Lördag

-Linnéa
tänkte bara upptatera lite snabbt!
berättar om gårdagen senare :) nu blire iaf göra sig i ordning lite snabbt för att sen möta upp lina och cicci! dagen ser ut som så att jag ska till linda i sörmjöle med några och grilla.
ha en bra dag!
puss!

Torsdag!

-Linnéa
nu sitter jag här hos frida och vi har såklart just käkat ben&jerry´s half baked. finns det något godare(?)det blir iaf just sova. måste få ordentligt med sömn så jag klarar matte nationella B imorgon! jag bara hoppas på att jag kommer fixa det! efter provet blir det lite snabbt ner på stan för att senare dra till frida och fixa allt inför yran. jag kommer att spela med laget "ulta ultra tiny" på bräntis runt 5. vad som händer efter återstår att se!

vi såg just på vädret att det kommer blir kanon bra väder hela helgen men framför allt på söndag. upp mot 30 grader!!!!! då blir det verkligen stek i solen tsm med frida och ben&jerry´s. hehe!

nu blire sova
natti!!

try it!

www.fjortispoang.se

själv så är man 23,7% fjortis. intressant!
frida: 21,3% fjortis
krille: 32,5% fjortis HAHHAaaaaaaaaaaaaaa! ;]
frida.R: 26% fjortis
jessica reina: 61,6% fjortis. du leder;)

fler bilder från modevisningen










JC gänget!














Det här är lite bilder som Alma just skickade över till mig.=)


filmerna från modevisningen

hittade just filmerna från modevisningen i lördags!

del 1
http://www.youtube.com/watch?v=0fGKWnokvjs&eurl=http%3A%2F%2Fcatharinamodell%2Eblogg%2Ese%2F&feature=player_embedded

del 2
http://www.youtube.com/watch?v=uunKXZhNQwg


verkligen kul att få sig själv såhär efter!

bilder från kulturnatta!

de togs otroligt mycket bilder före,under och efter modevisningen som jag var med i på kulturnatta. här kommer iaf några bilder som min kompis flippa tog! :)

super cool sminkning, klädsel och frisyr! kan det bli bättre(?)(!)(!)

lite längre ner kan ni se "snurren" jag gör tsm med en kille på uppvisningen. alla modeller var uppdelade i olika grupper där man var ca 6 i varje grupp och jag hamnade i "jcgruppen" där jag fick bära super tuffa kläder från jc. vi hade en speciell korografi som vi skulle utgå ifrån. men lite eget fick vi såklart oxå komma upp med. så jag och en kille gjorde en snabb dans uppe på scenen. jag kan lova att jag var mer en nervös innan jag skulle upp. men väl där uppe gick det hur bra som helst! jag var mest nervös över att jag skulle ramla eller något liknande när snurren skulle göras eftersom jag aldrig övade med klackar, men det hela gick super!






















fler bilder kommer snart!!
skriver senare. puss!

tisdag tsm med naima<3

-Linnéa
dagen har varit uuunderbar! kommer runt 10 minuter sent på morgon och tänker att det ska bli kul att träffa folket i klassen man inte sett på ett tag. jag kommer in och där satt 5 pers och läraren. förvånad blir jag (vilket jag inte borde bli eftersom det är jämt så) och skrattar lite tyst. ann som vi har i lektion 2 på morgon kommer in och meddelar något som jag dock inte hann uppfatta och passade även på att påminna om provet som skulle vara 20 min senare. vare någon som pluggat? nix.. var det någon som visste att vi hade prov? nix.. var det någon som redovisade på lektion 3? nix.. jag blev utskickad under provet så det var lite trist, men var lika bra att se det som en bra sak, jag slapp lärarna som jag är så sjukt less på just nu!!

efter skolan blev det en snabbis ner på stan tillsammans med naima. sen gick vi förbi mig för att packa träningskläder och badkläder till iksu. vi hade riktigt kul! jag orkade inte mig själv på hemvägen,jag ville bara lägga mig mitt på gatan för att skratta åt mig själv för att jag är så kass, och åt naima såklart! helt klart, du gjorde min dag!

nu ska jag sova så att jag orkar mig upp imrron!
natti!

måndag kväll

-Linnéa
nu sitter jag här hos frida och vi har just pluggat, eller försökt iaf.. frida har fått en del gjort men jag däremot, haha det ska vi inte ens gå in på! till plugget har vi har käkat ben&jerrys såklart och lyssnat på låten milow - ayo technology.

nu ska vi försöka komma upp med några ideér inför yran, vilka kläder som ska bäras och så. jag hade då tidigare ett lag "kalashnikov kamraterna" men ett annat lag har snott mig så¨jag kommer att spela där ist! nu taggar vi!!

godnatt på er!

måndag!

kom till skolan och hade tydligen bara en lektion idag. så det blev bara hem och äta efter för att sedan möta upp frida för att gå  tsm till hennes idrott. det blev vollyboll där jag blev tillfrågade om jag ville vara med, det hade jag gärna varit om jag haft ombyte. min klass hade endast en termin idrott fast 3 gånger i veckan första året, så det är lite tråkigt utan idrott. varmaste dagen hittills (?) det var iaf otroligt varmt idag!

jag och frida träffade ida idag så vi kunde få resterande blider från festen i onsdags!

      













                 

som ni ser så hade vi det riktigt crazyyy!

nu ska jag och frida plugga och käka ben&jerrys!
kram

kulturnatta!

-Fredag
blev övernattning i kassjö hos M. grabbarna började med rövdunk medans tjejerna stekte i solen. sedan blev det matlagning, bastu för grabbarna ännu mer stek i solen för tjejerna och poker. kvällen avslutades med film men inte för min del eftersom jag hade migrän så jag fick mig en egen säng att vila i. det blev då inte bättre, sov inget på hela natten och huvudvärken släppte inte förens eftermiddag nästa dag. men en riktigt trevligt fredag var det!


-Lördag
känner att jag inte alls har haft bra koll på läget den senaste tiden! jag var verkligen stensäker att det var fredag idag! jag har inte sovit något alls i natt, kände mig inte alls trött så har varit vaken ett bra tag nu. hur som helst ringde H som anordnat hela modevisningen kl 10 ida och frågade om jag var påväg. allt stod stilla för ett tag och jag försökte tänka efter vad H menade. efter att det varit tyst ett tag sa H, "det är ju idag, modevisningen är idag".
"idag??!?!!!! är det lördag idag?? shiiiit, jag skyndar mig så fort jag kan!" hur lyckas man? jag som varit supersäker på att det var fredag tog allt bara lungt tills H ringde. då blev det bara hem direkt och in i duschen för att sedan skynda iväg till idun. där har jag varit idag mellan 10:00-21:00 för att ha fått allt fixat till modevisningen. hår, smink och kläder blev super läckert på alla! självklart kommer det upp massa bilder som togs under dagen! halvtimme innan man stod förberedd nedanför scenen började det känns ordentligt nervöst! men allt gick som en dans på rosor väl uppe på scenen. det kändes riktigt bra så jag är nöjd!

nu ska jag sova!!!
godnatt!

onsdag!

-Linnéa
igår var det kalas och självklart hade man hur trevligt som helst! I hade fest på teg där jag och Frida stannade hela kvällen. det togs en massa bilder under kvällen, jag försökte fly så gått jag kunde från kameran men gav upp efter ett bra tag! så här kommer lite bilder från igår. som ni kanske ser så hade vi det riktigt trevligt!

            

nu ska jag göra annat. puss!


tisdag!

-Linnéa
då har man provat ut alla kläder till modevisningen. jag kommer att bära kläder från JC, mer säger jag inte! kika ist förbi på kulturnatta kl nio om ni vill se en tuff modevisning! smycken och skor ska provas ut imorgon sen är hela outfiten klar! jag hoppas på en super tuff sminkning och frisyr! förstår dock inte hur jag ska hinna med morgon dagen för att den ska bli så bra som möjligt, men det löser sig nog!

har inte haft någon tid alls idag till att plugga. så hade tänkt sätta mig ner nu och plugga så att jag har någon chans att klara provet i engelska affärskommunikation imorgon.

bilder kommer självklart upp från modevisningen!

hare, puss!

måndag!

-Linnéa
har haft rep hela kvällen inför modevisningen som kommer vara på kulturnatta. repetitionen gick bra, var bara mycket man skulle ha koll på och mycket tider att passa för att prova ut kläder osv. modevisningen kommer hållas på kulturnatta kl 9 på rådhustorget.

jag har ingen skola imorgon så det känns skönt! helt slappt kommer det dock inte bli eftersom jag har prov på onsdag, så en del plugg får man räkna med. sen är vi ju alla lediga torsdag& fredag så det kan inte bli mycket bättre än så!

nu har jag äntligen lärt mig vad laget heter som jag skulle spelat med i yra. "kalashnikov kamraterna" heter vi tydligen. laget kommer att bära militärkläder och brosan sa att "kalashnikov" är ett slags vapen vilket jag inte visste men det låter ganska logiskt med tanke på att vi ska bära militärkläder. jag kommer inte vara med så en reserv kommer att ta min plats men jag kommer självklart vara stöd till laget!

There is no love without forgiveness, and there is no forgiveness without love. To forgive is the highest, most beautiful form of love. In return, you will receive untold peace and happiness.

nu ska jag iaf börja plugga lite.
godnatt!


helg!

-Linnéa

fredag
helgen har varit riktigt trevlig! i fredags blev det brännboll, ingen hade sagt något om fyllebrännboll men kul var det! tanken var att alla skulle ses 6 men B som styrde ringa och meddelade att det hela blivit framflyttat till 8. jaha.. då var man färdig kl 6 och skulle inte ses förens 8 och jag kände mig alldeles för rastlös av att sitta hemma yttligare 2 timmar. så jag tog en promenad till L där vi hade riktigt trevligt "girl talk" haha. klockan blev 8 och 2 timmar kändes plötsligt som 10 minuter. jag och L kommer då till i20 och upptäcker att B som styrde inte var där så det var bara att plocka upp telefonen och ringa. "eeehh.. hee heej.. jag kommer snart jag ska bara träffa en gammal kompis". och inte kunde B ta med sin kompis för att spela brännboll.. eftersom alla var taggade på brännboll blev det bara att hämta trät och bollen som då B hade. inte orkade man vänta på att B skulle dyka upp. jag menar, "snart" kan bli upp mot 2 timmar hahha. hur som helst lyckades jag och L få tag i både trät och bollen. så brännboll blev det! jag var dock inte med så jag och A blev domare. Det roligaste under kvällen måste helt klart ha varit när M satsade på en homerun och ramlade ist med huvudet rakt ner just innan sista konen. kan inte beskriva hur kul det såg ut!

kvällen fortsatte vidare till S som hade party, alla var ordentligt kalas när man kom dit! där satt man och diskuterade om allt och inget tills klockan blev sent. förstår inte hur det kunde vara så otroligt varmt runt 1! vi satt självklart ute på bakgården för att det var så bra väder. det var iaf kul att träffa både nytt och gammalt folk. senare blev det promenad till L som inte alls bodde långt ifrån festen. där diskuterade vi hur kvällen varit. sist men inte minst tog jag, E och B en promenad till stan. lite orolig var man över att få hem B men det var inga problem! helt klart nöjd med min fredag!

Lördag
tanken var att min lördag skulle börja med plugg, men det gick verkligen inte. så jag spenderade ist dagen tsm med L och C. vi hade såklart tjejsnack! men lagade även mat och gjorde oss i ordning för kvällen. Vi skulle egentligen vidare direkt från L men eftersom jag glömde lite saker hemma fick jag lov och springa hem och passade då även på att ta ut brosans hund. just när jag kommit ut mötte jag L och C som var påväg till mig. jag sa att jag bara skulle ut med hunden en snabbis. gick endast några meter innan hunden smet, japp du läste rätt! andra gången.. hunden ville åt ett håll och jag åt ett annat så det slutade med att hunden fick som han ville. jag som då haft så bråttom ut med hunden hade inte alls tänkt på att spänna fast kopplet ordentligt så när han drog åt sitt håll kom han lös. L och C satt endast en bit bort så jag sprang dit och förklarade att hunden smitit. jag och L började springa i hopp om att hittade han men det gick inge vidare. så det blev bara att ringa polisen för en andra gång och förklara läget. som tur var hade han inte alls hunnit långt innan polisen ringde tillbaka. det var ett par pensionärer som suttit på en restaurang och sett en hund springa förbi utan koppel. dom hade iaf lyckats fånga han och ringa polisen. och inte heller denna gång vet brosan något alls. ni kanske förstår hur kass hundskötare jag känner mig. tveksamt om jag törs gå ut med han igen. hahahhaa

kvällen fortsatte iaf till baggböle med ett gäng där vi satt hela kvällen och natten och grillade, sjöng, lyssnade på otroligt duktiga grabbar som sjöng och spelade gitarr. blev dock inte så mkt prat för min del men det var riktigt trevligt!  kom hem runt 2 och var riktigt trött. var otroligt skönt att få sova ut!

Söndag
sov till 1 för att sedan träffa frida. vi hade riktigt trevligt! förutom när jag slog huvudet. vet inte riktigt hur jag lyckades men jag skulle iaf ta mig ner från en lekställning och det slutade med att jag fick en ordentlig bula och ett jack i pannan. misslyckad! hahahha. så kan inte säga att det är speciellt vackert med en stor bula i pannan. hur ska jag lyckas gå till skolan imorgon när jag ser ut såhär? (?) :O

helgens sjukaste dialog:

-vilka är det som kommer ikv?
L rabblar upp en massa
-ska E dit?
-ja?
-hm.. den kvinnoknyckarn..
japp, då har man nytt smeknamnet till E då. sorry, men det var så klockrent!



nu ska jag sova.
godnatt!


fredag!

-linnéa
hade endast en lektion idag så kände att det var lika bra att skippa den. ist för att vakna 6 varje dag som jag gör på vardagarna blev det sovmorgon till 11. kom hem runt 12 igår natt (?) så det var riktigt skönt att få sova ut! idag blir det träning inför yran. men först och främst måste jag plugga.. jag vet, det är sjukt!
puss!

12/5

-Linnéa
fick sluta 12 idag för att fortsätta med arbetet hemma som ska vara klart imorgon. så det blev bara att äta lunch i skolresturangen tsm med kikki sen promenera hem. imorgon blir det sovmorgon till 1!

cheerleadingen& jobb i sommar är fixat! det kan nog inte bli så mycket bättre än såhär!

vädret igår var bara såå underbart! blev brännboll på nolia runt 8 med otroligt bra väder! jag spelade dock inte eftersom jag då just kommit från mitt möte med träningen och var less efter alla promenader. så jag fick bli bollkalle haha

nu ska jag iaf börja plugga inför mitt prov som jag ska ha på måndag i projekt&företagande
puss!

10/5

-Linnéa
otroligt skönt att det blev en lugn helg efter veckan! fredagen spenderade jag tillsammans med linda och vi såg filmen"låt den rätte komma in" hyrde den mest för att vi hört att den fått väldigt bra kritik. kan egentligen inte svara på om den var bra eller dålig eftersom jag halvt somnade 4 gånger. gick verkligen inte att hålla ögonen öppna! det blir iaf definitivt att ge filmen en ny chans. lördagen blev det först en sväng på stan för att sedan promenera till frida. vi fixade oss sen kom hanna och hämtade oss. kvällen började hos ida där vi var ett gäng och såg robinsson. sen runt 9-10 tiden fick vi iden om att spela brännboll. vi ringde lite folk och vi alla samlades sedan på nolia men inget brännbollsträ kunde vi hitta. så det slutade med att vi spelade fotboll. kvällen avslutades i en lekpark där vi hade hur trevligt som helst!
idag har jag först varit på övning inför modevisningen inför kulturnatta, hur kul som helst! dagen fortsatte med frida. vi solade, käkade, pluggade och snackade om allt och inget. kvällen avslutades med ben&jerrys och vi ska just gå i säng, så godnatt!


hp2 kammar! grattis!!

-Linnéa
redovisningen idag gick jätte bra! alla i min grupp var verkligen hur nervösa som helst men det gick som sagt jätte bra! det var faktiskt inte så farligt som jag föreställt mig. det var 4 jury och 2 lärare som lyssnade och antecknade undertiden vi redovisade. tror det var 6 grupper sammanlagt; 3 grupper från handels och 3 grupper från hotell&restaurang. detta är ett arbete vi jobbet med i ca ett halv år (?) där tanken var att skapa en affärsplan för ens produkt respektive tjänst. det fanns då 2 pris: etta pris var 2000 kr och 2:a pris var 1500 kr. min grupp vann! är riktigt nöjd med arbetet och framförandet! 2:a pris gick till nadja, naima och malin i min klass och kikki,antonia och cicci vann äran för bra framförande. vilket resulterar att hp2 kammat ordentligt! fyfan så bra vi är!! bra jobbat hp2!!!!

nu måste jag verkligen ta tag i novellen och göra klart den, den ska vara inne innan 12 inatt. vill gärna hinna klart innan så att skåne kan få någon sömn inatt;)
sov gott!


galen biltur!

-Linnéa
Min grupp i projekt&företagande satt ute i solen på lunchrasten för att spendera tid till att plugga in allt vi ska skulle säga inför redovisningen vi hade idag. tror vi hann sitta i solen runt 5 min innan jenny kom och sa att vi skulle hämta upp en kille på forslunda. "vi pluggar i bilen ist, det går lika bra" säger jenny. ungefär efter halva bilresan upptäcker jenny att det är kul att göra köra lite vilt i svängarna. jag som då sitter i  baksätet flyger från ena hållet till det andra. när vi plockat upp killen blir bilresan hem lite säkrare eftersom vi satt tre i baksätet och det fanns då inte lika mycket utrymme att röra sig på. när vi lämnat av killen satt jag då i mitten av baksätet och hade inget bälte. försökte flytta mig till utkanten av bilen för att kunna sätta på mig bältet men det gick verkligen inge vidare eftersom jag flög undertiden från ett till ett annat håll. när jag äntligen lyckats flytta mig till utkanten av bilen för att sätta på mig bältet kommer en tvärsvängning där jenny gör det lite extra kul, och jag då som satt utan bälte flög från ena utkanten till den andra och dunkade huvudet rakt in i bildörren mittemot. sandra börjar skrika att jag börjat blöda näsblod och att vi måste stanna. jenny skriker "nejnej, inte i bilen! du får inte bloda ner min bil." jag hade först lyckats flyga rakt in bildörren och sedan hamnat på golvet i bilen. hur jag lyckades vet jag inte rikigt, men galet var det! 2 min hann gå innan jenny stannat bilen och fått ut mig. var ner blodad i hela ansiktet och på händerna. vet att det egentligen inte ska vara kul alls. men vi alla skrattade som galningar! jag var även tvungen att "visa upp mig" till svenskaläraren för att ha någon andleding till att vara sen. och ja, alla i klassen skrattade åt mig! det värsta måste ha varit åksjukan efter den så kallade "bilresan".

sen kan jag oxå säga att det blev inte mycket plugg i bilen, inte lätt när man flyger runt som en tok! hahha. blir nog lugnare bilturer framöver.

godnatt

-Linnéa
idag blev det fika på stan och bio tsm med frida. vi såg state of play, helt okej film(= måste varit flera månader sen jag träffade henne. vi hade iaf riktigt trevligt! café måste vara bästa stället för att diskutera allt som hänt och kommer hända!

nog bäst att hoppa i säng nu så jag orkar mig upp imorgon.
godnatt!

suck..

-Linnéa
Då är det sista lektionen för dagen, engelska affärskommunikation. vi skulle lämnat in en uppgift som ingen gjort(?) förstår inte att jag är förvånad haha. iofs har jag gjort den men alla andra har fått en ny chans att göra den.

har inte hunnit snacka med min lärare i detta ämne ännu (läraren som ringde hem). ville ta diskutionen på lektionstid eftersom jag har ingen tid efter vi slutat. men läraren klappade mig bara på axeln och sa "vi tar det efter lektionen, du och jag har lite att prata om". jag säger bara fuck mina handledare!!!!

dom ringer hem till morsan för att dom inte vågar prata med mig (?) ringer hem i hopp om att tro att min mamma vet mer om mig än vad jag själv vet (?)
suck.. när ska dom ge sig? ska det vara så jävla svårt att fråga mig vart felet sitter? för uppenbarligen verkar det som om att det är något fel, varför skulle dom annars ringa hem?

orkade inte ta det med min morsa eftersom det är mellan mig och mina handledare. mina lärare kan inte ens försöka vara lite förstående. fan vad less man blir..



info&layout

-Linnéa
nu sitter jag på en lektion som heter info&layout. skulle just börja med mitt säkerhetstest då datorn gick i vänteläge, lyckat.. min dator kommer att dö om ca 5 minuter eftersom jag har inte något batteri och ingen har en laddare att låna ut. hm vad ska man då hitta på i 20 min undertiden alla andra sitter och gör prov.. sova?

är iaf super nöjd med att min grupp hann klart med affärsplanen i tid! ett helt jävla häfte med papper som ska in imrron och vi hann med allt idag. bra jobbat!

nä nu dör min dator vilken minut som helst så hej så länge!

onsdag

-Linnéa
nu sitter jag här på min första lektion, branch&produktkunskap. mitt arbete ska tydligen in idag!! stress! onsdagar är dagarna då jag har låång lunch och långa raster. tiden läggs då oftast på att halvsova i korridorerna eller slöa framför datorn. men inte idag, imorgon är det redovisningen för juryn i projekt&företagande så allt måste sammanställas och även måste en planering läggas på hur vi ska formulera allt till juryn. kommer nog bli kul bara man hinner klart med allt i tid!

b var förbi igår för att hämta pengar till brännbollsyran. jag hade tidigare blivit tillfrågad om jag hade lust att vara med, självklart svarade jag ja. tror inte jag tänkte så långt när jag svarade på den frågan. jag menar, hur kommer det här sluta? ;O kan inte minns sist jag spelade brännboll. det får väl gå som det går antar jag.

nu ska jag fortsätta med mitt arbete innan läraren kommer förbi och ser att jag gör annat.
puss!

sinä<3

hp2<3

-Linnéa




från 31 till 15. vi blir bara färre och färre, nu är det endast en kille var i klassen men klaga ska man verkligen inte göra! iaf inte när man har en klass som min, skönaste klassen och bästa sammanhållningen!! varit  allt från brottning i klassrummet till att ignorera lärarna totalt. vi har till och med fått lärana att gå ut gråtandes från lektioner. vet att det låter illa men går man hp2 så förstår man. ni är skälet till varför man orkar med skolan överhuvudtaget.

kan inte sluta lyssna på låten collide med chris lord-alge. den är så bra!

nu ska jag iaf göra mej en stor kopp grönt te och äta vegitarisk paj som lillasyster just gjort och hoppas på att huvudvärken släpper. har hört att kaffe ska lindra lite men har ännu inte lärt mig att dricka det. sen blir det även skriva klart novellen.
kram!



kaikki tuntuu niin hyvä sinun kanssa<3


bläää

-Linnéa
sitter nu på min sista lektion för dagen i svenska b. jag har just börjat skriva på en novell som ska in på torsdag. jag har valt att skriva om en människas kamp genom förintelsen, livet i ett förintelseläger. kanske inte det roligaste men intressant kommer det att bli!

lektionen började iaf med att alla i klassen "gömde" sig i grupprummet för att få läraren att tro att alla hade gått hem. detta för att de 2 sista lektionerna innan valborg skippade alla, (en av dom var en svenska lektion.) så det fick bli en repris. förstår egentligen inte varför läraren blev så sur, men kul vare. ;P

trodde att jag slutade 3 idag.. ska möta upp M kl 4 då jag slutar så det kommer bli mer än stressigt. sen har det just börjat regna, fuck jag har inget paraply med mig.. inte nog med det har jag värsta huvudvärken någonsing. kan nog inte bli bättre...

ska nog fortsätta med min novell nu så den kommer in i tid.
puss på er!



Tisdag!

-Linnéa
sitter nu på en lektion i branch&produktkunskap. jobbar med mitt projektarbete vilket är choklad. hur jag ska få ihop runt 15-20 sidor vet jag inte riktigt men det måste bara gå! vi jobbar även med ett ämne som heter projekt&företagande där vi har ett arbete som ska redovias nästa vecka för några jury. jag är en grupp med 4 där vi ska skapa en egen affärsplan osv. den grupp som kan övertyga juryn bäst om att ha bäst affärsidé osv vinner 2000 kr. min grupp har med gamlingar att göra så vi fick lov att ringa några samtal till äldre för att få svar på en enkät som vi gjort. tror vi ringde runt 10 stycken tills någon svarade. när någon äntligen svarade hörde hon inte vad vi sa, så det blev bara att lägga på och ringa igen. då kom vi till en tant som var runt 90. och visst, vi fick svara på det mesta men hon började snacka om massa annat + att vi fick hålla telefonen ca en halv meter ifrån örat eftersom hon skrek så fruktansvärt. nu ska man bara härda 12 minuter till sen är det lunch! åt frukost runt 6 så är vekligen hur hungrig som helst!
puss

så sant så!

Tjejer ; Kopiera den här listan. Även om några punkter i listan kanske inte stämmer för dig, så kommer killarna ändå att fatta poängen. 20 saker killar måste veta om tjejer: 

1. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

2. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

3. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen någonsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut, och då ligger du risigt till!

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

6. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

7. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant. De flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne enda till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga . Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte helt tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.

14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över var ni ska gå, om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

16. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara att göra mer ont om du drar ut på det.

18. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

19. Memorera hennes födelsedag för guds skull!

20. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror. De flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

lyckat..

-Linnéa
på senaste tiden har jag märkt att min dator inte fungerat som den ska. tog den till teknikerna idag och det visade sig att datorn inte är min utan kikkis, den har även aldrig ominstallerats så inte konstigt att den inte fungerar som den ska. hur vi har lyckats med det har jag ingenaning om. nog har jag tyckte att det varit lite skumt att alla mina mappar, dokument, bilder och spotify bara försvunnit, men trodde det var min datorns fel men tydligen inte. nu sitter jag här på en lektion i info&layout och hoppas på att kikki ska dyka upp så vi kan byta tillbaka datorer. haha

idag går jag till 3, hur ska man stå ut? är redan less.. efter skolan blir det ner på stan och träffa joakim. tror det var sportlov då vi sist sågs, så det ser jag framemot!

nu ska jag iaf försöka anstränga mig lite. fick just ett häfte med uppgifter av min lärare som ska in, suck..


hur vet man att man vet/vill något säkert? man brukar säga "ge det en chans och se vart det leder". men hur kan man göra det om man inte vet. tanken slog mig när jag började tänka på allt som jag varken vet ett ja eller nej på..


less!!!

-Linnéa
orkar inte att det ska vara såhär mer, det är alldels för långt kvar.. har tänkt på olika orsaker till varför det är såhär men aldrig riktigt insett varför det är som det är just nu. fast igår kom jag på, det kan inte vara något annat.. hela maj och juni kvar.. vilket är resterande tid av skolan innan sommarlov. hur ska jag klara av att ta igen allt? har verkligen ingen motivation eller ork kvar. fast jag antar att det är värt allt besvär i sluändan.

känner på mig att skoldagen imorgon kommer inte vara den bästa, måste ta och snacka med mina handledare, urch jag får en rysning av att bara tänka på dom. fast det är iosf inte alls långt kvar till sommarlov så jag tror nog att jag lyckas stå ut. hade nog aldrig gått om jag inte haft den klassen jag har. ni är guld värt!

morsans förslag om att jag kan göra mitt sista år i helsingfors låter underbart. men är det verkligen så underbart när man tänker på allt annat? att bara lämna allt här, ska fundera över det men tror inte det kommer att hålla.

ska försöka att göra det bästa av situation just nu och se vart det hela leder.

life ain't beautiful without you

Lördag!

-Linnéa
igår blev det filmkväll hos linda med några. vi såg "mirrors". den var bra men fan så rädd man blev! tanken var att det skulle bli en tidig kväll för att vara stöd till linda på idol idag. men vi kände att vi hade ingen ork alls när vi vaknade eftersom vi somnade alldeles försent.

kan inte sluta tänka på igår när vi alla satt spända framför skräckfilmen. filmen visade lite snabbt en liten mus springa över ett rör (just innan och efter detta var det hur spännanade som helst) då plötsligt börjar E nynna på denna låt eftersom när han såg musen kopplade han direkt till denna video, (fråga mej inte varför) kanske svårt att förstå hur kul det var. men fan så alla skrattade! plötsligt var det inte alls läskigt längre utan bara roligt. den här låten måste minst ha upprepats 10 gånger efter detta på samma kväll haha.
http://www.youtube.com/watch?v=SMWi7CLoZ2Q

nom nom nom nom nom nom nom
kan inte sluta skratta åt det här

nu ska jag iaf skynda mig över till jessica på haga. ska försöka få i mig en kopp kaffe innan för att hålla mig vaken. får se hur det kommer att gå haha.
puss!

helg!

-linnéa
valborg blev i sunnantorp tsm med ett trevligt gäng! det blev halvt grillning, inte så lyckat haha. det blev sitta ute ett bra tag tills man tappat känseln av kylan, då lyckades vi dra in folket i värmen. vi rökte vattenpipa, pratade om allt och inget och såg en skräckfilm. tror nog att det endast var runt hälften som såg  hela filmen, resten hade händerna för ögonen eller så hade dom somnat. trodde det skulle bli hem tidigt dagen efter så jag och linda tackade nej till mat för att laga mat när vi hade kommit hem, men hem kom vi inte tidigt kan jag lova.. vi alla låg och stekte runt 5 timmar i solen, min bränna är inte att leka med! ( jag ser ut som en tomat). linda och jag kom fram till att vi inte hade ätit på över 24 timmar. mycket energi i kroppen hade man inte sen att vi låg i solen i 5 timmar gjorde det hela inte mycket bättre. visst brun blev man fast hade ordentlig huvudvärk efter det. när klockan blivit fem var det dags att åka hem, tror inte jag sa ett enda ord på resa hem eftersom jag var så trött och tom på mat. det enda jag kunde tänka på under resan hem var mat! det första vi gjorde när vi kommit hem var att beställa pizza. självklart blev det något krångel med det så vi fick vänta 10 minuter extra, jag lovar jag trodde jag skulle dö! efter maten var vi så gått som återställda igen, då blev det grillning och kubb nere vid älven tillsammans med trevligt folk. eftersom anna hade till och med tagit med sig täcken till älven + att vi hade en brasa så kunde det inte bli mycket bättre. där satt vi tills vi eldat upp all ved sen blev det film hos anna. självklart hyrde jag och anna en skräckfilm fast hälften inte alls var sugen på det, det blev "barnhemmet". filmen var bra och anna lyckades skrämma upp alla i rummet, bra jobbat! kvällen slutade med en promenad tsm med bull hem. eftersom jag inte sov nästan alls på valborg så var det otroligt skönt med sömn i natt. kanske inte det bästa att sova borta hela dagen men jag klagar inte. nu sitter jag här i sörmjöle tsm med linda och planerar kvällen. nu ska jag göra annat.
later!

RSS 2.0