkt mig när jag gick till jobbet imorse, skulle ha slutat klockan två men jag kom inte hem från jobbet förens halv sju. Så det blev ett par timmar extra!
Nu är jag (eventuellt) ledig ett par dagar, vilket känns skönt. Men det är även viktigt att få ledigt några dagar och hinna med allt som inte hinns med när det är jobb som tar upp dagarna.

Imorgon varnas det om snöstorm, kommer kliva upp halv tio för att sen ta en prommis in till stan. Har tänkt rusta upp med dunjackan, ugg'sen, pälsmössan, vantarna och halsduken så jag slipper frysa. Väl inne i stan ska jag köpa ett par härliga stickade tights på indiska & sen ska jag och hanna även köpa säsong två av greys. Så ni kan nog förstå vad vi ska göra under morgondagen då det är svinkallt & snöstor utomhus. Kommer nog bli hur bra som helst!



sov så gott!

9 november, klarade det!

- linnéa

jag klarade att ta blodprovet!! denna gång tog det inte 2 timmar utan inte ens 1 minut! jag hann knappt sätta mig ner innan det var klart! denna gång var jag då inte utmattad när jag gick därifrån, jag bara lutade mig bak, slappnade av sen var det klart!

så nu är det bortgjort!

jag har nu just ätit och tagit mig en dusch! nu måste jag snabbt springa över till mamma för att hämta min migrän medicin.. jag trodde verkligen att min huvudvärk hade med synen att göra, men tydligen inte..
kan man använda linser när man har huvudvärk(?) jag upplever nämligen att det blir mycket värre, så jag har varit tvungen att plocka ut dom..


puss!

8 november

- Frida
Oh herregud vad tråkiga inlägg jag skriver nuförtiden. Som jag skrev tidigare så märks det verkligen då jag jobbar och inte jobbar. Tidigare kändes det faktiskt lite jobbigt att bli väckt tidigt på morgonen för att sen stressa iväg till jobbet nu gillar jag verkligen att jobba. Jag tror att jag någonstans insett att det är vad vi kommer hålla på med resten av våra liv, och dessutom så trivs jag så oförskämt bra där jag jobbar nu. Trivs med hela jobbet, alla mina arbetskollegor.. Kan inte tänka mig att jag ska jobba på något annat ställe än i en klädbutik- så bra känns det faktiskt just nu.

Imorgon är det återigen jobb som gäller, börjar tidigare än idag och slutar också tidigare än vad jag gjorde idag. Kvällen spenderades med Hanna&Amanda framför greys, looove it! Imorgon efter jobbet är det linnéa som gäller, blev som sagt ingenting ikväll.

Nu ska jag lägga mig, behöver få mina timmars sömn för att orka med en heldag med jobb!


honey, you can do it!

8 november, sväng förbi mamma!

- Linnéa

jag hann möta upp frida på stan lite snabbt för en fika, hon hade en rast på en halvtimme så det passade bra med en fika! ikväll ska jag ta mig tid att betala räkningar sen ska jag även fixa med lite julklappar!
jag har även just varit en sväng förbi mamma! vi drack te och pratade om allt möjligt, det är så skönt att bara kunna springa över till mamma om det är något!
och kan ni gissa om sacko var glad att se mig? eftersom jag nu bor själv är man inte alls lika ofta hos mamma, så väl när man hälsar på kommer sacko springandes i full fart, glad med en viftande svans i vädret!
pk är likadan, eller hon vill genast börja leka för fullt, så det är bara att plocka fram ett snöre och springa!



imorgon är det främst blodprov som gäller. jag kan, jag vill, jag ska klara det! jag är enivis, jag tänker inte röra mig någonstans förens jag fixat det! senare blir det ner till stan för att springa lite ärenden, måste nog skriva ner en lista på allt som ska göras så jag inte glömmer något!



älskade sacko!


älskade pk!

vi hörs igen imorgon, efter jag klarat mitt blodprov!

8 november, 0 dagar kvar!

- Linnéa

yes, yes, yes och åter yes! jag visste att detta skulle bli en bra dag!
nu sitter jag här i min lägenhet och har just kommit ur duschen. underbart att ta en dusch efter en promenad i denna kyla! jag hade tänkt fixa lite saker här hemma innan jag beger mig in till stan, det blir att springa lite ärenden. ikväll blir det en kväll med frida, vi ska göra smoothie och säkert se någon bra film!


:)!

7 november, underbar

- Linnéa

det har varit en underbar helg tillsammans med min älskling! att ibland bara ta det lungt, varva ner och ta lite extra tid för varandra är ljuvligt<3
nu ska vi båda strax hoppa i säng, för imorgon är det en bra dag som väntar!


jag älskar dig mitt hjärta!


sov så gott alla!


7 november

- Frida
Jag försökte skriva ett inlägg via daniels telefon tidigare idag, men det gick ju inge vidare. Kunde skriva rubriken, men ingenting här.

Helgen har bestått av enbart mys & film, tyckte att det passade perfekt med en hel lugn helg. Idag har vi varit hos farmor, och sen följde jag även med lillasyster på gymnastiken- hon blir bara duktigare och duktigare för varje gång!

Nu ska jag se ensam mamma söker, sen dra mig mot hanna!

6 november!

- Linnéa

det var helt underbart att sova ut imorse, jag och min älskling vaknade 12, pigga och utvilade! idag har min älsklings familj halloweenmiddag, så det blir god mat och tripsrunda! jag verkligen framemot efterätten (har redan fått provsmaka) som är ljuvligt god!


min älskling kramas med sacko!


ni alla får ha en bra lördagskväll!

5 november!

- Linnéa

när jag vaknade idag såg jag att posten kommit, där var ett brev från röntgen, äntligen!! jag har nämligen fått en tid för att undersöka mitt skadade knä.. sen i samma veva fick jag ett sms där det stod att mina glasögon har kommit, så jag ska snabbt rusa till min optiker innan jag ska möta upp frida!


<3

ni alla får ha en superbra fredag!

godnatt

- Linnéa

jag kunde bara inte låta bli att se american pie som gick på tv igår, egentligen skulle jag göra lite andra saker men jag fastnade vid tv:n! filmen blev genast ointressant när mitt hjärta dök upp, han hade huvudvärk och jag magont så vi åt snabbt middag sen somnade vi.
nu hade jag tänkt sova lite till så jag orkar med dagen! först blir det lite ärenden, sen mat med frida och kvällen avslutas hos jessi!



jag älskar dig!

4 november

- Frida
Det märks verkligen skillnad på bloggandet från min sida, när jag jobbar och inte jobbar. Men så blir det, man har inte så himla mycket tid över till datorn som man i vanliga fall brukar ha.

Kvällen har spenderats hos Hanna&Virre, vi såg såklart ett otroligt spännande avsnitt av PH- men vi började även se greys. Jag har sagt till Hanna sen dess att vi lärde känna varandra att jag skulle börja följa den fantastiska serien, och nu är vi igång kan jag säga.
Jag gillar den skarpt redan, så hoppas bara att den kommer fortsätta bli så himla bra som alla säger! Eftersom att min favoritserie OTH varit väldigt dåligt i en lång tid nu, så ser jag framemot att se en serie som håller bra kvalité från start till slut.

Nu ska jag kika lite bloggar, imorgon är det jobb som gäller och efter det väntar middag med favoritlinnéa och sen hem till favoritpojken min för en helkväll med mys&idol.


mörkt hår&snééé lugg- känns som en evighet sen.

mums

- Linnéa

från ingenstans blev jag supersugen på fil! så jag rusade ner till äffären, och nu sitter jag här med en tallrik hallonfil och músli! ordentlig middag får bli senare idag, man ska äta det man är sugen på hehe!
allt som jag planerat idag har jag hunnit med! så nu hade jag tänkt njuta av min hallonfil och slå på tv:n!
vi hörs!



4 november, 5 dagar kvar!

- Linnéa

jag kom just hem från ett möte, och galet vad skönt det var med en promenad hem! vädret är som bäst när solen ligger på! på vägen såg jag ett par som hade picknick i gräset, ljuvligt!
nu hade jag tänkt städa lägenheten (hann inte med det igår), plugga och börja med min brors julklapp! igår kom jag nämligen på den bästa julklappen till min bror, lika bra att börja i tid så man slipper stressa!




ikväll ska min älskling hjälpa mig att sätta upp lite saker på min vägg! det är lika bra så jag kan få i ordning här hemma någongång!

vi hörs igen senare!


naatti

- Frida
Nu har jag äntligen kunnat andas ut, det är så sjukt hur mycket man är "uppe i varv" när man jobbar hela dagarna. Man hinner bara hem och äta, sen blir det bara att man slappar framför tv'n. Det har varit så himla mycket på jobbet idag, från öppning- till stängning. Vi har nämligen ganska nyligt börja med REAn så det har varit full fart hela dagen.

När jag kom hem idag så åkte jag, daniel och sofia upp på maxi där jag hittade en sista julklapp till daniel. Det är så himla lätt att köpa åt honom, men nu får ja faktiskt ge mig. Har iaf slagit in hans fyra julklappar nu, känns bra att iaf kunna bocka av en person på listan!

Imorgon blir det samma som idag, dock börjar jag tidigare och slutar redan klockan 15.00 vilket jag ser framemot. Nu ska jag se reprisen av PH, sen är det nattinatti som gäller för Frida!


låt

- Linnéa





2 november,

- Linnéa

igår blev det julklappsshopping och en kanon bra film med frida! dagen idag kommer inte bli lika rolig.. jag ska städa mitt hem, tvätta och plugga! men kvällen kommer avslutas bra, ska jag nämligen inreda lite i min lägenhet och slå in julklappar! och om jag har tid över blir det att springa till en butik för att handla bakingredienser!!

sist men inte minst, egentligen ska jag vara på cheerläger just nu men mitt knä strejkar helt.. träningen är en av dom viktigaste delarna hos mig, men denna gång säger mitt knä nej.. coachen mandy kommer för att sätta ett tävlingsprogram där hos sätter ut positioner till var och en, men hur ska det gå när jag inte kan träna(?) egentligen vill jag bara packa ihop mina saker och springa dit, träna som en galning och låtsas som om allt är frid och fröjd. men hur mycket man än döljer smärtan så finns den där.. jag har heller inte fått min remiss från sjukhuset som jag skulle fått för veckor sen.. jag ska upp för att röntga mitt knä, läkaren på dragonen sa att det inte alls såg bra ut..
att det ska göra så förbaskat ont varje gång jag tar ett steg! och att det ska ta sån tid bara för att få veta felet gör mig ledsen, hur svårt ska det behöva vara(?)

jag antar att jag helt enkelt för denna gång får ta det som det är.

nu ska jag klä på mig snabbt sen ska jag över till mamma för att hämta lite saker. därefter sätter jag igång med allt som ska göras idag.


ljuvligt

vi hörs mer senare




workwork

- Frida
Tänk vad fort det kan ändras, i samma sekund som jag publicerade inlägget ringde dom om jobb och bad mig komma in nu på en gång. Så, det blev inte alls strömpilen idag, får bli en annan dag istället.


tredje november

- Frida
Idag tog jag mig en riktig sovmorgon och vaknade upp för cirka en timme sen. Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig, men måste kliva upp och hoppa in i duschen när jag skrivit här.

Det var tänkt att det skulle bli träning idag, men eftersom att jag fortfarande känner mig krasslig och hanna glömt kläderna så skippar vi det. Vi bestämde oss istället för att ta bussen upp till strömpilen och kika där, är så less på stan nu faktiskt.

Nä, nu måste jag kila. Vi hörs när vi hörs!

andra november

- Frida
Det har varit så underbart att få sova en hel natt nu, utan att vakna upp av värken. Jag kunde somna direkt jag la mig igår, vilket var en otrolig lättnad. Förhoppningsvis går det bara mot bättringsvägen nu.

Har suttit i telefonen med Linnéa i över en timme nu, och ska nu bara sminka mig sen in till stan för att möta upp henne. Har skrivit upp en lista med vad, var och en ska få i julklapp och uppskattat hur mycket jag kommer lägga ut på var och en.
Ska köpa minst en julklapp idag, som jag vet säkert vad det blir för något. Kan tänkas att jag får med mig hem fler än bara en också, vi ser väl!

Senare ska Linnéa på möte, så då traskar jag hem och fixar fram någon bra film. Då blir det smoothie och någon bra film som gäller! Senare ikväll ska jag till älski.


första november

- Frida
Åh, kan inte förstå vars tiden försvinner. Det är första november, kan inte förstå det. Känns som att det var en vecka sen det var första oktober.
Tiden springer verkligen iväg, två veckor till min b-day och åtta veckor kvar till julafton.

Emmy kom även till stan idag, jag hade fått för mig att hon skulle komma idag- men visste inte om jag hade drömt det i en av mina drömmar eller om hon faktiskt hade sagt till mig att hon skulle komma idag. Det var ännu en gång mitt minne hade svikit mig, hon hade nämligen sagt det till mig för ett bra tag sen.

Det blev inte många timmars sömn för mig inatt, har haft smärtor nedanför halsen som har hållt mig uppe tills klockan 5.00 då jag märkte att mamma klev upp. Emmy skulle då befinna sig på busstationen fem timmar därpå, så det fick bli få timmars sömn för min del.

Vi har varit runt på ett par ärenden, sen varit i stan och shoppat lite. Vi fick med oss varsitt par partyskor, får se om jag behåller dom eller inte. Ska prova gå i dom här hemma så jag verkligen känner efter om det kommer gå att ha dom ute en hel kväll på dansgolvet.


min goskit!

inlägget som inte kunde publiceras igår...

- Linnéa

jag har just tagit mig en promenad till min älskling, jisses vilken kyla! jag hade inte alls klätt mig ordentligt för en långpromenad, men skönt var det oavsett om mitt knä totalstrejkade!
min älskling har dock inte kommit än, han är på träning så jag har passat på att titta igenom bilder från alla möjliga olika tillfällen!



sacko älskar att springa lös i snön!


jag och underbara eija, förra året i sthlm!


sen tog det stopp, jag hade egentligen tänkt lägga upp en massa bilder men datorn sa nej..


trött

- Linnéa

måste säga att jag är lite less! jag har nämligen suttit vid en dator med ett arbete ett x antal timmar nu.. det har varit intressant men nu har det blivit lite för mycket, det märks direkt när hjärnan lägger av!


tanken var att jag även skulle hinna ner på stan idag, men det hann jag inte.. så det får helt enkelt bli imorgon! dock får det bli efter mitt möte! jag och frida hade nämligen tänkt shoppa lite julklappar, det känns skönt att detta år har jag bra med insperation så klappar kan inhandlas!



nu inväntar jag att min älskling ska komma, då blir det käk och mys!
vill ha chokladen med havssalt!

1 november, tandläkare..

- Linnéa

jag ska börja med att säga tack för en kanonkväll i lördags, riktigt kul att så många hade tagit sig tid och klätt ut sig! så tack alla, jag hade toppen kul!
här kommer några få bilder från helgen! fler kommer senare!











idag har jag varit hos tandläkaren, det blev endast påfyllning av min framtand. jag har nämligen "slagit av" delar av min framtand så dom var tvungen att släta ut den så mitt bett inte blir ojämt. nu har jag ganska just kommit till mamma på besök! jag ställde mig genast i köket och gjorde en enorm sallad som innehöll allt möjligt gott!
nu har jag just börjat arbeta här på mammas dator, det är lite saker som ska fixas innan imorgon! och om det blir tid över hade jag tänkt ta mig en runda i stan för att handla lite julklappar!


vi får höras senare!




RSS 2.0