brownies!

- Linnéa

nu när jag ändå sitter här i min ansiktsmask och låter den verka hade jag tänkt passa på att lägga in ett recept som naima frågat om! det är recept på otroligt goda brownies som jag bakade igår!

ugn: 175 grader och 200-225 grader

ingredienser:

*
3 ägg
* 2 dl socker
* 100 g smör
* 150 g mörk choklad (jag använde mig av mörk blockchoklad)
* 1/2 dl kakao
* 1 1/2 dl vetemjöl
* 1 tsk bakpulver

2 msk smör
2-3 msk ströbröd

Glasyr:

* 150 g smör
* 1 dl ljus sirap
* 1 msk vetemjöl
* 2 dl kokosflingor

tillagning:
vispa ägg och socker pösigt. smält smöret i en kastrull. hacka chokladen i bitar och låt den smälta i smöret. rör ner chokladsmör, kakao, vetemjöl och bakpulver i ägg- och sockersmeten till en jämn smet. häll den i en smord och bröad form, cirka 25x35 cm. grädda mitten av ugnen 15-20 minuter i 175 grader. ta ut kakan och höj värmen till 200-225 grader.

gör glasyren, så att den är färdig samtidigt som kakan är färdiggräddad. lägg ingredienser till glasyren i en kastrull och värm under omrörning tills smöret smällt. bred glasyren över hela kakan och grädda tills glasyren fått lite färg, 5-10 minuter i 200-225 grader. låt kakan svalna innan du skär den.


nothin' on you

- Linnéa

när min älskling var och klippte sig idag passade jag på att hitta en gräsmatta där jag kunde sola och njuta av det sköna vädret. jag försöker så gott jag kan ta vara på det fina vädret så jag kan få lite färg till balen och studenten!

när jag kom till skolan idag fick jag 2 teckningar av min underbara vän naima! hon hade gjort 2 teckningar som skulle föreställa mig och min älskling som kung och drottning! helt otroligt fina, tack så mycket naima!
bilder på dom kommer självklart upp senare!
senare blev det av till stan där jag och naima handlade det sista inför balen. det känns verkligen skönt att ha allt fixat så man slipper tänka på det i sista sekund!

imorgon blir det av till skolan för att planera studenten in i det sista! därefter ska jag av till frida för att testa ut balfrisyrer, det är nämligen hon som ska göra min frisyr!


mina fina vän naima!

nu ska jag slänga i mig mat!
hörs

31 maj

- linnéa

igår blev det av till kyrkans för min pojkväns syster konfermerades! jag själv har inte konfermerat mig så det var intressant att se hur det gick till!

på kvällen blev det bak eftersom det var morsdag, jag bakade brownies till min mamma. dom blev verkligen suuuper goda!

nu ska jag strax möta upp min vän naima på stan, vi ska fixa det sista inför balen som är nu är torsdag!


vi hörs senare!


toppen helg

- Frida
Helgen har varit helt kanon, party hela helgen men det ska väl vara så ibland? Har varit dåig med att uppdatera eftersom att jag har emmy på besök. Gårkvällen slutade iaf med att vi drog på corona, innan dess var vi på en förfest med lite för mycket folk om man säger så.

Vi kom hem inatt efter halv fem någon gång, och är nu pigga och glada&ska iväg för att köpa oss en subway macka.
Vi hörs senare, har dessvärre inga bilder från helgen, helt otroligt för att vara mig.


pappa ville att vi skulle med och fiska idag, men mådde inte riktigt helt hundra för det. gratta och ta hand om era mammor extra mycket idag! v Har för tillfället gjort kaffe åt min mor!

helt otrolig låt!

- Linnéa

jag måste säga att jag hade en otroligt kul kväll på krogen igår!! tack frida&emmy för en superkväll!
kvällens planer är ännu inte lagda, får se vad för trevlig det blir med brudarna!

denna låt spelas för fullt!
<3

28 maj

- Frida
Det blev rix fm igår ändå, hade nästan helt bestämt mig för att jag inte skulle fara dit men jag åkte i sista sekund. Idag har jag tusen saker att göra, och då överdriver jag absolut inte. Jag har tusen saker som ska bli klara, och sen har jag även tusen saker som ska ordnas inför kvällens bravader.

Jag har nu två timmar på mig att plugga inför ett prov som ska skrivas i eftermiddag, så vi hörs när vi hörs helt enkelt.


förra året på yran

what you really need

- Linnéa

huvva vilken morgon säger jag bara.. dumt nog kom jag och min älskling i säng igår aaalldeles för sent. det resulterade till att jag varit helt slut idag, och självklart skulle möten och ärenden göras..
så nu är man trött gånger 1000, men vila kan inte ske ännu, jag måste fortsätta med mitt cv och personliga brev som kan vara bra att uppdateras ibland.

planer inför helgen är ännu inte helt satta, men det lutar som sagt mot corona med frida. vi var lite stressade över att biljetterna skulle vara slutsålda men när vi traskat förbi burmans musik blev vi genast lugnare när de berättat att det fanns ett antal biljetter kvar!

vi hörs senare




O M G

- Frida
Sitter på skolan och har en heldag med min UF grupp, dock är Hanna på jobbet idag men vi kämpar på ändå. Vi ska nu skriva klart loggboken och även kursuppgiften.

Här kommer en låt som spelas i lurarna medans pluggningen är i full gång.


gina tricot

- Frida
Även dessa skulle ha fått kommit hem till mig, om det inte vore för att gina tricot inte använder sig av varken faktura eller postförskott. Får springa förbi stan imorgon för att se om dom har dessa där.



(klickklick.)

betalningsproblem

- Frida
Nu har jag kommit hem från älskipälski, har suttit och kollat runt på lite klädeshemsidor här och blev så glad när jag äntligen (trodde jag) kunde betala över internet och för en gångs skull slippa postförskott. MEN, icket.. Tydligen fungerar det inte, så ska väl försöka mig på banken igen och se vad dom kan göra åt saken. Det var ju trots allt friheten att kunna betala över internet jag ville nå.

I sista sekund hann jag iaf beställa "dress of the day" från bubbleroom- dom har alltså en klänning/tunika varje dag för endast 149 kr. För en gångs skull hittade jag en supersöt tunika, så fick bara gå den krångliga vägen och ta faktura istället. Nåja, det blir säkert bra!


(+ett linne under så blir den nog perfekt till sommarens kvällar)

Har även hittat den perfekta presenten till min mor, eftersom att det är morsdag här i dagarna- det hade ni inte glömt va?! så ska ta och prata ihop mig med min bror så får vi se vad det blir av det.

plugg&jobb

- Frida
Sitter just nu hemma hos min älskling och pluggar lite matte, ska försöka mig på ett matteprov imorgon. Det blev jobb för hela slanten idag, 6 timmars arbete som jag trodde skulle bli 3 timmar. Menmen, det gick så bra ändå- älskar jobbet och tiden går fort när man har roligt.

Måste fortsätta med plugget, återkommer eventuellt ikväll när jag kommit hem.
pusss.

bak

- Linnéa


nötpaj!



vit kladdkaka



godkväll!


- linnea
jag sitter just nu och pluggar för fullt! hinner egentligen inte skriva så mycket mer just nu. en sak kan jag säga och det är, tuuuuusan så gott det var med nudlarna!!! det går inte ens att jämföra med andra nudlar!!

min älskling kom just med min favorit choklad och fravorit proviva så energin är på topp igen!
nu ska jag fortsätta med plugget!
vi hörs imorgon igen.





25 maj

- Frida
Morgonen kanske inte fick den bästa starten, men tänk vad beroende vi är av tekniken. Har försökt smsa ett par personer men det har inte fungerat, det visar sig tydligen att det är fel på halebops (telias) nät, men det verkar då ha blivit bättre nu.

Kom till min pojk med kinamat för drygt en timme sen, eftersom att båda var väldigt hungriga så gick det fort att få i sig mat så nu har vi hälften av allting kvar, kan bli gott att värma på lite senare.

Ligger nu i hans säng och håller på att skriva min uppsats om Schizofreni, så ska fortsätta med det så jag blir klar med den idag! Ska göra allt jag kan för att hinna träffa hanna som ville ses ikväll, eftersom att vi båda jobbar väldigt mycket så har vi inte särskilit mycket tid över. MEN ska göra mitt bästa och jobba i full fart nu. Så vi hörs senare :)






cissis bilder

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!

- Linnéa

jag kan lova er att det blev dirr till statoil på öbacka efter viktors samtal för ca en halvtimme sen!!! det är nämligen så att nudlarna " demae ramen" har kommit tillbaka!!! eller dom har kanske aldrig slutat säljas, det kan vara så att det bara varit jag som inte hittat dom.. jag har hur som helst letat efter dom som en tok jag vet inte hur länge, och inte förens nu har jag hittat dom igen!


min frukost imorgon, kan det bli bättre? ;)

bara så ni vet, det är inte vilka nudlar som helst, de är dom bästa nudlarna av dom alla!


nu ska jag sova, har myyycket som ska göras imorgon!
godnatt!!!!

vill ha sol och 30 grader!

- Linnéa

åh vad jobbigt att väderprognosen i helgen visar 2 helt olika saker.. först såg jag på yr.no att det skulle vara 8 grader och regn i helgen. sen såg jag på expresen att det skulle vara närmare 20 grader och sol? jag blir verkligen tokig..

troligast lutar det mot corona med frida! antar att de flesta ska dit om det nu regnar i helgen? fast först och främst måste vi checka om det finns biljetter kvar!
annars kan man alltid hoppas på att någon styr hemmafest!


jag och frida förra sommaren!




24 maj

- Frida
Var iväg på swedbank idag för att fixa nytt kort, eftersom att jag bara har visa ung och kan därför inte betala varken buss eller taxi. Det gick väl lite sisådär, fick iaf med mig en internetdosa vilket jag velat ha ett bra tag nu. Så nu kan jag äntligen beställa saker på en gång, och slippa avgiften för postförskott. På tal om det, nelly.com har just nu gratis frakt så det är bara att passa på gott folk.

Hinner inte skriva mer nu, ska hämta upp min käraste linnéa och sen är det träning som gäller. Känns riktigt skönt!


muums!

- Linnéa

jag och min älskling har har lagat pajer till middag!
nu ska jag strax bege mig till gymmet med frida!
vi hörs







inte dålig ansiktsmin!

söndag

- Frida
Gårdagen blev helt perfekt, kunde aldrig ha blivit bättre. Vi hade riktigt roligt, träffade på trevligt folk och fick kanske lite för mycket dricka i sig. Jag och älski stapplade innanför dörren kring 05.30 och hade då köpt med oss nattkäk. Idag har jag varit riktigt trött men det hindrade mig inte från att jobba. Efter jag slutat så träffade jag upp linnéa och jalley för lite basket! Blev nog mer prat än basket men, trevligt var det.

Nu ska jag se finalen av "jakten på julia" sen tänkte jag lägga mig i sängen och slå på "dear john" som jag har fått inspelad på DVD.


underbart varmt

- Linnéa

glömde skriva det att jag och min älskling gjorde både tacopaj, vitkladdkaka och nötpaj igår som blev otroligt lyckat! om det är någon som vill ha recept så är det bara att fråga!
bilder kommer upp senare

jag och min älskling var just på en affär och handlade polly summer, det såg intressant ut så jag var bara tvungen att prova och jag säger bara, ni som älskar polly, try it!

nu blir det plugg kan jag lova!
senare ska jag träffa upp frida och jalley för att spela basket på västangård!




23 maj

- Linnéa

jag måste börja med att säga att jag hade en riktigt trevlig kväll igår! det var egentligen inget speciellt som gjordes det var bara allmänt trevligt, väldigt socialt och kul! så tack för en trevlig kväll igår grabbar!

jag hade räknat med att sova mycket längre än 10 eftersom jag somnade väldigt sent, men så blev det inte. nu har jag just ätit frukost med min älskling.
dagen består av plugg,plugg& träning med frida?. sen ska jag även försöka hinna med minigolf om det är möjligt! sen hade det inte varit dåligt med lite basket, som avslut på kvällen!


elise ribbon

- Frida
Höll nästan på att glömma, jag och mami hämtade min klänning idag på macken. Den var sååååååå mycket snyggare i verkligheten och den satt som en smäck. Helt perfekt var det rätta!´


Lovar er, det kommer upp en bild.



22 maj

- Frida
Har inte varit den bästa på att uppdatera så bra som jag brukar, men ser inte heller något roligt i att ni ska läsa varje dag "idag blev det jobb, efter det åkte jag till min älskling och där blev det lite plugg gjort"

Så jag har istället inte skrivit någonting alls, antar att ni förstår. Igår umgicks jag och min pöjk med två av hans pojkar, henrik och fredrik- mycket trevligt var det!
Nu blir det grillspett med familjen och till det öppnar jag en cider. Om ca en timme kommer angie och lill och hämtar upp mig häär, så då blir det ut och göra stan osäker. Kommer även åka iväg till s och c&o lite senare.

Hoppas att ni får en härlig lördag!




22 maj, kulturnatta!

- Linnéa

snacka om bra start på dagen, jag och min älskling vaknade 10 och tog genast ut sacko på en promenad, det blev en promenad på 2 timmar runt teg. självklart fick han sig flera dopp i älven! påvägen köpte vi med oss färdiga smoothies som går att köpa på ica gourmet, supergoda!

kulturnatta förra året!

nu ska vi lägga oss ute i solen och med har vi picknick!
vi hörs senare


stort grattis!

- Linnéa

stort grattis på födelsedagen Naima!



jag saknar dig min älskade vän!

21 maj!

- Linnéa

skönt att det är en dag med lite svalare väder nu när vädret har hållt i sig ett bra tag! jag ska just gå in till stan, ska göra bort några ärenden så jag slipper göra det till helgen.
helgen är dock ännu inte planerad, får se vad som dyker upp! saker som måste göras är iaf plugg& träning.


11 månader med dig
<3

vi hörs senare!


tre år och sex månader<3

- Frida
Sitter nu hemma hos sara som precis har tonat mitt hår så att den förbannade utväxten som jag stört mig på ett bra tag är borta. Det blev en lång dag med jobb, många timmars arbete-
Det blir en lugn helg i helgen, jobbar fre-sön så det blir en massa mys och umgås med min pojkes kära vänner. Nä, nu ska jag börja dra mig hemåt sängen som kallar!
sökte igenom lite bilder på saras dator och fann denna bild.

otroligt duktig!

- linnéa


sjuukt!


19 maj

- Linnéa

idag blev det först en snabb runda på stan för att göra lite ärenden. därefter mötte jag och min älskling upp hanna och viktor nere vid älven, vi bäställde glass och smoothie och satte oss i sf parken. senare lagade jag och min älskling mat ihop, han dock inte äta eftersom jag skulle iväg och träna. det blev superrace med cykel för att hinna till träningen.

nu har jag just cyklat och hämtat min älskling. jag och min mamma lagar mat här för fullt, sen middag jag vet!



nu blir det strax mat!
hörs



OTH

- Frida
Har precis kollat färdigt på oth, som kan vara sista avsnittet någonsin- ännu inte klart om det kommer komma ut fler avsnitt eller inte. Alltså jag DÖÖÖR, till er som följer serien och inte sett det senaste: GÖR DET!!


18 maj

- Frida
Det blev en lång dag med jobb idag, började tio och sjutade halv åtta. MEN ska absolut inte klaga, pengarna rullar in. Sen dess att jag kommit hem så har jag suttit och pluggat, har skickat in en uppgift och har nu skrivit en sida av ett arbete och tycker att jag nu förtjänar lite kvällsfika eftersom att jag åt senast klockan tio imorse.

Det var en omställning att jobba inne i stan idag, ett helt annat tempo och ett helt annat urval på människor som handlar. Det var full fart, och hann knappt ta någon rast- fem timmar bara blåste iväg.

Läste precis att linnéa har provat på djupvatten träning, någonting som jag länge velat prova på så L, nästa gång ska jag meeed! Jag och Linnéa har även tänkt ta tag i träningen på riktigt (jag vet, hon tränar hårt nu) men när lindas kort tar slut måste hon ju hålla uppe samma tempo och det är då jag kommer in. Det lär också sättas igång med springning som vi var duktiga på att göra förra sommaren.

Lite synd är det ju att jag missar dessa stek dagar, tror jag får ta igen med solarium.. Nu ska jag fika & se på kanske det absolut sista avsnitt av one tree hill- någonsin.



sackos dag!

- Linnéa

tack och lov att det är så svalt och skönt inne på gymmet när vädret håller i sig som det gör! det blev som sagt gym och djupvattenträning med linda. djupvattenträning är utan tvekan något jag ska göra igen! jag måste säga att det var tufft, det tog på krafterna rejält! men det var även kul!

eftersom det är sackos födelsedag idag handlades det en ordentlig bit lammkött till honom! han fick även en påse grisöron som han älskar! jag och min älskling tog honom också till älven för en massa bad!



nu har min älskling just kommit hit, han har varit och haft hård träning!

imorgon ska jag och linda köra ett pass core och senare mot kvällen ska vi ut och springa!


sist men inte minst, jag var just inne på aftonbladets hemsida och såg en artikel om "äckligaste filmen någonsin" folk har till och med varnat att man inte ska äta innan man ser filmen eftersom folk har spytt av den..
här har ni trailern..


sommarvärme!

- Linnéa

idag blev det gym och simning med frida! jag kan lova att det var mer än skönt att simma efter gymmet, galet vilket väder det varit idag! nu har jag och min älskling just varit ute på en kvällspromenad med sacko, han fick sig ett dopp i älven! ett bra sätt att svalka sig på när man har den päls sacko har.

imorgon blir det gym och djupvattenträning med linda, det ser jag framemot! har nämligen inte testat djupvattenträning tidigare så det ska bli intressant!


brudss!

nu ska jag göra i ordning lite mat sen blir det promenad till min älskling.
vi hörs imorgon.




s som i student

- Frida
Min bästa mamma har precis klickat hem en annan studentklänning som jag blev heelt kär i. Eftersom att jag redan har den snyggaste klänningen man kan ha, så ska jag vara glad att jag hittade en som jag också blev helt kär i. Så nu får jag vänta tills den kommer, och sen ser vi helt enkelt vilken av dom det blir. Om det inte blir den från asos så kommer den ändå att användas flitigt i sommar tillsammans med min kavaj över.

Det kommer upp bilder på mig med båda klänningarna och hela min outfit när andra klänningen har kommit.


17 maj

- Frida
Det blev både träning och simning tillsammans med linnéa idag på gymmet, riktigt skönt var det. Något som också var skönt var vädret, heeelt underbart. Vi blir verkligen bortskämda av det här sköna vädret, snart kommer säkert temperaturen sjunka så fruktansvärt.

Just nu sitter jag hemma hos min älskling, som tur så har dom trådlöst här så jag fick internet. Vilket är perfekt, sitter och pluggar för fullt och ska nu fortsätta med det.

Hoppas ni får en härlig fortsättning på den här måndagen.


bjuder på en PUSS bild

picture

- Frida
Här kommer lite bilder från daniels partey!






















honeyhoney

- Frida
Måste börja med att säga att det är helt sjukt varmt, när jag gick in för cirka tjugo minuter sen var det 16+ ute. Det är underbart mina vänner, underbart.
Emmy tog bussen hem klockan åtta, och innan dess hann vi med årets första minigolf. Fyra dåliga förlorare är väl allt jag kan säga, det är väl aldrig roligt att få en sjua på en bana? Men roligt var det, och underbart att man kunde spela i bara linne.

Efter att vi släppt av emmy på busstationen åkte jag iväg till min pojke. Det var för många dagar sen vi sågs, så det var vekligen skönt att träffa honom igen. Känns som att det var flera veckor sen vi sågs, men trots allt var det fyra dagar närmare bestämt.

Håller för tillfället på att få in lite bilder från gårdagen, så dom kommer upp här så fort jag fått över dom. Nu ska jag kolla på ett program jag missat från i fredags, pusssn.


jaa.. lite speciellt sätt att sitta, på.

godkväll

- linnéa




dessa skor ska iallafall bäras på studenten! klänningen är jag fortfarande osäker på, det står nämligen mellan denna och 2 andra.

ögongodis!

- Linnéa


vill ha, vill ha, vill ha en sån här hund!
jag hade helt fastnat för en staffordshire bullterrier men efter jag sett denna franska bulldog blev jag knäsvag!


widiiwiiiiiidiiiiiiiiiiiiii!!


varierande väder

- Frida
Igår firades som sagt daniel tjugoett års dag, det var G O D mat, trevligt folk och toppen väder. Kunde inte ha blivit bättre helt enkelt.

Har nu varit och städat lokalen så att allt blev rent och fint, känner mig lite slö men ska strax gå ut i det bra/dåliga vädret för att köpa någonting att dricka. Vädret varierar verkligen, det ser ut att bli åska eller iaf regn på bara en liten stund. Vi hörs senare v












16 maj

- Linnéa

igår blev det mer solande på lindas bakgård! dock låg vi inte där så länge eftersom det var otroligt varmt!! vi tog ut termometerna i solen och kom sedan tillbaka efter ett tag, då visade den på hela 39 grader! helt otroligt väder det har varit de senaste dagarna!

därefter blev det en sväng förbi med min älskling och joel till en vän som hade fest. kvällen avslutades med ett x antal timmars prat på min älsklings bakgård, riktigt trevligt var det!

nu ska jag strax iväg till gymmet!
hörs




rolig nyhet

- Frida
Snacka om att vädret verkligen kan vända, det har hela dagen varit strålande sol och väldigt varmt. Men så fort vi hade ätit klart middag hemma hos mormor så började det mullra, blixtra och regna hur mycket som helst. Tur iaf att det slutade väldigt fort.

Det blev en runda på stan, fick med mig två par skor hem- ett par balerina och ett par högklackade som jag hade tänkt ha på studenten. Vi har även hunnit varit och handlat mat inför grillningen imorgon, så att allt är fixat eftersom att jag jobbar till 17.00 imorgon.

Just det, dom ringde tidigare idag från Lind3x inne i stan och frågade om jag ville jobba hos dom nästa vecka, självklart tackade jag ja och det känns riktigt roligt att komma in till dom också och jobba.

Näe, nu ska jag sova- blir som sagt jobb för hela slanten imorgon!

ljuuuuuvligt väder!

- Linnéa

direkt efter gymmet blev det hem till linda, där la vi oss genast på hennes baksida och solade! jag hade inte alls räknat med det här otroliga vädret idag eftersom väderprognosen visat något helt annat. därefter blev det in i duschen sen en promenad hem. nu väntar jag på att min älskling ska komma, vi ska möta upp min killkompis en snabbis på stan!

ikväll blir det grillning och kub med ett härligt gäng!

vi hörs senare!

strålande sol

- Frida
Idag kan man lugnt säga att det är strålande sol ute, kollade just på termometern och den visade 20+ i skuggan. Jag trodde aldrig att det skulle vara så varmt, men så fort jag tog en fot utanför porten så var det hur kvavt och varmt som helst. Den här dagen spenderas såklart utomhus, vi ska nu äta varsin toast och sen så ska vi dra oss mot stan. Efter en runda på stan så ska vi till bla skohuset och sen ska vi även handla mat inför morgondagens grillning. Vi hoppas att väderprognosen stämmer och att det blir 20 plus även imorgon, hade varit perfekt när man ska sitta på en uteplats och grilla.


14 maj

- Linnéa

dagen igår bestod av studsmatta, kast (övning inför yran), träning på volter, träning med linda (springer på i20), spelade mario party med olle, david och linda. kvällen avslutades hemma hos hanna med min älskling och viktor. vi såg hockeyn och tittade runt på utlandsresor!



nu ska jag till gymmet. vi hörs senare!

13 maj

- Frida
Har verkligen haft fullt upp hela den här veckan, och så kommer det att bli över helgen också. Jag har jobbat hela veckan och sen hade vi även en gala på skolan igår. Det var verkligen över mina förväntningar och dom hade lagat väldigt god mat måste jag säga.

Idag jobbade jag till stängning sen hann jag med lite mys m älsk innan emmy kom med bussen. Vi har nu varit runt och snurrat, har varit på en massa ärenden och vårt sista stopp gjordes i Obbola faktiskt. Nu åskar det som bara den, och det öser ner regn.

Imorgon blir det en runda på stan, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.








high on life!

- Linnéa

idag har jag och min älskling tagit sacko till djur magazinet, vi tog honom dit för att det var dags för honom att klippa sina klor. vi har försökt göra det själv men eftersom han blir väldigt rädd när det ska göras låter vi djur magazinet sköta det istället.

därefter lunchade jag och min älskling ihop sen blev kub, min första omgång för i år! det blev jag och amanda mot (hans syster) honom. det blev även en del studsmatta och träning på volter! jag har ett mål i sommar, att sätta en flickis själv innan sommar är slut!

nu har jag just umgåtts med min syster, hon har hjälpt mig prova ut kläder och skor till studenten. nu ska jag bara försöka få lite färg till studenten, man går trotsallt barbent!

nu ska jag snabbt slänga ihop lite bak till mammas kille som bara om någon timme reser hem till sin familj för någon vecka.

bild från förra sommaren!

vi hörs senare!




marabou med polka!

- Linnéa

för de som inte provat nya marabou med polka säger jag bara: prova den! den är helt klart min favorit just nu! tycker dock att marabou kan plocka tillbaka förra årets sommar choklad, marabou med jordgubbar!



nu har jag just kommit hem från min älskling. vi hann precis kratta klart det sista, tog endast 2 timmar idag! så nu är gården fri från löv!

nu hade jag tänkt slänga in lite tvätt i maskinen och sen ta en dusch. vi hörs senare!




grattis till världens bästa bror!

- Frida
Åh vad skönt att avsluta en hel dag med jobb på gymmet. Det blev mycket motion men även lite annat, skönt! Nu har jag precis kastat i mig lite mat, och ska nu iväg och träffa linnéa som jag inte träffat på ett tag, sen blir det iväg till min käraste bror som fyller 21 år idag, GRATTIS! Senare blir det iväg till älskipälski.

Nu ska jag läsa lite bloggar sen ringa upp linnéa. Lovar att det blir bätte och roligare uppdatering med bilder och sånt när jag sitter framför min egen dator där jag har tusentals bilder.

PUSS


I ain't gonna take shit for your mistakes, right back at ya!

- linnéa

dagen idag började med 4 timmars krattning med min älskling, vi tappade helt tidsuppfattningen och då var klockan plötsligt 5! då blev det med detsamma att möta upp linda för att träna, det blev 30 längder sim. därefter blev det hem till linda för att laga middag. nu ikväll blev det en långpromenad med sacko nere vid älven.

imorgon blir det möte vid 10 därefter ska jag styra upp saker och ting! senare ska jag träffa upp min vän tage på stan! vi ska planera lite inför yran!


smooothie!

veet vax

- Frida

Vi hade Veet strips på extrapris på lindex så jag var tvungen att prova dom. Jag kan säga er, köp aldrig dom. Det var de sämsta jag någonsin har provat på tidigare. Det hjälpte absoluuuut ingenting!


sockersöt

- Frida


aaaaahw!

10 maj

- Frida
Oj vad dagarna bara springer iväg, hann inte blogga igår eftersom att det blev utgång med ett härligt gäng. Idag däremot blev det jobb, sitter nu hemma och läser lite bloggar och ska alldeles strax ta tag i lite plugg. Här kommer iaf ett par bilder som togs igår, och i lördags.

lördag,grillning med familjen




söndag















underbart soligt väder hela helgen!!

- linnéa

dagen har bestått av att hjälpa min mammas kille med att hämta en soffa från jysk, krattat min älsklings gård (inte dålig träning kan jag lova, har träningvärk i magen! vi har även monterat ihop min älsklings studsmatta och grillat! marinerad majs och grillade bananer med choklad var inte dåligt!





grillning på nydala!

- Linnéa

nu har jag äntligen hittat mig en studentklänning som jag beställde igår! (lägger in bilder på den när den kommit). jag hade hittat runt på jag vet inte hur många hemsidor, tills slut hade jag 10 stycken som det stod mellan, jag fick hjälp av min älskling att välja den bästa!

dagen idag började med en runda på stan med min älskling och hans mamma, de handlade hans outfit tills balen!

supersnyggt!

därefter blev det träning med linda, det blev 30 längder sim. på måndag ska vi köra vattengympa, kanonbra träning! senare blev det då grillning med min familj och min älskling! vi glömde dock handla med oss min veggo mat så jag fick äta varma bananer med smält choklad!


min älskling vid grillen!


min mumsiga banan!


jag i en trägunga som jag hittade!


sacko blev glad när han fick i sig kycklingfilé!


8 maj

- Frida
ÅH, jag ska aldrig mer vara uppe så pass sent när man ska upp och jobba klockan elva dagen därpå. Jag har ju kommit på att jag behöver minst 9-10 timmars sömn om nätterna, och då är det minst.

Det var en kung kväll igår, vi drog som sagt till five! Riktigt trevligt och det fanns en del (nämner inga namn) som var väldigt fulla&glada. Men det är väl så det ska vara?

Håller uppe ögonen och är säker på att jag kommer somna direkt jag bara lägger mig ner- ikväll blir det bara lugnt och ladda upp inför morgondagen. DET kommer bli naajs!


ett antal veckor sen.

7 maj

- Frida
Hejsan på er! Det blev som sagt jobb idag också och ikväll blir det eventuellt utgång! Ska nu iväg och träffa sara en stund, ha en bra kväll!


Stek i solen!

- Linnéa

Det blev promenad med Sacko i det fina vädret, han fick sig ett bad och han hittade en död igelkotte som han tuggade på. Just nu så sitter jag här på min balkong med min sötnos och har just ätit bullar. Vi sitter här för att försöka få lite färg! Vi har även tittat på lite utlandsresor, det står mellan Alanya och Egypten! Mest av allt hade jag velat åka till Thailand men eftersom det är inbördes krig där just nu finns det inga resor förrän i oktober.. Men efter att ha tittat på Alanya och Egypten blev det mycket lockande!! Resan kommer bli någon gång i slutet av Augusti!!

Mina tjejkompisar frågade om jag skulle med på krogen ikväll men eftersom att jag var ute förra helgen blir det nog en lugnare kväll ikväll. Jag och min älskling ska tillaga marinad och kött tills imorgon, jag, min älskling och min familj ska ut och grilla imorgon (självklart tar vi med oss sacko!)



Vi hörs senare!

6 maj

- Frida
Hade tänkt att blogga igårkväll men jag var så förbannad att det var nog lika bra att jag inte gjorde det.

Jobbade idag igen, så hann bara hem en snabbis och sen iväg ut igen. Jag hade en massa att skriva men kommer för tillfället inte på någonting. Kanske bäst att återkomma imorgon istället, får se när jag får tid till uppdatering. Går i skola från tjugo i tio och sen jobbar jag till 19.10 och då är det raka vägen till min käraste så vi ser väl.

Här kommer iaf bilden jag pratade om, hur klänninger som jag köpte för under hundralapper ser ut. Återkommer med lite valborg bilder och annat smaskigt en annan dag.
Sommaren ser lovande ut, planerar lite road trips &det finns plats i bilen så bara att höra av sig.


oj, mycket bubblor kom med i bilden- men där är den iaf!

When life turns you around it's best to spin with it..

- Linnéa

humöret har gått lite upp och ner idag (det har blivit alldeles för lite sömn i natt) men efter jag pratat med frida blev jag genast på bättre humör! hon berättade om lovande planer på söndag, är redan taggad! jag sitter just nu och dunkar " garden of roses" samtidigt som jag jobbar med ett arbete. allt hade varit perfekt om jag hade haft mörk choklad här vid sidan av mig, jag måste verkligen springa ut handla det sen hehe!



nu ska jag göra klart detta arbete. sen blir det choklad och grey´s!


tttttagg

- Frida
Det blev som sagt en runda på stan med angelica, hittade en snyggggg klänning och en jeans volang kjol. Hade jag fått in bilderna från kameran i datorn så hade jag tagit kort så att ni hade ni också fått se. Kommer till pappsen idag, och då får jag eventuellt in bilderna via kortläsaren så har ni tur kommer det ut bilder på det jag köpt också.

Efter skolan pyser jag iväg till samme, eftersom att jag har en del plugg framför mig så passar jag på att åka dit innan middagen så jag får gjort så mycket som möjligt.

Näe, nu ska jag göra något vettigt. men ÅH så taggad jag är lillemor.......-HIHIHI




5 maj

- Frida
godmorgon alla fina, idag tog jag mig upp ovanligt tidigt och ovanligt lätt måste jag säga. I vanliga fall brukar det ta minst tjugo minuter innan jag tagit mig upp, men det börjar ta sig.
Sitter nu och har ännu en lektion utan lärare, Thorsten försvann precis men han är väl förhoppningsvis tillbaka innan lektionen är slut. Ska nu sitta och skriva på en marknadsplan om Lindex, lite krångligt men nu ska jag verkligen sätta mig in i det så jag får den klar någon gång.

Efter grafisk kommunikation har vi en håltimme på cirka två och en halv timme och då ska jag och angie ner på stan för att byta ut lite storlekar på det jag köpte på lindex igår.



å rets artist

- Frida
Jason Derulo, helt klart årets artist!





+ in my head, såklart.

hemska tankar

- Frida
Det blev en stressig morgon för mig imorse, eftersom att jag vaknade drygt fem minuter innan jag skulle iväg till skolan. Hade endast en lektion i skolan, och jag började som sagt att jobba redan klockan 13.00 och har jobbat tills 19.20. Har varit förbi min käraste mormor för att hämta en nackkrage, har jätteont i nacken så jag får hoppas att den hjälper. Någon som också haft otur är sammes bror som råkade ut för detta idag:

Skadades av elström

En anställd vid SCA Packagings fabrik i Obbola har skadats när han fick elström genom händerna.

Olyckan inträffade på tisdagen när en 21-årig anställd var i färd med att byta valsar på en plåtbockningsmaskin.
I samband med detta blev maskinen strömförande och mannen fick 220 volts ström genom händerna.
Polisen uppger att mannen fick lite ont i bröstet i samband med händelsen.
Han fördes till universitetssjukhuset för kontroll.

Som tur är så är skadorna lindriga och han mår bra nu, men tänkt vad som faktiskt kunnat hända. Hemskt detdär!

Nu ska jag sova, en ny dag imorgon och då är det skola&plugg som gäller för heeela slanten.

sista avsnittet imorgon, buuhu.


amerikanska pannkakor med min älskling!

- Linnéa








You seem like the type To love em and leave em

- Frida
ÅH, nu har jag hunnit andas ut. Direkt efter skolan fick jag kasta mig in i bilen och iväg på jobbet. Har nu först hunnit andas ut och även fått i mig lite mat. Trivs så otroligt bra med mina jobbarkolegor och själva jobbet!

Försöker nu åter igen få plugg gjort, sen hade jag tänkt se "Petra Mede's Show" om en timme. Har inte kollat på det tidigare, så hade tänkt ge det en chans. Efter de blir det nog sängen, imorgon har jag först skola och sen jobbar jag 13-19 så måste vara pigg och fräsch då.

Uppdate: ingen kamerasladd hittad....


S U M M E R
bror

grow me a garden of roses!

- Linnéa

jag känner att det verkligen varit en stressigt dag idag, knappt så att jag hunnit sätta mig ner för att äta innan jag skulle göra något annat. middag har jag iallafall just ätit, lite sent jag vet! men det blev otroligt gott, amerikanska pannkakor är verkligen något att rekommendera!

jag, min bror och min älskling tog ut sacko i skogen idag och det blev även hans första bad för i år! det kommer verkligen bli mycket bad med han i sommar, så mycket som han tycker om att bada!

nu ska jag iväg och handla åt min mamma.
vi hörs senare


underbart solig dag!

- linnéa

jag säger bara tack gode gud för att jag slapp betala en lärobok som var sen! jag hade fått en räkning på 500 kr men eftersom jag hittade boken och kunde lämna igen den blev det ingen räkning alls!
nu är jag och min älskling äntligen klara med hans sängram! vi jobbade hårt igårnatt men blev inte klara, tror vi kom i säng någon gång efter 3. men som sagt, nu är vi klara och jag säger bara, det blev skit snyggt!

nu ska vi strax till mig för att laga middag. det kommer bli amerikanska pannkakor!
sen blir det självklart efterätt, milkshake med blåbär och hallon!




min middag igår!
ungsbakade potatisklyftor med stark quorn röra och en sallad med frukt och grönt!


min älsklings middag igår!
ungsbakade potatisklyftor, quron röra och flintastek.
såg dock liite snålt ut här med grönsaker på min älsklings tallrik;)



nattprat

- Frida
Har försökt att göra så mycket plugg som är möjligt idag, men det går verkligen trögt. Det är svårt att hitta någon sorts motivation när man helst av allt bara vill ligga under täcket och kolla på någon bra film. Imorgon är det iaf skola som gäller, börjar dock 13.20 så har absolut ingen brådska att lägga mig så himla tidigt. Det är dock ett stort plus om jag kommer mig isäng hyfsad tid så att jag får många timmars sömn eftersom att det blir jobb direkt efter att jag slutat imorgon.

Pratade med emmy ikväll, om framtidsplaner och allmänt om livet efter studenten. Efter att vi pratat drygt två timmar så dog såklart min telefon och jag har nu letat i alla lådor efter laddaren. Satt mig ner i några minuter och verkligen tänkte vars jag hade den sist, och då slog det mig att jag som tur var hade den i en påse. Kamerasladden däremot är helt borta, blir tooookig när jag inte hittar alla kablar man måste hålla koll på. Speciellt när jag inte hittar kamerasladden, hade ju tänkt slänga in en ny header, men inte går väl det när jag inte ens får in bilderna i datorn.

Oj vad lätt det är att sitta och skriva av sig om precis ingenting, skulle nog kunna skriva hur långt som helst men ska inte tråka ut er av mitt vardagsprat alltför mycket idag. Så med det säger jag (snart) godnatt så återkommer jag någon gång imorgon.

PUSS


min balklänning

- linnéa

här har du bild på min klänning som jag ska bära på balen!








bilder från fredag och lördag!

- linnéa

i fredags blev det krogen med jessica, sami, rabin, therese och min älskling! jag hade aldrig trott att det skulle vara så fullt på självaste valborg, men det var det iallafall! jag stötte även på min vän hanna, kul att du dök upp!
tack för en super trevlig kväll!


jessica testar min systers ljuvliga skor som jag lånat. jag lovar att hon pussade på dom mer än en gång! ;)


rabin och therese!


sami och min älskling!

igår blev det ordentligt med bullbak med min älskling!
en plåt mockarutor och 120 kanelbullar!


en massa bulldeg!


min älskling penslar bullar!


en less jag efter flera timmars bak!


min älskling bakade underbart goda mockarutor!


jag på hugget då det ska bakas!


färdiga! nu är hela frysen full med bullar!

nu ska jag och min älskling städa klart hans rum så vi sen kan montera in hans nya sängram!
vi hörs senare.

pappas dag, idag

- Frida
Ja, som ni ser på min rubrik så är det pappas dag idag. Det ska såklart firas med good tårta! Vaknade för bara en liten stund sen, riktigt skönt att få sova ut. Idag ska jag plugga, käka tårta och ta miv ut på en promenad.

Näe, nu ska jag äta frukost och ta mig upp ur sängen. Återkommer förhoppningsvis med bilder idag om kabeln hittas.



ska dessutom försöka få upp en annan header, ingen avancerad men bara någon annan med någon ny bild. sen får jag &linnéa ta oss ut för att fota närmare sommaren!

sean kingston&justin bieber

- Frida


brist på fantasi (rubrik)

- Frida
Åh, det är så typiskt att man inte hittar kamerasladden när man har en massa bilder att bjuda på. Tog med mig kameran till farmor så har en hel del härliga bilder därifrån också. Fick ett léende på läpparna idag när jag såg att solen tittade fram kring middagstid.

Nu ska jag röra mig utåt, får se vad kvällen har att bjuda på! Ha en bra kväll allesammans : )


1 maj

- Frida
Förlåt för den dåliga uppdateringen från min sida, kan inte minnas när jag var så dålig på det sist. Jag har haft fullt upp med det ena och det andra, valborg igår blev så jävla lyckat. Jag hann träffa alla mina käraste och i slutet av kvällen hamnade vi på pipes, för första gången för mig.

Hinner inte riktigt skriva precis om kvällen nu, vi ska nämligen iväg till farmor så återkommer senare idag om kvällen :)


(bilden är inte tagen igår.)

RSS 2.0