Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

- Frida
Eftersom att jag och Linnéa låg uppe ett bra tag inatt så blev det inte alltför många timmars sömn. Senare under dagen drog jag och evelina ner på stan, mest för att bara kika vad det fanns för spännande. Det blev  inget inköp, utan vi var mest ute efter att kika på lite sakeer.

Nu ikväll har vi äntligen fått upp Linnéas hylla hemma hos henne, så nu är lägengeten helt färdig och det har blivit superfint. Det har varit så roligt att hjälpa henne att inreda&handlat hem allting. Som tack för hjälpen skulle man väl kunna säga så fick jag skorna här nedan. Dom kommer bli helt perfekta till sommaren, riktigt tuffa är dom!
Thank u honey!



klicka för större bild.

31 januari!

- Linnéa

jag hade kul i lördags så länge det varade.. jag hann precis med den super goda maten innan jag fick migrän& massa näsblod..
förfesten var även trevlig, även om den endast hann vara en timme innan vi skulle iväg!

igår hann jag både träffa mitt hjärta och frida! jag och min älskling gjorde ärenden, vi fixade det sista till lägenheten! nu är det bara hyllan som ska upp, jag ska få låna en borr av fridas pappa!
kvällen avslutades med oth och maaaassor av prat, faktiskt hela natten igenom om jag ska vara exakt!

idag har det varit skola till halv 2, sen traskade jag och malin på stan till fyra för att söka ett plagg som jag letat efter ett alldeles för bra tag.. tillsist lyckades vi hitta de jag sökte, som tur var!
nu inväntar jag att mitt hjärta ska komma, sen blir det genast ner på stan för att möta upp min syster!











en kväll värd att minnas.

- Frida
Åh vilken rolig kväll det var igår, det var superbra mat, härligt folk, bra stämning men tyvärr dålig musik. Jag tror att musiken var det enda minuset på hela kvällen, annars var det grymt roligt. Det var så himla planerat och alla var på strålande humör.

Jag har lagt upp i princip alla mina bilder på facebook, men jag kan även lägga upp bilder här för er som inte har tillgång till mina bilder där.















-

30 januari, bilder!

- Linnéa

lite bilder från Ericas 20år fest!


goda fördrinkar som det bjöds på!


Supergod tårta!


söta Erica, nu 20 år!




Anna&jag!


fina presenter Erica fick!



29 januari!

- Linnéa

ericas födelsedagsfest var super trevlig! ett gäng brudar som åt, dansade& drack gott!
bilder kommer upp senare!!


nu har jag just städat och gjort alla ärenden klara! nu måste jag snabbt göra mig klar innan anna, mattias och evelina dyker upp! för ikväll är det ordentligt med party som gäller!

ni alla får ha en kanon kväll!


leeeeeet's P A R T Y!

- Frida
Vaknade upp tidigt imorse, och det är väl typiskt när man ska vara utvilad och sova mycket. Men nu har jag slagit på musiken och både jag och mor min skuttar omkring i lägenheten. Hon söker efter ett USB och jag packar ner allt som jag ska ha till ikväll.

Ikväll blir det party, och då menar  jag PARTY. Ikväll kör vi all in, inte sant? Snart kommer Emmy hit, då blir det vidare till systemet och andra spännande butiker.

Hoppas ni får en kanonkväll för det ska jag!


28 januari, grattis erica!

- Linnéa

så skönt, skola endast från 9-12 på fredagar! lunch blev med naima&malin, sen möte och nu stan! min fina vän Erica fyller nämligen 20 idag så födelsedagspresent måste handlas! ikväll blir det firande av henne!



vi hörs senare!





summer/winter

- Frida




grattis amanda!

- Frida
Skönt att inte sova alltför länge idag, kom mig isäng väldigt sent igår konstigt nog. Det är så himla lätt att fastna vid datorn och inte ta sig därifrån. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, för om någon timme ska jag möta upp Sofia på stan. Så jag hinner tyvärr inte skriva mer än så! Förutom ett stort GRATTIS till amanda som fyller tjugo år idag!!


grattis virrre!

- Frida
Vilket springande det har varit för mig och linnéa dom närmsta dagarna. Men resultat har det blivit i lägenheten hennes, det är så roligt att verkligen se resultat! Något som dock fått lida av detta är kosten&hälsan, det är ett under att jag ens lägger ut det här i bloggen men såhär tragiskt har det sett ut de tre senaste dagarna:

11-01-27  MCDONALDS ERSBODA    -45,00

11-01-26  MCDONALDS UMEA C    -45,00

11-01-25  MAX UMEA CITY    -69,00

Nu säger jag bara TRÄNING, jag blir helt tokig att det inte blivit träning på ca 2 veckor nu. Den första februari köper jag 3-månaderskort på Tenton. Med eller utan sällskap, här ska tränas!!

Viktor fyller även tjugo år idag (27e), så extra grattis till honom!!


min dag!

- Linnéa

skola, jobbintervju, shopping på stan, handlat inredning till lägenheten, pluggat, inrett lägenheten, sist men inte minst.. ätit! ja detta har min dag bestått av!
jag och frida har verkligen rusat omkring som tokar de 2 senaste dagar, så får det lov att bli om man vill få i ordning hemma!
(bilder kommer på mitt hem, promise!)

NU, varva ner med te och vindruvor! kram och godnatt till er alla!


hann även hämta ut min beställning från hm! är så nöjd med allt!

tatuering, jag är så nöjd!!

- Linnéa

kanske inte den bästa bilden, men denna får duga tills vidare!


så stolt, så stolt.

- Frida
Hallå! Nu har ni äntligen fått veta vad hemlisen var, Linnéa har nu tatuerat sig!!! Jag är så stolt över henne, med den rädslan för nålar och stick som hon har och klarade det galant utan något som helst problem. Det var inte en minut då jag tvekade på henne, jag visste bara att hon skulle fixa det. När viljan är som starkast, så fixar det sig alltid. Nu finns det inte mycket som hon inte kommer våga, nu är alla dörrarna öppna.

Nu ska jag slå på OTH och gossip girl. Var egentligen tänkt att jag skulle till s ikväll, men med så många smittor som går nu vill jag ej riskera att smitta (om jag själv bär på det). Speciellt inte när det är begravning på fredag!

Hoppas ni får en fortsatt härlig Onsdag,'


krya på dig mami!
<3


ääääntligen tog jag modet, jag har gjort en tatuering och jag är sååå nöjd!

- Linnéa

jag har tyvärr inte hunnit blogga ordentligt de senaste dagarna, det har funnit så mycket att hinna med! igår blev det en helgdags shopping med frida& krille! vi köpte massor av nytt till min lägenhet!! hela kvällen gick åt att inreda lägenheten, och nu är den så gott som klar! imorgon ska vi bara fixa det sista så vi har det gjort!
lägger upp bilder på min lägenhet när allt är fixat!

idag blev det skola till tre sen åkte jag genast till tatueringsstudion, yes ni läste rätt! jag, linnea mattfolk har tatuerat mig!!! och jag kan säga er att jag oroade mig alldels i onödan, det enda som gjorde ont var när killen rengjorde tatueringen efteråt..
jag är så nöjd att jag redan börjar planera min andra!!! jag kan knappt tro att det är sant!!!

efter stan blev det shopping med frida på stan, lyckades hitta ett& annat! byxor,väska,leggings,plånbok,strumpor, tatueringssalva och smått&gott till lägenheten!


bild på själva tatueringen kommer upp imorgon!!

idag är Dagen med stort D.

- Frida
Igår var en himla intensiv dag, jag, linnéa och krille åkte runt på flera affärer. Vi skulle hitta inredningsprylar till linnéas lägenhet och en massa annat skoj. Efter att vi handlat allt proppade vi hissen full och åkte upp med allting, sen började vi fixa och dona. Hängde upp gardiner, satt upp en tavla, fixade med byrån till toaletten, duschdrapperi och så vidare.

Nu ska jag slänga mig i duschen, sen ska jag renbädda sängen & stryka gardiner. Hittade ett par igår på expo, så det är väl dags att byta ut mina fina röda!

Hoppas ni får en bra dag!

today

- Frida
Nu sticker jag ner på stan i väntans tider, ska kika på en parfym på bodyshop. Det var någon ny limited edition, förhoppningsvis får jag med mig linnis också!:)



25 januari, mycket att göra

- Linnéa

hallå där!

idag var det skolan till 12 som gällde, sen blev det lunch med malin! morgondagens läxa är att sammanfatta en dokumtär som hör till projektarbetet! det får dock bli efter jag och frida gjort alla dagens ärenden!
nu ska jag bara röja upp här hemma lite snabbt sen ger jag mig ut igen!

vi får helt enkelt höras senare!

25 januari

- Frida
Det var skönt med en liten sovmorgon idag, det behövdes kan man väl säga. Idag skiner solen extra starkt, och min katt gillar det. Hon ligger för tillfället och solar.

Idag ska jag och linnéa runt på alla möjliga butiker för att fixa det ena och det andra till hennes lägenhet. Tur att vi redan skrivit en lista på allt som ska handlas, och från vilka butiker. Då slipper man glömma bort hälften av sakerna som ska handlas!

Ni får ha en toppendag, det är ju LÖNING!!

kärlek till er.

- Frida
Åh så underbart att komma hem och det är doftar sköljmedel med sommardoft. Ligger nu i sängen och har precis kommit hem från e. Nu har jag huvudet/sängen mot fönstret vilket känns goodie. Då kan jag vakna upp och sen avgöra utifrån vädret om det är värt att sova en timme extra eller inte.. (iaf sommartid)

Det blev en sväng förbi suntun iaf, jag och eve låg och trängdes i ett och samma solarium/hytt eller vad det nu kallas. Men inte gick det någon nöd på oss, vi tjänade ju pengar på det sättet. Det blev endast 16 minuter och nog räckte det, speciellt för mig som aldrig solar solarium.

Ligger och lyssnar på sommarlåtar och jag känner bara fan vad jag älskar livet. Det kan gå upp och ner med humöret, men idag är en sån dag som alla dagar borde vara. Fan vad jag älskar er alla som förgyller min vardag!!!

Kämpade med att få en bild på mig, men det är så mörkt i rummet att jag fick ta hjälp av mobil-lampan, så här får ni en söt liten pose från en sliten fridiz.


puss&godnatt



träning? knappast.

- Frida
Inte trodde jag att jag skulle kunna skippa träningen, och städa hela lägenheten istället. Det har varit som ett jäkla träningspass vill jag meddela er, det slutade med att jag fick gå runt i shorts och bikini. Det har slitits med dammsugare och skurmoppen hit och dit. Men fint blir det, nu väntar jag bara på att golven ska torka så jag kan fixa det sista. Funderar på att göra om i mitt rum också, iofs bara byta håll på sängen. Men förändring gillar vi!

Evelina skulle ta en powernap, sen är det iväg till Suntun för att få lite färg på sig.
Och ännu en gång, mina grannar har nog väldigt höga tankar om mig. Måste ha sett förjävla roligt ut!


bokat&klart.

- Frida
DÅ var det bokat, det blir RIHANNA i globen. Är redan nu så fruktansvärt taggad, men det är långt kvar (som tur är, då hinner man spara pengaar).

Idag har jag tänkt städa, sola och träna. Känner mig vit som snö, så solarium behövs då verkligen. Hoppas ni får en bra dag!!!


uppskattning är viktigt.

- Frida


23, tack alla för igår!

-Linnéa

igår var det utgång som gällde, och det var mycket trevligt!! förfest hos jessi och sen vidare till corona! där blev det dans till stängning!! väldigt mycket folk dessutom, super kul! dock kom jag inte i säng förens 5.. så riktigt utvilad kan jag inte säga att jag är, men det är bara att se till att komma i säng i tid ikväll!
tack alla för igår!!

du är som ingen annan, du förstår oavsett och vart du än är finns du här

love you friend
jessica reina

nu ska jag traska över till mamma, det sista ska göras innan hon kan flyttta till haga!



vi hörs senare!


23 januari

- Frida
Vilken härlig morgon att vakna upp till, man har verkligen blivit bortskämd med sol på senaste. Igår såg jag och s film, vi såg "Devil" som hans bror tipsat om. Det är en skräckis, och den var faktiskt bra. Jag brukar aldrig tycka att skräckisar ens har någon vidare handling, det ska bara vara spännande, höga ljud, blod osvcosv. Men den här filmen var faktiskt helt ok måste jag säga, bra handling för att vara skräckis.

Idag ska jag träffa Hanna, får se vad vi hittar på. Någonting blir det iaf, hade också velat träna men det är ju ingen som är taggad på det dessvärre.


en himla massa springande hit&dit.

- Frida
Det blev inte riktigt som planerat idag, men jag klev upp kvart över nio. Det var skönt, och det behövdes absolut inte längre sovmorgon än så kände jag. Jag hade tänkt spela badminton med grabbarna, men hade ingen att spela mot förens i sista sekund och då hade jag redan hunnit planera annat. Jag och mamma hade en riktig "mor&dotter"dag och promenerade in till stan för att göra lite ärenden. Köpte lite nödvändigt som, en flytande eyeliner, dagcreme, ler/scrub mask till ansiktet, lypsyl(!!) och scrubpads. Inte så intressant för er att läsa men tänkte dela med mig lite mer av vad som egentligen handlas.

Efter stan så åkte jag till intersport,stadium&h&m på ersboda med evelina och hennes mor. Vi skulle hitta träningskläder till evelina så vi kommer igång med träningen på riktigt nu. Hittade ett nytt "pannband" där också, ett rött blev det.

Nu sitter eve och lockar håret, för henne blir det fest ikväll och för mig blir det hemmamys. Jag måste verkligen tagga till inför nästa helg, så att jag är supertaggad då!

Nu har ni fått lite väl mycket info, men det var allt jag hade komma med. Så ni får nöja er med det, så hörs vi kanske imorgon!
PUSS&KRAAM


22 januari, underbara sol!

- Linnéa

10 somnade jag och det var tur det, för 9 ringde klockan och då var man utvilad! innan jobbet måste jag hinna med ett och annat, för efter jobbet blir det som sagt raka vägen till jessi, vi ska nämligen till corona ikväll!
nu ska jag äta frukost, sen kommer mitt hjärta på besök<3


blir sthlm återigen denna sommar, med fina frida!


ni alla får ha en kanon dag!



badminton

- Frida
Tjolahopp! Vilken härlig fredagskväll det har varit, fredagsmyys på hög nivå. Som jag gillar det mest! Speciellt nu när man måste samla krafterna till nästa helg när det slås till stort- Amanda&Virre fyller 20, kan inte bli annat än KALAS.

Nu ska jag alldeles strax sova, imorgon ska jag upp tidigt och spöa grabbarna i badminton!
Nåja, vi ser väl me det sistnämnda!;)

Hoppas ni haft en bra fredag!


21 januari, goddnatt&kväll!

- Linnéa

jag tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag slockar! orden är slut i kroppen! idag blev det först skola till 12 sedan dess har dagen fortsatt med städning och tvättning tills nu! jag har städat hela min lägenhet, hjälp mamma som flyttar vilken dag som helst, tvättat, umgåtts med bror&sacko och träffat frida! nu var planen egentligen att plugga men jag är för slut, så istället ska jag nu sova! imorgon innan jobbet får det bli plugg istället.

efter jobbet blir det raka vägen till jessi! för mig, jessi och rabin blir det utgång! er har jag saknat i massor<3 så för att hinna med allt får det bli att slänga i sig någon middag på vägen till henne!

nu exploderar mitt huvud.. godnatt!




tekniken vill inte åt samma håll som mig.

- Frida
Jag förstår inte vad det är med tekniken och mig de senaste dagarna. Det har inte gått som jag vill helt enkelt. ÄR det bara jag som inte kan lägga in youtubeklipp här i bloggen förresten? Sen ser jag att min fina planering över sommaren 2011 har försvunnit. Så jag får helt enkelt återkomma med den listan.

Ligger nu i sängen med täcket och kikar lite på TV- just nu går TV-shop, inte mer spännande än så. Ska snart hoppa in i duschen sen klockan 12 blir det lunch med Slava. Efter det ska jag vidare till linnéa!


en liten viktig detalj är ju att jag sitter och tuggar på ett äpple. inte vilket äpple som helst, utan det är granny smith- MUMS.

20 januari, godkväll!

- Linnéa

idag har det blivit skola, middag med älskling, promenad med sacko& jr och sist med inte minst, fixat min dator! från ingenstans craschade min dator pga ett virus, så jag fick rusa över till min bror som fick lösa det! det tog dock ett tag, men det var det verkligen värt! jag kunde knappt sätta igång datorn innan den hunnit stänga av sig igen..
så har jag just kommit hem, tänkte nu ta mig en kopp te innan jag måste hoppa i säng!

imorgon är det skola till 12 som gäller, sen kommer frida över för en stund, vi ska äntligen ta tid och beställa lite saker! på kvällen är det plugg som gäller, har massvis med läxor som ska in på måndag! lördag blir det jobb fram till 7 sen blir det utgång med älskade jessi!!


hemska feber, krya på dig hjärtat!<3

vi får höras mer imorgon!





S&M

- Frida
Ikväll har jag övningskört 2½ timme, det blev landsväg och även stadskörning. Tummen upp för det!

Här kommer en skön låt med Rihanna från 2010!
Tydligen funkar det inte att lägga in klipp, låten heter iaf S&M med Rihanna som sagt;)

tvåtusenelva

- Frida
Här slänger jag upp två listor, dock är dom inte färdiga- så det kommer fler listor senare. Behöver få lite mer inspiration och idéer också.




Självklart menar jag år 2011 på första bilden, och inte år 2010.

20 januari

- Frida
Solen fortsätter skina, vilket gör mig på grymt bra humör. Jag och emzan planerar oftast tid och dag när vi ska prata över telefon, så att man verkligen får tag i varandra. Så imorse när jag låg och sov så ringde hem telefonen. Jag sov så skönt så jag tänkte bara "äeh, det är väl någon j*vla telefonförsäljare".. Innan det slog mig att emmy skulle ringa, kastade mig upp ur sängen och slängde mig på telefonen som låg inne i vardagsrummet. Det var ett väldigt effektivt sätt att vakna på, och det måste ha sett hemskt roligt ut för den delen också.

Nåja, jag ska snart göra mig iordning och åka till evelina nu snart. Hon ska låna en klänning av mig, sen ska vi ut på en långprommis med miagumman. Håller på att skriva en liten planering inför 2011, som kommer upp här snart. Det gick dock bara att skriva några punkter, så det kommer en fortsättning på det senare också.

Nu ska jag fortsätta planera saker och ting med emmy över msn.... Men ni får ha en bra dag!
PUSS


20 januari, tagga onsdag!

- Linnéa

igår efter skolan träffade jag upp frida, jag drack minst 4 koppar te i hopp om att lindra min hals lite. men det var inte till hjälp.. vi kikade även på olika internetsidor där vi hade tänkt beställa lite smått&gott! dock hann vi inte beställa eftersom vi båda skulle till boysen! dock blev det bara middag för min del, sen sängen kl 10. mitt hjärta har nämligen feber och då ska inte mycket annat göras än vila&sköta om sig! utvilad kände man sig iallafall när man steg upp för skola!

nu börjar just sista lektionen, det är religion som gäller! sen ska jag hem en snabbis för att mata milo! därefter ska jag möta upp frida.r för disskution om en trevlig sak som händer nästa onsdag!!

nu börjar lektionen! vi får höras mer senare!


Kan Dee '

- Frida





give me!

Got me like I knew it

- Frida
Det är ganska underligt hur en förkylning kan komma och gå den här tiden på året. Imorse när jag vaknade kändes det verkligen som att febern inte var långt borta. Men så fort jag hade tagit mig en dusch så blev jag som ny igen. Tur är väl det iofs.

Idag bokades en väldigt rolig sak för Linnéa, vad det är kan jag dessvärre inte säga. Det får hon berätta själv! Hon kom hit runt 3-tiden och vi har kikat runt lite på olika interletbutiker och bara snackat. Runt 6-tiden åkte jag vidare till älski, har bara tagit det lugnt och kikat på TV. En tupplur har jag också hunnit med (as usual). Fick tyvärr inte se klart "uppdrag granskning" då hans favvoprogram gick samma tid. Så ska nu ta och se det, det är ett väldigt bra avsnitt som visades ikväll så gå in ni också och se det!!


19 januari

- Frida
Solen skiner idag, och jag kan tänka mig att det är lite kyligt ute. Har inte tagit mig ut ännu, får se om jag tar mig till gymmet. Jag håller dock på att få en förkylning, så jag är inte så säker på att det är någon bra idé.

Har nu suttit i telefonkö till swedbank i ett himla tag, och inte har jag fått någon vidare hjälp förens nu. Först satt jag i ett samtal, och hon kunde inte hjälpa mig med något alls. Sen blev jag kopplad och hon förstod på en gång vad jag skulle göra, "trycka en 2a" var svaret.

Nu ska jag fika och sen ska jag träffa Linnéa lite senare!


18 januari, byrå!

- Linnéa
skolan idag har bara gått fint, och jag trivs som bara den! imorgon blir det sovmorgon till 10, så jag ska se till att somna i tid så jag får mycket sömn.. inatt av någon anledning vaknade jag minst 5 gånger, så det blev ingen direkt djup sömn..
och, äntligen slipper jag ha mina kläder liggandes på min säng! jag, min älskling och min bror flyttade äntligen över min byrå från mamma till mig idag!
nu blir det glass sen sängen! ska försöka lindra min hals lite.. har fått irriterande ont i halsen..
god natt& sov gott!

18 januari

- Frida
Är verkligen inte på blogghumör idag känner jag, så jag tänkte bara skriva vad jag gjort för spännande idag. Har spenderat dagen med sara, vi gick runt på stan och sen när vi kom hem blev det en film. Såg "the last song" och bölade lika mycket denna gång. Sara hade inte sett den, så det var självklart att vi skulle se den då.

Ikväll får vi se vad som händer, har faktiskt inte bestämt någonting och är väldigt trött. Så det blir nog lugnt för min del!

PUSS&KRAM


18 januari, godmorgon!

- Linnéa

sju ringde klockan och då var det bara att stiga upp! jag tog mig en dusch, slängde ihop frukost och gjorde mig i ordning på under en timme! så nu sitter jag här färdig och det är en timme till skolan börjar, så jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg!

både mitt hjärta och kaninen sover för fullt! jag sitter här med en kopp hett te och lyssnar till låten "stay" med hurts!

strax ska jag bege mig till skolan men först ska jag göra i ordning frukost till älskling&milo!


trevligt med bio igår, den var så bra!


skridskor&körning

- Frida
Det var som sagt tänkt att vi skulle åka skridskor ikväll, och så blev det väl halvt.. Jag har inte tagit fram mina skridskor sen förra året, och hade helt glömt bort hur kasst slipade dom var. Så jag fick springa runt med skorna istället och spela bandy. Det var riktigt roligt, och det är så bra att man verkligen tar vara på vintern också.

Efter det for jag och pappsen ut och körde, det känns så himla naturligt att köra bil så det är verkligen på tiden att ta tag i teorin.

Nu ska jag strax lägga mig i sängen!


17 januari

- Frida
Jag har så många bilder att uppdatera er med, men det finns aldrig tid till det när jag väl sätter mig här för att skriva. Jag har nu länge gått och grubblat över externa hårdisken och det är verkligen dags att ta tag i det nu. Jag måste bara hitta ett ställe där dom är pålitliga. Skulle vara en stor miss att lämna in den, och sen få tillbaka den utan någon bild alls. Vill vara säker på att stället kommer fixa det...

Har inte hunnit se första avsnittet för den här säsongen av solsidan ännu. Det måste jag också göra, finns det något mer klockrent humorprogram än det? Tror fan inte det.

Ikväll blir det skridskor, så ska leta upp mina skridskor nu. Ha en bra kväll!









bildet tagna från daniels mobilkamera.
SOMMAR!

17 januari, bio med bror!

- Linnéa

oavsett om ögat inte mådde så bra i lördags heller kände jag inte för att sitta inne endast pga det! så istället blev det förfest med ett ordentligt gäng brudar, sen drog vi vidare till scharinska! det var första gången jag besökte det stället, nytt och trevligt!


tack alla för en trevlig kväll!


idag har jag iallafall varit med frida, vi såg en riktigt skum film.. förstod mig inte alls på den.. nu ska jag iallfall strax möta upp min bror, vi ska på bio och självklart ska vi se "harry potter& dödsrelikerna"!

sist men inte minst, som ni kanske läste så har jag lyckats bryta av min hemmanyckel.. det är dock tur att det nu är löst, fixade en ny nyckel idag!

allting gott, slutet gott

- Frida
Har haft en helt underbar utekväll med dom bästa, tänka sig vilken tur man har att ha fått dom vänner man har. LOVE U GUYS!

Imorgon blir det sovmorgon utan dess like, sen blir det hem till farmor för att skotta taken- sånt måste ju också göras. Hoppas att alla har haft en kanonkväll : )



PUSSS!

låt

- linnea


peach melba och gó middag

- Frida
Har precis avnjutit en goood middag med daniel och andreas, och nu sitter vi och lyssnar på musik. Ikväll blir det utgång med angelica&gänget, och som jag har saknat dom!

Vi hörs senare, ha en bra kväll!


14 januari, dumma öga..

- Linnéa

igår blev det först skola, sen mötte jag upp krille på stan för ärenden. därefter kom frida över till mig, vi röjde ordentligt i min lägenhet! vi ska nämligen ta någon dag då vi tillsammans ska inhandla en massa till min lägenhet, det är verkligen på tiden att piffa till här hemma! kvällen avslutades med mannagrynsgröt,donkey kong och prat hela natten lång!

klockan ringde dock 7 morgonen efter, jag steg upp för att göra mig i ordning för skolan, men när jag passerade spegeln såg jag att hela mitt öga svällt upp.. så det blev bara att sjukanmäla mig.. det ser förj'vligt ut + att det gör svinont.. jag måste se till att få en läkartid snarast så jag kan få någon salva utskriven..



älskar min nya profilbild på facebook, tuff visst?
tanken var att jag skulle göra något roligt framför kameran och då mitt i allt slänger sig daniel framför kameran! jag tror inte han hängde med att jag stod upp och ner på händer! så just då jag skulle ner på fötter igen dyker han upp framför mig, och precis då hinner frida knäppa med kameran! så nu har man en ny rolig profilbild!


nu har jag just ätit middag och nu blir det te&smallville!

lite bilder från en fest för någon helg sedan!

- Linnéa

det kommer fler bilder!














dålig förlorare? hell yea.

- Frida
Det är nog väldigt svårt att möta mig i spel, med tanke på min envishet. Det finns nog inte så många som är en sån dålig förlorare i spel som jag är, eller egentligen har det bara med att göra att jag är så fruktansvärt envis. Jag vägrar ge mig, och kör på tills jag klarat det jag ska.

Har iaf dragit mig ifrån DK nu ett tag, och ska nu iväg på gymmet. Snart går det ut, så då får vi se om jag skaffar på exempelvis Tenton istället. Hade då tänkt köra på ett 3-månaders kort eftersom att jag i vanliga fall springer mycket under sommaren. Nu ska jag packa ner alla träningskläder, så hörs vi senare!



Den här bruden har jag spenderat dagen med på stan idag!

13 januari, skola!

- Linnéa

de senaste dagarna har varit händelserika! jag har både hunnit träffa min bror och syster, handlat, lagat mat (ska börja göra matlådor så jag kan ta med mig till skolan), tagit sacko till djuraffären för kloklipp, sett filmen "the town", åkt skrana, börjat skolan, röjt i lägenheten, tagit milo(kaninunge) hem till mig tillfälligt och jobbat!

jag kanske inte ens nämt det i bloggen, men jag har iallafall kommit in på folkhögskolan! så nu kommer jag studera heltid här i ett år! mattelektionen har just slutat så jag och malin(tidigare klasskamrat) ska just traska in till stan för lunch!
mitt schema är från 9-3 alla dagar utom fredag då vi endast går till 12!

efter skolan blir det ärenden på stan sen måste jag hem för att städa och plugga!

vi får höras senare!

solterapi, någon?

- Frida
Har egentligen ingen tid till att sitta och blogga just nu, men jag får köra ett kort inlägg. Varje morgon när man vaknar upp numera så snöar det, eller så är det riktigt mulet ute. Jag är verkligen en person som behöver SOLEN, så jag får väl överväga att åka på solterapi. Är det någon som är med mig?!!

Nu sticker jag iväg till angelica, var som vanligt en evighet sen så jag har saknat henne så!!
Ha en bra dag! v


såhär ser jag ut idag!

intensiva dagar.

- Frida
Det har minst sagt varit intensiva dagar i veckan, och framförallt i helgen. Det har hunnits med en hel del och det är precis så det ska vara. I lördags var evelinas fest vilket var väldigt trevligt, det blev middag med några brudar innan och sen drog kalaset igång. Mycket folk vare och det slutade med en förstörd dator. Bortsett från det sistnämnda så gick det väldigt bra.

I måndags var jag och Hanna på SPA, det var så grymt härligt. Jag tror att vi båda verkligen behövde slappna av på riktigt och bara få vara. Vi gick mellan solrummet- bubblepoolen- bassängen och bastun. Helt underbart var det!
Idag har jag varit och simmat med evelina, vi körde en hel del jobbiga övningar i vattnet så det lär kännas imorgon om man säger så. Nu ikväll har jag och ett gäng varit och åkt skrana i rödbeget, sen avslutades kvällen med "the town"- som jag redan sett men såg utan problem en gång till.

Det tog ett tag att skriva det här inlägget, började nämligen blöda näsblod nu mitt i allt. Så otroligt obehagligt det är, usch och fy!


8 januari!

- Linnéa

nu har jag packat klart allt jag ska ha med mig till frida! och som vanligt har jag säkert glömt packa något.. skulle det vara så får jag bara hoppas på att frida har det jag glömt!
igår sent kom mitt hjärta över till mig, vi lagade seeen middag ihop sen slockade vi. runt åtta ringde klockan och då var det bara för min älskling att bege sig hem, han har nämligen match idag och jag håller tummarna för det bästa!



jag ser verkligen framemot evelinas fest idag, även om jag jobbar.. jag hinner som sagt vara med på middagen och stanna till ca 12, sen blir det bara att bege sig in till stan för att jobba till halv 4..


whos that chic?

- Frida
Försök att inte läsa texten som står skriven i klippet, men det här var bästa kvalitén jag kunde hitta.



NUU blir det BUMS isäng!

let's dance.

- Frida
Jag tycker att Linnéa förklarat tidigare dagar bra, så det finns inte så mycket att tillägga för min del. Vi sov inte särskilt många timmar inatt, så det ska bli fruktansvärt skönt att få fler timmars sömn den här natten. Det gäller verkligen att man vaknar upp på rätt humör imorgon, då man ska hålla på mest hela dagen.

Ikväll har jag varit hos älsk och kikat på Lets dance såklart. Jag tycker att samtliga var väldigt duktiga, för att vara första gången. Tycker dessutom att det är så grymt roligt att Alexander Rybak är med i årets lets dance. Han är så otroligt söt och hans stora bruna ögon är inte ens att tala om. Och på det så fick han trots allt högst poäng av juryn idag!

Nu ska jag se Filip&Fredriks årskrönika, så vi hörs senare.
PUSSS


7 januari

- Linnéa

dagen igår började med att jag,frida och evelina åkte till lokalen där evelinas fest ska hållas på lördag! vi pyntade lokalen så nu ser den riktigt trevlig ut! jag hinner dock inte stanna hela kvällen, jag jobbar nämligen från 00:00-03:30, vilket känns super tråkigt.. därefter köpte jag och frida med oss mat hem till danne (vi är kattvakt åt dannes katt musse till söndag) där vi satt hela kvällen och pratade om allt mellan himmel och jord!
kan man hitta en busigare katt?

nu ska jag städa, duscha och sen slänga ihop mat.




svinalängorna.

- Frida
Var på bio igårkväll efter att jag varit med Linnéa. Jag och evelina var och såg Svinalängorna, och filmen i sig har fått väldigt bra betyg. Det var en väldigt gripande film så man satt och ryste i hela kroppen, samtidigt som man smälte när man såg en man som Ola Rapace. Dom båda är så grymt bra skådisar, så filmen är absolut värd attse.


Nu sitter jag och L och snackar på som vanligt. Att det alltid ska finnas tusentals saker att prata om, helt obeskrivligt. Att man aldrig får en lugn stund!!;) heheeh.


5 januari, måste bli bättre på att blogga!

- Linnéa

antar att det är ganska dags att skriva ett inlägg! de senaste dagarna har bestått av bio, matlagning, städning, stor bakning och promenader! det är knappt så jag rymmer med annat i frysen nu när alla bullar tagit upp all plats! blev allt från saffransbullar, till kanel, vanilj och mandelsmassabullar!

ikväll är det mys, bullar och film som gäller, blev rekommenderad "babysitter wanted" som jag ska se tillsammans med min älskling! jag ska även försöka hinna förbi mataffären så jag har det bortgjort! runt 10 ikväll ska jag till älsklingsfrida, där det blir övernattning och wii (det hoppas jag på iaf)!

nu är min älskling alldeles strax utanför så jag måste rusa! vi får hörs senare!


4 januari

- Frida
Det blev en sen kväll igår, eftersom jag kom till linnéa ganska sent. Vi satt uppe och pratade om allt mellan himmel och jord till klockan slog 3 då det slog oss att vi behövde få oss lite sömn. Nu har vi varit och handlat lite frukost/lunch och snart ska jag iväg och träffa angie. Linnéa däremot sätter igång med storbak, det blir kanelbullar, vanlijbullar och saffransbullar med mandelmassa i.

Vad roligt att besökarna ökat så drastiskt de senaste dygnen, välkomna hit får man väl säga! Vore roligt att höra vilka ni egentligen är, skriv en liten komentar vetttja!



3 januari

- Frida
Shit vad den här dagen går i 1111000030 km/h. Har iaf precis kommit hem ifrån Hanna, där vi har kollat på Greys. Det är ganska bra att jag inte har hela säsongerna, med tanke på att jag hade suttit fast vid det alla timmar på dygnet i princip.

Nu är Åsa och handlar chinamat som vi ska smaska i oss idag, det kommer bli smaskens. Efter middagen bär det av till evelina, vi hade tänkt fota en del egobilder som man så fint kallar det. Behöver verkligen en ny profilbild på facebook så det kanske är ett perfekt tillfälle för det.

Senare ikväll och in mot natten ska jag träffa min käre linnéa som jag trodde hade blivit kidnappad eller något. Har inte fått tag i henne på hela helgen, så vi måste träffas för att prata om en hel del.

tvåtusenelva

- Frida
Nu var år 2010 förbi och det har varit ett fantastiskt år, på många sätt och vis. Det kan bli svårt att slå det året, men förhoppninsvis så blir det här året minst lika bra som förra.

Nyårsafton igår var bland den bästa nyårsafton jag varit med om, vi hade så grymt roligt från början till slut. Vi började hemma hos mig med 3-rätters middag och sen drog vi vidare till Alexander. Vi klev innanför dörren 6.30 imorse så man kan väl säga att vi hade lite för roligt.

Idag har jag mestadels varit trött (kanske inte så konstigt.) men det ska bli oerhört skönt att sova inatt.
Har dessutom bilder från tre olika tillfällen som jag glömt lägga upp här, men det får bli en annan gång!

God fortsättning till alla!

RSS 2.0