Tik Tok

- Frida



Nu ska jag slänga i mig lite mat som jag så duktigt har lagat, sen bär det av till Angelica.
Det blir eventuellt Sandra senare ikväll!

You are always going to be the one that saved me

- Linnéa

i natt blev det inte mycket sömn alls, pga detta så vaknade jag såklart med extrem huvudvärk.. något jag är förvånad över är att när baby gav mig 2 huvudvärkstabletter gick det runt 20 min sen var det över!;O inget brukar funka på mig och nu när det var som värst funkade det med 2 vanliga huvudvärkstabletter!

istället för sömn blev det prat hela natten med baby, så jag kan inte påstå att jag är speciellt pigg idag hehe! jag tänkte sova ett tag men då slutar det bara med att jag inte kommer kunna sova i natt.. så det är lika bra att hålla sig vaken tills ikv!

nu ska jag snart äta middag senare ska jag träffa min vän erica!<3


                         L.M.A.A                                            J.N.R.F


head, shoulders, kneez and toez!

- Linnéa



head, shoulders, kneez and toez såklart!;)


23.54 tomprat

- Frida
Någonting som jag tycker är väldigt underligt är att jag somnar alltid innan tio, eller trax efter tio när jag är med min pojke. Förstår inte riktigt vad det beror på, men det måste vara tryggheten det beror på. Nu är klockan tolv, och jag insåg precis att jag börjar 13.45 imorgon, slappt schema huh?

Bakningen gick hur bra som helst, med trevligt sällskap så går väl det mesta bra. För att inte glömma, så smakade lussebullarna gudomligt. Har även lovat min käraste farmor att baka lussebullar med henne också, så det lär inte dröja länge tills det blir storbak igen. Det blev drygt hundra bullar idag!

Imorgon blir det både gym och simning vilket känns väldigt skönt. Någonting som är mindre bra är att min dator lever sitt eget (j*vla) liv.. Konstigt nog så har jag vant mig med att den är så seg när man skriver, så att man måste vara hundra procent säker på vars man har tangenterna annars tar det hundra år att sudda. Det är inte bara det, utan mitt USB uttag och min "kortläsare (?)" har helt gett upp. Det går med andra ord inte att få in alla fina bilder från min älskade kamera.

Näe, nu ska jag äta lite glass och kolla på de senaste avsnitten av riverside.

Later

23.53 tomprat

- Frida
Någonting som jag tycker är väldigt underligt är att jag somnar alltid innan tio, eller trax efter tio när jag är med min pojke. Förstår inte riktigt vad det är, men det måste vara tryggheten på något sätt. Nu är klockan tolv, och jag insåg precis att jag börjar 13.45 imorgon, slappt schema huh?

Bakningen gick hur bra som helst, med trevligt sällskap så går väl det mesta bra. För att inte glömma, så smakade lussebullarna gudomligt. Har även lovat min käraste farmor att baka lussebullar med henne också, så det lär inte dröja länge tills det blir storbak igen. Det blev drygt hundra bullar idag, för att inte glömma.

Imorgon blir det både gym och simning vilket känns väldigt skönt. Någonting som är mindre bra är att min dator levers sitt eget (j*vla) liv.. Konstigt nog så har jag vant mig med att den är så seg när man skriver, så man måste vara hundra procent säker på vars man har tangenterna annars tar det hundra år att sudda. Det är inte bara det, utan mitt USB uttag och min "kortläsare (?)" har helt gett upp. Det går med andra ord inte att få in alla fina bilder från min älskade kamera.

Näe, nu ska jag äta lite glass och kolla på de senaste avsnitten av riverside.

Later

29 november

- Frida
Söndag och första advent, vad härligt. Julpyntet är framme och börjar få tillbaka julkänslan lite, bara snön som saknas. Nu är jag och Linnéa mitt uppe i bakning, lussebullar blir det. Dom håller på att jäsa nu, 40 minuter jäsning är ju inte det minsta.

Det blev 25 längder idag på träningen, riktigt skönt måste jag säga. Det får bli skärpning med träning i veckan!

Nu ska jag bulla på lite, dom har varit inne i 35 minuter redan! Hörs senare : )


keep it safe

- Linnéa

nu har jag just kommit från jessie. eftersom vi båda var slut från igår låg vi bara och snackade om partyt igår, crazyy är rätt ord för vad som sker.

jag kom på att anty inte bara fotade igår utan hon filmade även haha




nu ska jag laga middag sen får jag se vad jag gör av kvällen!
hörs senare

jessies fest!

- Linnéa

jag kom till jessie runt 4 där vi fixade oss till 6. sen fick vi skjuts av jessies mamma till lokalen. där möttes vi upp med rabin, anty. wael, och natta. det droppade in folk eftersom och stämningen var på topp, så förfesten var super! bilder kommer upp senare!

sen blev det krogen, dock inte för min del eftersom jag fick hemsk huvudvärk.

nu ska jag ta mig en promenad över till jessie. vi hörs senare!


natti

- Frida
Jag tror att jag ska börjar röra mig mot sängen snart, ska trots allt upp väldigt tidigt imorgon. Ska helst vara i Lycksele klockan halv ett imorgon, vilket resulterar i att jag måste ha fixat hår, dusch, kläder och smink innan vi åker från Umeå imorgon. Får se hur pass tidigt vi åker, men borde verkligen gå isäng i tid ikväll.

Jag kan inte minnas när jag senast satt vid datorn, klockan elva en fredagskväll? Vilket liv alltså, skulle inte klara av att göra det två dagar sträck. Blir sjuuuukt rastlös, ska nog ut och springa något varv runt kvarteret. heh

Hoppas att ni har haft en mysig fredagskväll. Hörs ev. imorgon!


summer

yay

- Frida
erik, tove och calle kvar i idol- kunde inte ha blivit bättre!=)



i mina ögon, vinnare av idol 2009!

fredagsmys

- Frida
Det har blivit en lugn och skön kväll för min del, med glass och godis. Det är väl så det ska vara då det är fredagsmys? Nu ska vi snart få veta vem som åker ut ur idol ikväll, och vilka tre det är som kommer att få komma vidare nästa vecka. Jag hoppas verkligen att Mariette åker, jag tycker att det är otroligt tråkigt att kolla på hennes uppträdanden, och hon blir mer och mer boooring i mina ögon.

Återstår att se, men erik var en solklar vinnare ikväll!

27 november

- Frida
Det var verkligen skönt att få träna av sig lite igår, det känns som att det blir så långt mellan gångerna fastän det egentligen inte är det. Efter träningen åkte jag och linnéa hem till henne för att dricka te och äta frukt. Trevligt sm vanligt, vi planerade även jullovet och söndagens planer. Det blir träning för fullt, men även lite julbak.

Nu sitter jag på skolan och har alldeles strax sista lektionen som är UF. Just det, för att inte glömma; var iväg på stan och käkade lunch med hanna och vi hann även förbi bikbok och jag köpte mig en tight snygg partyklänning med lite paljetter på! Visar bild senare.

Hörs senare! : )


my only wish..

-Linnéa

det blev alldeles för lite sömn i natt.. skulle gissa på att jag somnade någon gång runt 5, skulle sedan upp 7 för att jag hade tandläkare 8, men det var omöjligt! självklart försov jag mig och fick som tur var en ny tid någon timme senare.

idag har jag, rabin, nathalie, anna&frida hjälpt jessie att pynta lokalen inför imorgon. jessie fyller som sagt 18 idag och hon ska firas till max imorgon, förfest i en nice lokal sen blir det krogen!

jag&frida åkte även och tränade. därefter tog vi en promenad till mig och drack te!

nu ska jag tagga till ordentligt inför imorgon! måste se till att få ordentligt med sömn och hoppas på att jag slipper huvudvärken iaf för imorgon..



But how do you know what's real and what's not when the whole world is inside your head?


life



vi hörs imorgon!





beyonce och gaga

- Frida



Vet inte riktigt vad jag ska säga om låten, känns som en konstig mix med Lady gaga och beyonce.

dagens

- Frida
Det blev lite ändrade planer gällande dagen. Som jag skrev tidigare, var jag helt ledig idag- åkte bara till skolan för att träffa min UF grupp. Jag kom hem och kände verkligen suget att städa, fråga mig inte varför men så var det. Hann bara plocka upp lite kläder som låg utspritt över rummet, och byta sängkläder. Inte lång tid därefter kom sofia och plingade på och sa att vi skulle ut och rida. Jag fick upp minst tio tankar, skulle jag rida? När sofia väl har bestämt sig, så är det så det kommer bli. Vill hon att jag skaupp på hästen, så blir det så. Jag tycker verkligen att det är helt underbart att rida, när man väl sitter på sadeln och lunkar på. Men det är rädslan som är mitt största problem, har grymt stor respekt för dom stora djuren och det är inget djur jag någonsin skulle skaffa.
(Har bildbevis. Förstår att ni inte kan tro det ni läser {ni som känner mig}, men det finns sparat på en bild;) )

Som ni ser så lever jag, jag överledve ridningen och det gick super bra. Det är absolut inte första gången jag rider, sofia har nog fått upp mig på ett tiotal hästar så helt ovan är jag inte. Lär däremot ha träningsvärk imorgon, så mycket som jag travade.

Jag och Angelica gick på bio ikväll också, vi såg "flickan som lekte med elden" grymt bra film och man mpste verkligen se den tredje som kommer ut i veckan.

Oj, det här blev ett långt inlägg. Fortsätter på ett annat om något intressantare, kanske senare ikväll.

meet me halfway

- Linnéa

kan inte bara mitt ansikte bli helt bra snart(?) jag vill till skolan och jag kan verkligen inte gå när jag ser ut såhär.. jag ringde till sjukrådgivningen tidigare idag och dom sa att det är bara att vänta..

nu ska jag snart laga middag sen ska jag ta mig en promenad till haga för att lämna jessies födelsedagståra! senare ska jag till baby<3

det är nog så att det är bara jag som upplever det annorlunda eftersom varken jessie eller min syrra tycker att jag ser konstig ut, snarare att jag ser ut som vanligt.




vi hörs senare

bad day

- Frida
Det verkar som att jag inte har någon lektion alls idag, vilket gör mig lite grinig. Ska gå till martin nu och fråga om vi ska ha grafisk kommunikation eller inte!

Hörs senare

time for bed

- Frida
En himla massa har man hunnit med idag måste jag säga, det gäller att planera bra så funkar det mesta. Har även ganska precis varit ute med Butch, vilken liten sötnos han är alltså. Nu hade jag bara tänkt slänga in ett kort och snabbt inlägg, sen tänkte jag gå och lägga mig. Amazing att jag kommer isäng innan tolv, eller får skynda mig om jag ska lyckas med det ikväll.

Som jag nämnt tidigare så fungerar nästan ingenting då jag vaknar så sent som jag gör, och har bara (oftast) en lektion per dag. Jag tänker strejka helt enkelt, imorgon ska jag försöka ta mig upp klockan åtta.. eller, vi ser vilken tid det blir. HEHE

hörs imorgon,
pusss.


J.N.R.F<3

- Linnéa

ledsen att jag varit dålig på att uppdatera, vet inte riktigt varför det inte blivit av men nu är det iaf dags med ett inlägg!

jag har varit duktig och lyckats med en del saker de senaste dargarna hos jessi.. i söndags lyckades jag igen av någon konstig anledning slå huvudet i en kant på ett element. jag föll ner på golvet för att jag blev så yr. inte nog med det lyckades jag just där på riva mig själv på hornhinnan. det slutade med att ögat svällde igen helt dagen efter! trodde att det skulle bli bättre under dagen men det blev värre.. andra ögat och ansiktet svällde upp!

eftersom jag och jessi hade bestämt att jag skulle hänga med på hennes skola i måndags fick jag lov att sätta en lapp på ögat för att det såg så förfärligt ut..
nu har det som tur är nästan helt gått över!

de har varit dom 2 bästa dagarna på länge med jessie, allt från skratt till gråt.
genom allt!



jessi pussar på en ko på forslunda

nu har jag och syrran just gjort klart jessies födelsedags tårta!
i know you like it!



nu ska jag städa lite i köket sen ska jag sova.
vi hörs imorgon!

24 november

- Frida
Nu har jag precis kommit hem från en hyfsat lång promenad med bästaste linnéa. Innan det blev det träning med Hanna och Lillemor, inte särskilt långt pass men lite duktiga får man väl säga att vi var.

Måste definitivt styra upp träningen, känner att det har blivit alldeles för slappt och oplanerat dom senaste veckorna. Ändring på det helt enkelt : )

Hinner bara komma innanför dörren och skriva ett inlägg här, och nu ska jag iväg till sofias hoppträning för att fota henne. Får se om jag klarar mig utan att bli överfallen av någon läskig häst.

Hörs senare:)

23 november

- Frida
Jag tror inte att det är riktigt bra att börja såhär sent på dagarna, får in rutinerna och är helt död dom dagar jag börjar 8.15. Inte okej alls, men jag antar att man inte ska klaga så mycket med tanke på att det är rätt skönt att sova ut. Men jag har börjat insé att jag inte kan sova så länge, kommer inte sluta bra i slutet.

Jag börjar om exakt 55 minuter, och är ganska rastlös vilket resulterar i att jag ör påväg till solan vilken minut som helst. Inte ofta jag brukar åka till skolan så långt i förväg, men så blir det idag.

Är sugen på träning idag, får se om jag kan dra med mig någon!


n.m

- Frida
Nu har jag precis kommit hem från bion med favoritbrudarna, den var helt magisk. Det var helt knäpptyst i biosalongen och det märktes verkligen hur alla satt och njöt av dom orden som edward sa till bella.
Den slutade så spännande, och eftersom att jag har tredje boken hemma så måste jag verkligen läsa den så att jag kan hålla mig ett tag innan nästa film kommer ut.

På tal om filmer, så måste jag se "flickan som lekte med elden" med tanke på att den tredje luftslottet eller vad den heter kommer ut redan nästa vecka tror jag.

Nej, nu ska jag sova- iofs så börjar jag kvart i två imorgon men det är väl bäst att vänja sig vid 'tidiga' kvällar.
Nattinatti v


J.N.R.F

- Linnéa

kaffe fick mig tidigare att vakna till så jag kunde ta mig till jessi. vi har pratat om senaste, planerat jessies födelsedag, klippt mitt hår, tagit promenader och spelat kort min jessies super söta lillasyster. detta var verkligen vad jag behövde idag! en hel dag med jessica kan inte bli mycket bättre, hon ser genast när något står fel till. nu har jag just tagit mig en dusch hos henne och vi ska strax sova. imorgon ska jag med jessie till forslunda. vi hörs imorgon.


miss u, hör av mig imorgon<3


I will always listen and hear what you have to say

- Frida
Nu drar jag snart iväg, men L: smsa mig, är på bio mellan 21-23 så kan vara svårt att få tag i mig då.



don't remember, I am always by your side.

everytime you turn around

- Frida
Jag har nog världens sötaste lillasyster, visst har hon sina (jobbiga) stunder men det har väl alla? Hon har suttit och ätit smörgåstårta brevid mig medans jag läst lite bloggar. När jag kom in på Kenzas blogg så har hon nyligt uppdaterat med bilder på hon och foki. Min käraste lillasyster säger på en gång "men.. där är ju din kompis angelica!!!" Haha, sötnos är vad hon är. Skulle väl inte säga att foki och angelica looks like twins men söt var hon iaf.


(# ni får ta hänsyn till min pojke som ännu inte lärt sig att fokusera med min kamera... ;) #)

Näe, nu ska jag göra mig iording för att sen kolla på robert pattinson i 2 timmar och elva sekunder. Kommer nog överleva, tro mig!

I just don't know way

- Linnéa

kvällen igår var super! 2012 rekommenderas.

jag är trött, måste dricka kaffe & måste få tag i jessi nu.
urcch om jag börjar bli sjuk...
frida, ringer dig senare
vi hörs

new moon

- Frida
Snacka om seg söndag, det är väl igentligen så söndagar ska vara men jag hade faktiskt andra planer om hur den här dagen skulle sett ut. Jag hade tänkt ta mig ut på en promenad, men då fastnade jag på "bloglovin" och var så illa tvungen att läsa alla inlägg jag missat den här veckan. Nu är det bara en timme kvar tills gruppträningen börjar, jag som hade tänkt vara på gymmet den här tiden. Jag tror att det blir bra att köra ett träningspass nu i 45 minuter, sen duscha, basta och bara ta det lugnt innan bio'n ikväll.

Åh, jag känner mig så taggad så det finns inte ord... Jag har  väldigt höga förväntlingar på new moon och jag hoppas att filmen inte gör mig besviken!

sköna söndag

- Frida
Det är så underbart att riktigt sova ut på en söndag, och det är speciellt skönt att vakna upp och det är sol ute. Jag är verkligen en person som blir sjukt påverkad av vad det är för väder ute. Om det är mörkt, regnigt och bara pissigt så orkar jag knappt ta mig upp ur sängen på mornarna.
Känner verkligen för att gå ut på en lång, frisk och skön promenad nu på morgonen.

Jag och linnéa ska på gruppträning klockan fyra, och eventuellt blir det träning ca en timme innan det också.

Nu ska jag äta lite smörgåstårta till frukost, hörs senare!

just nu

- Frida


rubrik

- Frida
Nu har jag precis kommit hem från min älskling, det blev att kolla litegrann på nya säsongen av Robinson. Jag kan verkligen inte förstå hur man kan överleva och pristera så bra som dom gör med så lite mat. När man ser sånna program så inser man verkligen hur beroende vi är av mat, nästan lite bortskämda.

Idag har jag ätit sjukt mycket smörgåstårta, bakelser, hallontårta, bullar och allt vad det är. Så jag ser fram emot hård träning imorgon med många minuters springande på springbanden. Så Linnéa, jag antar att du läser det här och ringer mig så fort du är redo för träning imorgon!

gårdagens efterrätt
dagens

<3

- Linnéa

jag vaknade ett, vad är det som händer.. visst att jag somnade hyfsat sent men att vakna ett är inte okej! kändes iaf skönt att vakna utvilad och utan huvudvärk! jag har inte hunnit med så mycket idag annat än att jag varit ute på promenerat för att rensa tankarna.

nu sitter jag iaf hos min älskling! vi har just bokat biljetter för 2012 som vi ska se ikv 10! vi har även sett trailers på "wrong turn", uuurch säger jag bara! jag antar att vi ska se någon av dom, får se om man somnar i natt..

vi hörs senare!

21 november

- Frida
Nu har gästerna precis åkt hem, är helt proppmätt på allt fika som har stoppats i mig idag- men gott var det.

Gårdagen blev helt underbar, såg även på idol och fick nästan hjärtstillestånd när erik hängde löst. Jag sa flera gånger till s att jag skulle sluta se idol om han fick lämna igår. Men som tur var så var det Reza som fick lämna, precis som jag ville. Frågan är bara vem som åker ut nästa vecka, hoppas mariette!

Nu ska vi alldeles strax skjutsa hem farmor, sen blir det nästan direkt till s efter det. Får inte missa nya säsongen av Robinsson som visas ikväll klockan 20.00 på kanal 4.




pusss.


muums!

- Linnéa

blev rädd där ett tag och trodde att erik skulle få lämna idol ikväll. sen blev jag genast lugn när rezas ansikte dök upp på skärmen. jag tycker då det var dags för henne att lämna, klart hon var otroligt bra men jag håller tummarna för min favorit!

undertiden jag såg idol passade jag även på att baka!
kanske lite tidigt med julbak, men jag bara älskar det!

 

min älskling pk gjorde mig sällskap uppe på tvn!



nu ska jag ut på en promenad vi hörs senare!

missing you

- Linnéa

jag somnade runt 5 och hann bara sova runt en timme tills syrran kom in och väckte mig. hon var jätte stressad och behövde hjälp att göra en tårta till hennes killkompis som fyller 18 idag. så det var bara att stiga upp och hjälpa till. för en gångs skull var det inte jag som var stressad, utan min syster. vi hjälptes åt och resultatet blev jätte bra! så nu är syrran och gottar sig med sina vänner!

själv så är man mer än utvilad, alldels för mycket sömn i natt+ sömn under dagen. dock har jag fortfarande huvudvärk, 5e dagen i rad..

jag ska strax ta mig en promenad, kan ju alltid hoppas att huvudet ska bli lite bättre.. senare blir det såklart idol! fick även sug efter lussebullar så det kanske blir bak!



nu ska jag se om jag kan hitta min lilla misse. vi hörs senare!
ha en kanon fredag!

om jag bara visste varför allt är som det är skulle allt bli mycket lättare..

three years

- Frida
Äntligen fredag säger jag bara, vaknade upp imorse stressad som jag vet inte vad. Åkte iväg till tandläkaren och lyckligtvis så hade jag inga hål alls, inte ens några påbörjade. Jag blev näst intill lycklig när jag fick veta det, måste ha fått supertänder under dom senaste åren.

Har lite bråttom, ska hoppa in i duschen och sen fräscha till mig lite inför kvällen. Det blir kinamat iaf, såklart friterad kyckling som gäller för mig. Är super hungrig så det kommer bli supergott. Ska även baka något i stil med chokladmousse till efterrätt.
Jag hoppas att vi hinner hem till idol, ska bli så spännande att se vem som får lämna oss ikväll. Eftersom att det är kärlekstema passar det väl perfekt till en kväll som denna?
(jag hoppas att reza åker ikväll, ingen idol i mina ögon.)

Imorgon kommer hela tjocka släkten på fika, farmor har bakat en himla massa så jag lovar att ha framme kameran största delen av dagen och även kanske ikväll.

Hoppas att ni får en mysig fredag, för det ska jag ha!

pusss.


nelly.com-rea

- Frida
Ni har väl inte missat rean på nelly.com? Sitter och kikar på en hel del faktiskt, väldigt låga priser. Klänningar under 200 kr som är helt okej. Hittade ett par sjukt snygga skor för endast 100:- sugen blir man.

Nu ska jag alldeles strax äta och sen blir det träning för hela slanten. Just det, för att inte glömma  så trillade skolkatalogen ner i brevlådan idag, ska bli väldigt roligt att kolla igenom klasserna.


den här lillen skulle jag inte tacka nej till.

We see things they'll never see

-Linnéa

imorgon är det helg och det känns såå bra! de jag planerat hittils i helgen är att jag ska träffa frida.R! jag ska även träffa mina underbara vänner jessica&rabin för att planera jessicas födelsedagsparty som är nästa helg! sen ska jag såklart träffa min älskling, känns som en evighet sist!

ikväll blir det träning med frida, simmning och gym! därefter ska vi till henne för att kika i den nya skolkatalogen som kommit! jag ska även se oth som jag inte hann med i tisdags!


mmmmmm..



nä nu ska jag packa mina träningskläder så jag kan komma iväg någon gång!
vi hörs senare:*


19 november

- Frida
Det blev lite stressigt imorse då emz kom och plingade på dörren en halvtimme innan vi skulle iväg till tandläkarhöhskolan. Vi hann som tur i tid iaf.
Jag pratade även med min bildlärare idag och jag fick byta estetiskt val till foto! Eftersom att jag inte var fullt förberedd på att få en sån fin kamera, så hade jag inte heller tänkt ha foto. Skönt iaf att det blev bytt- från och med idag är jag ledig varje torsdag fram tills jul.

Efter skolan så gick jag och emmy på stan ett tag. Jag hittade en lite längre t-shirt med paljetter på, sen hittade jag även ett ursnyggt linne med rosor och döskallar på, till det så blev det ett par jeansleggings. Jag älskar verkligen att dra på sig ett par jenasleggins till någon lång t-shirt eller linne. Det är både bekvämt & snyggt.

Nu ska jag ut med butch, hörs senare.

pusss.


magont& huvudet i väggen

- Linnéa

tanken var att det skulle bli krogen idag, allt var fixat och klart men så blev de inte. frida fick magont och jag slog huvudet i väggen (ingenaning om hur jag lyckades med det!) så vi bestämde oss för att göra det till en lugn kväll. det var tur de eftersom jag kände mig helt borta efter jag gått in i väggen. så nu har man en hyfsad bula mitt i pannan..

istället blev det andra avenyn, fika med tända ljus och prat om allt och inget! jag och frida har just tittat igenom lite nytagna bilder från de senaste dagarna, så nu blir det sova!
vi hörs imorgon!



min älskling Pk

godnattpuss

- Frida
Det var först tänkt att jag och favoritbrudarna skulle ta sig ut på pipes ikväll. Det blev inte riktigt som planerat, jag fick väldigt ont i magen, så jag tyckte att det var lika bra att stanna hemma och vila. Har hållt på att planera bakning och liknade eftersom att på lördag är det gladerligen fika och tårta för andra halvan av släkten.

Åsa kom hem från Berlin i måndags men eftersom att jag kom till papps först idag så hade hon köpt med sig lite pressenter som jag fick idag. Det var lite underkläder och även en superfin tröja. Så jag är glad och nöjd idag.

Imorgon måste det bara bli träning, så enkelt är det & med det så säger jag PUNKT för ikväll .



natti. v


18 november

- Frida
Det blev en hyffsat kort dag i skolan med tanke på att vi hade möte med UF på morgonen sen ett stort hål på ca 4 timmar. Drog hem till krillz för att kolla på gossip och sen vidare till bedmintonstadion där det blev en hel del spelande.

Har inte tid att skriva mer, så vi hörs senare.

 
 
 


järngänget....

<3

- Linnéa

dagen igår var bara kaos, åtminstone kvällen.. jag är tacksam att jag har mina fina vänner frida.S&Evelyn som alltid lyssnar och förstår!

till dig F, jag behöver inte förklara eller visa något, du förstår alltid!

jag har inte så stort sug av att blogga mer just nu så vi hörs senare.
take care

feeling

- Frida
Har varit väldigt trött idag, trots att jag fick flera timmars sömn. Tror nästan att jag sov lite för mycket, somnade  hos s ikväll och fick väl sova i en halvtimme innan han började peta på mig. Det är väl bättre än ingenting iaf

Sen dess att jag kom hem så har jag varit riktigt riktigt suen på någonting, men jag kan inte sätta fingret på vad det är. Kanske choklad, kanske frukt, kanske.. glass? Frustrerande är det, minst sagt.



always there for u.
L

gaga's nya hit

- Frida



FÖRRESTEN!!!!!! New moon biljetterna är bokade, på söndag smäller det.

17 november

- Frida
Fick mig många välbehövda timmars sömn inatt, vilket var riktigt skönt. Nu har jag precis käkat och ska iväg till samme alldeles strax. Det blir bara att ta det lugnt ikväll, har även en hel hög med plugg som bara måste göras- måste rycka upp mig nu.

Lite glass efter maten är väl aldrig fel?


Hoppas att ni får en bra kväll! v

The day I stop will be the day I turn cold..

- Linnéa

jag vet inte varför jag varit så otroligt trött de senaste dagarna, i natt somnade jag och frida 10 och jag vaknade 10. så det blev 12 timmars sömn + att jag just sovit 3 timmar;O jag tror frida väckte mig över 5 gånger men lika snabbt somnade jag om.. en sak som är säker är att jag inte kommer kunna sova i natt med tanke på all sömn förra natten..

nu ska jag äta middag sen blir det träning! senare ikväll ska jag till frida och se oth och andra avenyn!
vi hörs senare!


take a photo

- Frida
Nu har jag precis ätit middag och håller på lite med bilderna som har tagits under dom här dagarna. Ska åka till strömpilen alldeles snart, såå vi hörs senare!

Torsdags

Mina skor kom äntligen igår.

internationella relationer

- Frida
Min morgon var riktigt seg, blev som sagt rastlös där vid åtta tiden igårkväll, men kände att det inte var lönt att sova. Åkte iväg till Linnéa för att senare gå hem till mig kring elva tiden, det blev en hel del prat och sen somnade jag kanaske kring två tiden. Måndagar brukar alltid vara lite sega, sånt man bara får räkna med. Var på MediaMarkt med mina två favoriter på lunchen, kollade på en väska till kameran och jag hittade en som det troligast blir!

Ska åka hem nu, kanske sova en stund och sen hitta någon söt som vill köra mig & Linnéa till strömpilen.

Hörs senare, pussss.




bilder från helgen!

- Linnéa

nu när jag har rast tänkte jag att jag skulle passa på att lägga in bilder från helgen!























fler bilder kommer upp på facebook!
hörs senare





inte okej

- Frida
Nu har jag och Linnéa precis varit ute på en promenad runt i stan. Vi gick även förbi Linnéa för att ta lite kort på hennes söta katt, gick hyfsat bra förutom att det blev lite väl ljust när blixten kom.

Jag har försökt mixtra med datorn och usb-kabeln hela kvällen och det har inte gjort några framsteg. Vilket resulterar i att det inte blir några bilder ikväll heller! Sitter vid mammas dator, och USB uttaget har gett upp, antar att det är lika bra att ge upp. Imorgon när jag kommer tillbaka till skolan så ska jag lägga in bilderna på en gång, så att det blir lite bättre uppdatering med bl.a bilder.

Nu är det dags att sova, ska upp ganska tidigt för att följa med Linnéa och ta blodprov.


nattipusss.


15 november

- Frida
I helgen har det varit riktigt dålig uppdatering från min sida- men det kanske är ganska förståligt. När man fyller arton så brukar det vara fullt upp med fika, middagar och fester ett par dagar framöver. Min helg har varit super bra, premiär på krogen för mig blev det på fredag vilket blev riktigt lyckat. Det bjöds på god mat och fika hemma hos mig och sen drog vi på krogenkrogen. Det var svårt att vara social med hela gänget, men jag hängde mest på dansgolvet och dom som ville haka på, hakade på. Vill även tacka alla sötnosar som följde med på krogen, bara för min skull. guuld värt, u know I love u guys!

Igår var jag på bio med samme, (marcus och johnny plus deras respektive). Vi såg en skräckfilm som jag tyvärr har tappat namnet på. Jag brukar vanligvis vara livrädd när det gäller skräckfilmer, men den vi såg igår gick faktiskt oväntat bra att se (utan händerna för ögonen).

Nu har jag och linnéa kollat på andra avenyn och är OERHÖRT rastlösa......................... Vi har nu bestämt oss för att gå på en promenad i spö regnet. Wish me good luck, pusss.


All I ever want

- Linnéa

det blev så igår att jag åkte till baby. jag kom dit sent så vi hann bara med lite prat sen somnade vi. en sak som är något av det bästa jag vet är att vakna upp brevid min älskling, då är hela ens dag gjord! det hade inte varit fel att sova ett tag länge men baby hade match så det var bara att stiga upp.

nu ska jag fortsätta att packa mina träningskläder. jag och frida ska iväg till gymmet, det blir även en simtur. det är verkligen på tiden att vi tränar!
senare ikväll ska vi lägga in bilderna från helgen!
vi hörs senare!


never easy

-Linnéa
kvällen igår var kanon! det blev lite stressigt men frida, emmy och jag hann just slänga ihop maten innan alla kom. det blev såklart mycket kort med fridas nya kamera, bilder kommer upp imorgon!
första gången jag var på krogenkrogen, helt okej ställe! kvällen slutade runt 2 och vi kom i säng runt 3. trodde jag skulle sova bort hela dagen men jag lyckades ta mig upp 10. sen dess har dagen bara bestått av att slappa.

ingen otur hade man igår! hade räknat med att jag skulle ramla ute på krogen igen men jag lyckades hålla mig på fötterna! trodde att det skulle bli jobbigt med fridas 10:5 cms skor men det gick kanon!

nu vet jag inte riktigt vad jag tänkt mig, vill ut men något håller mig tillbaka. antar att det är för att jag har mycket att fixa upp..
om man bara visste vart man skulle börja..







 

 


rrreplay

- Frida
Det blev god tårta och trevligt sällskap igår. Fick öppna lite pressenter, i dom fanns pressentkort, biokort & pengar vilket aldrig sitter fel. Pengar är alltid uppskattat enligt mig, då har man själv chans att köpa precis vad man vill.

Nu sitter jag på skolan och ska ha en föreläsning i UF- den är dock bara en halvtimme så jag ska nog klara av att hålla ögonen uppe. Jag kommer behöva gå från skolan tidigare idag, eftersom att jag och Linnéa har en del att hinna göra. Måste även hinna sova någon timme, det blev ine alls mycket sömn inatt! 


sacko..

- Linnéa

kan väl inte säga att jag vaknade bra.. klockan ringde just innan och 6 och jag möttes av brosan i hallen. "hunden har slitit sönder dina skor som du ska ha ikväll". hur det gått till vet varken jag eller han, på något sett hade min sko hamnat i min brors rum. hunden hade väl tråkigt..
blev mest less över att jag endast hunnit använda skorna en gång, men som tur var gav min bror mig pengar till ett par nya! men innan jag köper nya ska jag nu förbi ett skomakeri med mamma.

vi hörs senare!



just trying to get better

- Linnéa¨

har mycket att tänka på just nu men jag ska försöka att lägga allt åt sidan imorgon då det är party! det blir förfest hos frida. senare blir det såklart krogen, jag är taggad till max! partypartyparty!
nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen.
vi hörs!

 



turn me on

- Frida
Har en hel del att hinna med idag, ska börja med att städa mitt rum, efter det ska jag äta, efter det blir det maxi och handla massssa mat, efter det blir det att åka till farmor och hämta fika OCH efter det blir det fika med nära & kära. Som ni ser, så har jag en massa att hinna med idag- så det kommer inte att bli något mer bloggande idag!




Hörs sen, pusss.


911112

- Frida
Skriver ett nytt inlägg istället, så det inte skulle bli så mycket på ett och samma inlägg. Imorgon blir det som sagt partaj, som dom flesta kanske har förstått. Har fixat det mesta inför kvällen så det kommer nog bli bra.

oj, nu kom krille med en tårta! :D :D hejdå

idag är det min dag

- Frida
jag kan börja med att säga att jag fick inte många timmars sömn inatt. jag låg vaken (som alltid, dagen innan) till klockan två, då tror jag att jag somnade. sofia kom in och sjöng en fin sång vid tjugo i 6, eftersom att hon skulle iväg och jobba. hann knapt somna om, så kom daniel och mamma in och sjöng så fint dom också. jag tackade så mycket för fina sågen, och hoppades på att vi kunde ta pressenterna senare så att jag kunde sova någon timme innan jag började. vem kunde tro att dom skullel acceptera det? slet mig upp ur sängen, och jag är lika glad att jag gjorde det. jag fick öppna ett stort blått paket, och i det fanns en systemkamera!! snacka om att jag blev glad, tror nästan att det kom en tår och mina händer bara skakade näst intill när jag skulle ta upp kameran. LYCKA kallas det!
är så himla tacksam så att det finns inga ord, jag är så nöjd som jag kan bli- för att inte glömma så fick/får jag även hela körkortet betalt av mina fantastiska föräldrar.

hade tänkt krypa ner i sängen och sova i ca en halvtimme innan jag skulle skynda mig iväg till skolan- men då fick jag ett samtal av pappa & tt av farmor och först DÅ började jag insé att det nog var dags att kliva upp! ;)

hade fått 7 stycken grattis sms klockan sju på morgonen, tackar så mycket för dom smsen. ska snart börja svara på dom!=)



grattis på födelsedagen<3

- Linnéa

nu är både min och fridas outfit klar tills imorgon! det blev en ordentlig runda på stan igår för att hitta det perfekt, så nu är det bortgjort! idag blir det träning, jag ska även göra en tårta tills imorgon. frida som jag delar bloggen med, en av mina närmsta vänner fyller äntligen 18 idag!!!! stort grattis! hoppas du får en super bra födelsedag!


genom allt!


nu hade jag tänkt göra bort lite plugg. vi hörs senare!

get to know me

- Linnéa

varken jag eller frida kunde hitta en röd klänning att ha nu till helgen så det blir en sväng ner på stan efter skolan igen, får se om vi hittar något annat fint. senare idag ska jag även färga håret på frida så att det är gjort, sen blir det oth, vi hann inte med det igår! nu ska jag till läkaren. vi hörs senare!

älskar denna låt

what is this kikki?

- linnéa

fråga mig inte vad vi göra för det vet jag verkligen inte!
jag kan vara oseriös jag med, men det händer dock inte ofta!
snacka om att anty är sneaky, hann aldrig uppfatta att hon filmade;O

(kikki vad gör vi egentligen?)




jag älskar min klass<3

- Linnéa

det har varit en skön skoldag, oseriöst till max! jag och 2 klasskompisar hade tråkigt på samlektionen så vi gjorde en liten film. (den kommer upp senare idag). nu har jag bara en lektion kvar sen blir det av till stan. jag ska först möta upp my för att checka på träningskläder som vi ska trycka vår cheer logga på. senare blir det en sväng med frida på stan, vi ska fixa lite saker inför fridas födelsedag.

anty, kikki& jag. glömde säga det, vi har varit lite sneaky idag;).


senare blir det gym med frida, sim blire på söndag. det är även efterlängtad cheer träning idag! frida och baby ska komma förbi:). sist men inte minst, kvällen avslutas med oth& andra avenyn!

vi hörs senare!


10 november

- Frida
Jag hade verkligen ingen tid till att blogga igår, och ingen lust heller för den delen. Jag tror bara att jag hade gjort er på dåligt humör då också!

Idag är det en ny dag, nya tag och bara två dagar kvarstår till the bid Day med stort D. Min morgon började med att Angelica ringde direkt från Stockholm och meddelade att hon hade fått bort sitt pass på fredag vilket betyder att hon kan festa loss med oss iställer all night long. Det är inte helt klart med biljetterna än, men det lär förhoppningsvis lösa sig idag!

Näe, nu ska jag gå och göra mig iordning. Hörs sen!


italy


9/11

- Linnéa

dag 2 på kursen gick bra! det var som sagt ett praktiskt och ett teoretiskt prov, nu väntar jag bara på att få ett brev hem om jag klarat kursen eller inte! så håll tummarna! förutsom kursen har my, my och jag jobbat med att göra tävlingsmusiken. hittils har det blivit 6 timmars arbete och 25 sekunder är klara, det tar sin tid men det är de värt! ett tävlingsprogram består av ca 1:30 sekunder så det är en del arbete kvar! eftersom vi tre gjort tävlingsprogrammet tänkte vi att det kunde vara kul att göra tävlingsmusiken med! jag ska hålla er uppdaterad om uppvisningar!


eftersom jag kom hem 7 imorse var jag mer än trött, jag somnade direkt jag kom hem. av någon konstig anledning vaknade jag 10, så det blev bara 4 timmars sömn. är dock inte alls trött!
jag har just ätit middag och ska strax iväg till frida, vi ska åka tillsammans till boysen!
vi hörs senare!


9 november

- Frida
Skulle väl inte säga att måndag morgon började särskilt bra. jag vaknade upp imorse, av att klockaren ringde, drog iväg ett eller två sms sen somnade jag om. När jag väl vaknade upp hade jag såklart försovit mig, första gången på mina tre år på thoren som jag vaknat och redan har börjat. Visst, det kan ha hänt att jag försovit mg och att det blivit stressigt, men då har jag ändå kommit till skolan i tid eller fem-tio minuter sen.

Sitter utanför klassrummet nu och väntar på bättre tider. Hannie svarar inte på mitt sms om vi ska ha någon rast, och vill heller inte bara gå in i klassrummet när vi har bild och jag säkert redan har missat alla instruktioner osv.

Min dator går för övrigt sjukt segt, inte ens roligt att sitta vid den längre. Bäst att man vet vars knapparna sitter, för den hakar upp sig så fort man bara skriver en bokstav. 


gör det inte svårare än vad det är.

- Frida
jag orkar inte skriva så himla mycket, njuter bara av musiken och försöker tänka positivt och tagga till fredagen!

bjuder iaf på en skön låt:

stress

- Frida
Att stressa kan ju aldrig vara sunt, men ändå gör man det var dag. Jag håller nu på att göra mig iordning samtidigt som att jag försöker få tag i omvärlden. Ska ner på stan för att göra lite små ärenden, bla köpa några nya ansiktsprodukter. Som tur är så behöver Evelina också ner på stan, så jag får trevligt sällskap.

Om ganska precis en timme ska jag till farmor, för att storbaka och umgås med henne!

Vi hörs senare, måste rusa nu! PUSS


natti

- Frida
Tiden bara går och går, hade tänkt göra kvällen till en tidig kväll men det blev inte riktigt så ikväll heller. Jag har nu suttit och kikat runt lite, bla så har jag kollat på Idol eftersnack, har aldrig kollat in det tidigare men tänkte att jag kunde göra det nu. Dom avslöjade nämligen lite inför nästa vecka, då alla idoler först och främst sjunger varsin låt och sen så har dom en duett tillsammans med en annan tävlande i idol. Det blir, inte särskilt oväntat:
Calle & Mariette
Erik & Tove
Eddie & Reza

Morgondagen är inte helt planerad, känner för träning men jag tror nog att jag kan vänta med det tills på måndag. Jag ska ner på stan iaf, sen hade jag faktiskt behövt ta mig till min älskade farmor som har bakad en del godsaker endast till min stora dag. Får se hur det går med den saken. Nu ska jag inte prata på något mer, tror att det börjar bli dags för sängen!

För att inte glömma, det snöar stora fina snöflingor här utanför- kanske blir störtlopp imorgon i bräntisbacken.. skämt o sido, natti.



frustrerande

- Frida
Har kommit hem från middagen för någon timme sedan och sitter i soffan hemma hos mami och kollar på en film som visas på fyran. Såklart är det en thriller, och jag har mina aningar om att jag har sett den tidigare, så är därför inte så insatt.

Jag blev faktiskt så himla lycklig när jag vaknade upp hos baby imorse, och han sa "titta ut!" och när tittar ut ser jag ett tunt snötäcke över marken och blir överlycklig. Som ett litet barn på julafton, ungefär. Det är alltid roligt med första snön, sen kan man ju bli lite less när vintern är så himla lång och dryg.
Jag har även fått julkänsla, var iofs ca tre veckor sen jag fick det- men jag uppskattar och längtar verkligen till julafton iår. Vet inte riktigt vad det kan bero på, men någonting är det. Ska kanske tänka på min födelsedag istället för att planera julen, vore kanske en bättre idé.

Får lägga julen åt sidag, och tänka på min arton års dag som är redan nu på torsdag. Det känns faktiskt inte som det, men antar att det kommer kännas när det blir krogen på fredag!

Så fort Linnéa har kommit hem så blir det träning, har fått i mig alldeles för mycket gottigott i helgen så träning behövs verkligen.

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med & även se Riverside. Ha en fortsatt mysig lördags-kväll. v


kurs, dag 1!

- Linnéa

första dagen på kursen är avklarad! vi fick lov att stiga upp halv 7 för att hinna till kursen som började nio. kursen var 7 timmar lång inräknat med en timmes lunch. det har varit både kul och jobbigt, kul eftersom det har varit lärorikt och att man träffat en massa andra cheerleaders. jobbigt på såvis att kursen var så intensiv, nästintill att vi alla somnade på tunnelbanan hem. nu är det bara en dag som återstår och jag måste erkänna att jag är mer än nervös, imorgon kommer vi ha ett praktiskt prov+ ett teoretiskt prov som måste klaras för att bli godkänd i kursen. så håll tummarna för mig!

kvällen för oss tjejet har bestått av att förhöra varandra inför proven imorgon, vi lagade även mat ihop efter en lång dag. nu blir det mer plugg!
vi hörs imorgon!


sm 08


 ett av juniorernas bygg under en träning


träning inför sm 08

sist men inte minst, jag saknar mig älskling så otroligt mycket!



7 november

- Frida
det har blivit dålig uppdatering, har haft fullt upp helt enkelt. 

gårdagens program av idol spenderades hos samme, och jag blev väldigt besviken på att rabih fick lämna idol igår. jag tycker att eddie skulle ha fått lämna eftersom att det var tredje eller fjärde gången han hängde löst. ska nog inte uttala mig alltför mycket men tycker iaf inte att det var rättvist. som sagt så är det en tävling, det är alltid en som ska åka ut så man får väl bara gilla läget.

erik har alltid varit en stjärna i mina ögon, och en klar finalist enligt mig. jag har alltid varit säker på att han kommer vara i final, men mot vem vet jag faktiskt inte.

nu har vi precis ätit varmrätten hemma hos lars, smakar bra som alltid!


sthlm!<3

- Linnéa

bussen resan ner till sthlm började redan kl 8. nio timmars resa med buss+ en timmes resa i sthlm till själva boendet. jag kan lovar er att vi var mer än trötta när vi kommit fram. det blev såklart mat direkt efter resan därefter blev det idol. jag måste säga att jag är mer än besviken över att rabih fick lämna idol ikv. jag menar, eddie har suttit löst 3 helger i rad+ att hans framträdande idag inte alls var bra enligt mig. jag tycker verkligen inte att det var rätt att rabih skulle lämna ikv.
rabih, så otroligt bra! jag ser han klart som en vinnare, 7 plats är inte alls dåligt!

nu är det snart dags för sängen för oss tjejer. vi ska upp imorgon kl 6 för att hitta till skolan i nacka där vi ska utbilda oss till tränare


vi hörs imorgon.
ha en bra helg!


its like im not awake until he walks through the door

-Linnéa

idag blev det skola till tre. det togs upp på klassrådet att det kommer vara stilbytardag nästa vecka fredag på skolan. jag fick tips om att klä ut mig till extrem fjortis, haha vi ser hur det blir med det. efter skolan blev det en snabbis till simhallen där det blev 20 längder. sedan mötte jag upp my och vi tog oss en runda på stan för att köpa skydd till knän och handleder. just innan träningen blev det en promenad med mys söta hund.

träningen gick super! vi har äntligen kommit igång med "byggandet". bara på en träning blev det stora framsteg, vi "byggde" saker som vi inte gjort på mer än ett år, så jag är super nöjd att det gick så bra!


nu är det dags för mig att packa! imorgon blir det som sagt av till sthlm! vi hörs imorgon när jag kommit fram.
sthlm<3
godkväll!

5 november

- Frida
Nu sitter jag hemma hos sandra och "mammas pojkar" har precis börjat. Vet verkligen inte vad jag ska säga om det programmet, men eftersom att jag älskar dejtingprogram/utslagningsprogram så kan jag nästa inte hindra mig med att se det.

Tidigare idag hakade vi på Larsa till strömpilen, kollade på en massa klänningar till nästa fredag. Det fanns två stycken som var super snygga, så vi får se vilken det blir.


otroligt fint!

4 November

- Frida
Nu har jag nästan precis kommit hem från s, har hunnit äta en apelsin också. Ska kika runt lite på några bloggar och se senaste avsnittet av riverside SEN är det sängen som gäller. Ska försöka komma isäng i tid, så jag får extra många timmars sömn imorgon. Börjar som sagt 12 och slutar tjugo i 2 så det är riktigt nice. Det blir träning direkt efter skolan sen tittar nog Linnéa förbi efter tre tiden. Jag lyckades få med mig angelica också!

Woho, nu har äntligen samme fixat mario all stars (elr vad det heter.) åt mig! ;D wihoo. överlycklig juuee!

min b-day för två år sedan
- (observera att min sötaste lillayster inte klarade av blixten på det kortet)

nej, nu ska jag sova.
pussnatti


cheerleading<3

- Linnéa

idag blev det kanske inte den längsta träningen eftersom vi fick vara extra effektiva för att frida skulle hinna till samme. det blev runt en timmes träning sen blev det av hem för att styra upp med cheerleadingen. det har varit lite upp och ner dom senaste träningarna men nu är vi på banan igen och allt är under kontroll, som tur är!


älskvärt

imorgon blir det först skola till tre sen ska jag och simma innan cheer träningen. efter träningen ska jag träffa min älskling som äntligen blivit frisk! <3

jag hade helst glömt bort att jag skulle fixa en klänning till fridas födelsedag. som tur var kom jag på det idag! nu har jag just klickat runt på olika hemsidor och hittat klänningen jag ska ha!

igår somnade jag runt 1 så nu är det dags att sova!
sov gott alla!
vi hörs imorgon

träning

- Frida
Jag har absolut inte haft tid att uppdatera någonting, men nu tänkte jag snabbt slänga in ett inlägg. Jag har precis ätit och packat träningskläderna så nu blir det träning för fulla muggar. Efter träningen ska jag i vanlig ordning till s, ska bli riktigt skönt att bara ta det lugnt. Imorgon är bästa dagen i veckan (i skolan.) -har bara en lektion, som är en timme och det är bild. Kommer bli riktigt skönt!


Vi hörs senare.
pusss.

let it roll

- Linnéa

idag kände jag mig krasslig när jag vaknade, hade så ont i halsen att jag nästan inte kunde prata. det blev som tur var bättre när jag fått i mig te!

träningen igår gick bra, det blev först gym med frida så nu har jag fått en del träningsvärk i mina armar. direkt efter blev det cheer träning. dock är inte alla friska i laget än så vi har inte kunnat påbörja korografin. vi hoppas kunna börja med den nästa vecka iallafall!


nu ska jag äta senare blir det iväg till gymmet. vi hörs senare!



miss u<3

- Linnéa

det blev som tur var mer sömn i natt en natten innan, dock inte tillräckligt för att jag skulle hålla mig vaken efter skolan. jag brukar inte sova på dagarna, alltså efter skolan men idag gick det bara inte att hålla sig vaken. nu har jag iallafall just vaknat och ska nu packa mina träningskläder! jag är så otroligt taggad på träning så det finns inte!


puss

vi hörs senare!

psykologi

- Frida
Nu sitter jag på skolan och har första lektionen av psykologi A, ska även läsa B kursen så jag hoppas att det är en intressant kurs. Jag tycker att det är väldigt intressant än så länge, ska väl inte säga alltför mycket men. Vi har fått instuderingsfrågor som jag alldeles snart ska göra. Efter skolan ska jag snabbt hem, hopas på att maten är klar annars så hämtar jag bara gymkläderna sen iväg på gymmet.



här är klänningen från nelly, fångad på bild! hörs sen. v

nattinattti

- Frida
Jag stannade lite längre än vad jag trodde hos älsklingen, så kvällen har gått otroligt snabbt. Trodde att jag skulle hinna med en massa plugg, men istället blev det massa mys. Men det ska man väl knappast klaga på?

Det blev en sväng förbi kvantum, köpte en massa fruk och träffade även på hanna och jennifer. Det var längesen jag träffade Jennifer sist, så det var ju trevligt att se henne.

Det var en massa jag skulle skriva, men just nu så måste jag sova- tiden bara rusar iväg!



make believe

- Linnéa

jag sitter här och pluggar för fullt! jag har 2 ogjorde uppgifter i engelska b som måste in innan jag åker till sthlm. jag ska även plugga till provet i försäljning och service så jag kan göra bort det innan åker.

imorgon blir det först skola som vanligt till tre. sen ska jag och frida träna, antar att det blir gym och simning. känns skönt att man äntligen ska få komma igång med träningen igen nu när foten blivit bättre. jag kommer börja lite lugnare för att vara på säkra sidan, så oroa er inte!
sen blir det efterlängtad cheerleading träning! nu när korografin för tävlingsprogrammet är klart är jag taggad till max!

jag har inte träffat min älskling på länge, och det kommer blir längre.. vi kommer inte att ses förens nästa vecka måndag om han inte hunnit bli frisk;/ åh vad jag saknar honom!
men väl när vi ses igen tänker jag aldrig släppa taget<3


nu är min paus slut, måste fortsätta plugga om jag ska få något gjort.
vi hörs!


min älskade katt



2 november

- Frida
Alltså jag klarar inte av det här vädret, det är iskallt, blåsigt och bara hurvigt ute. Man vill bara ligga inne under täcket och kolla på någon bra film när det är såhär jobbigt väder.
Första dagen i skolan idag på tre veckor, det gick faktiskt bra. Gick upp ovanligt tidigt, så jag hann äta frukost imorse. Det känns skönt att skolan är igång med alla rutiner osv, dock är jag väldigt trött efter bara en dag. Tur att jag ar sovmorgon imorgon!

Så snäll bror som jag har så har han nu fixat en ny usb-kabel till min telefon, vilket betyder att jag har ett fåtal bilder från t. ex stocholm i telefonen! Det känns super bra, och jag blev riktigt glad när han kom hem med en ny kabel åt mig.
Nu ska jag iväg på ica och köpa lite ingridienser, sen iväg till samme för att bjuda på lite godfika. Känns som att det var evigheter sen jag träffade honom, men det var trots allt i fredags sist.


bilder från Stockholm & fler bilder från halloween kommer upp ikväll. v

2/11

- Linnéa

idag var det endast jag, milla, petra, cicci och nadja på lektion. alldels för få för att kunna värma upp våra kalla klassrum;O ingen värme alls i skolan.. hur som helst jobbade jag och milla effektivt på med uf-företaget. även om vi båda var super less kom vi långt med affärsplanen som ska vara klar nu på fredag. jag är mest less över att det ska vara så kasst väder, regningt, blåsigt, kallt och mörkt.. jag måste verkligen se till att klä mig bättre om jag ska klara detta väder!

nu ska jag strax ner på stan för att handla lite saker till mamma. jag ska även förbi piercaren på stan som ska sätta fast min piercing som är omöjlig att sätta fast själv!

först ska jag försöka få tag i min baby. vi ska egentligen ses idag men det ser inte så ut eftersom han blivit sjuk;/
vi hörs senare! 

läkaren..

- Linnéa

min morgon började inte direkt bra, jag kunde inte sova en blund i natt, jag låg bara och vred och vände mig tills det var dags att stiga upp. jag gjorde mig snabbt i ordning sen blev det av till läkaren. där skulle jag kolla upp vad min huvudvärk berodde på. läkaren trodde det var spänningshuvudvärk efter att jag berättat alla symptom. men för att vara på den säkra sidan fick jag en remiss för att kolla att alla mina värden är bra. det ingår dock här att jag ska ta blodprov vilket jag knappt klarar av.. jag får se till att ta med mig någon! sen har jag även haft problem med mina ögon, här berättade jag även om mina symptom och läkaren var nästan stensäker på att jag var allergisk mot katter... så jag ska allergitestas för det. det får bara inte visa positivt.. jag vill inte göra mig av med min älskling..

nu ska jag göra mig i ordning sen blir det av till skolan. vi hörs senare idag!


partaj!

- Frida
ja, just det jag hade lovat att lägga in lite fler bildet så här kommer ett par stycken!


jag, sofia & linnéa

 KLICKA

 
käraste bror!


halloween bilder!

- linnéa

här kommer lite bilder från igår!



frida&jag ute på balkongen på 11:de våningen


sabrina&erik


frida&jag


starka jag har frida på mina axlar


lite cheerleading moves fick jag lov att bjuda på


partypinglor!

frida lägger upp resterande bilder senare ikväll!
nu ska jag plugga. vi hörs imorgon!





I was staring at a memory

 - Linnéa

lovet har gått alldels för fort! jag har nästan hunnit med alla min planer för lovet, några saker har jag lagt åt sidan men så blir det tyvärr alltid, man kan inte hinna med allt! jag är  iallafall super nöjd med mitt lov!
dagen igår var kanon! trevligt folk, super trevligt ställe& kanon stämningen, det kunde inte blivit bättre! jag och frida var på halloween fest och vi hade klätt ut oss till zombie cheerleaders!
bilder kommer upp senare ikväll!

i stort sätt har min dag i dag bara bestått av att göra korografin inför tävlingsprogramet. det tog sitt tag, jag tro vi alla tränare satt sammanlagt 5 timmar för att pussla ihop ett program, men de var det värt! nu är det bara tävlingsmusiken som ska fixas innan vi kan sätta programmet! jag är super nöjd med programmet och jag tror att det kommer bli galet coolt! mer om detta senare!

vi ska även försöka åka till sundsvall en helg i december för att träna i den stora gymnastiksalen som finns där! men först blir det av till sthlm fredag till söndag för att utbilda oss till tränare!

nu ska jag ringa frida. vi hörs senare!


party like a rockstar

- Frida
Dagarna och veckorna bara rullar på, och fort går det. Att det redan är första november är faktiskt ofattbart. Nu är det 11 dagar kvar tills min stora dag- oj vad man längtar.

Gårdagen som cheerleader var helt amazing, det var helt över mina förväntningar och jag är mer än nöjd med kvällen. Lokalen var helt perfekt, det var 11:e våningen, med en otrolig utsikt över umeå och en stor realax-avdelning. Det hade inte kunnat bli bättre än så!
Jag tror att Linnéa får berätta lite mer detaljer om kvällen, så står jag för bilderna som togs igår. Dom kommer upp här så fort jag fått dom.

Har precis tryckt i mig en barnpizza (nästan hela iaf) och kollar på reprisen av idol. vi hörs senare v

RSS 2.0