spänning

- Frida
det blev rabih&erik som blev kvar, men jag kan nästan slå vad om att juryn kommer "ta tillbaka" carl.

jaja, nog om det. idag är det alltså första oktober, börjar dra ihop sig till 'new moon' som har premiär i november. såg nyaste trailern och det ser riktigt spännande ut, så tänkte bjuda på den här:


äntligen

- Frida
har i princip inte suttit vid datorn någonting alls idag faktiskt, så har därför inte hunnit skriva någonting här. jag har varit ute och promenerat en hel del idag.  mötte upp bästaste a vid tretiden och vi var och promenerade mot grisbacka där hon skulle hämta upp sin pärla till cykel.. ;) efter den välbehövda promenaden åkte jag direkt hem till pappa för att ta en dusch och sen få sig lite mat i magen.

just därefter blev det att åka direkt hem till mamma och städa hela lägenheten, ängel till mormor som jag har så hjälpte hon mig en hel del. och som ni kan förstå så har äntligen mami kommit hem nu. med sig hade hon min nya älsklingsparfym ralph lauren och en massa massa godis. känns riktigt skönt att hon har kommit hem måste jag säga. har sett på idol, och nu börjar spänningen..

vilka åker ut, och vilka blir kvar?

jag håller iaf på rabih, carl (som inte gjorde sitt bästa låtval ikväll) & sen erik som har en klockren röst.

färg!

-Linnéa

nu har jag just färgat håret på min mamma!

 
suprise michelle!

måste säga att jag själv blev lite sugen på denna färg!
lite sådär plommonfärgad, super fint!


nu ska jag koka te, tända ljus och börja läsa min bok!
vi hörs imorgon
sovgott!


gruppfoto!

-Linnéa

lillasyster kom just hem och hade med sig post till mig, gruppbilden på mig, cicci och antonia!



nu ska jag fortsätta plugga!
vi hörs senare!

 


don't think I can handle this

-Linnéa

idag blev det en sväng på stan med jessi&rabin, vi planerade även helgen som vi alla ser så framemot! jessi fick även mig att prova snus för första gången, jag blev yr och fick huvudvärk. det är då inget jag tänker göra igen! 

love<3

jag hade tänkt mig göra det till en lugn helg, men så blir det nog inte! typiskt att säga att man ska ta det lungt för så blir det nästan aldrig. just nu känner jag inte sug efter party osv, har annat att tänka på. måste först och främst se till att göra bort allt plugg innan helgen!

efter allt plugg ikv ska jag färga håret på min mamma! sen hade jag tänkt börja läsa en bok som jag lånade idag.
vi får höras senare, nu är det plugg som gäller..



tränatränaträna

- Frida
sitter och halvt kikar på idol medans jag håller på att kolla på priser på träningskort. tjänar så himla mycket mer på att binda upp mig i 1 år. får se hur jag gör, men tar jag ett år får jag se till att träna stenhårt och inte ge upp!

nu ska jag iväg till linnéas tränig!




 


29 september

- Frida
hade sovmorgon till 12.05 idag, vilket var riktigt riktigt skönt. känner mig väldigt utvilad. det blev en sväng på stan för att dels göra ett ärende på banken, sen iväg på the body shop för att köpa ett löspuder och en borste. det sved i börsen med andra ord!

nu har jag precsis kommit hem från både intersport och h&m på ersboda. jag har länge varit ute efter en stickad myströja och det hittade jag idag på h&m.

nu har linnéas träning precis börjat, får se om jag åker dit just innan den slutar (så jag hinner se idol) eller om jag åker dit nu på en gång!=)


jag bara ääälskar min klass!

-Linnéa


slutet av dagen var bara fööör bra! nästsista lektionen var det samhällskunskap där vi "arbetade" med en uppgifit om regering. alla var så trötta att det inte ens gick att försöka få något gjort. vi var runt 6 pers på lektionen och vi alla bara skrattade, skrattade för att vi var så trötta. det gick verkligen inte att sluta!
naima börjar rita, najda knappar på mobilen, jag börjar skratta åt någon rolig grimas antonia gör och hon börjar skrattar åt mig. och så höll det på tills vi var helt slut av allt skratt. på något konstigt sett lyckades vi undertiden slänga ihop ett arbete som sedan skulle redovisas under lektionen. naima och antonia hade den stora äran att redovisa!



observera, detta sker under redovisningen!
bara så klockrent!
jag kan inte påstå att läraren gjorde/ sa så mycket!

jag var såklart fram med kameran i högsta hugg! såhär kul har vi dagligen i vår klass, inte bara en engångsföretelse för att vi var trötta, nejnej, detta är hp3! jag älskar er<3

  
här ser ni hur seriösa vi kan vara :)

efter skolan mötte jag upp cicci som väntade på mig utanför körskolan, vi tog en promenad in till stan. där skiljdes vi åt och jag promenerade hem. när jag kom hem upptäckte jag att jag fått det nya klassfotot och enskilda bilder!

klassfoto hp3




och just det, brosans hund sacko har sprungit bort igen.. vart håller du hus denna gång? ;/


Nu ska jag packa mina träningskläder och sedan möta upp en tidigare cheerleader som tränat i skellefteå. vi hörs senare ikv!

puss!





29/9

-Linnéa
jag fick sovmorgon idag eftersom min första lektion gick bort! så nu ska jag just iväg till skolan, ska bara ge katterna lite mat. är ledig både fredag och måndag så det blir en låång helg!
nu måste jag skynda!
vi hörs senare
puss!

nu; godnatt

- Frida

Italien- 09

saknar det!

never gonna forget you..

- Frida

kvällen har bara varit lugn, tog mig aldrig iväg till linnéa för att träffa hennes syster vilket var tråkigt. men det dröjer väl förhoppningsvis inte så lång tid innan hon kommer tillbaka.

kollade såklart på idol ikväll, och någon som växte i mina ögon var eddie ikväll- söt, charmig och en otroligt bra röst.
direkt efter idol började "svenska hollywood fruar" på kanal tre. hade lovat mig själv att inte börja se det, men har gett det en chans och sett iaf ett program. vet inte riktigt vad jag ska säga om det programet, framgångsrika fruar med rika män?

näe, nu ska jag lägga mig och läsa lite ur twilight. 
'hörs imorgon!


Sept. 28, 2009

-Linnéa

jag är barä så less på att vara hemma. typ första dagen på 2 veckor jag ska sova hemma och jag är redan less... plugget går heller inge vidare, kan inte alls koncentrera mig.. så jag tänker lägga ner pluggandet för idag och börja städa rummet ist, det behövs verkligen. dock är klockan ganska mycket men jag är inte alls trött så jag måste lix ha något att sysselsätta mig med tills jag blir trött.
¨


imorgon är det iaf träning, underbart<3
oavsett hur mycket jag har att tänka på lyckas jag släppa allt när det är träning som gäller! nästan så att jag ångrar att jag inte cyklade till frida ikv, allt hade bara varit så mycket lättare att sova där än hemma..
frida ska iaf med på min träning imorgon, min ängel som jag bott hos nu i 2 veckor! efter träningen ska jag tack och lov med henne hem så jag slipper vara här..


nu ska jag försöka organisera upp här på rummet och dricka mitt te!
vi hörs imorgon

Godkväll!

-Linnéa

idag efter skolan mötte jag upp frida, angelica och krille en snabbis innan jag skulle möta upp min kompis kikki och hennes syster. vi tog oss en sväng på stan tills det började hagla.. dock kunde jag inte gå hem eftersom jag skulle möta upp alla juniorer för att samla in träningslicencerna. därefter mötte jag upp my (tränare tsm med mig) och vi käkade middag på stars och började med korografin inför tävlingen. vi är långt ifrån klara men det går super bra! hela tiden kommer det upp nya ideér och förslag för att förbättra programmet!

brosan var även förbi hemma idag så jag fick träffa både han och hunden, så jag passade på att bakade den ljuvliga chokladkakan som är så omtyckt!
  

nu har jag just varit social med min storasyster, druckit te och pratat lite om kommande lov! tråkigt att hon redan imorgon åker hem. det kommer nog inte bli allt för lång tid innan vi ses igen, beror på om jag gör mitt jullov hos henne.
nu ska jag iaf sätta igenom med plugget, har en hel del som måste göras!
vi hörs senare!

28 september

- Frida
först vill jag bara be om ursäkt för mycket dålig uppdatering, det får bli ändring på det. det lovar jag!

måndag igen, kände verkligen inte för att kliva upp imorse. var hur trött som helst och sen såg jag bara hur det blåste och var rätt mörkt ute. men, jag slet av mig täcket och gick upp och gjorde lite frukost.

ikväll blir det bara att ta det lugnt, vill förbi linnéa för att hälsa på hennes syster från Finland men gruvar mig för att gå ut. det är riiiiktigt kallt, och ni missade väl inte att det snöade idag runt 15.30- tiden?

får se hur kvällen slutar, ska iaf krypa ner under en filt och se idol som visas ikväll klockan 20.00!


bara en dag kvar.... spännande!

27 september

- Frida

fick en ordentlig sovmorgon idag, vaknade kring 2 tiden tror jag att det var. det blev en mys kväll med samme och nu har linnéa pallrat sig hit och vi har precis druckit smoothie.

nu ska vi se på riverside sen är det läggdags!


taggad!

-Linnéa

idag är det mycket som ska hinnas med! träffa syrran och fixa hem min nya säng, träffa bull&cicci, träffa rabin&jessi, möta upp frida, åkta till bjurholm på förfest(taggar), åka in till stan och möta upp kikki, åka till erboda för paaaaaarty, min vän A fyller år!
jag är stressad, måste äta nu! vi hörs senare!!!!

ha en bra kväll!!


fresh air

- Frida
underbara lördag, älskar verkligen vädret ute idag. hur frisk luft som helst, känns att hösten är här.
jag är lite stressad och vet inte riktigt vad det är som kommer hända ikväll, det är planerat att åka till angelica i bjurholm idag vilket i sig kommer bli ett stort äventyr! ;)

har väl egentligen inte så himla mycket att tillägga, det blev som alltid hur mysigt som helst igår med älsklingen! nu ska jag ringa linnéa och sen äta årets sista grillat. (?) hur man nu säger det, menar iaf att vi ska grilla för sista gången i år!

hoppas att ni får en bra lördags-kväll. v


godnatt!

-Linnéa

idag kom då min storasyster michelle på besök! vi gick nästan med detsamma ut och springa. efter springturen blev det en lång ducsh. därefter kom baby och hämta mig och vi åkte till honom. vi hade riktigt trevligt, haha ni kan läsa om det på hans blogg!
nu ska jag se till att komma i säng. vi hörs imorgon.
godnatt!

friday, i'm in love

- Frida

det har blivit en del pluggande idag måste jag erkänna,. hade tänkt hinna ner på stan och köpa en ny foundation ifrån the body shop, tyckte att jag kunde unna mig det. men det får bli en annan dag då jag har lite mer tid till det! medans jag har suttit här och tänkt på livet så slog en tanke mig att mamiii kommer hem på onsdag. inte ens en vecka dit, hur underbart är inte det?! : )


nej, nu ska jag brumma iväg på moppen till papi. ryktas om god middag ikväll!
hoppas ni får en bra fredags-kväll. v




25 september

- Frida
var som sagt på stan igår och hade tänkt komma hem med ett X-antal påsar, men det blev inte riktigt som planerat. jag är faktiskt riktigt less på shoppingen här i umeå måste jag säga, fick iaf med mig lite underkläder så det är ju alltid något. 

jag och angelica var på bio igår, och beck-älskare som jag är så kunde jag inte tycka att den var annat än bra. mikael persbrandt var lika klockren som alltid så det var ingen fråga om det.

idag är det fredag vilket betyder en hel mysdag för min del. ska bli riktigt skönt, försöka så gott som möjligt att övertala sammie att se idol ikväll. det slutade ju så spännande igår, hehhe.



happy!!

-Linnéa

jag måste bara säga att det jag är så jääävla glad!! nu är det helt bestämt att det blir tävling med cheerleadingen! tävlingarna kommer att vara i april& maj, jag taggar redan!!!
jag och den andra tränaren ska redan börja med att mixa musiken inför tävlingen och börja med korografin till tävlingsprogrammet!

nu är min storasyster michelle påväg, hon är här på någon timme!
jag en del jag måste hinna med innan hon kommer. vi hörs senare!






michelle&gullis!

-Linnéa
då var man tillbaka från tandläkaren. jag hade räknat med att behöva dra tänder men det var inte alls nödvändigt enligt mina tandläkare. dom menade på att jag hade bra och fina tänder. hade jag ändå velat dra tänder hade jag behövt tandställning i 3 år. så det kändes skönt att veta att det inte alls var nödvändigt!

jag fick just veta att min storasyster kommer på besök imorgon! det var snart ett år sen vi sågs sist, så det kommer bli super kul!
sen fick jag även veta att min kompis cicci, kallad gullis kommer på besök från övik imorgon! tidigare brukade hon vara på besök hyfsat ofta, men den senaste tiden har man inte alls sett till henne. så nu har man något roligt att se framemot!!

glada cicci på studenten!


nu måste jag skynda mig! ska iväg och möta upp min vän frida.R.
take care!



24 september

- Frida
åh, vaknade upp på ett strålande humör. fick äntligen sova ut på riktigt!:) har precis fått i mig lite frukost, det blev en toast och ett glas proviva. ska alldeles strax börja göra mig iordning, ska på stan med angelica kring 12-tiden.

senare ikväll blir det bio, den senaste beck-filmen ska vi se. 



hoppas ni får en bra dag!

you by my side, it means everything

-Linnéa

igår efter skolan blev det en sväng förbi frida, där satt jag och tittade på oth under tiden hon var hos sin mormor. vill bara att nästa avsnitt ska komma med detsamma!;o
senare åkte vi iväg till boysen<3, där stannade vi endast till 9 för att vi inte skulle missa efterlyst.

idag blir det först skola ett tag, missar dock halva dagen eftersom jag måste iväg till tandläkare. det är första gången någonsin som jag är glad över att ha fått en tandläkartid. så nu kankse jag får smeknamnet gluggen ändå;). därefter ska jag träffa min vän frida.R.
idag är det såklart träning med! det är sista dagen att bestämma om mitt lag ska tävla eller inte, jag håller tummarna för det bästa, att vi tävlar!!! 

jag vill tillbaka!


nu måste jag skynda mig. vi hörs senare!




23 september

- Frida
det blev en kort dag idag, började klockan två och slutar nu. 1 ½ timme är ju ganska lagomt för en onsdag, hehee.

nu ska jag hem och kolla på det senaste avsnittet av gossip girl. mycket spännande måste jag säga! sen blir det middag hemma hos mormor : )
hörs eventuellt senare ikväll!


you can't wait for life..

-Linnéa

orkar verkligen inte med något just nu
vill bara ligga i sängen och inte stiga upp
både sjuk och less på livet
ser iaf framemot helgen, det lär behövas
J, du behövs!





22 september

- Frida

sådärja, då var redovisningen och klassfotot färdigt. skönt skönt, men jag har fortfarande en hel hög kvar med plugg. ikväll blir det bara mys, jag och hanna ska iväg och handla lite götta sen ska vi titta på idol och bara umgås. var ett tag sen nu!

nu ska jag ställa mig och laga mat så att bror min blir glad när han kopmmer hem!

hörs senare! v


always independent

-Linnéa
tyvärr bruds men det blir ingen skola idag, ses imorgon ist!
fuck vad less jag är


 
more then love


now im that bitch u never get to huuhh , can´t get what u want so ure actin like a punk

21 september

- Frida

jag behöver väl inte riktigt uppdatera så himla mycket mer, linnéa sammanfattade kvällen ganska bra. för min del har det även blivit en massa plugg, har skrivit ihop en kort liten del av det jag ska redovisa om Islam imorgon på religionen. det ska nog gå bra, är inte det minsta nervös med tanke på att det är en så pass liten del av arbetet som jag ska redovisa. ska endast prata om kvinnosynen och sen ska jag även ställa en hel del frågor från intervjun.

det känns verkligen att plugget har satt igång rejält. nu har jag kvar att:
- skriva klart uppsatsen + analysen om Islam
- plugga inför matte B- provet som jag har nu på måndag
- göra klart individuella arbetet på marknadsföringen som ska in efter onsdag
- skriva klart mitt tal som ska hållas på fredag

just det ja, klassfoto imorgon. då måste jag alltså rota fram någonting ur garederoben så jag inte letar som en tok imorgon tidigt på morgonen.

nej, nu ska jag se riverside, sen är det sängen som gäller. hörs imorgon! pusss.

21/9<3

- Linnéa
ikväll har det blivit plugg, en sväng förbi ica maxi för att handla ingredienser till en smoothie och skrattattacker till max. jag vet inte riktigt vad det flög i mig, jag skrattade konstant i 10 minuter och det gick verkligen inte att sluta! trodde nästan att jag skulle tappa andan eftersom jag inte hann andas i mellan åt. det kan dock bero på att jag endast sov under 4 timmar i natt. hur som helst är jag alldeles slut på energi efter allt skratt så det kommer bli skönt att få sova ut i natt!
 

jag har även pratat med min vän eija från sthlm idag! jag berättade om mina planera att göra min praktik i sthlm, dock inte alla 7 veckor, 2 får duga. jag hoppas verkligen det blir av! det är mycket som ska tas igen eftersom jag lämnade sthlm lite för tidigt i sommar!
shtlm<3

tror inte att jag orkar hålla mig vaken länge till. vi hörs imorgon
natti



I wish that you would just leave

-Linnéa

jag har just varit förbi thorén och hämtat ett par skor från frida. det var knappt så att jag orkade med skoldagen idag, måste se till att komma i säng tidigare! nu väntar jag på att frida ska sluta, därefter ska vi cykla till henne och laga middag. ska även försöka göra bort lite av alla mina högar med plugg..

 
                                                   emmas supersöta hund Triton!


nu ska jag ringa min läkare och tandläkare. vi hörs senare!




skola..

-Linnéa

jag är så otroligt trött,  somnade efter 2 och vaknade 6.. jag har snart stått ut med de 2 första lektionerna för dagen. har dock en till innan lunch.. 

hade lite tråkigt här på min lektion så jag passade på att mixtra lite med bloggdesignen, den får duga för ett tag. senare idag ska "headern" även göras om!

  
det bara måste bli en till skåneresa& sthlmsresa nästa sommar!

nu ska jag engagera mig lite så jag får något gjort!
vi hörs senare
puss!



 


älskade b.g

- Frida
innan läggdags tänkte jag bara slänga in ett klipp på en sötnos till komiker:



Björn Gustafsson

godkväll

-Linnéa

idag blev det då först en sväng förbi lindas träning. hon tränar thaiboxning så det var kul att se! såg dock lite halv farligt ut med alla sparkar. jag och anna ska ändå ge oss på att prova de nu på torsdag! man vet aldrig, det kan vara super kul! därefter skiljdes jag från linda och jag fortsatte vidare till emma. där stannade jag någon timme för att sedan promenera hem. jag packade mina saker och fortsatte sedan vidare till frida. nu sitter vi här och ser på "miss secret agent 2" som visas på tv.



nu ska jag strax göra mig i ordning för sängen. vi hörs imorgon!
godnatt!

efterlängtade skåne bilder!

-Linnéa

här kommer bilder från skåneresan som jag gjorde med my!
jag vill tillbaka!


min kompis hannas hus






mitt barndoms hus


i ystad hos mys morbror






heh jag och my bodde lite rörigt(A)




mys överfulla resväska
typ största resväska jag sett!




barndomsvän hanna och hennes häst


jag


joakim, barndomsvän


joakims bror benjamin


jag&my


jag skrämmer my




påväg till mitt gamla hus


jag på bakgården av mitt gamla hus


jag med jockes hund


jockes hund






åh vad jag hatar...

- Frida
...när det är så himla mycket reklam när det är som mest spännande. sitter och ser ett av mina favvo program som började 20.00 och det har redan varit två reklamer vilket gör mig gaaaaalen.

aja, nu ska jag fortsätta äta choklad kex & lite godis som blev kvar sen gårdagen och sen kommer nog linnéa snart.

hoppas ni får en mysig söndags-kväll v


20 september

- Frida
eftersom att jag inte bloggade någonting igårkväll så tänkte jag bara berätta lite snabbt vad jag hade för mig igår. jag och samuel gjorde nämligen middag tillsammans, det blev kotletter, kroketter, bearnesesås(stavning?) och till det blev det en riktigt riktigt god sallad. det var himla mysigt måste jag meddela er om, hela lägenheten för oss själva- kunde inte ha blivit så mycket bättre.

idag har jag spenderat min dag med mina två bästaste bröder, var hos farmor och där bjöds det på nygräddade pannkakor och även nybakt fika.
det blev även en sväng med fyrhjulingen och nu är jag hemma igen.

lär bli att träffa linnéa ikväll, men just nu måste jag plugga!



2år & 10 månader

20/9

-Linnéa

så otroligt skönt att få sova ut! var dock inte så kul att vakna med extrem halsont.. förstår inte varför jag konstant åker på mindre förkylningar, känns som att när jag just blivit frisk åker jag på förkylning igen.. finns väl inte så mycket mer att göra än att dricka en massa te.

nu ska jag snabbt göra mig i ordning, sen blir det långpromenad! senare idag ska jag till emma och hälsa på hennes vovve som jag ännu inte träffat! därefter ska jag iväg på lindas träning, thaiboxning. jag hade själv velat prova men det blir nog inte så nu när jag är förkyld.. troligast efter det ska jag förbi frida, eftersom det kommer bli ganska sent sover jag förmodligen där, vilket jag gjort de senaste dagarna.

idag efter nio kommer bilderna från skåne upp!



love

vi hörs senare!


lördag

-Linnéa

det blev såklart övernattnig för mig hos frida i natt. det vad otroligt skönt att få sova ut med tanke på att vi somnade riktigt sent! vi hade även stressat en massa under dagen innan festen för att hinna med allt, så det var skönt att få komma i säng.

idag har jag och frida endast tagit det lungt (förutom att frida städat hela lägenheten). därefter mötte jag upp linda och vi tog en promenad till henne. vi lagade middag ihop, sen kom bull och åt med oss. senare blev det filmkväll med linda, kaka, bull, anna och mattias.


nu har jag just kommit hem och är super trött. ska bara göra mej en kopp te sen blir det sova!
imorgon blir det oordentligt med plugg, urch vill inte ens tänka på det.. senare på kvällen ska jag med linda på hennes träning, boxercise.
 
hehe detta hände henne förra träningen.


vi hörs imorgon!
natti


partyy!

-Linnéa
igår var det förfest hos malin på rödäng, där hade man riktigt trevligt! i princip alla som var på förfesten skulle vidare till droskan förutom jag&frida som skulle möta upp dionis! han och några till hängde jag&frida med hela kvällen/natten och hade det super trevligt!

här kommer några bilder från förfesten igår!





























19 september

- Frida
vaknade upp vid halv två, det blev att kasta i sig lite fika sen blev det en rejäl städning av hela lägenheten. nu kan jag med gott samvete kliva in i duschen och känna mig riktigt duktig.

efter duschen blir det iväg till maxi och handla lite god mat till kvällen!


water, please.

- Frida
kvällen började med förfest hos mallanbrallan! riktigt trevligt måste jag säga, synd bara att dom flesta drog vidare till droskan. men det hindrade inte mig & linnéa. vi gled mest runt i stan, träffade även på en gammal goding som jag inte träffat på 5-6 år.

är riktigt nöjd med kvällen måste jag ändå säga. nu ska jag dricka lite vatten, sen är det sängen som gäller!


18/9

-Linnéa

det har blivit en dålig uppdatering de senaste dagarna eftersom jag inte varit sugen på att blogga. jag tror att jag börjar bli sjuk.. jag fryser helt sjukt mycket och jag har även ont i halsen och öronen.. jag måste verkligen se till att vila upp mig inför ikväll om jag ska orka.

ikväll ska jag även försöka lägga upp bilderna från skåne om nu my hinner skicka dom!

  

vi hörs senare!

17 september

- Frida
just nu sitter jag hemma hos min mormor och har precis blivit bjuden på en massa hembakat. kvällen har varit lugn, umgåtts med min bror och hans flickvän en del också.

försöker få tag på linnéa, vilket verkar vara helt omöjligt. nåja, nu ser jag att klockan slagit om till åtta och det börjar bli dags att slå på kanal 4 för att se om det finns några nya (blivande) artister.

hörs senare sötnosar!





16 september

- Frida
jag åkte iväg till skolan idag och tackar gudarna för vilka klasskompisar jag har alltså! får en alltid på bra humör.
idag åkte mamsen iväg till turkey iaf, var och vinkade av henne på flygplatsen. efter det så blev det raka vägen till maxi för att storhandla med brodern.

är precis hemkommen från samme, det blev dels tittande på idol och det sändes ju ifrån UMEÅ idag. så det var riktigt roligt att känna igen en del ansikten.

nu ska jag göra mig iordning för sängen sen blir det andra avenyn!


It's not always as it looks like

-Linnéa
idag hade jag friluftsdag och eftersom min klass hade skrivit upp sig på "egen aktivitiet" antar jag att de flesta låg hemma och sov istället(?). jag kände däremot inte alls för att ligga inne och dega så jag hängde på Thorén hela dagen med frida och company. nu ska jag äta mat sen ska jag och frida till boysen. vi hörs senare!



The thoughts we are thinking aren\'t always how it ends

-Linnéa

Nu har jag just haft ett 2 timmars långt samtal med jessica över telefon, det enda jag behöver säga är att den tjejen är mer än smart!
<3

träningen ikväll gick super! helt galet vilka framsteg vi gör på så kort tid, bra att ni är motiverade tjejer!
efter träningen åkte jag&hanna och kollade på grabbarnas match, dom vann. grattis!
hanna, tack för idag!


Pk&Ak

nu ska jag strax i säng, ska bara skicka iväg ett sms till frida.
remember I'll always here for you

Way do we make it so hard, I miss u



just so hard to belive

- Frida
jag har haft lite fullt upp ikväll, välbehövlig tid och välbehövligt samtal.
just nu har jag ingen blogglust och har inte heller någon lust med någonting alls. ska lägga mig under täcket, tänka över en hel del tuffa beslut, sen ska jag se på gossip girl & oth.
TACK för avsnitten iaf, det gjorde min dag genast lite värdare!

får se om det blir skola imorgon, hoppas att jag tar mig upp och känner någon större ork då. 
tills dess: ha en bra kväll & sov så gott! 

 

snart träning!

-Linnéa

idag blev det lunch på hagaskolan tillsammans med jenny, milla och sandra. men innan det åkte vi förbi mig och hämtade några skivor så det kunde bli dunka dunka i bilen! jag kan inte påstå att det var speciellt god lunch men vi hade iallafall trevligt på vår gamla skola.:)
efter skolan blev det en sväng förbi Thorén, jag var och hälsade på frida och lämnade hennes skor. nu ska jag snart iväg till en kompis innan träningen. jag ser verkligen framemot att träna nu när min fot är bra. de resulterar till, träning till max! efter träningen ska hanna plocka upp mig, vi ska åka och se på boysens match.
vi hörs senare!
take care

 

oh boy, I've got my eyes on you

 


R.I.P

- Frida



Patrik Swayze

15 september

- Frida
tisdag morgon, eller morgon för mig iaf... hade sovmorgon till 12 idag, så det var riktigt skönt. igår var jag med evelina i princip hela kvällen, det var så längesen jag träffade henne så det behövdes.

nu har vi religion och vi håller på med vårat arbete om islam, vi ska snart ha en intevju med en muslim. det ska bli riktigt intressant! : )

idag är en hektisk dag, ska hinna med en himla massa. hoppas bara att vi får sluta tidigare på svenskan så blir det inte lika stressigt för min del. one tree hill & gossip girl kommer förhoppningsvis ut idag, så det längtar jag bara till att få se.


old pic, blond & allt juuu!

tisdag

-Linnéa

nu sitter jag här på en lektion i engelska B. vi har just börjat med en skrivuppgift där man ska argumentera om något intresse man har. jag har såklart valt cheerleading, har dock ingen insperation för tillfället så jag tänkte passa på att skriva ett inlägg.

idag är det efterlängtade tisdag, vilket innebär cheer träning! 2 timmar med det bästa man vet, det kan nog inte bli så mycket bättre! efter träningen blir det en sväng förbi en kompis.
ska även hinna med en del plugg, det är en hel hög med uppgifter som ska in till veckan..

nu ska jag se till att fortsätta så att jag får något gjort.
vi hörs senare!

 



min söta spanjor jessica
checka in hennes blogg, den bästa!
www.metrobloggen.se/reina



plugg

-Linnéa
jag håller som sagt på med att plugga, och just nu jobbar jag med en uppgift i svenska. en del av uppgiften handlar om att välja en bild man tycker passar ihop med en speciell text man valt. så jag började just titta igenom lite gamla foten och hittade då dessa=)




jag och min bror



jag 12 år
praktik på ett dagis


mercedes, jag och junior


lilla jag som försöker spela flöjt
dock sa mamma att jag endast brukade tugga på den haha


junior när han var riktigt liten


 jag
guud så ljust hår man hade som mindre



och lilla jag igen


nä nu ska jag se till att fortsätta här
vi hörs senare
godnatt!


never regret anything that made you smile

-Linnéa

har inte alls känt mig kry idag, både huvudvärk och magont.. de hindrade mig iallafall inte att sitta inne hela dagen, det skulle bara inte gå! jag blir tokig av att sitta inne, måste ut och röra på mej. så det blev en promenad nere vid älven till öbacka. där satt jag ett bra tag och bara njöt av det underbara vädret! senare gick jag en sväng förbi en kompis som jag inte träffat på länge, så det var mys!
nu har jag just ätit middag och ska strax plugga.
vi hörs senare!

big part of my life<3


student 2010

- Frida
nu sitter jag här vid datorn hemma hos evelina medans hon äter. tänkte bara uppdatera lite snabbt. har iaf provat ut studentmössor idag, helt gaalet. känns som att det inte är länge kvar nu, sjukt taggad!!! men billigt blev det iaf inte ;) tror att det slutade på 779:- något, med mössan+champagne glas.

här är ett klipp som sofia visade mig tidigare idag, helt sinnessjukt vilken häst alltså. duktig människa som håller sig kvar på den hästen om jag säger så.


så otroligt respektlöst

- Frida

det har varit mycket prat om VMA galan så därför tänkte jag lägga in ett kilpp från galan som visades igår. kanye west, så otroligt respektlöst så det finns inga ord.


måndag

- Frida
måndag morgon, svenska C, skriva på talet. det är inte det lättaste att komma på ett tal som ska hållas i tio minuter inför klassen måste jag säga. fördomar har jag tänkt mig, har iaf kommit igång lite med det men har inte bestämt mig till hundra procent.

näe, nu ska jag fortsätta skriva och sen är det lunch som gäller!


13/9

-Linnéa

jag känner mig fortfarande kraslig utan ork.. som tur är har jag åtminstone fått lite plugg gjort, ska försöka göra bort resten så jag slipper tänka på det. 
imorgon är det måndag då ska jag och linda iväg och träna om jag känner mig bättre, annars blir det en lugn hemmakväll med te& boken "möss&människor". jag bara älskar den boken! jag vet inte hur många gånger jag skrattat när jag läst den. sist satt jag med naima i biblioteket då hon läst ut citat från boken, det slutade med att jag låg ner på golvet och skrattade så mycket att jag inte kunde sluta. jag brukar inte tycka att böcker är roliga men den är klart klockren rakt igenom!

nu ska jag fortsätta med plugget. vi hörs imorgon!
natti



could you give me your hand and keep me from loosing my grip


(A)

-Linnéa

igår hade mamma middagsbjudning så jag hjälpte till att fixa med käket. därefter kom linda, vi åt mat och var lite social med gästerna.
idag när jag vaknade jag kände jag mig inte alls kry, bara slö och hänging.. får se om det blir någon skola imorgon.
nu ska jag se till att fixa bort allt plugg som ska in i veckan.
vi hörs senare!

alla dessa stunder, jag glömmer aldrig!

                            
      


time pass by, but i still remember
J, N, R, F


söndag

- Frida
det blev en lugn och skön kväll igår måste jag säga, med en massa mys! vaknade upp med älsklingen vid min sida och det blev nästan med en gång ner på stan för att fika.

nu sitter jag hemma hos pappa och funderar vad man ska göra en dag  som denna. får iaf inte glömma att ringa till emmy som kom hem från turkiet i förrgår! ikväll är det även 'ensam mamma söker' som jag inte får missa. hahah..

hoppas att ni har haft en bra helg : )



12/9

-Linnéa

Igår blev det då förfest hon jessi där jag, cisslan, anty, danne och elin stannade tills halv 11. därefter drog vi vidare till droskan där vi hade det riktigt trevligt! det blev såklart dans hela natten lång, kanske inte det bästa för min fot men hehe!
lite bilder från festen kommer upp senare!
nu jag ska planera min dag. vi hörs senare!
 
J, R, N, F<3


lördag

- Frida
det blev en lugn & skön kväll igår. precis vad jag behövde!=)
ikväll blir det ännu mer mys, det blir att vara hemma hos mig med mina två favoriter: sammie&mammsen :) jag såg precis att det är bring it on ikväll, på tv'n men jag tror att det kan bli en väldigt svår uppgift att övertala samme om att se den ikväll. får väl hitta någon annan film annars!

jag klickade iaf hem en svart stickad kofta & den där söta mössan igår från h&m. kan lägga upp bild här senare när jag sitter vid min egen dator.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen hitta på något vettigt.

hoppas ni får en bra lördags-kväll!


nyår -09 


snart är vintern här, eller?

- Frida
det är så jag känner just nu när jag klickar runt bland alla kläd-hemsidor som finns. blir såå sugen på att klicka hem en himla massa men man måste ju även tänka på ekonomin. vara sparsam och köpa det man verkligen behöver.

förresten så åker min älskade mami till turkey i två hela veckor på onsdag. without meeee!
så då får jag verkligen ta vara på pengarna jag har. är inne på hm's sida och har tänkt klicka hem en stickad kofta, en svart blir det tror att det blir snyggast till mitt mörka hår, sen är det även en jätte gullig mössa som jag är sugen på.

det är så himla himla mycket som man behöver nu när det kommer till vintern. har iaf handlat ett par tygskor som man kan använda nu fram tills snön kommer iaf, sen äre nya höga stövlar, och en ny tjooock vinterjacka som man bara kan mysa runt i.

det känns bra med skolan, har fått koll på alla mina kurser & poängplanen det känns mer än bra. ligger tydligen över poängplanen så måste söka utökat program eller vad det kallas. UF däremot går tyngre, allt var så bra tidigare, men det börjar gå utför, tyvärr.

oj, vad långt det blev. heehe!

heeelg!

-Linnéa
jag har just kommit hem från skolan och väntar nu på att mamma ska komma hem. kvällen är planerad och klar, det kommer först bli fest hos jessi och sen krogen med cisslan&elin! självklart är man taggad, cicclan ska få sig en repris från förra helgen! ;)

 

Mina söta klasskompisar christina&Naima!(L)

Här är föresten för& efter bilder på fridas hårfärg! jag har dock inte hunnit ta några "efter bilder" på mig, så det får komma upp senare.
 

nu ska jag ring min vän eija. vi hörs senare!

I've got my eyes on you;)


godnatt!

-Linnéa

idag blev det en runda på stan med frida för att vi båda skulle köpa hårfärg. det tog ett ordentligt tag och helt plötsligt var klockan 5. jag fick snabbt skynda mig hem för att äta sen blev det träning! första riktiga träningen på länge och det kändes uuunderbart! vi fick iallafall med oss var sin hårgfärg som vi nu färgat. vi båda är nöjda med resultatet.
imorgon är det helg, det blir krogen med cisslan& elin!
nu ska vi just i säng, hörs imorgon!


Dionis, lillskrutten våran!
thhiiihi

tionde september

- Frida
godkväll, har inte haft tid till någon dator idag. det har varit fullt upp! har varit med lillasyster på simningen, alltid lika roligt när hon ska stänka ner mig med vatten då jag har kläderna på.....

nu är jag med linnéa, var även ut en sväng för att hälsa på gullungen min!:)

tio minuter, och en ny hårfärg. inte illa!

nu ska jag sova, hade jag tänkt. hoppas ni har haft en bra torsdag!


grattis till SOFIA som fyller hela nitton år idag! >

Skola

-Linnéa

ingår blev det ingen bra uppdatering alls, ledsen för det! det blev vårdcentralen direkt på morgonen, hade fått tid för att kolla upp min fot. det såg tydligen inte alls bra ut så jag blev skickad till sjukhuset där jag blev röntgad. fick dock inga svar av läkaren som röntgade utan jag måste kontakta min läkare på vårdcentralen för att veta om det är något allvarligt. så det får bli idag innan träningen.

nu sitter jag här på skolan och vi är runt 5 st. jag vet, det är illa! passade just på att kolla in på nadjas blogg där jag hittade dessa bilder från förra helgen!
nu måste jag skynda mig, naima ropar!
puss

  
 
    


idol- 09

- Frida




riktigt härliga snubbar. heheee!

då var vi här igen...

- Frida

onsdag morgon, en av dom bästa eller vad säger ni?
inte för min del, absolut den tyngsta dagen på veckan. marknadsföring, tysk lärare & en dryg uppgift kunde väl inte ha blivit så himla mycket bättre. jag har inte fått särskilt många timmars sömn inatt så det kan nog bero på det.

här kommer ett erkännande att jag har en coca cola vid min högra sida av datorn. jag erkänner endast detta eftersom att krille har bildbevis på det.

näe, nu ska jag se till att göra klart den här uppgiften och dricka lite cola och hoppas på det bästa att jag vaknar till lite.

godnatt.

godkväll!

-Linnéa

nu är allt fixat och klart inför torsdagen då träningen börjar på allvar! vi tränare samlade alla lagmedlemmar för att gå igenom allt vi kommit fram till kommande träningar.


jag och frida sitter nu här hos dionis och vi ska just se en film.
vi hörs imorgon!
godnatt!


puss


8 september!

-Linnéa

nu är jag hemma från skolan och har just ätit tidig middag. har som sagt träning strax så passade på att äta nu för att slippa gå hungrig på träningen. det ska bli så underbart kul att äntligen börja träna igen! ska dock se till att ta det hyfsat lungt, skadat knä och fot är inte bra att kombinera med träning!

senare ikväll ska jag träffa frida och dionis, det blev inte av igår eftersom jag hade huvudvärk. det blir ben&jerry's och film.
vi hörs senare!


mums

- Frida
jag måse verkligen komma på någonting som är inspirerande, intressant och som jag har en del kunskap om. så långt har jag kommit i mitt tänkande.

det här är vad jag känner för att göra ikväll. naturchips, b&j half baked & någon bra film.


school

- Frida
sitter och har svenska C nu, & har just fått veta att jag är fjärde person att hålla mitt tal på tio minuter... idéerna börjar sprida sig, men har för tillfället ingen aning om vad jag ska prata om!

till någonting helt annat så ska ni få se ett sjukt klipp.



Linnéa, kom hiiit.

skola!

-Linnéa
nu sitter jag här på skolan och ska just ha min sista lektion för dagen. min skoldag har väl varit såhär, har haft helt galet ont i huvudet och min fot har börjat göra ont igen.. jag har som tur var lyckats boka en läkartid imorgon, för att både kolla upp min fot som jag tidigare stukat och mitt knä.
efter skolan ska jag troligast träffa frida annars blir det senare ikväll efter min träning.
vi hörs senare!

bilder från helgen kommer upp senare ikväll!

trådlöst internet. . .

- Frida
jag kunde tyvärr inte uppdatera här på bloggen igår. fick nämligen ingen kontakt med internet, pga det trådlösa internet.

var iaf på besök igår, angående vårat UF och jag kan inte säga annat än att det gick super bra. riktigt riktgit nöjd måste jag säga. kan tyvärr inte säga mer om det just nu.

sitter på religion lektionen, och har inte ätit någonting idag så jag börjar känna att det är dags att röra sig ner mot cafeterian.


höll nästan på att glömma att andra avenyn har säsongsstart idag!

pusssss

-Linnéa
nu har jag just kommit hem från jessi. jag, rabin& jessi hade det nice! vi har redan börjat planera jessicas födelsedag! jag och rabin kommer nämligen vara jessies högra hand, det är mycket som ska ordnas& planeras! jag kan lova att jag har höga förväntningar! nog om det tills vidare!


nu ska jag äta middag för att sen promenera till dionos för att möta upp han&frida.
vi hörs senare!

some pics

- Frida
nu har jag äntligen (tror jag) förstått mig på hur jag ska kunna lägga in bilderna från mobilen på datorn.

här kommer lite, éenjoy!

  cirkus skratt

 

 

 (m. martinas 2mgpx kamera.)

nu ska jag iväg till oobs&det. ha en fin kväll!

pusss.

 


på g till reina!

-linnéa
nu har äntligen jag och jessica fixat den viktiga saken vi skulle göra! vi tog oss sen en runda på stan med rabin. nu har jag just kommit hem för att äta. strax ska jag dra mig till jessi. där ska jag och rabin stanna tills hennes kille kommer. senare ikv ska jag träffa dionis&frida, se film och umgås.
vi hörs senare!

  
pusss


happy to have you back!


never let it go

-Linnéa
jag har haft huvudvärk sen igår och det har ännu inte gått över. jag brukar kunna härda eftersom jag har det så pass ofta, men idag vill jag inte göra annat än att vila. det har även varit en ganska hektisk helg så vila sitter perfekt.

måste dock ner på stan senare idag för att hjälpa jessica med en sak, det var viktigt och jag har lovat att hjälpa! lite frisk luft och en promenad sitter aldrig fel.

grattis till baby som tog körkortet idag!

nu ska jag linda min fot och ge katterna mat.
vi hörs senare!







söndag

- Frida
kvällen har bestått av plugg, plugg, plugg & g'o fika. man måste väl belöna sig på något sätt, inte sant? sitter och lyssnar på absolute dance 61, finns en hel del sköna låtar där kan jag lova er.



things happend, people changes-
thats life, but you will always be the same 'little' pretty boy for me.

you are my only

- Frida
först vill jag bara tacka folket som gjorde gårdagen till en toppen kväll trots att farbror blå kom och ville hälsa på lite!
jag hade det rktigt roligt, fick dra upp folket på dansgolvet men det är ju i vanlig ordning. jag vet inte riktigt vilken tid jag och linnea stapplade innanför dörren men det var iaf ett par timmar efter tolvslaget..

vaknade upp vid ett tiden idag, så får se hur det går att ta sig upp imorgon. igår upptäckte jag att min foundation var slut, så fick springa ner på stan för att köpa en ny och sen vidare med bussen till samme!

nu har jag precis fått i mig lite mat, och ska sätta igång med lite plugg hade jag tänkt.


finaste bror.

godkväll!

-Linnéa
nu ska jag bara slänga på mig lite kläder sen är jag redo för party! kommer förmodligen vara helt slut efter ikväll så söndagen sitter perfekt för att vila ut! får se om det blir någon uppdatering imorgon annars hörs vi igen på måndag!
ha en trevlig lördag
 

puss!

for you<3

partey all night long

- Frida
njae, hanske inte hela natten, men ikväll vankas det fest hemma hos dionis, lär bli trevligt!
sara kommer som sagt in till stan, om ca en timme så jag har lite att hinna innan hon kommer. igår var det bara mys med samme, som förövrigt bara är fullkomligt underbar. helt amazing!

var faktiskt duktig som bakade igår också, och gott blev det! lägger upp bild & kanske recept här senare!

nu måste jag hoppa in i duschen innan linnea&sara kommer. glömde nämna linnea, men såklart så ska min babe med ikväll!


snart, snart kommer det..!!

i say don't when i need you so

-Linnéa

foten värker och nu har jag fått huvudvärk, konstigt nog är jag andå taggad. taggad på vad vet jag inte riktigt, men det ska jag ta reda på! troligast blir det party med frida ikv, dock ingen dricka men dans får det gärna bli!
nu måste jag verkligen ta tag i städningen, ojojoj om någon såg mitt rum nu(A). letade efter en tröja igår och det slutade med att jag och mina tjejkompisar fick dra ut allt i hela garderoben. så jag har en del att göra nu!
vi hörs senare!





alldels för söta!

party!

-Linnéa
igår blev det ordentligt med party! kvällen började hos nadja som vi då firade. hon fyller 18 idag! (bilder kommer upp senare). vi var ett gäng brudar som drack drinkar och åt tårta. senare mot kvällen tog vi bussen in till stan för att dra på droskan. snälla som vakterna var fick vi komma in innan 12 fast födeledagsbarnet inte hunnit bli 18;). det var som sagt min första gång på krogen och jag hade det super trevligt! det blev dans konstant hela kvällen förutom när man behövde komma ut för att hämta andan.
idag har jag dock lite ont från igår, stuktningen från förra helgen är ännu inte riktigt borta och smart som jag var dansade jag i klackar hela kvällen. annars mår jag bara kanon, inte alls bakis! drack lagom igår och det blev ordentligt med vatten innan jag skulle sova.



grattis vännen!


nu ska jag försöka få ta på min lillasyster och sen ringa frida för att planera dagen.
vi hörs senare!
puss


happy b-day 4 u!

- Frida
jag hade tänkt att det här skulle bli en lugn helg men det är inte säkert att det blir riktigt som jag hade tänkt mig.
inga planer är bestämda än, så får se hur det blir!

förhoppningsvis så kommer sara in till stan imorgon, som för övrigt fyller år idag!! GRATTIS till sötnosen!

väntar just nu på sofia som ska köra mig till någon affär för att köpa lite ingridienser sen blir det samme för hela slanten! ska bli lugnt och skönt.


sara!

down

- Frida



älsklingslåt!

reina

-Linnéa
idag blev det då en runda på stan med jessica. vi skulle fixa en del ärenden men det gick dock inte så bra. kvällen spenderade vi hos henne. vi pratade om livet i sig och alla galenskaper vi gjort tillsammans.

happy to have!

nu ska jag just sova.
vi hörs imorgon!
taggar party till max!!

tredje september

- Frida
godkväll!

idag blev det middag hos bästaste farmor. efter middagen skjutsade jag & Daniel hem våran faster, yvonne som skulle tillbaka till stor stan- stockholm efter en veckas vistelse här.
när vi kom på att vi kunde gå igenom tullen för att 'vinka hejdå' passade vi även såklart på att handla lite godis.

det blev en gigantisk påse djungelvrål och sen mina favoriter kinder-maxi! heehe.




3/9

-Linnéa

just nu sitter jag här med kikki i biblioteket och väntar på att vår sista lektion ska börja. efter skolan ska jag ner på stan för att först möta upp jessica och sen jalley.

helgen är så gott som planerad! imorgon blir det först fest hos min klasskompis nadja och senare på kvällen krogen! haha äntligen ska jag göra bort min krogen premiär;). lördag dag ska jag på en kompis uppvisning. lördag kväll har jag dock inte lagt upp några planer, vilket känns skönt! får se vad det dyker upp för trevligheter! söndag blir det plugg och en springtur med frida.

upptäckte just att jag inte börjar förens om en timme.. tror att jag ska gå och lägga mig i en soffa här i biblioteket!

vi hörs senare!


ciao!

- Frida
sitter nu på skolan och har haft håltimme eller en ovanligt lång lunch. hade en föreläsning från 8.30-9.30 och nu börjar jag om tjugofem minuter.
då är det religion, sen slutar jag!! kan inte fatta det själv, en dag då jag äntligen slutar tidigare än fyra. känns helt underbarrrt!

det var fisk idag på skolan, torsk tror jag.. hör inte riktigt till en av mina favoritet men det gick ner helt klart. har fastnat för "farmville" som finns på facebook, trodde aldrig att jag skulle spela det men så blev det iaf.

efter skolan ska jag hina träffa angelica, det är på tiden måste jag säga. försöker komma på någonting at baka, hade suttit fint i magen.

näe, nu ska jag inte babbla på något mer! sja öra något vettigt hade jag täänkt! :)


min plutttt

sugen blir man..

- Frida
åkte iväg en sväng på media markt för att kolla hur det kan komma sig att jag inte får in bilderna från mobilen på datorn.
det ledde inte någon vart alls, eller jag fick samsung support nummer så jag får väl ta och ringa imorgon från skolan antar jag. det känns lite onödigt att ta en massa bilder med mobilen, som man sen inte kan få in i datorn!

efter mediamarkt blev det raka vägen till samme, skönt att någon kunde lugna ner mig efter alla dagens bekymmer. haha!

nu ska jag kika runt lite på vinterjackor, om dom redan kommit i butiker/på nätet dvs.
en till sak, funderar på att önska mig en systemkamera när jag fyller arton. var och kollade på några aktuella idag, något sugen blir man!



godkväll!

-Linnéa

då var cheerleadingmötet avklarat! nästa vecka börjar träningar och det är knappt så att jag kan vänta! jag och de andra tränare ska sätta ihop en budget så att allt med träningarna kan gå runt! jag, my och my kommer att träna vårat eget lag som vi senare kommer tävla med! eftersom det är träningen jag brinner för ska jag verkligen ge allt, sätta fokus på mitt lag och träna stenhårt! det är en hel del som måste fixas innan det kan rulla på ordentligt, men det får man räkna med i början! som sagt, jag ska ge allt!




som jag tidigare skrev skulle det egentligen bli krogen idag men så blir det inte! känner att jag börjat bli smått förkyld och har heller ingen större lust att komma till skolan bakis. däremot blir det krogen på fredag! min klasskompis nadja fyller 18 då!
jag är supertaggad!

nu ska jag fortsätta försöka få tag på naima!

Ak, frida&Pk

 


jag vet inte rikigt vad jag gör, men party är jag!

vi hörs senare!


morr

- Frida
idag kanse inte har varit den bästa dagen i mitt liv om jag säger så. till en början kliver jag upp alldels för sent, så fast jag är hungrig som f*n hinner jag inte äta frukost. när jag kommer utanför dörren spööregnar det ute, vilket resulterade i att min morgon inte började så bra.
jag trodde att dagen skulle bli bättre efter det, men regnet fortsatte och vi gick till idrotten där vi var "tvungen" att återvända så fort vi kom dit.
jag blir bara galet less på mina kurser som jag ska läsa, och att jag inte ens ska få läsa dom kurser jag själv vill. jag får en kurs "på köpet" när jag väljer en av dom. det är helt sjukt och om jag lyckas få in en paint bild ska ni få se vad jag menar.

jag menar, när man väljer sina egna val ska man väl ändå få läsa vad man vill? tydligen inte.

ni får ursäkta mitt lite irriterande inlägg, men jag är trots allt mänsklig jag med.


vill bara ta en sista minuten resa till solen, skulle sitta pppperfekt
-om man hade pengar!

hp3

-Linnéa

måste bara säga att jag älskar min klass!
nu har jag sista lektionen för dagen sen ska jag på möte för cheerleadingen.
vi hörs senare!

andra september

- Frida
idag är en riktigt seg dag, är hur trött som helst och försöker fokusera mig på våran tyska lärare i marknadsföring. jag lovar er, det tar ett tag att vänja sig med 'dialekten' eller vad man ska kalla det.

den här lektionen började 8.30 och slutar 10.40 förstår inte riktigt hur det här ska gå. håller redan på att somna! jag tror att jag får försöka somna lite tidigare på kvällarna om jag ska klara av att vara på lektioner som sånna här.

känner mig fortfarande lite krasslig i halsen, så jag skippar att delta på idrotten idag.

näe, nu ska jag försöka fokusera på lektionen!

hörs senare!;*


puss!

-Linnéa

nu har jag just hjälpt min bror att packa allt han skulle ha med tillbaka till vindeln dit han flyttat. snäll som han var gav han sin datastol till mig! hans högtalare har jag dock bara fått låna tills han får med sig dom till vindeln, vilket kommer bli nästan gång han hälsar på. han tog såklart med sig hunden hem och han var helt galen i katterna! nu ska jag laga middag innan erica kommer.
vi hörs senare!

   

 


bilder från fredagens party!!

-Linnéa&frida

här kommer go bilderna från helgen!



jag&frida





här äre ordentligt med röj!










mattias, jag&frida


ännu mer röj!










smile











 




som ni ser hade vi det riktigt trevligt i fredags!


1/9

-Linnéa
nu har jag just kommit ur duschen och ska nu städa upp i rummet och sedan äta. senare idag kommer min vän erica på besök! 
ikv har jag även räknat med att träffa frida om hon inte har andra planer.
nu ska jag göra mig i ordning. vi hörs senare!

PUSS!


första september

- Frida
idag är det första september och kanon väder ute! jag var duktig och klev upp klockan tio imorse, fast än jag började fem över tolv. mycket bra gjort av mig, men jag stressade ihjäl mig innan slutet ändå. inte okej!

EMMY TOG KÖRKORTET IDAG, btw! så sjukt glad för hennes skull, vilket också resulterar i att hon kan hälsa på mig lite oftare nu... inte sant emz? ; )

har precis haft religion och väntar bara på att svenska C ska börja. sista lektionen för idag faktiskt. tro nu inte att vi har det allt för slappt, svenskan är från 13.45-15.50.

efter skolan blir det plugg, ska försöka hinna med att träffa linnéa också innan veckans slut. vill även se hennes misse PK!


pusss.

pk<3<3

-Linnéa

godmorgon!
jag har just kommit hem från linda och nu sitter jag här med min katten som sällskap. har försökt fånga jag vet inte hur många bilder på pk där man kan se ansiktet, eftersom hon springer runt här som en tok är det ganska svårt!
favoritstället måste nog vara att gå på mina tangenter eller att slänga sig i min gardin.


nu ska jag göra mig en stor kopp te!
vi hörs senare!

RSS 2.0