You can't cheat on life

- linnéa


tagga ikväll och nya spotify, looooove!

- Linnéa

nu har jag ganska så precis kommit hem från stan, det blev bara en snabb runda för att göra lite ärenden. det mesta är nu fixat inför ikväll, jag ska bara göra degen till pinnbrödet som ska grillas ikväll!

åter igen, jag bara ääälskar nya spotify!!!!!
nu har jag äntligen fått lägga till låten "garden of roses" med poets of the fall, sååååå nöjd!!!


nu ska jag se till att städa klart rummet.
ni alla får ha en trevlig valborg!

nattinlägg!

- linnéa

idag har jag varit duktig och storstädat rummet, dock är jag inte riktigt klar än. ska se till att fixa det sista imorgon när jag vaknat. jag och min älskling kom just in efter en promenad med sacko i regnet!

min valborg imorgon kommer se ut som så att först grilla med ett gäng vid östra! därefter ska jag och min älskling försöka ta oss till ett annat trevligt gäng som ska grilla nere vid älven. och om vi senare mot kvällen är taggad på krogen så drar vi kanske dit.

nu sitter vi iallfall här hos mig och har just spanat in nya spotify!


training

- Frida
Det är verkligen en bra start på dagen när man börjar med ett tufft gympass. Nu har jag precis kommit hem från gymmet och sitter och tuggar på min subway macka. Riktigt gott kan jag lova, sitter även och kollar på någon knäpp komedi under tiden.

Näe, nu ska jag äta upp min macka för sen är det in i duschen och iväg på jobbet!


free falli'n

- Frida
Kan börja med att säga att det blev ingen dear john ikväll, den finns tydligen inte ute på DVD ännu- så det blir att ladda hem den någon dag framöver. Jag längtar verkligen tills jag ska se den, känns verkligen som en snyftar film och en film som jag kommer älska. Bra skådespelare är det också, på tal om skådespelare. Min favorit pryder så snyggt MQ's reklamer hängandes på var och varannan busshållsplats i den här staden. Tycker nästan att vi lägger ut bilden i slutet av dethär inlägget så får ni också ta er en titt på honom, ni som har haft oturen att missa alla busshållsplatser.

Istället för dear john så blev det Avatar och till det smaskade vi i oss jordgubbar&glass, MUMS säger jag bara. Nåja, avatar.. Vet inte riktigt vars jag ska börja, den var riktigt bra gjord och fastän den var närmare tre timmar så gick det ovanligt fort. Det måste vara ett gott tecken.. eller?

Näe, nu ska jag snart lägga mig. Det blir upp relativt tidigt imorgon på min lediga dag för träning!


28 april

- Linnéa

nu är nästan alla ärenden klara som jag skulle göra, det är bara lite små saker kvar som jag tänkt göra imorgon. idag har jag varit på min älsklings första träningsmatch med sitt nya lag. sen tog vi ut sacko på en promenad, det blev promenad på inlines tills min älskling hade sönder däcken på sina inlines.
nu hade jag tänkt kolla runt på lite hemsidor efter en studentklänning!



sovgott!


'deear John'

- Frida
Första dagen i veckan som jag har lektioner från 8.30-15.40, plus ett litet hål därimellan. Jag ska alldeles strax få i mig lite mat, sen ska jag vidare till s och hoppas på att jag kan få honom att se "dear john" med mig, känns verkligen som en Frida-film. Här har ni trailern:




inlines!

- linnéa

eftersom jag endast åkt inlines en gång tidigare, vilket var bara här om dagen så ville jag åka mer för att bli stadigare. så jag och min älskling åkte inlines från honom till min träning på östra och tillbaka. jag är förvånad att det gick så bra, trodde det skulle vara mycket svårare! så det blir självklart en åkttur idag igen!


idag är det lite små ärenden som ska göras. jag ska förbi frida för att hämta lite saker, lämna igen lite arbetesböcker på min skola och hämta ut min studentmössa som jag inte gjort ännu!
sen får jag se vad som dyker upp, ska iallafall se till så att jag är så mycket i solen som möjligt nu när det är kanon väder!

nu måste jag få i mig lite frukost.
vi hörs senare


michelles katt mörkö!




vårväder

- Frida
Det är lite underligt att vädret plötsligt kan ändras så fort som det faktiskt gör, när jag kom till skolan imorse regnade det, efter någon timme började det snöa och nu är det strålande sol och superskönt väder ute. Har varit barnvakt åt mig käraste syster nu ett par timmar, och vi har varit ute mestadels av tiden, sen har vi även spelat lite olika sällskapsspel. Nu har hon precis fått vällingen och pappa är på g hemåt och då ska jag vidare ut för att sen åka till H&M som jag skrev tidigare.

Här kommer lite härliga vårbilder tagna för bara någon timme sen:














största delen som jag saknat!

- Linnéa

nu är det inte alls långt kvar till valborg! mina planer såg ut som så att först förfesta med några för att sedan grilla, men nu när jag såg på vädret att det skulle regna var det inte lika taggat..
varför ska det regna på en dag som denna, ärch då! man får väl helt enkelt göra det bästa av dagen bara.
nu ska jag strax äta middag sen ska jag ut på en promenad med sacko.

senare ikväll ska jag på cheerleadingen, yes ni hörde rätt! jag har saknat de nått så enormt, inte så konstigt eftersom det varit en enormt stor del av mig, en del som alltid kommer finnas kvar oavsett! om det är någonstans jag får min motivation ifrån så är det från cheerleadingen!



taggade jag!

27 april

- Frida
Jag kan knappt minnas sist jag klev upp halv åtta på morgonen, till en början är det tuuungt att ta sig upp ur sängen,  men sen går det ju rätt skapligt.
Hade som sagt föreläsning idag, och det var dogge dogilito (stavning tack) som stod på schenen, jag tyckte att han var grym. Riktigt härlig person med humor, hans föreläsning skiljer sig från andras föreläsningar som man helst bara vill somna på.

Nu ska jag och lillasyster ut och gunga, och kratta lite -senare blir det att ta tag i lite plugg! Kanske tar mig till H&M strömpilen som har öppet tills 22.00 idag, heeejs.


nyaste eclipse

- Frida


mycket sen middag!

- Linnéa

de senaste dagarna har det blivit mycket motion för min del, känner redan att min rygg blivit mycket bättre! imorse blev det promenad in till stan från min älskling och det blev även promenad tillbaka till honom. vi har just varit och handlat ingredienser till "pasta carbonara", lite sen middag jag vet! detta var ingen vanlig runda till kvantum utan vi åkte inlines dit vilket jag aldrig gjort förr, gick bättre än väntat måste jag säga!
de senaste dagarna har jag och linda cyklat som tokar, jag måste verkligen ta och skaffa mig en cykel! dock har jag haft minst 4 stycken och dom alla har blivit stulna..

det har även blivit en runda på stan med jessica idag!!
jisses vad jag saknat dig!



nu blir det snart mat, jag är vrålhungrig!



barnsligt gott

- Frida
Pratade med min chef idag och hon hade en del pass till mig, det var måndag, tisdag, torsdag och lördag, eftersom att det var på SMS så trodde jag att det var den här veckan. Alltså- lördag, dagen efter valborg... vilket innebär att valborg blir alkoholfritt. MEN efter några sms, så skrev hon att det inte är förens nästa vecka!! Snacka om att det blev en lättnad, hade hur som helst tagit jobbet före men ändå.
Så nu blir det till att planera, många som styr så det kan bli spännande.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande hade jag tänkt, så vi hörs senare.


detta var min middag idag, barnsligt gott om ni frågar mig!

26 april

- Frida
åh vad jag älskar måndagar, börjar 13.20 så jag kan verkligen sova ut hur länge jag vill. Oj, det var längesen jag skrev nu, vet inte riktigt vars jag ska börja. Lördagen blev iaf hur mysig som helst, god mat, bästa sällskapet som avslutades med sista delen av milenium triologin.







Gårdagen bestod av en massa mys men även en massa plugg.
Näe, nu ska jag hoppa in i duschen, pussshejs!

sun sun sun

- Frida
Jag och Sara har suttit ute i solen med filtar, kuddar, glass och festis. Snacka om att det har varit kanonväder idag, riktigt varmt och skönt. Den här dagen avslutas med god mat utomhus med bästa sällskapet.

Nu blir det iväg till Maxi för att handla all mat, ha en härlig lördagskväll. v


tack för en trevlig kväll!

- Linnéa

först var planen att dra till nydala för att grilla med ett gäng, men eftersom ingen orkade sig dit bestämdes det att det skulle bli fest, men så slutade det inte heller. istället blev det bowling med min älskling, linda, matilda och joel!


inte världens bästa bild haha

nu har jag och min älskling just suttit ute på hans altan och ätit lunch. strax ska vi till mig för att ta ut sacko på en promenad i det ljuvliga vädret!
vi hörs!

24 april

- Frida
Nu har man vaknat och piggnat till litegrann, när jag kollade ut genom fönstret var jag ju bara tvungen att skynda mig upp. Det blev en riktigt lyckad kväll igår, men den slutades dock inte på krogen. Kände absolut inte för att betala in mig där, och sen så är sara inte arton år fyllda ännu. Så vi gled runt med först daniel och sen hoppade vi över till Emmas bil.

Nu sticker jag och Sara ner på stan för att se om man hittar något vettigt :)


23 april

- Frida
Idag har det varit fullt upp med UF, fixade och trixade med biljetter och affischer. Efter UF blev det raka vägen till simhallen för att bränna lite fett. Snart sticker jag och Sara iväg till angelica där det vankas förfest, kommer bli grymt. Ikväll är det krogen som gäller, ses i dimman!




sssssnyggsara!

trött

- Linnéa
j*vla huvudvärk säger jag bara! min och lindas plan var egentligen att dra på krogen ikväll men vi båda är alldeles för trötta för att ens ta oss dit.. något ska såklart göras men vad vet vi ännu inte.
jag behöver mat innan jag svimmar.
ha en bra fredagskväll!


22 april

- Frida
Åh vad skönt det var att sova ut imorse, tog mig isäng elva igårkväll också. Jag var verkligen trött när jag kom hem efter en lååång dag på skolan! Nu har jag precis kommit hem från s, vi var ute på en promenad i det så härliga vädret. Snacka om att det var skönt väder ute idag, blåste knappt någonting och när solen tittade fram var det också ett stort plus +.

Nu kom min bror förbi, så ska vara social med honom. Efter maten ska jag ut på en lång promenad med butch och kring 6-7 tiden åker jag iväg till angelica för att göra lite smoothie och kolla på någon bra film.


bilder från finland!

- Linnéa

som ni säkert läste i fridas inlägg så var det öppethus på hennes skola igår. klasser visade upp sina uf-företag och det bjöds även på modevisning.
frida lägger säkert upp bilder därifrån!

jag och min pojkvän har just varit ute på promenad. lite för kallt för min del, men bara solen är uppe så ska man vara nöjd!

nu när jag ändå har tid så tänkte jag lägga upp bilder från finland!


syster michelle


jag och krille i Åbo


mat på en restaurang som heter Chili
jag som äälskar stark mat, det kunde inte blivit bättre!




jag i Åbo


finska piroger, ett måste!


hemma hos min moster i helsingfors


en fin kyrka i helsingfors!


min pojkvän hittade lakrits med chili till mig! supergott!!


i väntan på spårvagnen in till stan i helsingfors


min mosters pojkvän tog oss till en laxtrappa


min moster köpte mycket pepparkakschoklad till oss!
helt otroligt gott!


detta fylldes helt och togs hem!








21 april

- Frida
Då var man äntligen tillbaka från skolan, det blev en lång dag och många timmar som spenderades på skolan. Som tur var blev jag inte ensam om att stå och presentera vårat företag, krille som hade feber ställde upp vilket var väldigt väldigt snällt och bra gjort av honom. Sen kom som sagt linnéa förbi och även en massa andra sköna dude's, vilket gillades.

Nu ska jag se senaste avsnittet av andra avenyn och göra lite kvällsfika. Imorgon är jag ledig och då ska jag först och främst till s och sen efter middagen blir det angie. TOPPENdag imorgon helt enkelt :)




tack för klubban! :)

- Linnéa

jag och linda somnade tidigt men ändå kände jag min super trött när jag vaknade. det vände dock lika snabbt när jag sen fick komma ut i solen!

idag var jag första gången på cafét göteborg, det blev te och en massa prat, det behövdes verkligen, tack!

efter att jag kommit hem var det endast en halv timme innan jag skulle möta upp min vän tobias som jag inte träffat på ett år! det var verkligen kul att träffas igen!
tack för att du fick mig på andra tankar!


tobias som en lillskrutt


nu ska jag till Thorén för att möta upp frida, de har öppethus ikv på skolan!
vi hörs!


do you remember?

- Frida
hade tänkt lägga upp bilder från sum09, men det blev lite till!;)









































trying to change one's mind

- Linnéa

detta med att styra upp yran går faktikst bra, om inte för bra! man får vara max 11 i ett lag, jag är mer än säker på att fler lag måste göras eftersom jag redan fått respons av 10 stycken. det är verkligen kul att så många är taggade!
för de som är intresserade kan läsa mer om det på iksus hemsida.

eftersom jag ännu inte hittat mina springskor blev det en promenad runt ersboda med linda, riktigt skönt! dock hade det inte varit dåligt med vantar och varmare jacka på kvällen när det blir betydligt kyligare.


20 april

- Frida
Oj, tänk vad tiden går. Jag som tyckte att det nyss var första april och nu är det helt plötsligt tjugonde, huvvaligen vad tiden går fort! Var som sagt på core idag med angie, får väl hoppas eller kanske inte hoppas på att träningsvärken kommer imorgon. Brukar vara riktigt jobbigt att ha träningsvärk i just magen, jag som älskar att skrattta får genast sluta bort det isåfall.

Sitter nu här i min ensamhet och försöker få lite plugg bortgjort, det går lite sisådär. Har dessutom "förnyat" mitt CV och skrivit om mitt personliga brev vilket verkligen behövdes. Nu ska jag plugga vidare och sen är det sängen som gäller för min del.




vill ha HELG


yey, ska träffa min vän tobias på stan imorgon!

- linnéa

nu till helgen kommer min fina vän cicci att flytta hit till umeå, det är på tiden kan jag lova! jag räknar med en inflyttningsfest med gänget ;)

en sak till, vilka är taggade på yran och vilka har redan bildat lag?




nu blir det promenad!


when only a whisper can turn your life around..

- Linnéa

hela förmiddagen har jag gjort ärenden, snacka om att jag var slut när jag var klar.. min kropp klarar verkligen inte av att skippa frukost! som tur var blev det lunch med mamma på stan när vi var klara. därefter blev det en sväng på stan med frida. nu är vi här hos henne, hon har just städat rummet och jag sitter här och bloggar!




nu ska frida iväg på ett träningspass och jag ska möta upp linda för träning!
vi hörs senare!

xperia

- Frida
ÅH, jag är så kär i den här telefonen.. Blir nog en sån inom en snar framtid : )



godnatt

måndag var dagen

- Frida
Eftersom att jag bara sov tre timmar igårnatt så blev det betydligt fler timmar den här natten. Somnade direkt jag la huvudet på kudden igår 23.00 och vaknade upp igen av att väckaren ringde 11.00 imorse. Snacka om att vara utvilad, tror nästan att det blev för många timmar, men ska absolut inte klaga.

Kvällen har bestått av plugg, skriver på en uppsats som tar ett bra tag må jag påstå. Efter att ha fått det gjort så åkte jag iväg till farmor för att hämta lite kort till studentskylten (och nej, jag ska inte bestämma kortet själv), det kommer bli en överraskning och jag får väl hoppas på att det blir en fin bild. Hähä!

Nu har jag precis kommit hem från världens bästa farmor och ska precis hoppa in i duschen. Imorgon blir det 30 minuter core, får väl se hur pass mycket min mage kommer orka med...


19 april

- Linnéa

träning idag och det blir träning imorgon! jag och linda har bestämt oss för att springa blodomloppet i maj! någon annan som ska göra det?

nu ska jag se ett avsnitt av grey's

här har ni föresten lite bilder från finland, kommer mer ikv eller imorgon!



michelles katt Mörkö!


jag med en choklad- ansiktsmask


något som måste ätas om man är i finland!


michelles katt Julia!


mycket påskgodis blev det!




stable again

- linnéa

eftersom jag endast sov 3 timmar förra natten somnade jag väldigt tidigt i natt. idag är det en dag där mycket ska hinnas med, jag börjar med en sak i taget och det är att möta upp min vän linda för att springa, det är på tiden att jag börjar med det igen!






I'm only gonna break break break break yoour hearttt

- Frida
Det är knappt så att jag orkar hålla ögonen öppna just nu, men klockan är på tog för lite för att sova nu. Det blev förfest hos lillan igår, vi hade det riktigt roligt fastän vi "bara" var vi tre. Gjorde även en liten makeover på lillemor, hon blev så fiiin så.

Efter att vi velat fram och tillbaka vars vi skulle så bestämde vi oss för att dra på TC, och det ångrar jag definitivt inte. Det var riktigt bra musik, och även en massa nytt folk. Nu orkar jag tyvärr inte skriva mer just nu, så här kommer ett par bilder!:














middagsbjudning

- Frida
Igår hade vi turen att bli bortbjudna på middag, sånt är ju alltid lika trevligt. Synd bara att både jag och daniel hade bråttom iväg på andra äventyr, men vi fick i oss maten och blev mätta och belåtna. Maten som bjöds på var jättegod, har även tagit bilder på tre rätters middagen vi fick.

Kollade ut genom fönstret för drygt två minuter sen och då var det strålande sol, och nu snöar det för fullt. Vad är det som händer med vädret igentligen?? GE MIG SOMMAR!








finaste mami!

18 april

- Frida
Jag har tre olika tillfällen när jag tagit kort, så jag tänkte att jag skriver tre olika inlägg annars blir det så himmelens mycket i ett och samma inlägg.

Inatt blev det inte alls många timmars sömn, älsk kom till mig 04.00 och när vi senast kollade på klockan var den 06.40. Jag klev upp tio imorse, alltså tre timmars sömn vilket säkert resulterar i god sömn inatt istället. Så, när vi vaknade upp blev det lite mys och sen var det dags för frukost. Det blev därefter promenad med älsklingsbutch i över två timmar. Ja, ni hörde rätt! Två timmar var jag ute och vandrade med honom. Vi gick hela långa strandpromenaden, runt västerslätt och sen lite till. Det var verkligen vad jag behövde med tanke på att jag trots allt mår som jag förtjänar idag.

Mums, jag känner doften av kycklingen som är inne i ugnen för tillfället. Har verkligen varit jättesugen på kyckling hela dagen, så det ska bli mer än smarrigt till middag. Här kommer ett par bilder från promenaden, sen kommer även två till inlägg upp inom kort.








Good memories, forever stays in your mind

- Linnéa

igår firades mella som fyllt år! supertrevligt hade man, dock slutade kvällen lite väl sent så någon sömn har det knappt blivit. tack alla för en trevlig kväll!

här kommer bilder från gårdagen!















nu hade jag tänkt hopppa in i duschen.
vi hörs!

17 april

- Frida
Igår somnade jag lite för sent för att ta mig upp så pass "tidigt" (kl. 10.00). Men jag tog mig upp, och iväg ner på stan för att kika runt lite, för att sen delta på lillasysters kalas. Det blev ett par höga shorts och en hoodie, såndär som dom alla flesta bär nu för tiden. Vet inte riktigt vad jag ska kalla den, men röd och fin är den iaf. Shortsen däremot var ett riktigt kap, har kollat på sånna ett bra tag men har inte hittat några som passade så pass bra och att arslet inte ser ut att vara 1 meter i dom.

Har lust att strypa min underbart söta katt just nu, hon har ätit upp min andra (och sista) laddare till min telefon. Jag blir TOKIG på att hon ska äta upp alla laddare som finns i närheten, tur jag får låna hannas just nu så jag får fullt batteri.

Är nu bortbjudna på middag så måste skynda att kleta på lite smink, och ikväll blir det utgång för hela slantet.


stek!

- Linnéa

det blev en en runda på stan med brudarna. hanna skulle efter ett tag vidare så jag och frida satte oss stekte i solen!



därefter blev det en sväng förbi till joel där vi hälsade på han och hans hundar, jag smälter varje gång jag ser dom! det blev även den första mjukglassen för mig i år, vaniljglass med lakrits!





nu sitter vi här och tittar lite bloggar och lyssnar på musik. strax ska jag till min vän linda!





16 april

- Frida
Som linnéa nämnde blev det en lång prommis igår, mycket trevligt och mycket skratt blev det! Nu sitter jag på skolan och har snart samling sen slutar jag förhoppningsvis. Planerna inför helgen är oklara ännu, men tror att det blir en lugn helg med spa kväll på söndag med linnéa.

Nu ska vi ner på stan och käka lite mat, sen kanske det blir en mjukglass i solen om den fortfarande värmer!



PUSS




fredag!

- Linnéa

promenaden igår beövdes verkligen! dock var man ganska frusen när man kom hem en timme senare, men de var det värt!
tack för att ni tog er tid!
nu sitter jag här med frida och hanna som just blivit klart med ett arbete.
idag blir det lunch med anna på skolan. senare ska jag möta upp frida och hanna för en tur på stan. eftermiddagen och kvällen ska spenderas med linda, får se vad vi hittar på för trevligt!




Even though it's cold outside my inside is burnin'..

- Linnéa

nu har frida suttit ett ordentligt tag med att göra ansökningar till universitetet. jag själv har suttit och pratat med lite folk, planerat helgen och checkat in lite bloggar. nu ska vi just ut på en promenad, känner verkligen att jag måste rensa tankarna.



hurricane

- Frida
Såg nu att Rabih och Eddie från idol släppt en ny singel, här har ni den!


nothing left to say!

- linnea

detta ska bli en helg där mycket ska göras!


this is what i'm talking about ;)
make it feel like it did before, even if it´s just for a while!

skratt och gråt

- Linnéa

jag kan nog inte riktigt sammanställa denna kväll, hade tänkt mig en lugn kväll med frida men det blev allt annat än en lugn kväll.
av någon anledning har jag varit på riktigt flum humör, ni vet sånna dagar då man bara skrattar åt allt fast man helt vill gråta(?)

skratt, gråt, fylld sopsäck, plums i djupsnö, och knappt ut genom fönstret.

detta och inget mer, min kväll är mer än gjord.




14 april

- Frida
Det blev en runda på stan med linnea, angelica och lillemor i det fina vädret. Solen kom och gick, men vi var lika glada för det. Nu är det 12+ ute så jag och linnéa ska hitta på något riktigt roligt! Får dock se vad det blir, för först och främst ska vi se Andra avenyn.

Kollar även igenom gamla bilder från sommaren, sjukt taggade och planerar en massa skoj till somaren : ) Hoppas bara vi får bra väder.






not walking with my head down

- Linnéa

jag ska försöka stå ut med praktikplatsen jag har nu iallafall tills denna månad är slut. det var verkligen ingen praktiskplats för mig, det är bara samma sak dagarna i ändan. ska som en tok försöka hitta något annat som jag trivs med!

jag fick ett jätte sug efter att spela basket! jag ska om bara ett litet tag möta upp frida och måste då föreslå det!
en basketkväll med en smart tjej som alltid förstår mig, det kan inte bli bättre!



looove!



träffa frida!

- Linnéa

efter en 2 timmars promenad i morse hade huvudvärken blivit lite bättre. dock kände jag mig slö så det fick bli en lugn dag.

nu har jag just bakat klart, det blev vanilj och kanelbullar denna gång, jag älskar att baka som ni kanske vet!
jag har inte tid att skriva mer, jag ska just rusa ut för att möta upp frida som jag inte träffat på ett bra tag!

vi hörs senare då jag tänkt berätta mer om resan, lägger även upp lite bilder då!
ha en bra kväll!


13 april

- Frida
När jag vaknade upp imorse var min hals inte alls bra, konstigt (men bra) nog så blir den bara bättre och bättre ju längre jag varit vaken. Idag började vi tidigt, och det var riktigt tungt att ta sig upp men- jag tog mig dit i tid. Efter att jag slutat kring tolv så träffade jag Sara, det var längesen vi sågs nu men som tur är så har hon flyttat mitt emot min mamma vilket är toppppen!

Vi satt och njöt av det otroligt sköna vädret vid kajen och sen blev det ner på stan för att kika runt lite. Nu har jag precis kommit hem och ska bara äta sen ska jag träffa Sandra. Senare ikväll ska jag dessutom träffa Linnéa, har en hiiiimla massa att prata om.


bal, eller inte bal? imorgon släpps biljetterna och då ska jag ha bestämmt mig.. ÅNGEST


helt väck..

- Linnéa

första praktikdagen var nästan så att jag inte klarade av den.. inte så konstigt när man rest i 24 timmar och sen 2 timmar senare ska man på sin första praktikdag.. så jag var mer än svimmfärdig efter första dagen.

direkt efter att jag kommit hem somnade jag och sov hela 15 timmar, detta för att jag inte kunnat sova något alls när vi rest hem.

egentligen ska jag vara påväg till min andra praktikdag nu men det blir inget av eftersom jag har fruktansvärd huvudvärk.. sist jag var hos läkaren var det till ingen hjälp alls.. denna gång ska jag börja med att idag köpa receptfri migränmedicin och se om det hjälper.

nu ska jag försöka få i mig mat, aptiten är verkligen på noll..
frida, jag ringer dig senare!


12 april |linnéaa, calll meee

- Frida
Ännu en dag med strålande sol, snön som finns kvar smälter mycket snabbare än vad jag någonsin vågat hoppats på. Det blev upp tidigt imorse, 08.00 ringde väckaren och då var det bara att gilla läget och försöka ta sig upp så fort som möjligt.

Efter skolan blev det stan med angie, kollade runt på en massa klädbutiker och hela rundan avslutades med en smoothie på café station. MUMS

Min förkylning har dessvärre blivit sämre, låg uppe ett bra tag inatt för att det var så irriterat i halsen vilket inte alls är så roligt. Näe, nu ska jag inte skriva längre- det kommer istället upp ett par bilder från gårdagen som spenderades lite här&var:



















Hände någonting med datorn, går inte att ladda upp fler än såhär. Så det kommer mer bilder inom koooort!







leva livet

- Frida
Det har varit fullt upp hela dagen, och det har varit helt underbart väder idag också vilket jag har tagit vara på till fullo. Jag, Sofia och Daniel satt ute på landet med varsina solbrillor, åt glass och hade det bara bra. Det var hur mysigt som helst, och det finns även över hundra bilder tagna från dagen som kommer upp ev. imorgon.

Har varit förbi joel idag också, och fått mig en ny älskling... hans 13 veckor gammal chihuahua valp My, det blev kärlek vid första ögonkastet.

Men nu ska jag sova, imorgon är det skola som gäller!


påväg hem!

- linnéa

börjar med att skriva att jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men detta beror på att jag inte haft tid alls eftersom jag besökt min syster i finland! nu hade jag inte tänkt skriva mer än att jag just nu sitter på bussen påväg hem till umeå med min älskling!
mer om hur resan varit efter min första praktikdag, kommer hem 7 och praktiken börjar 9...
godnatt!


hur ska jag klara mig utan AA...

- Frida

Ingen fortsättning för AA

Tyvärr blir det ingen fortsättning för Andra Avenyn. Efter två och ett halvt år är det nu dags att säga hej då till alla karaktärer i Andra Avenyn. Den femte maj sänds det allra sista avsnittet av serien.


oh noo!


10 april

- Frida
Det blev så mycket att skriva, samt lägga upp bilder i förra inlägget så glömde helt bort att skriva det. Självklart bestod min gårdag av tårtätning, min käraste lillasyster fyllde hela 7 år igår.

Nu har jag precis vaknat upp, konstigt nog. Tror att jag somnade tjugo över tre igår, men vaknade ändå av väckaren som ringde elva. Ska iväg på ett par olika butiker idag hade jag tänkt, fräscha till mig från gårdagen och ta på mig rena, fina kläder.
Solen tittade fram litegrann, så får hoppas på att den kommer fram igen- annars ska det bli toppen väder här imorgon. 8+ och sol, det ni!

Ha en bra dag!


9 april

- Frida
Gårkvällens bravader blev utöver det vanliga, vi hade riktigt roligt och det blev sen hemgång. Mycket mycket skratt och mycket mycket dans. Precis som det ska vara helt enkelt!

Jag håller nu på att söka olika kurser till universitetet, jag var nästan säker på att jag inte skulle läsa någonting- men ett par strökurser och studiebidrag lockade. Jag är verkligen ingen person som bara kan sitta inne på dagarna och göra ingenting, bättre att ta tag i saken och få någonting gjort.

Nu ska jag ut i regnet!


















party like a rockstar

- Frida
Det blev upp tidigt imorse för att sen dra sig in mot staden. Vi hade ett par ärenden att fixa innan vi kunde andas ut, åkte hem för att sova en timme också vilket behövdes.

Jag har precis ätit middag och nu ska jag bara vänta på att emmy ska bli klar i duschen så att det blir min tur. Ikväll är det PARTY som gäller, kommer bli awesome.

Nu måste jag skynda mig, seee ya.

7 april

- Frida
åh, vilken träningsvärk jag har i benen från springrundan med evelina igår. Det var längesen jag fick känna på träningsvärken så som det är just nu.

Hann träffa älsklingen innan emmy kom till staden, vi har nu varit runt på strömpilen, media markt och kollat på sällskapsresan 2 hemma hos andreas.

Nu hade jag tänkt slänga upp ett fåtal bilder från i torsdags, så enjoy
:









imorgon blir det upp med tuppen för att gå på stan, nattinatti

let's bring it back

- Frida
ÅH vad less man blir när det bara är mulet, grått och tråkigt ute. Idag hade jag velat vakna upp till strålande sol så att jag hade kunnat inviga mina nya glajjor, men inte det. Idag är det stan med evelina som står på schemat, dock tillåter varken min eller hennes plånböcker det så vi får se om det blir en spa dag på iksu istället.

Pratade med min emmy imorse och hon kommer eventuellt redan imorgon, wiiiho. Kan knappt bärga mig, vi får väl se om det blir party på torsdag, men om inte det så får det bli på fredag när två "artister" uppträder på club 5.

Nu ska jag hoppa in i dusche, hörs senare!
 


&ikväll blir det hårdträning med den här bruden;


5 april

- Frida
Papi ringde och väckte mig imorse och frågade om jag skulle följa med på en liten shoppingrunda på ersbodas butiker. Självklart hoppade jag upp ur sängen och följde med han och farmor, jag ville först och främst kolla på den nya skobutiken vid namn "skohuset". Jag blev faktiskt positivt överraskad, dom hade en del kända märken och vissa okända märken. Det fanns en massa snygga skor, men kom hem med ett par converse liknande svarta skor. Tygskor är någonting som man bara inte kan ha för många av, blev också sugen på ett par sandaler men efter ett tag så började jag inse att fyra par kanske räcker till en sommar ändå.

Fick också med mig två par solglasögon hem, jag hittade inte mina solglasögon igår när jag skulle ut i det underbara vädret så jag köpte med mig två par idag istället.

Ikväll blir det nog bara lugnt, eve var sugen på att se shutter island, men jag vet inte om jag tycker att den verkar så himla bra. Ja, vi får se helt enkelt! Hade nog varit skönt att bara ta det lugnt också, tror att det skulle gå någon bra film på TV ikväll så får nöja mig med det!

Ides inte ta fram kameran och ta kort på det jag köpte idag, men hittade iaf ett par av solbrillorna på H&M's hemsida.


långpromenad i Åbo!

- Linnéa

idag blev det en ordentlig långtur i Åbo, vi promenderade runt i stan några timmar för att upptäcka allt som finns! eftersom jag och min älskling åker till Helsingfors imorgon visade michelle hur vi skulle hitta till busstationen. påvägen dit hittade vi en massa affärer som vi ska kolla närmare på när vi kommer tillbaka från Helsingfors!
det kunde inte blivit bättre med 10 plus grader, sol och härligt sällskap!




under vår promenad gick vi förbi en fotbollsplan där just en match skulle spelas, en amerikans fotbollsmatch! eftersom ingen av oss sett en sådan match på riktigt bestämde vi oss för att ta en titt!




nu ska vi packa inför imorgon!
ha en bra kväll

Dag 2 i Finland!

- Linnéa

eftersom jag och min älskling var ganska trötta efter gårdagens aktiviteter somnade vi hyfsat tidigt, de resulterade till att vi även vaknade tidigt. dagen började med en promenad med michelles katt julia i det ljuvliga vårvädret. sen blev det filmen "once" som michelle rekomenderade. nu har vi just pluggat en hel del och nu blir det promenad. vi hörs senare!

här kommer en låt från filmen!



jag satt och åt vindruvor och mitt i allt kom min älskling och smetade ner mig i choklad..





dagen i bilder

- Frida
Nu har jag äntligen fått in bilderna på datorn, jag tror att vi börjar med dagen och sen lite längre ner lägger jag in bilder från kvällen.

enjoy:












efter en lång&härlig promenad längs älven bar det av till pappsen:













ouf, det blev många bilder!


Hos storasyster Michelle i Finland!!!!

- Linnéa

jag och min älskling kom till Finland igår kväll efter 21 timmars resa, nog var det lite tufft men mysigt när man hade sin älskling som sällskap! väl framme blev det kvällsfika sen sova!

Idag sov vi ut efter resan så vi klev upp 11 och sen blev det frukost. man blir alltid super mätt efter varje måltid eftersom det finns så mycket nytt som måste provas!

Idag har vi gått en runda på stan tillsammans med michelle, dock är det lite synd att det nu är röda dagar så allting är stängt. efter en lång promenad satte vi oss på ett café som hade gigantiska bakelser!



min syster michelle!

på hemvägen efter vår stadsvandring köpte vi med oss pizza. efter att vi var mätta och belåtna tog vi en tupplur. därefter gjorde vi en chokladtårta och nu är vi just klara med middagen, det blev en linsgryta!



min älskling med ett gigantiskt påskägg som vi fick av michelle!


Michelles katt Julia


nu ska vi äta. hoppas alla ni har det bra i umeå!
vi hörs senare!

4 april

- Frida
Glömde helt bort tidigare att skriva vars jag höll hus igårkväll. Det började med att angelica kom och hämtade upp mig för ett premiäråk, sen åkte vi vidare till virre där det var lite partaj. Det var verkligen trevligt och jag ångrade inte att jag kom tillbaka och stannade där resten av kvällen.

Nu har vi precis ätit påskmat hemma hos papi, och jag försöker få in bilder från dagen men det fungerade inte med minneskortet. Med andra ord så får jag fixa det när jag kommit hem till mami där jag har kabeln. Det blev en massa fina bilder från dagen, strålande sol och man fick verkligen vårkänsla.

Nu ska jag spela bingolotto med farmor, sen kommer även älsk och gör sällskap. v

sun sun sun

- Frida
Vilket underbart väder det är ute idag, evelina sitter på bussen påväg hit och kamera batteriet laddat för fulla muggar. Idag blir det ut i solen och kameran följer såklart med. Min studentklänningen håller på att beställas nu också, kan knappt bärga mig tills den kommer hem till mig.

Nu ska jag ut, hoppas att ni också tar vara på den här dagen!

gårdagen:





3 april

- Frida
Tänka sig att det redan är tredje april, tiden går verkligen för fort ibland. Snart är det juni och då tar jag studenten, blir lite rädd av den tanken. Vad händer sen?

Var duktig och tog mig iväg till gymmet imorse, kämpade hårt och det blev intensiv träning idag.

Igår hade vi daniel och sofia på middag, det blev mexikansk dippgratäng vilket var muumsigt. Idag är storebror, mormor och moster bjudna på middag. Så nu ska jag vara lite social hade jag tänkt, får se vad kvällen har att bjuda på- är sugen på något riktigt roligt!




soffepropp har blivit bruuuunneett!!




finland!

- Linnéa

jag hade bara tänkt slänga in ett inlägg och berätta att jag och min älskling åker till finland om en timme!!
snacka om sista minuten med allt!
nu måste vi packa det sista sen måste vi rusa!
vi hörs!



g lad p åsk

- Frida
Vilket otroligt tråkigt väder det är såhär på påsk, ikväll kommer iaf daniel och sofia över på middag vilket kommer bli väldigt trevligt! Har inte så mycket mer att säga, tack för igår och ha en glad påsk!

Nu ska jag kika på första avsnittet av Vampire diaries för att se om det är så pass bra som folket säger.


vi hann tyvärr bara ta bilder innan vi for,
glömde minneskortet i datorn när vi for vidare..

taggad!

- linnéa

om bara ett litet tag ska jag och frida iväg till viktor som har förfest! senare blir det av till "over and out"! ha en bra kväll!



1 april

- Linnéa

någon av er som hunnit lura någon idag? det har iallafall inte jag. funderar på att ringa hem och säga något kul! brukar dock inte vara så duktig på att hålla minen, men det är värt ett försök!

nu ska jag och frida strax iväg på lite ärenden, vi har ännu en del saker som ska fixas innan det kan bli party!


kolla vilken sötis!

tonight's gonna be a hell of a party!

- Frida
Försökte ett tappert försök att skriva ett inlägg igår, men min dator började spöka. Kunde inte skriva vissa tangenter, kunde inte ens trycka på enter så tills sist gav jag bara upp.

Nu har jag och linnéa vaknat för bara en stund sen, ligger kvar i sängen så nu ska vi hoppa upp och fika någonting. Vi känner oss taggade på kvällen och känner att det kommer bli awesome!




RSS 2.0