31 oktober

- Frida
Nu blir det beck - flickan i jordkällaren tror jag att det var. Så ni som gillar beck, slå på 4an nuuu!










bilder från igår tagna av amanda!

söndagsmys

- Frida
Först och främst, tack till alla som var med igår. Det blev verkligen en kanonkväll och det var framförallt riktigt roligt att så många faktiskt var utklädda.

Vaknade upp redan klockan nio imorse, drack lite vatten och sen gick jag och la mig igen. När både jag och Linnea sen vaknade upp stod min klocka på 12.23 och hennes stod på 11.23- blev väldigt fundersam men sen insåg vi ganska snabbt att det var min telefon som inte ställt om sig. Jag visste verkligen inte att man skulle ställa klockan redan idag, det visar bara på hur fullt upp man har nuförtiden.

När jag vaknat till liv drog jag ner på stan tillsammans med evelina, käkade lunch och bara gick runt i det härliga vädret. Nu däremot är det drygt en timme tills mitt favvo program börjar, så jag & mamma har söndagsmys ikväll. Har precis varit på affären och handlat godis och ostkrokar som vi ska gotta oss med ikväll.


puss!

30 oktober, tiden går fort!

- Linnéa

som ni läste i fridas inlägg så spenderade vi dagen ihop igår, jag lyckades hitta resterande saker inför ikväll! dock har det blivit lite strul med en del av min klädsel, så vi får hoppas jag hinner lösa det!

kvällen avslutades hos min älskling, vi hann bara med lite kvällsfika sen blev det bums sängen. imorse lät jag honom sova ut så han skulle orka med sin match, han har nämligen match nu!

jag däremot är hemma hos mamma för tillfället, jag är här för att hjälpa henne med lite saker!
senare ska jag hem till mig för att packa och duscha, för ikväll är det nämligen halloweenparty som väntas!


ni alla får ha en trevlig lördag!



good day

- Frida
Idag blev det direkt ner på stan för att träffa Linnéa, gick runt en del och kollade det sista inför morgondagen. Och som jag skrev igår, så kommer jag absolut inte ha någon möjlighet att fixa något imorgon eftersom jag jobbar till stängning.

Bytte även en blus som jag köpte igår, eftersom jag inte provade den igår så upptäckte jag först när jag var hemma att det hängde en massa lösa trådar. Men, tur som jag hade så fanns min storlek.

Dagen har spenderats med Linnéa som sagt, hon åkte hem för cirka en timme sen. Såg idol, drack tee och pratade! Eftersom att jag jobbar imorgon så blir det en tidig kväll ikväll, börjar bli trött så sängen lockar alldeles strax.

Hoppas att ni haft en bra dag, så ser vi om uppdatering hinns med imorgon eller inte. Lär ha väldigt fullt upp om man säger så!


rubrik

- Frida
Idag har det blivit en runda på stan och även lunch med angie innan det. Bestämde mig nu för att ha en mask, och inte sminket som jag fick utslag av. Tyckte inte att det skulle vara särskilt snällt mot min hud att använda vattensminket igen- när det blev som det blev.

Jag tror att det blir bra, har förhoppningsvis fixat allt som måste fixas nu iaf, sen är det såklart en del grejer som hade varit "pricken över i'et" om jag hade. Får se hur det blir med den saken, beror helt på hur mycket tid jag har. Jobbar som sagt hela lördagen, så allt-verkligen allt måste vara fixat imorgon. Finns absolut ingen tid på lördag, sen är ju dessutom allting stängt när jag slutat.

Får se om vi, några brudar kör på middag innan själva festen. Hade varit trevligt med en liten förfest innan det stora partyt!

Nu ska jag se reprisen av PH, dock har hanna redan avslöjat hur det gick när jag låg i älsklingens säng tidigare ikväll. Imorgon ska jag träffa Linnéa, efter det blir det hem till s, sen kommer e lite senare under kvällen.


världens bästa!

28 oktober, bra dag!

- Linnéa

hos optikern gick det bara bra! jag hade inte räknat med att komma hem med linser, men så blev det! så nu kan jag välja mellan glasögon och linser! personligen trivs jag mycket bättre med linser, det kan iofs bero på att jag är så ovan med glasögon. jag hittade iallfall ett par diskreta glasögon som passade mitt ansikte, så det får duga!
kan lägga in en bild senare om det är någon som vill se mig i mina nya glasögon(?)

efter optikern blev det en runda i stan. jag hittade lite smått och gott till mig själv men även till min älskling, jag håller nämligen på med en lite suprise till honom! jag fick genast insperation när jag gick en runda i stan, dock är det en del kvar att fixa, tur att det finns tid för det!
jag kom även hem med en spegel, den passar verkligen perfekt i min hall! så imorgon hade jag tänkt sätta upp den och då även passa på att sätta upp en ljushållare som jag ska placera bredvid spegeln!

jag hann inte med en ordentlig middag, så det blev bara att kasta i sig mat påväg till träningen! jag är verkligen råtaggad, mandy (coach från USA) kommer nästa onsdag för att sätta vårt tävlingsprogram! jag ska verkligen se till att ge allt, träningen ger mig energi som räcker för hela dagen! motivation är något träningen ger mig, bara tanken av att träna gör min dag! jag är så glad att jag hittat något som passar mig så bra!
nu kör vi brudar, vi är grymma!

imorgon blir det att betala räkningar, springa lite ärenden och sen träffa frida. fredagkväll är dock inte spikad, jag har nämligen inte bestämt mig om jag ska ut på krogen eller inte, för jag ska trotsallt festa på lördag så det kanske räcker (?) men vi ser, jag kanske känner mig super taggad imorgon!
påtal om fest, jag ser verkligen framemot halloweenpartyt på lördag!!

nu ska jag ta mig en kopp te och äta! man blir huuungrig av att träna, hehe!
vi hörs mer imorgon!


älskade vän!

28 oktober, optikern

- Linnéa

lite stressad är man, men jag tänkte bara lite snabbt slänga in ett inlägg innan jag ska iväg! jag ska nämligen till optikern för att göra ett syntest inför körkortet, och i samma veva hade jag tänkt köpa mig ett par glasögon. dessa kommer mest komma i användning när jag ser på tv och liknande.
jag ska även passa på att gå en runda i stan och handla lite saker inför helgen! och just det, nu har jag äntligen hittat en "sån" spegel som jag letat efter, så den blir det att köpa med sig hem idag!!


sist men inte minst, min och min älskling halloweendräkter är awsome!! jag blev orolig för ett tag, att dom skulle sitta helt kaos.. men det gjorde dom inte, super nöjd! jag har även hittat det sista till dräkten så jag slipper tokstressa med det in i det sista!


underbart! älskar dig hjärtat<3


nu måste jag skynda mig! vi hörs senare idag!

27 oktober, stan

- Linnéa

idag slutar min älskling 4, då ska vi bege oss ner till stan för att fixa det sista inför halloween! vi ska även då passa på att hämta ut våra dräkter, hoppas dom passar! efter stan blir det såklart att se det senaste avsnittet av oth!
någon som vet hur många avsnitt det är kvar på denna säsong(?)
nä nu ska jag ta och klä mig. vi hörs mer senare!



27 oktober

- Frida
Kvällen igår skulle spenderas med hanna, vi hade tänkt se PH och träna. Ingenting av det blev av, vi kom till gymmet men bestämde oss för att sitta i bastun istället. Sen hade vi sån otur att vi missade PH dessutom, och det går tydligen inte att kolla repris på internet.

Vi bestämde oss sen för att dra ut, Anton fyllde ju som sagt 18 år igår och såklart skulle det firas. Så hela det gänget skulle till corona, så vi hakade på den idén vilket var väldigt trevligt. Det är en efterlängtad dag för många, men framförallt för anton.. Jag vet ju själv hur det är att fylla år i princip sist av alla!
Det blev en mycket bra kväll full med skratt och en massa dans!

Nu ska jag nog ta på mig lite varmare kläder och ta mig ut i den friska luften. Ska träffa angelica senare idag, blir nog en sväng på stan för att kolla det jag skulle ha kollat igår.


<3.

26 oktober, ont..

- Linnéa

åh.. varför var jag tvungen att få ont i magen nu när jag just ska iväg på min träning? direkt jag ställer mig upp måste jag genast sätta mig ner för att jag har så förbaskat ont..
hoppas det går över så jag kan träna fullt ut! mandy kommer trotsallt bara om ett par dagar, så det gäller att tagga till! (dock är det lite svårt för stunden när man har såhär ont, men troligast är det endast något tillfälligt!)


ljuvligt!

nu blir det då att bege sig till träningen.
kvällen kommer avslutas med mys hos min älskling! då ska vi även passa på att planera inför helgen!

vi hörs mer imorgon!


26 oktober, 12 dagar kvar

- Linnéa

åh så underbart att sova ut, jag steg upp 11 och kände mig ordentligt utvilad! jag har just städat upp här hemma lite, jessica kommer nämligen alldeles strax!

jag hoppas, verkligen hoppas att halloweendräkterna kommer idag, så att man kan testa och se om dom passar! för skulle det vara så att dom är kaos, ja då kommer det bli stressigt att komma upp med en ny idé! men vi hoppas såklart på att allt ska sitta någolunda så vi slipper skicka tillbaka! dessutom har jag ännu inte hittat den tillhörande del till dräkten som jag måste ha, så jag antar att det får bli en till runda i stan idag!
(jag tänker inte lägga upp hur därkterna kommer se ut här, det får bli en suprise!)

den 20 åker min bror och sacko.. dom ska nämligen åka till åbo till min syster, och som det ser ut nu kommer dom till en början stanna där några månader. jag ska vara ärlig, det kommer kännas tomt när 2 familjemedlemmar bara åker sådär!
fast åh andra sidan kommer dom säkert få det super kul, vi alla behöver någon gång åka bort för att rensa tankarna och kommer på nya vägar!



m is for music

- Frida
Nu när jag väl är igång, (och har tid att blogga) så passar jag på att slänga upp ett par sköna party låtar. Var ett tag sen, och har fått en del favoriter.

Enjoy!:







(ni som festar med mig vet nog att "all night long" spelas ett par gånger under en kväll. heheh!)


Det får nog räcka, hoppas ni gillar'eee!

nödvändiga saker

- Frida
Just det, igår blev det en runda på stan. Fick med mig hem en del saker till h-ween men även ett par andra saker. Jag köpte dels ett torrschampoo, en saltvattenspray, en BAS-ögonskugga och en ljuuuvlig pensel till ögonskuggan. Det var nödvändiga saker som verkligen behövdes. Jag har inte provat torrschampoo förut, men provade det idag och jag tycker då att det verkar funka riktigt bra. Var inne och läste på några forum, och då visade det sig att PROFFS märke (torrshampoo't) ska vara minst lika bra som frisör märkerna. Om man kan lita på det eller inte vet jag inte, men det är helt klart att prova budget varieanten!

 

26 oktober

- Frida
Hallå på er! Imorse blev det upp tidigt, väckaren stod på 07.15 och jag kan ju erkänna att jag inte är van vid att kliva upp den tiden. Kvällen igår spenderades hos evelina, vi målade varandra med vattensmink inför halloween. Har inte riktigt bestämt ännu om jag ska ha målning, eller om jag kör på en hederlig mask istället. När Hanna har slutat drar vi ner på stan, ska kolla på en mask och sen har vi även lite annat att fixa inför lördagens partaj!

Det kommer bli otroligt roligt, speciellt då vi har satsat den här gången. Hade väl inte bästa fantasin när jag kom på vad jag skulle vara men jag tror att det kommer bli superbra.
Emmy & Ankan har tyvärr inte fixat något ännu, så ska försöka (med min kassa fantasi) försöka komma på någonting åt dom också.

Nu hade jag tänkt gå över till mormor ett tag och bara umgås, längesen jag var där nu.

Ha en bra dag!


ser trött ut genom web-camen, men när jag kollar mig i spegeln tycker jag bara att jag ser pigg ut.
frågan är väl om man ska lita på kameran eller spegeln
? hah!

det har varit en mysig kväll!

- Linnéa

jag och mamma tog och åt middag i min lägenhet, det är skönt att jag fått lite mer ordning på saker och ting här hemma! senare åkte vi till haga för att titta på lägenheten och jag säger bara, gee mig! den är riktigt snygg med super bra planlösning och den ligger jätte lämpligt! soooo happy for you!
vi åkte därefter till min syster där vi var lite folk och tog det lungt! himla skönt att bara ligga och snacka till bra musik och tända ljus! tack alla för en trevlig kväll!
kvällen avslutades med en promenad in till stan, jag och mamma skilldes åt och nu är jag åter hemma!

imorgon blir det lite ärenden sen hade jag tänkt pyssla en del, jag behöver bara lite insperation! ska försöka bläddra runt i tidningar och se om jag hittar något intressant!


alltid vid din sida!
jag är så lycklig<3




ljuvligt!

- Linnéa

varför vinter när det kan vara sommar?




25 oktober, brist på fantasi

- Linnéa

jag hittade inte det jag sökte idag när jag rusade runt i stan, istället kom jag hem med lite annat smått och gått! nu sitter jag här och försöker hitta filmen jag såg på igår, det var en riktigt skum men samtidigt sjukt bra film som gick på tv! och eftersom jag var så trött, la jag inte alls märke till vilken kanal filmen gick på..
men jag ska hitta den!

sen håller jag även på med en suprise till min älskling, dock har jag ingen fantasi för tillfället så vi får se hur det kommer gå!
det är lika kul varje gång när han vill veta saker som han inte får, jag känner ingen som är så nyfiken som han<3

jag inväntar nu att han ska sluta jobbet, vi ska nämligen sen till haga med mamma för att se på hennes blivande lägenhet!
sen vill jag göra middag, jag vill ha vit& blomkålssoppa nuuu!


miss my girl!

skarpt läge

- Frida
Det blev att åka till farmor idag, vilket jag inte ångrar en sekund. När vi först kom dit var det bara att hoppa i varma kläder, ta på sig handskar, vantar, halsduk och allt man kan tänka sig. Sen började vi röja upp i garaget, skotern stod nämligen för fyrhjulingen så det tog oss ett tag att fixa med det. Vi knöt sen fast två stycken pulkor och började våran runda. Snacka om att man saknat att tolka nu när det var ett bra tag sen sist.

Vi hann ett halvt varv runt sjön, sen blev det tomt i tanken vilket var en besvikelse. Då var det bara att styra ner fyrhjulingen i "diket" och börja traska tillbaka till farmor. Och jag kan meddela att det inte var en kort bit att gå, var helt slut när vi väl kom fram. Vi bestämde oss sen för att åka in till Tavelsjö för att köpa bensin!

Vi hann även med att baka, farmor & jag. Det blev mina absoluta favoriter; kladdmuffins. Dom blev verkligen supergoda och sitter just nu och smaskar på en.
Ser samtidigt på Beck (skarpt läge) med andreas och daniel. Nu börjar filmen igen, har precis varit reklam. Så måste rusa!


24 oktober, hösten har redan rusat förbi!

- Linnéa

jisses så slut man är, dagens träning var ett riktigt hårt pass! det är nämligen så att mandy, en cheercoach från usa kommer ännu en gång för att sätta vårt tävlingsprogram! hon är hård kan jag lova! så vi kämpar på att komma i form innan hon kommer på besök, det är bara till en fördel att träna upp sig så man orkar mer på lägret! det kommer vara ett läger från onsdag - lördag vecka 44, 6 timmar per dag! jag är supertaggad!

nu har jag just skrivit upp alla veckans ärenden och kommande jobbpass! jag såg nu att jag redan fått 5 pass som börjar i november! så nu blir det att plugga så jag klarar proven!

imorgon blir att följa med mamma till haga för att checka in lägenheten hon ska flytta till i november! jag ska även hinna med en runda på stan för att lämna in min halllampa på lagning. jag hade även tänkt titta på en spegel till min hall! den är jag kräsen med, det måste vara den perfekta!

och sist men inte minst, nu har jag beställt min och min älsklings maskeradkläder! det är dock 2 saker kvar för mig att hitta, lika bra att söka dom imorgon när jag ändå ska rusa i stan!


imorgon kommer mitt hjärta hem från sthlm!

vi hörs mer senare!


'And I’m crazy, but you like it'

- Frida
Här kommer Shakira's nya hit LOCA ;



& med det säger jag godnatt!

yeah 3x!



NU, godnatt!

23 oktober, j'vla migrän...

- Linnéa

ledsen för den krassliga uppdateringen!

igår var jag och mamma förbi mammas vän christer och lunchade, vi hade även sällskap av han supersöta hundvalp som älskade att bita i mina kläder! senare tog vi oss en promenad till ett ställe en liten bit utanför stan, det var riktigt spännande! mer om detta senare!
kvällen avslutade med mys och idol med mitt älskade hjärta! nu befinnar han sig i sthlm för att spela match! jag håller tummarna för er, lycka till!

nu idag har det blivit ordentligt röj i lägenheten kan jag lova! jag ska försöka få allt fixat innan julstöket sätter igång, nu till veckan ska jag försöka hitta de möbler jag söker!

imorgon är det cheerträning och plugg som gäller, jag ska nämligen plugga på lite saker innan jobbet på mc'donalds börjar!

nu hade jag tänkt lägga mig för migränen har helt tagit över.. så vi hörs mer imorgon!
sov så gott!


bild från "the studio"




23 oktober

- Frida
Känns som att det var en evighet sen jag uppdaterade här i bloggen, men det var inte alls så längesen egentligen. Igår blev det utgång med ett par brudar, det var grymt mycket folk på 5ive igår eftersom att jockiboi & nemo intog klubben.

Dagen har varit väldigt slapp, varit med min bror och kollat på något jobb och sen har jag umgåtts med käraste. Imorgon finns ett par alternativ, antingen blire träning, åka till badhuset i h-sund eller åka till farmor. Om det blir farmor så blir det bakverk utan dess like, har en hel del som ska bakas. Sen blir det självklart att göra en stor snögubbe & ett par snölyktor. Kan även tänkas att det blir lite tolkning bakom fyrhjulingen, har längtat såå efter det!!

Hoppas ni haft en bra helg, det har jag iaf!  


goaste kusinerna!

knight and day

- Frida
Dagen har spenderats med Angelica, vi bestämde oss för att se någon film och det blev till sist "knight and day". Genren är action, som jag absolut inte brukar tycka om i vanliga fall. Men den här filmen älskade jag, det var så mycket mer än pang pang om man säger så. Så har ni lite att göra någon dag såhär i höstmörkret så kan jag absolut rekomendera den.

När angelica drog iväg på gruppträning följde jag med daniel till hans nya lägenhet. Har inte sett den tidigare, och den var suuuper fin. Jag som blivit så fast i hans nuvarande blev dubbelt så kär i den nya. Den var minde och mysigare, hon som bor där nu hade dessutom 4 små kattungar. Supersöta var dom minst sagt!

Nu ska jag kolla reprisen från ett program jag missat att kolla i veckan som gått.
Imorgon kommer emmy och då blir det kvalitetstid &hoppas på att hon snart flyttar hiiit!


21 oktober, 17 dagar kvar..

- Linnéa

jag är ledsen att det inte blev en uppdateringen sent igår, jag somnade nämligen direkt efter jag sett oth! bilder får helt enkelt komma upp senare idag!
idag har jag introduktion på mcdonalds, det är ett intro på ca 3 timmar. så jag hade tänkt hinna med dagens ärenden innan jag måste till det. jag och min älskling hade nämligen tänkt ta oss en runda i stan, jag ska då passa på att checka på lite saker till min lägenhet!

och just det, jag har äntligen hittat mig en maskeraddräkt som jag ska bära på halloween! dock är det lite småsaker som måste fixas, så om jag har tur hittar jag dom på stan idag!

sen hade jag även tänkt passa på att titta på lite julklappar idag, jag har nämligen redan funderat ut julklappar till min syster och mamma! så en runda i stan ger säkert tips och insperation till resterande!

nu ska jag klä mig sen kommer min älskling och plockar upp mig!


skrutt!

vi hörs senare idag!





20 oktober

- Frida
Kvällen har jag spenderat med mina favoritpojkar, vet numera hur man bygger ihop en dator.. (nästan!)
Senare ikväll åkte vi till obbola för att hämta upp sofia, och nu sitter jag vid datorn och läser lite bloggar. Kollar även runt på lite hemsidor, någon som vet vars man kan hitta läder/skinn shorts? Vi har på lindex, men endast i storlek 40 och uppåt, och på hemsidan finns det inte heller. Får göra några tappra försök att hitta det på internet helt enkelt.

Nu ska jag alldeles strax lägga mig, det blir upp i god tid imorgon för att träffa angiie. Vi ska bara umgås och hare gött helt enkelt.




20 oktober, hungrig!

- Linnéa

det blev mer ärenden gjorde idag än planerat, men det var lika bra! vi slapp iallafall regnet idag, men dock var det förbaskat kallt! dum som jag var lyckades jag lämna mina vantar hemma.. så väl hemma igen var jag mer än frusen, så det blev genast en kopp hett te!
jag hann även med att hämta ut ett par skor jag beställt, grymt snygga och bekväma!

och just det, jag sprang även förbi mcdonalds där jag hämtade mitt "intro kit"! den innehöll massa viktig information om företaget och så! jag hade nämligen tänkt ta och läsa igenom allt lite senare så jag är lite förbredd inför imorgon! jag ska nämligen på introduktionsmöte innan själva jobbet börjar på riktigt!

som ni säkert vet så färgade jag håret ljusare för inte så länge sedan, jag ville ha en förändring. men jag kände att ljusare hår aldrig passat mig, jag var så ovan att jag aldrig hann vänja mig så nu har jag färgat tillbaka till mitt älskade mörka hår! jag trivs verkligen så mycket bättre i mörkare hår, jag tycker själv att jag framhävs mycket bättre än när jag hade ljust!
denna gång körde jag på en färg som jag tidigare inte testat och jag älskar den!

jag hade tänkt slänga in lite bilder på allt möjligt ikväll, så håll utkik!

nu har jag just lagt middag åt mig och mamma, så det är lika bra att äta nu innan maten kallnar!
ikväll blir det mys och oth med min älskling!



vi hörs senare ikv!


tre år och elva månader

- Frida
Idag blev det en promenad ner till stan med hanna i snökaoset, duktig som hon var så hade hon gått enda från umedalen. Det blev upp ganska tidigt för att börja gå, så att man kom i tid ner till stan. Kollade en hel del på utklädnad till halloween, och det kommer bli en fruktansvärt rolig kväll.

Nu har vi precis ätit middag och ska hämta upp samme. Han och daniel ska nämligen få ihop en dator som är i ett antal delar, medans grabarna fixar det blir det PH för mig och kanske slår igång någon bra film.

Hoppas ni får en mysig kväll!
v

20 oktober, yes!

- Linnéa

igår när jag kom hem till min älskling fick jag en jätte praktisk inflyttningspresent av hans mamma! det är nämligen en tekokare, verkligen en sak jag kommer ha användning av, så tokig som jag är i te! tack så mycket!!

jippi!

idag är det ärenden som ligger på prio ett! jag ska snabbt göra mig i ordning sen blir det att möta upp mamma!
det kommer bli en bättre uppdateringen senare!

och just det, nu har jag äntligen fixat internet i min lägenhet, uunderbart!

vi hörs snart igen!

full fart

- Frida
Idag har det verkligen varit full fart sen dess att väckaren ringde imorse. Var som sagt och lunchade, vi åt på Ronjas- har aldrig ätit där tidigare men det var väldigt gott och väldigt prisvärt. 75:- och då är det buffé + dricka, det fanns jättemycket sallad, alla möjliga pizzor och även husmanskost. Rekomenderar verkligen stället starkt, och tack till soffe som fick mig att prova den restaurangen.

På gymmet körde jag och Hanna järnet idag, vi har trots allt kommit fram till att bli nyttigare samt ta träningen på  större allvar. Hoppas bara att det går vägen.
Väl hemma hos hanna&virre blev det till att baka (nyttigare dagar startar imorgon...) och vi fick även ihop en badrumshylla och en skohylla. Mycket bra teamwoork där!

Nu ska jag ta och sova, imorgon blir det en prommis in till stan för att kika på ett par saker.

förresten, här är bloggen jag tog receptet av till kola/nöt kladdkakan som jag nämnde i mitt tidigare inlägg:
http://bambi.blogg.se

envis kan vara bra!

- Linnéa

blää så less man kan vara! jag har ringt som en tok för att få en tid hos min läkare, men jag fick en väntetid på 3 månader.. och oavsett om jag har remiss och nu allt vad det ska vara så måste jag likförbannat vänta så länge..
men jag gav mig inte! så jag har i princip ringt varje dag, nu är förmodligen läkaren så less på mig eftersom jag just fick ett mail om en tid om 20 dagarna istället! bättre de än att vänta 3 månader....

idag måste jag hinna plocka isär min byrå som står i hallen, jag ska nämligen köpa mig en ny, mer praktisk!
sen måste jag samla ihop allt som ska ner i min källare, lika bra att göra bort allt på en och samma gång så lägenheten kan bli klar någon gång!

jag ska nu försöka skriva en lista på saker som måste inhandlas. det hade inte varit fel att ta sig till ikea någon dag, dom har verkligen allt!

nu ska jag börja klä mig, jessica ringde just så det är dags att börja dra sig dit!
listan med saker får vänta!


vår förra katt ak!



mummmaa

- Frida
Nu när det är sånt trist väder ute, och när julen är på ingång så får jag sånt sug av att baka. Hittade precis ett recept på snickers-kladdkaka då man har jordnätter i. Tror dock att jag kommer byta ut jordnötterna till hasselnötter istället, då jag gillar dom nötterna bättre. Får försöka övertala Hanna att vi ska baka ikväll, när vi ändå ska se på paradise hotel & bara umgås.

Nu ska jag packa ihop gymkläder och badkläder, sen blir det att hämta upp Hanna hemma hos henne. Här är en bild förresten på "snickers kladdkakan". Ser sååå gott ut!!


fick inte fram vars bilden kommer ifrån, så bloggen där receptet kommer ifrån dyker eventuellt upp senare.

ljuvlig känsla!

- Linnéa

jag kunde verkligen inte låta bli, jag har nämligen gjort en lista på ca 20 låtar med julmusik! jag vet, tidigt men underbart! finns det något mysigare än jul(?) jag verkligen ääälskar julen!
jag ska försöka göra en ordentlig lista med massor av låtar så man har! tipsa gärna om bra julmusik! nu hade jag tänkt ta mig något att äta sen blir det in i duschen. jag ska nämligen sen svänga förbi jessi efter mina ärenden!
sen mot kvällen blir det att följa med min älskling på hans träning!




vi får höras senare!


19 oktober

- Frida
Det var inte alls härligt att vakna upp till det här trista vädret, ska nu hoppa in i duschen och göra mig klar inför dagen. Om en halvtimme kommer sofia och hämtar upp mig, så lika bra att sätta fart om jag ska hinna klart på en halvtimme.

Efter lunchen blir det träning med hanna, tror att vi kom överrens om att bara köra motion och sen blir det även att simma några längder. Eftersom min träningsvärk fortfarande sitter i så tror jag att det blir bäst att bara köra så idag.

Ha en bra dag! v


19 oktober, always!

- Linnéa

mitt i allt när jag igår kväll satt och pysslade i mitt hem ringde telefonen, det var mcdonalds som berättade att jag fått jobbet! jag var nämligen på jobbintervju för bara någon dag sen och nu är jag anställd!
så idag hade jag tänkt ta mig en sväng förbi mcdonalds för att förbereda lite saker inför introduktionen som är på torsdag! jag kommer dock missa torsdagens träning, men så får det bli för denna gång.

senare plockade min älskling upp mig, han har spenderat hela helgen i sthlm (vilket han kommer göra hela denna helg med). han har nämligen varit där och spelat match och nu är han tillbaka! vi hann i stort sätt bara göra mat ihop sen skulle vi sova, vi stiger trotsallt upp 5 på morgonen så det är lika bra att lägga sig i tid!

jag fick en fråga här i bloggen som jag tänkt svara på! det var någon som frågade vilken linje jag ska läsa och vad jag ska bli.
jag kommer att läsa en allmän utbildning som är på ett år på vindelsfolkhögskolan! om man vill kan man även välja att studera på 2 år men då är det endast deltidsstudera, så jag kommer köra på helttid så jag får det bortgjort på ett år!

det jag vill bli är såklart dietist, det är mitt mål! som jag planerat nu vill jag genast efter folkhögskolan söka in på universitetet! det kommer då vara en utbildning på 3 år!


nu hade jag tänkt slänga i mig ett äpple sen blir det bums sängen! för idag är det nämligen mycket som ska hinnas med! och jag känner att jag verkligen inte är utvilad, så några timmars sömn till skulle inte sitta fel!


lets do this!

is it worth it?

- Frida
Godkväll på er, ett väldigt sent inlägg blev det ikväll. Den största delen av tiden har bara bestått av en himla massa tänkande, ibland måste man ta sig en tankeställare och reda ut saker och ting för sig själv. Detdär lät kanske väldigt underligt, men ni som förstår ni förstår.

Har spenderat kvällen hos evepeve, vi har kollat på lite utklädnad till dagen med stort D, pratat om livet och även kollat på paradise hotel. En anledning till att jag är uppe den här tiden är dock för att jag suttit och pratat med en killkompis till mig som flyttar ner till uppsala. Vilket är väldigt tråkigt, men det tycks rulla på i vanlig ordning och han har hittat sig många nya vänner, och även brudar. Blir verkligen glad att det går bra för honom, och efter jul kommer han hit och hälsar på!

Näe, nu ska jag sova. Har en lunchdejt med Sofia imorgon klockan elva, och har en del saker att fixa innan det också.


och för att inte glömma, ett sort GRATTIS till emmy & linus som firar 2 år tillsammans idag!!

18 oktober, all done!

- Linnéa

nu är nästan alla dagens ärenden gjorda! jag och mamma har sprungit som tokar på stan för att hinna med allt, och nu är vi äntligen klara! jag har även hunnit med ett möte som jag just kommit hem från! sen blev det genast mat, jag lagade "fattiga riddare" till mig och mamma! det måste varit flera år sen jag åt det sist, så gott var det! nu ska jag bara ta och packa ihop lite saker sen ska jag möta upp emma, troligast blir det av till jysk där jag ska titta på möbler till min lägenhet! sen måste jag även inhandla ett par träningsskor till cheerleadingen!


nu är ansökningarna inne, så nu är det bara att hålla tummarna för att jag kommer in på folkhögskolan!
jag kan lova er att det inte var liiite papper som skulle bifogas med ansökan, tror det var ca 10 papper från olika ställen.. så det var som sagt bara att springa runt som en tok för att få ihop allt!


jag saknar min snutt!

nu ska jag rusa, vi får helt enkelt höras senare!

mycket som ska planeras

- Frida
Hallådär, det var verkligen härligt att vakna upp och se att solen skiner ute. Kan såklart förstå att det är kallt därefter, men tror jag ska ut på en promenad. Jag har en himla träningsvärk i magen, fastän jag bara körde en övning med mage- men kanske beror på hur sällan mina magmuskler faktiskt tränas.

Nu är det redan 18 oktober, drygt tre veckor till min födelsedag och det är en massa planering kring det. Och på tal om planering, halloween närmar sig med stormsteg och det kommer bli sjukt roligt. Har som sagt bestämt vad jag ska vara, nu är det bara att planera så att man hinner vara på allas halloween firande. Hade väl bara varit enklast om man slog ihop två fester till en? Haha, om ni frågar mig så var det en mycket smart idé..

Skulle egentligen iväg till paradisbadet med angelica & gänget idag, men jag har haft alldeles för mycket utgifter den här månaden så var tvungen att tacka nej till det. Sen känns det som att en förkylning är påväg, men som tur så känndes det bättre redan imorse. Så får hoppas att det inte blir något med den förkylningen!

 

17 oktober, we can do this!

- Linnéa

det blev mat och trevliga samtal med min vän johanna! nu har jag just avnjutigt en super god äppelpaj som jag lagat, ett måste är att ha vaniljsås till!

imorgon är det mycket som ska hinnas med! jag och mamma ska springa en massa ärenden i stan, jag ska även på ett möte och sen träffa emma! och om det inte blir allt för sent ska jag se förra veckans avsnitt av oth med min älskling, det beror helt på hur slut han kommer vara! han kommer nämligen med bussen från sthlm 3 på morgonen och bara 3 timmar senare börjar han jobba..

nu hade jag tänkt läsa lite sen blir det över till mitt place, måste se till att somna tidigt så jag orkar mig upp imorgon!


snutt!

17 oktober, here we go!

- Linnéa

dagen började med att min underbara mamma kom förbi hos mig, vi drack te och fyllde i lite papper. sen var det bara att rusa till träningen, det känns verkligen super kul att vara igång med cheerleading igen! så nu är man helt slut i ben och armar!
nu ska jag strax rusa ut för att möta upp min vän johanna, vi hade nämligen tänkt äta något och beställa lite saker från newbody!

åh vad jag saknar min älskling! han är just nu i sthlm och spelar match, jag håller tummarna på vinst!

imorgon får det komma upp lite bilder på saker jag köpt! och kanske någon bild på min lägenhet!



stå på dig!



17 oktober

- Frida
Nu känns det fruktansvärt bra i kroppen, har nämligen dragit med mig evelina på gymmet idag. Vi körde ett riktigt bra pass idag, mycket motion och mycket styrka. Det känns så himla bra när man väl har kommit igång med träningen. Nu är det bara att fortsätta i samma spår så man inte tappar allting, har ju trots allt 2 månaders uppsägningstid på kortet så lika bra att ta vara på det.

Sitter nu i min brors lägenhet och kollar lite på "uppdrag granskning", ett mycket intressant program om ni frågar mig. Just nu handlar det om datorns säkerhet, och hur lätt det går att ta sig in på andras dator, kopiera kontouppgifter osv.

Snart kommer en vän till mig och hämtar upp mig här, blir nog en långprommis längs strandpromenaden.

kyligt

- Frida
Idag har jag, mamma och daniel varit ute och kollat på lite vinterjackor. Det börjar bli så kyligt ute så det känns som att man behöver rusta upp en hel del inför vintern.

Ikväll blir det bara en massa mys med bästaste, får se om det blir att hyra någon film eller om det kanske går något bra på TV'n ikväll.

Nu har jag inte tid att skriva så mycket mer, men hoppas ni har och haft en bra lördag!


16 oktober, i'm back!

- Linnéa

jag ska börja med att säga tack alla underbara som har funnits här den senaste tiden! det har varit en tuff tid, men tack vare allas samarbete och stöd har det gått vägen!

nu när allt rullar på igen kommer uppdateringen från min del bli mycket bättre!
på den senaste tiden har det varit väldigt mycket att göra, fast jag egentligen inte orkat har jag löst det ändå! en sak som fått mig på andra tankar var när jag och min älskling shoppade massa basutrustning till min lägenhet, och allt eftersom kommer jag på mer och mer som måste inhandlas! jag har inte förens nu förstått hur mycket det egentligen behövs till en lägenhet! och nu allt eftersom börjar det bli mer och mer hemtrevligt!

i samma veva har jag passat på att shoppa saker till mig själv, nu när kylan kommit så måste garderoben fyllas med varma skor och kläder! men det har även blivit en del andra saker så som hårprodukter, ett måste nu när mitt hår börjat bli så långt!

nu ska jag strax äta lunch med mamma sen fortsätter vi att packa! snart är det nämligen bara 1 månad kvar tills mamma flyttar till röbäck!
vi har kommit en bra bit på vägen, snart är alla kartonger fyllda!


ikväll har jag inte planerat dagen annat än att jag ska strukturera upp hemma hos mig. sen fick jag ett super sug efter att baka kanelbullar!

vi får höras lite senare!

15 oktober

- Frida
Godmorgon på er, idag när man tittar ut genom fönstret ser det inte riktigt ut som det gjorde igår. Nu verkar det vara strålande sol, medans det var i princip snöstorm igår.

Ska nu raka vägen in i duschen, sen blir det att luncha med en vän inne i stan. Efter det blir det träning och eventuellt lite simning då evelina har slutat. Kan tänkas att det blir stan med Hanna efter det också, beror väl på hur slut jag är efter träningen.

SÅ, där har ni fått en väldigt kort men bra sammanfattning hur min dag kommer se ut. Hoppas ni får en fin dag!

Såhär sött sover min lilla katt just nu, brevid mig:

skoproblemet löst (y)

- Frida
YIPPIE, nu har jag hittat ett par kängor. Här kommer en lite halvkass bild på dom, nu sticker jag iväg till frisören!




skoproblem

- Frida
Jag har sökt och sökt inne i stan, men jag hittar verkligen inte dom perfekta skorna. Vill ha ett par enkla kängor, lite tuffare modell och som inte är så himla stora längst upp. Tycker inte alls om när det är för "luftigt" längs uppe. Så idag tänkte jag ta mig till Din sko för att se vad dom har att erbjuda, hittade ett par snygga kängor där fast på hemsidan. Så vi ger det ett försök, annars måste jag ta mig till stockholm typ nästa vecka?

Nu när första snön kommit är det verkligen dags att köpa ett par skor som är lite varmare än vad mina 129 kronors tygskor från H&M är.

wish me good luck, och kom gärna med tips på hemsidor där dom har snygga skor till hösten/vintern!


vi ser det snöar, vi ser det snöar...

- Frida
Ja, det är väl knappast någon som har missat att första snön nu har kommit. Det är inte heller några små snöflingor, utan dom är riktigt stora och det blåser en hel del för den delen också. Har redan varit ute på ett ärende, och nu sitter jag hemma och tittar ut genom fönstret. Jag är ju en person som alltid älskar julen, snön och vintern men i år vet jag inte ritkigt vad jag tycker. Har fått smak för utlandet, sol & bad så det är lite annorlunda i år. Men, man kan ju inte säga att vintern  i n t e  är mysig, för det är den absolut. Nu får man äntligen tända en massa ljus, dricka varm choklad och bara krypa ner under en varm och skön filt.

Nu hade jag tänkt göra iordning en ordentlig lunch, så vi hörs lite senare. Just det, idag har jag äntligen klipptid- har väntat alldeles för länge med att klippa mig nu!! 


13 oktober

- Frida
Kollade precis igenom ett par inlägg som är skriva i oktober och märkte att jag lagt upp precis samma låt med Rihanna som linnéa lagt upp för bara några dagar sen, snacka om att inte läsa igenom inläggen noggrant. Aja, men då har ni fått den låten två gånger här i bloggen.

Gårkvällen var verkligen sjukt rolig, förstår egentligen inte att det är så pass många som har möjlighet att gå ut en tisdag. Det var nästan mer folk där igår, än vad det brukar vara på helgerna. Tackar iaf Hanna&Ida som gjorde kvällen!

Nu har jag precis kollat på en film, "Love Happens" hette den, helt okej film. Den liknar dom allra flesta romantiska filmer som spelas in nuförtiden. Men som sagt så är jag ju en sucker för romantiska filmer&serier så jag gillade den.

Ska alldeles strax slå igång oth & gossip girl, sen blir det nog en lång och skön promenad ute i det härliga vädret.


/google.

@ hanna&viktor's place

- Frida
Nu sitter jag och Hanna och spelar chicago och jag kan säga att jag leder ganska rejält- är det nybörjartur det kallas eller vad brukar man säga?

Ikväll ska vi ut och dansa på Corona, Ida ska också joina oss- precis som förra gången. Det blir en lugn kväll men känns som att vi borde ta vara på den tiden då man faktiskt kan gå ut och ha roligt fast det är en tisdag. En vacker dag kommer man tyvärr inte ha den möjligheten, så ikväll kör vi.

Hoppas ni har en bra kväll!






sista bilden är tagen från en fest som var i brännland!

12 oktober!

- Linnéa

idag blev det först en sväng på stan med min bror och sacko, vi gjorde bort lite ärenden. senare blev det hem för att laga lunch, det är så skönt att ha en bror som också är vegetarian!
nu ska jag iväg på ett möte, önska mig lycka till!! det kommer verkligen behövas!
jag berättar mer om detta senare!






lovar lovar lovar!
älskade älskade du!



12 oktober

- Frida
Vilket underbart väder det är ute idag, strålande sol och väldigt skön temperatur ute. Nu ska jag alldeles strax dra iväg till gymmet med hanna, det blir ett intensivt pass idag- och målet är att verkligen känna av träningsvärken imorgon.

Ikväll blir det eventuellt corona, inte bestämt ännu- men vi ser hur det blir helt enkelt!



en månad kvar tills jag fyller nittooon år idag!!

p hoto

- Frida
Tjenixen! Idag har det tagits ett par höstbilder som jag tänkte bjuu på här. Kvällen kommer spenderas framför tv'n då det visas paradise hotel & även lite sällskap.














11 oktober

- Frida
Godmorgon solstrålar! Nu har jag nästan precis klivit upp och ska bara på med träningskläderna och köra ett hårt pass på gymmet. Här ska det tränas säger jag bara, det var allt för längesen jag tränade nu så det är absolut på tiden.

Spenderade som sagt kvällen hos Evelina igår där det blev en massa snack om helgens bravader men vi slog även på någon komedi som gick på tv'n.

Hoppas ni får en bra dag, och ett tips: TA FRAM VINTERJACKAN- hört att det riktigt hurvigt ute imorse.
















bilder tagna igår.

kvällsinlägg

- Linnéa

det blev inte så mycket packning för min del, mer städning men det är bra det med! därefter lagade jag middag till mamma och mig, åh vad jag älskar rotfrukter hehe!

just nu sitter jag och planerar och förbereder måndag och tisdag! och eftersom det är så mycket som ska göras dessa dagarna så sitter jag och planerar upp lite nu innan!
mer om detta senare!



vill till sthlm<3

10 oktober

- Frida
Hade redan sen igår planerat att åka till farmor tidigt imorse. Så vi packade ihop kamera, varma kläder och drog iväg. Det var jag sofia, daniel och lillasyster som spenderade dagen där. Som vanligt så var det helt underbart, men måste säga att det var en j*vla kyla. Jag och Sofia var ute på en sväng med fyrhjulingen runt hela häggsjö och kan säga att vi frös en aning när vi kom innanför dörren. Det blev även en hel del go fika och även röj i garaget.

Har tagit en del bilder idag också, som kommer upp lite senare. Nu sitter jag hemma hos Evelina och ska snart slå på "ensam mamma söker" som går på tvn klockan åtta.

Ha en bra kväll mina vänner!
pussss.

ljuuuvligt!

- linnéa

det var nästan så att jag höll på att blåsa iväg när jag tog mig en promenad till träning! just det, jag har börjat träna cheerleading igen!! det känns sjukt underbart!! jag kan inte förklara här hur glad jag är!
The thoughts we are thinking aren\'t always how it ends.


nu ska jag hjälpa mamma att städa och packa. till det dunkas "only girl in the world"!!


9 oktober

- linnéa

igår blev det utgång med underbara vänner dock slutade kvällen alldeles för tidigt, krogen slutade redan vid 12 för mig.. men det var kul så länge det varade!

idag har jag varit och handlat med min syster och mamma sen lagade jag och min älskling pannkakor!
nu sitter jag hemma hos emma och vi ska just käka glass!


bruds och bingo!

vi hörs mer senare!



9 oktober

- Frida
Igår var en toppenkväll på krogen, det var faktiskt längesen jag hade så roligt på krogen tidigare. Så tackar mina brudar för det sällskapet! 
Hinner inte skriva så mycket mer, min bror kom precis och ska köra mig till pojkvännen.

Vi hörs en annan dag, måste rusa!


8 oktober!

- Linnéa

så less man kan vara! jag tror jag ringt till runt 10 olika personer om olika ärenden, men endast 2 har kunnat ta mitt samtal... så det får vara nog för idag, jag orkar inte fortsätta ringa när ingen ändå svarar.. hur som helst, min bror kom just i tid med mat till mig, jag var vrålhungrig och just kom han med en falafelrulle, thanks jr! så nu är man mätt och belåten!

nu ska jag och min bror snart göra några ärenden. sen hade jag tänkt fortsätta röja i min lägenhet! jag ska även passa på att ta min mamma dit så hon får se hur jag bor!

jag har ännu inte bestämt mig hur jag ska göra inför kvällens planer, antingen blir det utgång med brudarna, mys med idol eller fest i innertavle! jag får helt enkelt ta och fundera ett tag!

vi hörs senare!






har väl mått bättre

- Frida
Det var längesen jag hade sånhär värk i magen av mensen. Har nu tagit ipren som börjat värka som tur är, men nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och vila så jag är pigg inför kvällen.
Det blir nämligen utgång ikväll, ser fram emot det!

Har dessutom fått saker och ting lösta idag, ett samtal som fick mig att inse hur pass mycket jag älskar mina vänner och vad rädd man ska vara om dom fina man har. Så, ta åt er mina fina- och ni andra, tänk er för innan ni gör misstag som kan betyda förlorad vänskap. Det är det viktiaste vi har!


Nu har jag ingenting mer att säga faktiskt, hoppas ni mår bättre än vad jag gör i nuläget så hörs vi senare!
PUSS


6 oktober

- Frida
Det blev till att stiga upp tidigt imorse, jaa tidigt för mig är klockan kvart i åtta. Det hör inte till vanligheterna att jag kliver upp så pass tidigt för jobb.

Det blev en utekväll igår med ett härligt gäng, vilket uppskattades enormt. Har dock bara sovit fyra eller fem timmar inatt så ikväll blir det att lägga sig tidigt.

Jag & Emmy har även hunnit in till stan för att käka chinamat till lunch, vilket var mer än mumma vill jag lova! Nu ligger vi i soffan med varsin varm filt och hon är strax påväg hemåt igen. Kvällen kommer spenderas hos min pojke, och det kommer bli en väldigt lugn kväll- är som sagt helt slut.


tråkigt att robert kört på skägg&hela köret, ser inte riktigt lika bra ut som i "vanliga fall"...

attans så trött..

- linnéa

jag somnar vilken sekund som helst, det är tur att jag iallafall hunnit tvätta klart och fått samtalet jag väntat på!
nu ska jag hjälpa min bror att röja upp här innan en tjej kommer och tittar på lägenheten.
idag skaaa jag komma i säng tidigt!





05:52

- linnea

nu är man vaken för att börja tvätta, galet så tidigt! jag har som inte riktigt fattat hur tvättstugan i mitt nya hem funkar så jag passar på att tvätta hos mamma istället!
sen är jag inte bara vaken såhär tidigt för att tvätta utan jag väntar även på ett samtal!

vad mer kan jag säga.. jo just det, jag är som tur var inte ensam hos mamma, utan min brors kompis sitter ännu uppe (det är lan pågång). brorsan har dock slocknat, det är tur de så han får sig någon sömn!

idag är det oändligt med saker som ska göras, eller egentligen är största delen en massa samtal som ska ringas så det blir nog bra.

nu hade jag tänkt mata kaninen med lite äpple sen börjar jag slänga in tvätta i maskinerna, jippi..
(jag hade inte tackat nej till att sova, iofs finns det ändå ingen plats här hos mamma nu när jag flyttat min säng och grabbarna lanar).

åh just det, idag kommer oth ut!

vi hörs senare idag!

5 oktober

- Linnéa

ledsen för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna, (från min del). nu förtiden rusar tiden iväg, jag hinner knappt med vart all tid försvinner! igår blev det nästan igen fokus på lägenheten alls, jag hade egentligen tänkt storstäda men det hann jag inte med.. istället blev det möte, promenad med sacko, sväng förbi sjukhuset, lägenhets visning och ännu mer städning i mitt "förra" hem! det känns skumt att säga, "förra hem", jag menar detta är verkligen första gången jag står helt på egna ben, och det är en underbar känsla! jag har ju trotsallt velat flytta till eget sen jag var 16 och nu händer det!

nu har jag och min bror just ätit middag ihop! strax hade jag tänkt packa ihop lite saker, sen beger jag mig till min lägenhet, då blir det genast städning!

här har ni en bild från studion!




tråkigt nog hann jag inte med att baka kanelbullar trots att det var kanelbulles dag igår.. ärch, det får bli massvis med bak när lägenheten är färdig!

vi hörs mer imorgon om jag hinner, jag har nämligen massor att göra!





4 oktober

- Frida
Jag har precis kollat igenom nya JOTEX katalogen som kom i brevlådan för någon dag sen. Det dröjde inte många minuters tittandes i den katalogen och jag fick världens julkänsla. Jag längtar så oerhört till julen och julafton nu, vill bara att de första snöflingorna ska börja falla snart. Är så less på en blåsig och kall höst!

Julen har alltid varit en väldigt stor tradition i våran familj så jag längtar och längtar. I år kommer vi vara hos farmor där vi har nästan hela stora släkten som kommer samlas. En massa fastrar, kusíner och kusinbarn- så mysigt.

Nu sitter jag i pojkvännens mjukisar och har precis gjort iordning en hårdbrödmacka med ost & gurka. Till det dricker jag såklart ett glas obóy. Nu börjar "lite sällskap" på kanal fem, med filip&fredrik som jag ska se nu.

Imorgon blir det upp i god tid för lägenhetsvisning med emzan!! iih

just nu

3 oktober

- Frida
Idag har bara blivit till en vilodag, har bara slappat hemma och varit ute en kort sväng. Där kring tvåtiden var det faktiskt riktigt skönt ute, temperaturen visade heela 13 grader.

Nu ska jag äta lite mat, det blir kasler&pastagratäng- mumma.
Sen blir det iväg till älski, och jag ska självklart kolla på favvo programmet "ensam mamma söker".

Imorgon kommer Emmy och bor hos mig fram till onsdag, yippiieee!




lördag, 2 oktober!

- Linnéa

dagen idag har bestått av att flytta över mina saker till lägenheten! nu är det inte alls mycket kvar, bara lite småsaker som jag kommer på eftersom. nästa steg är att städa ur hela lägenheten så att jag sedan kan sätta allt på plats! men städning får ske imorgon för idag har jag nämligen städat hela lägenheten i mitt "förra" hem! det är så att det kommer folk och tittar på lägenheten imorgon så jag passade på med en storstädning! jag hann även med i samma veva att snagga skallen på min bror haha!

imorgon blir det först en liten sovmorgon sen ska jag, min syster och min pojkvän till en studio i stan som just öppnat för att stylas och fotas!
så nu hade jag tänkt packa ihop 3 ombyten som jag ska ta med imorgon, för variation i bilderna!

nu blir det av till min lägenhet!

ni alla får ha en bra lördagskväll!


lördag

- Frida
Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och fått i mig mat. Det blev mammas hemmagjorda pizza, mums säger jag bara.

Ikväll blir det party för hela slanten, min älskling är sjuk och har feber. Så ska dit innan och köpa med mig lite glass och annat som är bra för förkylningen.

Ha en bra lördagskväll så hörs vi! v


LOVE it

idol

- Frida
Har nu kollat klart på idol och ska alldeles strax lägga mig i sängen. Måste bara säga att jag är otroligt nöjd över de som är vidare i Idol 2010 nu. Blev framförallt överlycklig när Olle Hedberg fick ta sig vidare, först via tittarnas wildcard och sen när han var en av fyra kvar i slutet.





dags för fredagsmyys

- Frida
Nu har jag och min käreste bror ätit middag, evelina gjorde oss även sällskap vid matbordet. Nu sticker jag iväg till pojkvännen, det är dags för fredagsmys.

Börjar jobba ganska tidigt imorgon så det blir inte så sent ikväll. Ha en bra kväll <3















NISSI beaach!


första oktober

- Frida
Tänka sig att det redan är första oktober, det är helt sjukt vad tiden går fort. Gårdagen bestod av att hänga med angelica, det var väldigt längesen vi sågs så det var trevligt.

Har suttit i telefonen i princip hela dagen idag, det har varit folk som ringt om alla möjliga saker från och med att jag vaknade. Har även hunnit följa med evelina och lunchat.

Nu ska jag kolla på biljetter till
IDOL finalen 2010!!!!


1 oktober!

- Linnéa

nu har jag fixat hemförsäkring och adressändring, detta känns sjukt!
alldeles strax blir det att flytta över mina saker, jag och min älskling ska nämligen inviga lägenheten idag! så vi kommer flytta över sängen så vi kan sova där i natt!

senare idag blir det utgång, det blir pipes med ett ljuvligt gäng! men innan det ska sängen flyttas!

nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, så vi får höras senare!



RSS 2.0