heheheh!

- linnéa

jag känner verkligen att jag måste börja med "föööörlåt för den kassaste uppdateringen någonsin!!!!!" vad  kan det vara uppe i nu , mer en en vecka sen jag blogga(?) jisses inte alls bra..
jag hade iallafall inte tänkt sitta här och berätta om allt jag gjort tiden jag inte bloggat, det får bli senare! för nu är det dags att börja göra sig i ordning, frida står i duschen och jag sitter här och dunkar musik! ikväll blir det speciellt med utseendet i fokus, det är trotsallt nyår idag och då får man verkligen piffa till sig extra mycket! nä nu ska jag göra mig i ordning för kvällens alla partyn!!

gott nytt år till er alla!!

-

- Frida

Life is short.
Break rules, forget quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably
and never regret anything that made you smile!

30 december

- Frida
Snacka om att jag kan sova länge bara jag vill.
Jag gick väl inte direkt och la mig tidigt igår, men jag kan fortfarande inte förstå att jag vaknade klockan två idag. Hoppas bara att jag kan somna hyfsad tid ikväll, med tanke på att det blir upp ganska tidigt imorgon för att fixa allt inför kvällen.

Jag har inte hunnit med så himla mycket idag faktiskt, när jag vaknade var det mörkt ute och det blev raka vägen till pappsen. När lillasyster kom hem från kompis så satt vi och spelade UNO tills maten var klar. Nu har jag precis kommet hem från s, och vi låg mest bara och såg på tv'n och kände lugnet. Hann även iväg till strömpilen för att köpa lite nödvändiga saker inför morgondagen (och två par skor...)

Nu ska jag kolla på andra avenyn, sen kanske det blir dags för sängen.





Ulf videobloggar

- Frida
Hahahaha, visst är han väl skön?


Another cold day in December

- Frida
Så skönt det är att få sova ut på dagarna, utan att behöva känna någon större stress. Det blev cirka tre timmar på gymmet idag, tränade lite kondition&ben sen blev det några längder simning. Eftersom att det inte har blivit så mycket träning den sista veckan så var det verkligen skönt att få träna lite. Efter träningen gick vi och käkade på maxim, det var riktigt gott vill jag lova er.

Nu har jag nästan nyss kommit hem från linnéa, har tagit en massa kort på sacko & p.k. Snacka om att deras katt är fotogenisk, älskar att vara med på bild. Planerna inför nyår börjar falla på plats vilket känns underbart, jag tror att det kommer bli en awesome kväll. Outfiten är fixad så det kommer nog bli perfekt!


luftslottet som sprängdes

- Frida
Jag kom hem från bion för ett litet tag sen, och glömde skriva i tidigare inlägg vad vi såg. Det blev tredje filmen ur triologin - 'luftslottet som sprängdes'. Jag är faktiskt väldigt imponerad av den filmen, och jag tyckte att den var grymt bra. Men om man ska numrera vilken som är bäst i vilken ordning så skulle det se ut såhär.

1. män som hatar kvinnor
2. luftslottet som sprängdes
3. flickan som lekte med elden

Eftersom att jag bara älskar sånna här filmer, så tycker jag att alla tre var grymt bra. Har börjat läsa "män som hatar kvinnor" nu, och hoppas på att jag kommer fortsätta att läsa alla tre då det är så himla många som anser att böckerna är minst lika bra som filmerna.


bild; google

if today was your last day

- Frida
Det blev spelande i många timmar igår, gick isäng då klockan slog 04.00 och klev upp då klockan var tio. Jag åkte tyvärr aldrig ner till stna idag för att kolla på min favorit pojke, så får väl hoppas att man ser honom på idun eller liknande i framtiden.

Nu har Sandra precis kommit, så nu ska jag vara social för det var ett himla tag sen jag träffade henne! Senare ikväll blir det bio med Evelina!


sandrababe

wii kväll ikväll

- Frida
Det har blivit en massa wii spelande ikväll, och nu är det dags för lite kvällsfika & sen är det sängen som gäller.




we were young and wild and free

- Frida
Alltså snacka om rekord när det gäller snö över en natt här i Umeå iaf. När jag hade varit duktig och klivit upp efter bara 4 timmars sömn så fick jag snö upp till låren när jag kom utanför dörren. Har inte varit med om något sånt förut faktiskt. När vi var påväg till farmor så var det endast en bil som kört upp ett spår på vägen mellan umeå-kassjö. Kan säga att det var tur att vi bara mötte en bil, annars hade det kunnat sluta illa.

När vi väl kom fram till häggsjö så valde vi helt fel väg runt sjön så det slutade med att vi fick hjälpa ett par som hade kört fast. När vi väl hjälpt dom "klart" så var det våran tur att åka ner i diket. Som tur var så var vi inte uppe i någon hög hastighet alls så vi fick hjälp av fem stycken män som hjälpte till att lyfta upp bilen.

Väl framme hos farmor så bjöds vi på risgrynsgröt och skinkmackor- precis som det ska vara. Sen var det bara full fart ut, för att köra och åka. Vi hade en som körde, och sen var det tre åkgrejer bakom. Riktigt roligt, men också riktigt kallt i slutet!

Nu har jag inte tid att skriva mer om min dag! Hoppas att ni har haft en mysig söndag v


xmas

- Frida
Har kommit hem från s för ett bra tag sen, och sitter bara och lyssnar på en massa musik. Har även laddat in bilder från julafton, det blev inte särskilt många men ett par stycken iaf. Det är näst intill storm utomhus, så får hoppas att det är bättre väder imorgon för då vill jag ut och hitta på något riktigt skoj.

Öppnade även ett paket från s pappa idag, ett riktigt fint halsband fick jag! Det verkar som att jag har varit en snäll flicka även iår?






26 december

- Frida
Det märks verkligen i bloggen att det är lov just nu, det blir inte lika mycket uppdatering som det blir i vanliga fall. När man inte är hemma så himla mycket, så blir det inte heller att man sitter något vid datorn.
Igår var jag verkligen sugen på att gå ut, men kunde inte riktigt bestämma mig ändå. Det blev inte utgång, utan det blev några cider samtidigt som det spelades spel och pratades. Tack iaf till Hanna, viktor, malin, anton och jennifer för en inte så lång, men trevlig kväll.

Efter jag varit där, åkte jag vidare till angelica &abbe- tog det enbart lugnt. Längesen jag träffad angie sist känns det som, så det fanns mycket spännande att prata om-som tex julklappar.

Idag var första dagen på mellandagsrean och jag fanns på stan från klockan tio då det öppnade. Jag kan lova att det var sjukt mycket folk, och köerna till kassor respektive provrum var gigantiska. Fick med mig ett par svarta, lite glansiga jeans och en lite större oversize t-shirt.

Känner att det verkligen är dags för håtdträning, har ätit alldeles för mycket julmat dessa tre dagar.
Nu ska jag äta moster's brownie's och sen blir det bara hemmamys.

24 december

- Frida
Nu har jag precis kommit innanför dörren med alla julklappar som öppnades hemma hos mormor. Det har varit en helt underbar jul, fick en massa saker som jag absolut inte hade väntat mig och jag är mer än nöjd med alla saker som jag fått av alla.

Just nu känns det som om jag inte behöver mat på jag vet inte huuur länge. Har proppat i mig hur mycket mat som helst och det känns fortfarande som att jag håller på att spricka.

Imorgon fyller sofias mamma femtio och det ska firas stort. Hon har hyrt hela simhallen, så imorgon blir det en massa lekar, motion och en massa annat skoj!

23 november

- Frida
Dagen innan julafton, det känns ju helt underbart. Jag älskar verkligen julafton, så otroligt mysigt och till skillnad från adrna år så har jag i stort sätt inte önskat mig någonting- just därför ska det bli otroligt roligt att se vad som gömmer sig bakom allt inslagningspapper.

Jag har snart slått in alla paketen, har ett par stycken som ska bli klara och ett par bilder som ska klistras in i ett fotoalbum. Kom precis hem från älsk där jag fick ett par paket att slå in, han anser att han är så "dålig" så därför får jag lov att göra mit bästa för att det ska se bra ut. : )

Nu ska jag fortsätta med lite bilder, sen ska jag nog ta och sova- det blir en lång dag imorgon!


babe

vissa saker går inte att förstå..

- Linnéa

jag hann med allt som skulle göras idag förutom en sak, hann inte med mina ärenden på stan så det måste bli av imorgon! jag och frida ska iväg och träna tidigt imorgon så vi passar på att gå en runda på stan innan träningen.
efter träningen ska jag träffa min älskling, senare på kvällen åker han bort för att fira jul, så det blir tidig träning så jag ska hinna träffa han så mycket som möjligt!
jag vill träffa min älskling hela tiden, varje dag men så blir det aldrig eftersom det alltid dyker upp dåliga saker, eller det känns som de iallafall.

idag kom det ett kort, det är en dörr som från länge tillbaka varit stängd, men som nu har öppnats igen.. det borde inte kännas, inga förhoppningar borde finnas, tanken borde inte finnas men det går inte att låta bli att tänka på.. jag undrar vad du tänker på efter alla dessa år...

wrong for so long, don't try to fix this because you can't this time..

lika bra att sova nu om jag ska orka mig upp imorgon


godnatt


-

- Frida
Jag tror att det är rekord gällande julklapps- shopping. Hann träffa hannababe på stan ett par timmar och sen blev det vidare till strömpilen med evelina. Det känns bra att jag är klar med alla julklappar, och jag är väldigt nöjd med allt som mina käraste ska få på julafton.

Vi tog oss äntligen iväg till bräntisbacken ikväll, det var riktigt härligt kan jag lova er. Efter ett par åk så ramlade jag och linnéa längst nere i backen pga någon galning som hoppade framför oss. Det var nog linnéa som fick ta värsta smällen, med tanke på att hennes huvud åkte rakt ner i den hårda snön. :/

Näe, nu ska jag slå in dom sista paketen och även se klart säsongens sista andra avenyn.
Later.


if i can make it here i can make it anywhere

-Linnéa

ledsen för en dålig uppdatering igår men varken jag eller frida hade tid, det var en massa ärenden som skulle göras så det blev lite fullt upp! idag är det minst lika mycket som ska göras, ska med syrran och handla en massa bakingredienser, ska baka, storstäda, planera finlands resan som ska göra med frida, springa ärenden på stan och hinna mig ut i bräntisbacken för en åktur!

påtal om finland, jag och frida kommer att åka just efter årsskiftet och stannar borta runt en vecka, det kommer bli otroligt med shopping hehe! jag och frida ska även försöka ta oss till övik någon dag nästa vecka för att gå på paradisbadet!




det har gått fyra dagar sen jag träffade min älskling, saknar dig så..


6 månader idag!

- linnéa

tiden har gått fort, redan ett halvår med min älskling idag!
happy to have you<3


puss på dig!

21 december

- Frida
Första riktiga dagen på jullovet, känns underbart att få sova ut lite. Helt sjukt hur mycket snö det har kommit ute, kan bara inte bli bättre!

Nu blir det snart träning och sen är jag väldigt sugen på att ta en stjärtlapp och sätta mig längst upp på bräntberget och åka ner.. Hehe, får se hur det blir med den saken!

Ha en bra dag!



dagens

- Frida
Känner att både jag & linnéa har spenderat dom första dagarna av jullovet riktigt bra, får bara se till att fortsätta så.
Idag kom vi med en spontan idé som att gå ut och göra lite snöänglar, det blev på med kläder och ut i snön. Tog även med mig lillasyster som så gärna ville gå ut och leka lite. Här kommer lite bilder från dagen!

 

 

 



Nu blir det sängen, natti v






bakkalas!

- linnéa

här kommer bilder från kvällens första bak!



 





kvällens andra bak..





jag vet inte vad som flög i mig och frida just, vi kollade igenom bilder från gårdagen och bilder från idag och då slutade det med att vi båda hamnade på golvet av allt skratt! nu har frida just tagit sig upp från golvet och packar nu ihop vårat bak undertiden jag sitter här!

nu ska frida strax uppdatera med dagens aktivitet!




 


yesterday

- Frida
Är fullt upp i bakning, men tänkte slänga ihop ett snabbt inlägg då bilderna får tala för sig själva. Det blev förresten 3 timmars träning idag, det känns väldigt bra vill jag lova.

Här är några bilder som togs igår, då vi var hos farmor.
                      
                      Linnea körde med tjock jacka och daniels arbetsbyxor 
 
På med pappas overall

Efter tre timmar åkandes på en fyrhjuling samt skrana blev det..
 
Bakning som stod på schemat.

  

Resultatet blev Mjuk pepparkaka


20 december

- Frida
Jag fick mig en tankeställare igår, jag förstår inte riktigt varför jag går och lägger mig ca två timmar senare när det är skola dagen efter. Det är väl helgerna man ska sova ut på?

Ställde väckaren idag och ska iväg på gymmet. Det blir en hel del träning, men även ett par längder i bassängen. Det är väl sånt söndagar är till för? Efter träningen blir det eventuellt lite bakning, knäck står på schemat. Smaskigt värre!

Hörs senare v

take a breath, take it deep

- Frida
Godkväll gott folk! Vilken kanondag det har varit idag, alltid lika skönt att komma sig iväg till farmor. Jag blir som ett litet barn på julafton när jag får åka med en skrana bakom fyrhjulingen, haha. Jag kom hem från s för en liten stund sen, och nu sitter jag och smaskar på en godbit från paradis-asken.

Samtidigt som jag kollar lite bloggar, så tittar jag ut och ser att det bara öser ner stora fina snöflingor. Det är helt underbart, det blir en vit jul det här året också! I veckan blir det en hel del shopping eller julshopping kanske man kallar det. Har ett par oklara julklappar som måste bli inhandlade i veckan.

Har en del bilder från dagen, men jag vet inte vad det är för fel men jag får iaf inte in dom.


tack till er för en kanon dag!

- Linnéa

jag beskriver dagen i ord så kommer frida senare uppdatera dagen i bilder!

kan redan bocka av 2 saker på "måste göra listan under lovet", för jag, slava och frida var nämligen hos fridas farmor idag! direkt vi kom dit blev det på med lager av kläder, vi åkte fyrhjuling och tolkade med skrana! åh vad kul det var, vi alla skiftade med att åka på skranan och köra fyrhjulingen. dessutom var det lagom med snö och perfekt väder! det var otroligt skönt att få komma bort från stan ett tag, speciellt för mig som bor mitt i stan, mitt i smeten av allt.. jag kunde verkligen slappna av därborta, få in den rätta julkänslan och bara ta dagen som den kom, super skönt!

efter 2 timmar i det superfina vädret blev det bakdags! jag och frida passade på att baka undertiden slava&fridas famor var iväg för att handla. det blev mjukpepparkaka! det skulle även göras knäck men klockan hann bli så mycket att det får blir imorgon istället! det blev även middag därborta, fridas farmors oslagbara pannkakor, jag behöver inte säga mer än att dom är dom bästa!

jag hade det super kul och hoppas på fler dagar då vi åker dit, det är så skönt med omväxling ibland! nu ska jag göra annat. vi hörs senare






to strong

- Linnéa

vet inte riktigt vad det var med mig igår, jag var redan supertrött runt 11, 12 så jag somnade. jag och min älskling såg film och jag somnade nästan 5 gånger under filmen! fast iofs var det skönt att somna tidigt så jag kunde få sova ut ordentligt! på morgonen fick jag skjuts hem, ville egentligen gå eftersom det var så otroligt fint väder men fick skjuts. direkt jag kom hem ville mamma ha hjälp med en sak.. jag fick lov att trycka kattens tassar på en massa julkort. jag använde mig av lila färg, det slutade inte bra.. katten sprang därifrån, så nu kanske ni kan gissa hur köksgolvet ser ut(?) jo det är lila tassar över hela golvet hehe!


min älskling!

nä nu ska jag ta och packa ner varma kläder! jag och frida ska till hennes farmor, julbaka och åka lite fyrhjuling!
vi hörs senare!


The thoughts we are thinking aren\'t always how it ends..

- Linnéa

det blev en ordentlig runda på stan med mamma idag, vi hämtade ut min medicin och handlade lite småsaker. jag har dock inte varit så duktig på att handla julklappar i år, jag tycker det är så svårt! om det blir någon tid över ihelgen ska jag ta mig ner på stan och försöka handla några! jag har dock bara listat ut vad jag ska köpa till några, inte alls bra med tanke på att det snart är jul..

tanken var att efter stan skulle jag möta upp linda&cicci men eftersom stan tog sån tid så hann jag inte förbi dom.. så det får bli imorgon!



nu ska jag ta mig en promenad till frida och därifrån får vi skjuts till grabbsen.
vi hörs senare

18 december

- Frida
Hade verkligen tänkt att uppdatera igår, men hade så himla mycket annat att göra. Idag är det sista dagen innan jullov, jag kan knappt förstå det själv. Och att det är sex dagar kvar till julafton är dessutom också väldigt ofattbart. Jag har dock ett par julklappar kvar, men det ska nog fixa sig nästa vecka. Det ser underbart ut, ute- solen skiner och snön ligger på backen. Då har vi bara en hake och det är ju kylan, antar att man får bita ihop och klä sig varmt.

Jag har inte så himla mycket planer för helgen, har mest bara tänkt att ta det lugnt. Ikväll åker jag iväg till s, och imorgon är det tänkt att vi ska tolka lite bakom fyrhjulingen. Söndag blir det träning för fulla muggar, det blev mest lek med dykning och volleyboll i vattnet igår.

Nu ska jag börja göra mig iordning, har bara UF med mina favoriter innan det är jullov så det kommer bli awesomeeeeeeeee.


even if you're a million miles away, i could still feel you

- Linnéa

det skulle egentligen kommit upp en inlägg från mig igår kväll, men jag lyckades med något så det försvann.. så här får det komma. igår ringde jag min läkare för en tid, det var på tiden kan jag lova! av någon anledning har jag förskjutit det hela tiden men igår tog jag tag i det! eftersom det var akut fick jag såklart en akuttid. jag är glad att jag tog mig dit, bara de känns mycket bättre! hur som helst gick det bra så nog om det.

idag är det vaccinet mot svininfluensan som gäller, jag hörde att frida&sofia skulle ta den så jag passar på då med. vet dock inte säkert om jag kommer klara det, men jag ska göra mitt bästa! måste bli av med min fobi för sprutor!

har hört att det är många som ska ut på krogen ihelgen, kanske för att det är lov(?) jag har som sagt själv funderat på att gå ut, men jag tror jag ska göra det till en lugn helg. det kommer ändå upp massa trevligheter på lovet!

under lovet blir det:
fira ett halvår med min älskling!
hälsa på min storasyster i finland tillsammans med frida!
åka till övik med några vänner för att hälsa på cicci!
åka med frida till hennes farmor!
åka skridskor med min älskling, kommer dock inte gå så bra haha!
julbaka!
fira jul med min älskling!
åka skrana med frida i en backe hehe!
fira min lillasyster som fyller år!
fira min mamma som fyller år!
fira nyår med min älskling!
se massor av julfilmer&lyssna på julmusik



nu ska jag göra mig i ordning för skola. sista dagen sen loooooov!
vi hörs senare!

never let it go

- linnéa


mihi, söt med stora bokstäver

- Frida
Jag lovar er, världens sötaste katt.


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6291444.ab

never forget

- Linnéa

jag& frida pratade här om dagen om att alla 91or nu fyllt 18 och att det alltid är krogen som gäller, visst att det är kul att komma ut men hemmafesterna är de bästa! jag tycker krogen är så opersonlig.. men jag älskar krogen på de sättet att man kan dansa hela natten lång hehe!

är det många som ska ut på juldagen(?) sitter och funderar om jag ska ut nu ihelgen eller inte, kanske lika bra att vänta tills nästa helg istället. hursomhelst ska jag börja med att köpa skorna som frida la upp bilder på i tidigare inlägget, riktiga party skor!


eftersom det bara blev en timmes sömn i natt är det verkligen dags för mig att sova!
vi hörs imorgon





stora snöflingor öser ner i vintermörkret

- Frida
Nu hade jag tänkt att kolla in senaste avsnittet av p.h- kommer bli väldigt spännande som alltid. Imorgon hade jag och krille tänkt att vara duktiga och åka till skolan vid 10, för att göra klart ett eller två skolarbeten. Motivationen brukar komma när man får peppa varandra. Eftersom att jag var så sent ute, så hann jag inte anmäla mig till något omprov så jag får njuta av julbordet imorgon medans de andra sitter och skriver prov. heheh
Imorgon blir det även en julklappslek, spännande ska det minst sagt att bli.

För att inte glömma så drog jag med mig linnéa till strömpilen för att kolla på lite allt möjligt. Vi kom in på din sko, och visste sen tidigare att dom skulle få in sjukt snygga skor till vintern. Linnéa blev kär i dessa:


juletid

- Frida
Kom hem från s för ungefär en timme sen, det blev väl spenderad tid- hann till och med klä julgranen. Jag vet inte hur längesen det var jag gjorde en sån fin gran. Vi klarade det galant, det blev guldigt och rött glitter, till det blev det guldkulor och röda kulor. Fanns även med en del lila och silvriga kulor. Lite av varje helt enkelt;)

Såhär slutade det när vi inte ens var klara med pyntningen hemma hos mami.

relieved

- Frida
Det här är första dagen på väldigt väldigt längesen jag klev upp klockan sju. Konstigt nog så hade jag det inte alls stressigt, hann fika i lugn och ro och kika lite på vakna! med the voice.

Nu ska jag iväg till strömpilen för att försöka hitta någonting spännande, sen bär det av till s. Så vi hörs ikväll, pusssen


f&l

- linnéa


saknar det

ring mig frida,
en underbar, otrolig känsla


i still smile, and i know you smile back

- Linnéa

en timmes sömn i natt, det är illa! som mest just nu vill jag bara sova, men det kan jag förstås inte.. somnar jag nu kommer det inte bli någon sömn i natt, lika bra att hålla sig vaken.

rösten är iallfall helt tillbaka, bara halsen som är lite krasslig. det blir minst 4 koppar te per dag för att det ska kännas någolunda bra. just nu försöker jag slänga ihop en lista med julmusik för att få in den rätta julstämningen, någon julmusik som bara måste finnas med?

senare idag ska jag med frida till strömpilen för att leta lite julklappar, jag har ännu inte insett att det är alldeles för få dagar till jul! men innan de måste jag städa rummet riktigt ordentligt!




vi hörs senare!

inslagning

- Frida
Snacka om att det snöar ute, det har gjort det hela dagen och jag har inte tänkt klaga. Det är så mysigt, tog till och med en prommis till angelica idag- vilket var riktigt skönt.

Imorgon är det onsdag, och vi ska redovisa ett arbete i marknadsföring- får se hur det går. Imorgon är även den dag då jag måste kliva upp tidigt, börjar ovanligt nog halv nio och det har jag inte gjort på jag vet inte hur längesen.

Näe, nu ska jag slå in lite julklappar och sen ska jag krypa ner under täcket!
pussss.



make me believe you want it

- linnéa

min dag idag har inte varit den bästa, det har gått mycket upp och ner. hursomhelst var det skönt att få prata med syrran.
har inte stort sug att skriva mer för stunden, så vi hörs senare


15 december

- Frida
Kan börja med att säga att det blev ingen träning imorse, med tanke på att jag och linnéa låg och pratade tills klockan var halv fem så bestämde vi oss för att sova till elva. Konstigt nog, så ringde inte hennes väckarklocka så vaknade en halvtimme innan jag börjarde. Det blev snabba ryck, och jag hann iaf in i klassrummet innan läraren kom. Mina ögon håller helt ärligt på att slockna, vi har psykologi som lektion idag och det går lite trögt. Jag tror att jag har hunnit skriva fem meningar vilket inte alls är så bra.

Efter skolan ska jag ner på stan med angie och kolla på lite julklappar. Jag har inte riktigt insett att det är så kort tid tills julafton. Så jag får hoppas att jag hittar någon julklapp och även kanske någonting till mig själv.

Vi hörs senare, nu ska jag försöka få någonting vettigt gjort!

förkylning

- Linnéa

morgonen började inte speciellt bra.. jag&frida försov oss och jag vaknade utan röst;/ nu är det inte bara rösten som krånglar utan jag har även hosta och ont i halsen..
min plan var idag att jag skulle storstäda rummet och lite annat, men det känner jag inte alls för när jag mår såhär;/

vi ser vad det blir av dagen..
nu ska jag iallafall göra mig en kopp te sen ta en varm dusch och hoppas på att hjälper.
vi hörs senare

sinnes

- Frida
Nu är det verkligen läggdags, men jag kunde inte hålla mig för skratt när jag är så pass trött som jag är och såg den här videon. Kan säga att linnéa dog lite smått också, med tanke på att det var första gången hon såg den videon.

En söt, oskyldig liten pojke som har varit och besökt tandläkaren:


stackars pojke!

disappointed on you

- Frida
Det var otroligt skönt med lite träning, hann dock bara simma tjugo längder idag. Eftersom att vi inte ville missa "svenska hjältar" så blev det snabba ryck. Det snöar fortfarande ute och det glädjer mig, äntligen lite snö så man får chansen att ha lite snöbollskrig, inte sant? ;)

Haha, skämt och sido- jag ska försöka ta mig upp lite tidigare imorgon och inte sova bort hela dagen. Om jag är duktig nog ska jag åka och träna innan skolan börjar.

Nu ska jag alldeles strax sova, ska bara kola in lite nya avsnitt av riverside. Vi hörs imorgon!



snööööööö

- Linnéa

det blev simning för mig och frida, kändes dock jobbigt att träna eftersom jag börjar bli sjuk.. min röst försvann helt efter lördagens party, förkylning på gång + skrik( de man får göra om man ska kunna ha en konvesation på en krog). vi hann just hem till "svenska hjältar", jag blev så rörd att tårarna började rinna. det är otroligt vad vissa kan göra för andra! någon annan som såg detta?



nu ska frida uppdatera
vi hörs imorgon
<3






14/12

- Linnéa

blev ingen sömn alls i natt, konstigt nog känner jag mig inte speciellt trött. det blev bara att hälla i sig en kopp te sen skulle jag möta upp krille. vi tog oss en runda på stan för att senare möta upp frida. jag, frida och danne lagade middag ihop. nu sitter jag här hos fridas mormor. frida ska färga håret på henne sen ska vi iväg och träna. det kommer bli snabbträning för "svenska hjältar" får vi inte missa som börjar kl 8!

nu blir det träning!
vi hörs senare

I don't have to tell, you can see it yourself

hanna är så fin i sin jobbarskjorta

- Frida
Vi ser det snöar, vi ser det snöar, det var väl roligt? HURRA!
Äntligen snöar det, är såååå glad just nu- samtidigt som lite ilska finns inom mig.

Nu har jag och hanna nyss varit väldigt duktiga och redovisat i Internationella Relationer! Ska hem alldels strax, för nuuuuu slutar vi!
PUSSS

14 december

- Frida
Jag är uppe på benen och jag börjar om ganska precis en timme, har fått i mig en god macka och en kopp med varm choklad. Känns som att min hals börjar krånngla lite, det kanske till och med är en förkylning på gång. Har nyst mycket här på morgonen, och det brukar vara ett tecken på att en förkylning är pågång.

Har bara en lektion idag, så slutar kring halv fyra. Då blir det raka vägen hem för att laga middag åt mig och min bror. Efter maten ska jag till mormor för att färga hennes hår, har lovat det länge nu så idag blir det av. Något som ska hinnas med efter det är såklart träning, jag blir bara onyttigare och onyttigare och tränar bara mindre och mindre. Det är absolut inte okej, så det ska bli ändring på det!


summer lovi'n

kan inte sova..

- Linnéa

Om det ändå kunde gå, att för en liten stund bara lägga ifrån sig allt som snurrar i huvudet. Det hade varit så otroligt att för ett litet tag inte behöva tänka eller oroa sig för något alls. Fast det går förstås inte..


livet lekte, saknar sommaren
jag älskar er, ta mig tillbaka!



jag får dricka varm mjölk och hoppas på att bli trött, behöver sömn.
god natt till de som kan sova..

till mina vänner

-Linnéa

jag är så glad för dom vänner jag har, tack för att ni alltid ställer upp.
jag kan räkna med er alla genom allt, tack för att ni lyssnar och förstår.
jag älskar er


ni gör mig stark, tack för erat stöd

 


natten går tunga fjät runt gård och stuva

- Frida
Gårdagen var awesome, som alltid med bästaste L. Vaknade upp vid 12-tiden idag och det blev lucia fika hos mormor vid två. En liten del av mami's släkt var där på fika, det blev nybakta lussekatter och pepparkakor. Mysigt var ordet!

Efter fikat fick jag lite ensamtid med min bror, vi var och kollade och även handlade en julklapp. Känns skönt att ha köpt en gemensam julklapp, nu är det bara fem stycken kvar... Efter middagen följde jag med daniel, sofia och anna till surf för att kolla på deras julshow. Det var helt okej, man fick en julkänsla men fortfarande så fattas snön. Något som är säkert är att kylan har kommit- Även fast det "bara" var sju grader kallt ikväll, så höll jag bokstavligt talat på att förfrysa. Snacka om att man inte är van med kylan.

Nu ska jag se reprisen av kvällens avsnitt av paradise hotel, hörs senare.


genom allt.

så ledsen att jag inte hittar ord

- linnéa

vill inte prata så ingen ide att ni ringer. det slog mig igår att det inte fanns något annat att göra, gick i timmar och kunde inte tänka på annat.

jag älskar er mina vänner




just to much, can't take this

en, nu två bitar borta
jag älskar er mina vänner

klackarna i taket

- Frida
Sorry för dålig uppdatering, har egentligen inte tid att sitta här nu heller men skulle bara skriva ett snabbt inlägg så att ni vet att VI lever.

Som ni kanske förstår så blev jag otroligt glad över att bästaste erik vann idol 2009. Hoppas nu bara att han kommer gå långt på sin musik och inte försvinna bland alla andra idoler.

Ikväll sätter vi klackarna i taket, hörs senare. Ha en bra lördags-kväll v /l&f


fredagsmys

- Frida
Nu har jag precis ätit mat från subway, pratar med linnéa i telefon och ska snart åka och hämta s!

Kommer nog inte uppdatera något mer ikväll, men glöm inte att rösta på erik ikväl!!!!!




PUSSS

safe with you, nothing can come between

- Linnéa

frös otroligt så det passade bra med en lång dusch. det blev inte lycksele för min del, det hade kommit upp lite saker så det får bli en annan gång. nu ska jag göra mig i ordning sen ska jag äta middag. senare blire träffa baby, se idol och såklart äta b&jerry´s!

nu eftersom det inte blir lycksele får jag se vad jag hittar på för trevligt. min vän frida.r ville ha med mig på krogen imorgon så jag kanske hamnar där. fast eftersom jag är helt slut efter veckan hade det heller inte varit fel att bara ta det lungt. vi ser väl.

nu ska jag se vad det blir för middag. vi hörs senare!


just det, jag håller tummarna för både erik&calle ikväll, tycker att dom båda är värdiga vinnare!


goooooo erik

- Frida
Idag blev det att kliva upp rätt så tidigt, för att vara mitt schema. Vaknade upp vid kvart över åtta och slog på tv'n för att kolla på vakna! med the voice. Vaknar till på ett bättre sätt då, annars somnar jag bara om.

Ikväll blir det fredagsmys, och det betyder också final i Idol 2009. Spännande eller vad säger ni? Jag säger bara GO erik, vinner inte han blir det en stor flopp. Iofs så vet jag att han kommer bli stor med sin musik ändå, han har en helt otrolig röst.


happy

- Linnéa

jag älskar att bara ligga och prata med baby, vi låg i timmar och pratade om allt vi tänkte på. alltid lika skönt att komma till honom och varva ner!
jag älskar dig<3

emma har inte hört av sig så jag antar att det inte blir lycksele imorgon(?)

nu ska jag iaf i säng så jag orkar mig upp imorgon!

two weeks left

- Frida
Det blev en sväng till strömpilen för att kolla på lite allt möjligt, kollade in några perfymer och även ett par julklappar. Det är helt sjukt at det bara är två veckor till jul, jag som trodde att jag hade lång tid på mig att hitta julklappar- men inte det.

Jag har nästan nyss kommit hem från angie, den stackarn tog sprutan igår så vi tog det väldigt lugnt. Vi såg fjärde filmen av johan falk, men än så länge så är dom två första filmerna absolut bäst. Kanske beror på vilken skådespelare som är med i dom, he he.

Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av paradise hotel- parceremoni är det i kvällens avsnitt. Måste se till att komma isäng tidigare ikväll, för imorgon börjar jag redan 10...



only the truth, nothing else..

- Linnéa





nu ska jag snart träffa min älskling, har saknat han massor<3
vi hörs senare!

sick of rain

- Frida
När man vaknar sent på dagarna, känns det bara helskumt. Klockan är nu halv fem och jag har ännu inte gjort något vettigt. Ska få bort lite skolarbeten, och sen tror jag att jag ska till strömpilen för att fynda lite. Agera tomte kanske man också ska göra, det är ju trots allt bara två veckor kvar till julafton. Två veckor, och det är ingen snö. Jag blir verkligen deppig av det här vädret, det bara regnar&regnar. Vaknar man efter klockan tolv så får man räkna med att det har blivit mörkt igen. Kan vi åtminstone få lite solsken? När det är vinter, ska det finnas snö. Vinter är inte regn, isåfall kan vi lika gärna få sommar nu.



klickbilder

fler bilder från jessies bigday!


-linnéa










vi hörs senare!


mönstring, luleå!

- Linnéa


då var man hemma från mönstringen! vi kom fram till luleå runt 12, då serverades de julbord sen började mönstringen nästan direkt. det var allt från datatester till läkare man skulle träffa. av någon anledningen trodde jag att det skulle gå dåligt hos psykologen, nog för att jag hört att dom är så hårda, men där gick det iallafall bäst. tuffaste var konditionstestet, kändes som om att mina ben skulle gå av på mitten när jag var klar hehe!

eftersom jag och emma har vår tjejkompis elvira som bor i luleå så åkte vi dit och sov, dock blev det inte mycket sömn alls. elviras killkompisar kom på besök sent, jag somnade nästan direkt jag hälsat på dom, men blev senare väckt av ena killen som skrämde mig. varken émma eller jag hade mycket ork så det blev bara en massa prat och klippning av emmas och mitt hår.

jag har iallafall bestämt att jag inte ska göra lumpen, skulle aldrig klara av att vara ifrån nära och kära så pass länge som lumpen är. jag vet att man får komma hem då och då, men det räcker inte.  självklart var det en super rolig upplevelse att få mönstra!

bästa var att vi fick träffa elvira, möstra och träffa en massa nytt folk. sämsta var bussresan dit och hem. nu hade jag tänkte lägga in lite fler bilder som jag just hittade från jessie fest, sen ska jag sova kan jag lova!!




sweet dreams

- Frida
Jag kan inte tro att det är sant, tro det eller ej så vaknade jag bara för en timme sen. Jag, Frida- vaknar klockan halv två.. Det händer bara inte!

Jag som skulle vara klockan 1 hos angie, men såhär slutar det när man inte har en mobil med batteri. Tror att jag ska köpa mig en "vanlig" väckarklocka som aldrig sviker.

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag får något gjort idag. PUSS

can you meet me halfway?

- Frida
Var på julshowen och det var riktigt bra, man blir faschinerad att dom är så modia småttingarna. Jag skulle knappast vara med på att vara utklädd till michael jacksson och dansa runt på en scen, samtidigt som att ha en egen mick och sjunga en låt på engelska. INTE när man bara går i tvåan/trean- tror att jag kunde ett par färger, och eventuellt något djur i den årskursen(i eng).

Efter showen åkte jag vidare till s, fick dock inte se dom program jag ville se så därför har jag ett antal program att ta ikapp med på webben. Innan jag åkte hem så svängde vi förbi kvantum, var tvungen att köpa en apelsin och en banan. Nog ska man vara nyttig alltid!

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, så hörs vi senare helt enkelt. v


9 december

- Frida
Har precis slängt i migite mat, och ska snart iväg till lillasysters julshow. Får se om jag och min käraste bror åker iväg och köper en julklapp åt mamsen eller inte.

Hörs senare! v



the things thats right

- Linnéa

jag är inte alls på humör.
jag saknar min älskling
:/

nu ska jag packa allt som ska med imorgon sen sova, måste upp tidigt. får inte missa bussen till luleå!

natti


before we turn out the lights and close our eyes

- Linnéa

eftersom jag och min vän emma åker till luleå imorgon för att mönstra har jag velat ta reda på så mycket så möjligt kring mönstringen. jag hade supertur, en killkompis till mig kom hem från mönstringen idag! så det blev en timmes långt samtal med honom för att fråga om allt. nu känner jag mig iaf lite lungnare, så det var till kanonbra hjälp!

därefter ringde jag emma. vi fick planera när vi skulle ses och lite sånt. eftersom resan är 4 timmar kan det vara bra att packa med sig lite mat. som tur är slipper vi sova där mönstringen håller till, jag och emma kommer att sova hos vår tjejkompis elvira som bor i luleå. hon utbildar sig till frisör så hon ska passa på att klippa mitt hår!

jag kommer hem runt 17 på torsdag. sen fredag efter lunch åker jag, emma och emmas kille till lycksele för att vara med i en fotbollstunering, och därifrån kommer jag hem söndag eftermiddag. så det är en del som ska hinnas med denna vecka, men kul kommer det bli!

nu har jag och syrran just gett vår katt medicin och nu blir det andra avenyn(hann inte se det tidigare) och bara ta det lungt så jag orkar med morgondagen!


pk<3



just get to know me better

- Frida
Känns som att jag bara hann till skolan och sen skulle jag hem. Så är det iofs varje dag när det gäller vårat schema just nu. Börjar kring tolv tiden, och slutar tre. Jag antar att man inte ska klaga, utan njuta med tanke på att vårat schema efter jul lär vara raka motsatsen till det vi har nu.

Ikväll ska jag till angelica, tar med mig kameran så det lär tas en del bilder. Har laddat upp batteriet så det är fulladdat.

Just det, fick en glad överraskning idag! Det visar sig att det kommer ut ETT till avsnitt (idag) av one tree hill & gossip girl. Jag trodde att dom hade säsongsavslut, eller vad man ska kalla det. Men det blir ett till avsnitt innan man får vänta tills januari. Jag har inte riktigt insett att vi faktiskt har jullov nästa vecka, eller får jullov nästa fredag. Snacka om att jag inte har någon julkänsla eller någonting.

Nu ska jag göra något vettigt, hörs senare.


inte förvånd, bara irriterad och less...................

- Linnéa

mötet jag och min syster var på gick jätte bra, kan dock inte säga så mycket mer om det nu eftersom inget är klart ännu. efter mötet blev det en runda på stan med syrran, vi kollade juklappar till syrrans killkompis. senare svängde mercca av till alex och jag promenerad hem och åt middag.
nu sitter jag här och ska just fortsätta skriva på en sak som jag började med i natt!

ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag har egentligen inte sug att göra något alls annat än att begrava mig i min säng..


jag bjuder på denna seriösa bild på mig

nu ska jag se andra avenyn

psykologi

- Frida
Har nu min första och sista lektion för dagen (bortsätt från klassråd). Det här är det vi precis har hållt på med, mycket krävande och mycket jobbigt!

https://implicit.harvard.edu/implicit/sweden/selectatest.jsp


one of a kind

- Linnéa

nu har jag just jobbat klart med några uppgifter inom uf(ungföretagsamhet), det tog sitt tag men nu är det skickat och klart!

jag kollade även just på vimmelbilderna från cover club och hittade då denna:)


nu måste jag skynda mig att göra mig i ordning. jag ska möta upp min syster i stan för att gå på ett möte. berättar men om det sen!

puss&kram!


sov gott

- linnéa




in places no one will fine

- Linnéa

känns som att kvällen bara rusat iväg, knappt så att jag hann träffa min älskling innan jag skulle hem igen. vi hade iallfall super trevligt ihop, och som tur är hinner jag träffa han en gång till innan jag ska och möstra! mönstringen är från onsdag till torsdag sen från fredag till söndag kommer jag vara i lycksele så det blir några dagar ifrån varandra, men det ska vi nog klara av.


<3

nu är klockan 2, dags att sova!
vi hörs imorgon




because it never lets me down

- Frida
Tiden bara rusar iväg på kvällarna, jag var super trött där vid åtta tiden- men tänkte att det var alldeles för tidigt för att sova. Och vad är klockan nu då? Jo, två och jag har forfarande inte gått och lagt mig. Tur att jag har ganska lång sovmorgon imorgon, så jag får nog den sömnen jag behöver.

Ska nog inte skriva något mer, blir bara flummigt inlägg isf! Här kommer iaf sista låten som spelas i mina lurar ikväll:


sleep tight

- Frida
Vissa dagar är man bara trött och less på det mesta, en sån dag har jag haft idag. Men så är det helt enkelt vissa dagar, jag kan inte vara tjejen med ett leende på läpparna varje dag. Det funkar inte riktigt så.

Nu har jag precis kollat på paradise hotel och ätit en kiwi. God damn vilka intriger det är i den "serien" alltså, helt insane. På fullaste allvar vet jag inte varför jag följer det, men det är nog alla intriger och sättet dom spelar på som får en att fortsätta se det. Rätt spännande är det!

Min spotify användare har lagt ner, den har dött. Vet inte vad det är för fel- så använder därför bloggen som min lilla spellista. Så bli inte allt för fundersamma om det kommer upp många låtar den här månaden.

Har nu i stort sätt planerat min vecka, och har även lovat min sötaste lillasyster att komma på deras "julshow" som dom har på onsdag. Imorgon blir det träning, måste ju puscha linnéa nu innan hon åker iväg till Luleå för mönstring.
Efter träningen bär det av till angelica, som altid så har vi en kväll i veckan som vi ser johan falk! Om ni inte har sett dom filmerna, och är intresserad av t.ex beck/wallander så bör ni verkligen se dom.


M som i mums

stupid in l ove

- Frida



7 december

- Frida
Vet inte om det är någon förkylning som är pågång eller om det bara är halsen som krånglar. Har nu vaknat upp två dagar med fruktansvärd halsont, men sen går det över senare under dagen. Vaknade till när pappa kom hem på lunch vid halv elva, och klev då upp och läste tidningen. Efter det hade jag tänkt dra upp linnéa, men hon låg och sov så gott så jag kunde inte göra annat än att själv sova en stund till.

Vaknade strax efter tolv igen, och bestämde mig verkligen för att kliva upp. Halsen var då bättre, och jag kände för att ta mig ut. Det blev några längder på simhallen och det räcker för idag. Ska alldeles strax sätta igång med plugg, men jag är alldeles för trött för det just för tillfället. Jag tror att jag måste kliva upp tidigare på dagarna, men när man har sovmorgon till 12-14 så är det väl klart att man sover ut när man väl har den möjligheten?

Hoppas att ni får en bra kväll! v


so II'I lay here with you, tilll the final goodbye

- Linnéa

tanken var att jag skulle hem och sova igår men eftersom jag fastnade vid datorn hos frida blev det alldeles för sent med en promenad hem, så jag sov där. tror vi bestämde oss runt 3 att det var dags att sova, vi låg och pratade i flera timmar innan vi somnade. det är så skönt att kunna ligga i en säng avslappnad efter en lång dag och bara prata i timmar med en nära vän!

eftersom vi somnade sent vaknade vi hyfsat sent runt 12. därefter blev det frukost sen träning. vi hann endast med simning idag så det får bli gym imorgon.

nu ska jag äta middag sen ska jag iväg till min älskling<3

vi hörs senare!






chokladmousse!

- Linnéa

nu är jag och frida färdig med bakandet, det blev choklad mousse med apelsin&klementin klyftor. detta är dock endast något man kan äta i mindre mängder eftersom det är så otroligt mastigt. det blev iallafall helt otroligt gott! vi hittade receptet från http://kakomaten.blogg.se. hon har helt fantastiska recept!

 
för att få lite variation doppade vi fruktklyftor i moussen!

   
såklart blev det bak med choklad för vi är choklad älskare!


visst ser det oemotståndligt ut?






mmm... muuuums!

tänkte att det kunde vara kul med lite bilder från när vi bakar, så jag sitter här och uppdaterar i bloggen och frida ser på paradise hotel!

i really don't know..

- Linnéa

nu har jag just ätit middag och väntar nu på att frida ska äta. hon och jag hade tänkt baka ihop så jag har kollat runt på lite recept. baka med choklad funknar alltid, jag är tokig i choklad hehe!

så senare kommer det upp goda bilder kan jag lova!


kom och tänka på att det snart är lucia. någon som ska göra något speciellt då? själv ska jag med min kompis till lycksele för att vara med i en fotbollstunering som är på natten!

nu ska jag leta efter fler recepet. vi hörs senare ikv



bland det bästa jag har

picture

- Frida
Nu är det snart mat, idag blir det tacos för våran del. Åt bara frukost imorse,så det ska bli gott med lite mat.

 Kvällen började med lite lockar i håret

 Slängde ihop något så kurdinariskt som snabbmakaroner och gräddsås (även soja på l's tallrik)

 Till maten blev det god dricka!





sköna söndag

- Frida
Jag vet inte varför, men jag har mer och mer börjat tycka om söndagar. Dom är mörka, mysiga och bara allmänt bra. Har precis kommit hem från Strömpilen med pappsen, det blev en hel del inhandlat.

Här hemma har dom precis bakat pepparkakor, så det doftade ljuvligt när vi kom innanför dörren.
Det blir nog ingen träning för min/våran del idag. Jag känner mig dessutom lite krasslig i halsen så jag tror att det är bäst att stå över träning idag. Istället blir det nog bak, får se vad det blir för smarrigt. Något som är säkert den här gången är att kameran är med, så ni lär få se lite bakade godsaker lite senare.

 Den här bilden tog jag innan vi åkte iväg på maxi. Och när jag kom hem såg det ut såhär...:


:)

- linnéa





 


frida kommer upp med fler bilder senare!


redan andra advent!

- Linnéa

eftersom jag inte alls var sugen på krogen igår blev det film med linda och bull! dock blev det inte så mycket film för mig del för att jag var så trött och somnade i soffan hehe. energin gick upp och ner, ena sekunden var jag så trött att jag inte kunde stå upp och andra sekunden ville jag ut och springa. när jag kom till linda hade hon lagat super god middag! vi åt ihop sen gjorde vi efterrätt, pepparkaksformar med ben&jerry's!

senare på kvällen kom baby och hämtade mig, vi åkte till honom och sov. imorse när vi vaknade hade vi inget sug alls att stiga upp, men det fick vi lov att göra ändå för baby hade match i skellefteå.

idag blir det träning med frida, jag väntar bara på att hon ska komma hem från strömpilen. vi ska även hinna med att baka, jag älskar att baka hehe! så vi får se vad det blir för gott!

nu ska jag slänga in ett till inlägg med bilder från helgen!



 
muuums


andra advent

- Frida
Jag har verkligen inte varit duktig med att uppdatera den här helgen. Linnéa sammanfattade fredagen mycket bra, den var helt klart suverän. Mycket nöjd med min andra utgång, nästa utgång blir nog inte förens.. två dagar efter julafton eller när det är.

Gårdagen var bara mys, var hemma hos samme hela kvällen och kollade på robinson. Efter robinson skulle vi sätta igång Inglorious Bastards- dock halvsov jag hela filmen så jag kan varken säga att den var bra eller dålig.

Idag är det söndag vilket betyder träning! Hade även tänkt plugga lite och även ta mig upp till strömpilen på något sätt. Håller nu på att ladda in ett par bilder från fredagen som jag kommer att bjuda på lite senare idag.

Hoppas att ni får en skön söndag! v


Dance until you're dead

- Linnéa

kvällen igår vad suverän! jag& frida började med att fixa oss ihop, vi dunkade musik, slängde ihop någon snabb mat fotade lite.(bilder kommer upp sen). senare blev det av till lillemor som hade fest. där träffade man på mycket nytt folk, så det var super trevligt! jag och frida lyckades nästan få upp varenda kotte på dansgolvet! det blev dans tills klockan började närma sig 11, då drog vi vidare till cover club.

till en början var det nästan tomt på krogen, men snabbt gick det sen var det fullt med männiksor överallt. där blev det såklart dans hela natten lång! med ett ord så var kvällen igår suverän!

imorse när jag vaknade och skulle packa min väska upptäckte jag att det låg ett puder och ett par badshorts i min väska(?) så på något konstigt sätt under kvällen igår har de hamnat där haha! så äre någon som saknar detta så hör av er! :p

just det, igår ringde min kompis emma just innan vi skulle ut frågade om jag var taggad inför  tisdag, jag blev tyst ett tag och försökte tänka efter vad hon menade, men det stod helt stilla! tillslut berättade hon att vi ska och mönsta på tisdag, vilket jag totalt glömt bort! så vi ser hur det kommer gå med det hehe!

idag skulle det egentligen bli krogen igen, planen var att testa på 2dagars men jag är mer än nöjd med igår! jag har verkligen inget sug alls att dra ut igen + att jag dansade hela natten så mitt knä har börjat krångla!

nu ska jag ta mig en dusch. vi hörs senare!





Sometimes we forget what we got and who we are and who we are not. I think we got a chance to make it right..

- Linnéa

jag har en känsla av att det kommer bli en stressig fredag, eller det blir det varje fredag, iaf när jag och frida ska styra något hehe! det blir alltid så att vi har lika mycket att fixa just innan party. min dag började med att jessie ringde och väckte mig, jag klev snabbt upp och gjorde frukost. jag ska möta upp jessie 12 för att hjälpa henne med några viktiga ärenden. senare ska jag även gå en runda med frida i stan för att handla lite saker tills ikv.

nu måste jag skynda mig att packa allt som ska med till frida. vi hörs senare!
hoppas ni alla får en bra fredag<3

partypinglor !

 


don't stop, make it pop

- Frida
Då är 3 november avklarad, tänk så mycket man kan hinna på en ledig dag. Vaknade vid tio och drog iväg till Lillemor för att kolla på när dom byggde lite till deras UF-företag. Efter några timmar hos lill så drog ijag och angelica till stan i kylan. Lyckades köpa två julklappar, och ingenting till mig själv. Någonting som tog tid på stan, var att hhitta snyggaste paketpapperet+snöret. Såklart så ska det lysa igenom, vilka julklappar som är från mig och inte! ;) skämt åsido, det var skönt med ett par längder idag på träningen- behövdes verkligen.

Direkt efter träningen ringde min kära bror och frågade om jag ville följa med och kolla på en kattunge som dom funderar på att köpa. Jag trodde att katten var hyfsta stor, men den vara bara EN vecka gammal... Jah dog av söthet. haha. Helt sjukt så söt den var, en grå söt liten kattunge hade öppnat ett och ett halvt öga. Synd att jag inte tog något kort på den söta lilla varelsen.

Nu sitter jag och försöker komma på några bra låtar som ska brännas på en skiva. Eftersom att emmy stack till lycksele med min senaste skiva, så känner jag att det behövs lite nytt.

Ska se Paradise hotel nu, hörs senare. PUSSS

The day I stop will be the day I turn cold..

- Linnéa

hallå igen!

det blev bara en snabbis över till frida.r för att jag skulle möta upp frida.j senare för träning. vi hann som tur var snacka om det viktigaste! så efter en timmes prat med frida.r mötte jag upp frida.j för simmning. idag blev det 30 längder, bra jobbat av oss hehe!


bild tagen av frida.r i somras.

ikväll ska jag se till att komma i säng tidigt så jag orkar med morgondagen! först blir det en lång skoldag till fyra sen party all night long!

hade tänkt ta mig en runda på stan imorgon för att shoppa något tills imorgon kväll, men det hinns inte så jag ska få låna något av frida!

nu ska jag söka efter lite party musik tills imorgon sen blir det filmen "public enemies" med johnny depp.
vi hörs imorgon



jag älskar er<3

- linnéa

jag har saknat min klass så mycket att jag inte finner ord! sammanhållningen kan inte bli bättre, alla kommer överens med alla, klassen är helt enkelt perfekt!

nu har jag ganska just kommit från skolan, ska nu snabbt packa mina träningskläder sen bege mig till frida.r<3
vi hörs senare!


skola!

- Linnéa

det är så otroligt skönt att vara tillbaka på skolan, dock är jag less på att det alltid ska vara så kallt i skolan! spelar ingen roll om man går runt i ytterkläder, man fryser ändå..

nu sitter jag här i biblioteket med kikki, nadja, anty och malin. vi jobbar med att göra en redovisning i sam som ska handla om brott&straff.

imorgon är det helg och då blire party! det blir party på lördag med hehe! har aldrig festat 2 dagar i streck så det är väl på tiden att testa! eftersom jag inte hängde med ut på krogen förra helgen då jessie firades får jag lov att ta igen det med henne denna helg!
tur att man är taggad till max;)

nu ska jag plugga vidare, vi hörs senare.


ett tips från mig till dig

- Frida
Nu när vi har kommit in i kalla tider, så är det väldigt lätt att få torra läppar. Jag är en person som verkligen blir påverkad av kylan, jag brukar få jättetorra läppar så därför tänkte jag tipsa er med två lypsyl/cerat som jag oftast brukar ha liggandes i handväskan.

Jag är i vanliga fall ingen "läppglans-tjej" utan jag brukar bara smörja på lite lypsyl när jag är färdigfixad. Visst brukar jag använda läppglans när det drar ihop till fest- men jag föredrar lypsyl.

Här har ni två av mina favoriter:

Nr 1, Absolut bästa & Absolut billigast för den delen också. Aco's cerat gör undervärk, iaf för mina läppar. Prova du också!

Nr 2, Försvarets Hudsalva, det har väl alla provat på? Det är inte i närheten så bra som Aco's. Men har man inte allt för torra läppar så borde man nog prova försvarets. Jag brukar dels köpa det för att stöda rosa bandet- en god gärning samtidigt som man får mjuka läppar.


3 december

- Frida
Idag, och de få veckorna som är kvar innan jul är jag ledig på torsdagar. Vaknade rätt tidigt idag för att vara ledig. Kände att det var dags att kliva upp innan elva en dag den här veckan iaf. Idag ska jag ner på stan med Angelica. Vi ska shoppa en himla massa har vi tänkt. Om jag inte minns fel så skulle angelica hitta ett par skor, och jag är ute efter paljettleggins.

På fredag vankas det partaj, så jag vill gärna hitta paljettleggins så är min outfit klar. Då slipper man fundera mer om det.
För att inte glömma, jag hittade min älskade, bästaste kameraladdare igår! Efter att ha varit på MediaMarkt och kollat vad en ny laddare kostar så blev det röjning bland allt i mitt rum. Till sist så hittade jag laddaren, vilken lättnad alltså. Jag har inte ens haft kameran i en månad, och laddaren var (nästan) borta. Inte bra inte!
Det kan lätt bli lite struligt när man bor på två olika ställen, så jag får se till att ha den på ett ställe med tanke på att en ny laddare kostar närmare 600 kr.

Nu ska jag se lite Riverside, spännande spännande.
Ha en bra dag! v

something about you

-linnea

det är alltid lika skönt att komma till baby och bara få slappna av, vi bara låg och prata om allt i timmar.
eftersom jag sa till baby att jag inte ville ha något i julklapp slutade det med att jessie och baby ska på stan imorgon för att söka julklapp till mig hehe! jag vägrade säga något jag ville ha så han fick ta jessies hjälp!

imorgon är det torsdag och då blir det först skola, känns som en evighet sen.. sen blire träffa frida.r och sist men inte minst, träning!

nu har jag just skrivit en lista på alla de jag ska handla julklappar till, jag har dock ingenaning om vad jag ska köpa till någon förutom till mamma. så jag ska försöka hinna med en runda på stan i helgen.


...


nu ska jag sova!
vi hörs imorgon!


2 december

- Frida
December har börjat riktigt bra måste jag säga, sol i hela två dagar.. Kan väl inte bli så mycket bättre? Nu har jag precis ätit en pepparkaka och ska snart iväg till s. Det ska bli skönt att bara kunna ta det lugnt en dag.

Det blev både träning och simning idag på morgonen/förmiddagen. Riktigt skönt var det!

Jag har även kommit på en väldigt smart, och bra julklapp till min mamma. Det är nog bäst att börjar fundera vad ens nära & kära ska få på julafton.

pusss.


changed..

- Linnéa

jag sov ut idag så jag är riktigt utvilad! för de som undrar så kommer jag till skolan imorgon! klockan är 4 och jag har ännu inte fått någon huvudvärk! brukar alltid få det runt 12 på dagen sen håller det i sig till nästa dag, alltså det har gått över när jag sovit men kommer tillbaka igen dagen efter runt 12..

ah just det, jag ringde min syster som bor i finland igår och berättade att jag ska ta med mig frida till finland när jag kommer! så jag och frida kommer att ta båten över från sthlm någon gång i början av januari! det har kommit upp så mycket som ska göras under julovet att jag snart måste skriva en lista så jag inte missar något!

nu ska jag strax göra i ordning mat, men först blir det mitt ljuvliga te!


<3

vi hörs senare!




vart är du

- linnéa

en superfin låt som en killkompis gjort!
han är grym


a real friend is the one who can look at you with the biggest smile on your face and still know that something is wrong

- Linnéa

idag har det varit en bra dag! jag och erica tog oss en ordentlig promenad i det kalla men otroligt sköna vädret! det var flera månader sen jag träffade erica så det fanns mycket att prata om! spelar ingen roll om vi inte setts på länge, stämningen är alltid den samma! erica är en vän som alltid förstår, lyssnar och finns där! det var så otroligt skönt att få prata av sig med någon som verkligen förstår, hon fick mig att se saker som man själv inte alltid ser om någon står en nära!


efter promenad, middag och en massa prat ihop följde erica och viktor som sällskap mig hem.
nu hade jag tänkt göra mig en ordentlig kopp te som jag köpte idag!
vi hörs imorgon!



åh så rörande..


vintertid

- Frida
Åh, vilket underbart humör jag vaknade upp på imorse när jag såg att solen sken. Äntligen säger jag bara, det är även ett par minus ute- lite kyligare än vad det brukrar vara. Mina läppar mår dock inte bra av den här kylan. Måste iväg till apoteket för att köpa ett eller två lypsyl efter skolan.

Nu slutar jag snart, har bara klassråd och "valdorfaktiviteten" Alltid lika roligt... heh

Vi hörs senare!

I ain't coming back

- Linnéa

eftersom jag hade hemsk huvudvärk igår blev det ingen träning för min del, ist tog jag mig en promenad till baby i regnet, skönt var det att få komma ut på en ordentlig promenad! jag kom dit runt 9 och eftersom vi både nästa inte sov något tidigare natt somnade vi hyfsat tidigt, så det blev ordentligt med sömn.

såklart blev det även en promenad hem i morse eftersom det var så fint väder! nu behövs det bara snö sen är vädret perfekt!

nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag rusa iväg till erica. vi hörs senare!


love

RSS 2.0