gokvälll

- Linnéa

så skönt med sömn! jag slockade nämligen just innan "bachelor", tyypiskt! men det var det värt, oavsett om det kommer bli svårt att somna i natt.
snart kommer mitt hjärta och plockar upp mig, då blir det affären genast ( blev sugen på grön äpplen) sen måste vi nästan direkt sova om vi ska orka oss upp imorgon.

nu ska jag slänga ihop lite saker innan jag går.
ha en gokväll, kram!



jag kommer

- Frida
Idag har blivit en riktig träningsdag, och det känns super. Jag och Evelina körde 1½ timmes Zumba och jädrar vad det tog i hela kroppen. Riktigt rolig träningsmetod, man skrattar och har sig genom hela träningspasset.
Nu ska jag ut och promenera igen, jag och en vän till mig.

Sen blir det sängen tidigt ikväll, jobb väntar 07.00 imorgon. ZzzZZzzZZ känner jag redan, men det blir säkert bra. Jag älskar arbetet så det blir nog inga problem.


Ingen musik jag i vanliga fall brukar lyssna på men, jag gillare'n!

28 februari

- Linnéa

här kommer bilder från förfesten i fredags!


mitt och naimas partytrick!


alla gillar brudar!


jag överst !;)










puss









i lördags blev det fia med knuff, nhl, guitar hero och roliga youtube-klipp hos david med ett trevlig gäng! därefter blev det promenad in till stan för jobb, hade ett pass från 00:30-03:30..
helgen avslutades med middag hemma hos mig, jag och mitt hjärta bjöd över mamma, sacko och jr!

nu har jag äääntligen fått tillbaka mitt internet igen! har varit utan det alldeles för länge.. så nu ska jag fortsätta på mitt svenska c arbete!
kram

vårkänsla

- Frida
Då var det måndag igen, och även denna helg har bara rusat iväg. I fredags blev det en massa mys och let's dance såklart. Lördagen blev först en tre rätters middag med min underbara släkt hemma hos mormor. Som alltid så var det underbart! Efter det blev det vidare till Emmy för att förfesta och sen ut på Corona.

Nu har jag precis kommit in efter en 1½ timmes promenad i det UNDERBARA vädret. Jag fick bara för mig att gå ut och promenera, i sånt här väder får man inte sitta imomhus. Tycker faktiskt synd om dom som jobbar (inne) en dag som denna, det är fantastiskt skönt. Nu ska jag äta in lunch som består av frukt, sen ska jag till mamma och köra ett pass Zumba.

Hoppas ni får en fantastisk dag!






Tog bilderna precis, och sista bilden är på vår nya blomma. Det är inte som vilken annan blomma som helst, det är nämligen en flug/mygg- ätande blomma. Den äter upp flugor genom att stänga "gapet".. Vi har provat att lägga ett hårspänne i "munnen" och ja, det funkar.

25 februari!

- Linnéa
läskigt hur dåligt det går med uppdateringen..
veckan har iallfall bestått av skola, massor av plugg, träffat vänner, besökt mamma& min syster, umgåtts med hjärtat (som just nu ligger och sover som en stock!), varit på möte, varit duktig och tecknat nytt internet avtal och sovit!
nu har jag just ätit lunch och nu blir det städning! ikväll är det corona som gäller med ett stort gäng brudar!
ni alla får ha en bra kväll!

24 februari

- Frida
Oj, så less man kan bli. Jag är ingen person som i vanliga fall brukar visa mig vara särskilt sur, irriterad, arg eller less. Men iblad kan jag bli så irriterad på saker och ting som stör mig något så fruktansvärt och då går det inte att hålla det inom sig. Jag ska försöka att inte tänka på det för tillfället!

Imorse klev jag upp vid tio och började duscha och göra mig iordning. Efter en kort stund kom Emmy cyklandes i snöstormen, och vi började röra oss ner mot stan då allt var fixat här hemma. Det blev en väldigt trevlig runda på stan, och jag köpte mig dessutom ett par svarta jeans. Det är något som jag varit i stort behov av, men aldrig riktigt hittat ett par bekväma, snygga jeans. Nu hittade jag iaf ett par, och nu har jag det mesta som behövs till min garderob (för tillfället.) Nu när det varit så lite jobb, så får man verkligen tänka på varenda krona som man spenderar.

Efter stan tog jag en promenad till Linnéa där jag varit fram tills nu. Vi har suttit och pratat om allt, men mest om barn och framtiden. Det är ganska läskigt hur tidigt folk gifter sig, och skaffar barn nuför tiden. Men så vill jag iaf inte ha det. Man ska få sin chans att resa och göra allt man vill göra innan man stadgar sig med familj och hela det paketet. Nåja, det är min åsikt!

Nu ska jag inte skriva mer än så, har haft en kort och gott bra dag med mina bästaste!
PUSS

motivation

- Frida
Det är verkligen roligt att se att det fortfarande är folk som klickar upp våran blogg och läser, trots att vi inte alls uppdaterar särskilt mycket eller bra just för tillfället.

För mig går det väldigt upp och ner vad gäller bloggandet, ibland har jag all lust i världen att blogga medans vissa dagar vill jag inte ens försöka skriva någon rad. Visst kan man väl säga att det händer saker och ting, men det händer inte så mycket att man inte hinner skriva ett litet inlägg här som tar max 15 minuter. Det ser jag bara som en ursäkt, därför har jag inte tänkt skriva att det är tiden som varit problemet- i mitt fall.

Men det är så otroligt skönt att ha en blogg där man kan skriva av sig när man känner för det. Största anledningen till varför jag bloggar är framförallt för att jag ska kunna gå tillbaka om några år och se vad man egentligen gjorde för bus på den här tiden.

Skulle kunna skriva i en evighet just nu, idag, den här tiden. Men det ska ni inte behöva stå ut med. Imorgon väntar en dag på stan med Emmy, och sen ska jag träffa upp Linnéa. Det var ett tag sen (för att vara vi), så det ska bli skönt att se henne igen.
<3


21 februari

- Frida
Startar dagen med gröt och en massa frukt. Perfekt start på dagen! Ska se ett program av stylisterna, sen ska jag sätta mig och plugga. Plugga teori, för första gången ska jag öppna boken och gå igenom ett antal moment.

Hoppas ni får en bra dag!




20 februari, fartfylld dag!

- Linnéa

igår bakade jag och mitt hjärta en tårta åt min bror som fyllde 21! sen blev det tårtkalas hos mamma! jag trivs verkligen när jag är här, alla samlade + djuren här är super mysigt! kvällen spenderade jag med frida renman, vi satt och pratade i timmar, åt glass& drack ett glas vin!

nu idag blev det först lunch med mamma, nina, isak& mitt hjärta! nina (mammas vän) hade med sig sin treåriga son isak som var på bästa humör! jag har aldrig tidigare sett någon så liten äta så mycket! han åt dessutom upp allas glass som tillhörde efterrätterna! och det är inte så konstigt, vilka småbarn är inte galna i sötsaker(?) därefter gjorde mamma&nina lite ärenden, så jag& mitt hjärta passade på att ta isak till snödraken (rutchkanan) nere vid älven! så ni kanske kan lista ut att vi blev kvar där ett bra tag! isak skrek glatt: igenigenigenigen!! och så blev det, igen igen och igen! vi tog honom även till snöborgen där han fick inspektera!

sedan åkte vi hit till mamma, sacko fick ett meeega ben att gnaga på! 2 timmar höll han på sen plockade vi bort benet, han får fortsätta mer imorgon! nu städar mamma för fullt& jag gjorde mig precis en tallrik med sojayoghurt, nötter& honung + en stor kopp citron-ingefära te, helt underbart gott!

nu väntar jag på att mitt hjärta ska dyka upp, vi ska avsluta kvällen med varma mackor& mys!

ha en trevlig kväll alla!


pics: 19/2

- Frida
När man inte har någon kamera med sig ut, så får det räcka med mobil-kameran. Ni får med andra ord nöja er med dessa bilderna.










s u n d a y

- Frida
Då var det söndag igen, hemskt vad snabbt helgerna går. Men en riktigt bra helg har det varit iaf, igår på dagen var vi på födelsedagsfika hos finaste martina. En evighet sen jag träffade henne&Emil, så det var roligt att se dom. Sen fick vi även kika på lägenheten deras, och ojojoj vad fint dom har gjort det där.

Igår blev det utgång, daniels grabbar och jag. Det var väldigt intressant att förfesta och festa med ett helt gäng grabbar en hel kväll. Är van vid en massa tjejsnack, dansmusik och drinkar. Men den här kvällen bjöd på grabbprat, allsång och öl drickande. 5/5 får även denna kväll. Senare drog vi till TC där vi mötte upp Hanna och hennes jobbarkollega Åsa. Det var en riktigt brrrra kväll!

Nu ska vi snart äta middag, sen ska jag iväg till evelina för lite bakis-mys. Bestående av fruktsallad, solsidan och en massa prat.

Ett par (suddiga) bilder från gårkvällen kommer upp inom kort.. PUSS!

18 februari

- Frida
Då var det äntligen fredag, fullt med saker som ska hända som alltid på helgerna. Nu har jag nästa precis kommit hem, har varit runt om flera butiker för att kolla saker till Slavas lägenhet. Vi har nog inte missat någon butik alls!

Jag köpte även ett par militärgröna jeans/leggins- supersköna och sitter smäck på mitt ass! Så det var ett bra köp, det var dessutom de sista av min storlek kvar- så det var nog menat att jag skulle ha dom. Har länge letat ett par, men har aldrig hittat vad jag letat.

Nu ska jag snart iväg till pojken min, det blir hemmamys ikväll. En i hans släkt omkom igår, så det finns inga tankar på annat än en lugn hemmakväll. Det är så fruktansvärt att livet ska vara så oträttvis.
R.I.P

Hoppas ni får en bra helg!












Efter tre-rätters middag på allstar, avslutades det med biljard.
5/5 får kvällen!

18 februari, underbart med sömn !

- Linnéa

idag blev det skola till 12 (helt underbart med korta dagar på en fredag) sen blev det lunch tillsammans med malin!
varje fredag efter skolan är det en lärare på skolan som håller i en yogalektion, så nästa fredag ska jag försöka stanna så man kan testa! någon som testat(?)
efter skolan slockade jag& mitt hjärta direkt! jag har just vaknat, men mitt hjärta däremot ligger än och drömmer så sött! hur kan någon vara så söt när man sover(?) ikväll blir det bak!& jobb som gäller. baka känns helt underbart, min bror fyller nämligen år imorgon så jag ska baka honom en tårta! sen jobbet ja.. det är ett pass från 23:00-04:00, och jag vill inte ens tänka på det... både migrän&helt slut i kroppen, men vad ska man göra..
imorgon innan min brors lilla kalas måste jag hinna mig på stan! jag måste hitta något fint åt min bror ! sen blir det tårtkalas hos mamma!
ha en toppen kväll!

17 februari, snart helg

- Linnéa

de senaste dagarna har bestått av skola, plugg, besökt knäläkare, träffat vänner, haft redovisning, firat "alla hjärtans dag", hade en otroligt fin dag med mitt hjärta, fika på stan med mamma, matlagning hos mamma& nu idag mässa!

dagen började med att jag och min grupp hade redovisning, trodde ett tag att det skulle gå helt åt skogen, eftersom halva gruppen var borta.. men vi som var där gjorde ett kanon jobb, gick mycket bättre än väntat! på eftermiddagen åkte jag&tre andra till Nolia, där hölls föreläsningar och information fanns om alla arbetsutbildningar.

nu har jag just kommit till hjärta, han står och lagar mat och jag ska skriva ut mitt CV, ska även se till att få lite plugg gjort!
men först ska en fruktsallad göras till krilles mamma som idag fyller år!



17 februari

- Frida
Jag blev lite smått deprimerad när jag insåg att jag skulle bli tvungen att skriva om mitt CV från början. Jag kommer inte ens ihåg allt jag gjort på dehär (få) åren. Men sen kom jag på en briliant idé att logga in på progress och TUR som jag hade så fanns mitt CV kvar där!! Snacka om att jag blev glad igen, nu är det bara att lägga till referenser och sen även lägga till älskade Lindex (som också är min största arb. livs erfarenhet, har trots allt jobbat där över ett år.) Helt sjukt vad tiden går fort.

Så förhoppningsvis när jag ska träffa min handläggare kan vi gå igenom mitt CV så det blir alldeles perfekt. Kollar samtidigt igenom bilder från det gångna året, i bloggen. Gosh vad mycket intressant man läser&hittar bilder på:) Det är såå roligt.

Ikväll blir det TRErätters middag på Allstar som står på schemat! Hoppas ni får en underbar dag/kväll!
<3


denhär bruden ska jag hinna träffa innan det också.

m is for music

- Frida
Nu kommer lite musik, tur som jag hade så hjälpte Matilda mig med detta. Så nu ska vi se om det fungerar!



'ooey gooey brownies'


- Frida

De här godbitarna ska jag ta och baka till helgen tror jag, hur goda ser dom inte ut?! Självklart inte nyttiga, men herregud. Någon gång måste man väl få unna sig något gott bakverk. Jag lånade receptet av www.bloggfamiljen.se

 

Botten
120g Smör

120g Mörk Choklad
3 dl Strösocker
1 tsk Vaniljsocker
2 Ägg
3 dl Vetemjöl
2 msk Kakao
1 krm Salt
100g hackad Mjölkchoklad

150g grovt hackade Marshmallows

1 burk Dulce de Leche (dvs en burk kondenserad mjölk som kokas på svag värme i 3-4 timmar. Fyll på då och då med vatten i kastrullen, burken skall vara täckt under hela kokningen)

Chokladtryffeltäcke
125g hackad Mjölkchoklad
125g hackad Mörk Choklad

1,5 dl Vispgrädde

 

Smält smöret och den mörka chokladen över vattenbad. Rör i sockret, vaniljsockret och äggen. Sikta i mjölet, saltet och kakaon. Rör i den hackade mjölkchokladen och blanda så att smeten blir jämn och fin. Bred ut smeten över en smord mindre plåt, ca 20×30cm. Grädda brownien i mitten av ugnen i 175 grader, ca 20 min. Tag ut kakan ur ugnen och strö över marshmallowsen. Sätt in brownien i ugnen igen och låt marshmallowslagret precis smälta, de ska inte ta färg. Bred över dulce de leche över marshmallow lagret. Koka upp grädden till sista lagret, rör i den hackade chokladen och vispa tryffeln slät. Bred tryffeln över dulce de leche-lagret. Låt stelna och skär i bitar.

og1


check it oooooout!!

- Frida
Nu har jag och emmy suttit och pusslat ihop en blogg åt henne. Så nu är det bara att ni börjar läsa den ni också!!

http://jallow.devote.se/

<<< >>>

born this way.

- Frida
Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren, de två andra gånger jag haft tid har jag råkat ut för sjukdom. Så det var verkligen på tiden att jag tog mig dit nu. Jag ska dessutom vara glad att min tandläkarskräck försvann för cirka fyra år sen, och att jag känner mig hur lugn som helst när jag sätter mig i stolen.

Till något roligare, grattis till Jens som fyller hela 20 år idag- blir förmodligen tårta senare idag.. Igen!
Sen till något annat, ett stort lycka till till dig Emmy, vi ses om några timmar och då vill jag se ett gläädjeskutt!!!

Ha en bra dag allesammans, nu ska jag ut och fota i vårt fina vinterland.

alla <3 dag.

- Frida
Alla hjärtans dag i all ära, en sån kärleksfull och härlig dag. Jag hoppas ni tagit väl hand om era nära&kära en dag som denna!
Jag har då blivit uppvaktat med finfina rosor, god choklad och en bra film. Det är väl den ultimata mysdagen enligt mig.

Igår förresten, var det födelsedagsfika hos finaste emmy. Hon och Linus hade stått och bakad semlor, och en supergod kladdkaka med en utsökt glasyr över. Hade en riktigt trevlig söndag, trots att jag mådde som jag förtjänat sen lördagen. Ett alldeles perfekt slut på helgen!

Nu ska jag snart isäng, imorgon väntar tandläkaren så bäst att jag får mina timmars sömn så jag tar mig upp.
PUSS.


14 februari, alla hjärtans dag

- Linnéa
igår åkte jag till mamma och lagade middag, det blev tacopaj som är så omtyckt! hela familjen var samlad där vi åt& umgicks! efter middagen packade vi upp de sista kartongerna, en innehöll massor av teckningar&arbeten vi barn gjorde som små! såklart har mamma sparat allt vi gjort, och nu sorterade vi upp allt så alla kunde få ta hem de var och en gjort! vissa saker tog ett tag att lista ut vem som gjort, men tillslut gick det att lista ut!
idag blir det en lugn dag, mitt hjärta är fortfarande sjuk, så vi tänkte oss massor av mys, äta god mat och se en bra film<3
men först har jag några timmars jobb..
vi hörs mer senare. nu har jag nämligen tänkt få lite plugg gjort!

så sant som det är sagt.

- Frida

Bästa vänner är som diamanter, värdefulla och sällsynta. Falska vänner är som löv, finns överallt.

pictures

- Frida
Nu när vi haft lite brist på bilder så tänkte jag "göra" den här listan när (och om) mina bilder får ett nytt liv. Vad tycker ni om den idén? Jag tycker den verkar alldeles perfekt. Linnéa, kör du också!! 

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv
3e bilden: En bild på någon i din familj
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv
5e bilden: En gammal bild på dig själv
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp
8e bilden: En person som du saknar
9e bilden: Någon i din släkt
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll
11e bilden: En person du kan berätta allt för
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider
15e bilden: En person som du vill vara med
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
17e bilden: En ovanlig bild
18e bilden: En bild på din fritid
19e bilden: En person som är snygg
20e bilden: En bild på dina närmaste
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
22e bilden: En bild på en tid du saknar
23e bilden: En bild från i somras
24e bilden: En bild som gör dig glad
25e bilden: En person som alltid gör dig glad
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt
28e bilden: En tokig bild

p h o t o

- Frida
Det har varit lite tomt med bilder på sistone, så därför tänkte jag slänga upp ett par stycken bilder jag tagit.












tionde februari.

- Frida
Det går verkligen upp och ner vad gällande bloggandet. Ibland har man all tid i världen att uppdatera ett par gånger per dag, medans andra har man ingen tid alls till det.

Kvällen har spenderats med min bror, vi har inte träffats bara jag och han på en evighet känns det som. Så det behövdes då verkligen! Slutet av kvällen hängde vi hos andreas, vi såg sveriges värsta bilförare och sen började vi se första avsnittet av tusenbröder. Jag har inte sett det från början, så nu har vi påbörjat ett litet maraton. Jag älskar det redan nu, hälften beror nog på ola rapace.

Nu ska jag kolla upp lite databutiker/butiker som kan rädda min hårdisk. Sen ska jag sova, imorgon ska jag jaga OCH förhoppningsvis hitta den bästa som kan hjälpa mig med det.


10 februari,

- Linnéa

hittills har veckan bestått av plugg, jobb och trevligt sällskap med vänner! jag&frida har verkligen fastnat för caféstations smoothies! idag blir det att träffa frida.r, det går alldeles för långt i mellan innan vi ses igen! jag ska även hinna skriva klart mitt projektarbete& röja i lägenheten, skönt att få allt bortgjort innan helgen!

nu ska jag invänta malin, sen blir det 2 timmars flitigt plugg av matte!

vi får höras senare!




8 februari

- Frida
Har inte hunnit uppdaterara så mycket från helgen, dock blev det en väldigt lugn helg som tur var.

Jag vet inte om det bara är jag, men jag får inte upp youtube klipp längre. Jag gör precis på samma sätt som alltid, men det vill verkligen inte fungera. Så typiskt, det finns så mycket bra låtar ute nu som jag hade tänkt dela med mig av.

Igår umgicks jag med Hanna hela dagen, vi började med en supergod lunch på TC och sen kikade vi på stan i ett par timmar. Sen blev det bara häng framför tv'n och en massa prat. En riktigt bra dag med andra ord!

Idag ska jag träffa upp Linnéa klockan 2 då hon slutar, bäst att hoppa in i duschen-
Ciaaao!

6 februari

- Linnéa

det har varit en riktigt trevlig helg! jag,naima&malin var på klassfest på fredagen där vi träffade klasskompisar och annat trevligt folk! verkligen kul att någon tar tag i saker och styr upp, en bra chans att lära känna klassen bättre! det blev dock ingen utgång med tanke på att jag jobbade på lördagen.. jag hann även med en storstädning av lägenheten + lite plugg på lördagen!

nu idag har jag umgåtts med mitt hjärta, vi har lagat mat, tagit ett bad&sovit. precis som en söndag ska vara!


call u tomorrow, hon'y

5 februari.

- Frida
Nu har jag precis kommit ut ur duschen, det var längesen det var så skönt att duscha. Det blev en intensiv timme med tennis, och jäklar vilken krävande sport det är. Eftersom att det dröjer så långt mellan gångerna så glömmer man bort hur sjukt slut man är efteråt.

Det var riktigt roligt och nu har man verkligen fått träning som gäller helgen ut iaf. Nu ska jag klä på mig och sen ska jag ner på stan en sväng.
Ha en bra dag i snöstormen...!

do it all night

- Frida
Idag har det blivit en himla massa springandes hit och dit. Låg kvar och drog mig i sängen ett bra tag vilket behövdes. Har nu anmält mig till trafikskolan och ska dit redan nu på måndag för lärarledd teorikurs. Det känns verkligen bra att ha kommit igång, nu är det bara att sätta fart. Ska köra extra mycket med pappa, och träna på en massa viktiga "moment".

Sen har jag dessutom skrivit in mig på a.f, det är väl lika bra att få något sorts bidrag medan man inte jobbar. Det känns som att jag bara tjänar på att gå med där, vem vet.. Kanske får jag mitt drömjobb via dom!

Kvällen har som tur är blivit lugn, är helt slut i benen känner jag. Nu är det bara gymkortet och min (älskade) hårddisk som ska fixas. Sen har jag nog gjort allt som fanns på min "to do list".

Imorgon blir det upp tidigt för att spela en timmes tennis, var cirka ett år sen sist. Så det är med andra ord dags nu!


tredje februari

- Frida
Har verkligen ingen lust för att blogga konstigt nog. Men jag får väl ge det ett försök ändå!

Gårdagen spenderades med lillasyster, till en början var hon väldigt grinig och ville inte alls samma sak som mig. Men när vi till slut kom överrens om att åka skrana&tefat så gick det bra. Så vi tog oss en prommis till en backe där vi roade oss ett bra tag.

Idag har jag kikat in emmys lägenhet för första (iofs andra gången), men första gången sen hon flyttat in. Det var jätteroligt att se och lägenheten är verkligen rymlig. Vi drog oss sen ner på stan för att kika i några butiker, fick iaf med mig en lila ögonskugga från the bodyshop.

Nu ikväll har jag och Slava spelat biljard, och jag har väl lärt mig två saker om mig själv. 1. jag är en dålig förlorare (för mycket vinnarskalle i mig), 2. Jag kan verkligen inte spela biljard.
MEN trots det så var det en kanonkväll!

3 februari, skola!

- Linnéa

det blev en snabb lunch idag för att det skulle även hinnas med ärenden på lunchrasten. precis 1 var jag&malin tillbaka för vår sista lektion! vi har religion, arbete om kristendom. vi blev klara i god tid med arbetet så nu har vi rast i 20 minuter, perfekt för att passa på att slänga in ett inlägg här!

denna natt har jag åtminstone kunnat somna, dock har jag inte sovit så gott som jag önskat.. så ikväll ska jag lägga mig tidigt så jag orkar med morgondagen! då är det först skola till 12 sen mot kvällen har en klasskompis fest, så jag tänkte kika förbi där!


vi hörs senare,

2 januari, trött

- Linnéa

igår blev det skola, plugg och en del ärenden. jag mötte även upp min syster som jag inte träffat på ett tag, dock hann hon inte med en fika med mig på stan.. det var mer "hej" - "hejdå" innan hon skulle rusa iväg igen.. men huvudsaken var att vi möttes upp!

nu sitter jag på skolan och är redan helt slut. det är dock inte konstigt när jag inte kunnat sova en blund på två dygn... varför, det vet jag inte.. så när klockan slår tolv då är det bara lunch som gäller, sen bums sängen!!

vi hörs senare,

nattinatti.

- Frida
Nu är det sängen som gäller, tänkte bara slänga in ett inlägg här när jag ändå är i farten. Kvällen blev väl inte riktigt som planerat, hann aldrig iväg till Hanna. Jag, daniel och sofia blev kvar hos bästaste farmor hela kvällen istället. Det blev även till att baka drömmar, har precis mumsat i mig en & oj så goda dom blev. Men idag är sista dagen, sen är det nyttigt & träning i 3 månader som gäller.

Ska endast äta något gott fredag eller lördag, dag får jag välja själv beroende på hur helgen ser ut. Så det blir stenhård träning nu i 3 månader. Det blir 2 ggr/veckan till att börja med sen ökar vi till 3 ggr/veckan.

Imorgon blir en fullspäckad dag, ska iväg i god tid till mormor för att färga hennes hår & även fota henne. Det ska bli mys, har inte varit där på länge nu. Efter det blir det iväg på stan för att köpa gymkort, och efter det ska jag hämta lillasyster på skolan. Till middag ska vi göra vofflor, precis som hon vill ha det.



PUSSSHEJ!

första februari.

- Frida
Idag blev det en lunchdejt med angelica, det bjöds på kycklingsallad med en supergod dressing till. Tackar så mycket för det stumpan!

Nu håller jag på att kolla igenom olika körskolor och det blir som jag tänkt mig ett bra tag nu: Öst på stan. Jag har hört bra om dom, så jag tror att jag kör på det. Kollar upp lite olika "paket" för tillfället och jäävlar vad dyrt det är att ta körkort. Om det är värt det? Självklart. Man blir bara chockad med alla siffror som rör sig i skallen, och alla avgifter som man inte tänkt på som också måste betalas.

Nu ska jag spela DonkeyKong med syster, sen kommer även daniel över på middag. Ikväll blir det eventuellt att åka till farmor en sväng, och sen vidare till Hanna!


Hoppas ni får en bra kväll.
<3

RSS 2.0