WHEELS

- Frida
Den här dagen har helt och hållet svischat förbi, har knappt hunnit med. Tog mig en riktig sovmorgon och sen åkte jag ner på stan för att träffa angie. Lämnade även min dator på skolan, ett sista avsked med andra ord. Känns väldigt tomt att inte längre ha en egen dator. Får ut och söka en ny helt enkelt!

Kvällen har bestått av mycket skratt, målnin och glassätande. Har nämligen fixat daniel's bil inför wheels. Vi är ett gäng som ska åka i den, och nu har vi målat den och gjort den fin. Bilder kommer upp inom kort, (daniel har bilderna på sin mobil.)

Nu hade jag tänkt på något sätt ta mig till min mor för att hämta en laddare till min telefon, blir nämligen svårt att ställa väckaren om det inte finns någon ström i den, och ännu svårare för mina jobbarkollegor att få tag i mig om dom behöver hjälp.

NÄ, nu måste jag ta mig härifrån, vi hörs!
PUSSS

Even If you can't see I hope you can feel

- Linnéa

denna vecka är tydligen den sista på mitt jobb! jag hade hoppats på att få jobba längre men eftersom dom på jobbet ska ta semester blir detta sista veckan..
tiden där har varit jätte bra! dagarna bara rusar förbi, bra väder och bra arbetskamrater så det hade inte kunnat blir bättre!

dagen idag har i stort sett bestått av allt måla, jag har målat baksidan på en lastbil och ett stort släp. det är alltid ett plus när man får vara ute i solen och arbeta!

nu ska jag vänta in min älskling sen blir det middag tillsammans!





så bra!

- Linnéa

ljuvlig låt!



frida, jag ringer dig när jag har batteri på telefonen!

30 juni

- Frida
Snacka om att dagarna bara rusar iväg, idag är det redan onsdag- och det kändes som att det nyss var helg. Tänka sig hur fort den här sommaren kommer att gå & mycket som ska hinnas med. Jag ska nu käka lunch och sen ska jag möta upp angelica på stan, ikväll blir det nämligen en makeover på daniels bil. Berättar mer om det senare!


valentine's day

- Frida
Evelina ville att jag skulle följa med ut på Rex ikväll, men jag kände verkligen för en skön hemmakväll istället. Jag har kollat lite på fotbollen men ska nu slå igång en film, och som ni kan läsa på rubriken så heter den valentine's day. Vi får helt enkelt se om det är en film att rekomendera eller inte, ha det bra så länge! v


underbara älskling<3

- Linnéa

imorse när jag vaknade halv 5 såg det inte alls ut att bli bra väder, så jag klädde på mig ordentligt. jag satte på mig en ylletröja.. hur smart var det då(?) inte smart alls kan jag säga! för det var över 20 grader idag!! det har varit helt otroligt bra väder så en massa färg har man fått! dock har jag bränt mig en del också.. så innan jag lägger mig ska jag se till att smörja in mig med "after sun"!

min underbara älskling dök upp på mitt jobb idag från ingenstans med grädde och jordgubbar! det kunde inte blivit bättre, kanon väder och min älskling kom med jordgubbar!<3

nu ska jag förbi en matbutik sen blir det bums sängen!



vi hörs mer imorgon!

29 juni

- Frida
ÅH vilket otroligt skönt väder det har varit ute idag, det måste ju ha varit varmaste dagen på den här sommaren. Eller, iaf varmaste dagen som jag har fått tagit del av. Har legat nere vid älven och fått lite färg på mig, evelina kom också förbi och efter det gick vi in till stan för att göra en massa ärenden. Nu blir det käk och sen upp till strömpilen!

Kvällens planer är ännu oklara, så vi får se vad det blir av kvällen :)


sunshine in the rain

- Frida
Har på tok för lite batteri i min dator just nu, men är alldeles för trött för att gå och hämta laddaren. Ligger redan så skönt, och ska upp hyfsat tidigt imorgon så lika bra att sova när batteriet tagit slut.

Tänkte bara slänga in några bilder från dagarna som gått, (har dock inga bilder från fre&lördag ännu.)

bilder från gårdagen








även sonja tyckte det var skönt att sola


onsdag


bilder från midsommar!

- Linnéa

ledsen för den dåliga uppdateringen under helgen! jag tänkte börja med att säga att jag hade en super trevlig helg tillsammans med min älskling i hans stuga i Örträsk. det blev brännboll, fest och fiske!

nu idag blev det först jobb från 6 till 3. snacka om att solen stekte på! jag har nämligen bränt mig i ansiktet.. jag glömde helt bort att smörja in mig idag innan jobbet..  och eftersom mestadels av mitt arbete består av att vara ute blir man lätt bränd men sen brun som tur är!
efter jobbet blev det av till jessica! där har jag spenderat hela dagen och kvällen! vi planerade lite inför helgen och så färgade jag hennes hår.





nu har jag just fått i mig middag, riktigt sen middag.
och eftersom jag ska upp och jobba imorgon måste jag hoppa i säng bums! så god natt!


man slutar aldrig förvånas

- Frida
Det blev mer än bara lunch med evelina, satte oss i SF parken för att äta våra mackor och sen pratade vi en massa om helgen som varit. Det var varmt till och från, men det var även lite kalla vindar ute faktiskt.
Åkte även förbi Ö&B för att handla lite grejer, kom även hem med ett par jeans från gina tricot. Ett par ljusare som blir perfekt för sommaren!

Nu ska jag och grabbarna iväg och fiska, vi hörs senare.



linnéa, call me?

Helt otrolig!

- Linnéa


Från eminems nya album recovery!

Berättar senare om helgen!

underbar helg

- Frida
Det fanns ingen tid för bloggning igår, eftersom att jag för det första verkligen sov ut för att sen göra mig redo inför kvällen som spenderades i bjurholm/örträsk. Hela den här helgen har varit helt underbaar, hade inte kunnat önska mer. Örträsk var över mina förväntningar och jag älskar stämningen och folket där.

Eftersom att jag fick skjuts hem från bjurholm så var jag inte hemma förens strax efter fyra någongång. Så jag har nog egentligen fått för lite sömn- men man måste ju ta vara på dagarna. Inte sant?

Ska nu iväg och äta på subway med evelina, senare ikväll kommer bubben hem!

Försökte få in bilder till datorn, men lyckas absolut inte.. datorn är på tok för seg för det
CIAO

glaaad midsommar

- Frida
Nu äntligen tar jag mig in på bloggen, har försökt i två dagar att ta mig in på bloggen men har inte lyckats. Har alltså försökt via min brors HTC desire. Tror inte att jag riktigt kan med sånna mobiler helt enkelt.

Har precis kommit hem från Åsas stuga som ligger 7 mil utanför stan, det blev en massa lekar, god mat, jordgubbar och jaa.. allt som hör midsommaren till. Ska nu hoppa in i duschen sen blir det grillat till middag. Efter det bär det av till goingarna hanna och viktor där jag kommer spendera min kväll.


två sköna låtar som spelas i mina högtalare just nu:





SKÅÅÅÅÅÅÅL

rund och go!

- Linnéa

de 2 senaste dagarna har jag spenderat med jessi och rabin! första dagen blev det en sväng på stan ihop sen blev det av till jessi där vi pratade om alla gamla minnen vi har ihop! det är helt otroligt vad mycket kul man gjort ihop!
idag har vi legat nere vid kajen hela dagen och solat (jag hoppas på att få se lite färg på mig imorgon då jag vaknat!)

jag har även fått köpa jessis gamla säng som jag alltid velat ha! en rund säng!! hon ska helt göra om sitt rum och vill då även passa på att köpa en ny säng, så hon sålde sin gamla till mig!
så nu ikväll har jag och min älskling städat den med en "vatten dammsugare", typ en vattentvätt som man kan tex kan använda när man ska rengöra sängar och liknande. den fungerade super bra!



imorgon blir det av till min älsklings stuga! där ska vi stanna till kvällen då vi ska tillbaka till stan för fest! det är 2 vänner till oss som har inflyttnings fest!

nu ska jag mysa ner mig med min älskling!


23 juni

- Frida
Det är fullt upp med jobb och tid för vänner just nu, så ni kan inte förvänta er alltför mycket uppdatering här i bloggen den här tiden på året. Något som också bidrar till dålig update är det underbara VÄÄDRET, låg ute ett tag tidigare idag och nu ska jag ut och hoppa studsmatta med min lillasyster.

Bor dessutom hos s den här veckan, så känner inte för att sitta vid datorn just då heller. Ha en bra dag, så hörs vi så fort jag har tid och har något vettigt att komma med!;)


här äts det jordgubbar för fullt!

- Linnéa







bring that back to me

- Linnéa

idag blev det inte jobb för mig, jag vaknade med migrän.. inte nog med det är jag förkyld, det känns som rakblad i halsen när jag sväljer. jag inte föstår är varför jag alltid blir sjuk på sommaren och inte på vintern(?)


nu ska jag iallafall plocka med mig en film hemifrån sen blir det av till min älskling! vi ska åka och handla vattenmelon, glass och jordgubbar! vi ska helt enkelt ta tid för varandra och bara njuta! det blir inte mycket sånt nu när vi båda jobbar för fullt.. men vi försöker så gott vi kan ta vara på den tid vi har tillsammans!


21 juni

- Frida
Idag har det blivit stan hela dagen, hade några ärenden som jag var tvungen att fixa. Evelina och Angelica var även med, blev inte så mycket shopping men fick iaf med mig hem två par t-shirtar som dessutom var på rean.

Nu har jag och Evelina just invigt hennes nya vattenpipa som hon köpte i Tunisien, riktigt nice var det. Nu ska jag, samme och daniel iväg till farmor för att fiska och även köra lite bil.


och ett stort GRATTTTTTTIS till Linnéa & Kristoffer som nu varit tillsammans ett år!

1 år idag! !

- Linnéa


idag är det ett år sen jag och min älskling blev tillsammans!
jag älskar dig!<3

bild tagen i helsingfors på påsklovet!

jobb!

- Linnéa

jobbet idag var minst lika tufft som i fredags, dock var det inte regn idag som i fredags utan det har varit strålande sol hela dagen! allt blir automatiskt mycket tuffar när min migrän dyker upp, det är inte så konstigt med tanke på att jag jobbat ute i solen hela dagen! brun blir man iallafall!!
även om arbetet ibland är tufft flyter det mestadels på bra, humöret hålls uppe av de roliga arbetskamraterna!

direkt jag kom hem upptäckte jag att jag hade fått post, och det var inte vilken post som helt, utan det var de efterlängtade bilderna från balen! när balen hölls fick man tillsammans med sin partner gå in i ett enskilt rum för att fotas och det är nu dessa bilder som kommit!

jag ska försöka skanna in dessa bilder i datorn så jag kan lägga upp fotot här i bloggen!

nu ska jag och min bror strax börja med maten, tur det för jag är vrålhungrig!


aldrig ska man klaga på strålande sol!
jag och christina på studenten!




15 & 19 juni

- Frida
Ett par bilder från angelicas 19års kalas och ett par bilder från farmors dag + grillpartey!









tyvärr inga bilder från kalaset på kvällen.












och sen blev det kväll som innebar grillpartaj
















det blev till sist en lång och tröttsam bilresa

NU: godnatt!


free falli'n

- Frida
Fastän jag sov ut idag så är jag trött vid den här tiden, ska alldeles strax gå och lägga mig men tänkte bara uppdatera med lite bilder eftersom att jag fixat kamerasladden nu. Min kväll har för övrigt spenderats hos evelina som precis är hemkommen från afrika! Så det har blivit en hel del prat ikväll, eftersom man missat en hel del ifrån varandra. Det var väldigt intressant att höra om hennes resa, som varit väldigt händelserik på många sätt och vis.


ja, lite färg har hon ju även fått

kvällsinlägg!

- Linnéa

för mig är detta sent att skriva inlägg, jag ska egentligen sova nu men det gör jag inte.. detta är för att jag har glömt laga matlåda till jobbet imorgon!
denna dag har har varit fullproppad med saker som gjorts, så nu är jag helt slut och ska strax hoppa i säng. ska trots allt upp halv 5...
såå godnatt på er!






vackert!

- Linnéa

såklart såg jag en del av bröllopet igår, riktigt vackert måste jag säga!
och något jag helt fastnade för var darins framträdande!
otroligt fin låt!




agnes röst är helt otrolig!

igår firade jag och min älskling vår 1 års dag!

- linnéa

jag kan inte förstå att det redan har gått ett helt år sen jag fann dig! hittills har tiden tillsammans med dig varit helt underbar på alla sätt, och jag hoppas på mycket mer av det underbara med dig!
jag älskar dig kristoffer karlsson! <3

vår dag igår var uunderbar!
dagen började med att min älskling åkte och hämtade sin första, alldels egna bil! därefter blev det direkt av till min mammas väns stuga där det blev fika. därefter blev det mat från eastern palace, och kvällen avslutades hemma hos min älskling med fondue!


















20 juni

- Frida
Gårdagen blev mycket lyckad, från start till slut. Kom dock isäng ganska sent, vilket resulterade i en lång sovmorgon för min del. Trots det tråkiga vädret igår så grillade vi på för fullt, det blev väldigt gott och kvällen fortsatte sedan med en massa prat. Kvällen avslutades hos Daniel där det var lite efterfest. Bilder kommer upp inom kort, har inte sladden här hos min far så det får komma en liten bild bomb sen med bilder från tre olika tillfällen den här veckan.

Jag var kanske inte den enda, men jag såg faktiskt inte hela det kunglia bröllopet igår, såg cirka en timme av det hela så tänkte därför kolla lite andra olika delar från bröllopet. Det var ju så vackeert!!!

Ikväll blir det däremot fiske för hela slanten!


ens hår ska även färgas inom en snar, snar framtid>

grillpartajj

- Frida
Jobbade till stängning igår så det blev raka vägen iväg till älski. Henke kom över och såg en film med oss, och jag somnade när det var cirka en timme kvar av filmen. Jag har alltså inte mycket bra att säga om den filmen, väldigt underlig film med konstig handling.

Dagen har spenderats hemma hos min käraste farmor, där det befann sig mycket mycket släkt och vänner. Det fanns hur mycket gott fika som hon bakat och även supergoda tårtor. Nu sitter jag och kollar på kronprinsessans bröllop och ska strax vidare till en av mina brors bästa kompisar där det är grillparty ikväll.

Vi hörs & syns!


en trött linnéa!

- Linnéa

snacka om att det var en tuff men rolig dag på jobbet idag! jag och grabbarna grus var på en soptipp hela dagen och sorterade en suuuper hög med saker som måste vara väck innan tisdag nästa vecka! vi hann såklart inte klart eftersom det är helt otroligt mycket saker som ska sorteras! mitt i allt började det regna så det var bara att sätta på sig regnkläder! eftersom mina arbetskamrater är super roliga&trevliga blir allt mycket roligare och tiden går mycket snabbare än om man skulle arbetat själv!

imorgon är det lördag och då ska jag och min älskling fira vår 1 års dag! vi firar imorgon eftersom själva 1 års dagen är på måndag nästa vecka, så det passar mycket bättre att fira på en lördag!
jag har iallafall just blivit klar med en chokladtårta och en äppelpaj, och nu blir det strax sängen!


vi hörs


17 juni

- Frida
Det var lite små jobbigt att kliva upp imorse när man absolut inte är van vid att göra det, men klagar definitivt inte. Direkt jag jobbat klart på strömpilen så ringde dom från city och frågade om jag ville jobba hos dom. Så det var bara raka vägen in till stan för att jobba till stängning. Skönt att komma igång igen, efter nåra dagars ledighet!

Hanna ville att jag skulle följa med ut ikväll, och jag var väldigt sugen att framförallt fira lönebeskedet som kom- MEN jag måste ta min sömn och mitt jobb i förväg. Med det jag jobbar med funkar det inte att komma slö, man ska vara på topp varje dag. Inte sant?

Så det får bli en annan gång, nu ska jag kolla utlandsresor & sen är det sängen som gäller.



/En Glad Frida

bilder är alltid kul!

- Linnéa






frida!


min älskling och hans bror!


jag och min älskling!



jag och ante!




jobb!

- Linnéa

jag trivs verkligen super bra på mitt sommarjobb, detta har såklart mestadels med att göra att jag har så bra arbetskamrater!
om det är någon som undrar så jobbar jag mellan 06:15 - 15:00. hur länge jag kommer jobba i sommar vet jag ännu inte, får helt enkelt se hur länge de behöver mig!

nu har min älskling just åkt på sin träning och jag väntar nu på att frida ska ringa mig. vi ska nämligen sätta ihop en skiva med bilder från 9ornas bal som de väntar ivrigt på!



frida, jag glömde min telefon på jobbet.. så ring hem till krille!

ren träff

- Frida
Kom fram till att det var lika bra att fixa skivorna (m. UF gruppen) imorgon istället för ikväll, med tanke på hur sent det hade blivit. Åkte upp till farmor med danne och samme, körde lite bil och stötte på tre renar. Nu är jag ju riktigt van vid att möta vilt efter vägen.

Jag tänkte bara slänga in ett kort inlägg, för nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Jobbar imoron, så måste ju få mina timmars sömn om jag ska orka mig upp. Skönt iaf att sluta tidigt imorgon, så att man får saker och ting gjort.

16 juni

- Frida
Imorse var det inte alls lika varmt som det faktiskt blev senare på dagen. Vid 1 tiden gick jag över till mormor och satt på hennes balkong en stund. Helt underbart väder med andra ord.
Läste även i tidningen att vi kommer få bäst väder i hela Sverige på midsommar, hade väl varit underbart om det nu blir så.

Ska hjälpa farmor med handling på ett tag, sen ska vi fixa lite inom UF företaget-vilket måste göras!

Hoppas ni tagit del av det underbart fina vädret vi fick några timmar idag v

california gurls

- Frida

riktigt skön sommarlååååt, det svänger!

jobb

- Linnéa

jag har verkligen inte haft tid att blogga igår, ledsen för det!
jag hade iallafall min första dag på jobbet måndags, jag jobbar på en servicefirma på västerslätt. första dagen var lättare än väntat, jag hade räknat med att det skulle vara tungt att stiga upp men det var tvärtemot!
jag kom genast bra överens om de som jobbar där, det är något som jag tycker är bland det viktigaste när man arbetar! jag trivs mycket bra och jag ser framemot min tid där!







vi hörs snart igen!





15 juni

- Frida
Kvällen igår spenderades hemma hos hanna med film, godis chips och en massa prat. Mys var det!

Hinner bara kasta in ett snabbt inlägg, är nämligen påväg till angelica som FYLLER ÅR IDAAAAAAG. Lillskiteen fyller år före mig, jobbiga tider.
Hon har tydligen stått i och bakat, blåst balonger och allt möjligt. Så jag drar till henne nu, så hörs vi när jag kommer tillbaka därifrån. Då är det dags att säga adjö till min skoldator, ska föra över alla bilder på externa hårdisken som var en av flera fina student presenter jag fick dagen till ära.


som ni ser, kameran får följa med idag!

Student 2010

- Frida
Har gjort många tappra försök med att få upp bilder på Facebook, men det går verkligen inte som jag vill. Får försöka igen lite senare, eller kanske prova med en annan, snabbare dator.






det blev måånga kramar



(och ja, det blev tungt att bära efter ett tag...)





påstigning











sen blev det dags för fika med familjen







sen blev det PARTEEY





Det får räcka för ett tag!

min studentdag kunde aldrig ha blivit bättre. TACK alla!

14 juni

- Frida
Idag är väl egentligen första dagen av ledigheten, och det var väldigt skönt att få sova ut imorse. Angelica ringde och väckte mig, men lika gla' är jag för de, annars hade jag nog sovit alldeles för länge. Kastade mig upp och iväg för att äta lunch med min bror, och vilket väder det är ute.. Det spöregnade när vi var ute- men det ser ut som att det börjat lugna ner sig nu iaf, som tur är.

Jag ska nu fixa med studentbilderna, har inte kollat igenom dom ännu- men ska göra det på bara någon sekund. Efter jag kollat bilderna hade jag tänkt kolla på STEP UP (första filmen) som jag ännu inte tagit mig tid att kolla på, är ju helt förtjust i tvåan, så hoppas ettan är snäppet bättre.

Ikväll blir det bara hemmamys med Hanna, ska äta onyttigt och se på någon bra film. Perfekt i det här vädret!




music

- Frida
Slänger in två sköna låtar som redan nu spelas för fullt på umeås klubbar.




13 juni

- Frida
Idag är nog första dagen, eller kvällen som jag bara kan sitta ner vid min dator och bara göra ingenting. Kolla runt lite bloggar, halv kolla på TV'n och äta massvis med godis.
Igår drog jag, samme och daniel iväg till farmor där vi spenderade hela dagen. Vi hade det så sjukt roligt, vi körde fyrhjuling, jag körde bil, det smälldes smällare, det spelades kort och mycket mer. Hade tyvärr inget batteri i kameran igår, så tog därför inga bilder alls.

Nu däremot sitter batteriet i kameraladdaren, och jag hoppas på att hitta kamerasladden tills imorgon så ska jag göra en bildbomb här i bloggen. Min bror som hade min kamera på studenten tog nämligen över 300 bilder. Tills vidare så tänkte jag bjuda på bilder som mina kära klasskompisar har tagit:














bilder tagna från; angelica & http://febervals.blogg.se/

tack filippa!

- Linnéa

jag var just inne på min hotmail och såg att min fina vän filippa skickat lite bilder från balen, bilder som hon tog på mig och min älskling på röda mattan!






nu hade jag tänkt gå ut i det ljuvliga vädret!

i follow behind you and protect you

- Linnéa

jag som älskar att baka och laga mat blev super glad när jag igår fick kokböcker av min älskling!<3
det blev såklart direkt hem för att baka och jag har redan hunnit prova 3 recept från böckerna!

idag blir det av till min mammas väns stuga! jag hoppas det finns ställen där man kan fiska, för jag är nämligen sugen på att fiska! jag som endast fått upp musslor i år måste snart få upp en fisk..

en sak jag måste se till idag är att iiinte komma i säng för sent idag! det är nämligen min första dag på sommarjobbet imorgon! jag måste se till att vara super pigg, ska vara där redan vi 06:00.

nu hade jag tänkt göra i ordning lite mat som ska tas med till stugana sen handla jordgubbar!




vi hörs senare!




s t u d e n t e n ! ! !

- Linnéa

jag ska börja med att säga tack till alla i klassen, ni gjorde studenten till det bästa! dagen hade absolut inte kunnat bli bättre! livet lekte och allt kändes helt otroligt ljuvligt!

fler bilder hittar ni på facebook!

bilder från champangefrukosten!









älskade hp3! tack för all tid tillsammans!

s som i student

- Frida
Jag ska precis hoppa isäng, men tänkte bara skriva att jag lever och att studenten blev så himla underbar som den bara kunde bli. ALLT var helt perfekt, och alla var så himla fina&glada. Är verkligen glad över att vi åt tillsammans med klassen på kvällen också, så att man fick lite kvalitetstid.

Ska lägga upp en massa bilder från studenten så fort jag bara har batteri i kameran. Imorgon blir det att åka tidigt till farmor för att bla köra lite bil, hoppas även på toppenväder.

Hörs senare!

underbart taggad!

- Linnéa

snacka om att det har varit en stressig dag idag! men sånt får man ta för det är ju faktiskt dagen innan den stora dagen, stuuuuuuudenteeeeen!
det känns skönt att allt är klappat och klart inför imorgon!

min kväll har bestått av att hjälpa till att göra i ordning niornas bal som de har ikväll!
jag säger bara, gaaaaaalet vilket drag det var! helt otroligt hur 9orna släppte loss!
dock kunde jag bara stanna halva kvällen för jag fick super ont i magen, så det blev en promenad hem.

nu har jag och min bror just hjälpt till med att göra klart den sista maten inför imorgon!
smaskens!!!

nu ska jag baka ännu mer tills imorgon!
vi hörs!


jag och min älskling på balen!

9 juni

- Frida
Den här dagen är, och kommer att bli stressig. Jag har egentligen inte tid att sitta här, så slänger bara in ett inlägg och ska nu fixa allting som har med skolan att göra. Alltså lämna in datorn, böcker osv.

För övrigt så är min kropp helt fucked up, jag har träningsvärk i heeeela kroppen, och då menar jag verkligen hela kroppen. Hur jag än vrider och vänder på mig så känner jag träningsvärken. Sträckte även min arm igår på brännbollen, så jag hoppas att det blir bättre annars tvingas jag nog åka upp på akuten för att se vad det var som knäcktes till igår.

Ha en underbar dag!

ljuvlig dag!

- Linnéa

idag har det varit en ljuvlig dag! min storasyster michelle har nämligen kommit till umeå för att vara här på min student! dock stannar hon endast 3 dagar men man får ta vara på dom  få dagarna så gott det går!!
idag har vi handlat, sväng förbi min skola för att lämna in skoldatorn, bakat&lagat mat och hoppat studsmatta hos min älskling!

imorgon blir det möte och sedan minigolf med min familj, min älskling och frida! det ser jag framemot, det är nämligen min första gång i sommar!

här kommer lite bilder från idag!











vi hörs imorgon igen!






8 juni

- Frida
Det känns som att det var en evighet sen jag skrev, men det var trots allt bara någon dag sen. Det har verkligen varit fullt upp för mig den här veckan, och även förra helgen. Att sitta vid datorn har aldrig hunnits med, så därav dålig update från min sida.

Igår hade vi en liten klassfest om man säger så, det blev mer än vad jag hade förväntat mig. Kom hem kring tre tiden, och tackar verkligen alla för en helt perfekt kväll. Imorse när jag vaknade fick jag dock känna på det, då fick jag ta smällen om man säger så. Hade inte tänkt ta mig upp till brännbollen, men till sist så gjorde jag det ändå. Det var riktigt fint väder idag, så det var helt perfekt att vi hade brännbollen just idag.

Imorgon gäller det, då har vi vår slutgiltiga avslutninsbal för niorna, vilket jag ser fram emot riktigt mycket. Men, vi får helt enkelt höras imorgon om det finns tid till det, för nu ska jag sova!

Just det, slänger in två bilder på emmas dobbermann-valp som hon köpte i helgen. Snacka om att man smälte!




runda på stan!

- Linnéa

idag blev det en ordenlig runda på stan med min älskling, med mig hem fick jag 2 gladiatorskor och leggings.
nu har jag just kommit hem och nu hade jag tänkt tvätta lite kläder och sedan blir det bak! så när min älskling kommer hem från sin träning bjuds det på go fika!

jag ska även försöka ta en sväng förbi min lillasyster och lämna lite fika!





sacko på g


sacko hittade något intressant i buskarna


min älskling hittade pk i en mcdonalds kasse

vi hörs senare!


7 juni

- Linnéa

Här kommer lite bilder från igår!


detta var det enda jag fick upp på kroken..


älsklingen mat från herrgården


gädda som min älskling fick upp


vi skulle se efter om vi fått någon pärla i musslan, men inte..


min älskling rensar fisk

fiske!

- Linnéa

gårdagen bestod av att hjälpa min syster att flytta in det sista i hennes lägenhet och fiske!
dagen idag har bestått av 5 timmars fiske, dock fick jag ingen fisk utan bara musslor, lite konstigt sådär!



bild tagen på mig och frida, dagen innan balen!






bild tagen på ante igår!



party like a rocccckstar

- Frida
Det togs inte mycket bilder i fredas, men tänkte slänga upp ett par stycken iaf.














6 juni

- Frida
Igår mådde jag väl inte helt hundra, med tanke på hur få timmar jag sov under natten. Men, sånt är livet hörni!
Det blev en heldag hos farmor igår, helt underbart. Vi körde upp på "berget" och jag fick prova köra daniels 360. Snacka om adrenalinkicken jag får av att köra bil, jag blir hur taggad som helst och vill aldrig sluta köra. Jag tror att vi körde cirka två mil, och på den streckan hann jag köra över en orm. Det är ännu oklart om ormen hade kvar huvudet efter, ville nämligen inte gå fram till den eftersom att ormar är min absolut största fobi.

Efter en heldag hos farmor så åkte jag vidare till s, åkte senare ut med min bror och fick se en brand. Vi var först på plats, inte en enda brandbil eller polis hade då hunnit till platsen. Snacka om bra tajming!
























Nu ska jag iväg och träffa Emil & Martina. Ha en bra dag!

5 juni

- Frida
Jag kan väl först säga; vilka otroligt fina bilder linnéa lagt upp här i bloggen från balen. Helt otroligt!
Nu är balen över och det är mest fokus på stuuuuuuuuudenten, vi har även våran avslutningsbal för niorna dagen innan vår egen student. Ser fram emot det enormt.

Gårkvällen blev hur bra som helst, och idag mår jag som förtjänat. Kvällen började hemma hos daniel, det blev en väldigt sen middag så allt blev senare än vi trodde i planeringen. Vi kom oss inte ner på stan förens klockan blev efter tolv någon gång. Det var inte alls mycket folk på den båten, så dom stängde ca 50 minuter efter att vi kom ombord. Linnéa och Krille åkte då hem, och efter det fortsatte halva gänget över på andra båten som dessvärre hade 23+ som åldersgräns. Vi stannade där inne ett tag, tills vi insåg att vi var kanske lite för unga för att hänga där.

Då blev det mat på max, träffade på min honey som jobbade och sen stapplade jag innanför dörren efter fyra någongång.

Nu väntar jag bara på att min bror ska piggna till lite så ska vi åka och hälsa på världens bästa farmor.
Ha en bra dag!

4 juni!

- Linnéa

idag har det varit full rulle hela dagen! jag och min älskling har hjälpt min lillasyster med att flytta (hon har flyttat till en lägenhet på hedlunda), vi har sprungit ärenden i stan och tagit sacko på promenad!
nu har jag just kommit ur duschen och ska nu göra mig i ordning. senare blir det av till fridas bror daniel där en vän ska firas, vi ska grilla och sedan sätta oss på båten vid kajen!











vi hörs senare. ha en trevlig fredagskväll!

bal

- linnéa
fler bilder har jag lagt upp på facebook så det är bara att titta där!

chokladkaka!

- Linnéa

nu ska jag lägga upp ett recept på en chokladkaka som emmy bett mig göra!
jag serverar den inte förens nästa dag när den har fått stå ett tag.
man kan om man vill byta ut mot ljusare choklad men jag föredra med 70 procent cacao!

600 g mörk choklad(70 %)
400 g smör
4 ägg
1 1/3 dl socker

bryt chokladen i bitar i en kastrull. tillsätt smöret och smält på låg värme. rör då och då tills allt har smällt. låt stå och svalna.

blanda ägg och socker med elvisp till tredubbel volym. vänd ner en fjärdedel av den smälta chokladblandningen med en slickepott. tillsätt sedan resten av chokladblandningen och rör försiktigt tills allt är väl blandat.

häll smeten i formen. grädda mitten av ugnen i 170 grader i cirka 8 minuter. kakan ska bli ganska mjuk, inte fast. frestan inte att låta kakan vara inne för länge. ta ut och låt svalna i formen.





bal!

- Linnéa

jag måste börja med att säga att alla igår var helt otroligt fina! det var kul att se hur alla hade ansträngt sig med klädsel, hår och smink till kvällen. mer om detta senare!

fler bilder kommer upp ikväll!!








Drottning och kung på balen 2010 !!

Linnea och Kristoffer på balen 2010
För att hitta alla bilder går ni in på http://neo.vk.se/bildspel/balen2010/html/index.html
/Merci

3 juni

- Frida
Idag har varit en stressig, intensiv och rolig dag. Hann bara vakna upp så kom linnéa hem till mig och det blev dags att börja med uppsättningen. Hon stannade hos mig tills klockan blev ungefär 3 då anki och abbe kom och hämtade upp mig. Väl hos angelica blev det full fart med uppsättning, sminkningar och en massa annat.

Tog ett par bilder på dom innan dom åkte, och ååååh vad fina dom var!






minnen

- Frida
Det är inte ofta man är inne på apberget.se nuförtiden, kikade in där nyss och hittade en massa gamla, och roliga bilder som jag tänkte att jag kunde bjuda på. Har flera hundra, men tror nog inte att vissa personer vill synas här med dom bilderna, och det tar nog på tok för lång tid att ladda upp dom. Så vi kör på några stycken istället , väcker tusentals minnen.
















student 10

- Frida
Sitter precis och läser igenom hur vårat schema för avslutningsveckan kommet att se ut. Inser då att det är helt sjukt lite dagar kvar i skolan, och att vi tar studenten om precis en vecka. Det känns helt ofattbart och overkligt, ska lilla jag redan ta studenten? Kommer vara så sjukt peppad på att springa ut där och ta emot en massa kramar och hängande nallar och dylikt runt halsen.








underbart, ljuvligt och allt vad det kan vara!

- Linnéa

äntligen har vädret börjat vända! som ni säkert läsa i fridas senaste inlägg så har vi stekt och fotat en massa idag i det uuunderbara vädret!

jag sitter nu här och bloggar undertiden frida jobbar för fullt med min baluppsättning inför imorgon!
senare blir det av till min älskling där jag och frida ska fota inför en ny header som kommer upp om någon dag!









andra juni

- Frida
Måste bara börja med att skriva; vilket underbaaart väder det har varit idag. Det började som sagt med en runda på stan, hitta två tubtoppar, en kort och en lång. Jag och Linnéa gjorde även iordning mat för att sen sätta oss ute på balkongen i det ljuvliga väder för att äta. Efter maten så tog vi med oss en filt och la oss på gräset nere vid älven.








2 juni!

- Linnéa

ännu en natt kom jag i säng alldeles för sent.. jag var uppe sent för att skriva klart mitt cv och personliga brev som skulle med till ett möte idag. morgonen började tidigt på en liten kort intervju på västerslätt. därefter blev det genast in till stan för ett möte. fruksot fick det bli påvägen dit!

nu ska jag strax in till stan för att möta upp joel och frida för en sväng på stan i det ljuvliga vädret! senare blir det en sista prövning på min baluppsättning som ska bäras imorgon! jag har inte riktigt försått att balen är imorgon, tiden har gått alldels för fort! och nervös det är jag!

nu ska jag kila. vi hörs mer senare!



<3

- Linnéa

min älskling är verkligen en räddare i nöden, oavsett vad det gäller så finns han alltid här!
jag uppskattar dig verkligen för det! jag är så glad att alltid få ha dig vid min sida.
jag älskar dig!

nu blir det genast sängen! jag har egentligen alldeles för mycket som ska hinnas med imorgon, men så kan det vara ibland!
vi hörs mer imorgon. sov gott!

(1) juni

- Frida
Vet faktiskt inte varför jag är uppe den här tiden, borde istället sova så att jag tar mig upp lättsamt imorgon. Känner bara nu hur pass trött jag kommer vara.
Min kväll har bestått av glass, film och promenad. Träffade sara ett tag ikväll också, pratade ikapp lite angående helgen som varit!


en solig dag med frida

- Linnéa

det var verkligen en tröttsam morgon när min älsklings telefon ringde stup i kvarten. hur som helst lyckades vi ta oss upp även om vi var trötta.  efter vi tagit oss upp blev det en runda till skohuset där jag köpte ett par skor!

senare blev det av till frida!
här har ni lite bilder från idag!









nu ska jag ta mig en promenad hem, jag har nämligen bara ätit frukost idag..



baluppsättning

- Frida
Dagen har bestått av att fixa och trixa lite med linnéas frisyr inför balen. Det blev riktigt bra innan slutet måste jag säga, hade en tanke till en början som slutade helt annorlunda. Bestämde oss för att göra det som var mest "linnéa" och som passade henne bäst.

Här ser ni på ett ungefär hur det såg ut, ska även göra frisyren imorgon men på ett annat sätt. Eventuellt lite större lockar än vad vi provade idag.




lite komiskt

- Frida
Det är väl egentligen ganska allvarligt, men jag kunde inte låta bli att skratta när jag såg den här artikeln på VK för bara en stund sen..:

Älgar i Umeå blir polissak

Ett par förvirrade älgar i Umeå blir nu ett fall för polisen.

Allmänheten har hört av sig och flera polispatruller är på väg till de olika platserna, bland annat på Teg. Detta för att försöka få älgarna att återvända till skogen.
Rapporter kommer även om att en älg ska finnas på Renmarkstorget i centrala Umeå. Dessutom ska en älg ha synts simmande i Umeälven.



bild&text: vk.se

Jag kan själv inte förstå hur dom nu ska få bort älgarna från stan, men får då hålla tumnmarna för att dom får det. Och stackars älgar, bör vara hur förvirrade som helst..

summer feelings

- Frida
Äntligen kommer en dag då jag kan vara ute och ta vara av solen så gott som möjligt. Har haft oturen att jobba dom dagar det varit som varmast. Det började med lite skejtboardsåkning på grubbe och sen åkte vi vidare till holmsund för att spela basket&fotboll. Mycket trevligt var det, synd bara att det var en massa mygg innan slutet.

Laddar upp lite bilder här som får tala för sig själva. Imorgon blir det att prova lite uppsättningar på linnéa inför balen  som är på torsdag.




















RSS 2.0