and we knock you down

Jessilady in the house! haha , ska gäst blogga lite , för jag har ju typ världens bästa blogg. Haha nä skämtåsido .. jag är lite speedad eftersom det är linneas  egenskap .. Hon får mig jämt på speed mode!  Varje gång .
Står jag inte på sängen o hoppar till Leona lewis - Forgiveme  så hoppar jag i älven och voltar . Hon har lyckats igen . Vi har tagit massa bilder . Posat lite som om livet hängde på det. Haha nä men vi har faktiskt tagit några snygga bilder och snackat massor .


Vill  ni se våra amazing bilder ?   Vars så goda. Sit back and relax.

hoooooow you Doin ;) ?  j



haha she gives meee what i need ;) haha misstolka inte då!



My sexy moooma och jag !




Världens finaste Linnsimajouuuu och Jag . !


Linnea och min ( jessica Reina:S )  syster, Maria . 9 år



Och mina super snygga skor från Nelly på Linneas mini fot.









Sommarens låt !  pitbull , calle 8 - i know you want me

Men nu ska jag tacka för mig , glöm inte att  besöka min blogg. www.metrobloggen.se/reina !

Your truly , forever N ever.  Reina



31/7

- Frida & Linnéa

Krille's födelsedag firades med att till en början spela bowling, grabbarna på en bana och brudarna på en annan. Efter bowlingen drog vi till godishuset för att köpa det ena och det andra. Senare åkte vi vidare till Viktor där vi tjockade oss med våra godsaker & hade det bara allmänt trevligt.





 Kattvakt

 Skarpare bild får man leta efter....
Baksidan hos viktor, igår.

Nu ska vi se till att vakna ordentligt så vi orkar med dagen!

Vi taggar ssssatan för imorgon!
LINNÉA 18 ÅR

bilder från sthlm/skåne

- Linnéa

  fest i sthlm hos en bekant till Eija. gissa om hunden var stor!

  Fredrik som vi var hos, visar stolt upp sina tatueringar som han hade på lite mer privata ställen.....

  denna pool hade vi på baksidan av huset, där jag & My's familj bodde i Skåne

  My utanför huset vi bodde i, i Sthlm

  vi hade bråttom till tåget, slutade med att Eija föll och vi missade tåget!

  Bilresan påväg till Sthlm (My & My's bror Pu)


  Eija's lillasyster som leker med en kompis

 Eija

Som vanligt är det krångel med bilderna, så fler kommer upp senare!

life's a bitch, sometimes.

- Frida
för ca ett år sen, åkte min kusin ner till afghanistan för att hjälpa till inom FN. han är där som FN-soldat för att skydda dom som bor där i området så att det ska bli tryggare för dom. varje dag får han gå runt i varma tjocka kläder, i värmen som stiger upp mot 61 grader. (det var så pass varmt sist jag fick höra hur han hade det.)

när jag läste västerbottens folkblad idag, ser jag den här artikeln:



dom svenskar som åker dit, ska vara skyddade på ett så pass bra sätt att dom inte ska utsättas för ex. bomber, skott osv. men frågan är bara, är dem tillräckligt skyddade?

det finns en rädsla inom mig, som bara blir större och större..

From nothing to something to everything

-Linnéa
(igår)

jag och hanna såg film tills boysen kom hem. därefter blev det kortspelet games där jag och hanna var super säkra på att vi skulle vinna, men inte.. som sagt så skyller vi på att hanna var sjuk och att grabbsen hade turen på sin sida ;) hehe!. kvällen fortsatte med en massa prat tills klockan blev 2 då alla blev trötta. då fick jag skjuts hem och somnade nästan direkt. vaknade kl 7 för att väcka brorsan som skulle till jobbet. somnade om och vaknade 9 av att mamma ringde, har varit vaken sen dess.

jessica, my lovley friend har äntligen kommit hem från spanien så jag hade tänkt ta en promenad till henne senare idag! så fort det blir fint väder igen blir det bad i älven! men först och främst ska jag ringa upp min mamma, sov när hon ringde tidigare så jag hann inte alls uppfatta vad hon sa hehe.

sist men inte minst, stort grattis till baby som fyller 18 idag!!!!

hörs senare


hipp, hipp, hurrrrra!

- Frida
tänkte bara grattulera till min kära vän kristoffer som fyller hela 18 år idag! 

  

sunny days

- Frida



29/7

- Frida
så himla underbart väder det har varit idag måste jag säga. hoppade upp ur sängen runt 11-tiden och drog därmed ner till stan för att träffa hanna & linnéa.

andra halvan av dagen har jag tillbringat till att fixa till saker & ting i mitt rum. det känns som ett helt nytt rum nästa, okej ska inte överdriva. men bra  blev det iaf!

nu ska jag gå över till linnéa för att hämta hem min cykel som hon lånade igår!



pusss.

29/7 sooool!

-Linnéa
idag blev det stan med hanna och frida i kanon vädret! det blev lite bankärenden och förbi några andra affärer. jag hittade tillslut babys födelsedagspresent i sista butiken vi var i. sen handlade jag även dust it(för dom som inte vet är det ett mattgörande volympulver till håret) till mig själv. kan bara säga att det är kanonbra! passar perfekt om man inte orkar tupera håret varje dag, pudra bara på lite dust it så sitter det hela dagen! vi tog även en fika på cafestation där vi satte oss i sf parken för att njuta av solen.

nu har jag just tagit en dusch och ska strax laga lite middag innan jag ska möta upp baby, hanna och viktor. vi hörs senare!
puss&kram

saknar alldeles för mycket!

-Linnéa

jessica nerea reina fjällström
allt i ett!




träningen<3
börjar som tur är snart igen


naima enfält
blir på bra humör bara jag tänker på allt galet vi gjort tillsammans!



hp
jo vi vet alla att vi är allt ifrån normala och schyssta!


nu ska jag sova så jag orkar mig upp imorgon. blir en sväng förbi stan imorgon med hanna.
natti!

för trött för att...

... ändra storlekarna på bilderna, såg att dom var rätt så små men det får ni leva med helt enkelt. ; )

el stockholmo

- Frida

pics kommer häär.

gröna lund    8:e våningen

lunch-time

skit väder det gillades inte

shopping  

  

 

  



bak-dags

sista packninge fixad




BYE-BYE med stockholm.

fler bilder kommer upp senare!

pusss.

några bilder från sthlm


-linnea


jag &frida bakar äppelpaj


frida&hanna på tåget in till stan


övrepacking fridas och under min, hehe viss skillnad


jag&eija mitt i stan



resterande bilder från sthlm kommer upp senare+ alla bilder från skåneresan!

29/7

-Linnéa
min dag igår var underbar, har saknat min baby för mycket! varit ifrån nära och kära en månad och snart åker jag tillbaka till sthlm. ska dit för att fira min tjejkompis som fyller 18 den 15 augusti. jag får sällskap av mamma dit som ska hjälpa till med något arbete i sthlm. kommer att åka dit den 11 augusti och kommer hem innan skolan börjar antar jag. många har frågat hur jag ids vara borta så mycket från ümeå, det funkar kanon om jag får resa på egen hand eller med vänner + att jag trivs inte helt super här i umeå.

men först ska min födelsedag firas! min födelsedag kommer att se ut som så att jag, frida och linda kommer äta tillsammans innan vi drar på fest i kassjö. en kompis till mig fyller 19 samma dag så det blir superkalas, 2 som ska firas!

kunde inte sova alls i natt, låg vaken hela natten hos baby. tog bussen hem runt 8, åt frukost och somnade nästan direkt. vaknade av att frida ringde. hade såklart inte vaknat av väckaren.. tanken var att jag, frida och hanna skulle åka och kolla på en match idag men dit kunde jag inte hänga med eftersom jag var alldeles nyvaken då vi skulle åka. eftersom jag skulle träffa frida efter var det bara att stiga upp, ta en dusch och äta frukost. senare gick vi på stan(guuud vad litet umeå känns när man vant sig med sthlm). därefter cyklade vi till frida där lars hämta upp oss för att vi skulle åka vidare till ersboda för att handla lite. kvällen blev av till att se på en vallander.

nu har jag nyligen kommit hem och tänkte att det är dags med lite bilder från sthlm. kan dock inte lägga in alla nu eftersom det är lite krångel med bilderna. men här kommer iaf några!

28/7

- Frida
Idag fick jag verkligen sova ut, jag vaknade halv två och hanna skulle komma och hämta upp mig två. För att senare åka till campus för att se när grabbarna skulle spela match.
Jag tror att vi yrade runt på mariehem, marieberg, nydala & universum ett bra tag innan vi hittade dit vi skulle! efter matchen åkte jag direkt till linnéa för att sen gå på stan en liten stund.

Nu har vi precis sett klart en wallander film, spännande var den. Jag tycker verkligen om thriller's när det händer någonting hela tiden och när det är spänning under hela filmen. Dessvärre är det för den/dem som ser filmen med mig, men det är en annan historia.

Tänkte lägga upp bilder från Sthlm nu ikväll, så håll utkik.


I just want sunshine

- Frida
idag är en sån dag som jag bara glider runt i mjukisar & linne och käkar glass. just nu kollar jag på o.c, gah! jag blir ju beroende av det när jag väl har sett ett avsnitt...
jag har även hunnit göra en beställning med pappsen som är på ikea just nu, kommer säkert bli perfeekt med lite nytt till rummet.

3 veckor och 5 dagar kvar, innan skolan börjar. jag kan inte förstå hur fort det här sommarlovet har gått, helt insane! är  dock väldigt besviken på vädret, har ännu inte tagit ett natt-dopp som ändå är ett måste på sommaren. borde väl ha tagit tillfället i akt, I guess.


här har vi; malin, jonna, anna, benjamin, jag & hanna hemma hos ida för några helger sen!

It's been so long

-Linnéa
tanken var att jag inte skulle göra mycket mer än att ta det lungt igår, men så blev det inte. skulle just sminka av mig då erica(nära vän) ringer och ber mig komma över. hon hade tydligen fest så jag promenerade dit. hos erica träffade jag kompisar som jag inte träffat på en månad eftersom jag varit bortrest. kvällen var bra och man hade jätte trevligt sällskap! blev dock lite less på de oinbjudna som kom till festen bredvid. ericas granne hade oxå fest för att fira sin 17-år dag men det blev lite strul när det kom en massa oinbjudna, men det löste sig till slut.

idag tog jag en hyfsad sovmorgon eftersom det inte alls blivit mycket sömn under min resa. man vill ju såklart få ut det mesta av sin resa så jag utnyttjade tiden ordentligt.

frida smsade mig tidigare idag och berättade att hon höll på att rensa sin garderod, just när hon sagt det slog det mig att det behövde jag verkligen också göra. så det var bara att slänga ut alla kläder och plocka bort kläder som inte var till någon användning. senare träffade jag upp krille<3 som jag heller inte träffat på en månad!

imorgon blir det först en sväng på stan för att göra några bankärenden och sen ska jag träffa krille.
jag ska även förska ta min tid och lägga upp en del av alla bilder från resan!
vi hörs senare
sovgott!

Will you be there?

- Frida
idag kom mamsen hem, så jag bestämde mig för att bjuda henne på något gott till middag. tiden gick och jag hade ingen vidare lust eller ork att stå och laga något kurdinariskt.
så jag bestämde mig för något snabbt men samtidigt supergott.
har precis ätit, och jag tror att jag aldrig varit så mätt på väldigt, väldigt länge! kanske när det var fem-rätters i Italien, men inte här i Sverige.

 

kycklingfilé, potatisallad & avokado


 

phone

- Frida
igår när jag var på media markt blev jag sugen på en samsung, hel touch.. har alltid haft sony ericsson, så det kanske är dags för en förändring?
när jag var och spelade tennis för någon vecka sen, klev jag på min telefon klantig som jag är. så den är helt knas på baksidan, annars inget fel på den.


26/7

- Frida
godmorgon!
jag är mitt uppe i städning, håller på att rensa min garderob för tillfället. går väl lite sådärr, slutade med att jag fastnade här men nu måste jag verkligen slita mig från datorn! vi hörs senare.



25/7

- Frida

det var iaf underbart att sova ut idag, äntligen! till något mindre underbart är att vädret är som det är.
var på media markt idag för att köpa någon usb-sak så jag kunde överföra bilderna till datorn. orkar inte lägga upp alla här i bloggen på en och samma gång! så det får bli en i taget, eller också får jag något ryck och lägger in alla på en gång.
vi får se hur det blir, nu ska jag iaf hoppa in i duschen sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!

pusss.

Cause you like the life

-Linnéa

stressade lite extra idag för att hinna till banken men den är såklart stängd på lördagar.. eftersom jag varit borta i en månad har jag vant mig med allt runt omkring, att stan är öppet på en söndag, att butikerna är öppet längre och att bankerna är öppet på en lördag. eftersom jag stressat i onödan tog jag en sväng ut med brosans hund sacko. därefter mötte jag upp filippa, monika och jessica för att gå en sväng på stan. måste bara säga ojjjj vad allt känns så mycket mindre nu när man har kommit tillbaka hem. visst att jag varit borta en månad och att man vant sig med sthlm&malmö men samtidigt har inte umeå mycket att erbjuda med tanke på att vi är 9:onde största stad, fler butiker hade inte varit fel!:)

efter stan promenerade jag och filippa hem till hennes syster där filippa är kattvakt. vi lagade middag och pratade om min resa och hon pratade om festivaler hon besökt. nu är jag hemma igen och ska just börja med en "tack present" till my och mys famlij som tack för resan vi gjorde tillsammans. sen hade jag även tänkt lägga i min nya hårinpackning som jag köpte i sthlm.



vi hörs senare!

tillbaka i umeå

-Linnéa

det gick från och till om jag skulle stanna i sthlm längre eller inte. eija kom med argument om att jag skulle stanna längre medans frida kom med argument om att jag skulle åka hem. det slutade med att jag och frida satte oss på planet hem till umeå. kan väl säga att det känns både skönt och tråkigt att komma hem igen, från strålande sol hela min resa till ösregn när man kommer hem.. fast åh andra sidan känns det skönt att komma hem till alla nära och kära.

det är nästan just så att jag varit borta en månad, en månad ifrån umeå! kan väl inte säga så mycket mer än att det har varit otroligt skönt att få komma bort ett tag. inte en dag har jag haft det tråkigt under min resa! och som jag tidigare skrev så har jag bara haft en dag med dåligt väder!  alla bilder från resan kommer upp i veckan!

nu ska jag snabbt göra mig i ordning för att sedan möta upp filippa och jessica. vi hörs senare!

borta bra, men hemma bäst

- Frida
flygningen gick helt okej faktiskt, lite lock i öronen & en viss spänning men det får man väl räkna med antar jag. det går alltid så fort när man flyger från sthlm till umeå så det är skönt.
jag kommer hem till ett tomt hem, så förstår egentligen inte vad som är så skönt om jag ska vara helt ärlig.
bara att befinna sig i sin stad, i sitt hem är guuuld.

jag ska alldeles strax åka och handla lite mat, åt senast vid 1-tiden så det börjar kurra litegrann i magen.
bilderna från digitalkameran kommer upp senare, har inte rätt dator för att lägga in bilderna så ni får vänta lite med dom.

    (bilder från mob.)

pussss.

bye bye med Stockholm

- Frida
halllåååja, idag bär det av hem! flyget går 17.15 så min älskade bror ska befinns sig på flygplatsen och hämta oss kring 18-tiden.

jag säger bara äntligen, att man kan älska sin stad och hem så mycket att man längtar hem efter bara fem dagar! när jag kommer hem ska jag också försöka få in bilderna härifrån, det togs inte alltför många bilder men ett par stycken har jag iaf att erbjuda.

nu ska jag hoppa in i duschen, och sen röra mig ner mot gamla stan. ben&jerrys here I come!

pusss.


cookie

- Frida & Linnéa
nu har vi precis tagit ut äppelkakan ur ugnen som ska ätas nu på en gång!

R som i Rubrik

- Frida
igår var vi iaf på gröna lund, och jag kan säga att vi var inte ensamma om att åka dit. när vi först kom in på gröna lund hade dom kö-lappar och ca 7 kassor. vi fick nummer 674 och det var nummer 213 som betjänades just då. liiite less blev man, men som tur var  hanna så smart att hon letade lappar (tidigare nr) på marken. så vi fick som tur något nummer på 300 innan slutet.
kortfattat så var dagen mycket bra, bästa folket men väldigt mycket köande.. bilder kommer upp när jag kommer hem! vilket är imorgon, äntligen!

idag har vi vandrat runt i ett stort köpcenter, köpte ett par nya jeans, en tunika/ett linne & ett par snygga shorts!

linnéa ligger och vilar just nu, hon blev jätte åksjuk under bussresan hem från köpcentret, stackarn!
jag ska snart springa iväg på ica, men känner bara för att dega just nu så jag ser vad det blir med den saken.

pussss.

21/7

- Frida
idag har det varit en lång dag på stan så jag har riktigt ont i mina ben just nu. det blev en del shopping, men inte särskilt mycket.

det var tänkt att det skulle bli gröna lund idag, men vädret blev så ostadigt så vi ville inte chansa på att sitta uppe i frittfall när blixten slår ner.... ; ) heh.


imorgon ska det bli strålande sol, så planerna är stan ett tag & sen avsluta med gröna lund. kommer säkert bli nice!


nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och sova. var uppe redan klockan sju imorse, tro det eller ej. vi hörs imorgon! hoppas ni har det bra där hemma!




pusss. 


finally

- Frida
efter en lång resa så har jag äntligen kommit fram till Stockholm, Huddinge. fick tyvärr bara 1 timmes sömn inatt,men jag antar att jag får ta ikapp det den här natten istället.
när jag kom fram till Stockholm höll jag på att näst intill dö av värmen, men ska inte klaga! hörde att ni där hemma har regn.. 2 bad 4 U ; )

imorgon blir det att kliva upp tidigt så att vi hinner med lite shopping innan gröna lund. jag ska inte upprepa allt som linnéa har skrivit, men där fick ni iaf en kort uppdatering!

nu ska vi käka lite glasss, sen sängen!

pussss.

lovekiss

-Linnéa

ledsen för en riktigt kass uppdatering. ville bara säga att jag lever. jag är såklart fortfarande kvar i sthlm och har det super kul!

efter att jag lämnat huddinge i fredags åkte jag vidare till märsta där jag möttes upp av min kompis eija och hennes syskon. jag hann inte ens hem för att lämna min packning när jag mött upp eija utan det blev med detsamma in till stan. där stannade vi tills vi fixat allt inför kvällen. det blev då fest senare på kvällen,(kommer upp bilder senare).

eftersom eija skulle på fotboll igår med en kompis så träffade jag upp jimmy(eijas halvbror) i stan för att fördriva tiden. vi var ute och åt och han guidade mig runt i stan. jag, eija, natalie, jessica och jimmy var även på bio igår, vi såg harry potter. kan säga att det var en tuff upplevelse att se bio på en av sveriges största biografer. filmen var riktigt bra!

idag tog jag, jimmy och eija en sväng i stan för att jag senare skulle möta upp frida, fridas faster, hanna och angelica  på centralen i sthlm. vi alla satt där ett tag och planerade veckan lite lätt. sedan åkte frida, jag och fridas faster hem till fridas faster i huddinge. jag och fridas hade en massa att prata om eftersom det var 3 veckor vi senast såg. nu har vi just ätit och frida hoppade in i duchen. vi ska verkligen göra det till en lugn dag idag. (frida har inte sovit i natt och vi har en lång dag som väntar imorgon).

planerna för mig och frida imorgon är att åka in till stan för att möta upp hanna, eija och jimmy för att sedan shoppa tills det blir grönan för frida, hanna och angelica. jag ska dock inte med på grönalund eftersom jag inte åker karuseller, så jag ska istället umgås med eija och jimmy. 

jag har varit borta snart i en månad och snart bär det hem, men inte riktigt än! jag ska först härja runt här i en vecka till med brudarna!

nu ska jag ringa hem för att höra hur allt ligger till uppe i umeå.
vi hörs senare senare
kram

typiskt...

- Frida
alltså det ska bara inte hända! min mobil har döttt, min ipod har dött för all framtid. den går inte att ladda, och jag måste verkligen ha batteri i den om jag ska orka med en bilresa på 8 timmar.
blev tillslut tvungen att låna mammas mp3, eftersom jag inte får in någon ström i min egen. sitter som en tok och letar folk som kan skicka skön musik, såklart så är det inte så många inne och det stör mig en aning. men det är bara typiskt att det ska hända, och det är också typiskt mig.

jag sitter vid datorn nu, och jag ska upp om 3 timmar.. det håller inte!

peacE

19/7

- Frida
sådärja! nu är det söndag, och imorgon åker jag! har inte börjat packa än, men ska precis börja göra det, bara så sjukt svårt att veta hur mycket man ska ha med sig.
måste även tänka på att jag kommer komma hem med typ dubbelt så mycket. ska upp klockan 4 och börja åka då, kommer bli en lång & dryg väg vill jag lova er!
just nu sitter jag här med bästa evelina, som jag inte träffat på jag vet inte hur längesen det var.

vi hörs när jag kommer fram!



R.I.P

- Frida

http://www.vk.se/Article.jsp?article=292365
Sorry, får inte upp länkar på en gång så ni får kopiera & klistra in.

beklagar sorgen för anhöriga, släkt och vänner. ena stunden vid liv, andra inte! sånt här får en att tänka på dom man har runt omkring sig och uppskatta dom till hundra procent.


things goes wrong
shit happens
life goes on.

this is life

- Frida
ikväll blir det bara lugnt tror jag, ska träffa samme ett tag också! ska nog iväg och köpa godis, det behövs verkligen! stockholm på måndag, måste packa(!!!!)
har varit med sötungen ikväll också, alltid lika charmig.... sist gömde hon mina moped nycklar och vägrade berätta vars dom befann sig. som tur är så är dom hittade nu! bäst för henne om jag säger så! ; )



jag läser dina meningar, om & om igen. det är klokt sagt & det mesta som skrivs berör verkligen. måste kännas tungt, riktigt tungt. försöker förstå, så gott som det går..


jag finns här för dig, när som helst.

gårdagen

- Frida
här kommer bilder från gårdagen, då jag och angelica stekte på nydala!

   (går att förstora.)

 

som ni se så blev det en dag med mycket stek & volley spelande.

18/7

- Frida
har inte haft så mycket tid till att skriva under dessa dagar, det har varit så underbart väder. dagen började med nydala, där det var så himla kallt i vattnet att jag inte ens kunde stå där i med fötterna. det blåste även en massa, men medans solen var framme och vinden lagt sig var det riktigt behagligt ute.

slutade iaf med bad hos farmor, dock blev det en chock när jag hade doppat mig men det dröjde inte en lång stund så hade jag vant mig med det.
jag åker ju på måndag, klockan 04.00 hade vi tänkt (åker bil.) beräknar att vara i sthlm kring 1-tiden så det blir perfekt. då får jag äntligen träffa linnéa, det var alldeles för länge sen vi sågs!


pussss.


rubrik

- Frida
kvällen har varit bra, trevligt folk & mycket skratt. kunde väl inte ha blivit så mycket bättre ?





nu ska jag sova, kanske se ett avsnitt o.c först
 pussss.

sex is on fire

- Frida
Nuuuu drar vi ut, bilder kommer upp ikväll eller imorgon! PUSSSSS

16/7

- Frida
idag har varit en slö dag, har legat i sängen tills halv fyar tror jag att det var. då bestämde jag mig för att cykla vidare till pappsen som hade grillat, super gott var det.
har även hunnit prata med linnéa angående resan hem, vi har ännu inte bestämt om det blir sista minuten, stand bye eller hur det blir. ju billigare, desto bättre!

nu har jag precis kommit ur duschen, och ska börja göra mig i ordning inför kvällen. det blir att fira sara som fyller 18 år idag, grattis till henne!
firandet sker på båten (sjöbris) det blir säkert kanon!


 
please, don't play with my feelings.

ännu en dag med strålande sol i huddinge!

-Linnéa

idag tog jag en promenad in till huddinge centrum för att fixa mitt bankkort, kortet spärrades och jag kommer få ett nytt om 3 dagar. tur att jag ändå kunde ta ut kontanter fast kortet krånglat! blev även lite mer shopping, dock inte till mig utan hittade jag lite saker till min lillasyster. när jag pratade med syrran igår höll hon just på att baka en äppelpaj vilket jag blev otroligt sugen på, så jag ska just göra detsamma.

eftersom jag ska vidare imorgon till eija i märsta måste jag se till att packa så jag får med mig allt. jag ska som sagt stanna hos henne från fredag till måndag  för att sedan möta upp frida på centralen. tiden går fort, endast en vecka kvar innan jag åkte tillbaka till umeå, kommer hem den 24 någon gång på dagen. måste såklart se till att vara hemma tills storasyster och min kusin kommer på besök!
taggar sthlm med hanna, frida och angelica!

nu ska jag kolla upp lite flygresor och sedan laga lite mat innan malin kommer hem.
vi hörs senare!

use somebody

- Frida
efter att jag hade avnjutit en god middag på allstars, bar det av till sammie. blev där till ca 11-tiden, var riktigt trött. fick hämtning av slava, och jag var bara tvungen att svänga förbi max-e4 för att köpa en glass med dumle-topping. efter besöket på max fick jag sms av angelica, att hon bara satt hemma och gjorde i princip ingenting, detta resulteraade i att vi hämtade upp henne och med sig hade hon öl, sprit & cider. hon började göra drinkar, och bjöd såklart med sig! vi spelade musik, gled runt i stan & hade det bara allmänt trevligt.


pussss.

allStars

- Frida
som jag skrev lite snabbt igår, så var jag och åt middag på allstars. en ny sportbar som öppnats här i lilla Umeå.
jag tyckte att det var super bra mat, verkligen!







strålande sol i huddinge!

-Linnéa

onsdag

vaknade runt 10, tog en dusch, gjorde mig i ordning och tog sedan en promenad in till huddinge centrum. det blev en del shopping. när jag gått i stan runt 2 timmar började mitt bankomat krångla(inte ovanligt).jag stod inne på subway och skulle just betala då det visade sig att det var något tekninskt fel på mitt kort. så jag fick leta upp min bank(handelsbanken) för att fråga hur jag skulle göra. smart som jag var hade jag glömt mitt legg hemma så jag kunde inte få hjälp mer än att jag fick bekrivning till en automat där jag skulle försöka ta ut pengar. jag gick det och det funkade såklart inte. jag ringde morsan och hon sa att det brukar bli så, "vänta någon timme och prova sedan igen". jag blev bara less så jag promenerade hem. fick iaf med mig lite saker hem tills kortet började krångla. en sak är iaf säkert och det är att jag kommer byta bank direkt jag kommer hem till umeå! som sagt det är verkligen inte första gången detta händer..

jag är iaf glad över att det varit strålande sol hela dagen! knappt så att man har kunnat vara ute för att det har varit så varmt;O fast man ska inte klaga! jag får hoppas på att vädret håller i sig, ska som sagt inte hem förens nästa fredag eller lördag!

nu ska jag iaf se till att laga mat.
vi hörs senare!

MISS U

15/7

- Frida
idag skiner solen och jag är åter igen lycklig över det.
är hos angelica nu och vi ska precis ut och steka litegrann! sen blire middag på allstars, då får man se hur maten är där, he he.
hörs senare, hoppas ni får en super bra dag!


when it was good

- Frida
godkväll gott folk!
just nu sitter jag och försöker göra en ny header, är så less på den som är där just nu. väntar fortfarande på att ida ska skicka bilder från angelica, och även jallow har någon bild att skicka.
sen så ska det nog bli en ny header ska ni se! som jag sa tidigare så spelade jag tennis ikväll. jag kan inte påstå att det gick bra, måste nog träna på tekniken även i denna sport. tennis är inte en lätt sport iaf, någonting som är säkert.

 

 

 försöker att inte tänka på det, men det går inte att bara fly från verkligheten. det är inte mycket som går som jag vill just nu, tur att jag har mina bästa runt omkring mig!


guidetur i huddinge!

-Linnéa

malin som jag bor hos här i huddinge kom hem runt 6, vi lagade middag och gick sedan ut på en promenad. eftersom malin jobbar från 8-6 så måste jag sysselsätta mig med något på dagarna. hon tog mig på en gudietur för att visa mig centrum och vilken buss jag ska ta för att kunna färdas lite hit och dit. nu när jag har lite koll på huddinge hade jag tänkt ta mig en runda i stan imorgon och sedan åka och bada. hon visade mig även hur jag tar mig till märsta som kommer bli nästa ställe där jag ska bo, alltså hos mig tjejkompis eija.

sista veckan innan jag åker hem kommer jag bo med frida här i huddinge hos hennes faster. så det var perfekt att jag fick mig en gudietur här. nu ska jag iaf se lite tv.

vi hörs imorgon!
kram

14/7

- Frida
äntligen skiner solen här i umeå, är överlycklig. det står att det ska bli varmare imorgon, så jag hoppas att jag kan hitta någon att fara och bada med.
dagen spenderades på stan med hanna&angelica, började med lunch på subway som sedan avslutades med en smoothie ute i solen.

hade inte tänkt sitta vid datorm så länge till, ska nämligen ut och spela tennis. får se hur det går, he he.
hörs senare ikväll!



pussss.

huddinge!

-Linnéa


tisdag
smart som jag och my var valde vi att packa just innan vi skulle sova, tror att vi vart klara runt 1. åh andra sidan hade vi super kul när vi packade! vi hade verkligen saker över hela rummet, knappt så att man kunde se golvet för att det täcktes av så mycket saker hehe. jag och my har inhandlat en del saker så vi fick lov att hoppa på resväkorna för att rymmas med både de vi haft med oss och allt vi handlat! men så kan det gå :) är bara lite orolig över hur jag ska rymmas med resten som kommer att inhandlas!:O ska ju trotsallt stanna nästan 2 veckor till! hur som helst var vi super trötta efter den långa dagen som vi somnade nästan direkt vi var klara med packingen. mys pappa kom in och väckte oss runt 10 då frukosten var klar. vi steg upp, packade resten och begav oss sedan iväg till huddinge. det tog ett tag att hitta till huddinge här jag ska bo nu i 3 dagar innan jag åkte till märsta, där jag ska träffa upp en tjejkompis och bo med henne i 3 dagar! sedan kommer frida, hanna och angelica som jag ska bo tillsammans med i drygt en vecka. jag längtar! 

idag ska jag se till att göra det till en lugn dag! jag har hållt igång varje dag sen denna resa började! så nu ska jag promenera till en affär för att handla lite mat. får se hur det kommer sluta;O jag som verkligen är urusel på att hitta!
vi hörs senare!
kram

miss u

oh, baby baby

- Frida
åh, idag (måndag) är det bara en vecka kvar tills stockholms resan! kan inte förstå det, men det känns otroligt skönt att komma bort lite, så jag får tid att tänka på någonting annat än det som händer i Umeå. dessutom känns det såklart bra att ha gjort något vettigt i sommar, inte bara levt livet.

kom isäng väldigt sent igår, eller imorse kanske jag ska säga.  men ska absolut inte klaga.
tro det eller ej, men när jag vaknat till så satt jag mig på cykeln och cyklade upp till i20 för att prova på den där "hinderbanan" som finns där. vaknade iaf till på ett bra sätt. kvällen fortsatte sedan med målning, basket & beach volley. har fruktansvärt ont i handlederna, tror att jag måste lära mig tekniken lite bättre.

imorgon ska jag på stan med hanna, riktigt längesen jag var där. kvällen är ännu inte planerad, får ta det som den kommer helt enkelt.

baby, baby, baby!


sthlm i själva smeten

-Linnéa

måndag
dagen började med att jag och my vaknade runt 10 för att sedan åka in till själva stan i sthlm. vi åkte dit med mys bror, pappa och pappans tjej. eftersom mys pappas tjej bor här i sthlm fick hon guida oss genom stan, visa vart alla butiker låg osv. pga av att jag och my shoppade igår i över 7 timmar blev det inte ansträngd shopping idag, vi var alldeles för less i fötterna från gårdagen. självklart blev det ändå en snabb sväng igenom de flesta affärer. det som var mest efterlängtad var såklart ben&jerry´s baren i sthlm! kanske man ska skaffa sig en lägenhet just över(?) vi åkte in till stan runt 12 och kom hem 6. nu ligger jag och my här i sängen och väntar på mat. ikväll blir det filmen "pappa på livstid", en film med brian austin green. sen blir det även massage som vi ska få av mys pappas tjej. det ser vi veerkligen framemot, jag ääslskar massage!

vi hörs senare!
puss



real friendship never ends

- Frida
nu är det iaf bestämt att emmy ska flytta & byta skola till lycksele. det känns såklart jätte tråkigt, har inte förstått det än. vill nog inte inse det heller, för den delen.

man ska inte bara tänka på det dåliga i det hela, jag kommer hålla kontakten med henne, för det finns nog inga som har klickat så bra som vi gjorde från början. vi har så himla kul tillsammans, jag låter bilderna tala för dig själv.! : )

´
 

 
 
"no stress
whatever you like"



baby, goodbye

- Frida
har helt glömt bort att berätta om min helg, eller snarare om gårdagen.
vi bestämde oss för att åka till vännäs och träffa lite folk och kanske åka någon karusell. det blev ingenting med karuseller för min del, det får jag spara tills grönan. nöjde mig istället med sockervadd som var riktigt längesen jag åt! träffade även sara, som helt klart var höjdpunkten den kvällen. har inte träffat henne på jättelänge så det var riktigt roligt att träffa henne!

planerna inför imorgon är volleyboll!
nu hade jag tänkt se lite o.c innan läggdags.

pussss.

ännu en underbar dag i vackra sthlm

-söndag
jag och my hade egentligen som planer idag att bara stanna hemma och se film, ta en promenad, helt enkelt göra det till en slapp dag. men så blev det inte när vi fick reda på att affärerna här i sthlm hade öppet på en söndag. vi hade tagit förgivet att alla butiker skulle vara stänga eftersom det är söndag men så är det tydligen inte  här i sthlm. kassa umeå.... så det blev en ordentligt shoppingrunda för mig och my i sthlm medans mys bror, pappa och pappans tjej åkte till grönalund. vi kom till stan runt 12 och kom hem strax efter 7! vi var mer en less i benen när vi kommit hem! men det var det värt men tanke på allt roligt vi kom hem med! egentligen borde de inte bli mer shopping för min del men det är svårt att motstå när man ska stanna här yttligare15 dagar hehe. jag är iaf super nöjd med allt som inhandlats så mer shopping skadar inte(A).


efter allt spring i stan kom en bekant till my och hämtade upp oss för att sedan åka hem. blev iofs inte hem med detsamma, utan vi blev guidade genom stan. inte förens då förstod jag hur stort sthlm egentligen är. jag förstår inte hur folk hittar! jag skullle gå vilse om jag rörde mig mer än en meter på egen fot. efter guideturen var man trött, hungrig och less i benen så både jag och my slängde oss på sängen för att vila ut. det tog inte lång tid innan vi båda upptäckte att nedre delen av sängen var fuktig, ena katten som bor här hade pissat i sängen vi sover i... fanns inte så mycket att göra förutom att blötlägga och spraya ner hela sängen med rengöringsmedel.

jörel som vi bor hos här kom tidigare in med en massa filmer till mig och my. vi har endast hunnit se en av dom, "  autumn in new york". riktigt sorglig film så nu är det dags för något mer taggande. vi hörs senare!



♥k

h&m


Frida - '
Här är skorna jag beställde från h&m!


vad händer med juli?

- Frida
jag kan inte förstå vad som händer med juli månad, den försvinner bara. min mamma upplyste mig precis om att jag åker om en vecka och en dag. visst, det är bara en vecka jag är borta men det känns som en evighet.
sen när jag kommer hem ifrån stockholm är hela juli sluuuut.

har varit med angelica på akuten hela morgonen/dagen, så har inte hunnit göra så mycket mer än så. jag har förresten varit på willys för att köpa ingridienser till det jag ska baka ikväll. bild kommer upp senare!

nu ska jag sätta mig ner, tänka vad jag ska ha med mig & sen baka!
hoppas ni får en bra kväll.


pusssss

stockholm

- linnéa

lördag
då var man framme i sthlm. vi åkte redan runt 10 så jag kan väl inte säga att det blev en ordentligt packning imorse. tanken var såklart att jag och my skulle packa igår kväll för att sedan slippa det idag men så blev det inte... vi bara kollade på att som skulle packas ner och gick sen vidare. så det blev mer som kasta i-hoppa på- och dra igen packning, inte den mest organiserade packningen men effektivt var det ;). vi åkte som sagt 10 och var framme 5. det går ändå hyfsat fort att ta sig rån skåne till sthlm. som jag tidigare skrev så är jag tillbaka i umeå den 27.

semestern i skåne har varit mer än underbar, tråkigt bara att den var tvungen att ta slut. ni kan räkna med att det blir skåne snart igen!

"right now, no day but today"


vi hörs senare!

rubrik

- Frida
sådär ja, nu har jag tid med att skriva lite här i bloggen.
som ni såg så spenderades gårdagen på öppningen av o'learys, det var mycket trevligt.
jag och hanna kom dit vid halv åtta tiden, och bara umgicks och åt popcorn. det fick bli zingo för min del, medans hanna beställde smirnoff ice. jaa, livet är hårt ibland så enkelt är det ; ). har väl inte så mycket mer att säga om den kvällen, angelica & a kom och gjorde oss sällskap i ca tre minuter, innan vi lämnade stället.

nu har jag börjat få en del klarheter, angående Stockholms resan. det blir eventuellt så att jag & Linnea stannar i en vecka, alltså till den 27:e eftersom att min pappa kommer till Stockholm från Öland då. blir nog billagast & bäst på det sättet skulle jag tro.



fortsatt resa

 -  Linnéa

Torsdag
mys pappa kom in och väckte oss just innan 9. vi skulle vara i ystad 10 så det blev drygt en timme att göra oss i ordning, eller man kan säga en halv timme.. vi steg inte upp förens halv tio. när vi kommit in till ystad blev det frukost hos mys mormor. därefter mötte jag upp hanna(gammal klasskompis från skåne) och vi åkte till henne. tror att det var runt 5 år sen jag träffade henne! det var iaf suuper kul att ses! vi lagade mat, spelade krockett med hennes bror, kastade pil med hela familjen, såg film, fotade och pratade om gamla minnen. hanna visade även gamla klassbilder när vi var runt 5-6 år. kommer såklart upp bilder från denna dag senare! var lite tråkigt att jag endast stanande där 2 dagar.. trivs så bra här nere så jag hade gärna stannat längre.. jag har iaf planer på att åka ner nästa sommar igen!
 
Fredag
eftersom jag vaknade så pass tidigt föregående natt tog jag och hanna en ordentlig sovmorgon. vi somnade runt 12 och vaknade runt 11. därefter gjorde vi i ordning lunch och såg på en musikalfilm "rest". hanna skulle senare till någon mindre festival med några kompisar så vi åkte in till stan tillsammans och tog sen farväl.. vi hade som sagt inte setts på över fem år så det var tråkigt att endast ses 2 dagar för att sedan ta farväl. jag ska iaf försöka komma hit ner igen betydligt oftare!



forsatt resa ser iallafall ut som så att imorgon runt 8 på morgonen bilar vi ner till stockholm . där stannar vi från lördag till tisdag, sen åker my och hennes familj hem. jag fortsätter till mammas kompis(någonstans i sthlm) där jag ska bo 3 dagar för att sedan möta upp eija som jag ska träffa under helgen. senare ska jag möta upp frida. hanna och angllica och vi ska härja runt i stan från den 20-24. sen var tanken att vi alla skulle åka flyg hem fredag den 24 men nu kommer jag och frida stanna yttligare några dagar! så vi räknar med att vara hemma runt den 27. nästan så att jag kommer vara borta hela juli!

sen när jag just kommit hem kommer min storasyster michelle på besök för att vara här på min födelsedag. vet dock ännu inte hur jag vill firas. får helt enkelt ses hur det kommer bli:)

nu ska jag och my packa
vi hörs när jag kommit till sthlm!
puss

O'learys

- Frida




 berättar om kvällen imorgon

california, here we come

- Frida

det var jobbigt att kliva upp tidigt imorse, fick riktigt tvinga upp mig själv! måste bli ändring på sovtiderna nu skulle jag tro.
var barnvakt i ca 4 timmar, utan någon lillasyster. hon var nämligen hos en kompis som bor längst ner på gatan. jag låg bara och sov i soffan, medans jag kollade på tv lite till & från.

har även hunnit vara på jula, för att köpa mig ett lås till cykeln men det gick inge vidare så jag for vidare till ö&b där jag köpte ett lås.
ikväll ska jag vara med angelica&hanna, planerna om vad som kommer ske är ännu inte planerade, får se vad det blir. 

 

tears

- Frida
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/mj58_09/article5484575.ab
blir bara tårögd av klippet, lilla stumpan..

R.I.P Michael Jacksson

fortsättning på skåneresan

onsdag
Idag blev det sovmorgon om man jämför med igår, jag och my vaknade runt 10. våra planer för idag var att åka in till ystad för att gå på munkmarknaden men så blev det inte. vi åkte däremot till ystad för att hämta upp jocke(min gamla granne) för att sedan åka till honom. där drack vi te på bakgården i strålande sol och åt ben&jerry´s. senare tog vi en promenad till mitt gamla hus där jag bodde för ca 11 år sedan. måste säga att det kändes overkligt men samtidigt riktigt kul att gå dit. såklart skulle vi fota en massa men det kändes dumt att fota någon annans gård, så vi ringde på och frågade om lov. dock så öppnade ingen. det blev en massa foton ändå. tog kort på huset, bakgården, foton på mig, jocke&my, foton på jockes valp, foton på jockes bror och en massa andra bilder. kommer självklart lägga upp bilderna här senare! resten av kvällen har betstått av att se "the exorcism of emily rose", skrämma upp varandra(fråga mig intee varför) och lägga upp planer för resterande dagar innan vi beger oss till sthlm!

nu ska vi iaf sova. vi ska upp tidigt imorgon för att möta upp mys gudmor. jag ska även möta upp en gammal klasskompis för att ta en runda i stan och senare åka hem till henne. tror att det var runt 5-6 år sedan jag träffade henne sist.

vi hörs senare. godnatt!

8/7

- Frida

Idag är det äntligen uppehåll här hemma, slipper regnet med andra ord. Gjorde mammsen sällskap till affären, och det var rätt behagligt ute idag måste jag säga. 
Nu ska jag fortsätta kolla på O. C och sen ut och spela lite basket tror jag.

Vi hörs senare sötnosar!

du är
speciell, på ett speciellt sätt.

the king of pop

- Frida

kvällen var riktigt bra, skönt att få komma bort från allting och bara få umgås med sina käraste!
jag lyckades även få sandra att laga mat med mig, hon hade bara tänkt ta en billys till middag men istället så bestämde jag att vi skulle göra köttbullar & stuvade makaroner. inte så avancerat, men det tog sin tid med stuvningen kan jag lova er!

jag har fullt upp med o.c, får verkligen inte nog! har sett halva första säsongen, så jag har en del kvar vilket jag ser fram emot när jag kollar på väderprognosen framöver.

pratade med min faster idag, som bor i huddinge och allt är fixat&klart inför stockholms resan den 20:e. jag har inte berättat någonting om det här i bloggen kom jag på.
drar iaf till stockholm den tjugonde och har ännu inte bestämt vilken dag vi ska hem. det blir förresten jag, angelica, linnea & hanna!

 jag & soff!

början av skåneresan!

- Linnéa
fredag
kan väl inte säga att resan började speciellt bra till skåne haha! tanken var att jag skulle stiga upp klockan sex för att hinna med det sista innan jag skulle möta upp my och hennes familj klockan åtta. men jag blev väckt av my som ringde mig åtta och sa att dom var utanför! jag lyckades försova mig.. jag förklarade läget och dom sa att dom ändå skulle förbi en affär och handla lite innan, så en kvart senare ringde dom och då var jag klar. snacka om bra jobbat för att vara jag! hann dock inte äta frukost så det fick bli i bilen.

första stoppet blev i sundsvall där vi stannade snabbt för att äta. vi åkte vidare och mitt i allt stannade bilen som tur var hände detta just vid en vändningspunkt där vi kunde stanna. mys pappa upptäckte snabbt felet och lyckades fixa detta. vi åkte vidare och bilen stannade 3 gånger till. fjärde och sista gången stannade bilen riktigt nära en bilverkstad som kunde fixa bilen. eftersom det var en del till bilen som gått sönder behövdes en ny del. att inhandla den och montera den tog ca 2 timmar innan vi kunde åka vidare. jag och my började se en film men somnade lika snabbt på verkstaden. vi blev väckt av personalen som meddelade att bilen var just klar och att vi kunde åka viadre. vi åkte vidare och nästa stopp blev sthlm där vi spenderade natten hos en bekant till mys familj.

lördag
dagen efter vaknade vi åtta i ett rum som var otroligt varmt. det blev frukost sen åkte vi vidare runt 9. mellan ssthlm och skåne stannade vi endast en gång för att inhandla lite mat.eftersom jag och my somande gick resan betydligt fortare. vi var framme i ystad runt halv 5 till mys morbror där vi bodde.. det första vi gjorde när vi kom fram var såklart att ta ett dopp i poolen. tror det eller ej, men det var närmare 30 grader när vi kom ner hit. så inget kunde ha varit bättre än ett dopp i poolen! senare blev det middag och film(the notebook). därefter somande vi.

söndag
vi vaknade upp i ett stekhätt rum(vaknade av värmen) klockan halv 11. åt frukost med alla vi bodde med. mys söta mormor kom med frallor till frukost. därefter tog vi en dusch och gjorde sedan i ordning oss innan vi skulle in till själva ystad. där mötte vi upp en gammal barndomskompis till mig, vi tog en fika och fortsatte sedan till mys mormor som bor mitt i ystad. där satt vi i några timmar och käkade glass och pratade om allt och inget. runt middagstid kom mys pappa och hämtade upp oss och vi åkte hem. under väntan på mat såg vi en film som hette " imse vimse spindel" (fyfan, se den inte!). mys pappa lagade mat, det blev tacos. underbart gott! efter middan planaerade jag och my upp kommande dagar.

Måndag

eftersom det var så stekhett i tidigare rum vi sovit i bestämde vi oss för att byta till uterummet, där det var betydligt svalar att vakna till. vi gjorde oss i ordning och fick sedan skjuts till ystad. där gick vi runt en hel dag och shoppade och åt mat. kan lova att det var kul att promenera igen ens ystad där man tidigare bott! senare blev det övernattning hos mys mormor som lagt underbart god mat till oss. vi såg även en film, "the game".

Tisdag
vi hade ställt väckar klockan på åtta för att hinna gå en sväng på munkmarknaden i ystad innan vi skulle möta upp lina(vår guide haha) för att åkta till malmö. det enda jag kan säga är att det finns så otroligt mycket mer att upptäcka i malmö än umeå.. vi stannade en hel dag men hann ändå inte med alla butiker som vi ville besöka. vi stannade förstått och åt i mellan åt på ett ställe som hette "china food, take away". bra pris och det smakade underbart! vi fortsatte vår shopping och hittade massa smått och gott: nitarmband(otroligt glad att jag hittade dessa, letat som en tok!), nitar, linnen, kjol, hårprodukter, parfym, hudkräm, smycken, och foundation. eftersom rean hade börjat och det var otroligt fint väder var det mer än massor av folk. att bara promenera runt i malmö var en otrolig upplevelse. om ni frågar mig ser malmö ut som ett sagoland. efter flera timmars spring i affärer tog vi åget tillbaka in till ystad. där väntade mat gjord av mys mormor och mys pappa, alltid lika gott!

bilder kommer självklart upp senare!


hurful

- Frida

nu ska jag sätta igång o.c och försöka få andra saker på tankarna. jag tror att det behövs nu!

jag sägs vara den glada, positiva, sociala Frida. men just nu så känner jag mig som raka motsatsen, har iaf bevisat för folket att inte "ens" jag kan vara glad alltid.


What I'm going through is hurtful

no words

- Frida

hejhej, ska försöka hålla humöret uppe för eran skull här på bloggen. allt står inte till rätta, men det kommer att lösa sig! jag ska lägga mitt stora hjärta åt sidan, och låta hjärnan få ta över.

idag ska jag bara ligga hemma och mysa, ta en promenad till pappa i regnet för att hämta min dator så jag ska kunna ligga och se O.C.
senare idag ska jag träffa sandra, det var ett himla tag sen jag träffade henne så det ska bli super trevligt!



tack alla älskade, för att ni visar att ni finns här för mig,
det uppskattas & det behövs.


tom

- Frida

kvällen har jag spenderat med angelica som sagt. och har även tagit ett samtal från evelina som så gärna vill att följer med till grekland redan nu på torsdag!
hade jag haft pengar, så hade jag inte tvekat på det. men vi ska planera en utlandsresa till vintern istället, när det är kallt & jävligt i sverige!

jag har faktiskt ingenting mer att säga, just nu så känner jag mig bara splittrad, och vet inte vars jag ska ta vägen.


I don't know what to say, what to do or what to think.

6/7

- Frida

regn, regn, regn och så kommer det fortsätta i veckan. men konstigt nog så tycker jag att de ska bli rätt så skönt! jag har nu börjat med säsong 1 av o.c så mitt maraton har äntligen startat. har sett det från 12-tiden fram tills middagsdags. just nu sitter jag hos angelica, pratar om allt mellan himmer & jord som verkligen behövs.

fick hem min bikini idag, och är mycket nöjd. den satt precis som jag trodde att den skulle göra, så det känns skönt! nu är jag redo för sol& framför allt bad.
här kommer en bild från balen! sötnosar
pussss.

simply the best

- Frida

jag har inte varit så aktiv här i bloggen dom senaste dagarna, har haft lite fullt upp och knappt varit hemma någonting alls. som sagt så fick ni ett smakprov av kvällen, i bilder. det var trevligt på häggsjö festen, men samtidigt väldigt besviken över hur dom hade arrangerat det. orkar inte förklara hur det brukar vara, och varför besvikelsen var så stor! blir ett låångt inlägg isåfall.
kvällen fortsatte iaf när vi kom därifrån kring 10-tiden då det blev en hel del basketspelande. efter en låång match så bestämde vi oss för att åka ner på maxe4 för att käka, där johan palm befann sig. som ni vet, så hör han kanske inte till en av mina favoriter men lite kul var det iaf att se hur många tjejer som var i 18-19 års åldern som gick fram till honom inom loppet av en kvart!

nog om det, ikväll så var vi i fannys stuga och jag måste bara erkänna att jag var liite taggad på att rida. man kanske inte får vara allt för taggad, för det slutade inte så jätte bra.
hästen fick syn på en gubbe som kom gåendes med en hund, (och hästen var inte alls beredd på det). så den hoppade till, och jag efter. höll mig iaf kvar på pollen, vilket jag är mycket stolt över.

det verkar som att det ska vara dåligt väder här i veckan, bara regn, kallt och grått. så jag har laddat upp med alla säsonger av O.C som jag ska ligga och se hade jag tänkt. vi hörs imorgon!

pusss.

häggsjö festen -09

- Frida

gårdagen i bilder
4/7



hörs senare, pusssen

3/7

- Frida

hello sunshine's! just nu sitter jag med slingor i håret, ska vänta i femton minuter till innan jag ska skölja ur det. hoppas det blir bra!

igår hittade jag ett par ljusa jeansleggins på veromoda som jag tillslut köpte, har kollat på dom ett bra tag men har aldrig känt att jag varit tvungen att köpa dom. har igentligen alldeles för många jeans, men dom var 50% på, så jag slog till!

vi var som sagt i fannys stuga igår, och där hade dom två hästar. red barbacka på den (ifrån förra inlägget) men red även helt själv på en f.d cirkus häst! riktigt stolt över mig mig själv, och ni som känner mig förstår att det inte är ofta det händer att jag sätter mig på en häst.
har stor respekt för dom djuren om jag ska vara helt ärlig! konstigt nog så har jag inte träningsvärk idag, brukar få det dom få gånger sofia har näst intill tvingat upp mig på en häst! så jag känner mig ganska nöjd.
har varit hos mormor i stort sätt hela dagen, har städat hela hennes lägenhet. dam-torkat, damsugat, rengjort & skurat golven! vad gör man inte för sin sjuka mormor?

imorgon vankas det fest, häggsjö festen som är en årlig sommar-fest i häggsjö där min farmor bor! det kommer säkert bli super trevligt tror jag!
 som ni säkert vet så har linnéa dragit söderut nu, kommer vara borta ca en månad. endast 3 veckor tills jag träffar henne, men då i stockholm!
gonna miss u babe!

tro det eller ej...

- Frida

... men jag har ridit ikväll! berättar mer om dagen imorgon,nu ska jag försöka sova.
bildbevis kommer här, ; )


(endast till en början sofia satt bakom!)

love it

- Frida

Här kommer ett collage på det jag beställt, som kommer vilken dag som helst till veckan!



vad tycks?!


bikini från nelly.com
gladiatorskor + väska från hm.se

2/7

-Linnéa
nu är det packning och storstädning som gäller. kommer bli intressant och se hur jag ska hinna med allt!
vi hörs senare

http://www.youtube.com/watch?v=iha5mMk6RO0


måste bara säga att det är riktigt nice att rixfm är tillbaka!
Lovelovelove

take my hand and walk with me
show me what to be, yeah
I need you to set me free


2/7

- Frida

det har blivit väldigt dålig uppdatering på sista tiden men har för det mesta väldigt fullt upp mest hela tiden känns det som.

som ni säkert läst i linnéas inlägg tidigare så blev det bettnäs igår, men det resulterade i ös regn. det var helt sjukt, det bara öste ner och där låg vi i bikini, kanske tur det?
blev ice age 3 också, och den var ju rolig på sitt sätt! ett gott skratt förlänger livet, inte sant?

hann en sväng till samme också för att inte glömma det! efter det blev det till att köpa vattenmelon&jordgubbar som blev min middag igår! våldgästade även angelica, alltid lika roligt,hih.

idag har jag hunnit vara på strömpilen, det blev endast ett nagelack som inhandlades. blev även super sugen på ett par skor ifrån din sko, ska försöka leta upp bilden här på internet så får ni se dom.

nu ska jag en sväng på stan, måste förbi swedbank för att fixa lite saker. lägger sedan upp en bild på skorna+det jag beställt som kommer nästa vecka!
pusss.

its going to be hard without you..

- Linnéa

det blev som sagt bettnäs idag men där stannade vi inte länge.. vi hade just lagt ut handukarna och smörjt in oss med solkräm då började det ösregna.. så det var bara att packa väskorna och bege sig tillbaka. vi bestämde oss för bio så alla åkte hem snabbt och gjorde sig i ordning. det blev såklart ice age 3! en film jag kan rekommendera! efter bion blev det en snabbis hem för att få i sig lite mat sen mötte jag upp frida.r. vi tog en promenad ner till älven och fikade på wayne´s. tiden gick riktigt fort, vi möttes upp runt 6 och helt plötsligt var klockan efter 10. vi hade det iaf riktigt trevligt!



eftersom jag åker till skåne på fredag så försöker jag hinna med så mycket som möjligt inna jag åker, men jag har upptäckt att det blir lite väl stressigt. har inte ens börjat med det viktigtaste, packningen.. imorgon ska jag iaf se till att ta tag i allt!

vi hörs

hanna säger hej!

- Frida

godkväll gott folk! just nu så sitter jag hemma hos hannas pojkvän, viktor. vi sitter mest bara och tar det lugnt, och ska snart fara hem tror jag! imorgon blir det bad&stek på bettnäs, kommer bli riktigt trevligt!

har även hunnit med att spela basket idag, har verkligen fastnat för den sporten. I just looove it!

jag skriver mer imorgon, efter jag varit på stranden!
ha det så bra sålänge!

I will always be by your side
linnéa

frida är min solstråle!

- Linnéa

nu kom jag just hem från min "nattpromenad" som jag tog med frida. vi både gick runt i shorts och linne, jag förstår inte hur det kan vara så varmt! oavsett om jag och frida träffas ungefär varannan dag så finns det alltid lika mycket att prata om varje gång. det känns så tryggt att ha nära vänner som alltid ställer upp, lyssnar och förstår. frida lyckades såklart övertala mig om att åka med till bettnäs imorgon, så jag måste se till att gå i säng snart så jag orkar mig upp imorgon. nästa uppdatering blir när vi kommit hem från bettnäs.
sovgott!


RSS 2.0