jacka

- Frida


här är snyggingen min!

dream on

- Frida
jag sitter och drömmer mig bort. vad sägs om en resa till maldiverna?




-klicka-

redhead

- Frida
tidigare idag när jag skrev dom senaste inläggen hade jag bara tänkt att ta det lugnt idag. det blev inte riktigt så! jag började med att ta en dusch, sen ringde daniel och frågade en extra gång om jag skulle med och käka med han, janne & sofia. självklart gjorde jag det, när jag dessutom fick veta att dom skulle äta på great easten som jag tidigare inte har ätit på. åt som vanligt friterad kyckling med ris, sen en massa andra intressanta röror.

efter lunchen åkte vi vidare till barnens hus och provade lite peruket, kom hem med en knallröd peruk, med djävulshorn på. eftersom att det blir halloween fest imorgon (m. utklädnad) så var jag ju tvungen att dra till med någonting iaf. nu har jag precis kommit hem från angelica, blev inte så långvarig men en stund var jag iaf där. nu håller jag på med maten, blir ingenting avancerat idag men det får gå.

ikväll ska jag till samme och se lite idol, mysmys!


pussss.

debatt...

- Frida
när jag läste på förstasidan på blogg.se så stod det "I kväll (29/10) ska Linda Rosing och Kissie vara med i Debatt på SVT1 kl. 22:00" - jag slog på ettan för att se denna omtalade debatt. linda rosing fanns på plats, men jag såg iaf ingen kissie? kan kanske inte kalla det debatt mellan två personer, utan det var fritt fram för i princip vem som helst i studion att prata.

fick inte ut någonting av att se just debatten om plastikirurgi men jag uppmärksammades av en annan sak.           i början av programmet pratade de om Therese Johansson som mördades av en 16-åring. det visar sig tydligen vara så att han har fått sitt straff nu och han kommer sitta i fängelset i ynka 1 år och 8 månader. jag vet inte om det bara är jag som reagerar starkt men jag tycker att mord är väl bland det värsta en människa kan begå, och då får den personen endast så kort straff. jag tycker iaf att det är helt ofattbart och svårt att förstå att det är sant.


30 oktober

- Frida
att det redan är fredag är helt ofattbart, hela lovet är i princip över. det känns faktiskt bra att lovet är över och att skolan kommer igång igen, jag har hunnit med nästan allt som jag tänkt mig under lovet. det har dessutom varit fullt upp varenda dag, under hela lovet vilket känns skönt på något sätt. nu får jag en stund att varva ner, som sagt så har emmy åkt och här sitter jag och lyssnar på "I gotta feeling". jag pratade just med min bror och vi ska luncha tillsammans idag, blir nog trevligt. ska även hinna förbi min f.d praktik plats för att få lite papper!

för övrigt så köpte jag en ny jacka igår- till vintern och jag är suuuuper nöjd. den gick på 1499 och den är riktigt snygg!

nej, nu ska jag se lite gossip girl sen blir det andra avenyn om jag hinner!
pusss.


godnattt!

 - Linnéa

jag hann med allt som skulle hinnas med idag! jag, my och my lyckades i sista sekund skicka in anmälningsblanketterna för kursen i sthlm. vi kommer åka nästa fredag tiiidigt och kommer hem igen på söndag kväll! jag är riktigt taggad måste jag säga, utbildning + jag älskar sthlm, det kommer bli kanon! senare blev det stan för mig och my, my var på jakt efter vinterskor och lyckades till sist hittat ett par som var super fina! vi träffade även på en förredetta lagkamrat som vi pratade en hel del med! efter stan blev det hem snabbt för att slänga i mig lite mat för att sedan promenera till hillevi& filippa, där hade jag riktigt trevligt fast jag bara stannade en timme. nu ikväll har jag sett "seven pounds" med evelyn& my, suuper trevligt sällskap+ en kanon film, det kunde inte blivit mycket bättre!

v

nu hade jag tänkt sova så jag orkar mig upp imorgon! jag ska först på en aktivitetsdag sen blir det linda och gänget! vi hörs imorgon! godnatt!


29 oktober

- Frida
oj vad man har hunnit med saker idag, var först på stan i några timmar och sen blev det träning. det blev hyfsat lång tid i gymmet för att sen simma 20 längder. skönt var det, men nu efteråt känner man sig väldigt utmattad.

det är lite livsfarligt att åka i emmys bil en dag som denna, fläkten la av igår kväll så man ser knappt någonting. det blev lite skrapning av is, som fanns ven innanför rutan.


nääe, nu blir det fruktsallad och "mammas pojkar".

I kväll (29/10) ska Linda Rosing och Kissie vara med i Debatt på SVT1 kl. 22:00
kan bli intressant

29/10

-Linnéa

kassast på att uppdatera!

Tisdag
idag har jag då varit med min vän filippa. det blev först en sväng på stan, sen blev det en snabb fika hos mig. eftersom jag inte varit hos henne på över ett år åkte vi självklart till henne. där laga vi super god veggo mat! vi såg även på desperate housewives och kollade på bilder från när filippa var på peace&love i somars. kvällen avslutades med te& en lång pratstund om allt man missat på tiden man inte setts.

onsdag
igår träffade jag upp my&my som även är tränare för cheerleadingen. vi planerade allt som måste göras innan kurser, tävlingar och massa annat. vi alla tre kommer som sagt att åka på kurs i sthlm för att utbilda oss till cheerleading tränare. sen har vi även kontaktat ett tryckföretag som ska trycka vår logga för cheerleadingen på en del kläder. sen fick vi även reda på att vi ska tävla redan i slutet av februari...!!! det var verkligen inte vad vi hade räknat med. men det är bara att göra det bästa av situationen!
men till att börja med ska jag strax möta upp my för att scanna in några papper som måste fyllas i innan vi åker iväg på kursen.

torsdag
mina planer för idag är då först att möta upp de andra tränarna. sen blir det plugg oavsett om jag egentligen inte hinner, jag bara måste ta tid för det! senare ikväll ska jag träffa my&evelyn och vi ser vad vi hittar på för kul!

just det! min fot är nästan bra nu. svullnanden är nere, nu är den bara lite grön/gul/blå och lite öm. men jag har räknat med att kunna träna igen som vanligt på tisdag. tro det eller ej, men jag som är så envis har verkligen tagit det lungt denna gång efter skadan.


nä nu ska jag möta upp my. vi hörs snart igen!




tragiskt

- Frida
att det alltid ska hända någonting- två trafikolyckor bara under gårdagen, det är ju tragiskt. en värre än den andra, och här har ni den:

http://www.vk.se/blaljus_artikel.jsp?article=309801&category=700

alla dom är i min ålder, och man blir bara mer och mer orolig för vilka ungdomar som har råkat ut för denna tragiska olycka.

R.I.P för de två som omkom i olyckan sent igårkväll.

cruising

- Frida
dagen idag började med att jag och linnéa vaknade upp vid tio tiden, och var fullt utvilade och överlycklig över det härliga vädret. jag packade ner dator e.tc (eftersom att jag skulle till mamma idag) sen promenerade vi till mammsen för en storstädning eftersom att jag fick finbesök idag av emmy!
emmy kom och plingade på dörren då klockan var drygt två, då körde vi hem linnéa hem till sig för att senare åka till min f.d praktikplats och vi tog även intersport när vi väl var där. efter intersport och hela köret så åkte vi till strömpilen, hittade en del snygga saker men kom endast hem med nytt shampoo & balsam + inpackning.

efter att ha besökt en massa butiker åkte jag direkt till s för att träffa honom lite. nu sitter jag i sängen och har precis ätit daimglass med apelsinbitar med emz. vi ska alldeles strax se på bonde söker fru på webben, det är faktiskt lite roligt att sitta och kolla på alla blyga söta bönder som är med. heeehe
med andra ord: det har varit en fullspäckad dag idag!




cinema

- Frida

vi kom inte särskilt långt med att ta oss till farmor med pappas bil. bilen slutade bara reagera av en okänd anledning, vi kom bara till klockarbäcken sen tog det stopp. det tog väl drygt en timme för oss att ta oss hem, för att senare byta bil. väl framme hos farmor blev det full fart in till stan igen, min kusin hade nämligen ett tåg som hon skulle passa.

nu har jag precis kommit hem från bion med hanna, sällskapet var nog bättre än vad filmen var. jag har inte sett första filmen av fame, så tror att jag ska göra det innan jag uttalar mig om den här filmen.

nu ska vi se på one tree hill, hörs senare.
nattinatti


27 oktober

- Frida

det blev en lång dag på stan idag, och dessvärre inge bakning. känner att det är bäst att ta tag i saker och ting innan man gör roligare saker. nu har jag precis ätit och ska plocka upp lite från mitt rum sen blir det vidare till farmor.

hanna var sugen på att gå på bio ikväll, och när jag fick veta att det var filmen FAME som var aktuell kan jag väl inget annat än säga ja? jag som avgudar dansfilmer måste bara se den! får se hur det blir, men eventuellt bio sen blir det oth med linnéa.


"Killar behöver både ömhet och värme.

Släng dem i elementet så blir de både

Ömma och varma"


biblioteksbak

- Frida
nu sitter jag på biblioteket med martina och håller på att kolla upp recept på snickerskakor. jag blev riktigt sugen på att baka idag, så tänkte att det var lika bra att göra det.

ikväll blir det i vanlig ordning one tree hill med linnéa, som jag har längtaaaat- det är så spännande. 

jag har börjat få lite beslutsångest om vad jag ska ha på mig då det är min b-day, känner att jag inte vill ha en klänning som sitter smäckad på kroppen med tanke på all dans som kommer att bjudas på. får helt enkelt spana in en annan klänning som är lite större, som man iaf kan sheaka ('scheeejjka#) loss i, för det är ju det som är det viktigaste, inte sant? ;) 

näe, nu ska jag röra mig vidare. vi hörs senare!

You are my sweet dreams

- Linnéa

Idag blev det att stiga upp tidigt, kl 9 för att frida skulle möta upp sin kusin 10. det tog ett tag att vakna till ordentligt efter en sömn med starka smärtstillande, men det gick. mina planer för idag är att träffa min fina vän filippa som jag inte träffat på super länge. vi ska först ta oss en runda i stan sen blir det en sväng förbi mig. senare ska vi till filippa för att baka och laga middag!
nu hade jag tänkt äta lite frukost, sen ska jag knappa runt på olika hemsidor och se om jag hittar någon fin klänning till fridas B-day!
vi hörs senare idag
kram


26 oktober

- Frida
dagarna bara går och går, redan första dagen av lovet är avklarad. det gäller att man har en hel del planering nu på lovet så man hinner med det mesta av det man har tänkt sig. har iaf hunnit träffa angelica ikväll, vi såg den nyaste wallander, prästen tror jag att den hette. helt okej var den, ungefär likadan som dom andra wallander filmerna. lite konstigt slut i den bara, men annars så.

var som sagt och simmade idag, det var riktigt skönt måste jag säga. känns som att det var en evighet sen sist!  

-nej, nu ska jag se ett avsnitt av riverside-



dumma fot

- Linnéa

det gick inte alls bra att sova inatt, läkaren hade sagt att jag skulle ligga högt med benet för att svullnaden skulle lägga sig, men det hjälpte inte alls.. jag fick så fruktansvärt ont under natten fast jag tog smärtstillande. jag låg och vred och vände mig, jag vaknade även flera gånger av smärtan.
jag trodde att foten skulle bli bättre men det ser inte så ut, nu har den även blivit blåsvart..



imorse blev det simning med frida, 15 längder sen gick det inte mer. blev mest simning med armarna eftersom benet inte riktigt orkade med. därefter blev det en runda på stan, det blev sakta med säkert för att benet skulle orka med.

nu ska jag fortsätta att prata med min bror som är hemma på besök med hunden. han hade planer för att flytta till finland! senare ikväll ska jag till frida för att ta det lungt och se någon film.
vi hörs senare!


idol

- Frida

Rabih klarade av rocktemat galant, utan tvekan. Han tog svenska folket och juryn med storm!


En som var självklart när det gällde rocktemat var såklart Calle som alla redan listat ut.

Jag blev riktigt imponerad av Erik's framträdande i fredags, här har ni det:

helg..

- Linnéa

jag är ledsen för att jag varit dåligt på att uppdatera! jag hade bara tänkt berätta lite kort om min helg. i fredags blev det först idol med kikki, ida, milla och jenny. därefter drog vi på krogen, cover blub som hade premiär. vi hade det riktigt trevligt tills jag snubblade.. jag ramlade på foten som jag redan skadat en gång tidigare i somras. så kvällen för mej slutade efter det.. jag kunde inte gå så jag och baby åkte hem. lördagen spenaderade jag med baby. han plåstrade om mig, vi såg på "the notebook" och käkade ben&jerry's.

det var tänkt att jag och frida skulle och träna idag men när hon fick se min fot blev det akuten med detsamma. där fick vi sitta i ca 5 timmar. det visade sig att mitt ledband är avslitet och en flisa av foten är borta... det behövdes dock inte gipsas. jag fick däremot super starka smärtstillande.. konstigt nog sa läkaren att jag kan börja träna om 3 dagar igen;O

nu ska jag och frida se film. vi hörs imorgon!
godnatt

25 oktober

- Frida
oj, vilken härlig helg det här har varit.
i fredags hann jag med att träffa evelina, och sen åkte jag som sagt vidare till samme för att dels se på idol. pratar mer om idol i nästa inlägg!
men, för att inte glömma bort den lilla detaljen så körde hanna hem mig från samme i fredags, så tur som jag hade så hann jag träffa den sötnosen också!

i lördags så var det fullt upp hela dagen, låg kvar i sängen till elva och sen skickade daniel ett sms att han skulle hämta upp mig så vi kunde åka och kolla på när sofia tävlade.
efter tävlingen åkte vi runt och kollade på lite möbler, sen blev det raka vägen till s för att hämta upp honom. vi såg fast and furious (den nyaste) och den var riktigt bra måste jag säga.

idag har jag varit på akuten med linnéa hela dagen, kom dit kring 2 och kom hem för bara någon timme sen. eftersom att det här var andra gången hon gjorde illa foten så slutade det inte riktigt bra. hon kom till mig vid 12  tiden för att vi skulle ut och promenera. men så fort jag fick syn på foten så ringde jag direkt skjuts så vi tog oss till akuten på en gång. foten såg alltså inte alls bra ut, hennes ledband i foten har gått av, och det är en benflisa från foten som har låtsnat.

nu äre ensam mamma söker. hörs sen, PUSSS

partyyy!

- Linnéa

nu äre paaaaarty på g hos kikki! vi dunkar musik på max och snart är det cover club som gäller, de har premiär ikv! nu ska vi se klart idol sen blire vidare till krogen!! jag håller tummarna för rabinh!!
hoppas ni alla får en super kväll!
paaaarty all night long!!!!!

jenny, milla, kikki, ida, veronica&me!


pusssssssssss!


fredagsmys

- Frida
jag tog mig aldrig ut på någon promenad, stannade istället inne och fick besök av evelina. åkte iväg på hp's för att köpa lite gofika och mackor som vi suttit och proppat i oss samtidigt som vi pratat om allt mellan himmel och jord.
nu ska jag snart äta, tror att vi i våran familj var lite lata idag så det blir nog pizza till middag. efter maten bär det av till samme för en massa mys och såklart idol. ikväll ska idolerna köra rock-tema, vi får väl se hur stackars rabih kommer klara det temat. hoppas iaf att alla tittare tänker på alla hans tidigare framträdanden.

nu ska jag gå, hoppas att ni får en bra fredags kväll. v




let the music play

- Frida
har inte hunnit med gossip girl än, har bara klickat runt på en massa bloggar och försökt hitta en mejladress till min handledare på praktiken.

för ett litet tag sen föll det fina, stora snöflingor här utanför. funderar på att dra på mig dunjackan ugg'sen och gå ut på en lite promenad. men innan jag börjar fundera på det så ska jag kasta mig in i duschen!
 
hejs.


just nu

- Frida




23 oktober

- Frida
det blev ingen praktik för min del idag, kände mig lite krasslig och sen känner jag att jag måste hinna andas lite också. hade tänkt att hinna med en hel del saker med linnea idag, men får inte tag på henne..!

har nu precis ätit en filtallrik vilket var riktigt gott, sitter även och kollar ut genom fönstret och ser att det snöar ute- yippiiieeeeeee!

& för att tillägga så somnade jag faktiskt i tid igår, såg aldrig gossip girl så hade tänkt att se det nu.

vi hörs senare.

22 oktober

- Frida
tror alltid att jag ska hinna skriva ett eller minst två inlägg per dag, men när det ser ut som det gör i dagsläget så hänger inte mina rutiner ihop på samma sätt. imorgon är det sista dagen på praktiken och sen är det loov, jag kan inte förstå det. det känns oerhöört skönt, och jag känner verkligen att jag måste träna. jag och linnéa har tänkt att hinna med en hel del träning under lovet, (självklart de andra brudarna också, om dom känner att dom hänger med i vårat höga tempo ;)).
idag var jag förbi farfars grav, och även farmorsmor's grav med farmor, det är faktiskt ganska kännslosamt att stå där. har nog inte riktigt sätt det på det sättet förut.

har inte riktigt bestämt mig för om jag ska gå och lägga mig, eller om jag ska se gossip girl. jag tror att det skulle vara bra för mig om jag gick och la mig, har varit helt död dom senaste dagarna.



pusss.

godnatt

- Linnéa

skulle bara kasta in ett kort inlägg och säga att träningen gick bra. jag kommer inte ha någon cheer träning på lovet men däremot kommer jag träna en hel del på simhallen.
jag ska se till att vila upp mig ordentligt under helgen så jag kan hålla igång hela lovet med en massa kul!
jag känner att jag börjar bli lite krasslig så en lugn helg blir perfekt!


nu ska jag i säng så jag kan vakna imorgon och göra bort sista skoldagen innan lov!! 



vi hörs imorgon. sov gott!


22/10


- Linnéa

idag började jag 10 eftersom jag hade möte med min handledare och några andra lärare. det var tungt men det behövdes! det är jobbigt till en början men väl när allt börjar rulla igen kommer allt fixa sig. jag kommer dock behöva göra en del plugg under lovet men sånt får man ta!

en dag kvar sen lov! det är helt sjukt hur fort tiden går! mina planer som är planerade hittils för lovet är träning och party på halloween, sen får man se vad som dyker upp.

nu ska jag ringa några viktiga samtal sen ska jag en sväng på stan med frida.
vi hörs senare ikv när jag kommit hem från min träning!


<3

kristoffer karlsson<3


21 oktober

- Frida
nu har jag nästan precis kommit hem från min älskling, var så himla trött idag så det blev 1½ timmes sömn där. får väl se hur det går att somna inatt...

idag gick det faktiskt riktigt bra på praktiken, tiden gick fort och det fanns en massa att göra. men jag måste faktiskt säga att jag längtar så fruktansvärt mycket till höstlovet, jag behöver verkligen sömn. det ska bli riktigt roligt, och mycket träning ska det bli under lovet.

för att tillägga så har linnéa spenderat kvällen hos krille, dock blev det bara någon timmes besök.


nu ska jag & l titta på det nyastea avsnittet av andra avenyn & rrrriverside.




pussshejs.


bilder från Idas inflyttningsfest!

-Linnéa
tänkte att när jag ändå var igång med att lägga upp en massa bilder så kan jag även lägga upp lite andra bilder!
dessa bilder är tagna i augusti(?) då ida hade inflyttningsfest:)
det är anna som haft bilderna på sin dator så jag fick lov att ta med mig ett minneskort för att få alla bilder. det blir lättast med minneskort eftersom det tas otroligt många kort under en kväll!




































kom på att jag skulle säga att jag åker till luleå mellan den 9&10:onde december för att mönstra! jag är taggad!
nu ska jag göra mig i ordning sen blire av till baby!
vi hörs senare ikv när jag kommer till frida. puss!


bilder från helgens fest!

-Linnéa
jag vet att jag är dålig på att uppdatera, ledsen för det! nu hade jag iaf tänkt lägga upp bilder från helgens fest!!
jag vet att det är en del bilder, men fler desto bättre!

































































 

















 









































sådär! nu har ni en del bilder att kolla igenom!
vi hörs senare!


20 oktober

- Frida
oj vad dagarna bara går och går, hänger knappt med.
idag har jag varit och kollat på daniels lägenhet som han ska flytta in i, i februari. den var riktigt fin och mysig måste jag säga.

det var egentligen tänkt att vi skulle träffa upp alla i UF- gruppen och göra klart affärsplanen men det blev en massa krångel och till sist så satt jag och hanna inne på msn och försökte lösa problemet så gott som det gick.

nu ska jag & linnéa kolla på det nyaste avsnittet av One Tree Hill som jag har längtat efter en heeel vecka.
vi hörs senare ikväll, eler imorgon.


pusss.

whispers in the dark

-Linnéa
idag blev det lite väl mycket som skulle hinnas med! först blev det då skola, därefter ringde jessica så jag tog mig en promenad till henne. där stannade vi ett kort tag för att sedan dra vidare ner på stan. jag, jessi och jessis boy kollade läget i stan tills vi blev less. därefter drog vi till mig en stund. senare plockade frida upp mig och vi for och tränade, det blev ordentligt med träning! sen hann jag knappt hem innan jag skulle iväg igen, jag skulle till baby där jag fick varva ner ordentligt, vilket som verkligen behövdes! blev lite mycket idag så jag lyckades missa några viktiga saker som skulle göras.. tur att det finns en dag imorgon med!
nu ska jag gå i säng så jag orkar mig upp imorgon!
godnatt!



19 oktober

- Frida
det blev välbehövd träning idag, känns som att det var evigheter sen fastän det bara var några dagar sen. det har kommit fram nya, spännande förslag angående min födelsedag- blir bara mer och mer förväntansfull över vad den dagen kommer bjuda på.

nu ska jag se nyaste avsnittet av riverside och sen läsa lite bloggar.
hoppas att ni haft en bra måndag!


pusss.

stockholm

- Frida
förlåt att jag inte har uppdaterat någonting, det har varit full fart ända sen jag kom innanför dörren igår kväll.

jag vet inte vars jag ska börja, kan berätta lite kort vad vi har hunnit med under den här helt fantastiska helgen.
Fredag: vi kom till stocholm vid åtta tiden, det blev en taxi från arlanda och väl framme på hotellet så hann vi bara kasta oss i sängen, packa upp våra saker och sen blev det raka vägen mot en resturang som hade en stor buffé med allt från indiskt, kinesiskt, sushi osv. jag kan säga att den buffén behövdes med tanke på att jag bara hade ätit en rostad macka tidigare hos linnéa. det blev en nattpromenad genom stan och sen hem till hotellrummet för att sova.

Lördag: vi ställde väckaren ganska tidigt så vi skulle hinna med frukostbuffén som för övrigt var helt amazing- det fanns verkligen allt, och det menar jag. efter en rejäl frukost åkte jag, samme och johnny iväg på en sväng genom stan. blev bara en snabbis på NK där det shoppades mycket för dom två herrarna. efter det promenerade vi till slottet för att se lite kungligheter, eftersom att det var på vägen till gamla stan så gick vi dit direkt efter. det blev såklart en glass på b&j baren och sen gick vi och kikade lite i dom söta små butikerna som dom har i gamla stan. vid fyra tiden gick vi tillbaka till hotellet för att börja göra oss redo för kvällen. jag hade en svart superfin klänning som jag fick låna av bästaste a, och samme hade på sig svarta jeans med en shorta innanför en tröja från fred&perry. klantig som jag är, och stressigt som det blev så hann vi inte ta någon bild på oss två tillsammans så jag hann bara ta kort på våra outfit's som ni kommer få se här senare. kvällen bjöds på otroligt trevligt sällskap, mycket skratt, mycket goda drinkar, komiker som var helt underbar, och sen blev det till sist upp längst upp på skybar för att fortsätta kvällen där. mer om den kvällen avslöjar jag inte! ;)

Söndag:
klev upp i hyfsat god tid även denna morgon, det blev frukost på hotellet och sen började vi städa ur vårat rum. jag kan inte säga att vi hade städat upp i själva rummet, det såg nog snarare ut som andra världskriget men antar att städerskorna också måste ha någonting att göra. efter en snabb packning och utcheckning så åkte vi in till stan för att först käka lunch i kungshallen. sen var vi redo för shopping, köpte dock bara en lång kofta, som jag varit ute efter ett bra tag nu.
efter några timmar i stan så stod taxin och väntade på oss och vi åkte iväg till arlanda. vi höll nästan på att missa flyget, men nu har jag näst intill skrivkramp så den historien får vi ta en annan gång!

Hoppas att ni orkade läsa allt och att det verkligen kom fram att jag har haft en otrolig helg i storstan Stockholm.

äntligen

- frida
borta bra men hemma absoluuuuuuuut bäst, nu ska jag iväg på en promenad med linnéa för att prata lite om helgen. uppdaterar här senare!

PUSS

godkväll!

-Linnéa
idag blev det en runda på stan med mina söta vänner my&evelyn! vi satte oss på ett fik och diskuterade kommande cheer tävlingar och resor med laget. vi funderar som sagt att åka en helg till sthlm för att umgås och ha kul! senare promenerade vi till mig, här gjorde vi inte mycket mer än att kolla på idol klipp hehe. duktig som jag har varit har jag idag även storstädat mitt rum!
nu har jag just ätit middag och väntar nu på att frida ska ringa!


party bruds från igår






jag vet inte huur många bilder som tog igår!
tro mig, det kommer fler!


vi hörs senare!


nothing can hold me back from you

-linnéa
ledsen för en dålig uppdatering under helgen! jag behöver egentligen inte säga mycket mer än att min helg har varit uunderbar!

igår hade hanna fest i brännland, bilder kommer självklart upp senare!
tack alla för en super trevlig kväll igår!

idag kommer frida hem! hon hade försökt ringa mej när hon var på ben&jerry's baren i sthlm, inte okej! så senare kommer ni får läsa om hur trevlig hon haft det! jag bad henne av fota en massa!

nu ska jag iaf städa mitt rum eftersom jag inte hann med det igår.
vi hörs senare!

kristoffer karlsson<3
greatest

you make my day

-Linnéa

självklart såg jag idol igår och jag måste bara säga, så otroligt bra rabih är! jag hoppas verkligen han vinner!!http://www.youtube.com/watch?v=CfS9-vw1_wg

nu ska jag ta mig en dusch sen möta upp mina fina vänner my, evelyn och frida!
vi hörs senare!

kristoffer karlsson<3

 


you and I<3

-Linnéa
nu har jag just kommit hem från stan. frida skulle handla lite saker innan sin resa till sthlm så jag hängde med som sällskap. vi hittade en mössa och ett par vantar som vi bara måste ha! bilder på dessa kommer upp senare. jag är egentligen inget fan av att använda mössa men denna var bara såå mysig! nu ska jag slänga ihop lite käk innan jag ska träffa min älskling<3.
vi hörs senare!


happiness


take me away..

-Linnéa

träningen gick bra. det är som sagt inget "bygg" för tillfället utan bara kondition, styrka och streatching. eftersom att jag börjar bli smått förkyld tog jag mig inte fullt ut. jag ska verkligen försöka ta mig till simhallen i helgen oavsett om jag inte har frida med mig(A), kan väl inte vara så farligt att träna själv, right(?)
imorgon är det helg, uuunderbart! dock är det lite mycket jag vill hinna med! hm, får se hur jag löser det! som alla mina kära vänner säger, ta en sak i taget!

miss u,

det kommer bli mer än underbart att vara borta hemifrån mesta dels av helgen!

det går att ignorera ett tag, skruva upp volymen på max men det håller inte i längden.

nä nu ska jag fortsätta läsa min bok!
vi hörs imorgon

15 oktober

- Frida
har haft fullt upp idag, umgåtts med min käraste bror och sprungit lite ärenden på stan med honom. har även varit hos världens bästa farmor, blev lite fika och sen så har min kusin och hennes dotter kommit på besök.
mycket trevligt.

nu ska jag iväg till mamma och börja packa, hoppas att jag  hinner slänga iväg ett inlägg imorgon innan jag åker. annars får linnéa uppdatera under helgen.

pusss.

cheerleadiing!!

-Linnéa
Nu ska jag möta upp min kära vän my, vi ska lägga upp dagens cheerträning.
tänkte bara slänga in ett klipp från tidigare träningar och tävlingar!
http://www.youtube.com/watch?v=6ne_OxJHMKg

 

vi hörs snart igen!

never enough

-Linnéa

jag fryser och hostar, förmodligen på g till en förkylning.. ska göra mig en stor kopp te sen ta en lång dusch. senare blire en promenad, kanske en sväng förbi stan. jag ska även hämta ut skorna som jag och frida har beställt! 

som sagt, ledsen för den kassa uppdateringen! blir nog så att jag får uppdatera för både mig och frida i helgen eftersom hon ska till sthlm för en massa trevligheter.
vi hörs senare!

 kristoffer karlsson
<3


planering inför Sthlm

- Frida
förlåt för den dåliga uppdateringen idag, (kommer från både mig och linnéa). jag var hemma idag från jobbet, kände mig väldigt snuvig så tyckte inte att jag skulle utsätta personalen för att bli smittad av mig. ser kanske inte så bra ut utifrån heller, ifall jag går runt och snorar medans jag pratar med kunderna.

jag har varit hos Samme hela kvällen, har planerat litegrann inför resan, skrivit en lååång packlista också som ännu inte är klar. känner mig mer och mer förväntansfull, jag och Linnis har suttit och kollat upp hotellet på google och jag kan säga att det är mer än flott. Linnéa sitter och gråter floder här, när hon ser dessa bilder från hotellet. haha, stackars lilla gumman som får stanna här hemma..... 

menmen, nog om det- nu ska jag väl gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon.


 
pussss.


utan tvekan bästa låten

bäst på fest


h-h-h-a-a-a-c-k-k-k

- Frida
hackigt värre, gick det när jag och Hanna hade varit på besök på Linnéas träning. lite roligt, men samtidigt lite läskigt. tur att jag har en gullig bror som kunde ligga bakom henne hela vägen, så att inte bilen gav upp efter vägen!

näsan täpps igen mer och mer, men känner mig inte det minsta hängig just nu iaf. tur är väl det, har inte så stor lust att sitta och snora på en så stor 'föreställning'/fest som vi ska på, på lördag.
hörde lite planer inför nyårsafton idag, (jag vet, det är tidigt...) och det låter lockande, men jag har bara min arton års dag i tankarna, är så sjukt taggad så det finns nästan inga ord.

helgen efter det är det tänkt att åka till lycksele och träffa bästaste emmy+ gänget där. (har såklart med mina babes härifrån också!) det blir nog till att hyra en stuga, basta, umgås och sen ut på hotellet som är stooort i lycksele. blir nog bra det. men ska nog fokusera på något som kommer först; sthlm's resan och halloween, har mycket att se fram emot nu känner jag.

aja, nu ska jag nog se one tree hill innan läggdags, jobb imorgon.

pusss.


cheerleading<3

-Linnéa

då var man hemma från träningen! eftersom att en tjej i laget har skadat ena knät under en fotbollsmatch kommer hon inte kunna träna under 2 veckor. så istället för att öva en massa bygg blev det styrka, kondition och streatching hela träningen. jobbigt men de behövdes!
hanna och frida var även förbi en sväng, alltid kul med besök.
efter träning satt jag kvar ett hyfsat bra tag med evelyn&my, vi pratade om att dra ihop en liten resa med laget. kanske att man åker iväg en helg till sthlm och har trevligt!

nu ska jag läsa en bok som jag ännu inte hunnit börja med.
vi hörs imorgon!


BP3B

- Frida
höll nästan på att glömma, såg att ett stort kuvert ramlat ner i brevlådan hos mamma igår, och gissa vad det var?


självklart så var det vårat klassfoto. dock lite dålig kvalla på bilden, men det får duga.
nu måste jag rusa, hejs.


13 oktober

- Frida
det blir bara kallare och kallare ute för varenda dag som går känns det som. jag har börjat bli lite snuvig, men får hoppas att det går över på bara några dagar.

första dagen på praktiken idag, det gick super. fick packa upp en massa söta baby kläder och sen larma+galja dom. för att inte glömma så är det riktigt trevlig personal där. 

jag har dock väldigt ont i min nacke just nu, skulle behöva massage mer än någonting annat. ska strax iväg på gymmet för att träna ryggen lite, känns som att det behövs när jag ska stå upp i två veckors tid under praktiken.

ikväll åker min sötnos iväg till Stockholm, och det är min tur på fredag. kan inte annat än längta! 

nu tror jag att Hanna står här ute med bilen och väntar på mig. dags att gå, vi hörs ikväll.
pusss.

 

you are always on my mind

-Linnéa

nu har jag vilat ut ordentligt, dock har huvudvärken inte släppt helt. får hoppas på att den försvunnit imorgon. jag har även pratat med min underbara vän eija<3 från sthlm.
jag berättade att jag skulle på kurs i sthlm veckan efter lovet, det visade sig att just då skulle hon komma hit för att vara med och fira en gemensam kompis. vi lyckades iaf lösa det så att jag ska hinna träffa henne ett tag!

nu ska jag sova. vi hörs imorgon


dance- tribut

- Frida
jag vet att jag är sent ute att lägga ut det här underbara klippet, men jag tänkte att det kanske finns någon stackare där ute som har missat det.
here it is:




nu: sängen!

natti

- Frida
har varit och hälsat på en killkompis till min bror ikväll, var först förbi maxi och köpte lite go fika sen blev det en massa prat&skratt- trevligt var det. det vankas mycket planer inför halloween så vet inte riktigt vars man ska befinna sig. Daniels planer låter mer än lockande, man blir riktigt sugen faktiskt måste jag erkänna!

sitter här med mina nötter och satsumas(?), har börjat bli nyttig nuförtiden så det är endast nötter som finns i min "exotic snacks" påse.
imorgon blir det träning, och det kommer även nya, förhoppningsvis, spännande avsnitt av o.t.h.

&för att inte glömma- första dagen på min praktik imorgon.
wish me good luck.



J.N.R.F<3

-Linnéa

skoldagen har varit mer än kaos.. efter skolan promenerade jag till umedalen för att hämta fridas cykel som vi lämnde där i helgen. jag lyckades hitta dit, jag som knappt hittar någonstans. eftersom dagen inte alls började bra var det skönt med en ordentlig promenad senare.

nu ska jag vila, tror inte jag haft såhär ont i huvudet tidigare..
vi hörs senare

kristoffer karlsson<3


12 oktober

- Frida
12..12..12..12..12:e oktober, vilket innebär att det är prick en månad kvar till my super sweet eighteen. så himla efterlängtat att det finns inga ord.

var på skolan idag för att ringa runt till flera olika företag som skulle kunna tänkas att ta emot mig och kanske tioende samtalet fixade jag det! så himla nöjd, på så kort varsel och ändå ta emot mig känns ju bara kanon. får se efter morgondagen om jag blir kvar där i två veckor, eller om jag byter till något av dom andra som jag fick ja ifrån (andra veckan av praktiken). det återstår att se!

har även hunnit med att boka klipptid, det behövs verkligen kan jag säga och med tanke på att jag åker iväg på fredag så känns det bra att håret iaf ser okej ut.

nu ska jag gå och äta lite mat, sen får jag se vad som händer. kanske blir en lugn kväll, & för att tillägga så kan Linnéa vara så snäll att svara när jag ringer. har försökt få tag i henne dom närmsta timmarna!:)

vi hörs senare.
pusssen -v-

lillskrutten!

-Linnéa

jag vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen.. tanken var att jag och frida skulle med på fest med lillskrutten på umedalen men så blev det inte riktigt... vi tog oss till umedalen, vi cyklade dit så vi var mer än frusna väl framme, vi fick till och med stanna på vägen för att låna kläder. väl när vi tagit oss till lillskrutten var han mer kalas än vad vi räknat med, 9 öl + godoften av öla!! kvällen slutade med paintmålning och cruising.

jag och frida har just bakat en ljuvlig brownie och vi ska nu se på senaste avsnittet av riverside.
vi hörs imorgon. natti!




 

söndagsmys

- Frida
nu går jag iväg in till stan för att köpa lite ingridienser till kvällens bakning, det blir brownie's!:) perfekt klara till veckans avsnitt av "ensam mamma söker" och strax därefter visas en wallander film.

hoppas ni får en underbar söndag!

miss mah babe!

11 oktober

- Frida
idag har jag varit på gymmet med Linnéa sen klockan två, hann även med vattengympan som var tuffare än vanligt måste jag säga. det känns verkligen att det börjar ta i kroppen så ikväll blir det bara att ta det lugnt framför tv'n med nybakt fika.

har väl inte så himla mycket mer att säga, Linnéa får komma med en uppdatering från gårdagen. :)




pusss.


rysningar


så himla fiiint!

I watch you sleeping

-Linnéa
nu har jag och frida varit och tränat, det gick bra. blev bara lite less på 2 killar som inte gjorde något annat i gymmet än att stirra på mig och frida, obehagligt!
nu har jag just ätit och ska nu göra mig i ordning. sen ska jag iväg till frida, vi har dock ännu inte bestämt oss för vad vi ska hitta på ikv, vi får helst enkelt se vad som dyker upp.
vi hörs senare!

idol

- Frida
tove gjorde som alltid ett bra framträdande igår, tycker även att hon var en av få som klarade av gårdagens tema!


vem är eran favorit?

10 oktober

- Frida
igår var det tänkt att gå på bio med älskade, men sen blev  det ändrade planer. stannade hemma för en myskväll framför idol, kunde inte ha blivit så mycket bättre. jag blev hyfsat nöjd med "resultatet"- av dom som åkte ut, tyckte dock att camilla kunde åkt igår men, icket.

nu har jag precis kommit hem från gymmet, och nu ska jag in i duschen sen blir det god middag här hemma. kvällens planer är ännu oklara, får se vad det blir.

har förresten fått hem mina skor från H&M idag, dom satt perfekt men får prova gå lite i dom och sen avgöra om dom åker tillbaka eller om dom stannar kvar hos mig.

hörs senare babes! v

the one thing that I need

-Linnéa

tanken var att jag igår skulle träffa min vän kaka, men så blev det inte.. dum som jag var glömde jag min mobil hos frida så han fick inte tag i mig. så vi fick ist bestämma att försöka hinna träffas idag.
så min kväll igår spenderade jag med baby! vi såg på "drag me to hell", heller inte denna gång såg jag mycket av filmen hehe. därefter tog vi oss en promenad till viktor där han, hanna, anton, emanuel och ida fanns. där blev det en massa prat om alla fester som vill göras framöver! senare åkte jag och baby till han och vi sov där.
nu har jag just kommit ur duschen och ska snart möta upp frida för att träna.
vi hörs senare!



minnen

huvudvärk till max..

-Linnéa

igår efter träning cyklade jag till frida. vi såg på det nya programmet "mammas pojkar?". dock såg jag inte så mycket av det eftersom jag nästan somnade på soffan. någon som följer detta(?)
vi somnade hyfsat tidigt eftersom frida skulle upp 6 med sin lillasyster.

nu har jag iaf just kommit hem och ska nu snabbt packa mina badkläder, jag och frida ska strax och simma.
vi hörs senare!


maltipoo

- Frida
det blev vattengympa för oss brudar ikväll, det var faktiskt lite tuffare än vad jag trodde- dock väljer man i princip själv hur pass mycket motstånd det ska vara.

jag har hittat mig en ny älskling, en hundras som heter maltipoo, hur söt som helst. det ser precis ut som en liten teddybjörn.

nej, nu ska jag nog gå och lägga mig alldels strax. ska upp med lillasyster klockan 06.00 imorgon! : )

nattinatti

datorn går för segt så får inte upp en bild på den söta vovven, tyvärr.

ljuvligt höstväder!

-Linnéa

jag cyklade för ett tag sen till frida och vi tog oss en promenad i det fina höstvädret. det var verkligen skönt att få rensa sina tankar med ljuvligt väder och kanon sällskap!
imorgon ska jag ta min tid att fixa träningskort på simhallen så jag kan börja träna där! jag ser mest framemot att simma då man har en varm bastu som sedan väntar!
 
nu ska jag iaf äta lite snabbt sen ska jag iväg på träning.
vi hörs senare!


I gotta feeling

- Frida
det blev en kort dag i skolan idag, hade som sagt prov i religion. jag tror att det gick hyfsat bra, kan vara så att jag pratade bort mig någon gång men det går nog vägen ändå.

vet inte än om jag ska ha klänningen nästa helg eller inte, har fått se menyn för lördagen och blir lite orolig om jag då vill ha en så pass tajt klänning. jag älskar den verkligen, men jag tror att jag måste hitta en annan klänning inför näsa helg. men får se hur långt pengarna räcker till, fick som sagt hem klänningen idag (ord. 599:-), ett par skor från h&m (m. frakt 499:-) + ett par vinterskor från ellos för endast (199:-) så det ser ganska mörkt ut när det gäller pengarna!

nu ska jag ut och gå och försöka rensa tankarna lite.

it stays like this, I run and hide

-Linnéa

jag cyklade till skolan imorse, satte mig i bibblan för att fördriva tiden. när jag suttit i bibblan runt en timme var det dags för lektion.. jag försökte verkligen ta mig dit men det gick inte, jag bröt helt ihop så jag cyklade tillbaka hem.
förlåt

jag ska städa mitt rum nu, har inte varit hemma på veckor så det måste göras
take care



somewhere we went wrong, we where once so strong..


lovely

- Frida
har precis varit och hämtat ut klänningen som är ifrån nelly, med tanke på att dom redan är slutsålda på nelly så försökte jag så gott som möjligt att googla fram en bild vilket inte gick så himla bra. hittade iaf klänningen i rosa nederdel, fast min är svart nertill.


är fortfarande inte helt säker på om jag kommer ha den här i sthlm nästa helg. med tanke på att vi ska äta en himla massa på firmafesten så vet jag inte om jag känner för att hålla på att sprängas i den här klänningen. om inte annat så kommer den passa helt perfekt till min 18-års dag.


I say don't when I need you so

-Linnéa

ikväll blev det filmkväll hos hanna. dock såg jag inte så mycket mer än halva filmen eftersom jag tittade bort direkt det hände lite otrevligheter. det blev någon skräckfilm som jag inte minns namnet på, men den dög. eftersom grabbarna var så sega på att ta sig till hanna så passade jag och hon på att städa upp i hennes rum, vi pysslade även med att klistra in lite foton i hennes fotoalbum. jag och hanna fördrev även tiden med att kolla in lite olika klipp och här har ni ett av dom. sick!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5921835.ab
trevligt hade vi det iaf, tack alla för ikv!


looove

nu ska jag försöka sova
godnatt!


YES, vad jag är bra.

- Frida
har äntligen fixat till trådlösa internet, det tog ett himla tag och jag fick slita i alla möjliga kablar in och ut. men fixat blev det, och glad är jag för det.

det har som alltid varit väldigt skönt att ha varit hos samme ikväll, har mest bara tagit det lugnt och kikat lite på tv. nu ska jag kolla upp schemat, läsa om det är någon intressant blogg som har uppdaterat sen är det nog sängen som gäller.

imorgon blir det vattengympa i 45 minuter med hanna, kommer nog bli riktigt skönt!

sov så sött. v


SAKNAD

7/9 höst

-Linnéa
Jag är ledsen att jag varit dålig på att uppdatera! Igår blev det såklart först skolan därefter kom min lagkompis frida till mig och vi tog oss en sväng på stan. senare blev det träning! jag tog ut mig till max nu när förkylningen är över + att jag använde mig av ett knäskydd för första gången som var till stor hjälp, ville knappt plocka av mig den efter träningen för att den gett så bra stöd!
jag är som sagt ännu inte utbildad tränare men det blir jag snart! jag och 2 andra kommer att åka till sthlm vecka 45 under helgen för att utbilda oss! vi kunde välja mellan att åka till sthlm, skåne eller gbg för att ta denna kurs men eftersom sthlm är så pass nära så åker vi dit!


nu ska jag snabbt göra mig i ordning och sen få i mig lite käk!
vi hörs senare!




kissemisse

- Frida
på onsdagar har jag alltid ett stort hål under lunchen, har tre timmar närmare bestämt. eftersom att mina söta klasskompisar ville sitta inne och spela pokemon(.....) hela hålet så bestämde jag mig för att gå över till linnéa som så tur var hemma. vi har kört lite kattrace här hemma hos henne, har även filmat det här ögonblicket. får väl se till att fixa ett youtube-konto så får ni också ta del av detta ögonblick. hahah!

nej, nu ska jag börja röra mig mot skolan, börjar om 15 minuter.




7 oktober

- Frida
jag förstår inte hur det kan komma sig att jag alltid är lika trött varenda onsdag. kliver upp tidigt, det är långa dagar, tröga lektioner och man är bara allmänt less. det hade varit skönt att någon gång vara pigg en onsdag, men det verkar vara helt omöjligt.

ikväll ska jag iaf vara med samme, äntligen. känns som om det var en evighet sen sist, konstigt nog var det bara två dagar sen! får absolut inte glömma att även hinna med lite plugg. har trots allt prov imorgon i religion.


nää nu ska jag fortsätta här med ett arbete vi nyss fick, så hörs vi senare!


I will always be there for you

- Frida
det känns som att varje dag i skolan är meningslös, jag vet inte varför. vi har korta dagar, långa sovmornar, är väl igentigen ingenting att klaga på men.. var som sagt och tränade imorse, känner redan att träningsvärken är påväg att komma. speciellt i armarna, kanske för att det är där jag absolut är minst tränad.

ikväll ska jag träffa sandra, var ett himla tag sen. vi kom fram till att det var någon gång mitt i sommarlovet vi sågs senast och ändring ska det bli på det. ska göra middag nu, så vi så fort som möjligt kan åka ner på stan. sandra är på jakt efter ett par stövlar, så jag följer mer än gärna med som smakråd.

när klockan närmar sig nio ska jag träffa linnéa, vi har ju trots allt ett program av oth vi bara måste se.

vi hörs senare! v


always.

kvällspromenad i (vinter)kylan

- Frida
godkväll kära läsare! v

hade väl först och främst tänkt säga vilken himla vinterkyla det har blivit ute, eller.. höst är det väl fortfarande men de känns som att det är flera minus ute. har precis varit ute och promenerat med Linnéa och en killkompis. det blev en lång, välbehövd promenad med mycket prat om allt mellan himmel&jord. det blev dessutom fram med ugg'sen och vinterhandskarna. tror nästan att dunjackan åker på imorgon ;)...

nej, nu är det sängen som gäller. ska iväg och träna imorgon innan vi börjar med brudarna, så bäst jag är pigg.

sov så sött, Linnéa hälsar godnatt! ♥

5 oktober

- Frida
det var riktigt skönt med träning imorse, det blev 20 längder. med tanke på att vi inte hade ätit någonting innan simningen så snurrade det bara i huvudet när vi klev upp ur basängen, kanske inte så jättebra men det blev att äta direkt efter såklart!=) 

såg filmen 'crash' på skolan idag. hade aldrig sett den filmen tidigare, riktigt bra film måste jag säga. en hel del tankar väcktes!

nu är det middag , det blir något kurdinariskt som köttbullar, broccoli & pasta.
DET NI!


why does every moment have to be so hard

-Linnéa

jag ligger här i fridas säng och vi har just beställt oss ett par skor, (bilder på dessa kommer upp när vi fått hem dom.) tidigare ikväll tittade frida på "ensam mamma söker", jag följer inte de så jag dunkade musik från fridas koss-hörlurar och drömde mig bort.

imorgon är jag som sagt ledig, då blir det först en sväng på simhallen med frida. vi hade tänkt simma men även konditionsträna. snacka om bra start på dagen! därefter ska frida på skolan för att ha en lektion och eftersom jag är ledig så hakar jag såklart på!



nu ska vi sova så vi orkar oss upp imorgon!
sov gott!

tears are falling from my eyes

-Linnéa

igår blev det då bio, "flickan som lekte med elden". den bara måste ses! se först ettan om du inte sett den, "män som hatar kvinnor". filmen slutade dock lite mitt i, iofs är det en tredje film som ska komma! någon som vet när den kommer(?)

idag blev det ordentlig sovmorgon till klockan 1. jag försökte stiga upp 11 men somnade om och vaknade 1. kände mig dock inte alls utvilad när jag vaknade snarare tvärtom, jag ville inte alls stiga upp. jag fick en en sån där känsla att ligga kvar och aldrig stiga upp. linda som jag sov hos i natt fick tillslut upp mig och vi lagade lunch ihop. senare gick hon till sin träning och jag promenerade hem i det tråkiga höstvädret. 



nu ska jag snart träffa min underbara vän frida som verkligen förstår mig genom allt!
jag älskar er alla mina fina vänner!

vi hörs senare!

It's happened before, and I want you to know.
Sometimes words fails you..


höstskor

- Frida

älskar dom, perfekta höstskor!

kanelbullens dag- idag

- Frida
sådärja! det blev välspenderad tid på gymmet idag, körde först lite kondition och sen körde jag ben. får väl se om jag klarar mig från träningsvärken imorgon.

sitter nu och kollar lite på idol reprisen och försöker få tag på linnéa, vilket verkar vara helt omöjligt. om du ser det här linnéa, så RING för guds skull> hem.

kanelbullens dag idag, ska man kanske ställa sig och baka några smarriga bullar? äeh, får se hur det blir med den saken.


pusss.

4 oktober

- Frida
vaknade upp tidigt imorse, samme skull eiväg på gymmet kring nio och snart sticker jag iväg. antar att hanna är här alldeles snart! försöker få in lite mer och bättre låtar på min ipod som jag inte har använt på ett bra tag.

vi hörs senare!




so lost

-Linnéa

igår hade en trevlig typ inflyttningsfest, jag har satt smeknamnet 95:an på han. (95 kilo som lyckades lyfta upp mig som tjejen i dirty dancing) super trevlig fest! festen höll drag tills sängen brast! vi satt redan sen tidigare 8 pers i en säng och då kommer en 9:onde grabb och slänger sig på sängen, rätt som det är brister sängen och den går rätt av, det måste berott på överbelastning!

festen fortsätter vidare dock inte med samma drag efter sängen gått sönder. jag hade sovit lite för lite den natten så jag somnade nästan på soffan mot kvällens slut.
jag, kaka och linda de ändra nyktra men vi hade super trevligt ändå!

bilder kommer upp senare!

nu ska jag strax in i duschen sen blir det bio!
jag valde bort krogen idag eftersom jag inte alls var sugen på det! så ist blir det bio "flickan som lekte med elden" men några underbara vänner!
vi hörs senare!


'när jag hör din röst'

- Frida
har börjat läsa andra boken ur twilight- "när jag hör din röst". det blir mer och mer spänning i boken och jag tror att jag har läst närmare 70 sidor på bara en liten stund idag. visst är det skönt att ta det lugnt, men nu har jag precis klivit ur duschen, tagit på mig nya, rena fräscha kläder och ska bara sätta på mig en halsduk sen ska jag ut och promenera.

solen lyser ute, en aning kallt. men bättre att ha musik i öronen och gå ut och gå istället för att sitta inne en sån här dag, inte sant?

just det, fick precis veta att min mammas kusin ska vara med i körslaget ikväll, det är inte det programmet jag brukar följa varenda avsnitt men nu kanske det finns en anledning att kika ikväll iaf!

hörs senare! v


Följ min blogg med bloglovin Följ min blogg med bloglovin Följ min blogg med bloglovin

våran*

3 oktober

- Frida
jag måste säga att det blev väldigt oväntat igår på idol, trodde aldrig och hoppades inte heller att camilla skulle få en andra chans. jag trodde verkligen att dom skulle skicka vidare carl, men inte det.

eddie gjorde inte sitt bästa framträdande igår, men jag är fortfarande glad att han kom vidare. jag& älsk vaknade redan 07.45 imorse, helt amazing enligt mig. har gjort färdigt en uppgift i marknadsföring nu på morgonen, och nu ska jag & mami iväg på ica och handla lite mat. senare blir det bakdags här hemma, får se vad det blir för smarrigt.




pusss.

2 oktober

- Frida
min fredag började väl kanske inte på det bästa sättet, blev en försovning så åkte bara på UF där det var en föreläsning och sen lite eget arbete. nu har jag nästan precis kommit hem nyss, ska iväg på simhallen för att få ut mitt träningskort. jag känner mig riktigt motiverad till träningen just nu, så det kommer säkert bli hur bra som helst!

ikväll ska jag bara ta det lugnt med älsklingen, verkligen det som behövs efter en lång vecka. ska självklart se på idol också! ;)

hoppas att ni får en bra fredagskväll. v


bara liiiiite pinsamt?

where do I go from here, I'm so lost. shouldn't even be like this, shouldn't have to feel like this..

-Linnéa

som sagt så var jag ledig idag, hade endast utvecklingssamtal. så det blev en ordentlig sovmorgon! jag sov hos frida i natt, det behövdes verkligen med tanke på allt som går i mitt huvud just nu..

ikväll ska jag först ut och äta med några underbara vänner och senare blir det fest. är dock helt slut efter veckan så jag ska göra det till en lugn kväll!

nu ska jag ta mig en varm dusch så jag slipper frysa!
vi hörs senare 
                                                                                                                                  


chokladsås med banansmak

- Frida
direkt när jag kom hem från skolan somnade jag på en gång i soffan. vaknade upp vid fem tiden och tog mig lite frukt sen blev det raka vägen till simhallen för lite träning. det blev 20-30 längder idag, men tog det väldigt lugnt.

nu är jag med bästaste linnéa, ska snart gå och göra en glass med gammaldags vanilj, choklad & apelsinglass. :)

vi hörs senare, nu ska jag vara lite social här!

 

nu hoppas vi att tove får vara kvar i idol ikväll.

...

-Linnéa

när jag kom hem från skolan idag berättade mamma att Ak dött.. jag orkar verkligen inte att allt ska hända på samma gång...

  
Rip Ak..

   
Pk

1 oktober

- Frida
första oktober och -2 när man åker till skolan! idag är det en riktigt seg dag, är hur trött som helst och vill bara lägga mig på bordet och sova, tror att de är det som kommer ske dom närmsta tjugo minutrarna innan lunchen.

ville verkligen inte lyfta huvudet från kudden imorse, men när jag väl gjort det hade jag endast femton minuter på mig att göra mig iordning, men bra gick deet ändå. har hört rykten om att det är pizza idag till lunch på skolan, får hålla tummarna med tanke på att jag inte åt någonting imorse.

äeh, nu ska jag inte snacka mer. vi hörs senare, förhoppningsvis på ett bättre eller iaf piggare humör! ;*


RSS 2.0