Naima gästbloggar

Okej, nu skriver jag här och gästbloggar hos Linnea och Christina. Först tänkte jag väl bara säga att jag hade en superrolig kväll med Linnea igår, som ALLTID! =) Vi var på stan ett tag och kollade lite, sen så träffade vi tage och denzig, och vi bestämde att dom skulle följa oss på bio. klart dom gjorde det! . Sen kom Robin in till stan också, och vi köpte våra biljetter till Twilight halv 10. Väl på bion så var det något ASSHOLE som sa hållkäften till mig när bion inte ens hade börjat, jag menar vilken klyftig person säger ''håll käften'' till NAIMA ENFÄLT?!?!?!?!?!?
AH, och efter bion så hade vi just kommit ut. Då hör jag killen kommer och snackar om att det var '' en kärring som inte kunde hålla käften'' och då hör jag hans kompisar som säger att jag står där. OOOOOOOOOOH, DÄR FICK HAN SKÄMMAS. DIN FITTA!!!!! Vilket jävla tard. Jag svär jag var sur över det heeeeeela kvällen. Men en grej som var bra var att jag fick se mitt ögongodis. =) =) =) =)  Jag älskar LinneA! <3
Jag skrattade också jättejätte mycket åt Dennis kråka!

XO XO NAIMA

-Linnéa
Ja vi hade verkligen jätte kul igår!  but i'm still confused.. 
naima du är det bästa jag vet! <3


helg!

-Linnea
ska strax ner på stan för att träffa Naima, förstår inte hur du orkar praktisera en dag på helgen med. gaalet" Blir iaf bio ikv, vill du med? :) vi ska som sagt se twilight som börjar 21:30 och slutar runt 23:30.
sorry att jag inte kom igår jessica, lät iaf som att ni hade haft det trevligt. tack iaf för tipset att köpa toning hos frisören, färgade på mig sj och blev hur nöjd som helst. fick precis den färgen jag ville ha!
igår kom min lärare till min praktikplats för att ha ett samtal med mig och chefen, detta för att se hur allt går osv. chefen
och min lärare tyckte att allt såg bara bra ut, fast jag ville bara därifrån. ska börja dra mig ner på stan nu. chaoo!


pewpew

Christina -

Jag kan inte sova. Har sett på Saw 5 med mami, vi hann bara se halva eftersom vi blev trötta så vi gick och la oss men nu är jag uppe igen. Cuz jag kan inte andas, har ont överallt och svettas! Har öppnat fönstret till rummet nu så väntar bara på att det ska bli scheent, aight.
Jag vet inte vad jag ska skriva längre, det händer ju verkligen ingenting i mitt liv eller så. Jag är ju bara hemma och sover och ser på serier! Skitkul visst (Y) Tror precis inte att ni vill veta heller. Kommer bara att se ut så här -
Heeej, idag har jag varit på skolan och det var jobbigt. Sen for jag hem, käkade lite och gick och la mig. Efter det så vakna jag och åt middag så nu sitter jag här och väntar på att greys ska börja, wooh.
Ser exakt ut så! Fast olika serier varjedag, pinsamt or what?

Haha nej nu ska jag äta sen lägga mig igen, goosh.

Tjejerna och laget!

-Linnéa
Vad skulle jag göra utan er tjejer, Naima, Frida och Evelyn? jag kan räkna med er genom allt, ni är mitt ljus i mörkret. när jag helst vill gråta så får ni mig att skratta.
Till laget, det blir stressigt och att vi vill prestera så bra som möjligt inför bräntiskampen, men vi får inte stressa. vi måste hålla samman och ta allt lungt, allt kommer gå mkt bättre då. vi kommer fixa det brudar! känns underbart med helg imorgon, det blir en runda på stan med praktikanten linnea, senare ska jag och några till jessica för att fira hennes födelsedag som var i onsdags. lördag blir det bio och träffa frida&evelyn! söndag blir det extra lång träning för övning till bräntiskampen. 17:45 - 21:00. yea! ska iaf göra ordning min mat tills imrron nu. kram!

   

ontontont

christina -
Ååh, var helt inställd på att få jobba idag. Hade ställt klockan på 06.00, vaknade och var värsta pigg och kände mig inte alls förkyld! Men så får jag ju antagligen världens kramper i magen? Jag orkar inte, jag har varit borta sen måndags. Jag vill ju faktiskt jobba, det är ju kul!! Så det blir att stanna hemma, ska leta efter något att äta sen blir det att vila och hoppas att det ska gå över tills imorgon. Tjo!

kom !!

-Linnéa
mitt lag ska uppträda på bräntiskampen måndag vecka 51 på gammlia något mellan 11 och 12. vi har ungefär plockar ut 6 st från laget som kommer att underhålla ett tag. kom gärna och titta, haha ni kan nog inte missa oss, vi kommer ha på oss våra tävlingsdräkter. ååh så taggat! vi måste bara se till att lägga ihop ett bra program som vi sedan kan visa upp. uppträdandet kommer ske när det är paus i kampen. Haga har vunnit 6 år i rad och vi ska vinna igen! 7:e året i rad? kom igen nurråå! blir säkert någon förträning med haga, då blir det även att passa på att hälsa på gamla lärare.

ett stort grattis till Jessica Reina Nerea Fjällström, 17 idag dåå!  con gratzz!

Sen blire bio med naima, ivan, jag och en till på lördag, blir förmodligen twilight. har hört att den ska vara jätte bra! fast vill även se "låt den rätte komma in"

kram!


godkväll

-Linnéa
kunde inte sova alls bra i natt för jag har hostat så mycket därför stannade jag hemma idag. lyckades ta mig till praktiken igår fast jag inte var kry. när jag och en praktikant höll på att packa upp ett nytt märke kom det fram en kund om bad om hjälp mitt i allt när jag hjälpte kunden så tappade jag rösten, sen lyckades jag få fram, ursäkta mig. hoppas iaf jag är bättre tills imorgon för vill inte missa min praktik. personalen trodde att jag och den nya praktikanten känt varandra sen tidigare för att vi kom så bra överens. det bara klickade direkt mellan oss, gaalet trevligt! kikki blir bara mer och mer sjuk, då får krya vännen! kommer en gammal klasskompis idag för att provträna, jippi! så brudar, visa vad ni går för!



saknar att prata med dej, kom hem!


chiichi

Eehe, var ett tag sen jag skrev. Men har faktiskt glömt bort bloogen, förlåååt.
Stannade hemma från praktiken idag, mådde inte så bra. Hoppas att jag fortfarande mår dåligt imorgon, vill inte missa Våran bästa år ahhaa. Helgen har jag varit med Sonny, Chrille och Filip. Sonny och jag sov hos Filip, vi var på ug först och ba heej.. Senare for vi till Filip och värgade håret på Sonny! Gick väl bra, Filip ägde ju på att färga, framtida jobb kanske? ;) Nej nu ska jag dra och äta sen sova lite, huvudet snurrar fortfarande och fryser ashell!

pzz, Christina.


goddag!

-Linnéa
kom till praktiken just innan åtta. har varit borta nästan hela förra veckan utan att höra av mig. men hade inte riktigt fått klart för mig hur jag skulle meddela om jag blivit sjuk. trodde att det var okej att jag meddelade till till kikki som senare sa det vidare till chefen. men man ska tydligen ringa henne om man inte har möjlighet att komma. gick iaf lätt att komma in i arbetet igen. helt galet trevlig personal! nu har det även kommit  en tjej som oxå heter linnea för att praktisera på åhléns i 2 veckor, kommer helt jätte bra överens med henne.

träningen igår gick bra, det kom en massa nya tjejer för att prova på, känns bra. hoppas bara ni kommer tillbaka tjejer! har min lunch nu men måste skynda mig tillbaka nu innan jag kommer försent. puss!


tjaa(:

-linnea
dumma förkylning.. bara så irriterande. ska ut iaf. ska träffa naima ett tag runt 7. hon rekomenderade en film som hon sett igår, vilket jag nu glömt namnet på. men såg iaf trailern på den och den verkade intressant. igår pratade jag med min kompis eija från sthlm, hon rekomenderade en film som heter disturbia, hade inte hört talas om den så jag kollade upp tailerna på den med, något som bara måste ses! det visade sig att naima har den filmen hemma så vi ska ta och se den någon dag. ännu en god nyhet, fick höra idag att min storasyster och hennes pojkvän kommer på besök över julen. trevligt! måste se till att göra i ordning käk innan jag ska upp till naima. så kraam!

   

päästää ei koskaan sinuä!
You see the smile on my lips , You made It.

Life is short. Break rules, forget quickly,
Kiss slowly, love truly, lagh uncontrollably
and never regret anything that made you smile

ihana

-Linnéa
trodde att förkylningen var påväg över men tydligen inte.. nu har jag även börjar bli kraslig i halsen, går på pencilin nu. blev först orolig över att jag inte kommer kunna träna, fast det är helt lungt. jag kan träna helt som vanligt! känns bara så kasst att jag missat en del av praktiken, men vad finns det att göra när man är sjuk? vill inte komma sjuk heller, man är trotsallt i kontakt med människor hela tiden. och komma dit och vara på dåligt humör är inte så bra, ska vila upp mig nu över helgen. fick just veta att en nära vän från sthlm kommer på besök till nyår. ljuvlig nyhet! jag har mycket gott att se framemot till jul. idag vare fight, jag menar big fight mellan mig och ........ tog det ganska oseriöst efteråt. men lovar att armbågen är stukad eller nått, den mår inte bra iaf :p  



jessica, vi måste börja planera din fest snart!

godkväll!

-Linnéa
tack naima för att vi möttes upp innan träningen idag. är så glad att jag har dig och att du alltid förstår! träningen gick iaf jätte bra. känns bra att det blir mer och mer avancerat. happy att alla har lärt sig att anpassa efter alla positioner, allt gå så mycket lättare då. sen måste jag be om ursäkt till Pernilla, måste fixa bättre tålamod och säga saker på ett trevligare sätt. menar verkligen inget dåligt känns bara som att man har fått börja om från ruta ett igen. men som sagt det är tålamod som gäller. synd att jag varken hann snacka med Frida eller Evelyn idag efter träningen, need you girls! fredag imorgon då, ska träffa minna efter praktiken sen får jag se vad vi hittar på. ringde jessica ikv, kändes bra att prata med dig, var ett bra tag sen. sorry att jag inte hänger med på festen, men kom igen nu, far utan mig?? vill inte förstöra din kväll juh ;O. ser iaf framemot att träffa dig på lördag darling. blev iaf en promenad från träningen ner till stan med johanna och my, riktigt trevligt. var intressant att lyssna på din redovisning som du haft. grattis till ditt mvg! ska bli intressant att läsa om det i din blogg senare. känner mej bra över att jag äntligen tagit tag i en av mina skoluppgifter. så nu ska jag se till att färdigställa den. kram!


godmorgon

-linnéa
känner mig inte så kry. somnade igår kl 6 och vaknade just, 10. 16 timmars sömn. fast känns bra att jag tagit igen all min sömn som jag missat i veckan. kunde skjuta på blodprovet ett tag så att jag har tid att tänka. man ska egentligen försöka låta bli att skjuta på saker. men jag behöver bara överyga mig sj lite mer att jag klarar det. ska snart ner på stan för att fixa lite saker men måste börja med att göra klart en skoluppgift.. inte lika kul när man känner sig såhär. fast träning blir det, längtar!! hoppas det går bra för dej utan mig på praktiken kikki, men jag kommer imorgon. kram!

just do it!

-Linnéa
pratade i telefon i 4 timmar och 10 minuter igår. går verkligen inte att ha ett "normallångt" samtal med dej, som att vi skulle prata i 20 minuter, det går bara inte. blir alltid minst nån timme. känns så bra att prata med dej, känner mig trygg när jag pratar med dej. kan inte förklara hur mycket du betyder för mig. mår bra bara av att tänka på dig. eftersom jag somnade runt halv 4 och ska stiga upp 6 så blev det ganska dåligt med sömn. hade läkartid idag kl 10:40 så fick iaf sova lite längre än 2 och en halv timme. steg upp 8 så det blev 4 och en halv timmes sömn. kände mej inte alls krya på att besöka sjukhuset.. förstod inte vad jag tänkte på. visste att jag inte skulle klara det..  försökte intala mig sj att jag skulle slippa det där jävla blodprovet, men jag vet att jag inte kommer komma undan, inte den här gången! gick bra sådär dom första 20 minuterna men sen när det kom på tal om blodprov så gick det bara inte, jag bara bröt ihop.. bara ens tanken på att någon annan ska sticka in en nål i min arm, det existerar inte hos mej.

du får mig att se saker på ett annat sett. du säger att jag kommer klara det, då är det så oxå! bara så kasst att du ska vara så långt ifrån. skulle egentligen göra bort blodprovet idag för läkaren föreslog att det skulle vara lika bra eftersom jag hade inte ätit på tre timmar, vilket man inte ska göra innan man tar ett blodprov. men jag bara satt där med tårar i ögonen och skakade. för vissa är det säkert hur lätt som helt, som en självklarhet. visst det är det, får väl nöja mig med att bara tänka på dig när jag ska göra blodprovet så allt kan kännas lite lättare, eftersom just nu befinner du dig så långt ifrån.

Så imorgon gäller det, jag fixar det!

 

evelyn, behöver dej just nu!

right kind of wrong

-Linnéa
jag vet att jag sa att jag skulle till praktiken idag, men har nog börjat bli sjuk. detta ska egentligen hindra mej från att träna men, neej! det gör det inte. om jag har feber eller något liknande så äre okej att missa en träning, inte annars (a) kikki, hälsa åsa att jag ska till läkaren 10:40 imorgon men kommer efter lunch. förstår inte riktigt varför jag bestämt mej för att gå dit, jag vet redan att jag kommer vägra göra det där blodprovet. det är inte direkt första gången.. hur ska jag klara det? kan väl inte vara såå svårt.. när man är sjuk ska man väl egentligen sitta under en filt och se någon film men jag känner att jag har börjat bli så oengagerad när det kommer till skolarbeten. bara för att jag har praktik så har jag lagt allt som kommer till skolan åt sidan. vill knappt tänka på hur min sista vecka kommer se ut innan jullov.. prov i försäljning&service 2 kapitel, renskrivning och redovisning av praktiken(loggbok) redovisning av företagsfrågor, prövning i trafikant?, produkt jämförelse(grupparbete) och sist men verkligen inte minst produkt utveckling ( gaalet stor uppgift som ska göras sj) motsvarar ca 90 procent av hela kursen..
känner mig iaf bra över en sak, jag tänker inte förklara för dej varför jag inte orkar lägga ner mer tid på dej. efter allt så borde du förstå, men jag får som vanligt räkna med att du inte kommer göra det. men det är inget jag tänker göra något åt, har lagt ner för mycket tid på anstränga mej för att allt ska verka vara bra. förstå bara? (till en så kallad vän)



så ljuvlig låt!





 en bild på min underbara kusin susanna! 

  Linnéa Aurora Antoinette Mattfolk

 me


 


bild från: cheerleaderida.blogg.se 
ett av dagens bygg 
 

aboooow...

Christina

Den snyggaste killen i CSI (warrick) ? dog  på den här avsnittet ikväll :( Nu är den seriöst inte värd att följa längre. Inte för att jag gjort det tidigare men ändå. He-he. Jag måste erkänna att jag fick lite tårar faktiskt!

Iaf länge sen man bloggade här, har faktiskt glömt bort att jag haft denna blogg! Har haft så mycket på g så jag hinner ju inte, men det ska ändras på det. Jag funderar på att tattuera mig snart och vad för något får ni se då jag gjort det!
Ska köpa en vinterjacka snartr, ett måste för jag fryser ihjäl mig. Har bara en skinnjacka nu.
Och det går bara bra på praon, praktiserar ju på Åhlens med Linnéa och Bina. Aja ska hitta något att äta och fortsätta se på CSI, jag lovar det är typ andra avsnittet jag ser på CSI på hela mitt liv! Och då menar jag hela avsnitt inte typ tio minuter sen ba hejdå. Tss, väntar faktiskt på att Prison Break ska börja så då måste jag ha något att göra medans.

Men jag har i alla fall varit med kompisar och Sonny, i helgen var det typ fest alla blev fulla förutom jag för jag dricker inte haha. Men det var iaf kul kväll!


great!

-Linnéa
Kom just från praktiken och tänkte på att det var ett bra tag sen jag skrev. det går iaf bara fint på Åhléns, är mest nöjd över att personalen är så grymt trevliga! kändes underbart att jag vilade upp mig i fredags, kände mig lite sjuk så jag stannade inne och pratade i telefon i ca 4 timmar. du är så bra! lördags blev det fest ovanför olearis, riktigt lyckat! tträffade trevligt folk, ´slutade till och med fred med en gammal klasskompis, någon som jag inte kom bra överens med som mindre. men det var typ 5 år sen så lika bra att det blev fred haha! lyckades hålla rätt på nyckeln till han som ägde lägeneheten där festen höll hus, stoooolt! lägger upp några bilder snart från ihelgen. sen kommer det in bilder imrorn på kikki och mej. (:

 


Söndag!

-linnea
helgen var riktigt trevlig. jag var med Evelyn och såg the grudge 2, bara så sjukt äcklig. senare drog vi till evelyns kompis raggarbrud där vi träffade henne och några killar från H-fors. vi fick oss då ett gott skratt när en kille skulle leka cheerleader. sjukt kul vare när han höll på att hoppa runt och försöka stå på händer tills han föll ihop på golvet. haha. killarna kände sig ganska dumma för de var dom enda som var fulla. skulle nog känna sig dummare dagen efter, men varför vet jag inte. det hela var bara roligt. sjukaste var när en kille skulle leka "oskyldig" så satte han på sig ett par playboy kaninöron och började hoppa/dans runt. sjukt kul! haha kan lova att evelyn fick duscha sitt hår ooooordentligt.i morse. stackare! :O vi kom hem till evelyn runt 2 natten. sen såg vi en cheerleading film och kvällen slutade med att vi båda snackade i telefon i flera timmar. jag lovar att mitt hjärta nästan stannade när evelyn tog tag i mitt ben när jag snackade i telefon, fyfan vad rädd jag blev, jag skrek inte liiiite. vågade inte vara i närheten av henne efter det så jag satta mig i soffan där jag råkade hälla ut en liter päronsoda i henne soffa. förlåt.. hehe (A) nu blire middag iaf sen träning. puss!

  Evelyn!

Onsdag

Christina -

Heey, sitter och ser på Greys. Reklam nu dock så jag passar på att askriva en snabbis. Praktiken har ju börjat och dte går väldigt bra för mig, jobbar på media området. Jag är glad att Linnéa finns haha så vi brukar alltid luncha tillsammans och hon är alltid kul och social! Ibland kan hon ju få lite fel och börjar spanka en. But thats alright, cuz you know i like it, tss.
Imorgon blir det pannkakaaaa till lunch med Linnéa mm-MMM! Intressant visst?
Nej det är det faktiskt inte!

-Linnéa
förlåt men måste lägga till här att jag kan inte sluta skratta! du är så clean kikki. ggGgaaAALlett!

ljuvligt

-Linnéa
trodde faktiskt att det skulle bli tungt ida att praktisera eftersom jag sov inte så bra, men det gick bra. fick stå i kassa, ganska stelt och nervöst i början men gick bra när man väl kom in i det mer. gick en sväng med kikki runt åhléns när vi slutat för att verkligen se vilken förändring det blvit, ser ut som att man är på åhléns i sthlm så fint hare blivit! kom hem runt 4 helt frusen och trött så jag bara somnade mitt i allt. nog inte så bra att sova på dagarna kan bli svårt att ta sig upp dagen efter. sitter och funderar på en grej som är ganska patetisk, vill bara sluta fundera på de och bara lägga det åt sidan. fick höra en rolig nyhet som fick mig att  släppta alla andra tankar. ååh vad jag gillar god nyheter! happy!

Ibland tvingas man till saker frivilligt!









3 bilder från sommaren

chillbara!

-Linnéa
Praktiken går bara bra, är bara sjuukt less i benen, stå upp hela dagarna. fast lär nog vänja mig eftersom kommer stanna där i 6 veckor. glad att jag hamnat med trevlig personal iaf. fick ändra mina arbetstider till 8-4 så att jag skulle hinna med träniningarna. på tal om träning, jag har inte tränat på hela lovet och idag blir första dagen på en vecka, taggad! nu när man praktiserar lägger man märke till så mycket mer än man annars skulle göra, så har hittat massa saker jag vill ha. är super nöjd med min praktikplats! idag kom det in massa boys från man power som hjälpte till med att flytta produkter till nya platser, riktigt trevliga. underbart att gå upp till kaffeautomaten och ta choklad med kikki när man har rast. man blir så trött under dagen så det sitter perfekt! kännas så trist med höst, kan det inte bara bli vinter! alltid lika mysigt med långa promenader och  julenstämning. närmare jul har jag även något super att se fram till, jag längtar! ska se till att göra i ordning käk innan träningen. puss!

Please come now I think I'm falling
I'm holding to all I think is safe
It seems I found the road to nowhere
And I'm trying to escape..

sista dagen på lovet

-linnéa
Sista dagen på lovet nurrå, känns väl både bra och dåligt. min praktik börjar iaf imorgon. 6 veckors praktik och en vecka skola sen jullov! Höstlovet har varit både bra och dåligt men är iaf nöjd med lovet. har hunnit med mycket trevligt(= tänkte vakna någon gång runt 10 för att göra bort allt som ska göras i ordning innan praktiken men så blev det inte. skulle säga att jag är ganska nyvaken hehe. fast det är väl lovet till för? att vila ut. känns verkligen tråkigt att nikki inte hade tid att träffas när hon var här och hälsade på, får ses när du kommer på besök igen. på jullovet? filippa  kommer till mig på ett tag så måste göra bort allt som ska göras innan hon kommer, ser framemot att träffa dej för kan inte ens minnas när det var sist. kram!

Alltid lika trevligt att prata med dej!

Halloween!

-Linnéa
Kvällen blev inte riktigt som planerat. jag mötte upp Evelyn och Frida i stan för att äta på restaurangen nära mig, var riktigt trevligt. sen blev det vidare till jessica på så kallad förfest. men jag skulle mer kalla det fest i repris.
 - hur många ska komma jessica?
- eeh,  runt tio. haha jojoo. kunde inte ens räkna hur många de var. men inte tio iaf det är en sak som är säkert! men tanken var att det bara skulle vara en liten förfest. men det är typiskt att det sprider sig lätt och slutar med att det blir alldeles för många. jessica, din hund är verkligen läskig, fast kan jag förstå att den blir aggresiv när det är mkt folk runt omkring. slutade iaf med att vi fick släppa in simba i ett rum och stänga dörren men han kunden tydligen öppna dörren själv. smart hund haha. ser framemot morgondagen, det blir att umgås med mina underbara vänner frida&evelyn! blev verkligen glad idag att christina ringde mig! har inte pratat med henne på hela lovet. Här kommer det upp lite bilder som är tagna igår innan festen! Emmas tå mår inte bra sen igår, förmodligen bruten.. skorna har blivit för små för att tån svällt så mycket. kolla upp den emma? sjukaste var när vi skulle ner för trappan idag så hör jag bara paang! och emma snubblar ner sista biten för trappan, jo..  hon slog i tån som födmodligen är bruten, kan det blir bättre? emma upp till sjukan nuuuu!


Emma&jessica!





Djävulen Jessi!

 Frida&Evelyn!  Mercedes! 


RSS 2.0