Seven Pounds

- Frida
Har precis kommit hem från älsk och vi har kollat på filmen "Seven Pounds"- eftersom att Linnéa länge har tipsat mig om den filmen så tyckte jag att det verkligen var dags för mig att kolla på den. Jag tyckte att den var helt fantastisk, väldigt rörande film måste jag säga. Exakt sånna filmer som jag avgudar!

Imorgon är det skola som gäller på riktigt, börjar 11.50 så det blir skönt med lite sovmorgon. Nu ska jag kolla in lite bloggar som jag inte kollat in under helgen sen hade jag tänkt krypa ner under täcket.


vill se

- linnéa


You'll never run next to me on this road

- linnéa

det har inte varit bra uppdatering från mig de senaste dagarna, ledsen för det. nu är det nästan över men jag har varit sjuk och mått dåligt de senaste dagarna så jag har för det mesta tagit det lungt.

idag kommer det även bli en lugn dag så jag kan vila upp mig ordentligt till veckan, måste vara pigg och kry till alla ärenden som ska göras till veckan.

nu hade jag tänkt fortsätta läsa min bok som mamma gav mig här om dagen.

vi hörs senare.

shopping

- Frida
Det här har varit en lång dag med en massa shopping. Köpte ett par gladiatorsandaler med nitar på, det blev för övrigt mitt tredje par av gladiatorsandaler. Sen blev det också ett par skor som ser ut precis som Converse som jag så gärna velat ha, men köpte ett par som ser ungefär likadana istället och en slant billigare. Det  blev även en svart axellös klänning och en svartvit tunika med puffärm.

Nu ska vi ta och vila lite för att sedan tagga till! Ha en bra lördagskväll v


Rude Boy

- Frida

http://www.youtube.com/watch?v=e82VE8UtW8A

27 februari

- Frida
Är det inte typiskt att jag vaknar klockan sju en lördagsmorgon? Nu har jag iaf suttit uppe med lillasyster sen dess och spelat lite mario galaxy. Egentligen skulle jag och emmy kliva upp halv nio så det börjar bli dags att väcka upp henne.

Igår gick jag i skolan tills klockan slog 15.15 och sen blev det bara att hämta stumpan på busstationen. Efter det åkte vi hem för att äta middag och just därefter ringde martina och frågade om vi ville följa med på en "överraskning". Spänt följde vi med och numera är hon piercad i naveln, sugen blir man kan jag lova!

Näe, nu ska jag hoppa i sängen för att få liv i Emmy. Ikväll blir det u t g å n g!


25 oktober

- Frida
Då har man äntligen landat på riktigt idag, det känns verkligen inte som att jag varit igång hela dagen men det har jag ju faktiskt varit. Lär nog slockna på en sekund när jag lagt huvudet på kudden. Eftersom att jag jobbade på Lindex ikväll så blev det direkt till angie då jag slutat. Vi slutade bort snabba cash och slappade hemma hos henne istället med en film som hette "Adam". Lite underlig film, och eftersom att jag alltid vill att filmer ska sluta lyckligt så var den sådär.

Imorgon är det upp lika tidigt och försöka göra klart allting inför välgörenhets kvällen. Kommer nog gå finemang, känns som att det är uppstyrt och bra nu iaf.

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, finns väl ingen anledning att bryta det fina mönstret med att lägga sig innan elva. Blir lite chockad när jag tänker efter att jag av alla lägger mig så pass tidigt.




you know I'm always here for you.


You allready know it, but I'm so yours!

-linnéa


jag känner mig såå duktig, jag som är livrädd för sprutor lyckades igår efter endast 30 minuter! gången innan de tog det över 2 timmar..  detta var tack vare min underbara pojkvän, jag hade aldrig klarat det utan honom!


efter att jag och min älskling kom hem somnade vi direkt. vi var tillbaka runt 4 och hann endast se några minuter av "ghost rider" innan vi somnade. vi vaknade åter igen runt åtta och konstigt nog var det inte alls svårt att somna sen igen. men innan det hade jag näsblod i ca 20 minuter och det vägrade att sluta! så blodprov + en blödande näsa gjorde mig yr och helt slut!
kan det bero på att jag börjat använda nässpray(?)

idag var det en bra morgon tills under mitt möte som jag skulle iväg på. jag började må riktigt dåligt så jag fick lov att gå hem. nu har jag sovit ett tag och fått i mig lite mat, och ska nu strax ska börja läsa en bok som mamma köpt till mig idag. den heter "bergsprängardottern som exploderade". så det blir att krya ner i sängen med nyponsoppa och min nya bok!


ring mig honey!

24 februari

- Frida
Började 8.30 imorse och gick hem kring tolv någonting. Konstigt att man blir så himla trött av att vara i skolan så få timmar, och dessutom bara göra saker som är roligt. Efter skolan blev det gym, brände lite kalorier efter lunchen som blev väldigt fet. Sen blev det bastu ett bra tag, lillan och angie var såklart också med. Har lagt upp ett schema nu, det blir en gruppträning i veckan och två träningar med gym eller simning i veckan. Sammanlagt tre träningar per vecka. Känns som att det verkligen är dags att styra upp träningen på allvar om man vill se resultat. Känner dessutom inte för att betala varje månad för ingenting.

Väntar bara på att pappa ska komma hem och sen blir det mat. Efter middagen ska jag iväg för en massa mys med älsk.


23 februari

- Frida
Idag var sista dagen på lindex vilket är jättetråkigt, dock lär det inte bli sista gången jag sätter min fot där eftersom att jag fått extrajobb där! Är så himla tacksam och jag har verkligen aaldrig varit på en praktikplats där dom brytt sig så mycket om mig som dom på lindex gjort. Det har varit mer än värt att kliva upp sju och jobba till fem på eftermiddagen. Fick en ny mascara, borsten är likadan som lancome's, dag&/nattkräm från lumene, sminkborttagningsmedel och ett presentkort på Lindex.
Jag är så himla glad, nöjd & tacksam över att min praktik har varit just där!

Nog om det, till helgen kommer min babe hit- det blir en hel emmyhelg som kommer att bjuda på det mesta. Lördagen är shoppingdag, då ska det shoppas kan jag lova er.

Imorgon är det tillbaka till skolanl, tråkigttråkigt men man får väl stå ut en ½ vecka sen är det ju trots allt lov. Nu är det oth som kallar, sen sängen.


varför anonym? ;S

- linnéa

vaknade runt åtta idag och var super pigg. dock var min älskling inte lika pigg så han ville fortsätta sova, och på något konstigt sätt lyckades jag somna om. vi vaknade igen runt 1 och då var det tvärtom.. min älskling var pigg och jag jätte trött. vi lyckades iallafall ta oss upp för att äta lunch. nu sitter jag här och bloggar undertiden min älskling står i duschen. vi ska sedan iväg till mig för att baka winerbröd.


en heldag på stadium!

- linnéa

eftersom min mamma och min syster inte tog sig in på stadium igår så bestämde vi oss för att försöka åter idag, och vi kom in! dock tog det ett ordentligt tag.. vi köade i 2 och 1 halv timme för att ta oss in! denna gång var vi utrustade, vi hade plockat på oss ordentligt med kläder och gjort varm choklad i termos!
jag hade inte alls höga förhoppningar om att det skulle finnas mycket kvar i butiken eftersom folk gick runt med stora sopsäckar med saker från butiken. men väl inne efter en lång väntan lyckades även vi plocka på oss fulla kassar!

tro det eller ej men den sammanlagda tiden från att vi stog ute och frös i timmar tills vi kom hem tog 9 jävla timmar!! jag kan lova er att det var de värt!! både jag, mamma och min älskling hittade precis de vi sökte efter. jag lyckades även plocka på mig saker till min syster och min bror!



väl hemma var man mer än slut, det hade inte blivit mat på över 10 timmar.. så vi alla satte igång med detsamma att göra mat. efter middagen bakade jag och min älskling de underbara morotsfrallorna till kvällsfika!

nu sitter vi här hos mig och vi ska just se "taken". se den om du inte sett den!


21 februari

- Frida
Idag är det söndag vilket resulterar i en slappardag. Har tagit mig ut i snöovädret för att slänga bort våran gamla skrivare som har gett upp. Har inte alls kännt för att göra något annat, det är ju vilodagen trots allt! Synd bara att det inte blev träning som jag hade planerat, saknade motivation för det.

Nu ska jag snart iväg på någon affär för att köpa något gott till ikväll. Det som går på tv'n är såklart blåsningen klockan åtta, som måste ses. Sen blir det någon bra film- längesen jag såg filmer har jag kommit på.

Nu ska jag fortsätta planera min biodejt med angie till veckan & fixa lite med någon ny header. Ingen avancerad, men är bara så less på den som är där just nu!:)

over and out








trö t t er

- Frida
Kom hem för ett tag sen och jag är sjukligt trött, därför hade jag tänkt att sova. Imorgon blir det träning iaf, känns som en evighet sen så det ska bli otroligt skönt!

Min dator är för seg för att lägga upp bilder, men någon enstaka kan jag bjuda på.













godnatt

I get high on our memories

- linnéa

igår blev det då ett tag förbi hanna som hade hemmafest i brännland. jag och min älskling kom ganska precis då matchen mellan sverige och vitryssland började. innan det hade vi varit hemma hos mig och ätit med min familj och några fler. där hade vi alla lagt ett vad om vem som skulle vinna matchen. syrran, brosan och syrrans pojkvän gissade rätt så dom ska få 32 liter cola...
jag hade super trevligt hos hanna fast vi inte stannade så länge, det var iofs bra att jag åkte hem hyfsat tidigt med tanke på att jag är förkyld.

bilder från hanna fest kommer upp senare idag!


planerna för idag var upplagda så att jag, min pojkvän och min pojkväns bror skulle till boda borg men jag kände mig för krasslig för det, så det blev dom som åkte. jag ska strax ner på stan med mamma, syrran och frida för att kika förbi stadium nu efter brandskadan.



saknar..

vi hörs senare!



Brorsan 20år!!!!

- linnéa

stort grattis till min bror som fyller 20 idag!



nu har jag och  min älskling ganska just ätit lunch här hos mig. nu ska vi tillbaka till honom för att ta en dusch. senare idag ska vi till mig igen för att hjälpa till med förrätt, varmrätt och efterrätt.
hanna har även fest ikväll så det blir nog att kika förbi där.

vi hörs senare!

18 februari

- Frida
Min dator mår för tillfället inte så himla bra, den hänger sig fortfarande så fort jag öppnar en internet sida. Efter ett antal försök så orkar man inte längre försöka nå mer!

Just nu har jag precis kommit från s, och sitter hemma hos min bror. Daniel hämtade nämligen mig där, och inte med vilken bil som helst- han hade nu köpt en ny bil. Det blev en volvo s40, suuuuuuuuperfin. Precis likadan färg som pappas v40.

Nu sitter vi och kikar på vampire diaries som för övrigt lär bli en serie som jag bara måste se avsnitt efter avsnitt. Det verkar väldigt bra så nu ska jag fortsätta kika på det.

Imorgon är det bara tre dagar kvar på lindex och det känns ärligt talat otroligt tråkigt att komma tillbaka till skolan. Nu vill jag bara fortsätta där, har det så himla bra!!

Hoppas ni har haft en bra torsdag, och imorgon är det fredag. WOHO



glömde även nämna, sitter såklart och gosar med musse också. deras kattunge, blev dock lite ledsen då jag såg att butch inte var här!;/


cupcakes!

- linnéa

dom två senaste dagarna har det blivit mycket bak för mig och min älskling. har inte haft så mycket ork nu när jag varit sjuk i över 5 dagar.. jag har vaknat minst fyra gånger på en natt pga min förkylning och det är ännu inte på bättringsvägar..
dagen idag har bestått av inventering och nu blir det filmen "sweeny todd".

här kommer iallafall lite bilder på våra cupcakes som vi gjorde igår!
bilder på våra bröd och pizzabullar får komma upp senare.





semmeldagen

- Frida
I MADE IT, jag tog mig upp imorse utan några som helst problem. Det blev inventering fram tills lunch och sen fick jag stå i kassan fyra timmar. Det börjar kännas bra med kassan nu, det börjar bli lite mer som en rutin nu- sköntskönt.

Efter jobbet så orkar man inte göra så himla mycket, är väldigt trött och det kommer bli en tidig kväll ikväll. Skönt att börja tio imorgon, och iofs sluta 19. Ska nog gå bra!

Hoppas att alla ni har smaskat i er en semla idag, det har jag iaf gjort. Det väntar en till hemma hos min mamma som mormor har bakat. v

Nu
ska jag iväg på några ärenden, måste köpa lite småsaker.


ljus eller mörk?

- linnéa

nu har jag just tittat runt på lite olika recept, jag ska nämligen baka bröd och pizzabullar! minns att jag som liten brukade äta pizzabullar, så det var ett tag sen så det är dags för dom igen!
jag ska bara vänta på att mamma kommer från affären sen kan jag sätta igång.

satt även just och kollade igenom lite gamla bilder, måste bara fråga, passar jag bättre som mörhårig eller ska jag vara mot det ljusare hållet ?
funderar nämligen på om jag ska slänga i lite ljusa slingor i håret.

 






nu är mamma hemma igen.
vi hörs senare!

16 februari

- linnéa

jag somnade ett och vaknade 7, det har inte varit en bra natt med sömn, snarare tvärtom.. inte mycket sömn alls, jag vände och vred mig tills jag kunde somna och väl när jag lyckades med det så¨vaknade jag lika snabbt. jag blev väckt av någon här hemma som skulle ut och då kunde jag inte somnade om, så det var bara att stiga upp.

eftersom det bara är jag här hemma så är jag i full gång med att leka med sacko och pk, sacko är iofs inte mycket att leka med nu när min bror inte är hemma, den mest bara ligger och degar på sängen för att brosan skulle iväg på ärenden.

nu väntar jag på att min älskling ska komma hit och äta frukost med mig. senare idag ska vi ner på stan för att gå några ärenden.

sommar!

vi hörs senare


15 februari

- Frida
Snacka om att jag var helt slut imorse när väckaren ringde, tog ca tjugo minuter att ta mig upp- vilket resulterade i att jag endast hade ca 10 minuter på mig att duscha och kladda på lite smink. Jag fixade det iaf, och kom några minuter innan jag började till och med. Dagen har gått väldigt fort, kanske för att jag har haft något att göra precis hela tiden mellan åtta och fem.

Idag fick jag prova på kassan och sen så började vi med inventeringen som vi ska fortsätta med imorgon kl 07.00(gäääääsp). Det är lite krångligt och mycket att tänka på i början med kassan, men ska nu få stå några timmar varje dag till dess att jag slutar min praktik på lindex.

Nu ska jag bara ta mig en frukt och ta mig till mamsen och sen ska jag sova. Min jobbarkompis hämtar upp mig 06.45 imorgon så jag kommer behöva mycket sömn inatt.

Hoppas att ni har haft en bra dag& tagit del av det underbart fina vädret som vi har haft flera dagar nu.



14 februari!

- linnéa

festen igår var trevlig! tror att jag kom hem någon gång runt 1, var då trött så jag somnade genast. 

tidigare idag träffade jag och min älskling min vän eija som har kommit på besök från sthlm, dock hann vi bara ses en timme innan hon skulle iväg till en vän i normaling. vi hann iallafall prata lite om att jag ska göra en del av min praktik hos henne i sthlm!

jag och min älskling är nu hos mig och vi har nyligen gjort våfflor! nu ska vi bara handla lite till min familj sen ska vi till min älskling för att se film och mysa!
vi har även tittat runt på lite katter, jag blev knäsvag av denna!



sen måste jag bara säga att jag har den finaste pojkvännen.
jag älskar dig mitt hjärta!<3



alla <3 dag

- Frida
Vill börja med att tacka folket från igår för en riktig toppenkväll. Det var en massa nytt folk men samtidigt så hade man sina brudar där.
Jag & emmy åkte hem kring två tiden och hon väckte även mig klockan 07.30 imorse och tyckte att det var bäst att jag skulle kliva upp. Låg kvar och pratade ett bra tag innan vi tog oss upp. Det blev direkt iväg till sybilla för att äta korv och mos och sen gick hennes buss klockan 10. Åkte då vidare till SURF där sofia hade tävlat och duktig som hon är så kom hon etta! Duktig flicka helt enkelt :)

Försökte få en kort sammanfattning, har inte riktigt så mycket tid över till att skriva mer detaljerat. Ska nu krypa ner i sackosäcken och kolla på andra avenyn. Sen blir det en massa mys & godsaker.


Här kommer lite bilder från dagen:















Ha en mysig alla hjärtans dag, för det ska jag!


13 februari!

- linnéa

det blev inte alls mycket sömn i natt eftersom jag vaknade flera gånger av att jag hade så ont i halsen. när vi vaknat fick det lov att bli varm mjölk med vitlök och ingefära, vet att det låter lite otäckt men jag lovar att hjälper om man är förkyld! jag känner mig redan mycket bättre!


nu ska jag hem till mig med min älskling för att ta en promenad med sacko. senare kommer frida och hämtar mig, då ska vi till henne för att göra oss i ordning för kvällens planer. det är nämligen så att fridas kusin martina har fyllt 19 och hon ska nu ha födelsedagsfest!


min älskling som fotat denna söta varelse!

vi hörs senare!





tolfte februari

- Frida
Inlägget blir bara kortare och kortare. Har nämligen skrivit om inlägget tre gånge nu, när det äntligen är klart så lyckas jag trycka på någon knapp så att allt försvinner. IRRITERANDE om något!

Som sagt, har precis landat hemma hos min bror efter att ha avnjutit en himla god middag hemma hos pappsen. Även daniel tog del av måltiden- han har precis skruvat ihop ett nytt klösträd till deras katt som kommer ikväll. Så fort soffepropp har slutat så ska dom hämta kattungen.

Ikväll blir det en massa mys & let's dance. Dock så kommer kvällen sluta tidigt för min del, måste upp i tid imorgon för att hinna fixa allt inför morgondagens bravader.

Personalmötet imorse på 'jobbet' gick väldigt bra. Det var en stor frukostbuffé där det fanns det mesta man kan tänka sig på en frukost. Mötet var ca två timmar och 40 minuter av dom två timmar bestod av jeansprovning. Vi gick alltså igenom de nya modet och trender inför våren/sommaren -10 och efter det fick vi prova alla nya modeller. Vilket också resulterade i att vi fick 50% rabatt på VALFRIA jeans. Alltså vilka som helst i butiken. Jag var i lagret och letade och då hittade jag ett par supersnygga ljusa lite trasiga jeans som inte kommer ut i butiken förens om några veckor. Dom fick bli mina helt enkelt, supernöjd.

Det var allt från mig, tack å hej! v

sjuklingar..

- linnéa

jag och min älskling har tagit det lungt de senaste dagar eftersom vi båda blivit sjuka. som de flesta kanske vet så brukar jag riktigt sällan bli sjuk, men denna gång kom jag inte undan..  det är både halsont, snuva, hosta, och huvudvärk..

vi har verkligen försökt ta det extra lungt för att vara pigga och krya till idag, men förkylningen sitter i sig. idag har nämligen 2 nära vänner till mig födelsedagsfest så jag och min älskling ska till håkmark för fest, dock blir det inte mycket till fest eftersom vi mår som vi gör. det blir mer komma dit, äta och vara social.

nu har jag och min älskling just lagat supergod mat och nu ska vi se klart "seven pounds". verkligen en film att rekommendera för de som inte sett den!!

hoppas ni alla får en trevlig helg
pussokram!

ang. bloggdesign

- Frida
och just det, jag vet att det är dags för en ny bloggdesign.. ska försöka göra klart en i helgen :) Hade bara varit toppen om jag och linnéa hade bilder tsm, med en och samma bakgrund o s v.



elfte februari

- Frida
Dagarna på Lindex blir allt bättre och bättre, och jag blir mer och mer van vid att jobba dom tiderna jag gör. Det är trots allt ut till det riktiga arbetslivet vi alla ska, så det är väl lika bra att prova på hur det egentligen är. Jag har inte tidigare träffat chefen, så det första jag möttes av idag var: "men vad roligt att äntligen få träffa dig, har hört att du är en riktig pingla på allt det du gör här.." Så det gör väl ens dag genast mycket bättre?

Ena dagen är inte den andra lik, jag får prova på nya saker hela tiden vilket gillas skarpt.

Har precis skjutsat hem hanna&jennifer och fick i samma veva låna en kjol av hanna som jag ev. ska ha på lördag. Köpte som sagt en spets-body idag också- en svart och lite smycken: Ett halsband och två armband, ett lila och ett svart- precis som dresscoten ska vara ;)

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg så ni vet att jag finns vid liv trots att en nästan hel arbetsvecka gått! Imorgon är det personalmöte som gäller tidigt på morgonen, god frukost skulle dom bjuda på också. Att se framemot är också att jag slutar kl 15.00 imorgon! KUNGEN


a. keys gör det igen

- Frida


congratz

- Frida
Idag är det den tionde februari, vilket betyder att vi har ett födelsedagsbarn- nämligen....
MARTINA, hela 19 år idag. Grattisgrattisgrattis!!!

en puss från mig till dig!


tionde februari

- Frida
Tydligen så försvann mitt senaste inlägg som jag skrev igårkväll, konstigt! Min dator hänger sig för precis vad som helst, under tiden jag har skrivit dethär inlägget har den hängt sig tre gånger.

Jobbade som sagt till sju ikväll, så direkt efter det åkte jag vidare till s som hade lagat mat. Det blev pommes med revbenspjäll & broccoli. Hur gott som helst, efter en lång dag så var det precis vad jag behövde.

Imorgon blir det en tidig morgon och efter det så ska jag träffa min linnéa! Ska nu fortsätta prata med min italienare som jag bodde hos när jag var i Italien. Tydligen så har hon träffat sig en boyfriend, spännande.


godkväll

- linnéa

dagen var upplagd så att jag först skulle på möte tidigare idag för att sedan träffa hanna. men eftersom mötet inte gick super så fick jag ställa in träffen med hanna, ledsen för det!
det blev en promenad med sacko sen hem till min älskling för att ta hand om honom, han är nämligen sjuk och mår inte alls bra;/

när vi kom hem påbörjade vi en film som heter "couples retreat" dock somnade jag bara en bit i filmen så vi pausade och somnade. vi sov ungefär 2 timmar sen blev det mat. såklart såg vi klart filmen senare, en film som jag kan rekommendera.


sacko!


sacko&powerking!

äta, sova och mysa, det bästa !

- linnéa

godkväll alla!


här har ni en smarrig bild på en semla som jag och min älskling gjorde tidigare idag!



nu sitter jag här hos min älskling och har just blivit klar med halsduken som jag stickat. nu ska vi iväg till mig för en promenad med sacko och för att köpa cola.
när vi kommer tillbaka blir det såklart oth!!





gonatt


nionde februari

- Frida
Snacka om att det tar på kroppen att jobba fulla arbetsdagar, och hur slappt vi egentligen har det i skolan. Det är några timmars skillnad om man säger så!
Timmarna går verkligen inte fort på jobbet, det finns oftast saker att göra men dom gånger det inte finns det så går minutrarna väldigt väldigt långsamt.

Nog om min praktik. Har varit med daniel och kollat på en bil ikväll, dock var han inte speciellt intresserad av den. Klockan nio skulle han iväg och kolla på en volvo s40 -01 vilket däremot är alltför fina bilar enligt mig.

Har precis lagt på luren, det var en taggad emz som jag pratade med. Dock så håller vi tummarna att hon kan komma så tidigt som möjligt på lördagen så att det inte blir alltför stressigt iväg. Jag och Linnéa kommer iaf göra oss iordning tillsammans innan vi drar vidare. Angie lär också dyka upp då någongång! :)

Nu hade jag tänkt kolla in det nya programmet "vinterspelen" där Gunde svan är prog. ledare!


nice

- linnéa



9 februari

linnéa

igår kväll träffade jag då frida.r och eftersom vi ses sällan så hade vi mycket att prata om! jag är verkligen super glad att ha henne som vän, hon är en person man alltid kan räkna med!

idag kom min älskling till mig redan vid lunch, han blev hemskickad av sin handledare för att hon såg att han inte alls mådde bra. nu har vi just handlat ingredienser till semlor som vi ska göra nu!


8 februari

- Frida
Då var första dagen av praktiken avklarad!
Började klockan tio och slutade fem, under den tiden så har jag fått grymt ont i ryggen/nacken. Det är verkligen ett slitet jobb, men det är även ett jobb där man vänjer sig med tiden. Har inte riktigt tid att skriva vad dagen bestod av, men jag kan säga att jag lärde mig dubbelt så mycket idag på lindex än vad jag gjorde under två hela veckor på min förra praktik. (samma yrke).

Hanna var sugen på träning ikväll och såklart hakar jag på. Ser dock mest framemot bastun, heheh.

hej sålänge!

8 februari

- linnéa

eftersom jag var super trött redan vid 11 igår så bestämde jag mig för att sova hyfsat tidigt. dock vaknade jag inte alls pigg, jag lyckades tillslut ta mig upp runt halv 10. nu har jag just varit på ett möte i stan, mer om det senare! nu ska jag göra i ordning lite mat för min älskling som strax kommer förbi efter en lång praktik dag! efter middagen blir det att träffa min vän frida Renman som jag inte träffat på länge!


en sommardag förra året nere vid älven med Frida.R

pussokram!






what lies beneath

- linnéa

igår hade min vän erica fest för hon fyllt 19. jag och min älskling kom dock lite sent eftersom vi ville göra en tårta till födelsedagsbarnet. festen var trevlig med mycket skönt folk, tack alla för en kul kväll!

frida uppdaterar om dagens händelser!



här är bilden på tårtan som jag och min älskling jobbade flitigt med!


här är min älskade pk som tagit över min stickning!


brosans trötta hund sacko!

nu blir det myyys!
puss

goskiit

- Frida
Som ni såg i föregående inlägg så bakade vi förfullt idag, det blev en del vaniljbullar men även ett par stycken kanelbullar.

Imorgon är det min första dag på praktiken, hoppas att jag kommer komma hem nöjd och inte vara helt död i kroppen. Har en tendens att få jätteont i ryggen/nacken när jag står upp hela dagarna i butiker.

Nu ska jag läsa lite skvaller, sen ska jag sova. Bäst att vara pigg och glad imorgon!


7 februari

- Frida
Varje dag jag sätter mig med min egna bärbara blir jag helt tokig. Har lust att kasta ut datorn genom fönstret ett X antal gånger per timme. Jag antar att jag har för mycket bilder för datorns bästa, så jag får ta och köpa en extern hårdisk framöver.

Nåja, min helg har varit helt underbar. Har fått tagit det lugnt hela helgen och myst en massa. Precis som vissa helger ska vara. Jag har även hunnit med att kolla runt på soffor med min mor under lördagen. Det beställdes tillslut en soffa, och jag tror att det kommer bli hur bra som helst i vårat vardagsrum.

Idag har jag tillbringat dagen i häggsjö med trevligt sällskap. Det är verkligen underbart att ta sig till farmor när man har tid. Jag och Linnéa tog även en hyfsat lång promenad med hundarna, glömde dock kameran inne. Hade fullt upp med att hålla koll på lille Dufus som jag förövrigt har blivit tok kär i.

Låter bilderna tala för dagen:
KLICK bilder, annars blir mitt inlägg vääldigt långt.








MUMS!

yey!

- linnéa

jag och  min älskling kom i säng alldeles för sent igår, skulle gissa på att vi somnade runt 2..
kan lova att vi var mer än trötta när klockan ringde 8.. hur som helst tog vi oss till mig runt halv 10, där åt vi frukost och tog oss en promenad med min brors hund. sen skulle min älskling möta upp sin uf-grupp för lite ärenden.
senare blev det förbi stan för lite ärenden, hann dock inte med att söka praktikplats så det får bli en annan dag.
nu har jag och min älskling just ringt till över 10 företag för att leta praktik åt honom. tillslut hittade vi en plats på village i stan där han kommer vara den första veckan.




nu blir det mys, vi hörs senare!


5 februari

- Frida
Äntligen fredag säger jag bara, snacka om att man uppskattar helgerna till max när man har haft så tidigar mornar i veckan. Vi åkte till västangårds skola idag, för att prata med två tjejer som var väldigt intresserade av vår hjälp. Jag tror och hoppas att det kommer bli riktigt bra, med balen och allting.

Det känns väldigt bra att det blir en lugn och skön helg, i helgen. Ikväll blir det en massa mys framför let's dance och imorgon på dagen blir det att träffa angie. Lördag kväll, återigen mys och söndag är det bestämt att det blir träning och även en hel del bakning med linnéa. Något som står på schemat är vaniljbullar, kanelbullar sen får man se vad det mer blir för smasmigheter.

Nu har jag tänkt sova en stund, känner mig verkligen trött och det känns så himla lockande att lägga sig under täcket när det öser ner snö utanför.


Hoppas att ni får en mysig fredag! v

update

- Frida
Tänkte bara att jag kunde slänga in ett kort inlägg.
Kvällen har varit bra, det blev först och främst middag hos min bästa bror vilket var väldigt trevligt. Det känns verkligen annorlunda att jag, som har bott med min bror i arton år nu ska komma och h ä l s a  på, att jag ska vara gäst hos min egen bror. Lite underligt, men han har blivit en stor pojke nu och som Daniel sa: avståndet är inte särskilt långt!:)

Efter middagen blev det vidare för att hämta Hanna i brännland, tur att man har sina finaste som kan ställa upp när det gäller skjuts och allting annat. Det blev träning, dock ingen kondition eftersom att hanna inte är riktigt helt hundra. Efter träningen blev det vidare till kvantum, vad som handlades där ska vi inte uttala oss om!

Imorgon är det någon sorts affärsdag/karriärsdag på skolan, vilket innebär att vi kommer sitta på föreläsningar hela dagen. Ska även försöka ta oss till västangård för att höra om dom vill ha våran hjälp.


nu: SÄNGEN


always and forever

- linnéa

nu har jag och min älskling varit förbi anna och hämtat bilderna från helgen! trodde att det skulle vara runt 100 bilder men det var över 300! kul iallafall att folk har med sig kamera på fest och fotar mycket! det tog sitt tag men nu har vi checkat igenom alla bilder. eftersom de flesta inte alls ser ut att vara medveten om att de fotas så finns det en massa roliga bilder.


här är en bild på mig och min älskling från helgen!

sovgott alla!




you can have whatever you like'

- Frida
Nu har jag precis varit på ett UF-möte med min grupp. Jag tycker att det gick riktigt bra, och jag känner verkligen att det här kommer att bli bra! Nu ska jag börjar packa ner lite ingridienser som ska med till min bror, vi lagar nämligen mat där idag. Eftersom att jag inte har sett hur det ser ut med tapeter och möbleringen så ska det bli himla spännande. Finns en chans att jag tar med mig kameran och fotar lite :)

Efter maten blir det eventuellt träning med hanna, hon har lite problem med att ta sig mot stan så vi får se om jag kan lösa det på något vis. I annat fall så får jag träna själv, måste verkligen ta tag i träningen nu.

Hoppas att ni har haf en bra torsdag. v




I'm worry i never see your face light up again

- linnéa

idag var en sån dag som jag verkligen inte vill stiga upp, och såklart gick det inte att ta sovmorgon eftersom jag skulle iväg på ett viktigt möte.. mötet gick iaf bra men det tog längre tid än jag trodde så jag och min sötnos hann inte med en tupplur innan massa annat skulle göras.. nu sitter jag iallafall här hos min älskling undertiden han är på möte med sin uf-grupp. jag ska just lägga över bilder till ett usb från nyår som jag sedan ska lämna till anna innan hon åker till sthlm ikv.  jag ska även se till att se klart filmen "misery" innan jag ska sova lite.



vi hörs, pussokram!

sov sött

- Frida
Godkväll gott folk! Vilken härlig kväll jag har haft, allt ifrån att lagat gomiddag med bubben men även tagit ikapp med dom avsnitt som jag har missat under veckans gång. Imorgon får jag lite sovmorgon, så ska lägga mig nu så jag verkligen får dom där extra timmarna. Har endast foto imorgon, sen är det möte med UF-gruppen- men måste även förbi på praktikplatsen. Får se om möterna krockar, hoppas då inte på det.

Sitter just nu och pratar med hanna, inte vilken hanna som helst utan kanske världens lyckligaste och gladaste hanna. Nu är det bara att hålla tummarna!! Kollar samtidigt igenom en massa bilder från sommaren-09 längtar såå mycket till sommaren just nu!




pusssnatti
.

myskväll

- Frida
Det blev en ovanligt tidig morgon för mig imorse, trodde inte att jag skulle ta mig upp men det gjorde jag minsann utan problem. Gick i skolan till klockan två idag, och efter det så åkte jag iväg till pappa för att hämta en del saker eftersom att jag är hos mamsen i veckan. Nu ska jag ta och laga mig lite mat, känns faktiskt väldigt tomt här hemma utan min käraste bror. Alltid van vid att maten ska vara klar halv fem (då mam jobbar) men nu står han för matlagningen själv!

Ikväll blir det bara en massa mys, alltid lika skönt och det behövs verkligen! Förresen, nu har jag fixat praktiken. Det blir både att jobba till 17 på dagarna men även till 19 vissa dagar.

pusss.


hade inte suttit fel med en sånhär ikväll...

3 februari

- linnéa

idag har jag varit förbi min skola för ett möte med min rektor, berättar mer om det senare. vi var även förbi ersboda för lite ärenden. nu har vi just kommit hem och jag väntar nu på att frida ska ringa mig.

min älskling gnäller nu här i bakgrunden att han vill mysa, han är på på sitt bästa myshumör så jag måste passa på att jävla hehe!
det har har varit lite till och från, han började jävlas så jag måste fortsätta hehe!

nu hade jag iallafall tänkt lägga mig bredvid min älskling och börja se en film!
vi hörs senare!


2 februari

- Frida
OJ vilken lång dag det har varit idag, beror nog på att jag klev upp tidigare än vanligt och fick en himla massa gjort. Efter att jag slutat skolan åkte jag direkt hem för att ringa runt till olika praktikplatser för att se till att hitta någonstans att vara inför praktiken. Det gick hyfsat bra, fick svar på två ställen och ett av dom ställerna nappade direkt. Jag bestämde mig för att tänka på det tills imorgon, och isåfall ringa upp dom och berätta hur jag bestämmer mig för att göra. Det stället är Lindex, och då får jag även in kassavana i CV't! ;) Var till och med och köpte mig ett par träningsbyxor idag, sånnadär tajta riktiga träningsbyxor. Det känns hur bra som helst och vill nog aldrig ta av mig dom, supersköna är dom.

Ikväll var det tänkt att träffa linnéa som sagt, men det får nog bli en annan dag då vi har lite mer tid.
Om ca 40 minuter är det final i paradise hotel, såklart kommer jag sitta bänkad framför tv'n och "heja" fram min favvo Kristoffer.

Hoppas ni haft en bra tisdag! v


bilder från nyår!

- linnéa




















1 februari

- Frida
Jag fick väldigt många timmars sömn inatt måste jag säga, fick sova tills klockan slog 10.30. Sköntskönt!

Gårdagen spenderades hemma och senare på kvällen bar det av till Daniel och Sofias lägenhet för att hjälpa dom med det ena och det andra. Såg även blåsningen där, kanske världens roligaste program?

Nu är det dags för plugg,pusss&heejs.


1 februari!

- linnéa

idag har jag varit på stan med min älskling, senare mötte jag upp min vän filippa som jag inte träffat på flera månader! vi lagade mat hos mig och tog oss en promenad. jag fick även köpa ett par skor av henne som vi har likadana fast mina är inte hela längre, och eftersom hon inte använt sina så fick jag köpa dom!








bild från modevisningen som jag var med i förra året i maj

pussohej!

RSS 2.0