.

- Linnéa


skrana&wii!

- linnéa

det var verkligen en trevlig dag igår! jag tog mig först en sväng på stan med min killkompis tobias, sen mötte jag upp frida för att färga mitt hår! blev supernöjd! resten av dagen blev det wii och skrana i bräntbergsbacken! det var verkligen på tiden att ta sig ut i backen, första gången för i år faktiskt! sen satt jag och frida upp till 4 och spelade donkey kong, kanon kul!

som ni kanske förstår blev klockan alldeles för mycket för att traska hem, så jag övernattade hos frida! och av någon anledning vaknade vi tok för tidigt! jag ska trotsallt jobba idag från 22:00-04:30.. så lite mer sömn hade inte
skadat!



nu ska jag tvätta och röja upp här hemma. om vi inte hörs mer innan 00:00 så gott nytt år!

give me some picture

- Frida
Har som jag skrev tidigare spenderat dagen hos farmor, det blev dessvärre inget tolkande. Varken fyrhjulingen eller skotern ville fungera som dom skulle idag. Men det var trevligt ändå, att bara få umgås med farmor och ha det allmänt trevligt duger då för mig!

Har hunnit förbi intersport idag också, skulle prova mina täckbyxor i en annan storlek men jag tyckte att dom satt precis likadant så jag behåller dom jag fick i julklapp.

Nu ska jag strax lägga mig, imorgon ska allt fixas innan nyårsafton. Eftersom vi kommer äta tre rätters middag så är det en hel del mat samt dryck som måste köpas.

Något som är otroligt tråkigt, är att läsa bloggar med få bilder och vad har vi nudå? Ingen som helst uppdatering med bilder, så nu tänkte jag ändra på det och slänga upp bilder från några helger sen där vi började partajet hos Hanna.

















PUSSSHEJ

29 december, jobb

- Linnéa

så skönt att jobbpasset för idag är över! jag tog mig en snabb runda på stan efter jobbet, hittade en parfym som jag köpte, doftar helt underbart!

nu ska jag rusa ner till affären för att handla mat! ikväll blir det att tvätta kläder!


här var håret långt.. känns ovant att ha klippt av 5 cm, men det behövdes!

vi får hörs mer imorgon!


tiden bara rinner iväg.

- Frida
Oh herre jösses, det var hemskt längesen jag bloggade- närmare bestämt fem/sex dagar sen. Det är väl bara ett gott tecken, har helt enkelt haft bättre för mig än sitta vid datorn under dehär dagarna. Jag ids inte gå gå igenom allt vad som hänt under dehär dagarna men jag har iaf haft det super. Julafton var som vanligt helt kanon, och jag fick världens bästa julklappar dessutom. Vill skriva upp allt här, men tiden räcker tyvärr inte till det just nu.

Har ätit middag hos moster idag och träffat på kusinerna som man inte träffar allt för ofta. Väldigt trevligt var det måste jag säga, så roligt att ses när det dröjer så långt mellan gångerna.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig strax, imorgon åker jag och bror min upp till farmor för lite vinteraktiviteter samt umgås med världens finaste farmor.

PUSSS.

28 december, jobb!

- Linnéa

är så nöjd med mitt hår, känns verkligen färscht! jag köpte även med mig 3 produkter hem från matrix, verkligen super nöjd!


det blev att jobba över idag med.. skulle egentligen slutat 6 men fick jobba till åtta. imorgon skulle jag egentligen vara ledig men nu är en anställd sjuk, så jag får rycka in. det kommer bli ett pass från 10:30:17:15. och efter det ska jag f'n hinna med mina ärenden! ska ta 2 till hål i mina öron, färga håret, tvätta och hitta en födelsedagspresent till min fina syster! jag hade räknat med en heldag med frida imorgon, men eftersom jobbet kom upp ska vi ta oss en snabb runda på stan, äta och göra ärenden!
så det är min dag imorgon, tror inte jag hinner mycket mer med tanke på att jag jobbar.

nu ska jag ta mig en kopp te sen krypa under täcket! vi hörs mer imorgon!


27 december, slut i kroppen!

- Linnéa

alltså så dålig man är på att blogga! det blir så svårt att hinna blogga när man jobbar så mycket! nu har jag iallafall just kommit hem, har fått jobba över till 7 eftersom det varit gaaalet mycket folk! inte en sekund har man hunnit andas ut eftersom det varit fullt från halv 12(då jag började) till 7..

äntligen får jag för en liten stund sätta mig ner och pusta ut! strax ska jag började laga middag, städa lägenheten och tvätta, om nu inte klockan blir allt för mycket! för imorgon kl 10 ska jag till frisören och klippa mig. genast efter det blir det ett jobbpass från 11:00-18:00. egentligen vill jag bara kryga under täcket och somna genast, men det är nog lika bra att försöka göra bort allt som ska göras så jag slipper tänka på det!

på onsdag ska jag försöka springa på stan med mitt hjärta, vi ska handla födelsedagspresenter till min lillasyster! hon fyller nämligen 18 på torsdag, äntligen!! sen ska vi även se om vi hittar något kul på mellandagsrean!


love u darlin

nä nu ska jag börja städa! vi hörs mer senare!

evelina fyller systemet.

- Frida
Då var vi framme vid dagen före julafton, det har gått så otroligt fort att man knappt hunnit med. Idag har jag och sofia sprungit på stan och fixat det sista inför morgondagen, behövde dels ett par varma strumpbyxor att ha under tunikan imorgon. Har även hunnit med att tona håret, det blev mörktmörkt men jag är riktigt nöjd. Det är ju den färgen jag vanligtvis brukar tona så, det är ingen större skillnad.

Kvällen har bestått av bingolottos uppesittarkväll, det var lite väl utdraget så man kan ju säga att man blev lite rastlös innan slutet.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen, imorgon ska vi ha familjefrukost som tradition på morgonen. Det blir bl.a julskinka, tomtegröt och hårdbrödmackor.

För att inte glömma min fina vän som fyller 20 år imorgon också, stort grattis till henne. Svängde förbi henne med pressenter också, så hoppas hon blev/blir nöjd.

Ha en god jul allihopa, så hörs vi när vi hörs!

sista inlägget innan jul, god jul!

- linnéa

det har verkligen varit en uuunderbar dag, dock lite stressigt men det får man ta! jag och min älskling har rusat på stan för att fixa allt in i det sista! påvägen köpte vi med oss latte så vi inte skulle bli helt frusna! hasselnöt och pepparkaka är ljuvliga!
jag förstår knappt att vi hann med allt, men det gjorde vi iallafall! vi hann till och med storstäda hela mitt hjärtas rum! så nu får han komma hem till ett städat rum! och som pricket över "i:t" hann jag möta upp min underbara frida, och oavsert om det endast var för några sekunder hann vi ändå önska varandra en god jul!


du är mitt hjärta och jag älskar dig<3 jag finns alltid vid din sida!


22/12

- Linnéa

eftersom jag jobbade från halv 4 till 8 igår, och min älskling hade träning från 8 till 10 blev det svårt att fira vår 1 1/2 dag.. så vi bestämde att fira idag istället! vi åt ihop och handlade de sista julklapparna! nu har vi just kommit hem, mätta och belåtna! jag sitter här och bloggar undertiden hjärtat fixar med några julklappar!
ikväll blir det film& massor med mys!
<3

'keep it going louder'

- Frida


gyllene orrrren.

- Frida
Nu är det väl första gången på ett bra tag som snön har slutat falla. Jag har fixat sista julklappen idag, vilket känns underbart. Någonting som känns mindre underbart är väl min förbaskade mage som aldrig sluta göra ont, har inte så goda vanor av akuten så väljer att vänta tills imorgon med att kolla upp det på vårdcentralen istället. Blir det värre inatt så får jag väl åka till akuten trots mina negativa tankar om dom.

Nåja, idag har jag hunnit träffa linnéagumman, vi hinner tyvärr inte ses så ofta nuförtiden vilket är tråkigt. Men så blir det ju ibland då jobb och annat kommer imellan, huvudsaken man har kontakt på annat sätt också.

Nu ska jag kika på julkalendern, började se några avsnitt igår. Det känns som att min julkänsla behöver "pricken över iiiet" så jag tror att julkalendern kan vara en hjälpande hand.


så otroligt vacker låt.

underbart bra!

- linnéa

ledsen för den kassa uppdateringen! men jag har tyvärr ingen tid när jag jobbar så mycket som jag gör.. det ska bli så uuunderbart att vara ledig några dagar nu!
imorgon är det stan som gäller med min älskling! vi ska inhandla de sista julklapparna innan vi beger oss till manjärv där julen ska firas!

nu ska jag städa lite här hemma sen ta mig en kopp te! jag har nämligen tappat min röst helt!


underbart bra!

christmastime

- Frida
Tänkte bara för ovanlighetens skull slänga upp bild på vad jag kommer ha på mig på julafton. Vill ha något enkelt, men ändå fint och bekvämt. Så det fick bli detta:

bild: ginatricot.com/se

bild: google.se

make my day.

- Frida
Kanske lite förvirrande inlägg tidigare, men kort och gott så blev det träning och det blev det tillsammans med evelina. Det blev lite oklarheter till en början, men till sist så tog vi oss båda dit. Det blev träning av armar idag, och det är väl knappast den del av kroppen jag prioriterar att träna. Träningen avslutades med en kall dusch och bastu, så underbart.

Nu ikväll har vi faktiskt tagit tag i julkalendern, vi har iaf sett 15 avsnitt så man kan väl säga att man börjar komma ikapp. Det känns fortfarande som en tradition att se julkalendern, speciellt då jag inte kan förstå att det är julafton  n u  p å  f r e d a g!!

Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon blir det stan med linnéa. Får väl hoppas att det slutat snöa då så man slipper bli översnööad och se ut som en snögubbe imorgon på stan.


bilden togs igår på mig och evelina!
;)

morgonmys.

- Frida
Man hade nästan kunnat tro att det skulle ge sig med all snö som kommer. Men inte det, när jag vaknade upp såg jag bara hur det öste ner snö så det lär fortsätta. Sen att det är stoora snöflingor gör ju inte saken bättre, men inifrån är det väldigt mysigt att kolla på. Sitter och fikar mjukt tunnbröd och har tänt en massa ljus här, Sonja sitter på stolen brevid och gör mig sällskap- HEHE. Snart kommer Evelina hit och då blir det träning, eller ne så blev det inte alls. Det var tydligen för långt att gå till mig från draggen, så det blir väl att åka och träna själv då.


cambilder är väl alltid det bästa? hehe.

fjärde advent.

- Frida
Man kan ju lugnt säga att det blir en snöig jul iår. Det har vräkt ner snö nu hela helgen och verkar som det ska fortsätta dessutom. Helgen har varit helt perfekt, hade så sjukt roligt i fredags så tackar ni om var med och gjorde kvällen så bra.

Nu ska vi äta lite adventsfika, lussebullar, pepparkakor och julmust till det. Hörs senare, då slänger jag upp lite bilder också.




19 december, jobb!

- Linnéa

ledsen för den kassa uppdateringen igen! i fredags blev det förfest hos hanna med en massa brudar, jag hade verkligen supertrevligt! därefter skulle det egentligen blivit corona, men min migrän tog över.. ingen vidare ide att dra ut på ett ställe där det dunkas musik när man har migrän. så istället blev det käk på mcdonalds sen hem! tur var det, för igår började jag jobbade redan 11 fram till 19! efter jobbet igår blev det raka vägen till linda! där blev det bak och film!

nu idag är det jobb igen som gäller, blir att jobba över idag med. kvällen kommer avslutas att flytta lite möbler och så till min lägenhet! äntligen kommer jag få min efterlängtade byrå hit! (just nu ligger alla mina kläder i min soffa). kommer gå så fort nu när jag får hjälp av min älskling!
ska bli så mysigt att träffa honom igen!<3 han har varit i sthlm hela helgen för match! grattis till vinsten!

nu ska jag se ett avsnitt av julkalendern sen beger jag mig till jobbet!


17 december

- Frida
Vilket snökaos det är ute, och tydligen ska det hålla på så tills slutet av helgen. Nu kan jag inte skriva mer, emmy är på G och vi ska till strömpilen och kika på lite saker. Ikväll är det utgång med brudarna, och med lite musik så tror jag att jag kan börja tagga till!!


låt

- linnea


16 december, jobb!

- linnéa

idag skulle det egentligen blivit endast 4 timmar på jobbet, men direkt jag dök upp blev jag tillfrågad att jobba 2 timmar extra, och eftersom jag inte hade något annat för mig passade det perfekt!
imorgon blir det ett pass från 10:00- 14:30, verkligen perfekt på en fredag! jag har nämligen jobbat natt varje helg nu i några veckor! så imorgon är det då utgång som gäller! och om jag räknat rätt är vi 6 supertaggade partypinglor som ska ut och röja!!



nu ska jag dricka mitt adventste som min storasyster skickat!



people do misstakes, and learn from it.

- Frida
Tjenamors, kom i säng väldigt sent igår. Det blev närmare fyra tiden tror jag, och så blir det när det dyker upp komplikationer. Idag har jag varit och ätit lunch med en vän, det blev nästan till att kasta i sig maten men det var trevigt trots det. Har nu slagit in julklappar, och ska åka iväg efter maten och köpa resterande.

Imorgon kommer emmy och jag längtar så, fast något jag egentligen längtar till är när hon flyttar hit. Den 1a februari flyttar hon hit, så det kommer bli riktigt roligt och skönt att ha henne nära.

Nu är evelina påväg hit, så ska stänga av datorn innan man fastnar här.

frusen!

- Linnéa

tänkte bara slänga in en bild innan jag traskar till jessi!
jag har som sagt hämtat ut mina nya glasögon, det är verkligen jätte ovant med tanke på att jag aldrig tidigare haft glasögon! dessa kommer jag dock endast använda när jag ser på tv och så!



nu ska jag göra mig en stooor kopp te! är nämligen super frusen efter rundan på stan!

15 december, bak igen!

- Linnéa

det blev en snabb runda på stan med frida idag! vi köpte biljetter till corona ihelgen och tog en fika på stan! dock lyckades jag glömma mitt leg hemma, så jag måste ta mig en runda till! ska som sagt köpa medicin och hämta mina glasögon så behöver mitt leg!
sen har jag även hunnit baka, igen!! det blev kladdkakemuffins denna gång med! igår bjöd jag bort alla till mitt hjärta och idag ska jag bjuda till fina frida, min underbara syster och älskade jessi!



nä nu ska jag ner på stan igen!




träning är motivation.

- Frida
Imorse när jag vaknade så kände jag för första gången, på väldigt länge att jag hade fått exakt så många timmar som behövdes. Det var så otroligt skönt, som jag har längtat efter den här dagen. Känns som att jag antingen fått för många timmars sömn eller också för få. Vaknade upp på ett toppenhumör och känner att vinden har vänt, snart är det jul, och i helgen väntas utgång med mina bästa brudar. Som jag har längtat tills vi alla kan dra ut! Mitt krav är att alla ska vara supertaggade och inga sura miner under denhär utgången.

Ikväll har jag och angelica varit på gymmet och det var grymt skönt. Det känns verkligen att träningen ger en mer kraft och motivation. Nu ska jag strax lägga mig, ska upp tidigt imorgon för att möta upp linnéa på stan!

Tog lite bilder med webcamen, har inte lagt upp någon bild på länge nu. Om dethär är bättre än ingenting får ni faktiskt själva avgöra. Trött och fejksmile, kan väl aldrig sitta fel? ;)




bak och städning!

- linnéa

nu har jag städat hela lägenheten och bakat till mitt hjärta! kladdkakemuffins måste vara bland det godaste som finns!
har dock inte hunnit smaka dom jag nu bakat, för de ska nämligen ligga ett bra tag i frysen! nu är min älskling påväg hit och då blir det middag, får se vad för smarrigt vi kokar ihop!


nice musik att städa till!


14 december, städning

- Linnéa

nu är det storstädning som gäller, och till det lyssnar jag på julmusik! sen måste jag rusa förbi affären för att hämta ut ett paket som kommit& handla mat! sen får jag inte glömma se julkalendern!
egentligen vill jag bara ligga under täcket, slippa gå ut i denna kyla som nu ligger på -22..


ikväll blir det även att svänga förbi mamma för att hälsa på denna sötis!


vi hörs mer imorgon!



this life don't last forever, so tell me what we're waiting for

- Frida
Var väldigt nära på att skriva ett inlägg tidigare ikväll men jag ångrade mig i sista sekund. Jag kan tänka mig att det var värt att vänta med det inlägget, med tanke på att jag inte var på mitt absolut bästa humör. Dagen har bestått av en himla massa, först blev det att åka runt på jysk, rusta etc med farmor, efter en massa rännande drog jag och Slava på  mediamarkt för att reklamera en hårtork. Sen blev det av till älskade underbara angelica. Vi såg film, och konstigt nog (bra nog!) så har vi prickat in väldigt bra filmer att se när vi ses. Idag såg vi en Thriller/Action som heter The town. Grym film kan jag lugnt säga, slänger upp ett inlägg efter det här med trailer och sånt roligt.

Sen då, till något mindre roligt. Jag var förbi på Teknikmagasinet (blir bara irrrrrrrrriterad när jag tänker på det). Dom påstod iaf att min fina röda, externa hårdisk har kraschat. Och i samma sekund som dom sa det så försvinner mina minnen i bilder sakta men säkert. Envis som jag må vara så tog jag med mig den hem igen, och har nu kikat på olika företag som brukar rädda externa hårdiskar, minneskort m.m. Det kan vara så att dom är nöden i lusten för min del, och jag håller mina tummar för att dom ska kunna fixa det. Kosta vad det kostar vill, I want my pictures back!!

Kvällen har bestått av älski en stund och evelina en stund. Visst har jag fördelat dagen bra och hunnit med att träffa 5 av mina underbara på en och samma dag? Gäller ju att ta vara på sina lediga dagar.



jobb på nyår......

- Linnéa

det är inte sant, jag såg just att jag jobbar på nyår........ hur f'n kan det vara sant?!? av alla dagar så måste det vara just nyår(?) alltså en dag om året och jag måste jobba..... det hade varit mer "okej" att jobba om det hade varit på dagen, men nu är det på natten.. jag har ett pass från 22:30 - 03:00, jag kan inte fatta att det är sant........... alla ni fina vänner får iallafall ha så kul, glöm inte bort att ha lite kul åt mig med!

fisk

- linnéa

kom på att jag glömt säga att jag börjat äta fisk, eller lite iallafall! jag och mitt hjärta lagade lax här om dagen och det var super gott! eftersom det är toknyttigt, varför inte fortsätta äta?

jag verkligen hatar att vara torr! jag är torr i ögonen, på munnen, näsan och ansiktet.. ögonen har jag iofs löst med ögondroppar som funkar super! ikväll ska jag förbi apoteket för att handla propyless och salva till näsa och mun. jag förstår verkligen inte varför inget hjälper mot mina läppar(?) trodde nästan jag skulle dö när jag besökte tandläkaren idag, inte skönt att gapa i 20 minuter när mina läppar ser ut som dom gör.. jag får väl helt enkelt hålla tummarna på att jag hittar något någolunda bra på apoteket..

nu ska jag se ett avsnitt av julkalendern!


på sommaren slipper man iallafall all torrhet!
dumma vinter..


13 december, lucia!

- Linnéa

det var inte kul att stiga upp och veta att det var -18 ute när man skulle traska till läkaren.. men nu är det iallafall bortgjort! nu väntar jag bara på att klockan ska bli 12 så jag kan promenera till tandläkaren. denna gång är det en tand som ska slipas till.
efter läkaren blir det att baka! det är trotsallt lucia och då måste det såklart bakas luciafika!

klockan blev alldeles för mycket för att hinna klart alla harry filmer igår! vi är nu inne på mitten av den 6, så på onsdag blir det den senaste!





nu ska jag svara på lite mail sen iväg till tandläkaren!


redan tredje advent.

- Frida
Det är näst intill läskigt att det redan är tredje advent, kan inte riktigt förstå det själv om jag ska vara helt ärlig. Men samtidigt känns det skönt, julafton och nyårafton är någonting man väntar på varje år och snart är även det överstökat. Det är ganska skönt, med tanke på att det är mycket förberedelser inför dom högtiderna.

Har jobbat hela helgen, så för mig känns det ungerfär som en fredag. Jag ska dessvärre upp tidigt imorgon igen, det blir upp redan vid åtta- halv nio. Jag och en vän ska springa på stan och kika på julklappar, men även hämta upp farmor hos min faster som bor utanför stan. Vi kliver upp tidigt så att det hinns med stan, för kring ett tiden är det angelica timee. Som jag har längtat, alltid lika skönt att träffas upp och prata ut om saker som hänt under tiden vi inte setts.

Nu ska jag läsa lite bloggar, ta mig en macka och sen är det godnatt som gäller för mig. Hoppas ni har haft en fantastisk helg, det har jag! Jag bara älskar mitt jobb och alla runt omkring mig som gör mig så förbaskat lycklig.

Just det, får absolut inte glömma att ta med mig min externa hårdisk till teknikmagasinet imorgon. Förstår inte vad som är felet, men har provat på flera datorer och får inte in bilderna men det fungerar inte.
Om jag har panik? Som in i h-vete, hela mitt liv är på den där externa hårdisken. Alla mina studenbilder (FRAMFÖRALLT), sen har jag alla bilder från år 2002-2010. Så håll era tummar imorgon för att dom får till det. Vet inte vad jag skulle ta mig till annars..





harry potter!

- Linnéa
det har varit en otroligt skön helg med mycket vila! det blir dock ingen bio ikväll eftersom vi inte hunnit se klart alla harry potter filmer. vi är nu inne på den 4 och ska försöka se klart alla idag så det kan bli bio till veckan!
det känns underbart bra att jag nu inte jobbar på några dagar! så nu har jag tid med massa annat, jag måste verkligen fortsätta med julklappshandlandet! sen till veckan blir det även att träffa underbara vänner, besöka läkaren och baka massor med min syster!
nu blir det strax middag sen fortsätter harry potter maraton!
jag måste verkligen ta och läsa om böckerna, det var allt för länge sedan!
jessi, när åker du? skulle vi ses?

jay smith.

- Frida
Det blev precis som väntat, Jay som tog hem segern igårkväll i globen. Väldigt väntat måste jag säga, det känns nästan som att han varit klar redan från starten. Han har ju en förbaskat stark röst och jag hoppas verkligen han kommer långt med sin musik!

Fick jobba över idag, men så fort jag slutat blev det snabba puckar så att vi hann med att köpa julklapp åt mammsen. Efter en sväng på stan så var vi lite kluvna vars vi skulle äta (jag, s & d) och hade oerhört svårt att komma överrens om något ställe. Men till sist hamnade vi på en restaurang som heter MIX, den var faktiskt riktigt bra och de bjöd på god mat. Tummen upp för det!

Ligger redan i sängen och ska nu sova, imorgon blir det upp och jobba! Det har för övrigt varit helt obeskrivligt mycket folk och handlat idag, det märks verkligen att det är jul ruschen.


tog även en bild med mobilkameran på vad jag åt!

yeeeeeeees !!!!!!!!

- Linnéa

iiiiiiingen anar hur glad jag är! fyfaaaaaaaan så underbart, jay smith vann!! han är så uuuuuunderbart jävla bra, han har varit min favorit från första början och nu har han vunnit!!!!!!!!!!!!!
GRATTTTTTTTTIS!!


10 december, jay ska vinna! jag får rysningar varje gång han uppträder!

- Linnéa

idag har jag inte hunnit med annat än att jobba. jag har jobbat ett pass på åtta timmar och nu är jag slut! jag har nämligen jobbat hela veckan och jag jobbar även imorgon, 03:00-04:30. inte speciellt långt pass, men sent.. nu ikväll är det idol som gäller (jay vinner, så är det bara!) och om klockan inte blir allt för sent ska jag, min älskling och ante börja med harry potter maraton! vi ska som sagt och se den senaste filmen på söndag! imorgon är det blodprov, amandas dansuppvisning och troligast klassfest som gäller (det ska styras ihop klassfest med de man gick med i klass 5 och 6!!) imorgon ska jag även försöka hinna baka mer lussebullar, min älskling köpte nämligen massa saffran till mig idag! tack!<3


bild tagen av frida renman i somras!




tionde december.

- Frida
Idag har jag varit på stan hela dagen, hade inga som helst planer på det till en början men det var mycket som skulle fixas. Var in på Mcdonalds och tog en lunch också då linnéa jobbade, hon var så duktig så! Ikväll smäller det, Jay och Minnah står i final och som de allra flesta röstningar så tror ca 87% att Jay ska vinna så jag tror att det är ganska klart redan. Något som iofs chockade de allra flesta var att de igår gick ut att dom är mer än bara vänner. Att det kanske döljer sig en romans där trots allt. Spännande!

Nu ska jag iväg på affären, köpa en massa gott och sen njuta framför Idolfinalen. Jobbar imorgon så det blir att sova tidigt så jag är utvilad till jobbet. Hoppas att Erik kommer till finalen och uppträder, eftersom han vann förra årets idol.

PUSS&KRAM

life is a mystery.

- Frida
Fick efter några om och men, upp både ljusslinga och en ljusboll inne i mitt rum. Suddade precis pågående mening, fick först inte in bilderna på datorn men det var trots allt jag som hade satt in kabeln åt fel håll. Jag tror att jag börjar bli en aning trött just nu, så ikväll blir det att lägga sig i god tid. Det blev inte särskilt skarpa bilder som ni ser, eftersom att jag valt att inte använda blixten på de allra flesta bilderna. Här kommer ett par bilder iaf, även från när jag och linnéa hade juulbak.










take me back tooooo...

- Frida
Det blev inte alls en promenad som jag hade tänkt mig från början, det blev istället storstädning. Har skurat och dammsugat varenda litet hörn i mitt rum och dessutom håller jag på att byta ut gardinerna. Har inte riktigt hunnit julpyntat någonting i just mitt rum, men resten av lägenhet är så himla julfin. Så det ska bli ändring på, sticker iväg till strömpilen för att handla lite julklappar men även en fin ljus "julkula" som ska hänga i mitt fönster. Om ni har tur så slänger jag upp bild här hur resultatet blev.

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, ikväll blir det mys och robinson med älsk!

Idag är för övrigt en dag när jag bara vill ta mig tillbaka till cypern. Kollade precis igenom bilderna, längtar redan nu till nästa utlandsresa: vars, när och med vem återstår dock att se. Jag är lite småsugen på Grekland!






nionde december

- Frida
Men så irriterande!!!!!! Hade precis skrivit klart ett långt och mycket intressant inlägg och sen försvinner det utan att sparas i utkastet...... Nu skriver jag i punktform så hoppas att ni förstår ändå!

- gårdagen bestod av greys maraton, vill se mer mer mer men har lovat hannie att vi ska se ihop.

- den här morgonen har varit mysmorgon, har endast gått runt i morgonrock och tjocksockar- ätit god frukost och hade nu tänkt mig ut på en promenix i det (tråkiga) vädret.

- julen närmar sig med stormsteg, det är mycket som ska fixas och donas innan julafton. känns som om det var igår jag fyllde år, men det är närmare bestämt en månad sen.

- har ännu inte samlat alla brudar för utgång, och det lär inte heller bli av med tanke på att jag och flera andra av mina vänner jobbar helger.

- MEN nästa fredag äre all in som gäller, då corona har sin årliga julskiva. Hoppas på att så många av mina käraste hakar på, vi är redan nu ett par stycken som är taggade som få.

Imorgon är det dags för final i idol 2010 och det blir såklart Jay som står som vinnare. Är det inte det, så undrar jag vad det blivit av med svenska folket!


9 december, jobb

-Linnéa

igår jobbade jag från halv 12 - 8, så jag var ganska slut när jag kom hem. det blev bara middag sen sängen direkt. undertiden jag lagade middag med mitt hjärta lyckades jag på något vis slå min näsa mot min älsklings ansikte, så det slutade att jag började blöda massa näsblod! tror jag haft näsblod nu i ca 8 dagar i streck, jag har verkligen känsliga blodkärl just vid vintern!

idag har jag lite längre sovermorgon, nämligen till 2! jobbar från 14:00-23:00. känns lite halvsurt att jobba till 23 på en vardag, men däremot har jag bättre pass till helgen! fredag 11:00-19:00 och lördag 01:00-04:30.
på fredag blir det troligast utgång, om jag nu inte är allt för slut efter jobbet vill säga! blir det inte utgång finns alltid idol finalen som man inte vill missa!! jay ska vinna, så är det bara!! på lördag blir det troligast harrypotter maraton! jag, mitt hjärta, anna och mattias ska nämligen och se den senaste harry potter filmen nu på söndag!

nu ska jag sova någon timme till så jag sen orkar med dagens jobbpass!!


passar helgen bra, darling?

godnatt!




julklappar i mängder.

- Frida
Jag har verkligen kommit in i julshoppingen nu, är helt klar med några- men de flesta är halvklara. Det finns så otroligt mycket som man vill ge till sina käraste, men åter igen så måste man tänka steget längre- Ekonomin. Har just klickat hem två julklappar från nätet, faktiskt första gången jag klickar hem saker till andra och inte kläder åt mig själv (hohoh.) Så det blir spännande, hoppas att det är lika fint som det ser ut att vara på hemsidan.

Det är faktiskt väldigt praktiskt att klicka hem via internet, och speciellt för mig som inte hittar särskilt mycket i vår lilla stad. Väldigt smidigt om inte annat.

Kvällen började med julshow där lillasyster infann sig. Hon är så duktig så, stolt storasyster. Senare har jag hängt med grabbarna- blev tv-tittande och enbart lugnt.
Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon sticker jag iväg till hanna&amanda redan runt elva. Får väl se om dom ligger och sover som stockar då, för isåfall blir det till att slita upp dom. Nu är jag sugen på att se greys, var cirka två veckor sen jag såg sist!


7 december, slut i kroppen!

- Linnéa

jag blir verkligen kass på att uppdatera när jag jobbar så mycket. sen väl när man har tid är man för trött efter ett långt arbetspass.. men jag ska försöka bli bättre!

idag har jag sprungit lite ärenden på stan. efter det blev det besök hos tandläkaren, jag gillar verkligen inte bedövningen.. jag är bedövad i halva ansiktet (jag skojjar inte!) och denna skit sitter i 3 till 4 timmar...... jag klarar verkligen inte av när det ilar så jag valde att gå på den starkaste bedövningen. nu får man väl helt enkelt lov att leva med bedövningen någon timme till...
nu är jag iallafall hemma igen och jag har försökt få i mig lite drickyoghurt, men det går inge vidare.. sådär lagom obehagligt att inte känna det man sväljer pga bedövningen!

min älskling är påväg till mig nu, vi ska ta oss en snabb runda i stan för att handla lite saker. ikväll tänker jag inte göra annat än krypa under täcket och se någon film, jag jobbar nämligen onsdag- lördag.


systers mörkö med födelsemärke i ögat;]

vi hörs mer senare!




6 december.

- Frida
Fick precis ett samtal och ska idag rycka in på strömpilen, så dagen blev inte riktigt som planerat. Som "tur" var så var det endast ett kassapass så det blir ju skönt.

Nu har jag inte längre så mycket tid på mig, så måste ge mig av så fort som möjligt.

Tänkte bara slänga in lite bilder från bakverken igår, det blev två blåbär&hallon pajer, kokostoppar doppade i mörk choklad och sen mina favoriter; snickerskakor.















Ha en bra dag!


lussebullete!

- linnéa

om det är någon som har försökt få tag i mig de 2 senaste dagarna så har jag glömt min mobil hos mamma. jag har verkligen inte hunnit vara förbi och hämtat den, men nu innan jag börjar jobba ska jag springa över till mamma och hämta den! jag jobbar som sagt från 14:00 - 19:00.

det var lite panik i natt när jag kröp under täcket, mitt i allt kom jag på att jag inte hade någon väckarklocka! jag använder endast mobilen och den var som sagt hos mamma.. så jag googlade runt på "väckarklocka på internet" och det fanns!! så lätt var det problemet löst!

och just det, när jag och min älskling var och shoppade här om dagen sprang vi även förbi tehörnan! vi letade efter ett juligt te och hem kom vi med lussebullete! så underbart gott!! jag är verkligen galen i te!


när ses vi honey?

nä nu ska jag ta och rusa över till mamma!


long time, no seen.

- Frida
Hallå, hej! Jag ids inte sitta och förklara mig till varför jag inte bloggat, kan bara säga j - o - b - b. Igår inne i stan var det full rulle från klockan nio till stängning, vi hade sånt sjukt flyt och vi plussade hur mycket som helst igår, superkul. Det märks verkligen att julshoppingen är i full gång, speciellt på lindex.

Till idol, jag är rent utav förbannad över att minnah gick vidare. Rent ut sagt är hon inte värd det, en tjej som redan åkt ut och enligt mig har hon inte för fem öre en originell röst. Tråkigt att Olle fick åka, eftersom han kört ett reent och fint spel genom hela tävligen. Tycker definitivt det kallas fusk, att minnah är tillbaka som redan åkt ut ur tävligen en gång.

Men nog om det, släpper olle en skiva så är det den jag kommer köpa och puuunkt slut. Hoppas då att Jay står som en självklar vinnare i globen!

Idag bär det av till farmor, det ska bli hur skönt som helst att få komma dit. Har nu jobbat varje helg så har inte hunnit vara där någonting alls. Hoppas ni får en härlig söndag, solen skiner!


5 december, jobb, jobb och jobb!

- Linnéa

det fanns verkligen ingen tid för att blogga igår! direkt efter min älskling slutat jobbet följde jag med honom till frisören. efter det blev det shopping på stan, min älskling shoppade mer än vad jag typ gör på ett år! är det så grabbar gör(?) att istället för att shoppa med jämna mellanrum så tar man allt på en och samma gång(?)
sen hann vi inte mycket mer för jag började jobba 19:00 och slutade 05:00 (jobbade över en halvtimme)! jag hade mitt första pass på 10 timmar! jissses så slut jag var när jag kom hem, jag slockade direkt! dock ringde väckarklockan redan halv 9.. min älskling skulle nämligen till lycksele så det var bara att stiga upp! jag somnade dock direkt jag fått skjuts hem, för 2 timmar sömn klarar man sig inte långt på!

nu idag har jag jobbat från 23:00 - 03:00 och det har gått superbra! det känns verkligen som om jag kommit in i rutinerna! och jag trivs himla bra! imorgon skulle jag egentligen jobba från 16:00 -19:00 men passat har blivit ändrat till 14:00 - 19:00.


milo bor nu hos mammas vän

nu ska jag varva ner, dricka mitt nya chaite och slå på tv (om det nu finns något att se denna tid)

godnatt!


låt!

- Linnéa


mycket jobb!

- Linnéa

jag är ledsen för att det inte blev någon uppdatering igår, men mitt internet vägrade att ge med sig.. jag trodde en propp hade gått när allt blev helt svart här hemma, men ca 10 minuter senare var allt igång igen utom mitt internet..
men nu funkar det som tur är!

igår blev det stan med frida renman, vi satte oss på ett fik och pratade om senast! tack för igår! dock just innan vi skulle traska in till stan ringde chefen, en anställd var sjuk så jag fick förfrågan om att jobba. självklart tackade jag ja, jag hann ändå med allt som skulle göras innan jag började jobba!

så igår blev det ett pass från 18:45 till 23:00. idag jobbar jag från 19:00- 04:30, lördag 23:15- 03:00, söndag 15:45 - 19:00, måndag 15:00- 19:30 osv! denna månad har jag cirka 15 pass att hinna med!
eftersom jag jobbar hela helgen måste jag se till att vila upp mig ordentligt, så idag fram till 7 blir det bara att vila en massa och äta gott! ska dock försöka ta mig en snabb runda i stan för att handla lite!

tråkigt att jag missar idol ikväll, speciellt nu när det endast är 3 tävlande kvar.. men det funkar iofs alltid att se senare på internet!
nä nu ska jag krypa under täcket, godnatt!


hittade denna sötnos på facebook!





ledighet? knappast.

- Frida
Jag trodde på fullaste allvar att jag skulle vara ledig idag, men så blev inte fallet. Tycker dock att det var skönt att jobba några timmar idag, hade väl förmodligen annars bara legat hemma och sett greys. På lördag däremot kommer min väckare stå på 07.30- får se hur det kommer gå. Får verkligen komma isäng i tid imorgon så jag orkar med att jobba så pass många timmar som jag gör på lördag.

Imorgon kommer Emmy också, det ska bli såå roligt att få se henne igen. Var en evighet sen!!

 

knäck i mängder.

- Frida
Idag blev det fler timmars jobb som sagt, så jag är väldigt trött nu och bara längtar tills jag ska lägga mig i sängen. Kommer vara så underbart att imorgon känna att jag kan sova hur länge jag vill, och framförallt slippa stressen som man har på mornarna. Jobbar igen fredag och lördag, så det blir skönt med en ledig dag emellan. Ska enbart slappa, kanske en sväng på stan eller en prommis om vädret tillåter.

Jag och älski har spenderat kvällen hos min bror (i nya lägengeten!!) då vi gjort knäck, det blev verkligen hur gott som helst. Men kan tänka mig att jag kommer ha värk imorgon i mina armar efter allt vispande, grabbarna hackade nämligen mandlar och diskade bort allt vi stökat fram.



Knäck och Lussebullar är jul för mig, såklart pepparkakor också men det köper jag hellre "färdigt" på burk. Ska iofs kanske testa på att göra egen pepparkaksdeg i år och se om det slår de färdigbakade.

Nää, nu ska jag kika på PH sen bliree sängen. Lääängtar!
PUSSS




adventste!

- Linnéa

jag var just ute och hämtade ett litet paket som kommit, den innehöll te från min storasyster! det är heller inte vilket te som helst utan det är kalenderte, alltså en påse te per dag i 24 dagar! passar perfekt för mig som är gaaalen i te!
tack michelle!




idag har jag städat här hemma, är dock inte klar än! ska fortsätta efter jag druckit kopp nummer ett!
jag har även gjort en lite kalender till min älskling, 24 små luckor som börjar idag!




1 december!

- Linnéa

borde egentligen ligga och sova nu men jag känner mig inte alls trött.. jag har nämligen sovit kasst i natt så nu känner jag mig pigg av någon anledning. men efter detta inlägg ska jag försöka sova någon timme så jag orkar med dagen. idag ska jag umgås med jessi! jag måste verkligen komma ihåg att ta hem mina vantar därifrån, speciellt nu när det börjat bli svinkallt ute!

jag ska även träffa upp min syster för att ge henne lussebullar som jag bakat! alla kommer då inte gå åt här hemma, så varför inte bjuda bort(?) jag ska även försöka planera in en dag med henne då vi ska organisera upp här hemma hos mig, mycket roligare att ta hjälp av någon annan som kan komma med tips och ideér!

vet inte om jag nämt det i bloggen, men jag kommer fira min jul med min älskling i manjärv! vi firade även tillsammans där förra året och det var så ljuvligt! snön, sällskapet och maten var en underbar känsla! jag verkligen älskar julkänslan, alla ljus och doftar gör så mycket!



jag ska även förbi mamma för att hälsa på våra älskade djur!

nä nu ska jag sova någon timme!


RSS 2.0