helt klart mina favoriter!

- linnéa

verkligen mina 2 favoriter, ni slår alla!


jay smith!!!! (hittade ingen större bild)


geir rönning!!!!

dom är så sjuukt bra!

30 september!

- Linnéa

idag blev det en heldag med underbara jessica på stan! eftersom vi inte setts på ett tag fanns det mycket att prata om, så det var super trevligt!
sen blev det hem för packning och matlagning, imorgon börjar jag nämligen flytta över mina saker till min lägenhet!

dagen fortsatte inte så trevligt, jag fick fruktansvärd migrän, vilket jag har än.. men nu är det dock lite bättre efter en promenad till min älskling! jag kom hit för ca en halv timme sedan och nu väntar jag på att han ska dyka upp! han slutar strax sin träning då blir det idol och massa mys!












underbart!

vi hörs mer imorgon!


29 september

- Frida
Hallådär! Det blev utgång för mig, Hanna och Amanda igår. Corona hade något som kallas klassfesten tror jag, som dom har varje tisdag. Det var grymt roligt måste jag säga, träffade på mycket folk och det var grymt bra musik på krogen för en gångs skull.

Nu sitter jag och Hanna och kollar på idol, spännande är vad det är. Det finns så otroligt många bra som är med i år, blir roligt att se vilka som kommer gå vidare efter kvalet.

Nu ska jag fortsätta se, men vi hörs senare.



yeeees, nu är den ääääntligen min!

- Linnéa

nu ska ni få höra! jag har fått nyckeln till min lägenhet! och som tur är har jag redan allt packat så nu är det bara att börja flytta över saker!

så nu ska jag slänga ihop det sista så jag kan börja flytta! jag säger bara ääääääntligen får jag flytta till mitt eget, vilket jag har velat göra enda sen jag var 16! så nu händer det, uuuuuuuunderbart!
min alldeles egna underbara ljuvliga lägenhet!

jag hinner inte skriva mer nu! jag berättar självklart mer senare om det hela, alltså vart den ligger och så!


såhär lycklig är jag just nu!





29/9

- Linnéa

igår blev det en heldag med frida, vi tog oss en ordentlig promenad, tog ut sacko, åt ihop och färgade mitt hår!
och såklart är jag ovan, men det måste jag stå ut med ett tag nu så jag inte får för mig att färga tillbaka! så tack för hjälpen frida, jag är super nöjd!

bilder på mitt hår kommer upp senare!

nu idag har jag även sprungit ärenden, och det fortsätter! för alldeles strax ska jag iväg på möte!
men först ska jag kasta i mig lite mat sen rusar jag!


mitt förra mörka hår, och nu är jag mer åt det ljusa hållet

godmorgon

- Linnéa

jag säger bara, guuuud så trött jag är! egentligen vill jag bara kasta mig i min säng och sova genast! men sova får bli av senare, för idag är det mycket som ska hinnas med!


idag blir det även att styra upp saker och ting med mitt hår!


jag uppdaterar mer efter dagens alla ärenden!


autumn

- Frida
Som ni läste i Linnéas inlägg så har vi spenderat dagen tillsammans. Började med en låång promenad, och sen avslutades dagen inte riktigt som tänkt. Men det har varit en mycket bra dag, mycket prat och skratt.

Här kommer lite naturbilder som tagits under dagen:






















farfar<3!






som ni kanske ser blev det ett par bilder, jag lyckades nog bättre denna gång med höstbilder än vad jag gjorde sist.
´
nu ska jag sova, ska upp i god tid imorgon.
PUSS


five!

- linnéa

här kommer en bild från en helg ute med ett härligt tjejgäng!



27 september, dålig uppdatering!

- Linnéa

dagen började underbart, det blev en långpromenad med frida i det otroligt sköna höstvädret! och såklart hade vi med oss systemkameran så vi kunde fota, det är ett måste när det är höst, alla fina färger som lägger sig på träden och marken från löven måste fotas!

frida kommer upp med bilder senare från dagen!

dagen fortsatte inte riktigt som tänkt, men så kan det bli ibland..

kvällen avslutades hemma hos mig med mat och en massa roliga youtube klipp!

nu ska frida strax åka och jag väntar på att mitt hjärta ska dyka upp<3


sötis!



27 september

- Frida
Jag vet inte riktigt vars jag ska börja, men börjar väl med att tacka brudarna för utekvällen i lördags. Jag och Linnéa började hos daniel där det var ett väldigt skönt gäng, sen drog vi vidare till Hanna där förfesten var i full gång. Efter det var det älskade TC som gällde, och något som är säker är ju att det är umgänget som gör allting.

Vaknade upp igår och mådde inte riktigt fullt så bra som jag kanske hade velat. Hade huvudvärk och kände mig alldeles slö, men istället för att ligga i sängen hela dagen så gick jag ut och promenerade. Det blev ca två mil sammanlagt, gick längs älven och mot klabböle. När jag ändå var i full gång och var vid backens kyrka passade jag på att gå förbi farfar och farmorsmors grav och se till att dom inte var helt "igen lövade" av alla löv som fallit nu.

Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt, men den spenderades hemma hos evelina med chips godis, ensam mamma söker och en film.
Nu beger jag mig ut i det fina vädret, har just satt på mig träningskläderna och är redo för en härlig promenad. Får se om jag får med mig Linnéa också!


m is for music

- Frida
Har ingen direkt anledning till att jag inte har bloggat, det har nog mest med tid att göra. Har haft så mycket nu när jag jobbat så pass mycket, direkt efter jobbet kastar jag i mig mat och sen ut igen för att träffa vänner och pojkvän.

Hela dagen har bestått av att vara barnvakt åt käraste syster, har varit runt lite överallt idag. Bland annat på djuraffärer, barnens hus och andra butiker som ligger uppe på ersboda.
Nu sitter jag i min brors lägenhet och hjälper honom att städa inför kvällen, det är nämligen så att även han har lite galej här hemma ikväll.

Jag däremot ska strax hem för att äta, men på vägen hämtar vi upp Linnéa eftersom vi ska göra oss iordning tillsammans. Ikväll blir det en tjejkväll, ett gäng brudar kommer förfesta hos en nära vän till mig sen är det utgång som gäller. Det kan inte bli annat än en toppenkväll!


'Tell me who can love you,- nobody
Hold you,- nobody
Make your body wind, like me
You will never find someone like me'


22 september

- Frida
Hinner inte med något långt och intressant inlägg ikväll, har nämlien OTH och gossip girl som väntar innan läggdags. Har precis kommit hem från pojken min där kvällen bestått av idol och sen började vi även se filmen s.w.a.t eller något i stil med det.

Vi får höras imorgon helt enkelt, ska upp i god tid imorgon för att förbereda mig inför jobbet. Kanske hinna gå en sväng på stan innan det också!








härliga bilder jag tagit i sommar.

Underbart j'vla bra!

- Linnéa

idag var jag då på ett möte som var mer än lovande!! jag vill väl egentligen inte avslöja så mycket mer än att jag är överlycklig och att jag väntat mer än ett halv år på detta!
det kommer mer om detta senare, promise!
dagen fortsatte bra, jag träffade nämligen upp min underbara vän minna! eftersom vi inte träffats på ett tag fanns det förstås mycket att prata om! det var läääänge sedan jag var på stan över 4 timmar, så det var underbart med bra sällskap och väder!

dock missade jag en sak.. jag skulle egentligen tagit sacko till djuraffären för att klippa hans klor, men det hann stänga.. så nu måste jag vänta en hel vecka tills jag kan ta honom dit igen..
tur dock att klorna inte vuxit allt för långt!



ikväll är det mat, idol och oth som gäller! (oth kommer tydligen ut på onsdagar). jag ska nämligen laga middag åt min älskling, jag har tittat upp ett recept som för hans del ser lovande ut!;) kött är som sagt inget för mig!

kvällen kommer avslutas med underbara eija! hon skulle egentligen åkt hem redan i början av veckan, men hon stannar någon dag längre! så ikväll ska hon sova hos mig och sen åker hon hem till sthlm imorgon!

jag tänkte passa på att lägga in lite bilder från wasa gänget nu när jag ändå fått in bilderna till datorn!
det var verkligen en toppen vecka med ett grymt härligt gäng!


petter och linnéa!


jag fyller på med flingor!


björn chillade uppe på lastbilen!


jag, maria, linda, petter, linnéa, rebar, björn och jonathan!


linnéa på en av dom tuffa cyklarna vi åkte runt med!


hela gänget!

21 september

- Frida
tjabba tjena hallåå på er.
hela min dag har bestått av jobb idag, och tro det eller ej så var jag uppe redan sju imorse. ja, ni läste rätt- fridiz var uppe klockan 07.00. det var verkligen skönt måste jag faktiskt säga, längesen man var uppe riktigt så tidigt. direkt jag kom hem från jobbet blev det att laga mat och sen slocknade jag på sängen i en halvtimme.

har varit ute och drällt ikväll, inte gjort något särskilt men samtidigt varit överallt&ingenstans. eftersom jag inte suttit hemma framför tvn ikväll så blir det att kolla på Idol nu på tv4.se istället. kan ju inte börja missa program såhär i början.

fick även livstecken från min käreste emmy, planet var då försenat men dom skulle precis hoppa på planet mot turkeey. snacka om skönt att åka iväg nu IGEN, speciellt när det är sånt här väder.

imorgon och resten av veckan består av jobb, så det kommer inte bli sån spännande och bra uppdatering från min sida.


där var håret nyklippt och nyfärgat- allt annat än vad det är nu kan jag ju lugnt säga.

djuren!!

- linnéa

dagen började med att städa burarna till kaninerna. nu äntligen har jag fått in bilderna från kameran, så här kommer bilder på min och min systers gnagare, sacko och pk!





lillskrutt milo! (min systers)





min playboy!


<3


underbara pk!




sist men inte minst, sacko!



vid fem blev det en promenad till linda i regnet, inte super kul men skönt! vi planerade lite kommande saker som jag ser framemot! därefter blev det hem och sen genast ut igen med brorsans vovve!
nu väntar jag på att min älskling träning ska sluta, för sen blir det massvis med mys och senaste avsnittet av oth!

vi hörs mer imorgon, för imorgon är en spännande dag som jag verkligen ser framemot!
mer om detta imorgon!






snacka om slut!

- Linnéa

jag har nu sedan 10 imorse jobbat med ett arbete på datorn, det tar aldrig slut! det är iofs ganska kul när det är finska jag arbetar med!
och såklart tar jag pauser då och då, som nu när jag sitter här och bloggar! haha kanske inte det bästa att ta pauser vid datorn när det enda jag har gjort idag är att arbeta med en dator.

nu ska jag fika med mamma sen fortsätter vi!

senare kommer min älskling och hämtar upp mig, kvällen kommer att spenderas med hanna och viktor! :)


förra året i uuunderbara skåne!

vi hörs mer imorgon!




underbart väder

- Frida
Nu har jag varit och röstat, och det känns verkligen bra att kunna göra det man kan för att påverka. Nu har jag hoppat i träningskläderna och ska ut på en lååångpromenad längst älven. Fick med mig Daniel och Sofia, så det blir genast mycket trevligare.

Äntligen kan jag ta tag i träningen nu när förkylningen gett sig.

19 september

- Frida
Då var det nittonde september och det är valdag, jag tycker personligen att det kommer bli mycket spännande att se vilka som kommer vinna valet år 2010.

Nu sitter jag och äter mammas supergoda lasagne och ska snart hoppa in i duschen, mormor kommer om en timme och då beger vi oss mot vallokalen!


/google.se

ljuvlig dag!

- linnéa

för mig har det varit en toppen helg! fredagen bestod av mat med ett härligt gäng, och kvällen avslutades på krogen med ett trevligt tjejgäng!
igår träffade jag upp några tjejkompisar på stan, vi samlade ännu en gång för att umgås med eija som kommit och hälsat på från sthlm! vi lunchade på stan och tog en runda genom stan! kvällen avslutades hos min älskling! undertiden jag skrev cv så fixade han med min dator och mobil, tack!<3

egentligen borde jag ligga och sova nu för klockan är för tok för lite för att stiga upp på en söndag! men jag känner mig utvilad så varför fortsätta sova! däremot ligger mitt hjärta här bredvid mig och sover för fullt! han ska minst sova några timmar till, så mycket han gjort i veckan kommer han inte vakna förens 2 skulle jag gissa!

nu hade jag tänkt se senaste avsnittet av idol! sen blir det att springa ner på stan om min älskling nu vaknar! ;)


sacko!

vi hörs senare!

18 september

- Frida
Gårdagen blev absolut lyckad, det är så roligt att kunna dra ut ett gäng brudar någon gång då&då. Just nu sitter jag i min brors lägenhet och ska alldeles strax röra mig mot älsklingen. Det blir att bara ta det lugnt ikväll, känner verkligen inte för någonting annat ikväll.

Hoppas ni får en härlig lördags-kväll.


härlig bild jag tog för ett bra tag sen.

baby, I like it

- Frida
Lägger inte ut den här låten som en "nyhet". Den har funnits ett bra tag, men den är så galet bra och HAN är så galet snygg. Videon är ju grym!


17 september

- Frida
Igår fanns det verkligen ingen tid för bloggning, väcktes av jobb så det var bara att hoppa in i duschen för att sen röra sig mot jobbet. Det blev en lång dag igår, jobbade från elva till nio på kvällen. Vi hade nämligen en modekväll igår, typiskt att jag inte hann tipsa er om detta. Det var trots allt hela 20% på ett helt köp, vilket inte alls är illa.

Är inte riktigt van att jobba närmare 12 timmar, så det känndes i kroppen kan jag lugnt säga. Efter jobbet åkte jag till Hanna&Amanda, det blev väldigt lugnt framför tv'n. Precis vad som behövs efter en full dag med jobb.

Nu ska jag väl börja tagga till inför kvällen, kanske ta mig en tupplur så jag känner mig extra utvilad.


like it!

- Linnéa

jag har verkligen inte hunnit uppdatera de senaste dagarna, ledsen för det! de senaste dagarna har endast bestått av att springa ärenden, städa, tvätta, och packa. det är egentligen inget kul att uppdatera om!

nu väntar jag på att min läkare ska ringa upp, det har som sagt varit så mycket de senaste dagarna att jag glömt bort dagens tid. och efter läkaren hade jag tänkt ta mig en tupplur, jag känner mig inte alls utvilad. sen fortsätter dagen med mer ärenden.

sist men inte minst, för de som inte visste så har första programmet av oth, säsong 8 kommit!

jag ska inte avslöja mer än att det är heeeemskt!



livet är för kort för att umgås med idioter

- Frida
Alltså, jag är lite till mig här. Men seriöst, vi lever i 2010, det är inte 1800-talet längre. Ibland undrar man vars dagens undomar får allting ifrån, lev livet och träffa så mycket underbara människor som finns.



Nu sticker jag iväg till pojkvännen, vi hörees helt enkelt. Inte det gladaste inlägget, men ibland får det bli så. Inte speciellt riktad till en speciell person, blir bara full i skratt ibland när folk uttrycker sig om vissa saker som dom definitivt inte har ett skit med att göra.



15 september

- Frida
Det känns som att jag fått gjort en massa vettiga och bra saker den här morgonen. Menar då inte att jag var uppe med tuppen, klev trots allt upp för cirka två timmar sen, men effektivt har det varit här hela morgonen. Nu ska jag göra iordningn en ordentlig frukost/lunch och sätta igång gossip girl och oth (ÄNTLIGEEEEEEEN). Tycker väl egentligen att oth borde lagt ner då det börjar visa sig att den serien gjort sitt, men samtidigt slutade förra säsongen så otroligt spännande att jag såklart måste fortsätta följa serien.

Det var allt jag hade att komma med nu, för övrigt så regnar det otroligt mycket idag. Kan inte minnas när det vräkte ner så här mycket sist, (missade som sagt regn-veckan här i Sverige när jag var på Cypern.)
Det är skönt med regn då & då, speciellt när man har en massa saker att ta itu med. Då är det absolut ingenting som får en att vilja sätta foten utanför dörren.






men det är svårt att undgå att sakna sommaren-
nu är det hösten & vintern som är påväg tråkigt nog.






höst

- Frida
Idag har jag varit på toppenhumör, känner att jag är på bättringsvägen och ser ljuset i tunneln. Börjar känna mer motivation nu när den förbaskade förkylningen håller på att gå över.

Tog lite höstbilder (hade tänkt mig en massa löv i alla de olika färger, men antar att jag är ute lite för tidigt), men det blev en del och dom tänker jag absolut dela med mig av- ska bli bättre på att ta bilder så ni inte blir så uttråkade av all tråkig text!
Förutom det så var jag pappa, daniel och slava ute och övningskörde. Jag tror att vi körde närmare 1 och en halv timme, vilket kändes riktigt bra. Vi hann med en sväng till hissjö, runt v-slätts industriområde, genom stan, upp till haga, vidare till mariehem och sen E4an tillbaka hem igen.









som ni ser så har inte hösten riktigt kommit hit, nu är det sängen som gäller.
NATTINATTI

13 september

- Frida
Den här helgen har varit väldigt lugn, jag kan faktiskt inte minnas en helg som varit såhär lugn på flera månader. Sommaren i sig har varit så sjukt intensiv och jag  gillareee. Så det var dags med en hel helg med mys och bara ta det lugnt. Eftersom att jag hade min brors lägenhet så var det alldeles perfekt för det. Jag försöker att inte nämna förkylningen, men det är ju dels därför jag ligger inne och försöker bli frisk någon gång. Det verkar för övrigt inte hjälpa ett dugg, har nu legat inne i princip en vecka i streck och inte fan har jag sett att min förkylning ens är på bättringsvägen.

Nu ska jag göra iordning lite fika, min grabb kommer från körskolan nu så vi får tid för en fika innan han ska traska hemåt. Inväntar dessutom Linnéa som jag ska spendera min dag med. Var längesen nu juu!


trött!

- linnéa

från min sida har det varit dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har verkligen inte orkat. eftersom jag jobbat denna vecka har jag nästan varje dag somnat direkt efter jobbet, det har iofs varit skönt då man är utvilad dagen efter.
vi (wasa teamet jag jobbar med) har jobbat så bra denna vecka att sista dagen vilket är imorgon kommer endast pågå i en timme!
lite tråkigt kommer det bli att jobbet slutar eftersom vi alla fungerar som ett jättebra team, och på endast en vecka har man fått nya riktigt schyssta kompisar!

jag har såklart fotat teamet, bilder på oss alla kommer upp senare när vi står uppradade i våra snygga morgonrockar!

det som varit positivt idag är att man endast jobbat halvdag annars har dagen varit kaos för min del.. jag har haft sån fruktansvärd migrän att jag gråtit och varit svimfärdig pga min huvudvärk..
så det var perfekt att göra kvällen till så lugn som möjligt, även med tanke på att jag jobbar imorgon.


imorgon är det jobb på dagen som gäller. senare blir det att samla wasa gänget för att käka och besöka fortet i stan!
det kommer bli sista gången vi träffar dom vi jobbar för, iallafall för denna gång. de ska nämligen vidare till andra städer för att fortsätta med jobbet.


nu ska jag och min älskling invänta att björn ringer, sen blir det att skjutsa hem honom till vännäs.
vi hörs mer imorgon, sovgott!





mussevakt

- Frida
Jag vet, det är mycket snack om den där j*vla öroninflammationen, förkylningen och allt vad det är. Men det är vad som sker när man är sjuk, det finns inte allt för mycket spännande saker att berätta här i bloggen, eller dagboken kanske man nästan kan kalla det.

Idag kom iaf gubben min hem, så skönt att ha honom tillbaka. Som min rubrik lyder så är jag kattvakt i helgen, medans min bror är och har det trevligt i hemavan sitter jag i hans lägenhet och förvånas över hur stor Musse har blivit. Han är mycket större än båda mina katter tillsammans (nästan..). Men han är så gosig på kvällarna efter att han har lekt hela dagen, så nu ska jag väl försöka sova. Har hört rykten av min bror att han är en jäkel på nätterna, men får väl slänga ut honom på balkongen om det blir för mycket. (skämt å sido) för dom som inte förstod detdär luriga skämtet.

Mina ögon slocknar snart, så vi hörs senare med andra ord.





skratt, komedi, humor, hanna

- Frida
Jag hade som sagt tänkt sätta igång några bra filmer tidigare idag, när jag kände mig som mest slut i kroppen. Så blev det inte, hittade istället en skiva med hela säsong 1 av solsidan liggandes i högen med filmerna. Jag kan säga att det blev inte många minuters sömn under tiden jag såg på den serien, den serien är verkligen galet rolig. Fastän man är som mest sjuk och tycker synd om sig själv, så får man sig ett flertal skrattanfall när man ser den klockrena serien. 



Jag gjorde det bra som låg inne hela förmiddagen, men kvällen har spenderats hemma hos Hanna. Vi började med att se Idol och därefter började filmen liarliar med Jim Carrey. Också helt klockren film, men det är dom allra flesta som den snubben är med i.


(som ni ser har jag använt mig av mina fantastiska kunskaper i paint.)

Nu ska jag ta en alvedon sen lägga mig och läsa lite, det är så typiskt att förkylningen alltid blir värre på kvällarna, vilket försämrar sömnen eenormt.

9 september

- Frida
Jag hade fått för mig att jag uppdaterade i bloggen igår, men det måste ha försvunnit. Hade inte särskilt mycket att komma med, men det var full rulle igår.

Inatt åkte jag på öroninflammation, vilket inte är det absolut bästa jag vet. Det var många år sen jag hade det sist, men nu var det tydligen dags igen. Det är bara till att ligga högt med huvudet och ta alvedon så ska man klara sig med det- som tur är.

Det blev inte så många timmars sömn inatt eftersom att mitt öra har spökat hela natten lång. Nu ska jag äta en massa glass och slå på någon bra film, så får väl hoppas på att jag kan sova ett tag under filmen istället.

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör för tillfället!


8 september

- Linnéa

igår efter jobbet var jag ute och sprang fast jag är smått förkyld och har ett skadat knä, men jag kände verkligen för en runda!
jag slockande ganska direkt efter jag kom hem, och det var tur de så jag orkade mig upp idag!

jag jobbade idag fram till 10 och nu har jag rast till 2. sen kommer vi alla befinna oss på universitetet resten av dagen.

nu hade jag tänkt ta mig något att äta sen blir det vila innan jag beger mig till universitetet!


vi får höras senare!



idol taaajm

- Frida
Att den här förkylningen aldrig kan ge sig, tur bara att jag inte har hög feber. Då hade jag ju bara legat hemma hela dagarna.

Idag blev det en Angelica-dag vilket behövs sisådär en gång i veckan, det blev mycket shopping för hennes del men dessvärre ingen shopping för min del. Jag vet inte vad det är, men hittar verkligen ingenting i stan nuförtiden. Antar att jag får beställa kläder från internet istället.

Till något annat, äntligeeeeeeeen har Idol satt igång. Som de flesta vet så följer jag det prorammet varje fredag som det visas och ger mig in i det på blodigt allvar. Jag älskar Idol helt enkelt, för er som inte visste deet.
Nu ska jag uut och iväg en sväng, så vi hörs när vi hörs.


ledsen hannie att jag inte kunde joina er ikvääll.
det blev kvalitetstid med far och syster som sagt.

7 september!

- Linnéa

jag var alldeles för trött igår för att uppdatera om första dagen på jobbet! hur som helst, första dagen på jobbet gick galant! vi var alla så effektiva att det vi skulle jobbat på 2 dagar lyckades vi göra på bara 1 dag!
jag trivs verkligen med mitt jobb, med de sällskapet man har funkar allt!

att så många blir så tacksamma när vi delar ut saker gör helt klart min dag!

det är verkligen super kul med allt trevligt och socialt folk man träffar under dagen!

dock blir man helt slut av att stå hela dagarna, men det är något man vänjer sig med under veckan!

just nu har jag paus från jobbet, så jag passar på att uppdatera här!

jag hade nu tänkt ta mig något att äta innan jag ska tillbaka ner på stan. så vi får hörs senare ikväll om jag inte slocknat!



6 september

- Frida
Idag har jag fått många klarheter kan man nog säga, men min sömn har fått lida. Jag har nu gjort två tappra försök att sova, eller ta en powernap men det har ringt minst fyra personer under tiden. Jag antar att de är ett gott tecken på att jag inte borde sova mitt på dagen, natten är vad som gäller helt enkelt.

Nu ska jag pallra mig til hanna, vi ska bara ha det mys- se film och prata.


evelina har jag också hunnit träffa, men hon ville ej synas på bild.

köpte även en ny bodybutter från bodyshop, min favoritlukt jooordgubb.

jobbvecka!

- Linnéa


största delen idag har bestått av städning, (folk kommer som sagt och tittar på vår lägenhet till veckan). nu ikväll har jag varit med ett härligt gäng på haga och planerat morgondagens jobb!

sist men inte minst!

imorgon är det jobbvecka som gäller för mig! jag och ett härligt gäng kommer befinna oss i stan för att dela ut wasa frukostflingor!
ni kan inte missa oss för vi kommer nämligen bära en outfit på gula leggings och morgonrockar!

så om det är någon som är sugen på flingor kom till stan !



nu ska jag invänta min älskling sen blir det att göra matlåda tills imorgon!



så vi ses imorgon allesammans!

vilodagen

- Frida
Idag är det söndag vilket resulterar i vilodagen utan dess like. Känner mig verkligen trött och slö idag, så ska bara äta middag sen blir det att slå på någon bra film.

Helgen har varit underbar, mycket partaj men jag antar att man får ta vara på dom tillfällerna när man väl kan det. Nu ska jag laga mat åt mig och mami, så vi hörs senare eller imorgon.

Just det, bilder från älskade ayia napa kan jag väl också bjuda på.






















faschinerad över storleken på melonerna.

fight to the bitter end!

- linnéa

eftersom min älskling just nu har en innebandy cup har de senaste dagarna varit fulla med matcher!
nu under helgen kommer det vara sammanlagt 5 matcher som ska spelas! och såklart har jag varit på plats för att se min älskling spela!
igår blev det då att se matcher med min vän linda, vara social med joel&älsklingen, en sväng förbi min syster och en sväng på stan!

nu idag under dagen har jag varit med min fina syster, vi har tillsammans tagit hand om alla våra djur! nu är det inte bara 3 djur i familjen, utan 4! vi har nämligen skaffat oss en supersöt kaninunge!
nu ikväll har jag varit med linda och sett min älskling&fransson spela match!
dock var det inte så bra för mig att skrika och hurra när det blev mål, jag är som sagt förkyld och hes så att hurra gjorde förkylningen inte bättre, men det var de värt!
grattis till vinsten grabbar!

efter matcherna blev det raka vägen hem för mat! jag som var super hungrig blev riktigt nöjd när det bjöds på tacos!

nu hade jag tänkte skicka lite bilder till min mamma som hon bett om. sen blir det att öppna en öl som varit väldigt efterlängtad!



love you my boy!


vi hörs mer imorgon!


blablabla










mad about it

- Linnéa

idag blev det en sväng på stan med frida och tage! och eftersom både jag och frida är förkylda blev det en kort runda.
det blev istället den senaste filmen från twilight, te och brända mandlar!


ängel från ovan<3


vi hörs

2 spetember, slö och hängig....

- Linnéa

det har inte gått bra för mig att hitta kamerasladden så bilder på mina söta djur kommer upp ikväll!
ska leta efter sladden som en tok!

de flesta som känner mig vet att jag nästan aldrig blir sjuk men nu har jag lyckats åka på en förkylning... och eftersom jag nästan aldrig blir sjuk ser jag detta som något jätte jobbigt...
jag kan inte prata eller svälja på morgonen för att det skär så mycket i halsen, men det värsta är att det inte blir bättre under dagen, så det är bara att hinka hett te och göra dagarna till så lugna som möjligt.

hur som helst, dagen började med ett möte i stan, och eftersom jag är förkyld känner jag mig både slö och häning så det var inte det roligaste att sitta i ett möte..
men nu är iallafall de bortgjort, och snart ska jag ut för att möta upp frida!
det känns som en evighet sen jag träffade henne! och eftersom hon också har åkt på en förkylning blir det att mysa ner sig i soffan med te och en bra film!




jag hoppas jag hinner piggna till lite iallafall innan helgen!

1 september

- Linnéa

tanken var att detta inlägg skulle innehålla massor av bilder, men för tillfället hittar jag inte kamerasladden..
så dagens bilder från komma upp senare idag!

dagen började med en sväng förbi skolan. (jag kommer inte läsa upp mina kurser på gymnasiet utan det blir folkhögskola trotsallt). efter skolan höll jag djuren sällskap ett bra tag här hemma innan jag skulle möta upp linda för en promenad! på hemvägen stötte jag på min syster så det blev en ordentlig runda i stan!

nu har jag just kommit hem och nu blir det ut igen!


vi hörs mer senare ikväll, då bjuds det på bilder från dagen som varit!


fina bruds!

the club can't even handle me

- Frida
Nu har jag fått in bilder från Cypern på datorn, så det kommer komma in lite bilder då & då här i bloggen. Tänkte bara först lägga in en låt som verkligen får mig att tänka på Ayia napa, en låt som vi alltid körde all in till.




MUSIC - MEMORIES

RSS 2.0