I don't really trust myself

- Linnéa

ledsen att jag inte uppdaterat idag men jag har inte alls känt mig sugen på att blogga. det är så mycket som går i mitt huvud just nu, knappt så jag själv hänger med. tanken är iaf att jag ska till bettnäs imorgon med frida, kille, viktor och hanna men är osäker på om jag hinner det, har inte ens börjat packa inför skåne. konstigt nog känner jag mig inte alls stressad utan jag tar det som det kommer.

jag kommer som sagt åka till skåne den 3 juli och stanna där ca 10 dagar. sen blir det sthlm en vecka. den 20 juli ska jag möta upp frida, hanna och angelica i sthlm för att yttligare stanna en vecka i sthlm. så vi kommer att vara tillbaka i umeå runt den 27 juli. känns galet att jag kommer vara borta runt en månad men samtidigt hur kul som helst!

nu ska jag ringa frida, vi hörs imorgon!


jag kommer sakna er alla!

i'm in love


this feeling is great

-linnéa
då var man hemma. Min dag började med att jag mötte upp frida&sofia i stan för att sedan åkte till bettnäs med frida, sofia och sofias kompisar. vi stannade där från 12-5, så lite färg har man fått! (bilder kommer upp imorgon). dagen fortsatte med minigolf tillsammans med ida, hanna, benjamin, frida och jag. senare åkte vi och tittade på krilles&viktors match. jag och hanna var taggade hela kvällen så vi drog en sväng förbi hemmakväll efter matchen och handlade massa godis och åkte därefter till krille. där spelade jag, hanna, krille och viktor games och självklart vann vi tjejer;). vi spelade och snackade tills klockan passerade runt ett då jag och hanna skulle åkte till hfors för att hämta hannas syster jennifer. vi åkte tillbaka till stan och jennifer handlade mat sedan släppte dom av mig hemma. nu känner jag verkligen att det är dags för sömn, ska upp tidigt imorgon för att möta upp frida. vi ska steka lite på fridas balkong innan vi drar oss ner mot stan för att shoppa och träffa 2 kompisar.

kom och tänka på en sak, vad är det med alla och cola(?). jag har inte riktigt förstått det ännu..
nu känner jag verkligen för att sova.
vi hörs imorgon
godnatt!

kiss me thru the phone

- Frida

sommarlov&sol, det kan väl inte bli så mycket bättre?
som ni kanske ser så blir jag lite osocial så fort solen är uppe! har iaf varit på bettnäs idag, mycket härligt. det var jag, linnéa, sofia, sara&carro. mycket trevligt, och skönt jätte härligt väder. var i och doppade mig två gånger, det är ganska mycket om när man tänker att det är i havet eller.. kanske inte!

anyways, kvällen har spenderats med gott folk. var på tomtebo för att kolla på korpen match, deeet var bra förutom all knort, knot(?) som bara bet och bet. riktigt irriterande! så just nu ligger jag bara och kliar på mina ben hela tiden, inte okej.
kännde mig väldigt trött, så åkte hem och vilade ca en timme. när jag vaknade var jag väldigt pigg och minst sagt rastlös, bestämde mig för att spela lite basket med slava. vi tog även en promenad till angelica där vi åt mackor! mummaa.

klockar bara går och går, och jag säger samma sak varje kväll: att jag måste gå och lägga mig i tid. men det blir aldrig så, förstår inte riktigt vad det är så!  imorgon blir det ett besök hos mormor och se så att allt är bra. hoppas på det. annars blir det tuffa tider.
efter det blir det stan med linnéa, evigheter sen man var där!


övik!

-linnéa
tänkte bara lägga upp lite bilder innan jag ska ut.
bilder från övik när cicci tog studenten!!























nu måste jag skynda mig!
vi hörs!




sol&bad!

-Linnéa

det blev på med shorts och linne sen en promenad till sjukhuset. det visades sig att min läkare var sjuk så min tid hade blivit framflyttad tills senare idag, och ingen hade ringt och meddelat det.. jag lyckades iallafall fixa en ny tid innan jag åker. det kommer bli stressigt, men måste göras!

nu måste jag packa väskan. jag, frida och sofia ska ner till stranden!
vi hörs senare.
ha en bra dag!

wheels -09

- Frida

jag tänkte på er den här gången, och tänkte skriva lördagens händelser i ett annat inlägg. blir fööör mycket text för er att läsa annars!

som ni hört så har vi gjort om min bror's volvo 142:a. med det infattar följande:
- gjort: röda stripes som går över hela bilen
- hjärtan
- gula fälgar
- gröna stripes på höger, respektive vänster sida av bilen.
- två högtalare på skuffen.
sen vare bara att tuta & köra.

vi kom ner på stan kring 9-tiden och cruisade runt i ca tre timmar. stämningen var på topp, och vi var 8 stycken i bilen. men sen åkte vi hemåt för att fixa lite med högtalarna, så ser vi att det är har droppat bromsvätska(?) aa, jag vet inte riktigt vad det innebar men där slutade åkandet för våran del. ville inte riskera att köra utan bromsar.
så vi gick mest bara runt på stan efter den här insidenten, och vi hade riktigt trevligt. det blev mat på subway kring 3-tiden och jag tror att jag klev innanför dörren halv fem.


kissemjau

- Frida

hej igen! nu är jag hemma, kvällen blev inte riktigt som planerad. började med att jag var hos samme tills klockan blev tio. då for jag och hämtade moppen hos sofia och körde därefter hem.
fick ett samtal av linnéa och båda två var sugna på att göra någonting- inte bara sitta inne en fin kväll som denna.
det slutade med att det blev basket, spelade 21 vilket var mycket underhållande.

såg även på då linnéa göra någonting som såg hemskt ut. typ döds-volt eller någonting från en gungställning dessutom. har självklart fångat detta ögonblick på video, men vet inte hur man får in sånt här i bloggen.
någon som kan vara snäll att hjälpa mig med det?


Sometimes words just can't describe..

-Linnéa


igår var jag som sagt på fest i sörmjöle, min kompis linda hade fest. kvällen var riktigt trevlig bortsett från alla mygg som fanns precis överallt! men det mesta funkade bra. kvällen slutade hyfsat tidigt, kom hem runt 2 och vaknade 10 dagen efter för att möta upp jessica halv 12. vi hade allt packat och klart för en riktig stekdag. filt, solkräm, is te, musik, och frukt. vi solade runt en timme tills vi bestämde oss för att ta ett dopp. började med att vi skulle gå ner i vattnet men slutade med att jessica halvt ramlade i samtidigt som jag försökte dra upp henne men lyckades då ramla över henne och ner i vattnet. vi fortsatte vår badtur från bryggan där vi då hoppade i. vi upptäckte snabbt att det inte var någon vidare idé att gå ner från kanten, man skrapade upp både ben och händer påvägen ner, så bryggan är ett tips! ;) vi spenderade hela för och eftermiddag nere vid älven. från 12 till 5. ett dopp i timmen och det var inte det minsta kallt konstigt nog! ni kan räkna med att det blir detsamma imorgon!! jag och frida ska packa ner filtar och bege oss ner till älven för att sola&bada! såg just att det ska även imorgon bli riktigt bra väder! kvällen idag slutade iallafall med basket tillsammans med frida och slava. jag gick runt i shorts när klockan var efter 12! 20 grader när klockan visade 1, det är galet!

något mer som är galet är att om mindre än 5 dagar åker jag ner till skåne. har fortfarande inte riktigt förstått att jag ska åka. kommer att stanna borta mellan 20-30 dagar. det är så otroligt efterlängtat! jag har huur mycket som helst att göra innan jag åker men jag försöker att bara att ta en dag i taget.

nu måste jag verkligen sova så jag tar mig upp imorgon! har läkartid strax efter 8..
godnatt
Right now your the only thing on my mind

28/6

- Frida

igår var en bra dag, mycket trevligt! jag har inte tid att skriva om kvällen just nu, men jag lovar att skriva så fort jag har kommit hem ikvääll! hoppas ni hade en bra lördagkväll!


pussss.

you are my sunshine in the rain

- Frida

hade först tänkt berätta lite om den nya bloggdesignen. eftersom att varken jag eller linnéa kan särskilt mycket om det än så länge, så har mikaela kågström hjälpt till en hel. jag gjorde collaget och sen så hjälpte mickan mig med resten! riktigt nöjd blev jag, och riktigt tacksam! här har ni hennes blogg:

http://micaelaaas.blogg.se/

idag var det super varmt i umeå, riktigt härligt. och förresten så blev det en hel del dopp i sjön. hur skönt som helst, kunde inte ligga och steka huur länge som helst utan att ta ett dopp. det var minst sagt svalkande! har verkligen tänkt att gå in för det där med att bli brun i sommar.

planerna inför kvällen är inte helt klara, känner mig sjukt otaggad just nu om jag ska vara helt ärlig. men hoppas att folket får mig att bli på bättre humör. blev inte mycket sömn inatt heller för den delen. så är en aning trött!
men det blir säkert bra! vad ska ni hitta på ikväll?

   


You've caught my eye

-Linnéa


aj, aj, aj! jag har bränt mig riktigt ordentligt på axlar och nacke. glömde helt bort att smörja in mig med solkräm sista dagen på jobbet.. som tur är har krille smörjt in mig med aloe vera flera gånger! det är knappt så att jag kan bära jacka utan att det skaver mot huden.

sista dagen på jobbet var kanon! barnen klängde extra mycket för att det senare skulle tas farväl. dagen började med bad. senare blev det skogsrunda och eget val resten av dagen. jag valde paddling för att jag endast testat på det någon gång tidigare. en ledare för paddlingslägret kastade så mycket vatten på mig ute på sjön att jag lika gärna kunde tagit ett dopp, men det kom senare haha. just innan paddlingen hade jag just lagt mig ner för att sola lite på lunchrasten då jag hör någon ledare säga mitt namn, jag reagerade inte så stort, väntade mer på att någon skulle komma fram och prata om det var något. men då hör man någon sekund senare: "var lite mer diskret, hon hör vad ni säger". självklart flög jag upp och förstod snabbt att något var "fel". det kom runt 10 barn springandes mot mig med 2 litersflaskor och tillslut lyckades dom få allt över mig. detta tack vare några ledare haha.

så först paddlingen sen barnen och sist ledarna. japp, ledarna lyckades kasta i mig på mötet i slutet. vi hade just fikat då alla började kasta i varandra. tanken var att jag endast skulle ut på bryggan för att fota en kille när han gjorde en bakåt volt men det slutade med att jag åkte i. någon ledare tog telefonen ifrån mig och 4 till hjälptes åt att slänga i mig med kläderna på. smart som jag var hade jag heller inte med mig ombyte haha.

senare blev det hem för att ta en ordentlig duch efter allt lek på lägret. sen tog jag bussen till krille där vi käkade glass, promenerade och pratade. huur mysigt som helst!

nu ska jag strax åka till linda som har fest i sörmjöle måste bara smörja in mig med mer aloe vera innan jag beger mig iväg. ni får alla ha en trevlig helg. kram!

föresten vad tycks om den nya designen i bloggen?

26/6 sunny days

- Frida

åhhhh, jag bara älskar vädret! så sjukt underbart. sofia ringde och väckte mig imorse och sa att tiden hos veterinären var fram flyttat en timme. hennes söta hund, butch blev nämligen påhoppad igårkväll av en golder retriver. riktigt tråkigt, blir bara tårögd när jag tänker på det, stackarn!
tur bara att allt gick bra hos veterinären iaf, höga summor pengar men han är värd varenda krona! världens finaste hund, jag lovar er!

bara en kvart efter samtalet från sofia så ringde angelica, att man aldrig ska få sova ut..... ; )
vi bestämde oss för att packa ner handduken och dra iväg till nydala. det var nice, väldigt hett och faktiskt rätt så varmt i vattnet. doppade inte hela mig idag heller, på grund av att angelica var sjuk så hon ville inte bada med mig! saadface;(.

får väl se när det där första riktiga doppet blir av! kanske imorgon?!




 
pusss

knock me down

- Frida

godkväll sötnosar! ni kanske blev lite förvirrade av förra inlägget, så skit i texten och njut bara av bilderna!

idag har varit en helt underbar dag, har legat på bettnes hela dagen och stekt. helt perfekt, har även nästan doppat hela mig. det var nära, men det blev inte riktigt hela mig. det var riktigt trevligt! det var jag, sofia, alexandra &jessica.
någonting att tänka på inför nästa gång, så måste jag ha med mig mer vatten. hade endast en liten loka-flaska som inte räckte särskilt långt.

jag har fått lite färg på mig, men just nu så känns det nästan som att det brinner i ryggen! när jag kom från havet så hämtade vi upp linnéa på tillbaka vägen. vi har bara vandrat kring stan, och har även suttit på våran balkon och ätit vattenmelon, muuuuums!
imorgom sägs det bli ba väder igen, får se vars det blir att bada den här gången. kanske nydala, men jag tycker verkligen inte om vattnet i den sjön!!

1.
                                                                2.

bild 1, är endast ett bildbevis att jag faktiskt fått lite färg på mig idag. (HAH,där seru anki..)  ; )

michael jackson död!



R.I.P...

25/6

-Linnéa
då var man hemma igen. känns tufft att man kan gå i bara shorts när klockan strax är 12! jag&frida tittade upp vädret för helgen, mellan 25-30 grader hela helgen! ljuvligt, nu blir det verkligen att passa på att vara ute heeela helgen!

tidigare idag köpte jag&frida en hel melon som passade perfekt att äta i detta väder. idag lyckades jag också göra bort mig. jag lyckades tappa melonen i affären men som tur var gick den inte sönder! jag förstår inte riktigt hur jag lyckas med allt haha.

sista dagen på jobbet imorgon sen blir det att vänta tills vecka 32 innan jag ska jobba igen. tråkigat av allt kommer att bli att ta farväl av alla söta barn. känner mig fortfarande riktigt kass att jag endast lärt mig 3 namn av barnens namn på en vecka :(.

nu ska jag sova. vi hörs!

hon bits...

Frida & Linnéa

just nu så sitter hon här och bits, ja ni hörde rätt! linnea bits, och det är inget skämt. hon har nu bitit mig (frida) i armen ett antal gånger.
båda två sitter och kliar ihjäl oss, av alla dessa myggbett. kan inte komma på en kroppsdel som inte är myggbiten. jävla mygg!! men, som sagt det hör sommaren till!

vi hade tänkt att bjuda på lite härliga bilder, som har tagits vid olika tillfällen!  :

 krille & astor leker, som ni ser..

 jag & sötkatten olga!

 en söt Linnéa, iklädd i Frida's volley-tröja!

 påtvingad eik's studentmössa, endast detta som lyckades komma på bild.

 volt nedför en gung-ställning i övik

 igår, erica, jag & anna

 tilda & sofia pimpar bilen inför wheeeels, (igår)

 även denna bild från igår.

 grillning i baggböle, med trevligt folk

 söta barn från sommarjobbet

 barnen försöker med all kraft få i en lägerledare i vattnet

 Frida tar i med hårdhandskarna för att fixa ett par skor inför fest

 just innan modevisningen

 hanna, jennifer & jag (fridisss)

 stek med linda & cissi

 puss på lill-stumpan


nu ska linnéa ta sig en promenad hem, mer bloggning senare om dagen!

touch and go

- Frida & Linnéa





touch and go- swingfly
http://www.youtube.com/watch?v=ncYFA48vkqQ

think, before you do it

- Frida

åh, jag som trodde att jag var värsta dator-freaket och kunde det mesta om datorer (?) men jag kan inte ens ta mig in på ett trådlöst nätverk, inte vilket nätverk som helst utan vårat eget.. äsh, detdär är nog inte min grej antar jag!

idag har det varit en underbar dag, älskar vädret! har bara legat ute på bakgården och solat, helt underbart. nu ikväll har vi fixat och donat med daniel's bil som ska köras på wheels. det kommer bli hur snyggt som helst. snacka om pimp my ride;) haha..

har även hunnit med att vara hos sjuklingen, som är sjuk igen! stackars lillgubben, tur att han har en snäll flickvän som kommer med glass i stora lass!

här kommer iaf bilder från gådagens bakning, då jag stog för baket&angelica för maten;

 



blev ganska nöjd för att vara första gången  att göra (kringlor?)!

sommarsommarsommar!

-linnéa


otroligt skönt med några timmar mer sömn denna natt! det är verkligen inte lätt att lägga sig tidigt då man har lov, oavsett om man har jobb dagen efter..

jobbet går bara fint! barnen är hur söta som helst men jag har dock bara lärt mig namnet på 3 av 15.. jag har verkligen problem med att memorera namn! idag har vi lekt, gjort ansiktsmålningar, övat inför ett uppträdande alla barn ska visa upp för föräldrar, övat på akrobatik och simmat såklart! jag och en till lägerledare var inte alls långt ifrån att bli i kastad av barnen, självklart var det inte lika kul att försöka kasta i varandra utan det var ledarna som skulle i haha.

eftersom vi är ute hela dagarna kan det bli lite varmt när det är bra väder som det var idag, 30 grader(?) helt otroligt! självklart passade jag på att bara gå runt i shorts och linne för att få lite färg. måste passa på nu när vädret är på topp! hörde att det skulle bli ännu varmare imorgon, jippi!

jag och frida har länge väntat på att det ska bli kanonväder så vi kan sola ordentligt. nästan så att man gav upp hoppet ett tag om att det skulle bli fint väder igen. men det vände, jobb ute hela dagarna med strålande sol, det kan inte bli så mycket bättre. så imorgon blir det frida, sola, bada(?)&, ben&jerry's efter jobbet!

konversation mellan mig och ett barn på lägret(7år)
barnet: har du en lillasyster?
Jag: ja
barnet: vad heter hon?
Jag: mercedes
barnet: hur gammal är hon?
jag: 92:a
barnet: oj! då måste din lillasyster vara mycket äldre än du..

hur lyckas jag? inte tänkte jag att jag pratade med en 7åring hehe. 16 säger man till en 7åring inte 92:a, bra jobbat! ungen kollade fundersamt och gick sedan vidare. ja och resten av dagen gick hon runt och berättade till alla att jag hade en lillasyster som vad förfärligt mycket äldre än mig. "hon där har en lillasyster som är 92 år".

tanken var egentligen att jag skulle stannat kvar med ledarna efter jobbet för att umgås lite. minst hälften av ledarna har nu i dagar planerat vilka andra ledare de ska kasta i vattnet. jag hade tydligen blivit "skonad" eftersom jag inte dök upp första dagen och kunde då inte veta att man skulle ha med ombyte. så det kändes skönt! ska bli kul att höra vem som åkte i och inte! min kväll fortsattte iaf super bra! jag gjorde mig i ordning lite snabbt och tog sen en promenad till anna. vi tog en promenad tills alexander&erica dök upp. senare satte vi oss nere vid älven och pratade såklart om gamla minnen, sommarplaner, framtidsplaner och planering av födelsedagar.

klockan blev 8, 9 och man kunde fortfarande sitta ute i linne(?) ljuvligt! efter alla promenader och prat bestämde vi oss för att gå på bio. vi upptäckte dock att vi var ganska sent ute med att föreslå bio så det var bara en som vi kunde se, så det blev ingen bio. istället fördrev vi lite tid inne på sf. vi checkade runt på lite olika filmer tills jag och anna fick syn på en inplastad planch där det stod "coraline" vi båda sprang fram och ordentligt kramade om den hårt och det slutade med att hela skiten ramlade ner! varför vi gjorde detta vet jag inte riktigt men en sak vet jag, boken är otroligt bra och nu har det tydligen kommit en film på den. hur som helst brister vi i skratt tills en personal kommer fram för att hjälpa till. jag och anna som då orsakade detta låtsades som om att det absolut inte var vi som gjort något medans erica och alexander kämpar för att få den på plats igen, men misslyckas. personalen får den på plats och vi ber om ursäkt.

jag&anna kollar oskyldigt på personalen:
- ledsen för det där, vi har läst boken och nu finns det tydligen en film.
personalen mumlar något och går förbi.
det var verkligen dagens skratt kan jag lova. det är iaf en otroligt bra bok så filmen måste ses. den hade tydligen fått en femma av aftonbladet!


jag ser framemot imorgon, fredag, lördag och söndag! det kommer bli otoligt skönt med helg nu när jag behövt stiga upp 6 hela veckan. vi får bara hoppas på att vädret håller i sig!

upptäckte just att ida lagt in lite bilder från angelicas 18-års fest








  

nu är klockan strax efter 12 och jag ska sova! detta måste vara tidigaste dagen jag går i säng i veckan. känns skönt nu när man haft en lång dag!
sovgott!


jobb!

-Linnéa
min dag har varit mer än kanon! idag var det första dagen på jobbet! jag sov dock bara 2 timmar i natt hehe, somnade 4 och steg upp 6. konstigt nog var jag inte så farligt trött när jag vaknade men däremot den sista halvtimmen innan jobbet skulle sluta halvsov jag.. dagen bestod av bad, akrobatik, styltor, jonglering och massa annat.

kan inte fortsätta blogga nu. upptäckte just att klockan är över 12 och jag ska upp 6 +hinna se ett prison break avsnitt innan jag somnar. jag får helt enkelt fortsätta imorgon!
godnatt!

21/6

when it comes to love, there are no rules


day n' night

- Frida

Idag har det varit bullbak för hela slanten, provade på något nytt nämligen kringlor eller vad det nu kallas. Resultatet blev riktigt bra vill jag lova, och det smakade riktigt bra!
I helgen är det wheels, planerna är att vi ska glida omkring i daniels gamla volvo, som är liite omgjord... mer om det får ni veta senare i veckan!

Imorgon ska jag spela minigolf med slava, det blir säkert trevligt. Har inte spelat någonting i år, så det blir spännande. Efter det så hoppas jag på att kunna ligga ute på baksidan och bara sola.

Vi hörs imorgon!

-v-pusss.

23/6

- Frida

nu äre bak hos angelica som gäller, hörs sen!


a bestfriend is the one who can look at you with the biggest smile on your face and still know that something is wrong.

-linnéa
min kväll har varit riktigt trevlig! jag kom just hem från frida renman och vi har pratat om allt och inget hela kvällen. oavsett om vi inte träffats på månader är allt detsamma väl när vi träffas. jag vet inte vad jag skulle göra utan henne! hon finns alltid där när man behöver henne. hon lyssnar och förstår alltid och man känner sig genast lugnare när man pratat med henne. vi är väldigt lika som person så det har nog mycket med det att göra att vi kommer så bra överens. det är så skönt att veta vart man har sina vänner.

 
frida renman

jag måste iaf se till att komma i säng nu! klockan är 3 och jag ska upp om 3 timmar för jag har jobb som väntar. godnatt! vi hörs imorgon!

I love this record, baby

- Frida

godkväll, just nu sitter jag vid datorn och ska läsa lite bloggar innan läggdags. kvällen har jag spenderat med evelina, mycket trevligt. har även sett beck filmen som gick på tv'n och såklart så var den bra!

jag kom att tänka på en sak, låg och läste en SOLO tidning igår och hittade den här bilden:

"Escadas "Sontiment" har en hjärtformad flaska och dofar lite sötsliskig finlandsfärja men jag älskar den ändå."

är det bara jag, eller vad menar dom med sötsliskig finlandsfärja?
Jag skulle då iaf inte bli så sugen på att köpa en parfym som hade den beskrivningen! Vad tror ni att dom menar? Är det någon som kan förklara hur en sådan doft luktar... ?!

Anyway, imorgon ska jag ta en rejäl sovmorgon för en gångs skull känns det som. Det kommer bli super, återkommer igen imorgon om hur dagen ser hur. Hoppas på sooool!
godnatt!

Dance like nobody's watching, love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening, live like it's heaven on earth!

jag har ännu inte förstått att jag åker till skåne om 11 dagar. hur länge jag kommer vara borta återstår att se! jag ska som sagt åka dit med min lagkompis my, och bo med henne och hennes släktingar. det ska bli så sjukt kul! jag har redan en hel lista på allt som måste göras! efter skåne blir det en vecka i sthlm med my och sen förmodligen en vecka till med frida, hanna och angelica! fast först och främst måste jag se till att avklara denna jobbvecka, sen kan jag börja planera skåneresan ordentligt. det känns riktigt skönt att få komma bort från umeå ett tag men samtidigt jobbigt att vara ifrån alla nära och kära!


nu ska jag försöka äta lite sen ska jag ut och träffa frida renman
kram!


22/6

- Frida

Idag har det varit strålande sol i stort sätt hela dagen. Jag ställde faktiskt väckaren idag, hade en hel del att fixa. Det började med att jag for till skolan kring 10-tiden för att lämna in datorn+böcker. Det gick bara bra, det är dock väldigt tomt på skolan såhär på sommaren.
Efter det lilla skolbesöket åkte jag ner på stan med Sofia, vi kollade riunt på rean men fick bara med mig underkläder hem. det var väl kanske inte bästa rean någonsing, utan lite bättre hade det fått vara. Från 1-tiden fram tills nu har jag bara legat ute och stekt med sofia och vovven butch! Helt underbart vill jag lova.

Nu är det snart middag, det blir grillad lax kan inte bli så mycket bättre! Eftr maten bär det av upp till veromoda, och därefter träffa min evelina!

 




I say don't when I need you so.


You're a one of a kind, one of my kind

-Linnéa
kände att det var dags att skriva något i bloggen. mitt sommarjobb började egentligen idag men dit gick jag inte.. min "chef" hade lovat ringa minst en vecka innan så jag kunde få mer info om vem jag skulle jobba med osv, men ingen har ringt. jag fick ett samtal samma dag (alltså idag) av någon tjej som frågade efter mig, jag förklarade läget och vi kom överens om att jag ska dyka upp imorgon ist. kommer att jobba från 8-3. så det blir att vakna 6, jippi..



någon här som brukade följa prison break? jag hade totalt glömt bort att jag inte sett sista säsongen tills min bror frågade om jag ville ha några avsnitt från säsong fyra. nu är jag helst fast som jag alltid varit! programmen blir bara bättre och bättre. jag har dock endast några avsnitt och väntar på att få resterande. till dom som inte sett serien, seeeeeee den!

nu ska jag koka te!
hörs senare.

bilder från midsommar!

- Frida

Tänkte väl inte säga så mycket mer än så, här kommer lite bilder från min midsommar!


   

 



 

vi hörs imorgon! pussssss.

21/6

- Frida

Har egentligen ingen större lust att blogga idag, och det har för övrigt inte hänt så mycket intressant idag.
Vaknade med älsklingen vid min sida, vilket var som vanlig underbart skönt. Åkte hem till honom och gjorde oss en rejäl frukost, mycket gott. Senare på dagen tog jag mig en prommenad med linnea, vi satte oss till sist vid kajen och bara pratade. Det behövdes verkligen, har dock bara varit ifrån henne i 4 dagar tror jag!

Nu ska jag ladda upp med vattenmelon och se på rocky 5! uppdaterar senare, med bilder från midsommar!


hej sålänge!


20/6

- Frida

hejsan! gårdagen var riktigt trevlig, god mat, god dryck & bästa folket. kan inte bli så mycket bättre än så! Vet inte vars jag ska börja.. dagen började iaf med att storhandla på maxi, kalaset slutade på 320:- (endast mat) inräknat. blev en hel del pengar, men som tur så hade ju pappsen lämnat pengar till mat.

det blev dock "bara" jag, daniel, jens & sofia som käkade. träffade folket efteråt!jag och samme var påväg till en fest på grubbe, men innan vi var framme så känndes det skönt att bara fara hem. ingen av oss var särskilt peppade på att fortsättta natten lång klockan hade då paserat 12 så jag kände mig rätt nöjd med kvällen som den var.

idag har jag bara tagit det lugnt, vaknade upp hos älsklingen och for därefter hem vid 3-tiden. nu har jag slängt in potatisbullar i ugnen, och ska snart äta alldeles ensam! efter maten ska jag hämta upp samme, och sen fara hem hit och bara mysaaa! det är trots allt 2 år & 7 månader idag! det ni;)
hoppas eran kväll blev lika lyckat som min!

20/6 frisk!

-Linnéa
Nu är jag nästan frisk igen! rösten är tillbaka och hostan har försvunnit! kan väl inte säga att min dag igår var speciellet bra.. folk ringde och frågade efter mig men jag kunde tyvärr inte svara för att min röst var borta. så jag tog det lungt, drack massa te och såg slumdogmillionare. riktigt bra film! hade hört mycket bra om den så jag passade på att se den igår när jag var sjuk. för dom som inte sett den rekommenderar jag den verkligen!



nu ska jag fixa lite saker.
hörs senare!
kram

19/6 Midsommar

- Frida

idag är det midsommar, känns super bra! jag har inte så mycket att säga! ska hoppa in i duschen, och sen så ska vi åka till maxi för att handla inför dagen! masssa jordgubbar ska inhandlas kan jag lova!



Ha alla en super bra dag!

19/6 sjuk..

-Linnéa
fan att man måste vara så sjuk att man inte kan gå ut.. varför vara sjuk just detta tillfälle(?) det lär knappast bli jobb för mig nästa vecka om det fortsätter såhär.. ajaa inte mycket man kan göra åt.
hoppas ni får en trevlig midsommar iaf!
nu ska jag koka te.
kram!

inte godmorgon..

-Linnéa
vaknade just, klockan är endast 04:45.. jag hatar verkligen att vara sjuk..
min energi ligger i botten..
ser inte ut att bli en bra midsommar för min del..


hoppas du får en bra midsommar iaf. 


sunshine

- Frida

Tro det eller ej men jag klev upp då klockan ringde 7.30, orkade inte ens tänka tanken att ligga kvar i sängen. Jag följde med sofia till degeräs och vi blev där till 10-tiden. Då åkte vi ner på stan för att kolla lite mer på rean, och nog finns det mycket man vill ha men utan jobb och utan pengar kan man inte göra så mycket åt den saken.
Efter en sväng på stan åkte jag hem, kokade mig nudlar och sa adjö till pappsen som for till stugan! Det dröjde inte lång tid innan sandra kom in genom dörren, vi gick ut och la oss på gräsmattan med en del godsaker. Klockan gick väldigt fort, så vid halv 5 tiden kom min käraste bror hem och började steka hamburgare mummmss.

Nu har jag nästan precis kommit hem från samme, vi har gottat oss med såsom jordgubbar, ääkta vaniljglass och melon. Det var super, hade även tagit med mig "vi hade iaf tur med vädret igen" men det blev inte mycket att se på den filmen. Vi såg på matrix2 som gick på tv'n istället.
Imorgon är det midsommar, planerna är ännu inte spikade men det blir iaf grillning hos pappsen! kommer bli super trevligt:)

      midsommar, 07 tror jag!
godnatt, pussss.


18/6..

-Linnéa
förkylningen blir bara värre.. jag har ätit halstabletter, druckit te och tagit hostmedicin men det går inte över. jag är less på det här nu, har varit såhär i 2 dagar nu och jag orkar verkligen inte mer. bara rösten kommer tillbaka och att hostan slutar så är jag nöjd.

det blev ingen sömn igår men dagen var uuunderbar!
life ain´t beautiful without you

nu ska jag ta igen sömnen jag missat.
kram

17/6 true friendship never end's?

- Frida

åh, idag är det onsdag!  och i vanlig ordning skulle jag ha varit med min älskling, men det är så att han har ätit räkor som var över en vecka gamla så han mådde inte så super bra efter den potionen. stackarn!

min dag började med att jag for till stan för att äta lunch på max med daniel, andreas och jens. det var smaskigt! efter det gav vi oss ut på jakt efter en pressent åt farmor, som för övrigt fyller år idag. det gick inge vidare, vi letade en receptbok med A-B-C-D-E...(osv) kollumn, så man själv kan skriva in recepten i alfabetisk ordning!

efter en massa letande så gav jag upp, jag gick in på bikbok och köpte mig en somrig klänning till midsommar! super söt var den, ord. 499:- kanske lägger upp en bild på den här senare.
efter några timmar på stan avnjöt vi en god middag hos älskade farmor, och efter middagen blev det självklart tårta. efter besöket där for vi vidare till martina&caroline och kollade på martinas super söta kanin-ungar. sist, men inte minst for vi på mcdrive på ersboda, för att köpa en mcflurry marrängswitsh. haha, oj! det blev en hel del idag ser jag!

imorgon ska jag upp tidigt, har lovat sofia att följa med henne till stallet imorgon kring 9-tiden. lär ju gå suuper för mig som har så "lätt" för att stiga upp såhär på sommarlovet. men som sagt, jag håller det jag lovar! efter det blir det rusta med angelica, och mer om det får ni veta imorgon!!



emmy jallow v
PUSShej.

17/6

-Linnéa


har hostat hela natten, jag som trodde att det var påväg mot det bättre.. jag som verkligen aldrig blir sjuk har nu blivit det, varför just nu? (?) rösten är heller inte okej.. jag försöker att inte prata alls i hopp om att rösten ska bli bättre. finns väl egentligen inte så mycket man kan göra åt en förkylning. har iaf druckit massa te, tagit det lungt och ätit halstabletter. det bästa skulle nog vara att ligga inne tills man blivit helt frisk, men det går inte! aldrig att jag skulle ligga inne bara för att jag har tappat rösten!

nu ska jag göra i ordning mat och ett stort glas grönt te<3
ha det bra!


tappat rösten!

-Linnéa
Läst på afonbladet och hittade den här länken.. fy så hemskt! hur kan en människa göra såhär..
http://wwwc.aftonbladet.se/ljudbildspel/niklas/


jag ska iaf i säng nu. jag har tappat rösten helt och det blir bara värre..
godnatt!

lovestory

 amy >      http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5378464.ab
kopiera & klistra in.


kärlek
, på ett litet annorlunda sätt!

16/6

- Frida

Som ni säkert läst i det tidigare inlägget som Linnéa skrev så var vi hos angelica igår på 18-års fest. Jagvet, vi var hos henne i onsdags också, men igår var ju hennes födelsedag så det blev en del festligheter.
Det var riktigt trevligt, trots vädret. Folket gör allt, helt klart.

I vanlig ordning så hade vi fullspeckat schema igår, så hann just därför inte uppdatera så mycket. Vi gjorde dels en cheesecake till angelica också, var dock bara jag, l och a som åt av den tror jag. Men det var ju synd för dom & det resulterade ju i att vi fick ta hem det som var över... ; )! Vi tog oss en varsin stor bit när vi klev in genom dörren vid 3-tiden.

Nu ska jag försöka få tag på evelina, och kanske träffa henne en stund!

PUSShej
älsklingsgumman!

15/6 angelica 18!

-Linnéa
kvällen igår var riktigt trevlig! Jag och frida fick skjuts till festen för att slippa bli nerdränkta i ösregnet. tårtan som vi gjorde till födelsedagsbarnet angelica hann just bli klar innan vi skulle iväg. behöver egentligen inte berätta så mycket mer än att vi hade det riktigt trevligt! det kommer självklart upp ordentligt med bilder som visar hur kul vi hade det, bara att vänta och se! sen lyckades jag tappa min röst igår.. jag är redan hyfsat förkyld men efter igårkväll/natt blev det bara värre. kanske inte bästa att vara ute och härja när man är lite sjuk ,men jag hade trevligt med bra umgänge så man ska inte klaga!  nu ska jag göra mig en kopp te för att lugna halsen lite. vi hörs senare!

You been running through my mind all day..

15/6

-Frida&Linnéa

Det blev film ändå igår, och vi var hemma kring halv 4, och somnade halv sju. Kanske inte så lyckat, men vi har iaf precis vaknat nu, och klockan är 14.30.
Idag ska vi baka tårta till födelsedagsbarnet (angelica) som fyller hela 18 år idag. Det ska firas ikväll, såklart. Och innan dess ska vi hinna göra tårta, köpa rullpizza på (bästa?) stället i stan - Parkens Pizza. Får se om det är så bra som det sägs.
Nu måste vi skynda oss.
ha en trevlig dag!
puss


Tell me what you got and show me what you want to give..

-Linnéa (fredag,lördag, och söndag)

i torsdags natt fick jag ett sms "hej, vilken tid kommer ni imorgon? jag har fixat lägenhet där vi ska sova". det tog ett tag innan jag förstod vad min kompis menade. just det! vi hade tidigare planerat några stycken att åka till cicci i övik som skulle ta studenten! och det hade jag totalt glömt bort eftersom det har varit så mycket på slutet sen trodde jag heller inte att det skulle bli något eftersom ingen hade hört av sig. så det första blev såklart att fråga varför ingen hade hört av sig tidigare. det visade sig att mina kompisar hade hört av sig till mig direkt dom bestämt att vi skulle åka. spontana gänet haha! så vi tog en buss som gick fyra och var framme strax efter 6. det blev bara snabbt in på en affär innan alla började dricka. jag tänkte sammanfatta kvällen lite snabbt. vi satt nere vid en grillplats, pratade och skrattade, vi kramade på vår cicci som tog studenten, hade någon random tävling i en klätterpark (jag gjorde en volt ner från en klätterställning utan att slå mig), jag försökte hjälpa till i ett slagsmål med 20 pers men linda drog mig snabbt därifrån, och vi skrek på de få stundeter som vi såg. det blev jag mest förvånad över, vi såg sammanlagt runt 10 studenter under hela kvällen(?) vi hade det iallafall jätte trevligt bortsett från alla mygg man blev biten av.
  


jag och linda tog en promenad till lägenheten medans de andra fick sjukts. vi ville upptäcka övik, inte för att det fanns att upptäcka men.. jag lärde mig iaf att hela övik är en uppförsbacke. jag och linda bar på väskor som vägde ton och senare under kvällen handlade vi frukost som inte gjorde det direkt lättare. osmarta som vi var tänkte vi inte alls på att lämna väskorna till dom som skulle åka bil.. så vi fick gå där med våra tunga väskor i uppförsbackar haha. det hela blev då inte bättre av att det var disco i mitt huvud. vi tänkte att det skulle bli riktigt skönt att få komma till lägenheten där vi skulle sova, men inte.. tjejen som lånat ut sin lägenhet hade inte varit där på en vecka! det låg gamla matrester lite här och var, golven var klibbiga och det stank instängt.. så kan inte säga att det kändes bra att lägga sig i sängen,

jag sov inget på hela natten.. inte lätt när man har migrän. kändes bra att vi åkte hem hyfsat tidigt. jag hade inte mycket energi när jag kom hem så jag somnade nästan direkt och vaknade av att frida ringde. jag skyndade att göra mig i ordning sen blev det bio med krille! vi såg baksmällan, en film som jag kan rekommendera!

som jag tidigare skrev så har jag haft svårt att äta de senaste dagarna. jag har inte varit hungrig och väl när jag försökt äta eller dricka så har jag bara börjat må dåligt. jag vet inte vad det är.. fast idag har det börjat bli lite bättre!

idag ringde michael som kommer från texas. jag och min kompis filippa träffade han av en slump för 2 år sedan och idag ringde han! han ville att vi skulle träffa han och hans fru för att umgås lite. jag har inte träffat dom på 2 år så det var riktigt trevligt!



nu ska jag packa mina saker som jag ska ha med mig till frida, jag ska sova där i 2 dar nu! vi ska se en skräckfilm om det inte blir allt försent och planera lite för morgondagen.

bilder från fredan och söndagen kommer upp senare.
vi hörs!


kass uppdatering!

-Linnéa
det var ett tag sen man skrev. jag ska se till att uppdatera ordentligt om ett tag! måste bara äta lite som har varit ganska svårt de senaste dagarna sen ska jag packa lite saker som ska med till frida, kommer att sova där 2 dagar nu. jippi!!!!
hörs senare!

13/6 why does it rain?

- Frida

åh, blir så himla less när det bara regnar, regnar och regnar. det är mysigt om man bara ligger hemma och ser på film, samtidigt som man hör när det smattrar på taket. men idag hade jag ställt in mig på att det skulle vara soligt och fint, så man kunde ligga ute och sola lite. men inte det inte!

just nu väntar jag på mat, det blir mexikansk dipgratäng och till efterätt blir det färska jordgubbar och vaniljglass, kan inte bli så himla mycket bättre! efter middagen tänkte jag ta moppen upp till samme och bara se på film, sjukling som han är så finns det inte så mycket annat att göra. och just nu, i det här vädret känner jag inte heller för att göra annat än att se någon bra film, kanske thriller, kanske komedi.. har ni något bra förslag på film?!

har inte så mycket mer att säga, men här kommer iaf bilder på katten som jag nu är kattvakt åt tills imorgon!

 

 


pussss.

12/6 friday I'm in love

- Frida

Idag är det fredag, och jag tog en rejäl sovmorgon! Det var gudomligt, men känner mig fortfarande trött sen i onsdags. 
Jag har inte hunnit med så hemskt mycket idag, jag har iaf hunnit vara på media markt med slava. Jag var ju bara tvungen att prova på nya metallica spelet till guitar hero. Nu har jag precis börjat med maten, det blir bara jag och bror som äter eftersom att mami är ute med jobbet.

Sen har jag även en hälsning från Linnea som inte har tillgång till någon dator just nu, hon sitter på bussen påväg till Övik. Det kom väldigt spontant, och dom ska fira en kompis som tar studenten idag! Det har och kommer bli mycket festande för henne den här månaden.

Efter maten så hade jag tänkt åka till samme, han har feber stackarn! Får köpa glass på vägen, kanske ben&jerrys.. hmm, det lät gott.

Vad har ni för planer inför helgen?
Här kommer resterande bilder från i Onsdags.

      Angelica, Jag, Emmy

  Linnéa, Angelica, Emmy

 Linnéa, Jag, Emmy

 Sist men inte minst, Jag och Linnéa!!

sommaren är här!

- Linnéa

duktig som man har varit så har jag lyckats slarva bort min usb-kabel till mobilen så jag har inte kunnat lägga upp bilder som jag tagit på olika tillfällen. besvärlig som jag varit har jag nu skickat de flesta bilder till frida som hon i sin tur laddat in i datorn. så här kommer bilder från olika tillfällen!

 



 





 

sammanfattning av kvällen, i bilder!

(10/6) Här kommer lite bilder från gårdagen!








 

 

 

 

 



 
 

som ni kanske ser så hade vi det riktigt trevligt
bortsett från dramat senare under kvällen. 
fler bilder kommer upp imorgon på oss brudar!
nu ska vi se film. 
godnatt!



 

11/6

- Frida

Hallådär! Hur är det med er?
Det har varit dålig uppdatering, men har haft fullt upp med en massa saker både idag och igår.

Gårdagen började med middag på eurasia med bästaste. Efter det så gick vi hem till angelica för att börja styra igång parteey. Jag hade bränt tre skivor, och även tagit med mig min cd/högtalare till henne. Musiken började spelas, drinkar började drickas och folket började ta plats på dansgolvet. Det spilldes en hel del på angelica's golv, jag tror att hanna hällde tre drinkar över sig, haha sötnos!
Kvällen hade kunnat sluta på ett bättre sätt men, thats life I guess. Allt kan inte vara perfekt alltid, tur att det löste sig innan slutet.... 


"I am who I am, take it or leave it"

Something bad can always be the start of something not so bad.

-Linnéa
har egentligen ingen vidare lust att skriva så jag uppdaterar lite snabbt. igår var det skolavslutningsfest och det blev verkligen inte som jag tänkt.. aja, bilder kommer upp senare.
hörs senare


äntligen säger jag bara! sommarlov!!!

-Linnéa
nu är det sommarlov! så sjukt efterlängtat! min plan var att vakna klockan 6 som jag gör varje morgon men så blev det inte.. jag måste ha stängt av väckarklockan och somnat om. så jag vaknade halv åtta och skulle vara i skolan en timme senare. stressigt blev det! som tur var kom jag bara runt 5 minuter sent! vi var helklass idag, jag är förvånad!  vi satt i klassrummet runt en halvtimme där kursplaner och prövningstider delades ut. efter det skulle jag ner till mitt skåp för att lämna igen alla skolböcker. men det gick inte alls nå vidare, mitt skåp var borta! det är så att komvux ska ta över "huset" vi håller till i så de flesta skåp har blivt flyttade. tråkigt bara att alla mina skolböcker är i skåpet.. jag lyckades som tur var få tag i bibliotikarien som sa att det var heelt lungt, att vaktmästarna har tagit hand om alla böcker. pust!! jag känner verkligen inte suget efter att betala en hel hög böcker.

åh så avunsjuk man blev när man såg alla studenten hoppa runt som galningar i väntan på studenten!
ärch, det är bara att stå ut! ett år kvar sen är det min tur!!!

sen hann jag inte med så mycket mer. egentligen var det avslutning i aulan men jag tog en promenad hem. nu ska jag snabbt slänga ihop det sista som ska med till frida. hoppas ni alla haft en bra avslutning!
GLAD SOMMAR!

10/6 my lips like sugar

- Frida

Godmorgon på er! Idag är jag uppe väldigt tidigt som ni kanske ser. Jag vaknade klockan 5 och det var strålande sol ute så jag såg ingen anledning till att sova längre då. Samme for till jobbet halv 6, så jag somnade om några timmar tills klockan blev 8 och det var mami's tur att åka till jobbet. Sedan dess har jag bara legat och dragit mig i sängen!

Det är mycket som ska fixas idag, det är bl.a Sofias student, lämna stereo till angelica, bränna skivor, eventuellt hämta upp linnea (om hon inte tar en promenad hit), middag på eurasia och sedan blir det feeest!
Jag tror att det kommer bli toppen, jag får dessvärre spara på rösten tills ikväll. Så till er som ska ringa mig, smsa istället. Och då menar jag allvar, så illa är det!!

Vad mer då? Jag har tagit massa fina bilder på katten Olga som jag är kattvakt åt. Jag ska snart lägga upp bilder på henne här i bloggen. Måste bara hitta usb-kabeln till telefonen!!

När har ni sommarlov, och vad har ni för planer inför sommaren? : )


It's all good, like an neverending dream

-Linnéa


nu har jag sytt klart klänningen som jag ska ha imorgon! då var det bara garderoben kvar som ska rensas.. egentligen vill jag bara somna så jag kan vakna och göra bort avslutningen. fast det måste göras! som sagt lika bra att göra bort det idag. just det, jag har heller inte packat mina saker som jag ska ha med till frida imorgon.. typiskt att man gör massa annat istället för de man planerat haha. nu ska jag börja med det som ska göras så att jag kan sova någon gång.
godnatt!

You know me.. I'll always survive

http://www.youtube.com/watch?v=w6KYjytwr1w
ååh vilket mysigt soundtrack!=)

life ain't beautiful without you

tatuering efter jag fyllt 18!!

jag har kollat runt på olika tatueringshemsidor för att få insperation. har ännu inte hittat något bra motiv som jag fastnat för men däremot har jag bestämt vart den kommer att sitta. hur det kommer att gå att göra själva tatueringen återstår att se. jag har ordentlig fobi för nålar så det kan bli ett hinder. men jag får helt enkelt härda, för jag ska göra den!

nu ska jag börja sy på klänningen så jag får den klar tills imorgon.
kram

But in the end if I'm with you, I'll take the chance

-Linnéa
jag börjar bli förkyld vilket inte alls är passande.. imorgon är det energi och ork som behövs! ska se till att dricka varmt och bara ta det lungt.

rummet måste städas, allt som ska med till frida imorgon ska packas, avslutningsklänningen måste sys om, och garderoben ska rensas på allt gammalt. allt ska göras idag.. har ingen tid alls imorgon till något av det här, så lika bra att göra bort det idag!

ska försöka fota lite imorgon så jag kan lägga upp bilder från avslutningen=)
jag förstår det fortfarande inte, skolavslutning imorgon! bara ett år kvar nu..

nä nu ska jag börja med att leta upp usb-kabeln till min mobil. det bara måste hittas!
föresten, hade ni en trevlig avslutning ni som fick lov idag?

 











riktigt duktig på att gömma sig från kameran är man(;

vi hörs senare!
kram

9/6 sommartider, hejhej!

- Frida

hejsan,
nu ha jag alltså fått sommarlov och det känns verkligen inte som så. Känns bara som att vi har helg, och efter helgen kommer jag komma tillbaka till skolan och ha matte  B som vanligt på måndagar. Borde väl egentligen vara hur lycklig som helst just nu, men känns inte som att det är sant. Min röst är paj också, hade aldrig varit med på dendär brännbollsturneringen ändå.. ! aja, gjort är gjort. Hoppas bara att min röst är tillbaka imorgon så är jag nöjd.

Ikväll blir det bara att vila upp rösten, och vara med samme! Vi ska fara och köpa glass & maaat nu så vi hörs lite senare. Blir nog imorgon!

 I år är det brors flickvän's tur att ta studenten! Det sker imorgon!

Ha en bra dag!

pusssss


9/6

-Linnéa

hela förmiddagen spenderade jag på gammlia! Thorén hade brännbollstunering och jag var klack åt fridas klass hela dagen.det var nästan så att jag skrek mig hes men det var de värt! fridas klass vann mot alla, alltså hela tuneringen! jag har då inte sett någon bättre klass på brännboll! fyfan så bra ni var!! klockrent rakt igenom, ingen hade någon chans!

när sista matchen var slut blev det promenad till stan med frida&angelica. jag fortsatte hem men inte långt efter jag kommit hem ringa frida och frågade om jag hade lust att komma ner på stan och fika. självklart hade jag det! vi köpte fika på cafestation och satte oss i sfparken och bara njöt! hade det inte varit så kallt idag hade det varit kanonväder! senare åkte vi förbi frida lite snabbt för att käka sen blev det moppen till strömpilen. frida behövde shoppa lite smått som fattades till hennes klädsel till avslutningen imorgon.

kvällen har bestått av att planera avslutningen, fixa all musik inför onsdagen och hjälpa frida med lösnaglarna, kan inte påstå att mina händer ser speciellt bra ut just nu ahaha! jag har lyckat få fulla händerna av superlim som verkligen inte går att få bort! någon som har nått supertips på att få bort det?! det är då riktigt svårt att undvika att få lim på händerna iaf när man ska sätta på lösnaglar på någon annan. eller så är det bara jag som inte lyckas speciellt bra haha.

när vi nästintill var klara med naglarna blev både jag och frida tvärsugen på b&j såklart! så vi slängde en blick på klockan och fick bråttom haha. 20 minuter innan affären skulle stänga skyndade vi oss in till stan och hann just köpa b&j, min kväll blev räddad(A) (och nej, vi blir aldrig less! tro det eller ej).

jag träffade 2 klasskompisar inne på affären som berättade att vi var lediga imorgon så man får se vad för roligt som dyger upp då. hade en del planer idag som inte alls gick nå vidare.. ledsen för det! 

en enda skoldag kvar sen är man fri! jag kan inte förstå det.. det ska bli så otroligt skönt!
nu är det bara att se framemot allt kul man ska göra i sommar! vad har ni för planer inför sommaren?

nu har jag äntligen fixat klart de sista låtarna till onsdag.
nu taggar vi!

sovgott!

When it comes to love, there are no rules..


sunshine in the rain

- Frida

hejsan, eller godkväll kanske man ska säga! Jag hade först tänkt säga vad roligt att folk har börjat kommentera, det är verkligen jätte roligt. Fortsätt så! Det är bara att fråga precis vad ni vill, om mitt/linneas liv, vad som helst! Och vi lovar att svara er så fort som det bara är möjligt!

Kvällen har jag tillbringat med Linnéa, det hela började med att vi for och köpte Ben&Jerry's... Det här är inte sunt, kanske borde tänka på beachen-09 istället för att trycka i sig ben&j varje kväll vi ses! Haha, nog om det. Min bror och hans flickvän hade hyrt en film- Taken som vi såklart såg med dom. Jag kan säga att det var absolut en av dom bästa filmerna jag någonsin skådat. Super bra, den rekomenderas heeeelt klart! Det är för övrigt en action/thriller.

Det är svårt att förstå, men idag är det söndag och på tisdag slutar jag. Då har jag sommarlov- frihet. Det känns så sjukt, men ändå så bra!
Vad har ni för planer inför sommarlovet?




I thought people knew better than that, but OBVIOUSLY not.

7/6 söndag

-Linnéa
kursen inför mitt jobb har varit riktigt trevlig! roligaste har helt klart varit att lära känna massa nytt folk! jag ser verkligen framemot att börja jobba:). kan bli lite jobbigt att stiga upp kl 6 på ett sommarlov men det blir nog lättare eftersom när man gjort det till en vana. tanken var att jag bara skulle jobba 2 veckor men jag ville testa på montenbike läger så det blir nu 3 veckor att jobba. det kommer även passa perfekt nu när jag inte har någon cheerleding under sommaren!

den 3 juli blir det skåne! jag kan inte förklara hur mycket jag ser framemot det! sist jag var där var när jag flyttade upp hit, alltså när jag var 9! alltså ett riktigt bra tag sen! jag kommer att stanna där i ca en och en halv vecka för att sedan åka till sthlm för att stanna där 1 vecka! resan kommer jag göra tillsammans med min lagkompis my:). prio ett blir: träffa gamla kompisar, åka till tosselilla (äventyrsbad), sola(skåne har så otroligt bra väder), shoppa och planera upp träningen där jag och my blir nya tränare! sen tänker jag bara ta allt som det kommer! prio ett i sthlm är självklart att träffa en nära vän eija! det är väl de jag planerat hittils, skåne, sthlm och jobb! resten får jag se vad det blir utav!

nu ska jag äta sen möta upp frida.
puss!

7/6

- Frida

det har inte blivit mycket bloggande den här helgen, det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för! Jag har haft fullt upp, men samtidigt bara tagit det lugnt med älsklingen!
Jag är från och med igår, och 8 dagar framåt kattvakt, åt olga. Hur gullig som helst, ska lägga upp en bild på henne här senare. Det är för övrigt samme's brors kissekatt!

Vad mer då? Vi åt god mat i lördags, och hyrde nya wallander- hämden. Den dög, förstog inte riktigt allt i filmen men den dög helt klart. Jag har inte heller haft batteri i telefonen på en/två dagar och det resulterade i att telefonen hängde sig när jag startade den... 20 sms, på så kort tid! Att ingen ringer hem?

Förresten, det var väl ingen som missade Sverige-Danmark? Jag blev iaf väldigt besviken, jag som inte är så himla insatt trodde ändå att Sverige skulle ta Danmark men inte det..
Vad har ni gjort i helgen?

pussss

even the wrong words seem so right

-Linnéa
vaknade upp med ordentlig migrän idag så jag kunde inte gå på jobbkursen.. kursen är obligatoriskt så kändes inte alls bra att jag inte dök upp. men brosan är på samma utbildning så han kunde meddela att jag  var sjuk men att jag kommer imorgon. så nu känns allt lungt igen! har konsitgt nog inte haft huvudvärk på ett bra tag och så var jag tvungen att få det just idag.. ärch, inte så mycket man kan göra åt. får bara se till att vila upp mig tills imorgon då det är sista dagen för kursen.  


jag hade helt bestämt mig för att skippa skolavslutningen. kände inte alls för att gå till skolan en timme för avslutningen. men så ringde kikki och övertalade mej att jag självklart ska gå och så kommer det bli. jag får helt enkelt stå ut en timme! haha. sen kan det vara kul att träffa sina klasskompisar innan sommarlovet! det brukar oftast vara så att man planerar att man ska ses jätte mycket osv men det slutar med att man nästan inte ses alls! så lika bra att göra det till en trevlig avslutning med klassen!

har ännu inte riktigt fattat att det är mindre än 4 dagar till avslutning! det ska bli så skönt!
nu taggar vi avslutning!!
puss!

And in the days of cold.. how do we manage to stay warm?

-Linnéa
jag var alldeles för trött för att skriva klart i bloggen igår! hur som helst skulle jag fortsätta berätta om gårdagen. både jag och frida satt hemma rastlösa, deppiga över det dåliga vädret och ville göra något! så vi åkte till krille och hoppade studsmatta, eller man kanske ska säga dom hoppade hehe! jag har sträckt mej så jag satt bra i stolen just bredvid;) senare blev det en beck film. har kanske sett 3 av alla 16. så det får väl bli beckmaraton i sommar!;). senare bjöd krille på ben&jerry´s som han lovat! det gjorde min dag! tack! vi kom hem runt 1(?) och var riktigt trött. dum som jag var kunde jag inte låta bli att sätta mig vid datorn. så jag kom i säng runt 2 och somnade 3, inte bra alls med tanke på att jag skulle upp 6 dagen efter! jag hade lovat frida att följa med och simma på badhuset på morgonen. så det fick bli 4 timmars sömn. jag trodde jag skulle somna på badhuset! men som tur var gjorde jag inte det! efter vi simmat var jag och frida riktigt hungriga, varken någon av oss hade ätit frukost så subway satt perfekt!

frida skulle sen klippa sig så när jag just var påväg hem stötte jag på linda i stan! vi tog en snabb promenad genom stan och planerade kvällen. efter stan blev det hem för att packa allt som skulle med till kursen inför mitt sommarjobb. kursen var mellan 5-9. osmart som jag var tänkte jag inte på att klä mej ordentligt så jag frös! och inte lite heller, utan riktigt ordentligt. ja ni kan tänka er själva att vara ute 4 timmar i det här vädret;O. kursen gick iaf bra förutom när jag skulle prata inför ca 40 per, jag trodde att jag skulle dö, så nervös var jag! kursen är mest till för att lära känna dom andra lägerledarna och få lite grundkundskaper som alltid kan vara bra att ha.

kursen kommer att fortsätta imorgon och på söndag. då ska jag verkligen se till att klä mej ordentligt! ska inte bli vidare bra väder imorgon heller så det är lika bra att vara förberedd på det värsta!

nu ska jag packa lite saker som jag måste ta med imorgon.
godnatt!

5/6 friday I'm in love

- Frida

hallåå där! Idag är det fredag och det känns som i vanlig ordning underbart. Jag och Samme har int bli som den bliför helgen, så den får helt enkelt bli som den blir! Har bara lust att ligga i sängen hela helgen och kolla på film, ja jag menar det! Det lär väl bli till att se Sverige-Danmark imorgon iaf! Annars ska jag bara ta det lugn, det behövs verkligen. Måste ladda upp inför onsdag!

Jag hade inte tänkt att tråka ut er allt för mycket idag, har ju trots allt lovat Hanna att jag inte ska skriva aaaallför långa inlägg! ; )
Hade tänkt avsluta med en del bilder från gårdagen, så otroligt fina!! Enjoy:





some things change everything!

-Linnéa
jag var som sagt ledig idag så det blev sovmorgon till 10! tanken var egentligen att jag skulle vara hos frida 10 men jag lyckades försova mig. det blev att göra sig i ordning lite snabbt för att sedan möta upp frida, och såklart följde jag med henne till Thorén! får fortsätta berätta om min dag imorgon upptäckte just att klockan är 01:20 och jag ska upp 06:00.
så godnatt!

4/6

- Frida
hej bloggen! det blir ett kort inlägg från mig idag, ska berätta kortfattat hur min dag sett ut! :)
Jag hade först sovmorgon till klockan 12, det var riktigt skönt! Väl framme på skolan så hade jag endast en lektion, vilket resulterade i att jag slutade kring 2-tiden.
När jag kom hem så väntade jag bara in min bror & hans flickvän som då skulle förbereda sig inför balen hemma hos oss. Klockan 4 åkte jag och angelica ner på stan, stod och frös och bara väntade på att de vackra varelserna skulle komma någon gång. Dom var så himla himla fina, blir bara tårögd då jag tänker på det!!

Det kommeer upp bilder på dom senare! nu ska jag till linnéa! :)

pussss

att åka lokalbuss nuförtiden är ett rån, rent ut sagt..

- Frida

hellu sunshine's! Jag har precis kommit in i värmen, har varit hos sammie-boy! Påväg till Samme så fick jag skjuss av älskade pappsen, och hämtade även ut ett kläd-paket från H&M. Jag blev supernöjd med allting jag köpte därifrån, till skillnad från beställningen ifrån ellos. Så nu är det bara att fara ut på stan och leta någon snygg bikini till beachen-09! taggar redan.

När jag hade stigit på bussen på väg hem, och skulle betala dom där f*bannade 11 kronorna så visar det sig att det inte går att betala med kontaner på bussarna längre. Det var verkligen en chock för mig, det kanske märks att jag inte åker buss särskilt ofta. Så då skulle jag dra mitt kort, men det fungerade tydligen inte med mitt kort så då berättade han för mig att man kunde betala med mobilen. Jag hade inget annat till val, så jag antog att det "bara" skulle dra 11 kronor från telefonen. Men då visade det sig att de drog hela 18 kronor från mobilen, och det är enligt mig ett rån. Jag tycker att buss i stort sätt ska vara gratis.
Så idag lärde jag mig någonting nytt, och kommer därför inte i fortsättningen att slänga fram dessa 11 kronor..

Till någonting roligare, snart är det sommarlov! Bara några dryga dagar kvar, vi på Thoren slutar på tisdag medans de kommunala skolorna slutar på onsdag, samma dag som studenten. Så på onsdag kväll blire partey för fulla muggar! Det ska bli väldans trevligt!

Var inte blyga, berätta nu..
Vad ska ni göra på skolavslutningen?

Nu ska jag fortsätta med ett arbete om LKAB!
pussss

The sun is makin' me happy, so are you..

-Linnéa
vilket tråkigt väder! bara en massa regn, jag är redan less! visst det får regna ibland men bara vädret vänder innan avslutningen. strålande sol ska det vara!

eftersom det på senaste tiden endast blivit runt 3 timmar sömn per natt så var det otroligt skönt att få sova ut! blir såklart mycket sömn i natt igen, man är ju ledig så ;)!

trodde jag hade kurs idag inför mitt sommarjobb men så var det tydligen inte. så jag har spenderat största tiden idag på thorén! jag har hjälpt frida med resterande skolarbete. själv är man klar med allt;). sen en sak som jag tänkte på! thoréns lärare är så otrovligt trevliga! hälsar och är alltid glada! hade gärna bytt ut mina lärare! bara en massa surkärringar som går en på nerverna :)

just det, jag och frida hämtade ut vår beställning som hade kommit från ellos idag. vi båda blev besvikna! inget satt som det skulle ;/ så det åker tillbaka imorgon. och om vi hinner ska vi göra en ny beställning. måste hitta en bikini innan sommaren!

föresten någon som är duktig på bloggdesign? skulle vara super schysst om någon kunde hjälpa mig och frida att göra om den! skriv en kommentar om kan vara till hjälp! :)

nä nu ska jag ringa en lagkamrat och sen fixa lite käk
puss!

3/6 gästbloggar

- Krille

Ja, nu blev man tvingad att skriva någonting för Frida....,vet faktiskt inte riktigt vad man ska skriva men hade iaf samhällsprov idag, gryymt tråkigt..Det roliga var att jag försov mig med flit så när jag kom till skolan så trodde jag inte att man var tvungen att göra prov. Men såklart så träffar jag Hanna och Mattias byström så dom tvingar in mig i klassrummet med Jennie Thelin..
haha, mer säger jag inte!

hmm, vad mer kan man säga ? Gillar verkligen inte vädret idag, mulet och blåser! Inte en riktigt stek dag. Jag och Frida som tävlar om vem som kommer bli brunast. Linnea får dock inte vara med för att hon har visst för bra pigment så hon får vara med i en annan serie!

Det var väll allt jag hade att säga och jag hoppas att jag inte behöver skriva något mer i den här bloggen! :)

Ha det bra!

 hihihihi

2/6 - snart läggdags

- Frida

Godkväll gott folk! Hur har eran kväll varit?
Min har varit bra, det började med att jag och min älskade bror ställde oss för att laga parisare till middag. Efter en god middag så åkte vi upp till strömpilen för att kolla in någon snygg shorta som han ska ha till balen som är nu på torsdag. Det fanns en massa snyggt på dressman, riktigt stiliga kläder hade dom! Vi hittade en hel del shortor som passade Sofia's klänning, men för att vara på den säkra sidan så la han undan dom för att komma tillbaka imorgon med flickvännen i sällskap. Efter den lilla shoppingrundan så åkte jag raka vägen till angelica. Det var mycket trevligt, och mycket onyttigheter för den delen också.. Alltid lika skönt att verkligen få prata ikapp det vi missat under dessa dagar! Vi har även pratat ihop oss lite angående skolavslutningen, det måste ju bara planeras!

Nu sitter jag i sängen och har ätit vaniljglass med kolasås, tyckte att det räckte med godsaker för kvällen, men icket. Hade Linnea varit här, så hade vi nog inte tvekat på att åka och köpa oss en varsin Ben&Jerrys.
Nejmen, vad säger ni? Är det inte dags att sova snart, jag tror det.. Börjar bara blanda ihop alla möjliga ord just nu. En riktig sömn behövs nog, har varit dödstrött hela den här veckan, tur att det är skolavslutning snart!

godnatt med er, pussss.

        Vad vore skolan utan dessa skiitungar?
 

2 juni..

-Linnéa
lyckades försova mig i morse! jag som alltid brukar vara morgonpigg, kunna stiga upp direkt väckarklockan står på 06:00. men idag gick det inte! blev väckt av klockan 6 men lyckades somna om och vakna efter 7.. stressigt blev det! jag brukar alltid vakna i god tid för att slippa stressa men idag gick det bara inte att stiga upp! har nog ganska mycket med att göra att jag lagt mig runt 2 -3 på nätterna den senaste tiden för att sen stiga upp 6. så lite tufft har det varit! hur som helst tog jag mig till Åhléns för att inventera heeeela Åhléns, blev bara en kvart sen. kan ni gissa om man var less?! för det första försov jag mig och fick stressa, för det andra hann jag inte äta någon frukost och var helt tom på energi och för det tredje fick jag börja med ett ställ med en massa smink som jag fick knappa in streckkoden ist för att bara scanna in dom. tydligen var det något fel på streckkoderna så det blev bara att ta en efter en, vilket krävde dubbelt så mycket tid och tålamod! riktigt less var man efter! heller inte denna gång  var vi helklass så det blev extra mycket arbete. men gjort är det och 4000 kr tjänade vi sammanlagt som vi ska spendera på studenten!

knappt så att jag hann hem innan jag skulle ner på stan igen för att träffa några kompisar. men så kan det vara ibland. har iaf inga skolarbeten kvar så det finns mycket mer tid över! riktigt trevligt hade jag det iaf på stan!

nu ska jag sova! ska försöka ta igen lite sömn som jag på senaste tiden missat!
godnatt!

hur vet man att man vet/vill något säkert? man brukar säga "ge det en chans och se vart det leder". men hur kan man göra det om man inte vet. tanken slog mig när jag började tänka på allt som jag varken vet ett ja eller nej på..


2/6

-Frida
hallådär, idag är det tisdag, inte vilken tisdag som helst utan tisdag den andra juni! kan ni förstå det, det är bara en vecka kvar tills sommarlov!  det känns underbart.

blir dock lite besviken på vädret idag, jag hade räknad med strålande sol och kanske.. 20 grader, det är väl inte så mycket begärt?
istället så är det ca 12 grader, och massa moln.

jag och hanna sitter här på skolan, och har precis avnjutit en god lunch. det var kycklingsallad med ett väldigt färskt bröd till. hon har precis visat mig trailern till nya Twilight-new moon! galet vad jag taggar!! för er som inte är lika förälskad i twilight som jag är, så kommer den ut den 20 november, ett himla bra tag dit..

        Här har ni en bild på ida brekke, och hanna! sötnosar;*

Nu ska jag snart bege mig mot klassrummet för att ha en svenska B lektion i två timmar!
hade nästan glömt det, men efter svenskan ska jag även ha ett företagsekonomi B prov, wish me good luck!

tisdag 2/6

-Linnéa
eftersom jag "inte" hade någon skola idag så hängde jag med frida på hennes idrottslektion. dom spelade riktigt bra och var engagerade! vill bara skratta när jag tänker på min klass, raka motsatsen! senare skulle det bli en "snabbis" runt stan för att inhandla lite nödvändigt som alltid behövs. men jag kan inte påstå att det blev en "snabbis" på stan utan mer en "3 och en halvtimmes" promenad genom stan. jag lyckades iallafall hitta allt jag var på jakt efter. hittade till och med min skolavslutningsklänning på första affären jag var inne på. sen blev det också lite annat smått och gott som en klänning, svart nagellack, smycken, strumpbyxor, mat och piercingar. på tal om piercingar, jag hade tidigare nämt i ett inlägg att jag funderat på att plocka ut min piercing(varför vet jag inte) men nu har jag iallafall bestämt att behålla den ett bra tag till! när jag festade i fredags lyckades min piercing i läppen trilla ut och den är verkligen omöjlig att sätta in så jag blev tvungen att sova ute med den en natt. gissa om jag hade tur, dagen efter fick jag igenom den hur lätt som helst! men jag har ännu inte lyckats få fast min "vanliga" ring (det är endast naima som kan få fast den) så just nu bär jag en snurrad ring som jag börjat gilla mer och mer. kommer såklart upp en bild på den senare!

som ni säkerligen såg i tidigare inlägg delar jag nu bloggen tillsammans med frida! vänta er galen uppdatering;)
nu ska vi iaf i säng
puss=)

Frida&Linnéa

-Frida
tjenatjena, nu är det inte längre 'bara' linnéa som kommer skriva i den här bloggen, utan vi har den tillsammans från och med idag faktiskt. Det har varit prat om att ha en blogg tillsammans länge men det har inte blivit av förens nu. Jag har tänkt att ge det en chans helt enkelt, och får hoppas på det bästa att jag kommer uppdatera så ofta som möjligt.

Kanske borde pressentera mig, för er som inte vet vem jag är! Mitt namn är Frida, och jag går andra året på Thoren Business School, självklart den bästa skolan i stan... eller vad säger ni? ;)
Vi håller på att göra om i bloggen, och snart så kommer det upp en bild på mig i vänsta hörnet. På tal om Linnéa, så har vi kännt varandra i dryga 5-6 år och har (självklart) hållt ihop sedan dess. För övrigt så har jag också en pojkvän som jag självklart måste nämna! Vi har varit tillsammans i 2½ år och hans namn är Samuel. På min fritid spenderar jag mycket tid med mina underbara vänner, shopping och pojkvännen.  Det kommer komma upp mer info om mig själv, och mitt liv senare. Men tills dess så är det bara att fråga om det är några frågor!

               Här har ni mig!

1 juni

-Linnéa
kom till skolan just efter halv nio då jag skulle börja men ingen var där(?). satte mig ner och väntade runt 5 minuter på att någon skulle dyka upp, men icket. så jag letade upp min lärare och frågade varför vi inte hade lektion, till svar fick jag "det är ingen här så varför ha lektion?"  så jag antar att hela klassen kommer få frånvaro, jag är inte förvånad! dessutom har de 2 andra lektionerna på förmiddan gått bort eftersom kurserna där är slut. så jag börjar tydligen inte förens ett.. jag hade verkligen ingen ork alls till att sitta på skolan i över 4 timmar och inte göra något alls så jag promenerade hem. nu ska jag äta lunch och sen möta upp frida.
puss!

helg!

-Linnéa

Fredag

dags med en ordentlig uppdatering! jag och frida gick lite snabbt på stan för att fixa allt innan yran. trodde dock inte att vi skulle hinna i tid med tanke på allt som skulle göras innan. vi stressade riktigt ordentligt.och kom just innan fem då matcherna skulle starta. vi mötte 3 lag där första matchen blev vi utebrända 2 gånger. den andra matchen var så klockren, vi spelade mot ett lag som hade klätt utt sig till troll som sprang runt med badringar (?) slutpoängen blev 7-67. ja ni kan ju gissa vilka som vann(?);). sista matchen mötte vi ett riktigt bra lag, slutpoängen blev riktigt lika. vi kände dock inte för att vinna sista matchen eftersom ingen i laget hade tid att spela på lördagen. men riktigt trevligt var det och man träffade massa trevligt umgänge! efter matcherna blev det hem till frida för att fräscha upp sig efter brännbolllen. senare blev det fest hos angelica där vi stannade tills björn skulle spela. vi hade det  riktigt trevligt hos angelica förutom när vi fick försöka stoppa ett bråk. jag var riktigt nära på att få en glasflaska i huvude! vill inte tänka på hur det hade gått om inte joel dragit mej undan, tack ännu en gång!! kvällen fortsatte vidare ner på stan där vi hade det riktigt trevlig med allt folk man stötte på! det blev promenad hem med frida, krille och joel runt 3 och jag slocknade runt 4.

lördag/söndag
konstigt nog kände jag mig hur pigg som helst när jag vaknade upp hos frida på lördagen. jag somnade 4 och vaknade 10 och var riktigt pigg(?). frida skulle på någon middag så det blev en snabb promenad hem på morgonen. hade inte så mycket planera lördagen, mest att jag bara skulle ta det lungt. men det blev iaf så att jag åkte till linda i sörmjöle där vi var ett gäng och grillade och såg film. grabbarna sov dock inte över så natten fortsatte med en tjejkväll! jag, cicci och linda somnade riiiikitgt sent, 9 på morgonen(?) jag förstår inte riktigt hur jag orkade med tanke på att jag endast sov 6 timmar natten innan. linda som vanligt vaknade flera timmar innan mig och cicci som vaknade halv 3!.. verkligen inte okej!!! vem vill sova bort en hel dag då det ska vara över 30 grader ute! så lite ångest hade man över det. det blev iaf fort upp ur sängen och slänga i sig frukost för att sedan lägga sig på altanen tsm med linda och cicci. där låg vi runt 2 timmar i solen med en massa bra musik. lite färg har man fått så jag är nöjd! vid middagstid fick jag skjuts in till stan för att käka och ducha innan jag skulle vidare till frida. vi har såklart käkat ben&jerry´s och pluggat en massa! frida har prov imorgon så jag har försökt hjälpa henne en del. nu är vi riktigt less och ska just hoppa i säng!


Godnatt!

RSS 2.0