Is this a wait for me to change?

- Linnéa

idag blev det en sväng på stan med frida. hon handlade en hårfärg som jag sedan färgade på henne, det blev superfint! vi har även planerat inför morgondagen, jag är super taggad!
frida sitter nu och ser på veckans avsnitt av andra avenyn, som jag redan sett! tänkte därför passa på att slänga in ett inlägg!


fast..

not done

- Linnéa

jag tänkte bara kasta in ett snabbt inlägg innan jag ska ta en dusch. dagen består av av att först gå på ett möte för att sedan träffa upp min vän jalley som jag inte träffat på riktigtriktigt länge, så det ska bli kul! sen får jag se vad jag hittar på. måste nog slå en singnal till min syster, jag och min älskling ska åka till henne i helsingfors om bara någon dag så det är lite brådis!


nu taggar vi torsdag!

30 mars

- Frida
Oj, vilken lång dag det har varit idag. Vaknade klockan sju och har varit i skolan fram tills klockan 21. Som jag nämnt tidigare så hade vi våran insamlingskväll ikväll, det gick mycket bättre än väntat måste jag faktiskt säga. Dock känner jag mig helt slut just nu, och hade gärna lagt mig för att sova men har ett prov imorgon så jag måste läsa på det lite mer med tanke på att jag knappt hunnit med det.

Imorgon är sista dagen sen är det PÅSKlov, åh vad skönt det ska bli. Verkligen perfekt tillfälle, har dock lite plugg att göra över påsk men bara att få sova ut lite längre på dagarna gör ju saker genast bättre.

Nu ska jag fortsätta plugga & även lägga upp lite bilder från kvällens gång:











en dag med linda!

- Linnéa

nu sitter jag här hos min vän linda på haga. vi har just lagt upp ett träningsschema för denna månad. känner verkligen att jag måste börja träna min rygg, har inte lite problem med den just nu..
nu hade vi tänkt dricka te och sen får vi se vad vi hittar på.
vi hörs senare


bild på min super söta vän Linda!

lite komiskt...eller?

- Frida
Satt och läste lite bloggar, och hittade plötsligt dethär klippet. Tyckte att det var lite komiskt, kunde inte låta bli att skratta liiite....


GRATTIS ANGELICA

- Frida
Skulle nog påstå att det har gått rätt bra att plugga idag, när man verkligen har bestämt sig för att plugga så är det bara att sätta igång- sen brukar det rulla på.

Var iväg till Jennifer för att käka middag från subway vilket uppskattades skarpt, men hann bara komma innanför dörren så ringer Angelica (som jag för övrigt varit väldigt orolig för) och säger att jag ska gå till ica hedlunda för att hon ville prata med mig. Då visar det sig att hon har tagit KÖRKORTEEEEEET! Inte konstigt hon har varit lite sneaky den senaste tiden! ;)

Näe, nu ska jag ta och plugga ett tag till sen hade jag tänkt se nya säsongen av top model som börjar klockan åtta. Längesen man såg det, så det kan bli spännande.


så, grattis igen stumpan!

whataya want from me

- Linnéa

det är samma sak här för mig som för frida, en massa plugg! jag ska strax börja med ett papper med instuderingsfrågor till ett prov. det blir plugg till denna låt
hörs

29mars

- Frida
Har egentligen ingenting vettigt att skriva idag, plugg plugg & plugg. Visst blev det förresten fint nu när annie har ändrat textstilen, storleken och rubriken? Nu är det bara en del kvar, sen är bloggen precis som vi vill ha den.....för ett tag iaf!
Vi är dessutom redan less på våran nya header, så den kommer också att bytas ut inom kort.

Nu ska jag kila, ha en bra måndag!

godnattt

- Linnéa

som ni kanske läste i fridas inlägg så har jag spenderat halva dagen med henne. det blev en väldigt slö dag med wii och prat. senare hämtade min älskling mig och vi har just sett klart dokumentären på svt om flickorna som blivit våldtagna i bjästa. det måste varit bland det värsta jag sett..
här är länken till dokumentären, för er som vill se. den är fruktansvärd..

http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22

nu blir det CSI Miami!



28mars

- Frida
Allt känns verkligen fel när man ställer fram klockan till sommartid. Det känns som att den här dagen har gått väldigt fort, somnade väldigt sent och väcktes av att linnéa ringde och väckte mig kring tolv tiden. Hasade mig upp ur sängen och drog på mig mjukis kläder och inväntade besök av henne! Dagen gick väldigt fort, hips som haps så var klockan redan 20.00. Antar att det är så när man har tusen saker att prata om!

Nu har jag precis varit ute och käkat en pizza bit från statoil greenzone, det var faktiskt bättre än vad jag hade vågat hoppas på!

Nu ska jag kolla in lite bloggar och sen hade jag faktiskt tänkt sova. TACK förresten till alla för fredagens bravader, det var awesomeeeee.

summer lovin'

- Frida
Jag brukar verkligen inte bli så himla slö dagen efter, som jag är idag. Kände definitivt inte heller att det blev för mycket av det goda igår!
Det har dessutom varit skönt att bara ha tagit det lugnt idag, men så fort jag kom till min pojke vände mitt humör. Jag fick världens överskottsenergi så jag hade nog kunnat springa hundra gånger runt huset. Vet inte riktigt vad som hände, men jag är verkligen inte personen som bara sitter inne en hel dag (utan sjukdom) så det kan ju bero på det.

Nu ska jag fortsätta se på "Uppdrag granskning" som jag påbörjade se innan jag åkte iväg, det är verkligen intressant. För att dra lite kort så är det en kille på 15 år som misstänkts för att ha våldtagit två tjejer i Ö-vik. En av tjejerna är 14 och den andra tjejen är 17. Det är verkligen rörande att se det, och jag kan inte ens försöka förstå vad tjejerna går igenom. Det gick inte att lägga upp länken så gå in på > www.svt.se > Uppdrag granskning > Sen är det första klippet på sidan. SEVÄRT

Medans jag skriver dunkar jag en massa sommarlåtar genom koss lurarna och tänker tillbaka på fina, mysiga, härliga, galna och helt fantastiska sommardagar som nätter! Vill verkligen ha sommar nuuuuuuuu.




det var på tiden!

- linnéa

kvällen igår slutade med stukad fot och blåslagna ben.. min vän frida hade blivit less i fötterna av allt dansande så hon plockade av sig sina klackar just innan vi skulle ut. planen var att jag skulle bära henne på min rygg till bilen, men allt gick så snabbt att jag inte hann med att hon hoppade ut på min rygg så vi föll framlänges. om det är någon som undrar så mår jag i stort sett bra, det är bara foten som värker lite. otur dock att det var samma fot som jag skadat 2 gånger tidigare..
ingen bra idé att bära någon på ryggen när man har klackar på sig!




kvällen i sig var mycket trevlig! det var bara slutet som fick mig att tappa humöret totalt!

nu blir det ben&jerry´s och CSI miami!

27mars

- Frida
Snacka om slö dag, idag. Har bara legat och slöat i sängen och har kollat reprisen från Let's Dance finalen. Vi har nu fått hem nya soffan till mami, och det är verkligen stor skillnad mot förut.

Ska se klart "The Narrows" nu och sen ska jag och mamma köpa hem lite skräpmat. Känns som att det får bli lite onyttigt såhär dagen efter!

Kvällens kommer spenderas med min älskling, får se vad vi ska hitta på. Jag känner dock endast för att se på någon ny film och mysa. Har inte så överdrivet mycket energi över till så mycket annat helt enkelt!


party!

- linnéa

nu är det fest som gäller som ni säkert läste i det tidigare inlägg som frida skrev! det börjar med förfest hos lillemor där redan 20 är. sen blir det utgång, club 5. det var ungefär 5 månader sen jag var ute på krogen så detta ser jag framemot!

nu måste jag och frida rusa!

26mars

- Frida
Oj, snacka om att tiden går fort på dagarna- fullt upp varje dag. Har inte haft tid att blogga någonting på två hela dagar i princip, inte särskilt likt mig kanske! Har spenderat två dagar hos min kärlek, underbart helt enkelt.

Nu har jag lite brådis, som alltid på fredagar ( ; ) ), ska hämta upp min goa linnéa på vägen sen är det en massa ärenden som ska fixas!

Ha en härlig fredagskväll folket!




VÅFFELDAGEN!!!

- Linnéa
Nu är jag och min älskling färdig med några timmars plugg, känns grymt skönt!
Som ni kanske ser på rubriken är det nu dags för våfflor!! det är våffeldagen för er som inte visste det!

torsdag 24 mars

- Linnéa

eftersom det blev alldeles för lite sömn i natt somnade jaq direkt efter tandläkaren, så det har blivit ungerfär 6 timmarssömn idag, jag verkligen älskar att kunna somna på dagen! nackeldelen blir väl att det kan bli problem att somna på kvällen. nu har jag och min älskling just ätit kvällsfika och nu blir det "prison break"


sacko fick även en riktig lång promenad innan jag slocknade!

till frida, om du inte sett "andra avenyn" så måste du göra det!


onsdag

- Frida
Har precis kommit hem från min going, var tänkt att han skulle komma hem till mig ikväll för en kväll med massa mys men sjukdom har kommit i vägen. Jag kunde inte låta bli att åka dit ändå, köpte med mig bananer, päron, kiwi, hälsofil och proviva dryck! Han blev så himla glad och fick mig att känna mig som världens bästa flickvän! :) tihi.

Nu ska jag iväg och handla på Maxi, behöver köpa hem rostat bröd och lite andra saker. Får se vad kvällen bjuds på, just nu är jag öppen för förslag. Just det, gossip girl & andra avenyn måste ses också!

Ha en fin kväll, själv får jag försöka klara mig utan min älskling just ikväll!

24mars

- Frida
Jag måste verkligen komma isäng vid tio tiden, det går så mycket bättre att ta sig upp på morgonen då. Dagen började med marknadsföring, en genomgång genom hela lektionen vilket på ett sätt är skönt så att man bara kan sitta och lyssna.

Nu har vi grafisk kommunikation, ska jobba med en annonsbild som ska redovisas nästa vecka. Man ska alltså berätta om struktur, granssnitt, design, budskap osv.

Efter skolan ska vi dela ut lite flyers utanför bla kvantum, till välgöenhetsgalan som ska hållas väldigt snart!

Som dom flesta kanske har förstått så älskar jag sandaler på sommaren, beställde mitt fjärde par igår. Ja, fjärde par-men det är det absolut skönaste att ha under sommaren, på stranden, när man strosar runt på stan eller grillfesten. Dom passar till alla tillfällen, och igår klickade jag hem ett par som sticker ut ur mängen, fick inspiration från Kenza, som har ett par likadana.

från have2have


antes födelsedag!

- Linnéa

trots att det var mycket som skulle hinnas med idag fick vi nästan allt gjort! vi hann just i tid med tårtan innan det var dags för middag. jag och min pojkväns familj åt på den thailändska restaurangen "amphigas". jag har alltid varit sugen på att testa thailändska mat efter allt min thailänska vän pratat om det! jag hade ingen aning om att vi ens hade en sådan restaurang i umeå. måste säga att det smakade riktigt bra! därefter blev det hembakad tårta som jag och min älskling lagat!





dock hann vi inte med skridskor men det får bli imorgon efter tandläkaren! man kan som sagt inte alltid hinna med allt!

nu blir det ett avsnitt av prison break!
hörs



23mars

- Frida
Hade verkligen ingen lång dag idag, men föreläsning på två timmar en tidig morgon är inte alltid den bästa starten på dagen. Jag slutade kring elva och hade då möte så nu vet jag hur och när jag ska göra allting för att hinna bli klar med skolarbetet innan skolan har nått sitt slut.

Efter skolan drog jag och Hanna ner på stan, satte oss på apberget för att äta subway macka och subway kakor- mumsigt och väldigt härligt i solen. Efter det gick vi vidare till megazone för att spela biljard, var många år sen jag körde det och jag är riktigt glad över att Hannie övertalade mig att vi skulle spela. Jennifer tittade även förbi, så vi gick till Åhléns cafét för att prata en massa och sen strosa runt inne i stan.

Det blev alltså en lång dag trots allt, jag och J tog en promenad mot hedlunda och jag tror att jag kom hem runt fyra.

Nu har jag precis duschat min katt, tro det eller ej. Javet, hon älskar vatten- MEN jag tror inte att det finns många katter som verkligen gillar att bli schampoonerade och duschade, men det gick väldigt bra och nu luktar hon genast väldigt gott!






en dag där mycket ska hinnas med

- Linnéa

ännu en morgon blev jag väckt av min älskling. de senaste dagarna har jag sovit lite väl många timmar, vilket resulterar till att jag blir super seg på morgonen. jag måste verkligen försöka hitta en bättre dygnsrytm. hur som helst så lyckades vi ta oss upp till skolan som tur är!

idag är den sån dag där mer än det egentligen går ska hinnas med. man får helt enkelt ta en sak i taget och göra så gott man kan!

men först och främst blir det skola.
vi hörs senare.



en kväll med frida.R.

- Linnéa

nu har jag just kommit hem från min vän frida.R där jag spenderat hela kvällen. vi har pratat och planerat en del saker för kommande tid! sen kom min älskling och hämtade mig och vi ska just se "spider man 3" som vi ännu inte sett klart.



hörs!




22 mars!

- linnéa

jag och min älskling släppte lös sacko så han själv fick springa runt i den djupa snön!
nu ska vi spela " the amazing labyrinth" sen ska jag iväg på möte.










22mars

- Frida
Det var verkligen jobbigt att ta sig upp ur sängen imorse, men när man har tagit det stora steget att ha tagit sig upp ur sin varma och sköna säng så går resten ganska bra. Drog mig verkligen så länge som det var möjligt!

Nu sitter jag på skolan och har haft första lektionen i Affärsjuridik, nytt ämne som kommer hålla i sig fram tills studenten. Någonting som är ett litet minus för måndagar är att vi har håltimme i tre timmar. För att göra så mycket av håltimmen så har jag tänkt sätta igång och börja plugga lite. Får se vad man får gjort den här tiden på morgonen/dagen!

Hade även mer än gärna tagit mig ut i det underbara vädret, det är skinande sol och det smälter bara mer och mer ute vilket är helt underbart. Något som gör mig lite deppig är att det sägs ska snöa till veckan också- vilket jag hoppas till gudarna att det inte kommer göra!!


strålande väder

- Linnéa

blev väckt av min älskling för en timme sen, så jag vaknade på ett strålande humör. nu är min älskling i skolan och så snart han är klar där ska vi ta ut sacko på en långpromenad i det fina vädret.
senare får jag se vad som dyker upp, måste iallafall formatera om min dator som fått virus..
det hade inte varit dåligt med skridskor men det får vänta tills imorgon då gänget ska ut för en åktur!


Frida, jag och Hanna i sthlm i somars

nu ska jag äta frukost. vi hörs!

21mars

- Frida
Vilket underbart vädet det har varit idag, vaknade upp kring tio och hade då bestämt att träna med lillemor. Jag kände mig väldigt krasslig när jag precis vaknat (förkylning på G), men efter ett tag så blev det bara bättre och bättre.

Jag bestämde mig för att gå en lång promenad istället för hårdträning på gymmet, det slutade med att jag hamnade hos farmor. Det blev en promenad med Butch från farmor och runt hela sjön vilket resulterade en promenad på drygt fyra kilometer- daniel mätte "längden" i km på fyrhjulingen;).

Det var riktigt uppfriskande med en lång promenad i det underbara vädret, solen sken så starkt att mitt ansikte känns överhettat just nu. Butch var också väldigt nöjd efter en lång promenad med hans små ben.

Blev kvar där tills sex tiden, spelade en massa kort och hade det bara allmänt skönt ute på landet. När jag kom hem så slängde jag i mig mat för att sen åka till bror min för att se blåsningen.
DET var alltså min dag väldigt bra beskrivet, hoppas att alla andra också har tagit del av det finfina vädret. Nu är det läggdags, tidig morgon imorn!

PUSS


promenad med sacko

- Linnéa


9 månader!

- Linnéa

tro det eller ej men det blev mer bak idag! jag och min älskling testade ännu ett annat recept på wienerbröd och här har ni resultatet!







mitt i allt bak kom vi på att det är den 21 idag, alltså vår 9 månadersdag!


detta firade vi med en massa wienerbröd. senare idag ska vi ta oss en promenad med sacko och åka skridskor!

vi hörs senare!


s.u.m.m.e.r

- Frida
Inspiration inför sommaren, allt från H&M


20mars

- Frida
Vilken lång och händelserik dag det har varit idag. Vaknade upp alldeles för utvilad runt tolvtiden och hade då tänkt mig iväg och träna. Träningen vara bara att skippa, satt i lugn och ro och fikade för att sedan hoppa in i duschen och sen kleta på lite smink.

Vid tvåtiden åkte jag iväg till älsk för att fira honom med släktingar, där bjöds det på massa skratt, supergod smörgåstårta som vi förövrigt åt till middag också och en massa annat gott. 

Vi hade som sagt tänkt gå ut och äta på allstars och dricka gott, men klockan blev mer än vi trodde och vi åt så pass sent att vi inte skulle orka en middag där. Det kommer fler helger som kanske inte är fullt lika planerade.
Under kvällen var det knappt att man kunde hålla ögonen öppna, men vi kikade lite på körslaget, lite på jakten på julia (eller vad det nu heter) men klockan 21 var det dags för millenium.

Imorgon däremot blir det träning med lill och sen blir det pluggning för hela slanten!



IKEA

- Linnéa

idag blev det att stiga upp klockan 7 för att sedan åka till IKEA där jag, min älskling, hans mamma och pappa spenderat mesta delen av dagen. min älskling hittade mycket nytt till rummet så snart blir det stora förändringar. vi kom hem just vid 7 och då blev det med detsamma möblering av rummet. nu sitter vi här hyfsat klara, iallafall för idag!

här kommer lite bilder från gårdagen!


en promenad med sacko




våra lyckade wienerbröd!




hörs!


godnatt

- Linnéa

kvällen har bestått av mycket bak kan jag lova! jag och min älskling har bakat wienerbröd för tredje gången och dom blev verkligen lyckade! trixet är att hålla alla ingredienser kalla för att lyckas så bra som möjligt. efter allt bakkalas blev det av till mig för att gå en promenad med sacko, junior var nämligen ute med grabbarna så vi passade på att ta ut vovven.
nu är vi hemma igen och ska strax sova. imorgon blir det nämligen av till IKEA, vi ska upp redan 7 så det är verkligen dags att sova!!!

natti.

In my head, I see you all over me.

- Frida
Absolut ingen ny hit, men har inte hittat den förens nu. Helt underbar låt, en ny favorit helt enkelt.



In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
You’ll be screaming out.
In my head, it’s going down.
In my head, it’s going down.
In my head. Yeah. In my head. Oh yeah.

försök till ny header!

- linnéa

tanken var att jag, min älskling och frida skulle iväg till uf-mässan men klockan blev så mycket så vi hann oss inte dit. istället fick jag skjuts till frida, här har vi försökt fota till vår nya bloggdesign som kommer upp snarast. det har gått lite sisådär, här har ni ett smakprov!


försökte låta bli att skratta men det slutade såhär..


katten ville vara med mitt i allt..

nu ska vi äta middag!
hörs senare

Ombyggnad på bloggen.

Om ni besöker bloggen de närmsta timmarna kan det se lite rörigt ut, men var inte oroliga det är  bara en uppdatering av designen!
- Annie

19mars

- Frida
Det behövdes verkligen en rejäl sovmorgon imorse, vaknade kring halv tolv tror jag att det närmare bestämt var. Nu ska jag kleta på lite smink och hoppa ur morgonrocken. Senare idag ska jag träffa Linnéa så ska skynda på här nu.

Var på UF-mässan igår och kollade in alla duktiga företagare, och eftersom att vi är ett tjänsteföretag så har vi knappt någonting där och göra. Men kika kan man ju göra ändå, även fast man själv inte ställer ut!


Jag smälter!

- Linnéa


Hamster on a piano!

- Linnéa




Har ni sett nått sötare?

Hörs senare ska iväg på möte!

18mars

- Frida
äääääh, nu orkar jag inte skriva om inlägget en gång till, har skrivit det tre gånger och sen har antingen datorn hängt sig annars har jag kommit åt någon liten knapp på denhär lilla datorn.

Uppdaterar därför m bilder:

Har spenderat dagen på universitetet, besökt två föreläsningar och insett att det är rätt intressant med universitetet ändå.

Invigde min nya fina kavaj med puffärm också!
Nu ska jag iväg och luncha, sen har jag klipptid om någon timme. PUSS

stora Dagen med ett stort D

- Frida
För min älskade, har varit där hela dagen och bara myst och promenerat i det härliga vädret. Senare på kvällen blev det marängtårta med grädde, blåbär och hallon. På söndag blir det fika med släkten hans, och då bjuds det på (jag lovar er) världens bästa smörgåstårta gjord av hans mami. Det är helt sjukt så god den är, kan knapp bärga mig!!

Jag var verkligen jättetrött idag, klev upp kvart i sju för att sedan fota på grubbeskolan. Men så fort jag kom till älsklingen så ändrades humöret. Det är en stor dag och det ska inte vara några trötta miner då inte!

Nu ska jag lägga mig, det blir en lång dag imorgon som börjar på universitetet, efter det blir det klippning och efter det är det UF-mässan men linnéa som gäller.



jag har verkligen världens bästa omkring mig, är så himla tacksam. v
ta hand om dom bästa ni har.

honestly if i told you

- linnéa

jag hade länge funderat på att prova västerbottens paj men av någon anledning har det inte blivit av förens nu! jag och min älskling var och handlade det och jag måste säga att det var bland det bästa jag ätit!
i samma veva passade vi på att baka wienerbröd fast denna gång med ett annat recept. nu hade jag tänkt se "andra avenyn" undertiden wienerbröden jäser. "andra avenyn" kommer det bli med mig själv eftersom min älskling somnat.



vi hörs senare!

justin bieber

- Frida
Avslutar kvällen med en skön låt som en lite pojke så bra kan sjunga.



Eftersom att originalet med video inte går att "bädda in" så får ni en bild på lillpojken här:


ser verkligen fram emot helgen..

- Frida
Visst finns det en ironi i den rubriken! Jag har nog inte insett hur mycket plugg jag har att göra, idag gjorde jag bort en artikel och en examanerande uppgift i socialpsykologi. Jag är även halvt klar med "personlighet och intelligens"-har sedan länge tillbaka skrivit klart personlighets delen men har intelligensen kvar och jag kommer verkligen ingen vart alls. Det är bara 2½ månad sen tar jag studenten, allt ska vara klart då.

Så, nu vet ni det. Förutom att fira min underbara älskade så ska jag sitta och tok-plugga. Får väl gluffsa i mig tårtbit efter tårtbit under tiden jag sitter och knappar på min dator.


16mars

- Frida
Efter skolan idag drog jag och Hanna upp till strömpilen och kikade. Det finns så sjukt mycket som man bara måste ha, men pengarna räcker inte alltid till allt man vill köpa här i världen. Har även börjat spara lite pengar varje månad, så att jag har pengar till kommande utlandsresa. Är så galet sugen på att dra iväg till t.ex Turkiet så pengar behöver sparas om man säger så. Sen ska ju Stockholm självklart besökas också, även då krävs pengarna.

Nästan direkt jag kom hem ringde Sofia och frågade om jag ville haka på och hämta Musse. Självklart följde jag med henne. Dock gillar han inte riktigt att åka bil, men tur att det inte var en alltför lång bilresa för honom.

Nu ska jag ta tag i PLUGG, sen ska jag iväg och fixa Linnéas hår.
Later

honestly

- linnéa


great feeling

- linnéa

tåkigt att det har börjat snö igen fast det är iofs toppen väder för skridskor! jag, bull, matte, eik, linda och min pojkvän ska nämligen efter middagen åka skridskor! jag gav det som förslag och efter middagen blir det av! det ska bli kul att se hur det slutar för mig, jag är nämligen inte så stadig på skridskor, tur att man iallafall har många att stödja sig på!

efter åket så ska jag yttligare försöka bli lite ljusare i håret. frida slängde för några veckor sen i lite slingor så nu är det dags igen. känner för lite förändrig + att sommaren är påväg så lite ljusare hår ska nog inte sitta fel.
nu ska jag snart ner på stan för att leta färg. vi hörs senare!


inte långt kvar nu!




Remember Me

- Frida
Nu är jag precis hemkommen från bion. Filmen var mer än vad jag förväntade mig i början och den var så fruktansvärt bra. Det var långt ifrån bland dom bästa filmerna jag har sett, men den var helt klart sevärd. I slutet satt jag och sandra och torkade tårarna som jag vet inte vad, slutet var alltså sorgligt.

Så, om ni funderar att gå på bio dom närmsta dagarna/veckorna bör ni faktiskt gå och se den. Sen att Robert Pattinsson var med utan att vara likblek som ett spöke gjorde filmen ännu bättre.


15mars

- Frida
Idag var första dagen i skolan efter lovet, och det blev en mjukstart- hade endast bild och klassråd. Mellan foto och klassrådet drog jag och Lillemor upp till strömpilen. Jag hittade mig en skinnjacka, lite "kortare" modell som dom allra flesta jackor ska se ut det här året. Sen hittade jag en supersnygg tight klänning/linne som var gräddvit med spets. SUPERsnygg, kan verkligen tänka mig den till ett par brunbrända ben och skinnjackan till. Eftersom att jag så länge har spanat efter en sån jacka så var det verkligen perfekt att den fanns där, det var dessutom sista storleken och sista jackan som hängde kvar så det var nog menat att jag skulle köpa just den. Efter jag slutade skolan drog jag ner på stan för att hänga med Benjamin&Hanna.

Nu ska jag gå iväg och möta min fina sandra, vi ska snacka ikapp lite och sen är det bio som gäller för våran del. Vi ska se romantik-filmen "Remember me" med, ingen annan än Robert Pattinsson. Det ska bli spännande att se den, har hört och läst mycket bra om den.


övik

- linnéa

i lördags åkte som sagt gänget till övik för att fira cicci som fyllde 20. på bussen dit skrevs en låt till födelsedagsbarnet som sedan spelades upp för henne. väl framme blev det mat och sedan av till cicci där hon firades. vi hade det super trevligt förutom att det inte blev någon sömn alls, detta för att jag var övertrött och inte kunde somna.
tack alla för en trevlig helg!

när jag kom hem på söndag blev det hem till linda för en dusch. därfter kom min älskling och hämtade mig. vi provade på hemmagjord sushi som var både lättlagat och gott! senare påbörjade vi se "new moon" som jag ännu inte sett, men vi såg inte mer än 10 minuter innan jag blev super trött så vi somnade.

nu är det ny veckan och jag och min älskling sitter här på hans skola för att plugga till ett prov.
nu är det snart lunch, då blir det mat! jag är vrålhungrig!
vi hörs senare!

-eclipse-

- Frida


13 mars

- Frida
Det blev inte många timmars sömn inatt, jag somnade kring fyra och jag tror att samuel somnade runt fem. Katterna har varit helt tokiga, speedade hela natten och det har resulterat i att Musse nu får bo hos några andra under tiden dom är i Hemavan. Det är tråkigt, men samtidigt vill vi inte riskera att någon av dom gör sig illa. Musse är en busig kattunge som vill busa medans Sonja tycker det blir lite väl mycket och säger ifrån.

När vi väl tog oss upp imorse gjorde vi iordning en rejäl lunch, och tog oss sen ut i det fina vädret. Jag har hunnit fota en del idag också, men när jag väl fotade så var solen i moln- så typiskt.

Nu ska jag kolla in senaste gossip girl och andra avenyn& ikväll blir det schlager- har inte rktigt hunnit med alla bidrag så därför känns det aktuellt att se finalen ikväll. 


12 mars

- Frida
Nu har Musse precis kommit hem hit, sonja fräser litegrann men så är det ju alltid när det kommer hit en ny varelse. Det lär nog inte dröja länge innan dom ligger och myser tillsammans.

Nu ska jag och daniel iväg och handla mat, vi får se om det blir subway eller om vi lagar ihop något gott. Senare kommer min älskling hit, vi ska mysa och kolla på let's dance- det är så spännande just nu eftersom att det är så få kvar.

Nä, nu har jag inte tid att sitta här. Hoppas att ni får en helt underbar fredag, för det ska vi ha.


strålande sol!

- Linnéa
nu förtiden går det knappt att sova länge eftersom man så lätt vaknar av solen, vilket jag tycker är underbart! vaknade idag med strålande sol!
det har varit en lugn dag och morgon eftersom jag och min älskling mått sådär, det värsta har som tur är gott över. gillar inte alls att vara sjuk! idag ska jag och min älskling laga mat, det blir tacos! senare blir det obbola för att min älskling ska spela match!
imorgon hoppas jag på en kanon dag, för då är det nämligen min vän cicci som ska firas! hon fyller 20 och hela gänget ska samlas för att åka till henne i övik!!
nu blire annat, vi hörs!

11 mars

- Frida
Efter en ganska lång dag på jobbet idag så har jag nu kommit hem efter att ha varit på bla dressman för att kika på nya jeans åt pappsen. Nu är det kladdkaka m after eight som stårt på schemat, den blir nog färdig precis till evelinas ankomst.

Imorgon är det jobb igen, och sen blir det lite ledighet iaf innan skolan sätter igång igen. :)
För att inte glömma att nämna det så är jag kattvakt åt daniels katt från och med fredag tills onsdag, ATT se framemot kan jag lova.


10 mars

Tänkte börja med att tacka folket för en helt underbar kväll igår. Hörde definitivt till en av de absolut bästa utgångarna. Jag kan säga att krogenkrogen&coverclub är ingenting i jämförelse med corona. Vilken clubb alltså!!

Idag är det tioende mars vilket betyder att det är mammas dag. Vi har fikat gott och träningen imorse är nu inte till någon nytta alls.

Skämt o sido, imorgon är det flera timmars jobb som gäller- emz åker däremot hem då också. Tråkigttråkigt, men nu ska jag inte sitta här längre. Vi kikar nämligen på fuskbyggarna!






haiti!

- linnéa


9 mars

- Linnéa

eftersom jag och min älskling är hundvakt så måste vi åka mellan mig och honom lite då och då för att mata, leka och gå på promenader med sacko. för tillfället kan vi inte göra så mycket mer för min älskling fick feber igår, så vi tar promenader, ser film och dricker en massa smoothie.











9 mars

- Frida
Godmorgon säger man väl denhär tiden? Vaknade av att jobbet ringde och ville att jag skulle jobba 13-19 och eftersom att vi verkligen har sett fram emot den här kvällen så var jag tvungen att säga att jag kunde jobba, men inte så länge. Så vi löste det så att jag endast jobbar till fyra, vilket blir kanonbra.

Nu sitter jag i lugn och ro och dricker grönt te och försöker värma upp min röst lite. Känns som att det är förkylning på G, vilket det har kännts som väldigt väldigt länge nu.

Näe, nu ska jag hoppa in i bilen- träning som gäller med hannie. Idag blir det simning+träning!



det är lite småroligt att sitta vid mammas dator måste jag påstå! hehe

8 mars

- Frida
ÅH vilket underbart väder det är ute idag. Tog en promenad ner till stan för att träffa upp angelica och kolla på lite pressenter. Det gick väl helt okej måste jag väl säga, för hennes del iaf.

På hemvägen träffade jag på Jocke, alltid lika roligt att träffa sina barndomskompisar som man träffar alltför sällan. Nu ska jag alldeles strax börja med maten sen blir det spa-kväll hos eve!




sweet dreams

- Frida
Nu har jag lov på riktigt, har jobbat och slitit hela helgen och det har gått superbra. Det är så skönt att trivas så pass bra med extrajobbet : )

Idag jobbade jag till fyra och efter det åkte jag raka vägen till min evelina. Fixade med biljetterna inför 100-dagars och pratade ikapp det vi missat i varandras liv. Kvalitetstid kallas det!

Har spenderat kvällen hos min älskling, det är verkligen skönt att kunna varva ner måste jag säga. Pratade med martina på msn ikväll och fick ett par gamla bilder, väljer nog att visa vissa men lämna vissa om man säger så. Verkligen roligt att se gamla bilder, synd bara att det inte fanns någon bild med mitt naturliga hår. Överväger för övrigt att bli ljus till sommaren, får prata med min frisör och höra vad hon säger om saken.

Nu ska jag snart ta och lägga mig, ska upp på stan imorgon med angie.




långt hår&slingor i blondt.
ibland funderar man ju varför man ens sätter igång med att färga håret brunt!

7 mars

- Linnéa

nu har det blivit ett tag sen jag bloggade igen, ledsen för det! nu hade jag iallafall tänkt ta mig tid och skriva lite om vad jag gjort de senaste dagarna.

jag har varit på promenad i det ljuvliga vädret med min älskling och sacko, köpt min balklänning, varit på fest med frida, bakat tillsammans med min älskling, besökt joels och hans super söta hundar, fixat praktikplats på hp´s mataffär, haft harry potter maraton, fixat massa med studenten, sett min älskling spela match, stickat en mössa och myst massor!

nu har jag och min älskling ganska just kommit hem från hans match där det blev vinst, och nu blir det hem till mig för att gå en promenad med sacko. jag och min älskling har nämligen fått i uppdrag att passa sacko i 2 dagar eftersom min bror ska till en kompis.


vi gjorde oss en mega fruktsallad till alla harry potter filmer som skulle ses!



joels urgulliga hundar!


min balklänning som jag köpt!

vi hörs senare!




5 mars

- Frida
Nu har jag äntligenfått sportlov, dock jobbar jag hela helgen men sen har jag en heel vecka ledigt så jag iaf får sova ut. Imorgon vankas partaj, får ta det rätt lugnt med tanke på att jag ska upp och jobba klockan elva dagen där på.

Vilket strålande, fantastiskt väder det är ute idag. Det är strålande sol och snön smälter och smälter. Jag ska söka och söka sommarjobb (förutom lindex) och blir det så att jag jobbar större delen av sommaren så kommer jag spara ihop pengar och den som har pengar just då får haka med på en utlandsresa. Kommer bli tokig om jag inte får sola och bada dom dagar det är strålande sol ute.

Nu hade jag tänkt vila lite innan jag börjar, natti.




en uttråkad frida just nu^

4 mars

- Frida
Det blev en kort och skön dag idag på skolan, det enda som stod på schemat var foto. Efter skolan blev det ner på stan med angie, köpte mig en bodybutter från bodyshop (jordgubb) och ett par jeansliknande leggins från gina tricot.

Efter någon timme på stan åkte vi till angelica och vilade en stund för att sen åka på Afro powerdance, skaka rumpa om man säger så! Lite speciell gruppträning men man måste väl alltid prova något nytt.

Nu ska jag dra mig vidare, lateeeeer


joels supersöta chihuahuor!

- Linnéa

här om dagen var jag och min älskling förbi joel som för några dagar sen fått en till chihuahua som är döpt till my. här kommer ljuvliga bilder på den!!


















nu ska jag och min sötnos iväg på ärenden. vi hörs senare!

ljuvlig dag!

- Linnéa

nu har jag äntligen fixat min studentmössa och balklänning, så nu kan jag känna mig hyfsat lugn! min älskling hjälpte förstås till med att välja ut min balklänning!
bilder på den kommer upp senare!

som ni kanske läste så spenderade jag hela dagen med frida igår, vi hade super trevligt! jag var akut efter att fixa min studentmössa så frida fick hjälpa mig med det.

nu är det bara biljetten till balen, studentskiva, studentklänningen, skor, smink och hår till balen som ska fixas.. men först och främst ska jag fixa mig en praktik plats innan något annat! troligast kommer jag vara på kapphal på ersboda!

föresten, klippet på filmen "precious" som jag la upp här om dagen, jag tänkte bara säga att jag sett den nu och att jag tycker att den är heltklart sevärd!

nu har jag lite saker som måste göras, så vi hörs ikväll. då blir det uppdatering med mycket bilder!
puss


student

- Frida
Student 2010,, känner taggen redan. Har börjat kolla på studentklänningar och det står mellan dessa:





Det lutar mot den första, det är verkligen en perfekt studentklänning för mig!
Inser att rosetter är någonting för mig;).

3 mars

- Frida
Igår spenderade jag hela dagen med linnéa, vi var runt och kollade på praktikplats åt henne och sen hade vi en myskväll. Vi bakade och vi använde ansiktsmask & det blev en massa prat.

Nu sitter jag och funderar om man ska gå på balen eller inte. Kollar runt på klänningar och jag har bestämt mig för en kort klänning med ett par supersnygga skor till.

Här har vi ett exempel på hur den på ett ungefär ska se ut (bakifrån.)

 

Nu är det Psykologi B som gäller, sen är det jobbjobb & Jobb!




1 mars

- Frida
Wiho, idag fick vi våra student mössor! Taggen börjar komma och jag är helt övertygad om att det kommer gå riktigt fort tills dagen med ett stort D är inne

Nu ska jag iväg på Willys för att handla lite,bror ska väl storhandla och jag kanske hittar några godsaker. Efter det är det träning som står på schemat med lill.





Frida    Business för er som inte ser så tydligt på bilden. :)


RSS 2.0