träningen!

-Linnéa
mycket började kännas värdelöst när det kom på tal om att cheerleadingen skulle läggas ner. mina ena tränare flyttar till australien medans den andra ska ha barn. som jag tidigare skrev i ett inlägg att träningen ger mej orken, håller humöret uppe, får mig att orka med skolan och allt annat runt omkring. vilket jag menar att inget går ihop utan träningen. men nu är allt nästan löst! jag och my från laget ska på möte nästa vecka och prata om kommande träningar efter sommaren. jag ska både träna och vara tränare! tränare till juniorerna och hålla i den såkallade stunten tsm med my. vilket innebär att jag och my har en stuntgrupp på ca 5 personer där man endast bygger, och med detta lag ska vi då försöka tävla. kan bli lite svårt när jag inte är licensierad tränare. men min nuvarande tränare tror att det fixar sig, om inte får jag helt enkelt utbilda mig till tränare vilket jag gör mer än gärna! så det blir träna 2 lag samtidigat som jag själv kommer träna. jag kan alltid välja att bara vara tränare men jag känner då att jag inte får ut lika mycket av det. känns hur bra som helst att få fortsätta med det man tycker om! eftersom jag vill detta så mycket så vet jag att det kommer fixa sig!



nu ska man bara stå ut 2 dagar till i skolan sen är det valborg! mina planer för valborg ser lovanade ut! så det är något att se framemot sen ska det även bli bra väder på valborg och hela helgen så det kan inte bli bättre! nu ska jag iaf sova så att jag orkar mig upp imorgon,
godnatt!


i just can't let i be.. it's to good

varma söndag!

-Linnéa
Skulle blivit grillning igår men kom hem så pass sent från upvisningen att jag kände inte för att ta mig till nydala. så det blev en kväll hos e, dit jag åkte med L. kvällen var viktigt trevlig!
idag lyckades jag inte sova bort hela dagen utan vaknade runt 10. senare blev det en promenad till hedlunda där jag låg i solen ett bra tag, underbart! ett tag senare kom frida och vi fortsatte att bara njuta av värmen. det blev även en sväng förbi stan där vi låg och stekte nere vid älven. när jag kom hem för att äta upptäckte jag att jag inte hade nycklarna med mig så det fick bli en runda för att leta efter dem på alla ställen jag varit på idag med frida. just innan frida skulle ut för att hjälpa mig ringde hon och frågade hur mina nycklar såg ut. det visade sig tydligen att jag glömt mina nycklar hos henne. har inget minne av det haha. inte lyckat alls! nu sitter vi här och ska just gå ut för en till promenad när jag är klar med detta inlägg och då frida spelat glart guitar hero.




Lördag!

-Linnéa
vaknade runt nio för att jag hade uppviningen idag på gammlia. kom dit runt 12 och det var redan super varmt. scenen vi skulle uppträda på var alldeles för liten så uppvisningen blev ute på gräset. det funkade helt okej där men det blev otroligt varmt. det har varit 20 grader idag och det har ännu inte blivit maj, det är otroligt! sen ska det tydligen bli ännu varmare imorgon, jippi! nu ska jag skynda mig och äta sen möta upp my på stan för att ta bussen till umedalen, har en till uppvisningen idag för en kvinna som fyller 50. ha en bra lördag!
puss

modevisningen

-Linnéa
dagen igår var super, eller nästa iaf.. hade vanliga lektioner fram till 12 sen blev det en masssa rep inför modevisningen. just efter fyra vare dags, alla modeller skulle gå ner eftersom för att visa upp plagg från åhléns. kan lova att det nervöst första gången, men det gick bra! var lite orolig över att visa upp mig i tredje och sista plagget eftersom min kjol kändes lite kort + att jag inte hade några strumpbyxor på mig. det var flera som filmade, kommer länka in filmerna här senare! haha kan väl inte säga att det är så himla kul att se sig själv på film. det var tydlïgen någon som försökte filma under min kjol påväg upp från trappan, desperat? sen var det någon som tog kort på mina ben för dom var fina haha. det roligaste med det här måste ha varit allas kommentarer och att få bära och visa upp kläderna. planering och repetionerna var inte i närheten av lika kul, men nödvändigt! en killen från vk var oxå på plats och fotade modevisningen. det var så skönt att få av sig skorna när det hela var över, alltid lika jobbigt att gå i nya skor!
dagen slutade efter 5 så var hemma runt halv 6 och somnade direkt. vaknade en timme senare att att syrran kom hem från finland. syrran stannade hemma endast en timme för att sedan dra till killen, jag väntade på ett samtal och undertiden promenerade jag,syrran och sacko till hennes kompis för att lämna lite saker som hon handlat till sin kompis från finland. när vi sen är påväg genom stan blir det nå trassel med kopplet som vi då fick ta lös kopplet för att fixa det hela. hunden börjar gå endast någon meter framför och kommer tillbaka direkt man ropar. men inte alls långt inne i stan får sacko syn på en annan hund och springer iväg. syrran drog till killen, jag stod där helt ensam och hjälplös så jag ringde morsan som kom och hjälpte till. 2 timmar hann gå sen ringde polisen och berättade att 3 studenter hittat sacko uppe vid sjukhuset, så han hade fått sig en ordentlig promenad. sacko är då brosans hund och han vet fortfarande inget alls, kanske lika bra ;)






onsdag

-Linnéa
nu har jag hål, har haft en lektion och är redan less. blir att sitta i klassrummet i en timme för att sedan öva inför modevisningen. var inte nervös förens nu, det kommer vara hur mkt folk som helst och tänk om man skulle ramla inför alla haha;O. modevisningen är som sagt till för alla 9:or men eftersom industri royal ska komma efter skoltid lär det flesta stanna och modeviningen är just innan det.. så det blir nog en del folk.
mötet igår gick inge vidare, stack efter 10 min. så kan väl inte säga att det kändes värt att missa hela eftermiddagen. men det är inte hela världen.


you=)


cheerleading. it can't be over..





-Linnéa
jag kan inte ens förklara med ord hur mkt cheerleadingen betyder för mig. alla dåliga tankar försvinner direkt när man tränar, allt blir helt plötsligt positivt. allt känns så mycket lättare efter en träning, lite som att lägga de dåliga åt sidan för en stund så man kan göra något annat, något man älskar.. det är runt 1 eller 2 träningar kvar innan uppvisningarna, men sen då? hur ska jag klara mig utan det här? det går bara inte.. varför måste det roliga ha ett slut? när man äntligen hittat sin drog, träningen som gör en lycklig då är det över.. träningen ger mej orken, håller humöret uppe, får mig att fixa skola och klara allt annat runt omkring, vilket är allt.. allt blir så mycket bättre med träningen. sammanhållningen i laget gör en stor del! men nu om allt ska vara över känns inget som detsamma igen, hur ska man orka nu.. 
I'II miss you..

              

 
 
 
 

 

 
  

it can't be the end..



tisdag

-Linnéa
min klass ska som sagt ha modevisning imorgon på skolan. vi har jobbat med detta på en kurs som heter inköp&varuhantering där vi har anordnat denna modevisning för 9:orna som kommer och besöker östra för val av gymnasium. jag kom just hem från åhléns, vi har varit där och valt ut alla kläder till modevisningen imorgon. jag är en av modellerna så jag fick hjälp av susanna från klassen att välja ut alla plagg. vi ska använda oss av "lager på lager", 3 lager som man eftersom plockar av sig. här är en del av min outfit som jag kommer visa upp imorgon.





Nu ska jag iaf äta lunch för att sedan gå på ett möte inne i stan. senare blir det en sväng på stan med jessica. därefter blir det träning, jag kan inte förstå att det är sista träningen innan uppvisningarna! får hoppas på det bästa!

Måndag

-Linnéa
blev att vakna hyfsat tidigt för att köpa klänningen som jag la undan igår. kände att när jag kom hem ville jag bara sova. (somnade sent igår natt). vilade runt 15 minuter sen ringde erica och då blev det lite shopping på stan. senare tog jag bussen till mariehem för att möta upp jesscia på hårsalongen där hon jobbar. hon tvättade, stylade, lockade och klippte lugg på mig. var först lite osäker om det skulle bli lugg, men jag gav det en chans och jag blev hyfsat nöjd. alltid kul att prova något nytt! därefter köpte vi lite mat och satte oss på en gräsmatta tillsammans med rabin och bara njöt av solen.

  

  

trött

-Linnéa
såhär känner jag mig just nu(A)

 

en till som är lika trött som jag. puss på sacko! hade tänkt ta en liten tupplur nu men brosan sover så jag har lovat att gå ut med vovven och inte mycket senare efter det kommer erica och viktor hit, så hinner nog inte med att sova, det får bli senare. nu ska jag och vovven ut :)
ha en trevlig kväll!

söndag!

-Linnéa
haha blev inte riktigt som jag tänkt, lyckades inte hålla mej vaken länge alls igår. höll mig vaken i ungefär en timme sen somnade jag.. vaknade av brosans och mammas diskussion i köket, kan lova att jag var trött när jag blev väckt! vaknade någon gång runt åtta igår kväll, lagom för middag haha. trodde att det skulle vara svårt att somna senare på kvällen eftersom jag vänt på dygnet och vaknade 8. men det gick hur bra som helst att somna och sedan vakna för att möta upp frida på stan. kasst att det nästan bara är mvg som har öppet på söndagar men hittade ändå en del saker som jag vill ha. som tur var fick jag iaf lägga undan en supersöt sommarklänning tills imorgon. ikv är det iaf nästsista dagen på lovet (är ledig på måndag, studiedag) och då blir det filmkväll!
lateeer!



 
så ser sommarklänningen ut

fredag!

-Linnéa
kvällen igår var awsome! jag blev hämtad runt åtta för att åka till L som hade fest i Sörmjöle. detta umgänge som jag då var med är verkligen alltid lika trevliga och glada! de som var lite tråkigt var att jag hade spänningshuvudvärk just innan festen.. fast det blev inget större hinder, var fortfarande lika glad! vi spelade twister, buzz, klädpoker och kort. så det var trevligt! ett tag var alla så trötta att en började med att skrattat åt inget alls och resten hakade på och så höll det på konstant i över 30 minuter! jag förstår inte att vi orkade hålla igång. väl när alla hade lugnat sig lite, hämtat andan och så frågade någon om de minns vad de skrattade åt, alla svarade nej och fortsatte sedan skratta. galet att genom att skratta åt inget alls kan ibland vara det roligaste som finns. kan väl gissa att klockan var något runt 3-4 när jag kände att det verkligen var dags att sova. men då när man väl hade lagt sig till rätta tsm med hela gänget i ett rum så gick det inge vidare med att sova. alla somnade nästan direkt(förmodligen så trötta efter allt skrattande) förutsom jag och E som låg vaken hela natten och snackade om allt och inget och skrattade åt våra kompisar som stönade och hade sig i sömnen haha. L som vi då var hos är hur söt som helst, hade fixat både sovplats och frukost åt alla! efter frukosten blev det att vända upp och ner på hela huset för att få tag i nycklarna som E lyckats bli av med på något konstigt vis.. E gick tidigare under kvällen till bilen för att hämta en skiva(har då nycklarna med sig) och kommer tillbaka och minns inte riktigt vart nycklarna läggs. vi ringde även alla som dragit tidigare från festen för att höra om det lyckats fått med sig fel nycklar i fyllan men icket. så dom förblev iaf spårlöst försvunna.. kan alltid hoppas på att dom kommer fram senare! så det fick bli så att den andra skjutsen fick göra 2 vändor för att alla skulle ta sig hem, men inte gjorde det något man hade ju super bra sällskap! hade tänkt lägga mig nu men kom på att dygnsryttmen blir fel om jag somnar nu. så jag får helt enkelt härda med att sitta uppe tills ikväll(kanske inte borde säga helt enkelt) så dygnsryttmen kan bli rätt. fast kan lova att det kommer bli mer än svårt.. bilresan hem sa jag inte ett ord eftersom jag var så trött och orkade knappt hålla mina ögon öppna så vi får se hur det går med detta. haha. eftersom att jag inte får somna så ska jag sysselsätta med mig att städa rummet, duscha, ringa och gratta storasyster som fyller år och fixa lite plugg om jag orkar..
ha en trevlig lördag!

godnatt

-Linnéa
mötte upp nikki (gammal lagkompis) runt åtta på subway för att snacka om livet. måste ha varit mer än ett år sen vi verkligen satt ner och pratade. kan lätt bli så att man får ont om tid att träffas ett längre tag när man bor så pass långt ifrån varandra. umeå och åre, jo det är en bit men vi håller självklart kontakten ändå! bara att få ses ett tag är alltid något! fick även träffa hennes kille, som ett gammalt kärt par, huur mysigt som helst! när vi suttit där runt en timme skulle vi börja dra oss in mot stan för att nikki och hennes pojkvän skulle hyra film men vi hinner inte längre än halvvägs innan vi blir stannade av 2 snubbar i 20 års åldern som frågar om vi kan medverka i någon slags film. hann inte riktigt uppfatta vad för film men det hela var väldigt random. nikki och hennes boy kunde inte för att de hade bråttom till bussen, nikki föreslog att jag skulle vara med själv men det kändes inte helt kul. så jag försökte övertala 2 kompisar som jag ringde att vara med men det gick inge vidare. så jag bad snubben som frågat mig att ringa mina kompisar då gick det hela mycket bättre! mina kompisar hade tränat så det skulle duscha, jag skulle springa hem för att hämta mobilen + byta till lite varmare kläder för att senare möta upp mina kompisar. allt inom loppet av 40 minuter, låter som ett bra tag men det hela blev stressigt! kan väl säga att det blev inte riktigt 40 minuter utan mer år 45 minutershållet, så vi blir lite sena. hur som helst kändes det hela lite konstigt. jag menar, 2 random killar ber oss att medverka i någon film där vi skulle vara med i ett "slagsmål", om jag uppfattade allt rätt så skulle det bli något av en reklamfilm eller liknanade. men eftersom att vi var lite sena och min polare just ringer och ber mig komma nuu för att alla väntar så blir det inge mer med det. så jag drar vidare till öbacka där jag mötte upp lite folk. under 2 timmar försökte vi bestämma oss för vad vi skulle hitta på, hade lite förslag men det blev inte så mycket med det. fick bli en promenad tsm nere på öbacka vilket iofs var riktigt trevligt förutom att jag frös hur mycket som helst. kvällen avslutades iaf med en promenad hem till mig med filippa där vi drack te och pratade om allt och inget. riktigt trevligt!
nu är klockan just efter halv tre och jag känner mig trött och behöver vila upp mig tills imorgon.
natti!

torsdag

-Linnéa
blir ingen träning ikv.. hoppas ni fixar det bra utan mig med tanke på så få träningar vi har kvar innan uppvisningarna. jag som inte brukar vara ordentligt sjuk kände mig ganska krasslig idag när jag vaknade. ringde min läkare och fick som tur var en tid samma dag. var ingen större grej, bara ett lätt förkylning men jag tar det som något stort eftersom jag aldrig brukar vara sjuk. sen hade jag även fått en ögoninfektion som jag fick antibiotika mot. blir en hyfsad lugn kväll, senare efter tio ska jag möta upp ett gäng kompisar nere vid öbacka för att senare se någon film tsm. kom upp väldigt spontant men det är då det oftast brukar bli som bäst när man inte har allt planerat, så det är något jag ser framemot! ska iaf försöka ta en dusch nu, tidigare idag när jag skulle spola efter varmt vatten fanns det bara kallt? så det har varit så i några timmar nu så jag hoppas på att vattnet kommit tillbaka.

ha en trevlig torsdag
puss!

your smile is enough

-Linnéa
vaknade upp idag av solen, jag älskar våren! snön har nästan försvunnit och det känns så grymt skönt att slippa gå i massa djup snö och frysa. vet inte hur varmt det var ute idag, men varmt var det! blev en sväng ner på stan med jessica och angelica där vi träffade upp lite folk. hade inte så mycket ork så det blev mest sitta och njuta av solen, uuunderbart!!


I just can feel it, that you know
you make me feel good
ya, you make my day

you're not like the others

-Linnéa
dagen igår var kanon! jag hängde med danne och frida till häggsjö( där deras farmor bor). självklart blev det att handla lite mat innan vår utflykt. sedan blev det blitur till häggsjö. bilen som vi åkte i var tydligen så gammal att när den gjordes behövdes det inga bälten i baksätet och där satt jag både resan dit och hem, kan lova att det var mer än galet! jag flög upp och ner som en galning i baksätet, flög från ena sidan till den andra när vi åkte på vägens alla gupp. det blev även några smällar med huvudet upp i taket på bilen men som tur var fanns det iaf ett handtag att hålla sig i (som jag dock upptäckte efter halva resan) haha jag är ju duktig.. hur som helst så lyckades jag överleva resan! när vi kom fram blev det på med vantar, tjocksockar, stövlar, täckbyxor och hjälm för att sedan tolka med skrana bakom fyrhjulingen vilket var hur kul som helst!

höll nästan på att glömma, undertiden jag och frida packade på oss en massa kläder åkte danne fast med skotern. så det blev fram med spade för att försöka gräva loss skotern men efter många misslyckanden bestämde vi oss för att tolka med skranan för att senare försöka få loss skotern. efter ett tag upptäckte vi att skotern hade kört fast på en ordentlig gren så det var bara fram med yxan. fast undertiden danne var för att hämta yxan lyckades jag få ut grenen som legat i kläm under skotern så ingen yxa behövdes. då trodde man allt var löst men icke.. då fick vi inte igång skotern, suck.. men efter många försök lyckades danne få igång den och efter det parkerade vi den och lät den stå! hah inte så lyckat jag vet! fyrhjulingsturen, tolkning bak med skrana var iaf super! efter det blev det fika i solen, hur trevligt som helst! vi var mer än trötta efter detta så det fick bli lite vila innan vi skulle återvända hem för att äta middag.
bilresan tillbaka var inte lika galen men jag flög ändå runt en del. kändes bra att jag även klarade bilresan hem ;) när jag skulle släppas av blev det en kraftig broms som gjorde att jag flög fram till frida i framsätet. som det kan gå hhaa. dagen fortsatte med bowling och senare med filmen marley and me. som ni kanske förstår var jag ganska slut efter detta (hade även kvällen tidigare lagt mig runt 6 på morgonen) detta för att jag varit ute och nattpromenerat. hur trevligt som helst!



puss!


natt!

filmen var jätte bra! :) nu äre bara slumdogmillionare som måste ses!  ska iaf ut på en nattpromenad nu.
godnatt!


12 april

-Linnéa
vilken lycka! någorlunda lättnad nu iaf. super att allt går åt det bättre!


ikv blir det iaf bio tsm med bull, erica, linda, eik och jag. ´det blir gran torino som jag jätte gärna vill se! hade faktiskt tänkt springa över till syrran nu och fråga hur det går med, ja med vad vi nu håller på med. haha
glad påsk!

make it stop!

-Linnéa
Kan väl inte säga att eftermiddan igår var bra alls, men jag är glad att jag ställde upp och gjorde det som kändes bäst. här var det frågan om att tänka längre, försöka göra det som är bäst för alla. förstår verkligen att folk runt omkring har det jobbigt nu. vi får hoppas på det bästa!
låt allt få ett slut


...

fyfan för er! inser ni inte att de ni håller på med är fel? inser ni inte att ni ni förstör för alla andra? är det värt det för lite respekt? kan lova att ni kommer inte långt om ni fortsätter som ni gör..

torsdag. lov!

-Linnéa
sista lektion var mer är najs, klassen hade tillsammans kommit överens om att alla skulle ta med fika idag på svenska lektionen. tror ni det var många som hade det? haha nej verkligen inte, det var bara 3 st. hur som helst så hade naima bakat jätte fina påskmuffins till alla i klassen och i en av den var det majonäs i och det visade sig att niko fick den. han käkade och käkade tills till jag inte kunde hålla mig längre. så jag skrek, neej, ät inte mer! klassen skrattar för fullt undertiden jag berättade att det är en massa majonäs i hans muffis.självklart kastar han ifrån sig den och får en ny. kan lova att det var många som var oroliga över att det skulle hända samma sak för dom. kul vare iaf! så man kan säga att sista lektion var mer än slapp, sitta och fika medans läraren läser en novell. skulle egentligen gått till 16:10 idag men eftersom att det var sista dagen innan lov slapp vi sista lektionen. fast helt slappt kommer lovet inte bli, allt som allt har jag fyra saker som måste vara klart tills direkt efter lovet.. men det fixar sig nog. ikv blir det kanske fest om jag orkar, känner mej faktiskt inte så taggad så bli säkert att bara ta det lungt. imorgon ska jag och n umgås med lite trevligt folk.

C, right by your side!

E, grattis! :)

another day, another time and space, some were, some way..

-Linnéa
N berättade idag att det blir att flytta tillbaka till h-fors. fan så tråkigt.. är väl egentligen inte hela världen, men det är ändå en bit. skillnaden blir väl mer planering framöver när man ska umgås och så. men det löser sig alltid! ser framemot en super bra lov med dej vännen! du är min ängel. finns alltid vid din sida!

storasyster ringde under min mattelektion idag och berättade att jag fått sommarjobb. känns riktigt bra! blir huvudledare till ett studsmatteläger och kanske ledare för ett cirkusläger för mindre barn. jag är taggad! om jag har tur kan även n joina mej! skulle bara bli ännu mer super!! får bara hoppas nu att det inte krockar med resan ner till skåne.

vem har sagt något om glömt? jag sa bara som det var, diiirekt jag fick veta att ni inte kunde komma så sa jag det till er, alltså, som det var inget annat! jag hade aldrig heller sagt något om att det var säkert att ni kunde komma men däremot att jag skulle höra efter om det var okej att fler kom. det var inräknat folk som inte skulle dyka upp men kom ändå, inget annat! och ja, det fick inte komma mer folk eftersom man var rädd att det skulle spåra osv. men under kvällens gång droppade det in mer folk (alltså inte inräknade personer) för att det var okej.  och visst jag kunde ha ringt, men kände verkligen inte för att ringa när du blev irriterad direkt jag sj fick veta att ni inte kunde komma. varför bli sur över det? och om stämningen mellan oss inte alls var bra, varför ringa och ta dit er? förstår inte varför du hänger upp dej på detta om du bara dumpar en som om att man aldrig funnits. right back at ya!

Nu ska jag börjar göra mig i ordning för min träning och checka in min nya hårfärg som jag just slängt i håret. later!


tisdag

-Linnéa
nu sitter jag i såkallade "lekrummet" tsm med nadja,malin,naima,niko och rami. vi gör faktiskt inte så mkt alls. vi har mattelektion men jag är klar med allt så sitter här och tare lungt. ska väl försöka repetera lite innan provet som kommer vara efter lovet. 2 dagar kvar i skolan sen är det lov! fyfan så skönt! elisabeth (vår mattelärare) kommer in var annan minut och knatar om att vi ska försöka anstränga oss lite iaf, men man hinner knappt börja innan hon är inne igen. suck..

Måndag!

-Linnéa
Min lördag blev inte riktigt som planerad, man kan väl säga att det blev förfest hos j och hans kompisar. blev nån timme där för att senare dra vidare till E som hade liten hemmafest. när vi väntade på bussen träffade vi på lite skumt packat folk, en av dom var en tjej som tydligen hade ramlat i en snöhög och lyckats skrapa upp hela knät. uppfattade iaf att dom skulle vidare på krogen och hon var bekymrad över att gå in på krogen med sitt såriga knä, så hon började klä av sig sina strumpbyxor i busskuren (hennes kompis gjorde allt för att dom inte skulle åka av, medans hennes killkompis övertygade om att det var helt rätt). you go girl! fick man höra av killkompisen. strumpbyxorna åkte av till hälften, då gick tjejen med på att inte ta av dom i busskuren utan vänta tills dom kommit in på krogen. på bussen träffar jag och N 2 killar som börjar snacka med oss och frågar om dom kunde följa med oss. N säger att det är jag som känner personen som ska ha fest så det blir jag som får ta diskutionen med honom.. det blev såklart att dom inte fick följa med och för att inte låta dom känna sig totalat dissade gav N sitt nummer. lär inte svara när han ringer! när vi äntligen kommit till festen så börjar jag må riktigt dåligt, knappt så att jag kan stå upp. (hade helt sjukt ont i magen) hem gick jag inte utan jag la mig i en säng på festen där jag hade trevligt sällskap hela kvällen ! allt från diskution om fester till tellitubies. skrattade helt sjukt! är iaf nöjd med min helg!

Nu sitter jag här i skolan tsm med nadja och kikki, börjar min lektion om en halvtimme då det blir massage och sen engelska. nu är det bara att stå ut denna vecka sen är det lov!!!!
haree!


heelg!

-linnéa
är mer än sååå nöjd med min dag igår. eftersom det var prov sista timmen innan helg fuckade sig hela klassen. man kände sig inte lite rastlös och less, slutade med att alla började snacka mitt under provet, jag blev less på min lärare och blev otrevlig. haha humöret var inte på topp när jag gjort klart mitt prov men som tur är går jag i bästa klassen med dom bästa klasskompisar, så mitt humör vände snabbt. från att jag var less och irriterad till att jag knappt kunde andas för att jag skrattade med anty, malin och naima åt allt och inget. helt klart, ni gjorde min dag! dagen fortsatte lika bra, jag och naima fortsatte ner på stan för att shoppa lite saker till kvällen. 2 kompisar hade 18 års fest, hade räknat med ca 50 pers men som alltid kommer det betydligt mer. det var en riktigt trevlig fest med bra folk. trodde kvällen skulle sluta där men jag och n drog vidare till k och c på västerslätt där vi chillade ett tag tills vår sjuts kommit. vi ser uppifrån fönstret att skjutsen hade kommit. så när vi kommer ner är han borta (vilket var 10 minuter senare) så han blev less på att vänta och drog. som tur var bodde jag inte alls långt därifrån så det fick bli en promenad in till stan. påvägen träffade vi en student som var 24, han var mer än överlycklig att se oss (varför vet jag inte riktigt) men det var något om att han promenerat 2 mil och ville hem, och under denna sträcka hade han inte träffat på någon alls. genom sträckan från västerslätt in till stan fick jag och n höra hur lycklig studenten var för att han träffat oss, han hade ingenaning om vart han varit eller hur han hamnat på en mack på västerslätt men han visste att han var glad att han träffadt oss. kvällen slutade iaf med att jag fick först guida n till s och sist men inte minst guida studenten till en taxi, eller inte en taxi egentligen.. han skulle tagit en taxi men var inte säker på att han hade pengar fast han hade över 200 spänn haha. hur som helst skulle jag just ringa efter en taxi till studenten med då stannade en bil vid E4an och frågade om vi behövde skjuts. såklart tackade studenten ja och hoppade in i bilen jag fortsatte hem vilket var 2 minuter ifrån. det blev sängen direkt!

vaknade av att n ringde och väckte mig, 20 min senare var n här och vi paratade om gårdagen. n hade lyckats glömma sin laddare på västerslätt så det bli nog en promenad dit senare, mobilen bvehövs! kvällen är fortfarande lite oklar men blir nog att vara lite överallt. jag är taggad! nu ska jag ta en dusch.
kram!

After all of the changes, it's just not the same any more..

-Linnéa
så skönt det var med en sväng ner på stan idag efter provet. det var 7 plus grader idag, våren är verkligen påväg! köpte mej en skinnjacka, har letat som en galning i veckor och hittade tillslut en som får duga. provet gick iaf helt okej. nu är det bara att stå ut 6 skoldagar till sen är det lov!!! kändes bra idag när en lärare berättade att vi är även lediga måndagen efter lovet sen är alla lediga fredagen innan lovet eftersom det är en röd dag. har varit så less på sista tiden att det kommer bli perfekt med lov. en låång veckas vila där man kan samla krafter till den sista biten av skolan innan sommarlovet. kan inte bli bättre!

får iaf hoppas på lika bra väder imorgon. det blir en sväng ner på stan med mamma för att shoppa en snabbis innan jag ska till träningen. det kommer bli 2 uppvisningar denna månad om jag hänger med rätt heh., en uppvisning på en födelsedagsfest för en kvinna som fyller 50. sen en på¨gammlia, det är en kvinnoförening som vill ha dit oss. så det ska bli kul! kommer skriva här i bloggen när det är mer offentliga uppvisningar om det är någon som har lust att titta förbi.

eftersom jag inte kunde sova i natt så är jag väldigt trött nu. har flera gånger varit nära på att somna men lyckats hålla mig uppe för att inte vända på dygnet. nu är det bara att bita ihop torsdag, fredag sen är det helg! fredag blir det fira 2 tvillingkompisar som fyllt 18 och lördagen får man se vad den har att bjuda på.
godnatt!

I saw through that I'm far too smart to get fooled by myself.

-Linnéa
slutade just min lektion i info&lay out. satt här med naima och malin och skrattade så mkt att jag började gråta, vilket jag alltid gör när jag skrattar åt något i skolan. nu har jag iaf hunnit varva ner och torka tårarna. nu är det bara 3 minuter kvar tills jag har prov i engelska affärskommunikation. lateer!

puss 

RSS 2.0