31 augusti

- Frida
godkväll gott folk!

har tagit det väldigt lugnt ikväll, var ute med min bror en stund men annars har jag nog bara legat inne och läst och det har inte blivit mycket pluggning som jag hade tänkt  mig.

imorgon är det tisdag, tror att jag har en lång och skön sovmorgon vilket skulle sitta finfint. det stod någonting tidigare om att jag skulle ha matte C imorgon, eftersom att jag missade första lektionen men det är borttaget från progress och då tar jag för givet att jag inte har någon matte imorgon.

efter skolan kanske jag ska vara med martina, får se hur det blir med tanke på att jag måste plugga.

jag bara väntar&väntar på bilder från i fredags... blir galen! hehe!
nu ska jag ringa s, sen är det sängen som gäller.


pusss.


hehe

-Linnéa

tidigare idag när jag skulle till banken hittade jag inte mitt leg så jag trodde att det skulle duga om man hade med sig någon förälder som kunde identifera än, men tydligen inte. så jag fick vända om och gå tillbaka hem för att leta efter mitt leg.

påväg hem..

jag: varför ska det inte duga att ha med dig?
mamma: eftersom du fyllt 18
Jag: ah just det..
mamma: du var ute på krogen i helgen, visst har du tappat ditt leg?
jag: va? nej! jag har har inte alls varit ute på krogen i helgen?!
mamma: jo, du är 18 nu så klart du varit där!
jag: neej jag har inte alls varit där! jag är lugn mamma, min krogenpremiär blir inte förens på onsdag!
mamma: onsdag?
jag: ...
mamma: ska bli intressant att se hur du tar dig upp på torsdag!

hee(A)


grattisgrattisGRATTIS

- Frida
har precis käkat middag & ska påbörja lite plugg tror jag.

IDAG tog Sofia körkortet, är suuuper glad för hennes skull!!!! även emmy klarade teorin idag, hela 60 poäng fick hon, mycket stolt över mina babe's!

nu när alla börjar fixa körkortet känner jag att jag verkligen måste ta tag i det. fyller trots allt år i november, så behöver inte stressa ihjäl mig!




31/8

-Linnéa

tror att jag börjar bli förkyld, igen.. vaknade med halsont och problem med att svälja. jag får bara inte bli sjuk nu! mina träningar börjar till veckan! ;O foten blir dock bara bättre& bättre. visst att jag haltar lite smått men bättre de än att hoppa runt på kryckor.

idag blev det först en sväng på stan med mamma. jag köpte en ny "tagg" till min piercing, så nu kan jag äntligen använda min piercing igen. nästan så att den vuxit igen. senare mötte jag upp linda i stan och vi tog en fika på café station. senare ikväll ska jag till linda efter hennes träning. jag ska dock plugga medans hon ska se klart slumdogmillionare.
vi hörs senare!
 Ak<3

so cold






@school

- Frida
nu känns det verkligen att skolan är igång, det är läxförhör, arbeten, och en massa ogjorda tal i matten.
rutinerna kommer tillbaka, vilket känns bra.
sitter på religion lektionen nu och försöker läsa på lite bättre om Islam, Socialismen, FN och Judendomen.. gah, jag slutar 25 över fyra, senaste dagen på vårat schema tror jag. får förhoppningsvis åka med danne hem idag, känns skönt att slippa gå hem efter en lååång dag i skolan. hehheh.

ikväll blir det en hel pluggkväll, med lite läsning inkluderat.

näeehe, nu slutar jag tydligen!
hejs!

30/8

-Linnéa

godkväll!
jag har just kommit hem från jessica. henne har jag inte träffat på ett riktigt bra tag! vi käkade fruktsallad och pratade om allt vi missat tiden då vi inte setts. jag rekomenderar verkligen hennes blogg!
wwww.metrobloggen.se/reina

foten har blivit mycket bättre! nu behöver jag inte hoppa runt på kryckor utan det räcker med bandage!

nu ska jag se till att plugga så jag kan få mitt prov bortgjort.
vi hörs imorgon! natti

a gooood feeling!


softa bah

- Frida
det var längesen jag tog det riktigt lugnt i stort sätt hela dagen. iofs, har det bara gått fyra timmar då jag tagit det lugnt. är mitt inne i twilight-boken så har inte riktigt tid att sitta här. måste även sätta igång med religionen, så får inte helt fastna i boken ikväll.

det blev tjockpannkaka till middag, och nu har pappsen precis stoppat in en blåbärs kaka i ugnen. duktigt tycket jag, för att vara han. HEHE

vi får höras någonting senare, kanske skriver ett till inlägg ikväll det beror helt på hur det kommer gå med pluggandet.

ha en bra söndagskväll!

PK<3

-Linnéa

har har ni en bilder på pk när hon sover



nu måste jag skynda mig till jessica.
vi hörs
puss

take me back<3

just det, det är många som frågat hur min syster ser ut. nu när jag skaffat facebook hittade jag bilder på henne där.
min syster är den korthåriga!
 är jag lik min syster?


söndag

- Frida
gårdagen blev lugn, det blev mys och 'män som hatar kvinnor'. eftersom att Samuel inte sett den tidigare så såg jag den självklart igen. den här gånge på en större tv, och framför allt med blue-ray så kunde inte blivit så mycket bättre.
vaknade upp med babe brevid mig och sen blev det ner på stan för att fika med Lars&Daniel.
det var som vanligt mycket trevligt. efter det blev det ner till bokhandeln och där inhandlades dom tre första twilight böckerna.

så nu kommer jag vara klistrat i sängen med godis & bra böcker.
såg just Linnéas bilder här i bloggen och dom verkar ha haft det mer än trevligt så ska ta och ringa upp henne innan läsningen börjar!

det blir nog en lugn kväll ikväll, känner att helgen har haft mycket att bjuda på så jag är väldigt nöjd om jag bara 'får' ligga och se på någon bra film eller läsa boken.

ni som känner mig, vet nog hur det är med mig & läsa. det är inte min största prioritet, men nu känner jag att det är dags att börja.

 KLICKA

Min Pk!

-Linnéa
Nu har jag just kommit hem från linda. i dörren möttes jag av min lillasyster som höll i min katt! Pk heter hon, verkligen jätte söt! bilder kommer upp senare!

nu borde jag egentligen vila min fot eftersom den inte blivit bättre, men det hinns inte! om den inte blivit bättre imorgon blir det läkaren oavsett om jag vill eller inte.. 

jut det, nu ska äntligen min krogenpremiär bli av! jag fyllde 18 för ett bra tag sedan men har konstigt nog inte varit på krogen. min premiär blir nu på onsdag(A).

nu ska jag ringa jessica. vi hörs senare!


Helg!

-Linnéa

Fredag

jag, frida, martina&angelica gjorde oss i ordning tillsammans innan vi drog på fest hos ida. eftersom vi i princip bara la ner tid på att göra oss i ordning hann vi knappt äta innan vi skulle iväg, men det är vad vi tjejer prioriterar haha. festen var super trevlig! kommer upp en massa bilder senare!

skicklig som jag var lyckades jag vricka foten riktigt ordentlig i fredags.. men party som jag var fortsatte jag skrattandes dansa vidare. kan lova er att det var inte roligt att vakna upp dagen efter med en ordentligt svullen fot.
 

Lördag

kvällen började med tjejmiddag, jag, linda, lena, sandra& amanda. majoriteten var vegeterianer så maten var lättfixad! i väntan på grabbarna blev det fördrinkar& twister. runt 9 började folket komma. kvällen bjöd på twister, buzz, dansmatta och ölspelet! blev dock ingen danmatta för mig eftersom jag hoppade runt på kryckor hela kvällen. som ni kanske ser så hade vi riktigt trevligt!
            

-söndag

nu sitter jag här hos linda och kollar igenom alla roliga bilder från igår.
fler blider dyker upp senare.
puss!


every time you turn around

- Frida
gårdagen var kanon, tackar folket för detta! vi kom dit relativt sent, eller kring halv tio så det var raka vägen in mot dansgolvet.

jag har varit hos farmor hela förmiddagen, och det är alltid lika mys. bjöds på nybakt fika och det blev en massa pratande.
min faster som jag och linnea bodde hos i huddinge fanns på plats + mina söta  kusiner.

nu ska jag ut en sväng, och försöka få tag på mina moped-nycklar som sofia har... hehe!
hoppas att ni får en bra lördags kväll!



milano-09


grattis!

-linnéa

stort grattis till cisslan som fyller 18 idag!



puss!


heeeeelg!

-Linnéa

nu har jag just kommit hem från skolan. lyckades försova mig idag igen! min väckarklocka är verkligen kass.. som tur var blev jag väckt av jenny som skickade sms! missade bara första lektion, som dock var den viktigaste för dagen men men..

jag vet ännu inte riktigt hur min kväll kommer bli. men jag kan säga att jag är super taggad! måste bara se till att fixa allt innan det kan bli party!
 

nu ska jag rota fram några svarta plagg tills ikv, det är nämligen tema svart som gäller!
vi hörs senare!

H-H-H-eartache on the DANCEEEEFLOR

- Frida
jag ska bara börja med att säga att min rubrik är (1000000GGGR) bättre än hannas..

så, nu kan jag fortsätta.
vi har för tillfället svenska C och stämningen är på topp idag! glada miner, party musik spelas & taggen börjar komma.
det kommer bli en aning stressigt efter skolan, det blir stan med hanna. ska hitta strumpbyxor, har inte bestämt om det blir "mönstrade/nät" strumpbxor eller helt vanliga svarta. det beror på vilken klänning jag ska ha.

nuuu slutar vi tydlign, så det blir lunch sen blir det 4 timmars UF.

 






cause they know how I get down

- Frida
det blev, enligt mig en väldigt onödig skoldag idag! hade jag vetat att vi skulle komma till skolan bara för att hitta en praktik plats hade jag nog inte slitit mig från o.c! hehe ; )

förkylningen känns redan mycket bättre, så det ska nog gå bra att dansa imorgon. efter en och en halv timmes telefonprat med linnéa nyss så blev jag liiite krasslig i halsen. så jag har tagit en strepsil och det känns redan bättre.

just det, var på stan idag med evelina. träffade även upp linnéa i ca en kvart också, hann med en massa nyheter under desa femton minuter. haha! man får ta vara på tiden helt enkelt.
tänkte visa er vad som inhandlades idag!




simpel kajal från make up store
långt linne från gina tricot
om ni frågar mig, bästa mascaran någonsin isadora
stickad kofta perfekt till hösten/vintern från gina tricot

eftersom att jag inte hittade några party kläder i svart idag på stan så får det bli klänningen som jag har hängandes. den är svart/blå randig så jag hoppas att det är okej för ida. försökte verkligen, men kändes inte så himla nödvändigt att lägga pengar på en klänning jag inte tycker om och kommer använda en gång. : )

nu: SÄNGEN, pusss.

godnatt!

-Linnéa

då var klassfotot bortgjort. blev lite smått tjafs om vilken bild som skulle väljas till skolkatalogen. slutade med att vi fick göra en röstning så att alla skulle bli nöjda. fotografen gav även med sig så att vi kunde få ta gruppfoton. efter fotot blev det en ordentlig runda på stan med cicci& antonia. vi alla var på jakt efter en massa saker som behövs imorgon. ett tag skildes jag åt från cicci&antonia för att möta upp frida lite snabbt för att planera morgondagen. kvällen har gått åt till att träffa baby<3.
ska se till att få lite sömn nu så jag orkar med morgondagen!
godnatt!


skola!

-Linnéa

gud så less jag blir på att ha koll på alla klassrum man ska ha lektioner i. det är verkligen olika klassrum för varje lektion. så man får lov att spring från ena skolan till den andra..

är iaf nöjd att vi äntligen fått våra skåp! nu slipper man att bära runt på alla saker hela dagarna. vi fick dock inte dataskåp och vanligt skåp i samma som det var sagt. utan nu har vi 2 skåp på lite olika ställen, men det får duga!

nu ska jag se till att färdigställa lite uppgifter innan jag ska iväg för att ta klassfoto.
just nu sitter jag och arbetar med jenny&milla. kan man vara mer oseriös? hahaha

hörs senare!

där ser man!

- Frida
nu har arbetarna kommit in en gång till, förstår inte riktigt vad dom håller på med men det är väl lika bra det.
trodde att det skulle dröja lång tid, men dom tog inte alls lång tid på sig andra gången dom var in hit.
nu ska jag skynda mig in och ut ur duschen så dom inte kommer när jag kommer ut med bara handuken runt mig, nejnej.

en annan sak, som kommit upp gång på gång. fler och fler personer ser en viss likhet mellan mig och linnéa, flera gånger har det hänt att dom i vår närhet tagit fel på oss eller sagt att vi är väldigt väldigt lika.

senast idag fick jag en sån komentar:
Carroh | säger:
det ser precis ut som linnea på den bilden! 
Frida säger:
 hahahaha, vaa? :D
 det är många som säger att vi är lika.  
Carroh | säger:
 jaa as lik! : )

hah, där ser man!


imorgon är det fredag.... TAGGAT!

godmorgon

- Frida
godmorgon! nu har jag precis vaknat upp. var varken igen täppt i näsan eller super ont i huvudet. så det känndes bra. nu är det några s.k "arbetare" som är hemma här och ska fixa & trixa med elementen. så sitter fortfarande kvar i mitt rum, har inte vågat mig upp för att göra fika ännu.
tillbaks till förkyningen, jag känner att jag behöver nysa ett x antarl gånge men annars så är det inget fel på mig. känner mig pigg & (inte) fräsch men efter en dusch ska det nog bli bra.

jag hörde rykten om att jag börjar kvart i två idag, det var inte dumt om du frågar mig. dessutom är det religion som är hyfsat roligt, och vi håller dessutom på med ett enskilt arbete där man minst ska gämföra/granska tre olika religioner. intressantintressant. så om jag inte blir värre under dagen, så blir det nog skola för mig idag!

nu tyckte jag att det smällde i ytterdörren så jag ska springa in mot köket och göra mig lite nyponsoppa & ta en ciabata!
hörs senare.


converse all star

- Frida
kom på en sak..
jag har faktiskt aldrig kunnat tänka mig, i min vildaste fantasi att jag någonsin skulle äga ett par converse. åren går, modet förändras och framför allt förändras jag & min stil.
jag har tänkt på det mycket, och att de skulle vara snyggt vid olika tillfällen.


då är ju bara frågan vilken "modell" av dessa converse jag är sugen på. jag tänker mig att dom låga är snygga till sommaren, men nu börjar det bli gråa, mörka tider så det kanske är bättre med ett par liite högre skor?

äeh, jag får helt enkelt ta och fundera på det ett tag till.


nu är det sängen som gäller! nattinatti

g'o kväll

- Frida
imorgon är det torsdag, en dag innan fredag. känner taggen, men känner fortfarande att jag måste bli lite friskare för att kunna dansa natten lång.
det ska nog gå bra, känner mig bättre ikväll än igår iaf. har inte tagit någon alvedon förens imorse, så ingen feber för min del.
ska iväg en sväng på stan imorgon, har lite saker jag måste köpa. har tänkt kolla efter något svart till fredag, men känns liite onödigt att köpa en ny svart klänning när jag kan låna någonting av en vään istället.
jag tänker lite smart ändå, har så mycket annat jag behöver.
ska försöka hitta dessa saker på stan imorgon: en tjocktröja, en stickad kofta, en kajal & en ny maskara.. och för att inte glömma, ett par skor. som för övrigt kommer bli perfekt till på fredag om dom bara finns kvar... hoppashoppas!


linnéa, jag & kusin caroline.
minnen brrrudar!

26/8 godkväll!

-Linnéa

nu har jag just kommit hem efter att ha träffat my. vi tog oss en runda på stan för att leta en väska till my. vi hittade dock ingen lämplig så hon får nog beställa en ist. det blev även en fixa på café station. där satt vi nästan 2 timmar och pratade, kännas alltid lika skönt att prata med en nära vän.

jag hoppas att my strax loggar in på msn så hon kan skicka över alla bilder från resan vi gjorde tillsammans i somras. alla mina bilder jag tog under vår resa försvann..

nu ska jag bara packa lite saker sen blire iväg till frida. kommer sova där så vi hörs imorgon!
godnatt!


confused

- Frida
en hel dag hemma i sängen med film & o.c. det är till en viss del skönt, när man lever som en gud och kan välja bland vattenmelon, apelsin, mackor, nyponsoppa och framför allt b&j.
lite ofräsch känner man sig såklart efter att ha legat i sängen en hel dag så har precis tagit en dusch så man känner sig lite piggare iaf.

som det ser ut så kommer linnéa förbi lite senare idag, behöver snacka en hel del med henne! var ju faktiskt.. två dagar sen jag träffade henne! hehe.


tilbaks på ruta 1....

26/8

-Linnéa

nu har jag just kommit hem efter en lång åktur. eftersom sista lektionen på onsdagar nästan bara består av eget arbete åkte jenny, milla, jag och kikki långt bort till ingenstans, har faktiskt ingen aning om vart vi befann oss. vi kom till en liten "strand" nere vid vattnet där vi funderade över vårt projektarbete.där satt vi ett bra tag tills det kom upp en massa bra ideér. 
     

det var knappt så att jag vågade kliva in i bilen när vi skulle iväg. jag minns bara hur det slutade sist! jag hann inte sätta på mej bältet och flög från då från ena sida till andra och slog ansiktet rak in i bildörren. det blev en kraftig smäll och jag började med detsamma blöda näsblod. oj vad vi alla skrattade konstigt nog!
galet så ont det gjorde! som tur var klarade jag bilresan.

nu ska jag snabbt slänga ihop lite mat innan jag ska ner på stan och möta upp my.
senare ikv ska jag förbi frida som blivit sjuk. måste 'även hinna med att plugga lite inför mitt prov!

just det, imorgon är det skolfoto som gäller! alla ska klä sig färgglatt. glöm inte det hp3!

vi hörs senare
puss


skola

-linnea
satt just på en svenskalektion och pratade med min klasskompis kikki då hon samtidigt gungar på stolen. jag ser att det börjar bli lite ostadigt och hon trillar baklänges ner på golvet. bra jobbat gullet! ;)

nu ska jag på lunch. sen är det bara en lektion kvar, projektarbete från halv 1 till 4.
efter skolan ska jag möta upp min kompis my!
hörs senare
miss u<3

rubrik

- Frida
jag stannade hemma idag ändå, det var många tvivel imorse men hade verkligen inte orkat med att gå i skolan idag. nu ska jag väl snart sätta igång lite O.C sen blir det att se någon film- kanske försöka sova litegrann.



linnéa, ring mig! (är hemma hos mams.)

sen!

-linnéa
igår lyckades jag lägga mig just efter tio. kunde dock inte somna med detsamma, men skönt var det! till alla som försökt nå mig på min mobil, jag har glömt den i en kompis skåp i skolan! hade lite för bråttom hem igår!
eftersom jag alltid brukar ha min mobil som väckarklocka fick jag lova och låna mammas mobil i natt. tror ni den ringde? nej... så nu är jag sen!
måste skynda mig!
vi hörs senare!

miss miss miss!

prosit

- Frida
gah, förkylningen börjar bara bli värre. snuvan börjar komma, halsen gör ont & känner mig bara mer & mer hängig. intee alls roligt, får se om jag pallrar mig upp till skolan imorgon, beror på hur jag mår.
har preccis tagit en alvedon så jag hoppas att jag får sova någonting inatt!

kvällen har bara varit mys, kinamat & film. kunde inte blivit så mycket bättre!
bara jag blir frisk innan fredag och att rösten kommer kvarstå så är jag nöjd : )


The thoughts we are thinking aren\'t always how it ends.

-Linnéa

Nu har jag just kommit hem. det blev en promenad längs älven. det passade perfekt med promenad när jag haft huvudvärk hela kvällen.
äntligen! vet inte hur länge dessa tankar gått i huvudet på mig. har inte kunnat släppa dom förens nu! jag är verkligen hur glad som helst! lättnad är verkligen rätt ord.    


imorgon ska jag och min lillasyster hämta hem katten som ska bli min. har ännu inte tänkt ut något namn!

nu ska jag se till att börja plugga till ett prov som jag ska ha nästa tisdag.
vi hörs senare. godnatt!
päästää ei koskaan sinuä!

25/8

-Linnéa
skoldagen igår gick bra. blev taggad när det kom en tidigare elev till vår klass som föreläste om uf företagen vi ska börja driva. det enda som kännas lite smått jobbigt är att jag nästan går till fyra varje dag.
efter skolan mötte jag upp linda och vi promenerade till henne på haga. vi lagade middag tillsammans och började sen se på slumdogmillinore som linda ännu inte sett. senare mötte jag upp frida&dionis! vi tog oss en promenad till hedlunda där vi satt och planerade upp helgen. taggad<3 för att linda skulle slippa sova själv på haga sov jag där och gick sen till skolan därifrån dagen efter.


skoldagen idag har också varit bra förutom att jag i slutet av dagen fick huvudvärk.. som tur var kom läraren som jag skulle ha sista timmen 20 minuter sent så vi slapp lektionen helt.
nu har jag just kommit hem och är ganska slut! huvudvärken tar ganska mycket.. ska se till att vila någon timme innan jag ska ut och träffa en kompis.
vi hörs senare!



miss u!


galet

- Frida
åh, så sjukt jobbigt. halsen blir bara värre och värre, kan knappt svälja och rösten är helt fucked up.

aja, nu taggar vi jävel inför fredag brrrudar!!




hold on

- Frida
sådärja! då var första riktiga skoldagen avslutad. känns väl sådär, har väldigt ont i halsen svårt att svälja osv. känner mig även väldigt trött idag, men  det är väl sånt man får räkna med.

jag försöker få någon slags kontakt mellan min dator och telefonen så jag kan lägga in lite bilder och visa er. men det går inte riktigt som jag tänkt mig, det enda jag får fram är tre bilder på mig, resten är bara helt borta.
aa, något fel är det iaf! 

förhoppningsvis ringer linnéa snart, så får vi se vad vi ska hitta på ikväll.


pic: 23/8

godmorgon

- Frida
jag såg precis att mitt inlägg som jag skrivit i fredags hade hamnat i utkastet. aja, sånt händer ibland. helgen har varit lugn, var på 'bilutställning' på ersboda i lördags, finns en massa massa fina bilar jag inte skulle tacka nej till. trevligt var det!
det har även blivit en hel del mys!

igår fick jag äntligen träffa linnea, som enligt mig har varit helt borta i helgen. inte hört ett ljud från henne, det blev ben&jerrys och en tjejfilm. bättre kunde det inte bli.

nu ska jag försöka få tag på någon som vet hur man svarar på sms, jag är fortfarande osäker om jag börjar halv elva eller inte...
aja, wish me luck!


you are always on my mind

-Linnéa
har inte alls varit duktig på att uppdatera de senaste dagarna, men har inte haft någon lust alls. läget är iaf bra! brosan har flyttat så jag är super nöjd! haha

syrrans katt som nu blivit döpt till wilma är verkligen hur söt som helst!
 








nu ska jag se till att packa alla skolböcker som ska med till skolan imorgon. vi hörs!

kristoffer<3


lycklig

- Frida
nu har jag äntligen köpt mig min älskade telefon som jag velat ha nu i en dryg månad. det känns hur bra som helst, just nu är den på laddning, så nås endast på hem-numret de senaste 12-14 timmarna! : )

är mitt uppe i en film med mamsen nu, wallander-tjuven!
nyaste som kom ut idag tror jag .

hoppas ni får en bra kväll, imorgon böjar allvaret....


sweety!

-Linnéa
vet att det har varit kass uppdatering för min del de senaste dagarna, ledsen för det!
idag var det då första skoldagen, kändes hur underbart som helst! ville bara krama sönder alla mina söta kompisar som jag inte träffat alls i sommar. det var mycket nytt man fick höra och mycket man fick berätta. har saknat er alla så!!<3
nu är det tillbaka till alla vanliga rutiner. ska om någon dag på möte med corpen för att planera upp kommande träningar. det är nog de jag mest sett framemot, att träningarna börjar igen!

till en början kommer jag vara alldels borta när det kommer till skolan! vi har en massa nya kurser med nya lärare och vi har även bytt korridor till andra sidan av skolan,  detta för att komvux tagit över vårat tidigare ställe. jag är verkligen kass på att hitta och komma ihåg! så till en börjar kommer jag inte ha någon koll alls.

efter skolan blev det hem en snabbis för att äta, sen blev det stan med jalley. vi har inte träffats på över en månad för att vi båda varit bortresta. vi promenerade runt i stan, fortsatte mot hedlunda där jalley sen tog bussen hem. jag promenerade vidare till frida. där stannade vi runt 20 min innan lars hämtade upp och skjutsade oss till stan.

sist med inte minst, vi har fått en kattunge idag!
först var det prat om att syrran skulle skaffa en i smyg men när hon frågade mamma om det var okej att vi skaffade en katt sa hon ja! så jag kom just hem och möts av en super söt kattunge( den har dock inget namn ännu). 


    

nu ska jag springa ner till källaren för att hämta upp lite kattsaker.
vi hörs senare!

<3

hösten är här

- Frida
jag tänkte till lite idag, och kom på att jag och linnéa kunde cykla tillsamans till våra respektive. jag tänkte inte längre än att jag skulle hem i hyfsat god tid. jag började cykla från samme kring tjugo över tio, mot kricke där linnéa stod och väntade.
när jag kommit ut, så känner jag verkligen hur kallt det har bivit ute. nu är hösten här på riktigt, vilket inte är så uppskattat från min sida. dock så är hösten/vintern en oerhört mysig period, doft ljus, fleece filtar, stickade koftor och bara mysa runt. 

längtar inte till dom dagarna det är kallt, gått, snöstorm & slask ute. det är så oerhört jobbigt att slita sig från täcket en sån dag.

nu börjar jag på fredag, klockan tio så jag får iaf en liten mjukstart på morgonen. antar att vi kommer sätta igång med en gång, inge vila här inte! har dessutom hört rykten om att vi ska få ca 6 st nya lärare, så det ska väl till en viss del bli spännande.

ett avsnitt av o.c väntar., sen är det sängen som gällerrrr!

pusss.


19/8

- Frida
jag har precis kommit hem från en sväng på stan med hanna, mycket trevligt. nu ligger jag i sängen och kollar på o.c, inte många program kvar nu!

det är onsdag idag, och jag börjar nu på fredag. jag kan inte förstå deet. kommer bli riktigtjobbigt att ta sig upp tidigt på morgonen, men annars ska det bli kul att träffa sina classmate's.



18/8

- Frida
nu har emmy precis gått ut genom dörren, det blev en snabb visit. men vi har hunnit med en hel del ändå. vi åkte förbi hennes mammas kompis på grubbe igår, satt och fikade och hade det bara trevligt.
efter det drog vi till krille, och sa farväl. hehe, näe nu ska vi inte vara sånna! vi såg på en film, och joel fyllde även 18år klockan 00.00 så det blev en sväng förbi en kiosk så han fick känna sig som arton för första gången.

efter filmen blev det raka vägen hem, och eftersom att vi inte setts på ett tag så blev det många timmar pratandes innan vi båda slocknade.

eftersom att jag hade planerat att emmy skulle stanna längre så vet jag inte riktigt vad som händer idag. är riktigt sugen att gå på stan, har hört att dom har en del snygga skor på skopunkten på rea.
så jag får se vem jag drar med mig!



<3

-Linnéa
känner mig duktig efter en ordentlig städning idag! tog tidigare en paus från städningen och såg "seven pounds". har hört många prata om den, att den ska vara jätte bra och inte förens nu har jag sett den. så otroligt bra film! för alla som inte sett den, jag rekomenderar den starkt!


3 dagar sen börjar skolan. är jag taggad? ja helt klart! visst det känns lite jobbigt att komma tillbaka till allt plugg igen och behöva passa en massa tider hit och dit, men klassen gör det värt, värt att orka med skolan! det ska bli superkul att ta studenten osv men samtdigt jätte tråkigt att det är sista året med klassen..
detta år måste jag bara se till att alla är med på klassfotot! inte ett år hittils har alla varit med, ungefär hälften har varit med.. klart man vill ha ett fota där vi alla skötsamma elever finns med! ;)


sen att sommaren är över känns surt.... man känner verkligen att hösten är påväg, dagarna blir bara kallare, nätterna mörkare och det regnar&blåser en massa;/. jag är iallafall super nöjd med min sommar, jag har verkligen utnyttjat den till max!
hösten är iofs mysig! vad kan vara mysigare än en filmkväll en regnig höstkväll?;]

bild tagen just i början av sommaren då jag och några vänner åkte till övik för att fira vår vän cicci som tog studenten!

nu ska jag leta upp min kalender som mamma tidigare gav mig.
puss!


17/8

- Frida
vaknade upp rätt så sent imorse, klockan var 12.36 tror jag när jag kollade på klockan. började inse att skolan börjar snart, så får nog skärpa mig med det där med att sova så länge.
 
emmy kom hit kring fyra så hann bara in genom dörren för att lämna lite saker sen iväg på top 10, och därefter köpa middag åt mig. det blev en middag för hela 19:-, nudlar, ciabata och en trocadero!
nu är jag mätt och belåten och försöker styra upp kvällen nu när emmy äntligen är här!

har även beställt lite kläder från ellos idag, lägger upp bild på det senare.

nu ska vi käka lite glass, sen ska jag hoppa in i duschen!



pusss.

helg!

-Linnéa

Fredag
jag&linda drog på fest hos en killkompis till mig, mattias på haga. festen var super trevlig då det kom massa trevligt folk! hände dock lite otrevligheter men det löste sig under kvällen.
          

   



lördag
förmiddag spenderade jag med frida, vi fixade allt som skulle göras innan grillningen senare på kvällen. kvällen blev mer är kanon, helt galet hur trevligt man hade! tror att vi kom hem runt 4 efter att ha cyklat från baggböle till stan i ösregnet. kommer upp fler bilder från kvällen senare!
 

söndag
slapp dag kan jag lova! jag och frida sov ut ordentligt efter grillkvällen. senare på dagen träffade jag baby.<3

nu ska jag just börja städa, ska se till att fixa upp här innan storasyster kommer på besök!
vi hörs senare!

19-års firande

- Frida
det har inte blivit mycket bloggande för min del under den här helgen. fredagen tillbringades med samuel, vi såg två filmer. en av dom var filmen felon, grrrrymt bra film! den rekomenderas starkt, måste bara ses!
mys-kväll helt enkelt.



lördagen spenderades vid älven, ungefär vid baggböle. där firades andreas, som fyllt hela 19 år tidigare i veckan. gosh, vad tiden går fort!  riktigt trevlig kväll var det, fick äntligen träffa dionis också helt sjukt lycklig jag blev!! skönt att ha honom hemma nu, och tänker inte släppa honom den här gången. jag tror att jag och linnéa stapplade in genom dörren kring halv fyra efter en lång väg hem i spöregnet, då menar jag SPÖ-regnet..



idag är det söndag, har bara legat i sängen och kollat på o.c. riktigt skönt, blev även en lång, varm dusch efter det också!
nu ska jag käka, sen bär det av till samme!

hoppas ni haft en bra helg!
pusss.

15/8

-linnéa

tänkte bara uppdatera lite snabbt. var som sagt på fest igår och det var crazy, mer om det senare!
jag kom just hem från stan, har varit och träffat jessica&rabin. nu väntar jag på frida, vi ska göra middag ihop och senare ikv blir det fest!
måste slänga ihop lite saker innan frida kommer! vi hörs senare!
 

14/8

-linnéa

igår blev det en sväng förbi strömpilen, fridas bror skulle dit så vi passade på att hänga med. senare mötte och jag&frida upp linda i stan för att köpa glass, sen cyklade vi alla till linda på haga och såg någon film med jennifer anistion, tror den hette good girl om jag minns rätt.

idag ska jag försöka träffa my och jag får tag i henne, det är något knas med hennes telefon. senare idag ska jag och linda på fest. imorgon blir det fest&grillning nere vid älven.



nu ska jag fixa lite saker inför ikv.
 vi hörs senare!

stek!

-Linnéa

efter middan igår skjutsade daniel mig och frida till våra respektive pojkvänner. frida kom hem runt 11 från samme. eftersom jag valde att stanna längre hos krille kom slava&frida senare och hämtade upp mig på cykeln. det blev ett ordentligt nattrace in till stan där vi gled runt tills vi blev less. när jag och frida kom hem tog vi oss en fika och somnade sedan. vi ställde väckaren på 10 för att sedan gå ut och springa. vi tog oss en springtur, det blir dock längre sträcka imorgon. när vi kom hem gjorde vi smoothie och stekte i solen.

& Frida

nu har jag precis klivit ur duschen, skönt att känna sig ren & fräsh igen efter en springtur i skogen samt stek i solen. ska äta om ca en timme, så ska lägga på lite smink, rena kläder sen bär det av till pappa för att äta! efter middagen hade jag tänkt åka till evelina, hon åker till stocholm imorgon så måste hinna träffa henne innan dess. eftersom att hon har en lång jobbardag framför sig imorgon, innan resan så blir jag inte där länge. linnéa däremot ska träffa linda ikväll, så jag lär möta upp dom senare under kvällen för att sedan hitta på något!

nu ska jag klä på mig, vi får se vad helgen har att bjuda på! inga klartecken ännu.

här bjuds det på bilder från dagen:






 


hörs senare!

matlagning!

Linnéa&frida

igår efter jag och frida varit och sprungit cyklade jag snabbt hem för att ta en dusch. senare cyklade jag tillbaka till frida där  jag, frida och fridas bror daniel lagade mat. eftersom jag är vegiterian bestämde jag&frida att vi skulle laga nudlar, wokgrönsaker och  quorn(svamp protein, ser ut precis som kycklingfilé). haha ni skulle sett daniels min när han fick reda på att middan inte skulle innehålla något kött alls!

"svamp. muums!, man kan inte bli mätt på grönsaker" osv. jag kunde inte sluta skratta åt alla daniels skämt han drog om veggo mat! det var upp till bevis, jag skulle få i han quorn och det fick jag! han tog till och med 2 portioner. han tyckte det smakade okej dock sa han att det smakade lite som torr kyckling. men jag är super nöjd, jag fick han att äta det och säga att det smakade okej+ att han blev mätt! sen så ville jag såklart att slava vår kompis skulle smaka på maten men han var alldeles för "mätt" för att ta en tugga av den underbara maten vi lagat! det var verkligen super gott!


som ni ser här nedan så har ett skinkpacket kommit med på bilden, detta för att daniel inte trodde att han skulle överleva en middan utan kött. så för att vara på säkra sidan hade han gjort i ordning en skinkmacka med potatissallad. men som sagt vi fick han mätt på veggo mat!
tro mig, han fick kämpa för att få i sig skinkmackan efter veggo maten. vi är såå nöjda! ;)
där ser ni, man kan bli mätt på "grönsaker". quorn är precis som kött, bara att de är inte gjort på kött.

hörs senare!

killshot

- Frida
ja, precis! killshot hette filmen som jag och samme såg ikväll, kan väl inte direkt rekomendera filmen som en av dom bästa men den är helt klart sevärd. jag älskar som sagt thriller's, men tyckte inte riktigt att den här filmen höll samma spänning genom hela filmen som jag föredrar.

jag har precis kommit hem, och nu ska jag snart iväg igen. ska börja röra mig mot krille, där jag ska möta upp linnéa.  får väl se om det blir en sväng genom stan, eller om det blir raka vägen hem. ska upp hyfsat tidigt imorgon, och springa igen så sömn är i behov.


hurtigt!

Frida&Linnéa

nu har vi just varit ute och sprungit, blev en runda på 5 km. konstigt nog gick det bra att springa med tanke på att jag fortfarande är förkyld(linnéa), kände bara efter vi sprungit att jag fick himla ont i öronen. känns skönt att man snabbt kommit in i att springa, vi fortsätter så tills skolan börjar! nu ska jag iaf skynda mig hem för att duscha, ska senare till frida för att laga mat tillsammans.


med musiken i öronen går det nog att springa i princip hur långt som helst vi får se hur långt det blir att springa imorgon!

ciao bella's!

mitt nya schema

-Linnéa

hittade just mitt nya schema och det ser inte bra ut..
börjar 8:20 alla dagar förutom torsdagar då jag har sovmorgon. sen är tidigaste dagen då jag slutar 3..
urch...



vet att man inte ser något



nu ska jag ut och gå. vi hörs!

so far away..


hey ho, let's go

- Frida
*pust*... har precis varit ute och sprungit lite på rödberget, vilket jag gjorde igår oclså och kommer även fortsätta med det tills skolan börjar. riktigt bra start på dagen, och måste även träna upp min kondition lite måste jag säga. känner mig lite slö idag, så ska ta och hoppa in i duschen nu på en gång. ska bli riktigt skönt med en lång, varm dusch.

jag får se vad som händer ikväll, har iaf lovat angelica att komma förbi på max och säga hej så det ska skee!

come on over, we can make it alright

-Linnéa

igår hade jag ställt väckaren på 10 så att jag skulle orka mig upp för att möta frida 12. eftersom varken jag eller frida sprungit något denna sommar fick det bli en sväng igår. det värsta av allt är inte att konditionen är nere utan att jag blivit så fruktansvärt ovig.. minns förra sommaren då jag stretchade minns en gång per dag. nu är det verkligen dags att börja stretcha ordentligt innan träningen börjar igen! därefter cyklade jag hem för att äta. senare cyklade jag till frida för att hämta mina nycklar som jag tidigare glömt där. eftersom att frida skulle cykla till grisbacka för att spela basket med slava cyklade vi tillsammans(jag skulle till baby). hos baby stannade jag tills 11 då frida och slava kom och mötte mig. därefter tog vi alla en cykelrunda i stan. tror vi var hemma någon gång runt 12, skulle bli något avsnitt med oc men jag och frida låg istället och läste skvallertidningar tills vi somnade.
 
jag&frida verkligen njuter av dessa sista sommardagar!


snacka om att jag hade beslutsångest igår! tanken var att jag och mamma skulle åka till sthlm i söndags men eftersom det inte blev av trodde jag att vi inte skulle åka alls. mamma ringde mig igår och bad att jag skulle komma hem och packa(?). jag cyklade hem, tog en dusch och frågade sen mamma vad hon menade. "vi ska åka nu, till sthlm". tidigare under dagen hade jag inte tvekat alls, jag var helt säker på att jag ville åka. men då senare kunde jag verkligen inte bestämma mig. frida fick hjälpa mig, jag fick börja tänka igenom alla skäl till varför jag skulle åka/stanna. något sa mig att jag borde stanna och så blev det. jag kommer spendera mina sista dagar av sommarlovet här i umeå. vet varken om jag gjorde det rätt att stanna eller att inte åka..
  
saknar sthlm så<3
saknar er alla..


idag blev det även en lätt joggingrunda. eftersom jag fortfarande är lite förkyld ser jag till att ta det lungt!
nu har jag just kommit hem och ska nu in i duschen. ska senare täffa upp my som jag gjorde skåneresan med!
vi hörs senare.
kram!

show me where I belong, give me a reson to stay. no matter if I go left or right I always come back to you.

always unique, never boring

-Linnéa
eftersom jag skulle fixa en del saker innan jag skulle iväg till makeup artisten blev det lite bråttom. makeup artisten skulle iväg så jag fick snabbt skynda mig över till henne. därefter cyklade jag till hedlunda där jag, frida, hanna och slava spelade basket. vi spelade tills hanna&frida fick sug efter goodis, så vi åkte till kvantum där dom handlade lite gott. efter det har kvällen bestått av att åka runt i hannas bil lite överallt. vi promenerade även till en plats på umedalen(?) där vi satt tills vi inte klarade av myggen mer. annars har det bara varit åk i bilen och en massa prat om allt och inget, super mysigt!

nu ska jag alldeles strax sova. ska stiga upp hyfsat tidigt för att gå till frida.
vi hörs imorgon

just say it, the truth..
ofc, i wanna be with ya
                        

oh, happy day

- Frida
sådärja! nu har jag precis ätit en rullpizza, tillsammans med daniel & sofia som iofs tog en kebabrulle! det var riktigt gott till en början, men varje gång jag äter pizza blir jag så äckligt mätt efteråt.

så nu sitter jag här och vilar magen litegrann. ska hoppa in i duschen alldeles strax, och efter det blir det en hel del basket spelande. vilka det blir är ännu inte klart.

gårdagen var helt underbar, det tändes upp en brasa, ciderna öppnades & det spelades musik. kvällen slutade inne i stan där det var ritktigt mycket folk.


strålande sol!

-Linnéa
ledsen för en kass uppdatering, men har inte alls känt för att blogga när jag varit sjuk. förkylningen är som tur var över, bara lite hosta kvar som är som värst på kvällen.

-Fredag
jag spenderade min dag med baby, vi åkte och badade. slutade med att baby kastade i mig med både kläder och skor haha.

-Lördag
jag mötte upp linda och vi promenerade till hennes lägenhet på haga. där lagade vi mat. senare kom bull och vi tog oss en promenad till stan för att köpa glass. därefter mötte jag och linda upp erica, vi tog en promenad till stan där vi 3 mötte upp petter för att sedan ta bussen mot umedalden. där mötte vi upp lite bekanta som grillade och söp. där satt vi ett tag tills vi bestämde oss för att börja röra oss mot stan. jag fortsatte vidare för att möta upp linda igen(linda&erica åkte tidigare) vi tog en promenad till haga där vi satt uppe hela natten/morgonen och pratade om allt. vi båda använde oxå en ansiktsmask av choklad som linda handlat på kicks. det var näst intill att jag skulle börja äta av den!;O det luktade verkligen såå gott!

hahaha, bli inte allt för rädda nu ;)

linda med sin smarriga chokladmask!


jag i min chokladmask


jag, linda och bull stötte även på en söt igelkott=)




-Söndag
eftersom jag&linda somnade alldeles försent sov vi bort halva dagen idag. vi skyndade oss att stiga upp, gjorde i ordning frukost och gick sedan ut och la oss i solen. där låg vi tills lindas morfar kom och skulle klippa gräsmattan. därefter gick vi till stan där jag linda skiljdes åt. hon tog bussen hem till sörmjöle och jag promenerade hem.
 
linda                                                           jag

igår fick jag även min födelsedagspresent av min vän erica<3





det var en present från te-hörnan som innehöll 2 olika teer(grönt, japanskt körsbörste och rött te med smak av jordgubb och vanilj), honung, kakor man äter med te och lite godis. hur hon hade prickat av med både grönt och rött te som är mina favoriter vet jag inte, men jag är super nöjd! jag är verkligen tokig i te!
thanks darling<3


jag förstår inte, jag har inte hunnit mig iväg på nolia och idag är det sista dagen.. får väl bli nästa gång då.

mina planer för idag är att efter middan ska jag förbi en makeup artist och handla lite smink. senare ska jag träffa frida och krille(?) eller det beror på om jag åker till sthlm imorgon eller inte.
jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till för jag vill verkligenverkligen till sthlm samtidigt som jag vill stanna här.. eftersom planen är upplagd så att jag ska åka imorgon måste jag verkligen ta och bestämma mig nu!

passa på att njut av solen nu! hörde att det ska bli mulet imorgon och regn på tisdag.....
nu ska jag skynda mig in i duschen.
vi hörs senare!


everythings enough<3


8/8

- Frida
det blev som jag ville idag, strålande sol. kunde inte ha blivit så mycket bättre. vattnet däremot var helt sjukt kallt, doppade bara benen lite. nu har jag precis kommit ur duschen och ska ta på mig lite rena, fina kläder. kvällen är inte riktigt planerad, men blir nog att träffa lite trevligt folk och kanske sitta nere vid älven någonstans.


 lill-kusin

pusss.

friday, i'm in love

- Frida
dagen har spenderats på nolia tillsammans med angelica&evelina. mycket trevligt, men så fruktansvärt hettt! jag ska inte klaga, men att gå runt på en mässa i 25 grader är inte något att rekomendera. jag trivdes bra i massagestolarna med en fläkt fläktandes brevid mig.
har inte kunnat ta vara av den härliga värme vi haft, har varit på nolia dom två dagar som varit varmast hitills i augusti. jag hoppas på stekande sol imorgon, så jag kan spendera dagen på bettnes eller nydala. hade inte varit helt fel!

näeee, nu hade jag inte tänkt sitta här längre! hoppas ni får en superbrakväll, i sommarvärmen.


vad hände med handen?

äntligen!

- Frida
imorgon ska jag på nolia med angelica, och eventuellt så hakar evelina också på. kvällen har varit lugn, hade bara planerat att sitta hemma och dega men kunde inte sitta inne hela kvällen så jag drog iväg med några kompisar. åkte även förbi statoil för att köpa lite mat.

dionis, är en killkompis till mig som jag lärt känna genom samuel. han har bott i kosovo i över ett år, och har nu kommit tillbaka till umeå! jag är hur glad som helst, har haft kontakt med honom under tiden han har varit i kosovo men nu äntligen har han landat i rätt land.  han kommer nu gå gymnasiet här, blev dragonskolan om jag inte minns helt fel.

nu måste jag sova, har några tekniker av något slag som ska komma och väcka mig imorgon kring halv nio. bäst att man är påklädd och klar då!

 
pusss& godnatt.

-

- Frida
jag har som sagt varit barnvakt i stort sätt hela dagen. har även hunnit med att hämta min stereo som varit hos angelica sen hennes 18års b-day partey. den har varit efterlängtad vill jag lova.
nu är jag inne på tredje säsongen av o.c, så inte så hemskt länge kvar.

nu ska jag cykla över till pappsen för att hämta ett par mjukisar sen blire en promenad!

pusss.

sunshine

- Frida
förlåt för den dåliga uppdateringen, har inte riktigt haft tid eller möjlighet.
idag är jag barnvakt åt min syster, går väl hyfsat bra. inget gnällande, så jag är  nöjd.
vi ska alldeles strax till lekparken, så jag får lite tid att steka medans hon leker. angelica skulle förhoppningsvis titta förbi, har ännu inte hört ett ljud från henne. så antar att det gick vilt till igår, hehe!

näe, nu måste jag ringa linnea! ser att jag har missat lite i hennes liv under dessa dagar!

ciao!

6/8......

-Linnéa
jag måste till läkaren imorgon, min förkylning blir bara värre. bortsett från att jag har rethosta,svårt att svälja, känner mig hängig och trött  har jag börjat få extrem huvudvärk+ att hela mitt högra öga har svällt upp och jag har fått ovanligt ont i ryggen. jag orkar inte........
kan det inte bara gå över! det ska bli strålande sol både idag och imorgon och här sitter jag...
inte nog med detta lyckades jag just hälla riiiktigt varmt vatten över min hand.. irriterande smärta, måste kyla med iskallt vatten var femte minut för att det ska sluta bränna..
nä nu måste jag ringa till jobbet och säga att jag inte kommer imorgon heller.
vi hörs senare

jag mååååste bli friskt tills imorgon...

orkar inte...

-Linnéa
jävla förkylning! det blir bara värre... och nej, jag tänker inte acceptera det eller rättare sagt jag vill inte acceptera det, finns ju inte mycket att göra åt. har druckit 5 koppar te idag med citron men inte har det hjälpt det minsta..
ska ut och gå
godnatt

rethosta, snuva, yr, ögonirritation, hängig, trött och less.....

-Linnéa

bra
storasyster kommer snart på besök
jr flyttar
det går framåt för mig&syster med att hitta lägenhet


dåligt
jag har blivit ordentligt förkyld

kan inte träffa min tjejkompis som bjudit mig på fest idag
kan inte jobba



bra&dåligt

det blir ingen sthlms resa

har egentligen inte sug alls att blogga.. varför skulle jag bli förkyld just i början av sommaren och nu i slutet....
ska se på prison break och göra mig en stor kopp te nu!
vi hörs senare, förmodligen då jag mår bättre


rubrik

- Frida
dagen blev inte så dum som den lät tidigare. jag åkte till ö. ersboda för att träffa anna som finally har flyttat till umeå! näst intill överlycklig är jag. ett litet plus var att hon, och hennes pojkvän har skaffat sig en super söt dobbermann- valp!
blev helt förälskad, hur söt som helst.

anna med vovven!

efter någon timme hos anna åkte jag hem för att äta fisk som pappa hade grillat. efter middagen såg jag ett avsnitt o.c innan hanna hörde av sig och det slutade med att vi åkte på kvantum och köpte oss lite onyttigt ätbart.
åkte hem till mammsen för att se film, 27 dresses tror jag den hette (?) kvällen avslutades med ett besök hos anki & även basket spelande.

imorgon blir det nolia, så vi får se hur uppdateringen blir pga det.
pusss.

trött!

-Linnéa
jag gick i säng 2, låg vaken hela natten och steg sen upp 6. kan väl inte säga att det kändes riktigt bra att stiga upp och tänka att man hade en hel dag med jobb när man inte sovit något alls.. hur som helst, dagen gick bra förutom att jag fick ordentlig migrän. och detta pga av solen men man ska inte klaga väl när solen är på topp! dagen har bestått av sammarbetsövningar med barnen, lekar, bad(underbart skönt i det varma vädret), och akrobatik. gissa om jag var slut efter dagen! inte för att barnen varit jobbiga utan av sömnbrist och för mycket sol. jag lyckades iaf överleva dagen! nu är det bara 3 dagar kvar.  
   

jag har även tidigare jobbat som lägerledare fast då var det i helsingfors tsm med min storasyster och 2 andra ledare. min storasyster jobbar som kulturproducent, hon anordnar läger och lite annat. detta var då förra året då jag även hamnade på första sidan i någon finsktidning(?) haha varför vet jag inte riktigt!



när jag äntligen kommit hem hann jag knappt in innan jag skulle ut med syrran för att fixa några saker.

tänkte att jag senare skulle ta en liten tupplur, men då lär det troligast sluta med att jag vaknar upp ikväll och kan då inte somna om för att sedan orka med kommande dag med jobb.. ärch, bara försöka hålla sig vaken till minst 10!
nu ska jag iaf ringa min tjejkompis för att planera morgondagen!
vi hörs senare!

I feel the magic between you and I

- Frida
idag har bara varit en slö dag, har inte gjort någonting faktiskt. lyckades iaf slita mig upp ur sängen, som tur var. hade datorn i närheten, så det blev en hel del avsnit av o.c på morgonen också.
jag är riktigt sugen att gå på nolia, men kan ju inte gå hur många dagar som helst. på fredag blir det nolia med angelica iaf, sen får jag se vem jag drar med mig imorgon!

cyklade från pappa till mamma, och upptäckte hur otroligt skönt det är ute idag! åkte förbi hp's för att köpa en mellis, hihi.
ska se ett, eller kanske två avsnitt av o.c sen ska jag röra mig ut!

hoppas ni får en kanon dag!


ciao bella

- Frida
kvällen har som sagt spenderats med evelina! vi hade tänkt lägga upp lite nya fräscha bilder, men det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss. jag tror att det är digitalkameran det är fel på! när man stoppar i nya batterier, helt oanvända så står det "battery emty" efter en sekund, blir galen!
så det slutade med at vi fick ta min mobilkamera, för att få några bilder. gick väl sådär, har ingen blixt utan bara lampa så bilderna blev väl lite suddiga&mörka kanske.

jaja, nog om det! imorgon är det tisdag, har inte riktigt bestämt vad som händer då. försöker så gott som möjligt planera mina "sista" dagar av sommarlovet, men det går inte som planerat tyvärr.
kanske blir nolia, beror helt på vädret!

nu hade jag tänkt krypa ner i sängen och se lite o.c, späännande äre kan jag lova er!



pusss.

bilder från sthlm

 

 
 

 

      
  
  
 
 
 

sthlm snart igen!

-Linnéa
nu har jag just haft en lång konvesation med eija i telefon, vi har planerat sthlms resan som jag ska göra till henne igen! denna gång kommer jag troligast åka dit med min vän filippa som oxå åker ner för att hälsa på eija. vi åker ner för att fira eija som då fyller 18 år den 15 augusti! vi är i full gång att planera hennes födelsedag och kommande dagar i sthlm. vi ska verkligen göra det bästa av denna resa, det måste bli sommaren höjdpunkt! troligast åker vi den 11 och kommer hem just när skolan börjar den 20:onde. det passar perfekt att komma hem då eftersom min storasyster kommer den 21 augusti.

eija satt på tåget påväg hem från en kompis. direkt när hon kommer hem ska hon skicka över alla bilder som vi tog i sthlm, så dessa kommer upp senare ikv!

en sak till, det kanske kommer att göras en mindre crazy sak i sthlm! eija gjorde mig hypertaggad när hon berättade en rolig sak!
så bara att vänta och se! ;)

    


recept!

-linnéa

eftersom största delen av min dag har bestått av att städa har jag även hittat en del saker som jag antingen tappat bort eller helt enkelt glömt att jag hade. jag minns att jag tidigare samlade på en massa recept, allt från olika bakverk till fiskrätter(?) så gamla är dessa! att jag har rätter på kött är ett tecken på att vissa av recepten är ordentligt gamla. de flesta av dessa recept har jag såklart prövat att göra. denna receptbok hittade jag när jag städade.


nu hade jag tänkt dela med mig av ett recept som helt klart är ett av mina favoriter!

brownies

250 g smör
4 dl vetemjöl
4 dl socker
1 tsk bakpulver
4 ägg
2 dl gräddfil
2 del hasselnötter (hackade)
smör&ströbröd till formen

du behöver: kastrull, skål, bunke, skärbräda, kniv och en avlång bakform(30x12cm)

1. sätt ugnen på 200 g. smörj och bröa en form.
2. hacka hasselnötterna
3. smält chokladen i ett vattenbad. fyll kastrullen till hälften med vatten och låt det koka upp på medelvärme, sänk värmen lite och sätt en skål vanför kastrullen. bryt chokladen i mindre bitar, lägg den i skålen. rör om då och då med en sked tills all choklad har smällt. ta bort kastrullen från värmen och lyft ac skålen med en grytlapp.
4. blanda mjöl, socker och bakpulver i bunken, rör om ordentligt. knäck ner äggen och blanda i gräddfil och den smälta chokladen, rör om. häll sedan i hasselnötterna.
5. häll smeten i bakformen och sätt in den i ugnen i 20 minuter.
6. ta ut formen och låt kakan svalna en stund innan du skär den.

smaklig måltid, den är ljuvlig!




i min såkallade "recept bok" där jag bevarar mina recept hittade jag även några teckningar som min kompis filippa har ritat till mig sen länge tillbaka!

    


min mamma har varit borta nu i några dagar för att arbeta med något, jag är inte riktigt insatt. hur som helst kom hon hem med ett par jättefina silverörhängen till mig!


syster kom in mitt i allt för att prata lite, så jag passade på att fota henne lite
  



i helgen blir det nolia. hade först tänkt gå imorgon med bull& filippa men kom då på att jag slutar jobba 3, är hemma fyra och nolia stänger 6. så det får som sagt vänta till helgen.

sthlm blir den 11 till runt skolan börjar. måste bara se till att vara hemma då min storasyster kommer hem! lägger upp en bild på henne senare, vet att det inte alls är många som varken träffat eller sett henne.

nu ska jag lägga till några fler recept i min receptbok och sedan planera sthlm med mamma.
hörs senare!


3/7

- Frida
oj oj oj, vad tiden rinner iväg! att det redan är tredje augusti skrämmer mig en aning. snart börjar skolan, och det känns verkligen som att vi fick sommarlov för bara några veckor sen!

idag har jag mest vandrat runt i stan med evelina, mycket trevligt. gick mest bara runt och kollade i butikerna. nu har jag precis avnjutit en god middag och ska iväg till umedalen för att ta lite pics med älsklings eve!

vi hörs senare ikväll!


pusss.

we are the people who rule the world

-Linnéa

somnade någon gång efter 2 för att sedan vakna 6. det gick bara fint att stiga upp. jag duschade, åt frukost och tog sen bussen till jobbet. jobbet gick bara fint, lite tråkigt bara att det började spöregna mitt i allt fast iofs var det ganska mysigt! när jag kom hem från jobbet började jag nästan städa mitt rummet med detsamma, har inte haft speciellt sug på att städa rummet på ett tag så det fick bli idag, är dock inte klar än tog bara en paus för att blogga lite.

jag har även hunnit prova teet jag fick från baby igår!
tänkte att det skulle vara kul att lägga upp lite bilder på hur det funkar.
tydligen så att när man häller i varmt vatten i muggen skiftar den både mönster och färg.
från svart med kinatecken till vit med pandor, hur sött är inte det(?) sen får den såklart tillbaka den svarta färgen när man druckit upp och muggen svalnat!









sen provade jag även det andra teet som jag fick.

från detta till ---->
   
 
 

ett hjärta av te som blommar ut till en fin blomma när man häller på varmt vatten.
båda tee:erna smakade underbart!



fem olika slags tee:er som blommar ut till olika blommar!
amazing!

nu ska jag iaf fortsätta min städning. senare ska jag träffa lite kompisar och kolla runt efter lite olika sängar!
vi hörs senare
puss!

 


godkväll!

-Linnéa

jag måste bara säga tack alla för igår! jag hade en superbra födelsedag! det enda som var ett minus var att jag tappade rösten under kvällen efter allt skrik.  men det får man ta, man fyller bara 18 en gång! dagen började hos frida där vi laga middag tillsammans. vi åt, gjorde oss i ordning sen blev det iväg till kassjö där matthew hade fest för att även han fyllde år igår, fast 19! stoooort grattis! det enda jag egentligen behöver säga är att jag hade det riktigt trevligt, allt var kanon!

av min kompis linda fick jag ett superfint halsband! tack vännen!


av grabbsen, eik, peter, bull och kaka fick jag en dildo. inte alls oväntat! hah måste säga att det var mer än pinsamt att öppna den med tanke på att det satt ca 20 pers och tittade på.. tack iaf hahaha!

av min älskade baby fick jag ett tekitt som innehöll, 2 olika tee:er, små rosor i en burk som ska blandas med ett av tee:erna och sen en teekopp!

jag vet inte riktigt hur teet funkar, fick en beskrivning men jag kan säga att det är då inte som "vanligt" te! jag kommer lägga upp bilder när jag testat det!


av baby fick jag även 2 superfina halsband!

(detta köpte han till mig när han var i kina)


tack så jätte mycket för dessa fina presenter! jag som är galen i både te och smycken är super glad!

eftersom baby fyllde 18 två dagar tidigare än mig fick jag med gå på jakt efter en present. hade lite ideér sen tidigare så det gick ganska bra att hitta presenten. det blev ett silverarmband där jag ska gravera in 2 saker. vad det ska stå får ni veta senare.

av min storasyster ska jag få mitt körkort och körlektioner betalda(börjar övningsköra i januari). ska även få en ny säng, fick smycken, pengar, skor och lite annat smått och gått!

idag har jag spenderat min dag med min vän frida.r. eftersom vi inte träffas tillräckligt ofta finns det alltid massor att prata om! vi tog en promenad till henne där vi satt någon timme och pratade om allt och inget. senare gick vi till en affär och handlade nudlar, wokk och avokado och gjorde sedan en nudelrätt. efter maten tog frida bussen till sin mamma och jag tog bussen till baby. baby och jag tog en promenad lite överallt, handlade godis som han sedan kastade på mig och vi bytte födelsedags presenter. jag hoppades även på att få se bilderna från kina men det blev inte av idag.. tur att det kommer fler dagar!

nu ska jag iaf se till att få lite sömn. ska trotsallt upp 6 för att jobba..
hoppas alla ni har det bra. vi hörs senare!
puss!

minnesvärd kväll

- Frida
som säkert många förstod så fyllde linnéa 18 igår, kvällen börjades hemma hos mig med middag & förberedelser inför kvällen. vid 6-7 tiden åkte vi iväg till kassjö där mattias hade styrt. han fyllde 19 år igår, alltså samma dag som linnéa fyllde 18. festen var i full gång när vi kom, och ca 20 personer hade anlänt.
till en början kändes det lite stelt, men det dröjde inte länge innan festen var i gång. det blev paketsöppning, bastande och en masssa dans. linnéa får själv berätta vad hon fick i sitt paket, hähä..

en liten besvikelse var att jag glömde kameran hemma!



här är fnyh och jag för några minuter sedan. någon som gillar att smygfotaa!


nu hade jag tänkt mig ut och spela lite basket! vi hörs ikväll sötnosar!

pusss.

-


deelicious back!

-Linnéa
my darling is back! jag har inte träffat jessi på en månad eftersom vi båda varit bortresta. men igår kom hon hem och idag har vi varit helt crazy, ja ni såg ju bara tidigare inlägg, haha!  det går inte ens sekund och vi har tråkigt. vi kommer alltid upp med allt crazy som måste göras! vi har redan börjat planera jessis födelsedag, jag säger bara; crazyyyy! vi har även varit med vår killkompis rabin som är kanon, aaah vad jag har saknar er! kolla in jessis blogg! jag lovar er, det finns inte någon i närheten av henne. som sagt allt i ett!


imorgon är det min stora dag! 18 år! ska se till att sova ut riktigt ordentligt!
blir först förfest med några brudar och senare fest i kassjö.

vi hörs senare!
ni kan räkna med att det kommer tas oooordentligt med bilder!
puss på er!

RSS 2.0