Freeeedag

Christina -

Hey guys, vaknade ganska nyss så sitter och äter lite frukost nu haha. Igår var jag på bio med Sonny och Chrille, vi såg på Max Payne. Den var faktiskt ganska bra! Och ikväll ska jag vara med Sonny, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi får väl se vad som händer hihi.
Ååh, snart är det slut på lovet.. Då börjar praktiken på Åhlens i 6 veckor. Det kommer säkert gå bra hoppas jag, dom där veckorna kommer typ gå snabbt, i hope so. För jag vill ha jullov nu hehe och då ska Pappa och Veronica till Thailand. Fast det är väl lugnt, var ju där med mamma i sommar och då var vi där längre sååå ;)
Nej nu ska jag dra och dryga framför tvn, måste göra mig i ordning också.

heey=)

-Linnéa
mitt minne är ju kasst, men minns jag rätt skulle jag träffa min "bror" idag, för sist vi träffades blev stämningen ganska konstig mellan alla. vaknade iaf av att jag fick ett sms av christian (min bror) att han skulle vara framme hos mej om 20 minuter. jag skickade bara tillbaka att jag nyss hade vaknat. han kom förbi och lämnade några grejer sen drog han. eftersom jag nyligen kom på att jag skulle vara med han idag vilket inte blev av, känner jag mig väldigt dum. förlåt..
har iaf hunnit med mycket trevligt på lovet, så kändes bra att göra gårdagen till en lugn dag . var redan trött runt 9 men kunde inte låta bli att se avsnitten av one tree hill som min syrra skickade över! Innan jag skulle sova blev det att prata med en person som alltid får mig på bra humör. blev rekord, vi pratade i 3 timmar och 10 minuter precis. jag har iaf något underbart bra att se framemot!

- skenet kan bedra
inte när det kommer till dig, du är bara för söt! ge mig ditt leende!


imorgon blir det att träffa evelyn och frida, spakväll,äta gott och se någon bra skräckis! bilder kommer upp imorgon kväll(= kram!


Having fun? cuz i dont

Christina -

Har nyss kommit hem. Varit med några kompisar och bara chillat framför tvn, såg på Greys!
Alltså jag känner mig väldigt depp just nu, jag har varit på så dålig humör. Jag vet inte varför.. men jag blir lätt sur för ingenting, så passa er tss. 
Och vad ska man göra nu då? jag har så jävla tråkigt.. så jag orkar inte skriva så mycket just nu.
Ouch, syrran ville se på en film med mig nu, så det får väl bli så :P

Får väl skriva mer sen om lovet och så vidare!

Bio!

-linnéa
Igårkväll blev det bio, patrik 1,5 med jessica,frida,frida,parvin,christian och jag. typ fullt i bion så vi blev placerade längst fram fick typ nackspärr. filmen var iaf sjukt nice. kunde fan inte sluta skratta, klockren rätt igenom. fast blev ändå depp hörde att jessica grät en gång, så sorligt vare.. men verkligen en film som jag rekommenderar om man inte sett. stämningen var ganska weiird mellan alla, beror nog på kominationen av folk. var iaf underbart att komma hem och få sova i sin egen säng, känns som en evighet sen! fick sova ut, så sov väldigt bra. kraam! kikkii, skriv i bloggen!

utmanad!

-linnéa
Jag har blivit utmanad av alexandra

Reglerna är följande:

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. 

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

Utmana 4st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn&länka till dom. 

Låt dom veta att de blivit utmanade genom å lämna en kommentar i dom blogg.


1. jag är galet blyg, kan knappt svara i telefon ( men är det mina kompisar äre okej) när det är skyddat eller nummer jag inte känner igen.

2. jag tränar cheerleading, har typ blvit knäpp av att inte tränat något denna vecka. vi har tyvärr uppehåll på lovet. hur ska man klarar sig?

3. Jag är kungen på att inte ha koll på mina saker. tappar bort mina saker hela tiden. men när det kommer till att ha koll på andras saker så funkar det bra.

4. Jag älskar att följa jessicas blogg! hon är kung så bloggen blir kung!

5. jag gillar skolan, det är sant! visst det kan bli mycket ibland men gillaren ändå.

6. grönsaker är typ det bästa jag vet, så stannar nog som vegiterian resten av livet.

7. Jag har väldigt lätt för att brinna av på mina lärare. måste nog lära mig att behärska min ilska bättre när det kommer till min lärare, kan lova att det är svårt!


Jag utmanar:
ida
johanna
mercedes
alexandra


crazyyy!

-Linnea
Igår blev de tjejmiddag(plus 3 killar haha) med pizza, galet nice. stress blev det. bara kasta i sig maten sen dra. ville egentligen inte bjuda på min tårta men det ända jag fick höra vara:
- vi vill ha tårta! vi vill ha tårtaaaaa!
så jag började skära upp en bit till mig men min kompis bara kastade sig över den och åt upp den. cazy! min andra kompis fick typ orgasm och ville sätta naglarna i kakan! sjukaste.. hhaa kanske borde satsa på kock. efter middagen drog vi på fest, trångt vare. träffade iaf gaalet trevligt folk! Efter festen skulle vi in till stan. någon kille hade glömt sina vantar så jag erbjöd mig att följa med tillbaka och hämta dom. när vi kom tillbaka så hade vi självklart missat bussen så det blev bara att vänta tills nästa buss skulle komma. kan lova att jag frös men hade iaf sällskap av en trevlig kille=) Kände mig ganska trött när vi kommit till stan så syrran, alex och jag drog hem. trodde kvällen skulle sluta där men tydligen inte. då gick det kanske en halv timme sen kom alex inhoppande och sa att killarna skulle sova hos oss?
vilka killar? jo syrrans och hennes killkompisar. ahaaaa.. vart ska dom sova då?
en skulle tydligen sova i min säng. hahha. fick ttyp panik så jag skulle in till mitt rum för att lugna ner mig då när jag kommer in sitter min polare med hela kakan i famnen och käkar, så sjukt söt! typ beroendeframkallande kaka? slutade iaf med att jag sov i brosans säng, syrran i morsans säng, min polare emma i min säng, och boysen i syrrans säng. mitt i natten runt 5 kommer syrrans kompis alex inte och lägger sig brevid mig och somnar. hon trodde tydligen att jag var min syrra. haha sjukaste. vaknade iaf efter 4 timmars sömn, gick väl lite segt men lyckades ta mig ner till stan för att träffa frida. det blev att söka skor och fika. här kommer det lite bilder
-frida: jag känner mig som en fisk i de här! haha söt. hittade några partyklänningar inne på bikbok.

     


underbart!

-Linnéa
Kvällen blev ganska sen igår. kände att jag behövde mycket sömn så skulle egentligen sova ordentligt men så blev det inte. snackade med en person i telefon i ca 2 timmar. visst jag var lite trött på slutet men det var galet värt. du får mig på bra humör! vaknade kl 10 för att möta upp morsan i stan. men blev inte riktigt som planerat. blev bara 6 timmars sömn men är konstigt nog riktigt pigg. ser iaf framemot kvällen. Emma ska firas, lokalen och tårtan är fixad. fick hjälp av min lillasyster skulle aldrig hunnit utan dig. thanks! nu blire att snabbt göra sig ordning innan frida kommer. puss! 

 bild på syrran och hennes kompis alex!


Haha 08:or är ju som dom är...

-linnéa
Hahah fetttt random, 
Jag och Emma skulle följa Jessica till bussen,  Så när vi kommer vid statoil så kom de fram en snubbe, 
Från ingenstans åh så säger "- Va gör man på statoil om man inte kommer härifrån? Borstar tänderna med en tandborste!"
Haha vi bah, WTF?!
Sen börja han filma oss åh grejer, självklart så gömde sig jag och emma för att vi inte ville va me, Men Jessica ställde sig och börja göra reklam för sin blogg osv.. :)
Haha han sa att hon skulle bli känd i sthlm, haha dom va alltså från sthlm och helt fuckade i huvet hahahahah :P
Haha när vi trodde att vi va av me dom, körde dom ikapp oss och ba "- Fråga va vi ska göra nu så får ni ett roligt svar, "
Så jaa vi fråga ju så då fick vi svaret "- Vi ska sova fråga vars så får ni ett till roligt svar"
Jaa och vi frågade ju, och svaret va då "- Vet inte, men i bilen iaf"
Hahhah asså de kanske inte låter så roligt nu, men tro mig de va fett roligt och killarna va fett knas!! hahahahahha!! vem gör så? man kommer inte bara fram till någon och börjar snacka om tandborstar och filmar samtidigt. knas! ett bevis på att vi  norrlänningar är lite smartare än er i söder ;)  

 emma&jessica, gobrudarna i stan!

Super bra!

-Linnéa
Jag och Rabin kom till jessica runt 6 där vi gjorde oss i ordning. sen började vi lite smått innan alla skulle komma. nio hade vi sakt att alla kunde komma. första gänget kom runt 10 över 9. sen blev det vara fler och fler. skulle gissa på att vi var sammanlagt runt 70 pers som kom och gick. riktigt lyckad fest kan jag lova! var några jag ville ha dit som tyvärr inte kunde komma, det var lite tråkigt för de hade jag sett framemot. nu blir det vila på dagen sen senare ska jag träffa johanna från laget. ikväll ska jag träffa emma för att planera måndagen! Just det, ett tack till mattias som följde mig hem igår!

 Johanna ( betongbarnet.logg.se)




Lördag!

-Linnéa
kvällen igår var riktigt trevlig, jag träffade några gamla klasskompisar som jag inte har träffa på längre. vi såg en film som jag inte minns vad den heter, men bra var den iaf. skulle egentligen stannat längre för att se "the eye" men redan i mitten på första filmen somnade jag nästan. Så det blev en promenad ganska sent hem redan efter första filmen. Ikväll blir det fest hos en kompis och det kommer blir galet mycket folk. ska redan vara där runt 5 för att fixa lite grejer. Lär nog bli lite sen för kan inte bestämma vad jag ska ha på mig. måste skynda mig nu så att jag kommer i tid. taggat!

uurs

Christina -

fyfan, ska aldrig stressa i mig en hel jävla kebabrulle. Jag dog ju nästan? nemen, min mage höll på spräckas. Hade ont i mer än 6 timmar, spydde heela natten, kul va? somnade klockan 5.
Var med Sonny, Chrille, Filip och Sanna igår vi skulle se på film men jag drog hem så hela kvällen blev förstörd för mig. Men bra att jag mår bättre nu iaf. Håller på att steka hamburgare nu hoppas jag klarar av att äta något!

Härligt med lov nu! har verkligen längtat, känns så underbart :)
Då ska jag äntligen träffa Ida och Matilda! har saknat dem så mycket, träffade dem en snabbis igår iih vad jag har saknat dem haha.

Oj, jag råkade bränna mina hamburgare pga bloggen.

eating time!

inte dåligt

-linnéa
Sista lektionen idag blev det tårta för att det var just innan lovet. + att vi ska ut på praktik i 6 veckor efter lovet. jag kommer att vara på åhléns med christina. taggat!! Vi har iaf fått i uppdrag att göra en skiss över en inredning på en av skolans rum. jag var i en grupp med några från klassen. alla som håller till i h-huset, vilket är flera klasser fick självklart vara med och göra en skiss. efter att alla vara klara så blev det 3 som man skulle utgå ifrån, så varje klass fick rösta på de 3 som var bäst en av dom var min grupps. Sen idag satt jag och funderade på vilken det blivit. det visade sig att det var min grupps. så nu ska ett rum inredas efter naima, nadja,malin, christina och mig. vilket dom kommer lägga ner 150.000kr på. inte dåligt!



    

Nikki är tillbaka, lycka!  ville bara skrika när jag såg dej. har saknat dig så mycket!

lov för fan

hej snart är de lov, jag heter rabin jag skriver här igen, vet jag sa det var tråkigt men linnea tvingade mig... hehehehehehehehehehuehuehue är fan uttråkad vad fan finns att göra!!!?!?! amen ville säga att cicci (stavning?) HEHE och linnea äger allllllaa för ni andra suger,,, igen.. meeeeeeeen här kommer linnea ehhehe

-linnéa
har just gjort nationellt prov i matte, trode det skulle ta runt en timme men satt i 3.. haha. men kändes som att det gick hyfsat bra iaf. nu blir tårta på lektionen sen ett prov som jag ska göra. sist men inte minst LOV!!! första dagen på lovet, film kväll men gamla klasskompisar, myys!

Taggat!

-Linnéa
Jag vet att christina kan om hon bara vill! orken är en stor del och det är tufft men jag känner på mig att du fixar det. är bara glad att jag kan vara till hjälp. håller tummarna på att du fixar provet vännen! vad skulle jag göra utan christina? alla råd jag har fått av dig har lett mig till goda beslut. thanks!

Kom ganska nyligen från träningen. är så glad att allt gick så bra idag. laget har gjort stora framsteg kan jag lova. tro på er själva. Jag kan, jag vill, jag ska!  Känns så ljuvligt att alla presterade väldigt bra idag. bra jobbat girls! Att tanken kom att vi kanske ska tävla i stunt group cheer A gjorde mig på ännu bättre humör än innan. vill bara träna, bli bättre och bättre som lag. tjejer ni är grymma, vad skulle jag göra utan er?


Naima åker till en kompis i Uppsala imorgon, känns dock tråkigt för mig eftersom hon stannar där tills nästa söndag, vilket är hela lovet.. hoppas du får ett bra lov. love ya hunkypunky!

Nationellt prov i matte imorgon mellan 8:30 - till 11:30, taggat  hha! håll tummarna att det kommer gå bra för mig och christina! ska se till att plugga nu så att jag får något gjort har lixom inte bara ett prov imorgon utan 2. så godnatt på er alla!


thaaanks

Christinaaaaa -

Asååå, vad skulle hänt om Linnéa inte fanns?  JO jag skulle faila matteprovet big times!
Haha, fick mycket hjälp av Linnis, inget fusk höll vi på med. Verkligen inte.
Men iaf, imorgon är det matte nationella, kommer verkligen att faila. Taggar inte. Men efter det ska jag iaf dra hem för jag kommer verkligen inte orka hela skoldagen imorgon.

Imorgon eller det blir typ heeela helgen så ska jag vara med Sonny och vi ska se på en massa film tydligen :P med Chrille och Filip. Eftersom Sonny har beställt en ny skräm till datorn typ en fetstor ohohhihhi.. Aja just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på mat! Ska käka lax med ris- Det godaste som finns, mm-mm!

yeye eating time!

Tjoo

-Linnéa
Stressade inte lite i morse för att hinna till skolan. hann inte ens plocka med mig datorn i morse, vilket känns ganska drygt för att vi måste alltid bära datorerna på lektionera. så nu sitter jag i biblioteket med en dator som inte mår bra kan jag lova. skärmen har blivit grumligt blå så ser knappt vad jag skriver, mitt i allt slocknade den, skulle röra lite lätt vid den för att få igång den. jahapp då fick man en stöt. borde kanske byta dator (A). iaf när jag kommit till skolan efter allt stress så fick jag höra att jag inte började förens efter lunch, få se nu.. jo runt ett skulle jag tro. Nu börjar det hända grejer med datorn. den lär förmodligen död när som så lika bra attt byta nu innan man får en till stöt. ;O

Stronger than you

-linnea
Hej!
Idag blir det bara jag som skriver för att Christina har inte tillgång till datorn. Jag ska iallafall plugga till matteprovet som jag har imorgon ekvationer, jippie? Mamma kommer hem imorgon hade förväntat mig henne hemma idag för att bullarna ligger och väntar på henne! Mercedes min lillsyster har skickat in en ansökan till Online så hoppas hon får komma på intervjun, är inte direkt långt dit, typ några meter från vårat hus.
Helgen ser lovande ut, Anna ringde mig idag och berättade att denna filmkväll som skulle bli av förra helgen blir av den här helgen hihi! Tar lite kort då tror ja! . Troligen blir det fest i Vindeln på söndag,  och Emma ska även firas på måndag så grattis i förskott. Höstlov nästa vecka wiie.

Mercedes hälsar hej!

Mycket party på halloween har jag hört vad blir det för dig?

Btw, när vad lokalen bokad Rabin?



Angelina Jolie ska adoptera igen. Jag tycker det är bra vad tycker du?
Tryck här om du vill läsa mer om det !

orkar inte, haha

-Linnéa
Varför sitter jag kvar på skolan fast jag slutat? har suttit här i över 2 timmar nu. tanken var egentligen att jag skulle sitta här med christina för att hjälpa henne med sitt prov som hon har nu. men hon satt bara och spelade gold miner, något random spel som man ska plocka upp skatt. jag föredrar plugget före de spelet kan jag lova!

Kom på att jag glömde min syster idag. jag bad henne att komma till min uppgång för att hon skulle få låna en miniräknare till hennes matteprov. jag dök inte upp, hoppas inte heller hon gjorde det. Jag bara glömde henne och kom på en timme senare att jag skulle möta henne, opps! kanske liiite för sent. haha Håller tummarna att du fixar provet syrran samma för dig christina!

Längtar till jul! nu blir det bara att stå ut med praktiken i 6 veckor och en vecka skola sen blir det lov! vi har fått ton med uppgifter vi ska göra under praktiken. och det är iiinte små uppgifter. vem orkar skriva logg bok varje dag i 6 veckor? + göra massa andra uppgifter. Fast de är klart, man måste väl visa att man ansträngt sig lite. APU, räknas trots allt som en kurs. får väl lov att bita ihop och fixare bara.

  i can do this!

Frågor och svar

-Linnéa

Intressen?

Klart det bästa jag vet är träningen, cheerleading och umgås med mina kompisar
Favorit serier?
Prison break&one tree hill
musik stil?
hiphop&rnb
Pojkvän?
Nix
Syskon?
Lillasyster Mercedes, storebror Junior och storasyster Michelle
röker?
Nej!
Skola?
Östra Handels- och administrationsprogrammet

dricker?
Händer väl
Killsmak?
Söta, snälla killar såklart!
Ögonfärg?
Brungröna
Personlighet?
Blyg&envis
Djur?
Nej, men har haft alla möjliga djur & skulle inte tacka nej till en katt.    
      (Syrrans katt)

Christinas svar kommer upp här med snart!

Tagga!!

-Linnéa
En underbart bra vän till mig bor i Åre hon flyttade dit i somras för att gå hotell- och restaurang linjen där. Hon kommer hem nu till lovet är hur glad som helst! Har saknat henne helt otroligt. när hon kommer blir det fika på stan och massa snack. Hon gick i min cheerleading ett år men slutade pga flytten till Åre. Hon var alltid positiv och glad, gjorde
alla andra glada på träningen. saknar dej, men snart ses vi!                                                                                        


 

a bestfriend is the one who can look at you with the biggest smile on your face and still know that something is wrong <3
I love you darling!


dagens outfit

-Linnéa
Här är en bild på mig som Christina tog igår när vi var påväg hem till mig.




Jacka - Bikobok
väska - Wedins
skor - DNA
Jeans - Gina tricot

             

Godmorgon!

-Linnéa
Just nu sitter jag och kikki på lektion vi sitter och lyssnar på en föreläsning om våra rättigheter i arbetslivet. det är något  vi ska lyssna på innan vi ska ut på praktiken så vi vet våra rättigheter. Somnade 2 i natt och klev upp 6 så det blev bara 4 timmars sömn. min klocka ringde inte men beror nog på att jag var så trött att jag inte hörde den. tråkigt nog så missade jag mitt prov på första lektionen. som tur är får jag chans att göra det på fredag. hah kan det blir mer great, 3 prov sista dagen innan lovet. fyfan ! Men jag fixare. kram. 
 



Godkväll!


Här kommer bilderna från igår. vårat trevliga bakkalas!




                                       


                           


Bakdags!

-Christina
Heey guys, Kiiki som skriver nu. Linnéa håller på att sminka sig, så jag sitter här i hennes rum och lyssnar på musik - Vitamin C - Graduation (friends forever). Srsly det var länge sen man lyssnade på den, skön låt faktiskt.
Men iaf så har vi bakat kanel/vanilj bullar. Blev ganska mycket bullar och det är ju hur bra som helst!
Så nu blir det väl hem för mig och se på Uggly Betty och Desperate housewives och äta en massa bullar hihi.

Igår var det ju premiär start på Prison Break och jag fattade faktsikt ingenting typ. Men bra att det börjat nu.
Innan det såg jag och Sonny på Wall-e, typ världens sötaste robot. Önskade att jag hade en sån ha-ha.
Sonny klagar alltid på att jag tycker att alla killar i filmerna är snygga osv, men dom är ju det visst?
Och nu robotar tss.


ehm, så jävla gangster jag är. Nat, eieiei!

Nej nu ska jag draggadish, Linnéa får lägga in bilderna ikväll från idag.


Tjaaa

-Linnéa
Har rast nu men ska alldeles börja en lektion i försäljning&serivce. Alltså vilket lättnad när jag fick höra att provet inte är förens imorgon. Har blivit helt snurrig av allt plugg. När jag kom till skolan immorse upptäckte jag att kikki inte var här men som tur var hade hon bara försovit sig så hon kommer runt 12. Kameran har hon med sig till senare idag. vi ska ta lite bilder som senare ikväll kommer att läggas upp i bloggen.


Ska fixa en fondvägg till mitt rum så ska kolla upp lite tapeter innan lektionen, kram på er alla!





 


heey =)

-Linnéa
Sitter och pluggar till mitt prov i försäljning&service som är imorgon. vårat sista prov i kursen sen är den avslutad. Har just sammanfattat allt vilket blev hela 4 sidor. nu är det bara att nöta så det sitter bra tills imorgon. känns jobbigt att jag har 5 prov i veckan, men har som nästan vant mig.. visst är less men jag ska klara det här,är trots allt bara denna vecka sen lov. Nu är det mycket att se framemot. =) Upptäckte att jag hade en film på datorn som tydligen christina skickat till mig, men varken hon eller jag har minne av det. men som belöning efter allt plugg ikv ska jag se den filmen. "prom night" ska tydligen vara bra.

Behöver gå till frisören, men har ingen idé alls om hur jag vill ha det. några förslag? är väl inget speciellt som är inne just nu mot hösten, eller? sett någon snygg frisyr tipsa gärna. måste fortsätta plugga nu. kram!

Hej bloggen!

-Linnéa
Har just kommit hem från träning. slog en pling till naima och vi pratade om lite allt möjligt. träffade naima sist i torsdags men känns ändå som en evighet, så det kändes bra att prata med henne. Älskar naimas personlighet, naima är min bästa vän och hon ställer alltid upp för mig oavsett vad det gäller. hon är stark, helt enkelt bäst! här kommer en bild som säger allt. kan det bli mer klockrent?



cheerleading, make me feel good!

-Linnéa
satt barnvakt igår och när klockan var runt halv 10 så somnade jag, vaknade av att han jag satt barnvakt åt petade på mig och sa, haaallåååå, barnvakten vakna vi ser faktiskt på film. "oj, heh jag vilade bara ögonen" hur lyckas jag, haha skäms.
Nu sitter jag här och väntar på att Christina ska komma, det ska bli bakdags!! =) Men lika bra att göra bort plugget innan hon kommer. har som inte tid med det senare ikv för då är det underbara cheerleadingträning! Här är lite bilder från mitt lag. Förstår inte hur jag ska klara av att inte träna på hela höstlovet. förra höstlovet hade vi träningsläger hela veckan, 7 timmar varje dag. det var en coach som kom från USA och la upp vårat tävlingsprogram tillsammans med våra tränare.



       

                        
  Här är en bild när mitt lag var med i talang -08


  


Länk från när vi tävlade i DM i Luleå!


http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.394460

här är en länk från när vi var med i talang!

Domarna: bert karlsson, tobbe trollkar och en tjej som jag för tillfället tappat namnet på var inte så förtjusta i oss. men publiken däremot älskade oss. publiken buade till domarna för att vi inte gick vidare. kanske någon som såg oss i tv? :)

emma!



-Linnéa

Varit med Emma hela dagen. hjälpt henne med en filmanalys på engelska som ska in imorgon. hon skrev på svenska och jag översatta till engelska. Sen har det bilvit en hel del plugg i försäljning och service. haha det är illa, jag och emma sitter inne en lördag för att plugga. ååh vad emmas pappa är klockren, så galet rolig han är! blev bjuden på middag här, pizza det var ett tag sen, underbart gott! nu ska jag och emma fortsätta plugga lite men tro inte att vi ska sitta inne hela kvällen. nehrrå ska snat ut. Känns bra att det blir ytligare en lugn helg, ska sitta barnvakt till en supersöt unge som heter viktor. ha en bra kväll!

Trevlig kväll

-Linnéa
När jag kom hem från stan efter att jag träffat Frida var det middagsbjudning med ca 20 personer det var riktigt trevligt. det första en engelsk kille fråga mig var, " do you want to have som wine" och jag svara "ooh yes, that would be great". haha morsan stod bredvid och presenterade mig och sa att jag var henne dotter och att det var okej att jag skulle få smaka lite är ju trots allt bara 17. nu räcker det, hörde man mamma säga när glaset var fyllt till en fjärdedel. men han tycktes inte höra och fyllde glaset fullt, mig gjort det inget var faktiskt ovanligt gott för att vara vin. som jag brukar säga, vin och cider är blääblää.

Åt underbar vegitarisk mat som någon lagat. hade sällskap av syrran,brosan och brosans kompis Dennis, riktigt trevligt. Maten var som sagt god men efterrätten som syrran gjort skulle egentligen blivit för mycket med tanke på att jag ätit så mycket att jag inte mådde bra, men det var verkligen svårt att motstå hennes efterrätt, obeskrivligt gott. choklad kaka med mörk och vit choklad<3 Tvingade i Dennis en bit fast han inte orkade, men det blev snabbt hans favorit så den jävlen fick sita biten ;)

Har just färgat håret hittade en snygg färg som jag och Frida trodde skulle passa. färgade på mig sj och blev super nöjd. en toning utan ammoniak som håller upp till 6 veckor.
Känner starkt sug efter lov har inget speciellt planerat förutom att jag ska ha spakväll med Frida och Evelyn, myys!!


Här kommer en bild på den ljuvliga chokladkaka som min syster gjorde!

    Lillasyster Mercedes!

Ska upp hyfsat tidigt imorgon, har en del som ska göras så nu blire lite tv vilket jag knappt kan minnas när det var sist. sen sova! kram på er alla.


Fredag!

- Linnéa
Så underbart med fredag. Klarat att göra bort alla skoluppgifter i veckan förutom det sista provet i småföretagande debet och kredit, men det får göras på Månda. Nu ska jag snabbt ner en sväng till skolan och hämta min dator och lite skoluppgifter. Mår inte bra alls men måste ner och hämta lite saker från skolan. Sen ska jag ner på stan med Frida från laget. Morsan har ordnat någon middagsbjudning här för bekant så bli nice att komma hem till massa vegitariska rätter! Får se hur kvällen kommer se ut. troligast filmkväll. Lördag blir att träffa lite folk och söndag ska Kikki som jag delar denna blogg med komma till mig och vi ska baka ton av kanel- och vaniljbullar. Mums!!!
trevlig helg på er alla! (=

face

hej jag heter rabin och är kikkis och linneas bästis. dem ownnnns you all. hehehe
meeeeeen jag har nyss förhört linnea på engelska saken hon kan typ allt men blogg är inte min grejj ni vet de är lite tråkigt, fattar inte vareför folk sitter och skriver 5 år .

ameeeeeeeeen hejdå!

 <--- Rabin

Sovmorgon!

-Linnéa
Hade ingen tafikant i morse så det blev sovmorgon. Men kom endå till skolan en timme tidigare för att färdigställa alla arbeten som ska in ida. Nu sitter jag här med nadja,malin och Naima och ser på stomp the yard, verkar vara en riktigt bra dansfilm. Ska strax in och redovisa min bok i svenska¨så måste förbereda mig lite. bye!

Vart är du kikki? miss U. har ju redovisning strax. puss

längtar

Christina -

Idag har jag varit på stan med Naima, har köpt en tröja och ett linne från bik bok. Skitsnyggt!
Och just nu sitter jag och spelar på bubbles och lyssnar på musik, såg nyss på Greys Anatomy! Jag är skitglad nu för Derek och Meredith är tillsammans igen haha! Men det hände en massa på Greys nu allt var bara bra.
Yeah.. längtar till helgen då ska jag vara med Sonny. Bara då vi är med varandra för han har så fullt upp med träning och repning. Känns ju jobbigt! Men det ska inte få bajsa på mitt humör just nu, är så himla glad faktiskt! Lyssnar på musik och ba softar. Skulle egentligen plugga idag men hade tagit hem fel papper osvosv, så det blir en massa plugg imorgon istället. Känns tungt.

Imorgon

-Christina
Vi är lediga från skolan imorgon, känns så himla skönt. Då blir det stan, plugga och Greys Anatomy. Jag ligger så mycket efter i skolan and thats not good. Well.. Har tagit hem datorn nu, brukar väl egentligen bara göra det på helgerna och då vi har lov. Eftersom det är jobbigt att ta hem datorn varjedag och sen tillbaka till skolan.. faktiskt tungt för mig, jag är ju så liten! Men det är teep därför jag inte bloggar så mycket faktiskt + så händer det inte så mycket för mig. Så jag har väl inte så mycket att berätta. But i'll try my best!

Och just nu sitter jag bara och spelar bubbles, har gjort det i några timmar nu?
så ska nog dra mig från datorn nu, harrå pz

Godkväll!!

-Linnéa
Känns lite lugnare nu, hann  göra klart 2 av mina uppgifter som ska in till veckan innan träningen. Kom just från träningen. urch så kallt det har börjar bli på kvällarna, måste börja använda vantar och halsduk. Träningen gick bra, fick lite publik haha, naimas gamla klasskompisar. Det visade sig att mest troligt kommer vi inte kunna tävla eftersom vi är för få. Men vi har till vecka 46 att försöka få in iaf 3 till. lyckas vi kommer vi tävla i cheer B, en lättare variant. Tävlar vi inte så sätter vi pogrammet för cheer B men gör om byggden till cheer A en högra klass, klassen som vi tävlade i förra året. Skulle vara bra med ett träningsår, då kommer pogramet som vi ska sätta nu vara vårat pogram till nästa tävligsår. känner lycka att vi ska få börja träna cheer A runt jul!! Något jag helt hade missat var att jag trodde inte att vår tränare Sara skulle komma tillbaka från Australien. Sara är en kanonbra tränare som flyttat till Australien och jobbar där och tränar ett cheerleadinglag. Men nu ska hon tydligen komma tillbaka i jul, komma tillbaka för att träna oss! LYCKA!

Vilken lycka att vara ledig imorgon, njaa.. visst kommer vara ledig från skolan eftersom våra lärare är på UF kurs i Skellefteå men är inte lediga från plugget, verkligen inte. Nu när lärarna är borta så har dom gett oss massa uppgifter ist för lektion så skippar man dessa räknas det som ogiltigfrånvaro så lika bra att göra det till en vanlig skoldag fast hemma.. ska börja med plugget nu. godnatt!

Äntligen!

 Linnéa
Bröt nästan ihop igår för vi har så mycket i skolan. är så mycket att jag nästan inte hänger med. Om jag räknat rätt är det uppe i 8 saker som jag ska göra klart nu till veckan. Har inte ens kunnat börja med hälften eftersom min dator varit inne på reparation. skulle hämtat min dator igår men då var inte datataknikerna där. så nu idag, det första jag gjort när jag kom till skolan var att gå ner till teknikerna och höra om min dator kommit in. Tydligen så hade min dator inte varit inne på reparation konstigt nog. den hade blivit stämplade som död av en annan tekniker. Vad man än försökte med så gick den inte igång. Men nu är datorn iaf tillbaka lika krya som alltid. so am happy!

Nu sitter jag här på skolan med Antonia, dom ända som kommit men kan bero på att vi har haft sovmorgon till 11:10 eftersom lärarna är på nått möte om UF som vi kommer att arbeta med i 3:an.  Duktiga Antonia har varit här sen åtta. hur orkar hon? iofs så har man inte alltid så mycket till som nu för exempel.. jävla skolaaa, blir bara så lesss. kan det inte bara bli lov så man kan lägga skolan bakom sig för ett tag. ska iaf fortsätta att plugga nu så ha det bra!

less

-Linnéa
hur mer underbart kan det bli?  några lärare ska på kurs imorgon och på onsdag så det blev sovmorgon till 11:10 imorgon och slutar kl: 1 på onsdag! Har nu lunchrast men snart börjar trafikanten, då blir det prov.. vad har jag prov i? jaduu.. vilken bra fråga. har knappt någon aning alls. kan alltid hoppas jag har turen med mig på provet är ju trotts allt bara ett 1 x 2 prov såå. Få se nu.. jo det stämmer, 2 matte prov, läxa i administration, 1 prov i småföretagande, 1 prov i trafikant, inlämning av säljsamtal, läxa i engelska affärskommunikation, inlämning av info&lay out och till sist redovisning av svenska bok. jo allt detta på en vecka. Minst, och då menar jag minst 3 saker i vecka. knappt någon fritid. allt detta pga praktiken mellan 45-50. Men jag ska fixa det så är det bara!

Och vem tänker jag på nu? joo, duuu du och åter duu! Du är min vän, det betyder mest! cuz life ain't beautiful with out you!

-kiiki
Shuu, mmh jag håller med Linnéa! Vi hinner ju inte med nåt alls på fritiden pga all arbete i skolan.. fuck THAT shit.
Men du kommer att klara av det, cuz LINNIS ÄR EN KÄMPARE! he-he-heee


Tjiika

Christina-

Hey guuys, har nyss kommit hem från Sonny, sov där ikväll. Iaf hur har eran helg varit ? :)
Min har varit great! Varit med Sonny, Sanna och Chrille, och vi har mest sett på film hela helgen teep :)
Var på bio igår med Sonny och Chrille vi såg på Step brothers, den var fatiskt kul!
Och så har jag sovit borta sen torsdag. Lite strul hemma så då ville jag ba bort.
Yeeess, sitter på skolan nu har engelsk affärskommunikation.. boring. Är hur trött som helst.
Aja, nu ska Läraren ha genomgång, harrå!


Lyckad kväll!

-Linnéa
Hade sett framemot träningen ikväll men den blev inställd pga att vår tränare Andrea blvit sjuk. Så ist för träningen var jag med Frida från laget, riktigt trevligt! kasst att det inte blev någon träning idag för känner mig alltid så glad när jag går hem från träningarna och behövde verkligen något som peppade upp mig just då..  men kvällen blev lika lyckad ändå jag fick ju träffa dig! visst, det var en kort tid och jag tordes knappt titta på dig men bara att få träffa dig och dela dina humor säger allt. Jag behöver inte ens titta på dig och du får mig ändå att skratta. du får mig att må bra precis som träningen. du är något bra, något att se framemot.

never regret anything that made you smile!



      Kommer alltid finnas vid din sida! 


vara glad eller ledsen?


-Linnéa
Hade just kommit ut ur affären när jag hade fått smset. ska jag vara ledsen för din skull att det är slut mellan er eller vara glad för min skull? oavsett vad som hänt mellan oss så kommer jag alltid finns här för dig. Finns här som din vän, lyssnar och förstår.
It's only the truth nothig else, life ain't beautiful with out you!

Skulle gentligen dragit igång filmkväll med Anna och Mattias men alla vi frågade orkade inte hänga på. kunde blivt riktigt trevligt om någon bara skulle haft orken. handlar nog mest om att planera. varför måste allt planeras hela tiden, varför inte bara ta det som det kommer? ska jag vara ärlig så när det kommer till mej så har det varit mest lyckat när allt blivit planerat i sista sekund. Så kom överens med alla att nästa helg funkar bättre. mer tid att planera.
Nu är det bara 12 minuter kvar tills exorcisten börjar! så trevlig kväll på er alla!

Lördag

Hejsan Alexandra och Mercedes som skriver (=
Linnea snackar i telefon med någon Anna och vi väntar på att filemm nska börja Exorsicten 21:00 lätt värt att se:)

Våran bloggar kan ni hitta här Mercedes&Alexandra !

Ha en fortsatt trevlig lördag kväll allesammans mvh we 2.



God morgon..

Linnéa-
Blev ingen träning igår för hade galet ont i huvudet. Har egentligen prov nu i trafikant men sitter här fortfarande med min  jävla huvudvärk. Varför är jag vaken nu om jag är sjuk? jo.. måste upp och göra sjukanmälan och nu när jag ändå lix är uppe så lägger jag till ett inlägg. Tänkte göra detta till en lugn helg, kanske göra undan lite plugg men får se hur det går om min huvudvärk fortsätter håller i sig. Brukar oftast vara såhär i 2 dagar så har jag tur så är jag återställd imorgon. Blir att sova några timmar och hoppas på att huvudvärken släpper. Så godnatt och trevlig helg!










Chill på matten

-Linnéa
Här sitter jag och christina på matten, måste kolla.. jo det stämmer, vi är endast 5 stycken. haha det kan inte bli värre. skulle egentligen göra mitt prov nu men som vanligt skjuts det upp. känns bara helt okej för mig. OCH för mig - kix (A)
matte, sista lektionen på dagen. ska börja anstränga mig mer nu som jag skrev i mitt tidigare inlägg så byee. här kommer kikkii!!


-Kikki
"anstärning" ursäkta, men vad betyder det Linnéa?
Hur går det med stavningen?

fast iofs så ska jag inte säga så mycket.. fast jag skyller allt på att jag är halvthai! ha-ha-ha stupid.
Nej, nu ska jag faktiskt gå och fortsätta jobba med matten, tro det eller ej.

peace /kiix

Nöjd nu kikki? ;) ändrade mitt anstärning till anstränga. Blev som tvungen att rätta till det eftersom jag har inget att skylla på tillskillnad från dej thaiiii!

Torsdag

Linnéa-
kom kanske 10 minuter sent till trafikanten men orkade ändå mig inte in. känns ju riktigt bra att få frånvaro en hel lektion för 10 minuters försening. vad gör jag?
vart försvann min motion? måste ändra min inställning så jag kan bli motiverad igen. Har nog mest med att göra att vi har så förbannat mycket i skolan innan praktiken. minst 3 saker i skolan varje vecka som ska göras eller lämnas in, känns tungt men jag vet att jag kan fixa det! Ska nu se till att fixa hela torsdag&fredan sen är det helgen. helgen ska inte bli något annat än chill, orkar verkligen inget annat. Det får bli film och sova!
Självklart ett tack till alla mina vänner som alltid står upp för mig<3

Grattis&Knas!

Fredag,

Linnéa-
Festen blev av hos Naima, riktigt trevligt förutom att någon jävel hade kastat nudlar, tomater och sallad på väggarna. Och vem tror du plockade bort det? jo jag.. Naimas morsa skulle komma hem runt 4 men kom mycket tidigare, runt 2. Så det blev stress med att städa och få ut alla. tror vi kom upp i 10 kassar med skräp och tomma ölburkar och sprit, allt dumpades i närmsta buskar. haha! Var nykter, ville ha koll på läget. Förvånad men glad, Kikki som jag delar denna blogg med kom till festen men stannade dock bara 40 minuter, haha så kul hade hon.

Lördag

Linnéa-
Min barndomskompis Minna ringde mig i lördag kväll och frågade om vi skulle ses. självklart blev det ett ja eftersom jag hade inget annat planerat, och vem vill sitta inne på en lördagskväll? plus att det var ett bra tag sen vi träffades. 20 minuter skulle det ta men efter 1h och 20 minuter ringde hon och sa att dom var utanför. Tur det för var just påväg att ta bort sminket och hoppa i säng. Riktigt bra stämining och bra musik i bilen. Vi var Minna, hennes ragg Ante ,christer och Stefan. Kände endast minna men resten var riktigt trevliga. Vi höll till i Runvik. Som vanligt fick jag frågan, varför är du så blyg? varför tittar du inte på den du pratar med? har bara som svar, är BLYG! :] Fick då smeknamnet blyger men det skulle dom ändra på. "vi vänder henne upp och ner så vi kan få i henne lite så kan vi alltid hoppas att hon blir som duracell kaninen med kattklor som börjar springa på väggarna. Men någon duracell kanin blev det inte. Äter pencilin mot halsen så ingen vidare idé attt dricka då. Skulle säkert blivit en däckat duracell om jag skulle valt att göra blandningen, alkohol och medicin. men jag är smartare än så.

Sist men inteeee minst, Grattis Kokossss! början till gammal och grå. grattis hunkypunky! 17 år!! hoppas du får en bra födelsedag<3




THIS BITCH IS HUNGRY

Christina-
 I need food right now you fucking fuck.

"Grattis Kokossss! början till gammal och grå."
Tackartackar ;) men vi alla vet att när ni blir gamla så kommer jag FORTFARANDE SE FRESH UT!
För det är kickzor du snackar om nu, du vet- plutten, mini, baby, 12-åringen.. he-he-he.
Yeye, 17 år- 1 år kvar tills 18 då!

Well, jag har inte så mycket att skriva om just nu faktiskt så ska nog börja arbeta.. har faktiskt lektion.

Having fun

Merccan som skriver - Sitter just nu på sängen med Linnea på golvet. Jag ska dra mig ner på stan snart. Linnea gick till skolan idag för att hon visste itne att vi var lediga vilket pucko! =] hahahaha.
Linnéa- (Min lillasyster mercedes som skriver)

Fredag

     <--- christina             <--- Linnéa

- linnea
sitter nu på en lektion som heter försäljning och service, vilket brukar vara min favorit lektion, men nu att vi ska börja med att välja en produkt, söka fakta om den och sluta med att redovisa produkten i ett säljsamtal låter så tråkigt att jag nästan somnar. klockan är just över 11 och jag är redan less. hur ska man klara sig till halv 4? det är iaf fredag idag och känner ett stort sug efter fest. visst allt blev planerat i sista minuten kännas lite stressigt, men när det kommer till naima och planera i sista minuten så blir allt mycket mer än lyckat ! <3 blir en snabbis ner på stan, kanske köpa  något snyggt till ikv sedan dra till naima för att göra sig i ordnig. sist men inte minst, feeest!
Håller tummarna för att kikki känner för att hänga på!


Torsdag!

-Linnéa
Allt känns bara snurrigt just nu. varför kan inget vara enkelt någon gång? vill bara vara med dig. Men idag är det cheerleadingträning min kärlek, min drog!  Träningen gör mig lycklig. The training is holdning me up! och läängtan efter helgen är stooor, för första gången ska vi alla festa tillsammans, christina och Naima heelt otroligt ! :D

    
Christina                    Naima              Linnéa


Det är lättare ibland när man inte förstår något alls

 - linnea

varför försöka förstå när man inte förstår något alls? jag orkar inte ens försöka när du säger att jag inte försöker alls. Jag har inte ändrat mig jag är fortfarande säker på vad jag vill men däremot är jag osäker på mig själv. där har du en viss skillnad. Får bara inte förlora dig, behöver dig. du är det bästa jag vet<3


RSS 2.0