31 juli

- Frida
Är för tillfället vääldigt stressad, har precis kommit ut ur duschen och ska nu efter två intensiva dagar i piteå bege mig mot lycksele. Jag kommer självklart berätta mer om hur underbart vi haft det senare, för nu måste jag kamma håret.

Hoppas att ni haft en bra helg, och kommer ha en fortsatt bra helg.


kvällsinlägg! 30 juli

- Linnéa

eftersom min älskling somnat får det bli ett kvällsinlägg.
igår efter att jag fått nog av att plugga teori inför körkortet, började jag skissa på en tatuering. jag vet inte hur länge jag velat ha en, men det har aldrig blivit av för jag aldrig kommit på något bra, förens nu då!
för mig är det viktigt att den ska symboliser något och äntligen har jag bestämt mig på ett ungefär hur den ska se ut och sitta!
dock vet jag inte hur jag ska ta mig igenom själva tatueringen väl när jag gör den, som de flesta vet är jag livrädd för sprutor och nålar, så vi får se hur det går med tatueringen. men i och med att jag vill ha den så mycket så borde jag klara mig igenom det! jag har ju trotsallt en piercing som jag och frida tagit själv på mig..

hur den kommer se ut och vad den ska symbolisera för får ni reda på när den är helt klart, och när jag bokat tid för att göra den!

nu ska jag springa efter kudde och täcke, sen blir det att mysa ner sig till en film brevid sin älskling som för länge sedan somnat<3

godnatt!


det har varit en underbar dag!

- Linnéa

jag hade räknat med att min älskling skulle komma hem runt 7 men det blev betydligt tidigare! vi har varit ifrån varandra 1 vecka och det första var att kasta sig i varandras famn! därefter var det dags för presentöppning!
och eftersom jag och min älskling har kommit överens om att vi ska fira varandra imorgon fick han bara en del presenter idag!
därefter blev det av till en restaurang med min älskling och hans familj, och av någon anledning hamnade vi alla i en ordentlig skratt attack mitt under maten! jag tror nog aldrig jag haft så kul när jag varit ute och ätit!

nu hade vi tänkt äta tårta och se på filmen " remember me" men vi får se hur det blir med det, för min älskling
har nämligen somnat, utmattad efter en lång jobbvecka!


studsmatta!

vi hörs igen på söndag! för imorgon blir det av till lycksele!





grattis mitt hjärta!

- Linnéa

Stort grattis till min älskling som fyller 19 idag!


jag älskar dig<3

i never gonna drop it!

- linnéa

igår var vi ett gäng som begav oss ut på tcs uteservering, vi satt där från 10 till 2! en riktigt trevlig kväll hade jag, så tack till er alla för en super kväll!!

nu idag har jag sprungit ärenden på stan med min syster och mamma! och inte hade jag räknat med denna värme! jag som trodde sommaren var över(?)
dum som jag var hade jag klätt på mig ordentligt och dessutom endast satt på mig svarta kläder.. nåja, jag lyckades överleva och nu sitter jag här vrålhungrig! jag ska bara snabbt slänga i mig någon mat, sen blir det att möta upp min vän jalley som just kommit hem från Bosnien!


att man kan sakna något så mycket..

28 juli!

- Linnéa

idag blev jag väckt av min mamma som ville ta en sväng på stan, så det blev en snabb runda med min bror och mamma. påvägen stötte jag på en dam som jag hjälpte, hon hade fel på synen och kunde inte se så bra, så jag hjälpte henne till närmsta postlåda där hon postade ett brev till frankrike!
senare mötte jag upp min syster för en runda i stan! med mig hem hade jag några smycken jag handlat!
nu har jag just sminkat min syster som strax ska ut. jag själv ska strax börja fixa mig, jag hade bara tänkt slänga in detta inlägg först!!

imorgon blir det en runda till i stan för att fixa det sista till min älsklings födelsedagspresent! han fyller nämligen år nu på fredag! och eftersom jag fyller år på söndag har vi kommit överens att vi ska fira ihop på lördag! vi ska bege oss till lycksele, gå på djurparken (jag har ännu inte sett en riktig älg trots att jag bor i norrland..), äta på restaurang och handla gudomliga bakelser på ett konditori! sen troligast övernattar vi i örträsk.
dagen där på, alltså på söndag ska vi ut i stugan för att äta gofika som min syster ska baka!



vi hörs senare!

vi är på gång

- Frida
Dagen började med en lång och skön sovmorgon, för att senare dra sig ner mot staden. Mötte upp Hanna för lunch på TC och senare kom även Linnéa ner på stan. Kom hem med en ny ögonskugga, en t-shirt och en klänning/tunika som jag suktat ett bra tag efter. Kvällen har spenderats hos min pojkvän, och senare blev det kvällshäng med en nära vän som åker iväg till Stockholm i en vecka imorgon.  

På tal om imorgon, det kommer bli en hektisk dag har jag kommit fram till. Jobbar från morgonen till stängning och sen blir det hem för middag och senare hämta min ÄLSKADE MAMMAAAAAA som kommer hem imorgon!!!!!! Efter att ha tagit ikapp tiden man missat tillsammans med henne så bär det av till TC med mina finaste brudar!

För övrigt så är Piteå och Lycksele nu spikat, det blir Piteå to-lör morgon då jag sätter mig på första bästa buss in till stan för att duscha m.m och sen vidare till Lycksele. Man lever bara en gång, glöm aldrig det.


27 juli

- Linnéa

det har varit en helkväll med min underbara vän frida, vi har sett film och som vanligt pratat en massa!!
nu ska vi fika sen får vi se vad vi hittar på!
mys med katterna kommer det såklart bli, fridas bror daniel har tagit hit sin katt musse på besök!


om detta väder håller i sig kommer jag snart vara lika blek som på vintern..
sommarn kan väl inte redan vara över?


babbel babbel och ännu mera babbel

- Frida
Å hej och hå vad längesen jag bloggade känns det som. Sitter nu i Daniels lägenhet med en hund i knäet och en katt nere vid fötterna medans han håller på att skura golvet. Jag och min älskling tog en riktig sovmorgon imorse, vilket verkligen behövdes. Efter att vi vaknat, handlat god frukost och gjort oss riktigt smarriga toast så åkte vi vidare till Daniels jobb för att fixa någonting med hans bil. Och när man väl är på marieberg är det väl klart att man måste svänga förbi godishuset? Dom har verkligen alla godissorter genom tiderna, godissorter som man åt när man var små har dom fortfarande kvar, vilket är underbart. Summan därefter slutade lite högre, men tur lönen kom igår!

Nu tänkte jag göra en liten kort sammanfattning av min helg so far:
I fredags jobbade jag först och främst till stängning, senare blev det vidare till Andreas för lite grillning- vilket var perfekt efter en hel dag på jobbet. Efter middagen åkte jag iväg till Samme för en massa mys. Igår jobbade jag också, men inte fullt lika länge så då blev det minigolf med ett skönt gäng och senare på kvällen blev det middag på TC. Dom hade sommarbuffé, vilket jag kan rekomendera starkt. Hinner inte skriva så mycket mer om kvällen faktiskt, men jag och älski kom hem kring fyra tiden inatt efter att ha varit ute och umgåtts med två av hans närmsta vänner. Vi gled dessutom i en sånhär lyxig bil, bland det grymmaste jag åkt. Känndes som att sitta i en fotölj, den var dessutom 7-sitsig.




lite bilder från jessies förfest!

- linnéa










24/7

- Linnéa

igår blev det grillparty hos jessi! därefter skulle det bli droskan men inte för min del, jag tog en promenad hem och umgicks med min syster! under natten ringde en killkompis som blivit av med sitt tält på trästock så han satte sig på en buss in till stan, & eftersom han inte kunde ta sig hem fick han sova hos mig.
jag och min älskling fick trängas i min brors säng, det blev inte mycket till sömn men det funka.

nu ikväll skulle jag och min älskling egentligen till min tjejkompis linda i sörmjöle för grillfest, men det flyttades upp. så vi har istället fixat med älsklingens bil på garaget.






22 juli

- Frida
Det är inte ens lönt att ta upp detdär med dålig uppdatering, det är bara så det är när det är sommar&sol. Idag har jag och min bror varit barnvakt åt två sötnosar. Dagen bestod av lek, lek, lek lek, gå till dungen, hoppa studsmatta och sen fika godfika.

I helgen är det jobb som gäller, så ska precis gå och lägga mig så att jag tar mig upp pigg imorgon!


promenader!

- linnea

jag älskar promenader! igårkväll blev det en promenad med frida runt stan och teg! kvällen avslutades med filmen "allt för min syster" det är verkligen en film jag rekommenderar!

dagen idag började med solning nere vid älven med frida! vi insåg snabbt att det inte gick att ligga kvar där länge i den värmen, så vi drog till kassjö för ett dopp!

nu ikväll har jag varit ute på promenad, jag verkligen älskar promenader!
nu är jag i full gång med att baka!





sov gott så hörs vi mer imorgon!


galet söt

- Frida
Är precis påväg isäng, tänkte bara slänga in en video på en riktig sötnos.


fantastisk dag

- Frida
Alltså vilken undebar dag det har varit idag, ångrar inte en sekund att vi klev upp imorse för att ta oss till norrbyskär. Det var helt undebart, tog som sagt med oss egen mat + grill dit så att vi kunde hitta oss ett ställe att sätta oss ner och grilla på. Efter en ganska lång promenad kom vi fram till en udde som var omringad av havet där vi spenderade ett par timmar. Efter att ha tillbringat hela dagen i norrbyskär avslutades kvällen med minigolf + en wallander film- skytten.

Är väldigt trött för tillfället, men tänkte iaf lägga upp några bilder från dagen på norrbyskär!

















insåg att det var ett par bilder tagna, så fortsätter lägga in några imorgon.
PUSS& godnatt.

sssommar!

- Linnéa

snacka om skönt med ett dopp igår kväll med ett härligt gäng! jag älskar spontana saker, att bara kunna göra och hitta på saker utan planering!

nu har min älskling åkt tillbaka till lycksele för arbete. det är dock synd att vi inte kommer kunna prata så mycket i telefon, min mobil har nämligen slutat fungera... telefonen kan inte längre känna av sim-kortet så jag måste beställa ett nytt kort..

här kommer bilder från 3 olika tillfällen på böles!















norrbyskär

- Frida
Nu sticker vi iväg till norrbyskär, med oss har vi engångsgrill, kött, majskolvar, jordgubbar & melon. Dethär kommer bli en bra dag!




grill&bad

- Frida
Åh vilken undebar helg det har varit minus åsele som tyvärr inte blev av. Igår blev det en hel dag med en massa mys, kunde aldrig ha blivit bättre med andra ord. Dagen har spenderats med älski och kvällen har bestått av grillning med ett par vänner vid bölesholmarna. Det är sån himla frihet på sommaren, som det definitivt inte är under vintern. Man kan bara dra ihop ett gäng för t.ex grillning i princip vilken tid som helst på dygnet. (om inte jobb dyker upp dvs.)

Tappade helt bort tiden, och måste genast krypa ner i sängen. Imorgon bär det nämligen av till Norrbyskär & kameran hänger såklart med.












bilder från torsdagen!

- linnéa























17 juli

- Frida
Har precis kommit hem från min underbaraste, har lagat god mat ihop och ätit smaskig efterrätt. Det var längesen jag haft sådan enorm beslutsångest över att åka någonstans, den ena säger "sjäälvklart åker vi" medans en annan säger "men, är det verkligen värt det"? Hade som sagt tänkt mig till Åsele marknad för att se vad det är för spännande, och eftersom min pojke varit där i flera år i rad så vet jag själv hur roligt han har haft det där.

Nog om det, som planerat så skulle vi ju till droskan igår men det slutade med att vi hamnade på TC. Det var grymt mycket folk, säkert dubbelt så mycket som på droskan och där spelades det bra musik och härligt folk var det.

Här kommer några bilder från gårkvällen som började @ my place.













waka waka

- Frida
Nu sitter jag och gör iordning en partylista på Linnéas spotify medans hon står i duschen. Så fort hon är färdig så är det min tur att hoppa in i duschen och börja göra sig redo för kvällens bravader. Vi är ett gäng tjejer som kommer dricka och dansa för att sen åka vidare till Droskan. Kvällen kommer bli Awesome!


en underbart varm dag!

- Linnéa

igår blev det då av till brännland med frida.r och några grabbar, snacka om skönt med bad i gårdagens värme!! som ni kanske vet blir man ganska utmattad av bad så jag och frida några timmar senare drog in till stan. det gjorde dock inte grabbarna, dom drog vidare till nydala för ännu mer bad!
vi satte oss på ett fik med fridas syster och käkade glass, det finns inte så mycket annat att göra i en sån värme!
därefter drog vi till frida där vi lagade mat och gjorde oss i ordning inför kvällen. det blev förfest hos fridas syster med 90tals musik. kvällen avslutades på trägården!

nu hade jag tänkt lite snabbt rusa förbi fridas syster, lyckades glömma lite saker där igår.. sen ska jag slå en pling till frida och jessica, för ikväll blir det nämligen av till droskan!

bilder kommer såklart upp senare!!


fantastiska sommar

- Frida
Det har även idag varit strålande sol, efter klockan passerat tolv någon gång. Kände då att det blev alldeles för varmt för att vistas utomhus utan att svalka sig så spontan som man är blev det direkt iväg till Kassjö för att bada. Det är så otroligt skönt i det vattnet, inte iskallt som det har en tendens att vara i havet & i älven.

Min eftermiddag har varit helt underbar, spenderats med min käraste och med min bror. Vi har grillat kött, majskolvar, hoppat studsmatta, spelat kubb och haft vattenkrig. En helt perfekt onsdag med andra ord!

Nu har jag just fått klartecken från världens bästa mami att hon är framme, så kan nu gå och lägga mig i lugn och ro. Håller på att somna sittandes, pratade även med min Linnéa i telefefonen i över två timmar ikväll så tiden bara rann iväg.
Imorgon blir det en tripp till farmor om vädret tillåter. Även bilder kommer imorgon, PUSS&godnatt.


bild från: google.se


jag älskar detta väder!

- linnéa

igår blev det minigolf för första gången för i år! det hade inte kunnat bli bättre väder för det! solen gick nämligen inte ner förens 10 igår kväll!
jag verkligen älskar detta underbara väder!

nu idag har jag spenderat hela dagen med filippa! det var ett bra tag sen vi sågs så det var mycket att ta igen!
vi lagade mat, badade på nydala, tittade igenom gamla foton och filippa berättade om sin vecka på "peace and love"!
snacka om värme! det var ingen tvekan om att fara och bada! och såklart blir det bad imorgon igen, då ska jag till brännland med min vän frida.r och sebastian!!

nu hade jag tänkt sova, är super trött!
godnatt


13 juli

- Frida
Imorse när jag klev upp blev jag negativt överraskad över vädret. Men timmarna gick och det blev bara bättre och bättre. Där vid tre tiden var det riktigt varmt ute så jag, daniel och angelica åkte iväg till Kassjö för att bada. Det var hur varmt som helst i vattnet, tio gånger varmare än vad det var på bölesholmarna. 

Nu ska vi iväg och spela minigolf och sen blir det nog att sätta sig på båten och smutta på en cider!
Ha en bra kväll




bad!

- Linnéa

ska bara uppdatera lite snabbt! igår blev det inte umelagun utan det blev bölesholmarna, ett ställe som jag brukade vara mycket på när jag var mindre! badperioden är verkligen här, varma dagar och bra temperatur i vattnet!
bilder kommer upp senare!
efter badet blev det grillning med min älskling, min syster och hennes pojkvän!

nu ska jag lite snabbt här slänga ihop mina badkläder, jag och min älskling ska nämligen möta upp frida och danne för bad!


vi hörs senare!



underbara stockholm

- Frida
Blir lite besviken på mig själv att jag sov så länge idag- för att vara så himla fint väder ute. Men det var nog värt det, med tanke på hur bra och sjukt roligt vi hade igår. Det var min pojkes och hans bröders bästa kompis som fyllde år igår, så det blev därför partaj där. Sjukt roligt var det, och vi kom hem någon gång efter fyra tiden- därav min långa sovmorgon.

Sitter och kollar på bilder från stockholm förra sommaren, saknar det så otroligt mycket och vill bara åka dit NUUUUUU. Får se hur det blir med den saken, men jag vill mer än gärna åka tillbaka.









sol och bad!

- Linnéa

jag och min älskling steg upp 9 imorse för att uttnyttja det fina vädret! vi plockade med oss en filt och vatten och gick sedan ut i solen. mitt i allt kom vi på att det skulle vara skönt att bada, så vi har nu bestämt oss för att dra på umelagun! jag kan inte minnas sist jag var där, jag måste varit riktigt liten för det var så länge sedan!
men först ska vi en snabbis förbi mig för lämna lite saker till min syster och höra om hon och hennes pojkvän ska med och bada!


vi hörs senare!



pizza!

- Linnéa

igår blev det grillparty hos fridas bror daniel. dock blev det inte grillat för min och min älsklings del, utan det blev pizza!
tanken var att vi sen skulle vidare på droskan med linda men min älskling blev sjuk så det blev raka vägen hem.

idag har jag varit förbi min vän jessi och hämtat en kanin! så nu finns en ny familjemedlem, playboy!


nu har jag och min älskling just lagat hemmagjord pizza för 16 pers!

yummy!!!





vi hörs senare! för nu blir det hem och mata min kanin&katt!!



10 juli

- Frida
Nu har jag precis klivit innanför dörren hemma hos mor min, har inte varit hemma längre än 1 timme varje gång jag kommit hem (förutom då jag sovit,såklart). Så behöver lite kvalitetstid med familjen om man säger så!

Ska alldeles strax äta, men tänkte bara slänga in ett inlägg här först. Gårkvällen blev så himla lyckad, efter att jag jobbade igår så blev det raka vägen från jobbet till Daniel för att förbereda. Folket började komma och vi satt ute mestadels av tiden. Kvällen avslutades i Vännäs, got to gooo! Hinner inte skriva mer, ha en bra lördagskväll- själv ska jag på grillparty.


summer lovin

- Frida
Det här är tredje gången jag skriver om det här inlägget- kan inte med den här datorn och jag är dessutom väldigt sugen på att bara lägga mig och somna eftersom att jag ska upp och jobba imorgon.

Som ni säkert märker, så försöker jag ta vara på varje dag som går den här sommaren- vilket resulterar i sämre uppdatering. Hoppas att ni tar hänsyn till detta!

Dagen idag har spenderats med min farmor och bror, vi har varit runt på flera affärer i, och utanför stan för att fixa en massa ärenden.
Vi blev sen kvar där tills klockan blev elva någonting, så har nästan just hunnit hem och ska strax lägga mig igen. Tycker för övrigt synd om min bubbe som ligger hemma och är sjuk, så det blir att pussa och ta hand om honom medans han är sjuk.

Imorgon vankas det partaj, ännnu oklart om det blir Vännäs eller Droskan- frågan är ju mina vänneer. Det hade varit roligt vilket som, så vi ser väl vad majoriteten tycker i det fallet!
Tänkte nu lägga in lite bilder från Daniels telefon från dagarna som gått här i Juli månad:













Nu dör batteriet om fyra minuter, så ciiiao!




underbart ljuvliga sommardagar!

- Linnéa

dagen igår var som en riktigt sommardag ska vara! jag och jessi solade på hennes bakgård med en drink i handen!
jessi mixade ihop en drink på vodka, granatäpple och jordgubbs juice,  färska äpplen och lime!
min älskling som varit borta och jobbat hämtade senare upp mig, och eftersom vi båda var trötta blev det sova nästan med detsamma!!

idag har vi varit förbi ett ställe och monterat in min älskling fälgar, varit en sväng förbi brännland och ätit en massa jordgubbar!

nu hade vi just tänkt åka till öträsk där det blir fiske!



vi hörs mer imorgon


första doppet för i år!

- Linnéa

dagen idag har varit underbar! så fort jag vaknade slog jag en signal till frida, vi bestämde oss genast för att sola! det blev stek vid älven, och där låg vi tills vi kom på att vi skulle bada sofias hund! jag passade även på att ta mitt första dopp! jag är förvånad att det var så varmt i vattnet för att vara älven!

därefter blev det av till frida där jag tog mig en dusch. vi gjorde oss sedan i ordning för att bege oss till hanna&viktor för att äta middag ihop!

nu har jag just pratat med min älskling som kommer hem imorgon!<3 han har som sagt varit och arbetat en vecka i lycksele och imorgon kommer han hem!
vi planerar helgen för fullt!


anna och jag på hanna& viktors inflyttningsfest någon helg sedan!

nu hade jag tänkt ta mig något att äta!
vi hörs senare


middagsbjudning

- Frida
Har precis kommit hem till Hanna och Viktor där man är bjuden på middag idag. Idag har jag och Linnéa varit nere vid älven där Linnéa även tog sig ett dopp, medans jag bara badade Butch. Det har med andra ord varit en underbar dag ute i solen!


Nu ska vi käka, sen är det ECLIPSE som gäller för heeeela slanten, hare gött.

6 juli

- Frida
Gårdagen bestod av mycket skratt och gråt från morgon till kväll. Men det behövdes absolut! När jag kom till min älskling igår låg han i sängen alldeles utslagen, med feber. Jag har med andra ord lyckats smitta honom, typiskt.

Eftersom att det är toppen väder ute så har jag inte tid att sitta här längre, ska ta mig en promenad till linnéa sen får vi se vars vi tar vägen. Ute ska vi iaf vara!




IKVÄLL BLIR DET EEEEEEEEECLIPSE! TAAAAGGGGAT

5 juli, trevlig dag!

- Linnéa

uppdateringarna blir sämre ibland, det får tas! som ni säkert läste i fridast senaste inlägg så sågs vi igår! och som alltid hade vi massor att prata! det blev en runda i dannes bil som målats så fin! kvällen avslutades hos frida där jag färgade mitt hår, det var verkligen på tiden!

nu idag har jag först träffat min vän linda! vi tog en sväng ner på strömpilen där jag hittade lite smått och gott som fick följa med hem.
därefter blev det hem för middag. senare mötte jag upp en gammal klasskompis alexander som jag inte träffat på riktigt riktigt länge! det blev en promenad på närmare 3 timmar!  och eftersom vi inte setts på länge fanns det massor att prata om!

jag har ganska just kommit hem och nu blir det slösa lite framför datorn.



vi hörs mer imorgon!


underbar helg

- Frida
ÅH så irriterande, jag hade skrivit två stycken inlägg igår och inget av dom har kommit upp på bloggen.

Hur som helst, lördagen blev hur bra som helst, bäst folket och bäst musiken helt enkelt. Hade skrivit så långt om hela lördagen igår, så nu tappar jag helt orken till att skriva om det igen.
Igår blev det bara att ta det lugnt, åkte till Evelina för att sen ligga på en filt i det härliga vädret för att prata och spela kort. Senare på kvällen träffade jag älski och sen Linnéa. Kommer för övrigt inte ihåg när jag var med linnéa själv, sist så det var verkligen lyckat att träffa min käraste igen!

Här är lite bilder från dagarna som gått:




























miss my baby!

- linnéa

det blev som sagt förfest hos minna idag, jag drack dock inte eftersom jag tog någon öl igår. jag var heller inte på humör för att dricka så jag tog det bara lungt!
det har varit så otroligt varmt idag att jag nästan tappat aptiten helt, som tur var lyckades jag få i mig lite mat senare på dagen!

nu ska jag egentligen ha mött upp malin och naima från min klass men eftersom jag har migrän och magont nöjde jag mig med förfest. jag skulle även tagit en runda med sara och min syster i stan men det får bli någon annan gång!

imorgon ska jag och bada med jessica, dock vet jag inte riktigt hur det kommer bli med det, såg nämligen just på vädret att det ska regna imorgon... det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!
imorgon ska jag även med jessicas syster på hennes cheerleadingträning, hon vill så gärna att jag ska komma och kolla och självklart ska jag göra det!


vill att min älskling ska komma hem, saknar honom så!




reina, rabin och emma!

- linnéa

igår var verkligen en stressig dag! det var många ärenden som skulle göras innan jag kunde ta mig iväg till jessica. tack vare min älsklings hjälp gick allt betydligt fortare så jag kunde hinna med allt!
hos jessica blev det förfest på hennes bakgård i det underbart varma vädret! därefter drog vi vidare till café göteborg(biljetterna hade fixats i sista sekund) som vi sett framemot.. jag säger bara, det är verkligen inget ställe att rekommendera...
vi stannade en timme sen blev det därifrån på en gång. trots detta slutade kvällen bra! jag och jessica satt uppe natten och pratade om allt och inget! och eftersom jag endast fick några få timmars sömn natten innan somnade jag genast.

nu sitter jag här i min runda säng och har just ätit mat som min bror lagat. här under dagen blir det städning, tvätt och vila som gäller! senare blir det av till minna, vi ska beställa hem käk och umgås! kvällen avslutas troligast i stan med jessica.


bilder från igår när jag, rabin, jessis och emma sitter på jessis bakgård!














vi hörs mer senare!

3 juli

- Frida
Gårdagen bestod mestadels av att ligga framför tv'n och kolla på bra filmer. Efter ett tag började rastlösheten komma så stod inte längre ut av att bara ligga framför TV'n. Åkte vidare till pälski och där blev jag kvar resten av kvällen.

Vaknade, konstigt nog väldigt tidigt imorse eftersom att snuvan är ett h-vete på morgonen. Vaknade upp och gick ut med lillasyster och hoppade lite studsmatta, spelade kortspel och avslutade nyss med Alfapet.
Ska strax dra på mig kläder och fixa lite ärenden inför kvällen, &kvällen kommer bli awesommmmmmme kan jag lova er.

Vi hörs senare, blir nog dålig update med tanke på att jag ska till min farmor för att äta middag- det är nämligen Häggsjö festen som anordnas en gång varje år, och efter det blir det förfest!


resa till turkiet i september med älsklingen!!

- Linnéa

nu är det bara 1 dag kvar på jobbet sen är det slut på det roliga.. jag kan inte förstå att tiden har gått så fort, 3 veckor har redan susat förbi!

imorgon är det fredag och då blir det troligast sommardroskan med några vänner. krogen passar bra som start på ett sommarlov, blir som inte lov förens imorgon eftersom jag jobbat tills nu!

nu ska jag och min älskling svänga förbi affären sen blir det mys!

sist men INTE minst, jag och min älskling har bokat en resa till alanya 2 veckor i september!!!!

åh vad jag ser framemot detta!!!!



vi hörs mer imorgon!





sick

- Frida
Jag kan inte påstå att jag kommer tillbaka till bloggandet med ett bättre humör än tidigare imorse. Jag kan inte förstå att förkylningen kunde uppstå så fort, kände inte av någontin alls igår men imorse satte det igång. Fryser fem minuter och svettas sen fem minuter igen, och så håller det på hela tiden. Har nu tagit mig upp ur sängen, fått i mig lite mat och tagit en ipren. Jag älskar ipren för övrigt, det fungerar så himla bra när man har feber. (och ja, ni läste rätt- har feber.)

Ska ligga inne från morgon till kväll fram tills lördag hade jag tänkt, så får hoppas att iaf febern är borta innan dess. Hade så gärna gjort något på fredagen också, men gäller att prioritera helt enkelt.

Hoppas att läget är bättre för er!
Ge mig hemskt gärna filmtips på: komedi, romantisk komedi eller thriller.

Nu ska jag be någon av mina underbara vänner att köra mig till närmsta affär för att handla vattenmelon och jordbubbar. Känner inte så stort sug efter någonting annat!

1 juli

- Frida
Vilket konstigt väder vi har fått idag, jag vaknade till tidigt imorse av att det åskade, efter en massa muller blev det en massa regn och nu när jag är klarvaken är det sol med mooln. Inte illa, får väl hoppas på att det blir sol resten av dagen också!

Jag har vaknat till några gånger inatt, har haft så fruktansvärt ont i halsen- känndes nästan som ett rakblad i halsen och så illa var det. Jag förstår inte vars det kommer ifrån, det bara kom över en natt. HOPPAS bara att det inte håller i sig, vägrar må såhär på lördag.
Jag får med andra ord ta en tur på apoteket för att köpa halstabletter och hoppas på att det bara är halsont och att det inte går vidare till feber.

Blir bara deprimerad av tanken!



Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det en sväng på stan med Evelina.
SEE YAH

RSS 2.0