31/1

- linnéa

festen igår var otroligt trevlig med allt schysst folk! den slutade dock inte så bra eftersom min älskling fick problem med ryggen igen.
idag blev det sovmorgon till 5 hehe! så det blev mat direkt vi vaknat sen såg vi filmen "the game", rekommenderas!




så sött!

taggade till max!

- linnea&frida

nu sitter vi här hemma och dunkar party musik, gör och i ordning och dricker lite go dricka! det är nämligen party om gäller ikväll! vi båda är taggade till max, dettta är en kväll som kommer sluta sent!;)
hoppas ni alla får en bra lördags kväll!



puss o kram!!

rubrik

- Frida
Halloj! Vilken härlig kväll jag har haft, bara en massa mys och sen en massa tittandes på tv'n. Imorgon blir det att sova ut ordentligt men samtidigt kliva upp i god tid. Har en hel del att fixa och dona med under morgondagen.

Näe, nu ska jag gå och kika lite på tv, sen ska vi sova. v

29 januari

- Frida
ÄNTLIGEN fredag!
Det känns hur skönt som helst att det är helg nu, ser fram emot morgondagen. Ikväll blir det bara en massa mys, känner inte för att göra någonting annat än det ikväll. Efter skolan blir det stan med Linnéa och Hanna. Får se om jag hittar något smycke eller liknande till min outfit inför lördag.

Nu har jag psykoogi b och vi ska nu skriva en uppsats. Under dagens lektion ska vi endast komma på ett ämne och börja kolla runt lite på olika hemsidor. Jag har bestämt mig för att skriva om Sömn och även gå in lite på drömmar. Jag är väldigt sugen på att veta lite mer om drömmar och varför vi drömmer. Så jag ska fortsätta med det nu så jag kommer någon vart.



glad goskit!

sen var det lillasysters tur att fota gick väl lite sisådär;)


det var för kallt för att pallra sig till affären, så det blev vinettaglass och blodapelsinskyftor.

hos min älskling<3

- linnéa

igår lyckades jag ta mig till frida i snöovädret, fick skjuts av min älskling! det blev prat om allt vi missat på tiden vi inte setts, vi såg även andra avenyn. måste säga att de programmet har börjat spåra, så hemskt!

det blev iallafall en ordentlig sovmorgon för mig och min älskling, senare åkte vi till en klinik för att se vad det var för fel på min pojkväns rygg. det visade sig att 2 kotor hade hoppat snett, så¨han fick massage för att rätta till det.
vi var även på lite andra ärenden åt min mamma, vi hämtade även upp min syster och hanna påvägen hem.

nu är vi på den sista filmen av "sagan om ringen"! det har tagit sin tid för det har kommit upp mycket annat under filmerna. men nu som sagt är det bara en kvar som ska ses klart ikväll!!
vi ska kanske även träffa hanna&viktor ikväll för en spelkväll!


så söt, vill ha, vill ha!

hörs senare!

28 januari

- Frida
Det har varit mer än skönt med en ledig dag idag. Eftersoma att jag bara hade foto idag, och vi fick jobba självständigt så valde jag att vara hemma. Åkte ner på stan en snabbis för att byta ut ett par leggins jag köpte för två dagar sen. Det fanns nu i min storlek, så bytte ut dom snabbt innan storleken hann försvinna igen.

Just nu är jag barnvakt åt systeryster, har använt henne som modell inför min fotouppgift. Hon har varit så duktig och lyckas göra det jag bett henne göra. Utan tvekan så blev grimars-bilden klart bäst!

Nu ska vi fortsätta med fotande, sen har jag lovat syster lite fruktsallad och vaniljglass.


för att inte glömma så...

- Frida
TOG MARTINA KÖRKORTET IDAAAAAG!!!!!!!
grattisgrattisgrattis till stumpan! : )


vad händer med världen?

- Frida
Har verkligen ingen ork till att skriva något vidare långt inlägg, är så sjukt trött. Kvällen har spenderats med bästaste linnéa, eftersom att det känns som en evighet sen vi sågs sist så hade vi tusen saker att prata om.

Funderar för tillfället på om jag ska avboka passet på gymmet imorgon, med tanke på att hanna hade feber idag vill hon troligast inte gå på ett step pass imorgon. Jag känner mig inte så pigg på det heller för den delen, kanske blir modevisning istället eller enbart plugg.

Näe, nu ska jag lägga mig under täcket.
förresten...
Taggar för övrigt helgen, kommer bli awesome.



26 januari

- Frida
Jag har aldrig tidigare varit med om någon sån värk när det gäller röda veckan. Trodde att jag var lyckligt lottat som slapp sånt, men idag var det outhärdligt.
Jag åkte hem mitt på dagen för att få i mig mat och för att ligga under täcket. Åkte sen ner på stan med hanna för att hitta pressent åt hennes pojkvän Viktor som fyller 19 år imorgon! Jag fick även med mig ett par snygga leggins från monki och även en baströja från gina tricot.

Nu ska jag iväg med pappa för att handla lite, sen blir det vidare till gullet! Ikväll kommer även andra avenyn, oth och paradise hotel ut. HAPPY

Linnéa, hör av dig! Brådis gällande kattungen &morgondagen.




Tänk att det bara är en vecka tills den här goskiten flyttar hemifrån...

I walk on a neverending road

- linnéa

jag och min älskling kom på att det går ju lika bra att se bio på en vardag, så det blev "snabba cash" igår, bra men hemsk film!


idag blev det först en sväng förbi mig sen tog jag och min älskling ut min brors hund på en promenad. senare blev det att göra en massa ärenden, efter allt så är kolckan inte ens fyra! nu finns det mycket tid till annat, plugga, se oth och se klart sagan om ringen filmer! dagen kommer avslutas med cheerleading träning!

<3

vi hörs senare!




25 januari

- Frida
Måndagar för mig är verkligen en skön start på den nya veckan. Jag börjar 11.50 och slutar kring tre tiden, kan väl inte bli så mycket bättre. Ska även nämna att det var endast foto och klassråd dagen bestod av. På fotolektionen var jag, ankan och lill ute och fotograferade lite allt möjligt. Efter skolan åkte jag och hanna rumt och shpoppade, hann iväg på D&D som kanske är bästa butiken i den här staden? Sen tog vi oss även till strömpilen!

Nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer, måste packa träningskläder. Träning som gäller ikväll, och imorgon är det träningsvärk som gäller! ;)


det var lite blåsigt ute idag.. syns på mitt hår som är över halva ansiktet...

50 frågor om din pojkvän!

50 frågor om din pojkvän!

 






Du är tillsammans med? - kristoffer karlsson
Och varför det? - för att han är den underbaraste personen jag vet, han tar fram det bästa ur mig. han är min andra halva!
Har han fått något smeknamn av dig? - älskling
När blev ni tillsammans? - 21/6 -09
Hur träffades ni? - genom en vän till mig
Kände ni varandra innan ni blev ihop? - 1 månad innan
Hur gammal är han? - 18
Älskar du honom? mer än allt!
Har du slagit honom? - kanske nångång :]
Har du roligt med honom? - alltid!
Skulle du kunnna bo med honom? - självklart!
Beskriv honom med tre ord? - omtänksam, hjälpsam och snäll
Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - alltid!
Får han dig att skratta? - mer än ofta!
Säg ETT ord hur du känner för honom? - kärlek!
Vad för slags filmer ser ni på ihop? - allt möjligt
Får du fjärilar i magen när du ser honom? - ja
Vad har han för ögonfärg? - blåa
Vad är det finaste du fått av honom? - skor
Har ni samma humor? - ja
Planerar ni framtiden ihop? - ja
Skulle han bli en bra pappa? - verkligen!
Vad gjorde ni senast ni träffades? - pussade på varandra!
Vad gör han när han inte är med dig? - spelar innebandy, träffar vänner och går i skola
Är du svartsjuk? - det händer
Har ni bråkat nångång? - inget ordentligt bråk
Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - nej
Skulle du kunna vara otrogen? - nej
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - en månad..
Vem håller i fjärrkontrollen? - han
Går ni ut ofta? - nej
Har ni samma musiksmak? - ja
Är han romantisk? - ja
Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - han stöttar mig genom allt!
Har han någon fobi? - ja, spindlar som jag!
Gillar han sport? - ja
Är han en djurvän? - ja
Kan han sjunga? - Helt klart ;)
Spelar han nått instrument? - nej, men han sjunger bra!
Kan han laga mat? - oja!
Är han envis? - det händer, men han är inte värre än mig när det kommer till att vara envis!
Tycker han om att resa? - ja
Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? - gjorde grimarser
Vad var det sötaste han gjorde sist? - kom in på rummet och pussade på mig


jag älskar dig kristoffer karlsson<3


it´s so simple and you know it is

- linnéa

jag har åkt på en förkylning, är snuvig som bara den och har svårt att svälja för att det gör så ont i halsen.. vet att det inte går att göra mycket annat än att dricka varmt;/
när min älskling är tillbaka från skolan ska vi gå en runda på stan. nu ska jag plugga.
vi hörs senare!




eyes on fire

- linnéa

eftersom jag sov lite länge i natt har jag känt mig extra trött under dagen. det blev att stiga upp för att se min älsklings match. tanken var att vi skulle och se "snabba cash" idag men det kom upp mycket annat så vi ska se den till veckan istället. dessutom är vi inte på långa vägar klara med "sagan om ringen" filmerna. vi har just sett klart den första och ska nu börja med den andra.

jag har även lärt mig sticka igen! det är min pojkväns mamma som är super duktig på att sticka så hon lärde mig. nu är jag i full gång med att göra en svart&vit randig halsduk!

sen får jag inte glömma, imorgon är det öppethus på östra för de som vill komma! jag och min uf-grupp kommer vara där för att demostrera för vår produkt! kom gärna förbi! 18-20:30

imorgon blir det först skola sen ska jag ner på stan med min älskling och göra en massa ärenden, det är på tiden! kan inte minnas sist jag var på stan. sen blir det såklart plugg, har några uppgifter som måste göras klart i veckan. kvällen avslutas sen på östras öppethus.



vi hörs imorgon igen!
dröm sött

kristoffer karlsson, min andra halva<3


yes

- Frida
Det tog faktiskt lite längre tid än jag trodde att göra klart fotouppgiften. Något som är skönt var att det nu äntligen, efter många om och men fungerade att få in bilderna på datorn.



En av mina bilder

24 januari

- Frida
Snacka om att en helg går väldigt fort, och imorgon är det skola som gäller. Tidiga mornar, en massa massa plugg och förhoppningsvis tidiga kvällar.

Nu kollar jag lite smått på tredje filmen av johan falk medans jag håller på med en foto uppgift på datorn. Min kabel till datorn från kameran har inte velat fungera på hela helgen så jag ska ge det ett nytt tappert försök nu.



heejs.


By the end of the night it's me who's wearin' the biggest smile

- linnéa

jag var som sagt och såg min älsklings match och den slutade med 15-5! jag blir alltid lika glad när jag får se min älskling vara ute på plan och göra det han tycker om och är bra på!

mina älsklingar<3

tanken var att vi skulle se "snabba cash" ikväll men eftersom det inte fanns några platser kvar så ska vi och se den imorgon istället!
vi ska istället se "sagan om ringen" som jag ännu inte sett! filmerna är långa så vi ladda upp med mycket cola!



finns det något godare...

vi hörs imorgon!

23 januari

- Frida
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, har lite bråttom nämligen.
Om en timme ska jag på middag med släkten hemma hos mormor, ska bli mycket trevligt. Just nu sitter min älskade emmy på bussen påväg hit, får se vad vi ska hitta på ikväll, har inte bestämt om det blir en utekväll eller hemmamys.

Albin&angie var också lediga ikväll, så får se om vi åker över till dom för att hänga!:)
Imorgon blir det linnéa, eferlängtat!

Nu ska jag in i duschen, pusss.


hallå

-linnéa

god eftermiddag!


jag fick ett samtal av min vän bull idag om att vår vän erica ska firas nästa helg, hon fyller nämligen 19! sen den 12 ska min vän linda firas som fyller 18 och dagen efter det ska martina firas som fyller 19, så det är mycket firandes att se framemot! nu gäller det bara att hitta något fint åt dessa!

nu sitter jag iallafall här hos min älskling, han är dock på samling innan match. jag ska just dit för att se honom spela! så vi hörs senare!


ha en trevlig lördag!


nattbloggning

- Frida
Det blev inte så lång dag på skolan idag, jag och hanna tyckte att vi hade gjort oss välförtjänt för en tidig dag idag. Det blev stan i några timmars till klockan började närma sig middagsdags. Efter maten ringde papi och frågade om jag ville följa med honom och lillasyster till holmsunds "äventyrs"bad-. Självklart så gjorde jag det. Det blev ett par längder och sen en hel del lek. Skönt med bastu var det också för den delen!

Åkte sen vidare direkt till sandra för att vara barnvakt en timme åt hennes söta småsyskon. Det blev en himla massa prat, så missade hela let's dance. Får bli att se det på reprisen om jag känner någon vidare lust med det.

Har inte riktigt tid att skriva hur kvällen slutade, det får bli en annan gång. Nu har jag precis slagit på MTV för att kolla på "hope for haiti".

"En global välgörenhetsgala för offer och skadade på Haiti. Hela artisteliten kommer samman för att visa sitt stöd. Konserter kommer att spelas i Los Angeles, London och New York. Alicia Keys, Dave Matthews, Bruce Springsteen samt andra storheter uppträder."

Tycker att om det finns någon annan nattvaken människa som läser, så slå för guds skull på MTV.



watch it

- linnéa

eftersom jag och min älskling kom i säng fyra igår kan ni säkert räkna ut att det inte alls blev mycket sömn i natt. som tur var hann jag dricka ett glas med berocca innan jag skulle iväg imorse, detta är en vitamin dryck som ska hjälpa en att hålla en på topp hela dagen. för mig hjälper det, jag blir genast mycket piggare. den innehåller 8 olika vitaminer inom b-gruppen men även c-vitamin, zink, kalcium och magnesium.


vi kom som sagt i säng så sent för vi jobbade med ett skolarbete som skulle in. så efter vi kom hem idag blev det sängen med detsamma, vi somnade runt 3 och vaknade ganska just, kl 7. det var perfekt timing att vakna till middagen! det blev fyllda paprikor med grönsaker och ost, super gott!


nu ska jag och min älskling se klart ett avsnitt av "prion break" sen får vi se vad vi hittar på. det kanske blir bio, "snabba cash" om vi inte är allt för trötta! en promenad måste det iallafall bli, eller promenad och promenad hehe.. det kommer rättare sagt bli "skridskoåk" med mina uggs;) tro mig, att komma upp i rätt fart och sedan glida det är som att ha skridskor på fötterna fast mer effektivt! det är kanappt så att jag kan gå ett steg utan att vara nära på att ramla!
för att min älskling även ska få ha kul så ska vi förbi mig och hämta ett par till så vi kan gliiida tillsammans!






vi hörs senare! ha en bra fredagskväll!



22 januari

- Frida
Då var det fredag igen! Vad härligt, nu får man äntligen sova ut riktigt länge på mornarna.
Det blev en tidigt morgon för min del, klev upp kvart över sju för att åka på ett "möte" på skolan, som det bara var ca 8 stycken som kom på. Dålig info med andra ord. Nu har jag psykologi B och håller fortfarande på med uppgiften som handlar om pesonlighet och intelligens, går sisådär.

Efter lunch är det UF som gäller med favvogänget, verkar som att vi ska åka runt på skolor för att sätta upp affischer. Kommer nog bli spännande!
Klantig som jag är så glömde jag min börs hemma, och eftersom att jag och hannababe ska på stan efter skolan så får jag se till att hämta den på lunchen! :)


sovgott

- Linnéa

jag och min älskling kom ganska just från hanna&viktor, vi har spelat wii& gamecube. vi hade super trevligt, det blev dock lite sent men så kan det bli ibland! klockan är strax 2 så det är verkligen dags att hoppa i säng. jag& min älskling ska bara göra klart ett skolarbete sen kan vi sova!

och just det, min älskling gjorde våfflor åt mig igår. har aldrig ätit det tidigare så det var kul att prova något nytt, åh så gott det var!
tiden har gått fort, jag och min baby har redan varit tillsammans i 7 månader!

imorgon är det fredag då blir det "snabba cash" med min baby.
vi hörs igen imorgon


bad boys

- Frida
Med den här grymt sköna låten säger jag gooodnatt!


duktig flicka

- Frida
Jag tycket att jag har gjort riktigt bra ifrån mig ikväll, har gjort klart en stor uppgift i Psykologi A och känner mig riktigt nöjd med det jag gjort idag. Nu känns det som att motivationen är lite påväg tillbaka.

Nu ska jag ut på ännu en lång och välbehövlig promenad med butch, ska även förbi hockeyplanen och kika när grabbarna spelar! : )


21 januari

- Frida
Tänkte först berätta att anledningen till att jag alltid skriver datumet på dagen är för att jag har så pass dålig fantasi för att hitta på någonting annat. Rubriker är inte riktigt min grej, och det kan samtidigt vara skönt att se direkt på rubriken då det är skrivet!

Idag är det torsdag och jag har av någon konstig anledning fredag idag. Slutade redan 11.50 idag vilket var riktigt skönt, efter skolan så åkte jag och angelica hem till henne för att bara ta det lugnt. Det blev även en hel del prat angående helgens bravader.

Ikväll hade jag tänkt ta tag i en massa uppgifter i Psykologi, har kvar någon uppgift från A-kursen. Är för övrigt hundkvakt ikväll igen, så vi ska nu ut på en lång och härlig promenad innan han ska få mat. Näe, nu vill han ut- vi hörs senare.


20 januari

- Frida
Det var riktigt längesen jag var såhär trött som jag är idag. Hade ställt väckaren på 06.45 och jag hoppade i princip upp ur sängen. Det var inte alls jobbigt att kliva upp, men sen ca en halvtimme då skolan börjat så blev jag helt sjukt trött. Det gick knappt att hålla uppe ögonen! Efter lite mat i magen, som bestod av köttbullar och stenhårda potatisar så blev jag lite piggare. Vi spelade in en massa roliga småfilmer som jag kan skratta så gott åt..

Har precis vaknat upp efter att ha sovit en halvtimme, tror att det blev ganska lagomt. Känner mig lite piggare, och det är ju alltid någonting.

Jag har ett ton med plugg som måste göras, så jag får börja beta av arbete efter arbete helt enkelt. Ikväll ska jag till bubben för att ta hand om honom, tydligen var han sjuk idag så får väl ta med mig lite glass och kolla på någon bra film! Jag är så less på plugg just nu, så jag måste röra mig utåt för att inte bli helt insnöad i plugget.


mina sötnosar!

godnatt

- linnéa

har inte haft någon huvudvärk idag, amazing! dock har jag känt mig yr och mått illa, så jag har heller inte haft någon aptit idag.. skola blir det iallafall imorgon, oavsett om jag inte mår bra. nu ska jag snart lägga mig på spikmattan här hos min älskling, ska bara göra klart en svenska uppgift först.


vi hörs imorgon

















sommar, jatack

- Frida
Godkväll gott folk! Jag hade tänkt att dethär skulle bli en kväll full med plugg, men riktigt så blev det inte. Nu har jag ca en timme på mig att plugga, sen blir det ett efterlängtat program av one tree hill och kort därefter är det paradise hotel som gäller.

Jag blir i princip dränkt i plugg just nu känns det som, en del är rester och en del är från pågående kurser. Har precis varit snäll och gjort  fruktsallad till mig och mami. Till det åt vi gammaldags vaniljglass, belöningen kom före pluggningen denhär gången..

Nu ska jag fortsätta att skriva om hur jag blev den jag är och varför det är så.
O S V. O S V



slö ekorre?



känner att jag har ett och annat att lära min kisse........

You want to get hit, hard..

- linnéa


varför får man dåligt samvete för något man inte gjort fel? man vet att det inte beror på än själv men ändå får man dåligt samvete för att det på något sätt påverkar än. jag menar bara att jag just nu har dåligt samvete fast jag vet att jag inte borde ha det..



tänker, försöker, tänker, försöker osv..
blä vad less man kan vara


what is it about..

- linnéa

jag bara älskar spikmattor! jag låg på en igår i cirka 10 minuter och det bara måste vara den som gör att jag kan sova bättre. har hört att den även hjälpt folk med minskad huvudvärk, jag har dock inte märkt av det ännu. men jag ska använda spikmatta regelbundet och se om det hjälper mot min migrän!

nu sitter jag och jobbar med en svenskauppgift, måste sysselsätta mig med något när jag är sjuk. får se hur jag mår senare idag, om jag orkar med träning. det kommer iallafall bli ett avsnitt av prison break!


jag&pk hos min älskling<3

nu ska jag ringa min syster och sen plugga vidare.
vi hörs sen!

19 januari

- Frida
Sitter nu på skolan och känner mig helt borta idag. För att börja med så hade jag helt och hållet glömt bort att jag hade ett läxförhör i Intenationella relationer tidigare idag. Som tur var så var jag inte ensam om det, så att det blev helt och hållet inställt. Istället får jag kliva upp och göra provet 8.30 nästa tisdag.

Nu har jag psykologi b och vi har precis fått en uppgift om våran personlighet och intelligens. Jag tror att denhär uppgiften kommer bli spännande, dock har vi bara 6  dagar på oss att bli klar med den. Just därför är det endast pluggning och träning som gäller för mig ikväll.

Näe, nu måste jag fortsätta med uppgiften!

 


18 januari

- Frida
Igår gick jag och la mig strax innan elva och fick därför ca elva timmars sömn. Jag tror att det blev lite för många timmar för mitt eget bästa.

Imorgon blir det en hel dag i skolan, tror att jag börjar kring tio om jag inte minns helt fel. Det blev inte heller någon filmning idag, med brist på lokal. Istället har jag tillbringat  kvällen like 'old times'. Har spelat hockey med hela gänget vilket var efterlängtat och det kändes precis som förut. Har även varit snäll och hjälpt min bror med att packa ner allting från pappa som ska med till flytten. Nu vet han dock vad som väntar när det är dags för mig att flytta. mohaha.

Ska läsa lite bloggar sen hade jag tänkt följa mönstret och lägga mig.



godnatt
!


slö..

- linnéa

jag har känt mig hänging och slö sen slutet av förra veckan.. har känt mig illamående varje dag, haft jätte ont i huvudet och varit yr. jag kollade mitt blodtryck och det ligger långt under normalt, så det är orsaken till att jag känt mig yr och mått illa. som tur är så är det inte farligt med lågt blodtryck, det enda är bara att det är obehagligt när man mesta dels känner sig yr..

efter besöket i övik igår fick det bli en lugn kväll . jag och linda bakade och gjorde bröd. sen kom min älskling förbi och vi satt och pratade ett bra tag innan det var dags att åka hem.

idag blev det ingen skola för mig, har haft huvudvärk sen i morse sen har jag heller ingen aptit för att jag mår så illa. ska boka en läkartid imorgon och se det finns något man kan göra åt. min älskling har pysslat om mig hela dagen<3.

nu ska jag se ett avnitt av prison break sen ska jag lägga mig.
vi hörs imorgon



can't nothing hold me down

- Frida


shut it down

- Frida
Vilket snökaos det har varit idag, har inte velat sätta min fot utanför dörren. Tog mig till strömpilen och kom hem med ett väldigt gulligt nattlinne. Har länge varit ute efter det, men har aldrig tagit mig i kragen och köpt det.

Det blev världens godaste mat till middag så nu är man mätt och belåten. Får se vad det blir av kvällen, tror att det bara blir en lung kväll så att jag tar mig upp till skolan imorgon!

pusss.


goddag!

- linnéa

kan ni gissa om jag blev glad när min vän bull ringde och frågade om jag var sugen på att hänga med till övik? gänget sammanfördes ännu en gång på resa till övik. eftersom min vän linda hade sånguppträdan fick jag lov att åka ensam med 5 grabbar. resan gick hyfsat forst när vi alla sjöng i kör på alla disneylåtar vi kunde komma på. redan här öppnades den första ölburken. väl framme blev det middag på en pizzeria, senare tog vi taxi till min vän cicci som bor här i övik. linda anlände runt 8, jag och hon de enda nyktra;). här blev det fest hela natten! det blev allt från ölpelet till ryskaposten haha!

under kvällen lyckades någon hälla ut ett glas med något på datorn här, tur som var gick den inte sönder! inte nog med det var det någon som lyckades förstöra toaletten, men det är sånt man får räkna med när det är fest haha!
eftersom vi en del folk blev det ont om sovplatser, tur som det var hann jag paxa sängen föra alla andra hehe!
resterande fick lov att sova i fåtöljer haha.



nu är vi iaf alla uppe och ska om ett tag bege oss hem. vi hörs senare!


16 januari

- Frida
GODMORGON på er!
Det var verkligen skönt att äntligen få sova ut. Har inte alls fått mycket sömn förra veckan, det får bli ändring på det tills nästa vecka. På måndag är det tänkt att vi ska spela in våran musikvideo som vi har fått i uppdrag att göra i grafisk kommunikation. Jag tror att det kommer bli super.

Igår blev det skridskor, äntligen! Det gick hur bra som helst, och det var perfekt väder. Efter en timmes skridskoåkande så åkte jag vidare till evelina för att spendera resten av kvällen där.

Nu ska jag ut, får se vad det blir. Ska eventuellt till min käraste farmor! Hoppas att ni får en bra dag!


15 januari

- Frida
ÄNTLIGEN fredag, det känns helt underbart. Dock var det riktigt tungt att kliva upp imorse. När jag väl kom till skolan så var jag inte ensam om att vara helt död utan hanna kännde sig inte heller så pigg för tillfället. På lunchen satt vi och kollade på "the omen" som jag aldrig tidigare hade sett. Hann inte riktigt se klart hela filmen, så jag får se till att se klart den under helgen.

Ikväll blir det skridskor, har varit och nyslipat mina skriskor nu så nu är det bara att se upp där ute på skridskor planerna ; ) Ska eventuellt träffa Evelina ikväll också, blir bara att ta det lugnt tror jag. Får se vad kvällen har att bjuda på.

Söker på mitt namn och finner en bild på google på mig och hanna, lite scary..
Hoppas att ni får en härlig fredag.



14 januari

- Frida
Jag trodde att jag skulle komma mig isäng tidigt igår, men somnade som vanligt kring två tiden. Jag behöver verkligen fler timmar än så, slocknade på soffan just innan middagen. Skönt var det iaf att bara ha en lektion idag, och det var dessutom foto. Det blev ut för att fota med angie och lill, men det blev endast några fåtal kort eftersom att lill's kamera dog, och för att kylan var outhärdlig. (nästan..)

Det var tidigare bestämt, och planerat att jag och ankan skulle gå på stan efter skolan. Men mycket kan ändras, vi fick förfrågan att spela lite badminton/tennis med grabbarna+ sara så vi åkte dit för att spela lite. Hann inte med alltör mycket, eftersom att jag hade klipptid halv tre.

Nu ikväll har vi äntligen ställt ner min moped i källaren, jag vet.. Det är alldeles för sent för att göra det, men har bara inte haft någon vidare lust eller ork till det. Har inte heller haft en stark man som kunnat hjälpa mig med det förens nu!



 


kinnaman

- Frida
Som ni kanske har märkt så är jag totalt besatt av joel kinnaman, en klar favorit bland svenska skådisar. Var inne på aftonbladet och läste att det var 'gala'premiär av snabba cash idag, spännande spännande!

Avslutar med bild på snyggingen själv, och sen ska jag gå och lägga mig. Blir nästan lite stolt över mig själv att jag går och lägger mig innan klockan har slagit 01.00.




H&M spring

- Frida
Sitter och kikar på internet och kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska beställa & inte.
Jag har iaf haft en mysig kväll, och imorgon blir det stan för hela slanten med angie.



< Jag har bestämt mig för den till vänster, men kan inte bestämma vilken av som två andra jag vill ha. Får se helt enkelt!

13 januari

- Frida
Då var en till skoldag avklarad! Det känns verkligen som en omställning att ha mer än 1 lektion per dag. Imorgon har jag dock bara foto på skolan, som alltid är lika roligt- efter det slutar jag och sen har jag klippning efter två någon gång. Nu har jag precis ätit och ska iväg till s, hade tänkt göra lite fruktsallad och bara slappa. Är helt slutkörd efter dom här dagarna i skolan... hehe!

Näe, nu behöver daniel datorn så vi hörs senare!

  

13 januari

- linnéa

det blev 5 timmar med sömn i natt. jag och min älskling steg upp ganska just innan vi skulle iväg, så det var bara på med kläderna sen skulle vi åka. dock kom vi lite sent till skolan för jag var tvungen att dammsuga efter katten, den fick fnatt och sprang sönder ett glas.. den har börjar bli riktigt tokig nu när det vant sig att vara hos min älskling. hans rum är nu inte intressant länge, utan nu ska nya saker upptäckas så direkt dörren öppnas smiter katten iväg till nästa rum!

COCA COLA VANILJ FINNS!!!!!!!! JAAAA


nu sitter jag här på thorén och färdigställer lite uppgifter.
vi hörs sen!


12 januari

- Frida
Hallå på er! Vilket underbart väder det har börjat bli här nu, känns nästan som att våren är på väg. Har suttit och bläddrat i H&M's sommarkatalog och gosh vad mycket snyggt det finns!!

Nu ska jag göra färdigt maten för jag ser att min bror kommer på parkeringen nu! Efter det bär det av till angelica, mysmys.



PUSSS

on the beach

- linnéa


12 januari

- linnéa

godmorgon=)

inatt blev det mer sömn än föregående natt, 4 timmar. känner mig konstigt nog riktigt utvilad. igår blev det mycket plugg kan jag lova, undetiden min älskling vad på träning gjorde jag bort nästan alla 5, har bara lite smått kvar att färdig ställa som jag tänkte göra idag.

igår fick jag för första gången testa en spikmatta! jag låg på den i ca 20 minuter sen ville jag upp. snacka om frän upplevelse! vet inte om jag inbillade mig men det kändes som om att jag somnade mycket bättre. jag testade även stå på den men det blev redan för mycket efter några sekunder. '

idag  blir det först skola till 3 sen ska jag träffa min vän linda! senare blir det efterlängtad cheerleading träning!

nu ska jag på lektion vi hörs senare idag
kram!


number one

- Frida
Med den här låter som emmy skickade till mig ikväll så säger jag godnatt!



Sweet dreams
v

snabba cash

- Frida
Den femtonde januari är det biopremiär för "Snabba Cash", har precis kollat in trailern och jag tror att den kommer vara riktigt grym.


11 januari

- Frida
Har haft fullt upp idag med lite allt möjligt, så har inte uppdaterat någonting alls idag. Hade för första gången en hel riktig skoldag, direkt när jag slutat blev det raka vägen hem för att börja med maten så att den var klar när bror kom hem. Har varit runt lite överallt för att kolla på lite allt möjligt, bla hittade jag ett par fiiina skridskor. Sugen blir man, men dyra är dom också!

Nu är det paradise som går på tv'n så hinner inte skriva så mycket mer. Träffade förresten lillskrutten idag också, evigheter sen vi sågs!


hjärta! v

Never let the past hunt you down!

det blev 5 läxor inte 3.. jag ska se till att göra bort dom alla idag så jag slipper göra det senare när det kommer massa mer plugg! jag fick åtminstone sluta betydligt tidigare eftersom min uf-grupp har jobbat på flitigt, vår skönhetsbok kommer troligast tryckas redan nu till veckan! sen nästa vecka kommer det att vara öppethus på östra där alla uf-grupper ska samlas för att demostrera för sin produkt. är man sugen att komma är man varmt välkommen, ska ta reda på mer om vilken tid det är!

nu sitter jag här och väntar på att min älskling ska hämta mig. vi ska plugga ihop och se prison break. sen om jag hinner ska jag med min älskling på hans träning om jag hunnit med allt plugg..



vi hörs senare!


!

- linnéa

redan halva skoldagen avslutad, det känns super att vara tillbaka! motivation är tillbaka på topp! nu är det endast UF kvar sen blire ner på stan för att gå några ärenden med min älskling. ikväll blir det plugg, jag har redan fått 3 läxor den första skoldagen efter lov!

jag borde egentligen vare super trött med tanke på att jag och min älskling kom i säng halv 6, 2 timmar senare skulle jag upp till skolan.. men jag känner mig inte alls trött snarare tvärtom, pigg som bara den! blir dock inte förvånad om jag slocknar när jag kommer hem!

nu ska jag göra annat.
vi hörs senare idag!





godnatt!!

- linnéa
idag har jag och min älskling sovit ut ordentligt (sista dagen på lovet för mig) senare sorterade vi ut hans garderob, det tog sitt tag men nu är det gjort. jag fick även en egen hylla i hans garderob så jag ska slippa ta med mig kläder fram och tillbaka. efter det blev det skridskor, det kunde inte blivit bättre skridskoväder, endast 2- grader!
vi har såklart lekt massor med min katt! den har nu vant sig att vara hos min älskling så den är nästan lika galen som hemma! vi har även sett på "bleach" och "prison break", var orolig ett tag att min älskling inte skulle tycka de var bra men jag hade fel, han gillar det! vi ska just se ett avsnitt till sen ska vi sova för jag har min första skoldag imorgon efter lov.
vi hörs imorgon!

you know, I understand the whole situation more than anyone

- Frida
Det tog ett tag att ta sig upp för oss imorse, men till sist efter några ryckningar i armar och ben så gick det.
Lämnade s hemma och åkte sen vidare för att hämta hanna i brännland, det blev ca en timmes träning i gymmet vilket verkligen behövdes, lite prat på det så var det en toppendag.

Ska bara påminna alla er som inte redan har kollat in JOHAN FALK så är det dags att slå på kanal 4 ikväll klockan 21.00.

Ett litet plus i kanten är ju att läckerbiten Joel kinnaman är med i filmerna.



Håller på med ett collage, så återkommer med det senare.

your day where today, tomorrow is to late

- linnéa

jag känner att när man har lov så går det så fort att man knappt hinner ha lov innan skolan ska börja igen, men så har det inte varit detta lov! nu har jag verkligen hunnit med en massa utan att ha stressat de minsta! mitt lov hade inte kunnat bli bättre, det har inte gott en dag då jag haft tråkigt! 2 dagar kvar sen är det tillbaka till samma rutiner, känns iofs kul att komma tillbaka till skolan, nu när man bara ha ett halv år kvar i skolan!
de senaste dagarna har det blivit matlagning, bakat, sett film, träffat hanna och viktor, hämtat min kisse till min älskling, gjort ärenden i stan och sett baby spela match.
nu ska jag strax börja klippa& limma i en tröja som jag tänkt designa om, ska bara vänta tills min älskling sett klart sitt avsnitt av "bleach". jag har skakat hand honom om att se alla 300 avsnitt.. jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på, fast o andra sidan känns det bra när vi sen ska se alla säsonger av "prison break"
senare blir det plugg&milkshake!
vi hörs

mini pc

- Frida
Sitter just nu vid mammas söta lilla mini-pc och försöker att hitta av dom söta små knapparna. Har precis kollat på robinson med mamma&sofia. Som ni kanske förstår så spelar grabbarna mario för fullt.

Nu har scary movie precis börjat, och sen ska jag hjälpa soffe lite med bloggdesignen!

Var såklart tvungen att prova på den inbyggda webbcameran som finns på datorn, blev väl inte bästa resultatet men har inte heller världens bästa ljus här inne. 

 

Imorgon blir det träning, finally!

heyee

- Frida
Nu har jag precis kommit hem från media markt, mamma köpte en bärbar dator tillslut. Så nu är det full fart här hemma med installation och allt vad det innebär. Ska strax iväg på affären för att hitta någonting gott till middagen idag, senare blir det en massa mys framför robinson med bästaste.


9 januari

- Frida
Godmorgon på er!
Idag skiner solen starkt ute, vilket är helt underbart. Det skulle även bli mildare idag, så att man kan vara ute utan att frysa arslet av sig. Ska strax åka iväg med mamma för att kolla på en ny bärbar dator till henne, en superliten söt. Ska även hinna med att ta kort på daniels fina passat medans det är ljust, den ska nu säljas.

Näe, nu ska jag hoppa in i duschen hoppas att ni får en härlig dag ute i solen.






let's dance

- Frida
Då har let's dance dragit igång, blir faktiskt riktigt imponerad av en del par som är med i årets säsong. Nu ska vi ut på en promenad, hoppas att ni har haft en härlig kväll än så länge.



 


8 januari

- Frida
Jag har inte riktigt förstått att det är fredag idag, jag har verkligen tisdag i mitt huvud med tanke på att jag bara gått två dagar i skolan den här veckan. Det är väl knappast något negativt att det redan är fredag, men känns lite småskumt.
Det känns som att vi är påväg mot ljusa tiden i vårt UF nu, vilket känns helt underbart. Har kollat upp alternativa DJ's och benjamin spinner vidare med vår otroligt snygga header på vår UF- blogg. Länk till bloggen kommer då den är färdig!

Nu börjar snart första avsnittet av let's dance, och självklart måste man se det. Första avsnittet för säsongen, det kan bli spännande. Det ska iaf vi göra, sen blir det en massa mys.

Hoppas att ni får sen bra fredag! v



broken smile

- linnéa

hade tänkt skriva ett inlägg igår man jag glömde helt bort det. de senaste dagarna har varit mest ner för, jag har försökt tänka på de positiva som finns runt mig men det går inte alltid när saker och ting inte alltid är som de ska. vill bara för ett litet tag lägga undan alla tankar och funderingar som går i mitt huvud..

idag är det helg och jag vet ännu inte vad helgen har att bjuda på. är inte alls sugen på fest eller något liknande. hade istället varit mysigt med en hemmakväll med några. får helt enkelt se vad som dyker upp.

 
så fin låt

nu ska jag ta mig en duch sen springa några ärenden i stan. vi hörs senare
trevlig helg


7 januari

- Frida
Jag blir verkligen galen när det inte fungerar att lägga in bilder på min bärbara dator från kameran. Jag förstår inte vad det är för probmem, får be jon kolla upp det imorgon helt enkelt. Jag hade bara en  lektion idag, så slutade därför kring tolv tiden. Kände inte för att vara kvar i stan då det var så superfint (men kallt!!) väder ute som det är så bestämde mig för att åka till käraste farmor. Väl framme belv det en del fina kort men även yatzy och kortspelande.

Eftesom att Åsa fyller år idag, så har vi varit där på gofika idag. Dålig fantasi som jag och daniel har så fick hon en jättefin bukertt med massa röda blommor av oss.
Hoppas att ni har haft en bra dag och fått sig lite frisk luft ute idag- trots kylan! Hörde att det ska bli ännu kallare imorgon, närmare bestämt -25.

Om jag hade fått in bilderna på min dator så hade jag bjudit på en hel del finfina bilder, men icket! Nu ska jag röra mig ut i kylan.


kusinvitamin v v


pusss.

photo

- Frida
Första dagen i skolan och också första lektionen av foto. Har precis gått igenom betygskriterier, planering och allt vad vi ska få göra. Vi ska nu välja ett tema som ska gå igenom hela kursen, och jag kan inte komma på vad jag ska ha för tema. Jag vill ha vissa bilder ute och vissa bilder imomhus. Får tänka ut någonting riktigt bra helt enkelt.

Nu ska jag bara vänta på att lillemor blir färdig med sin skiss sen ska vi gå och äta lunch och efter det slutar jag!

PUSSS

6 januari

- Frida
Har precis rostat två mackor med marmelad och ost på. Nu blir det Paradise Hotel sen är det tänkt att fota lite. Hörs senare v


mario bros

- Frida
Det blev en hel dag med hanna idag, kunde väl inte ha blivit bättre? Vi har varit hos henne ikväll och spelat wii samtidigt som vi har ätit fruktsallad (& chips.) När jag kom hem var det på med blueray spelaren för att se på Twilight på nya 46 tumaren. Eftersom att daniel och sofia aldrig sett den tidigare så tyckte jag att det var på tiden.

Nu ska jag äntligen ta och se dom två paradise hotel avsnitten som har kommit ut! Hoppas att ni har haft en bra dag. v
 
 

 
Kör på klick-bilder idag.

5 januari

- Frida
Den här natten har jag inte alls fått mycket sömn, kan kortfatta det med några ord/meningar: brandlarmet gick, satt uppe vid datorn alldeles för länge, var vaken klockan fem då faster klev upp, somnade i kanske en halvtimme sen kom lillasyster och skulle sova i min säng. Detdär blev bara förvirrande, men jag kan lova att det var minst lika förvirrande för mig.

Trots endast fyra timmars sömn hindrade det inte mig att gå på stan med hanna. Vi var runt och kikade i olika butiker och satt oss till slut på Starz för att bara prata om livet.

Nu ska jag gå och vila i en halvtimme sen bär det av till mamsen där det bjuds på lax idag. Efter det blir det att åka till Hanna i brännland för att ha en myskväll med tv-spel och gottigott!





Det går så otroligt segt att ladda upp bilderna, eller också är det jag som har dåligt tålamod. Ni som vill ha bilderna större & skickade så är det bara att skriva på msn så får ni mer än gärna bilderna!

rörande

- Frida


jag skrattar idag

- Frida
Efter en kväll med underbar vänner så hade jag sätt fram emot att äntligen få se Paradise Hotel som har haft jul- uppehåll tills idag. När jag spänt går in på hemsidan så finner jag dethär:

"Paradise hotel är tillbaka! Och fr.o.m idag är det nya sändningstider och dubbelavsnitt som gäller! Även här på webben i TV6 Play är det nya bud som gäller - vi kommer lägga upp veckans alla avsnitt varje tisdag (dvs måndagens och tisdagens avsnitt)."

ÅH,
snacka om besvikelse. Jag som hade sett fram emot att äntligen få se det, eftersom att det slutade så sjukt spännande. Aja, finns väl ingenting annat än att bara vänta tills imorgon då jag får se två stycken avsnitt.

Imorgon blir det en heldag med hannababe, lovely. Det känns som att det var en evighet sen vi hittade på någonting, men så himla längesen var det nog inte! Snart börjar skolan och alla rutiner kommer tillbaka, efter att ha kikat på nya schemat så känner jag att det kommer bli bra. Visst, jag måste vända tillbaka dygnet men det blir underbart att få träffa sina käraste vänner.


underbar dag

- linnéa

det blev en sväng på stan med min älskling idag, glad för att vi tog oss dit tillsammans!
eftersom varken jag eller min älskling hade hunnit med mat innan stan bestämde vi oss för att senare göra nudlar. men det fick inte vara vilka nudlar som helst, iallafall inte för min älskling! det skulle vara några speciella nudlar så det slutade med att vi fick åka till 5 olika affärer för att söka efter dom. tråkigt nog hittade vi inte dom, de har tydligen slutat sälja så det fick tillslut bli vanliga nudlar.

senare åkte vi och hämta upp hanna och åkte sedan vidare till ida. baby&hanna hade en bilduppgift att göra så alla hjälptes åt med den hos ida. dom hade valt att designa om en tröja och här har ni resultatet! vi hade det riktigt trevligt med allt skratt&prat, tack för en underbar kväll<3
ursnygg blev den!




före




efter

nu har vi iallafall ganska just kommit hem och vi har precis fått i oss lite mat. nu är det nog film som väntar.
vi hörs imorgon!

jag smälter fortfarande

- Frida
Det blev så att vi åkte och kollade på kattungarna. Precis som min rubrik så smälter jag fortfarande, dom var helt underbara och så söta att man aldrig ville gå därifrån. Eftersom att jag hade med mig kameran så fick jag en himla massa söta bilder på båda kattungarna. Nu ska jag ut med några kompisar, vi hörs ikväll eller imorgon!

 Daniels



 Den andra


 Syskonkärlek

4 januari

- Frida
Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit runt lite överallt för att hitta presenten åt min bror. Ikväll blir det mys men ska också åka och fota daniels kattungen som han får om 3 veckor.

Nu är det mat, bilder på katten kommer upp ikväll. v

make it all the way

- linnéa

satt just och funderade varför jag steg upp 8 men kom inte på någon vettig anledning.. borde sovit mycketmycket längre eftersom jag sov alldeles för lite tidigare natt.. hur som helst sitter jag här nu och har just städat rummet och lekt med min älskade katt, slutade dock med att katten slet av mig mitt örhänge. nu ska jag strax börja röra mig mot stan, måste bara få tag i min älskling först.

vi hörs senare!

nog var det extra bonus att jag fick just dig till bror

- Frida
Jag förstår inte riktigt vad det är med mig och min sömn. Ena sekunden håller jag på att somna i soffan, medans andra sekunden är jag uppe och sysselsätter mig med tio olika saker samtidigt. Kanske inte riktigt så, men ni förstår nog poängen!

Imorgon ska jag ut och hitta en liten pressent till min bror, bara för att han är den han är och för att jag är så lyckligt lottad som har en sån undebar bror som han!
Ska även försöka hinna med lite träning, behöver verkligen röra på mig känner jag. Senare på kvällen blir det att åka iväg till bästaste, ska bara ha det mysigt och umgås.

Ska försöka somna lite tidigare ikväll, hade tänkt sakta men säkert vända tillbaka dygnet med tanke på att jag börjar redan nu på torsdag.


världens bästa storebror

before the worst

- linnéa


till min älskling

- linnéa

du ställer upp oavsett vad, jag kan räkna med dig genom allt. du har mer tålamod en någon annan jag känner, du har fått mig att inse saker jag som aldrig kunnat gjort tidigare, jag behöver inte säga ett ord när något står fel till, du förstår direkt, du får mig att plocka fram det bästa av mig själv, du får mig alltid på bättre humör när jag är ledsen och du förstår mig på ett sätt som ingen annan gör.

You see the smile on my lips , You made It.
You see the happiness in my eyes , You made It
When you catch me in your arms I feel safe
safe , because I know you are there.
There is one person i will never let go,
and that person is you. I will allways be there. 
when you need me , i will be there to do,
anything it will take to make the best for you.
You are my love and you are my heart,



jag älskar dig kristoffer karlsson

never apart

- linnéa

nästan så jag kan bocka av allt från "att göra på lovet listan", det är endast 2 saker jag inte hunnit med, de får blir senare. hittils har jag haft det bästa lovet på länge! 
jag har firat jul med min underbara pojkvän i manjärv, varit med frida hos hennes farmor och åkt fyrhjuling, åkt skrana med slava och frida i bräntisbacken, åkt skridskor med min älskling, firat min lillasysters 17 års dag, varit på bio och sätt avatar och luftslottet som sprängdes, firat nyår med underbara vänner, bakat, lagat mat, sett film, och tränat. så det har varit mycket trevligt att sysselsätta sig med!

det är såklart mer som ska hinnas med innan lovet får ta slut! det ska bli mer skridskor, mammas födelsedag ska firas, storstädning av mitt rum ska det verkligen bli, ska göra ärenden i stan och hinna träffa några vänner!

ikväll blir det att ta det lungt, jag har inte riktigt varit hemma sen den 23, så en hemmakväll passar mig bra idag. jag hade tänkt se filmen "the blind side" och börja lite smått med en sak som jag ska ge till en person som står mig nära.

3 januari

- Frida
Det blev en sväng till farmor idag, riktigt skönt att komma utanför stan lite då&då. Vi tog det bara lugnt och var även ute och tolkade. Sara & Andreas tittade också förbi, så det blev tre skranor bakom fyrhjulingen.

Nu har jag varken tid eller lust att skriva så mycket mer, men här kommer bilder från dagen.



ÄH, det gick för segt. Orkar inte ladda upp, ska iväg.
Later

-

- Frida
Har nu kommit hem efter en hel del åkande hit och dit. Sitter och tuggar på några zoo samtidigt som jag funderar på att gå och lägga mig ganska snart. Eftersom att jag var uppe väldigt sent inatt, och fick bara 5 timmars sömn så tror jag att det hade varit skönt att känna sig utvilad imorgon.

Imorgon lär det bli att åka till farmor, en favorit i repris helt enkelt. Åkte aldrig förbi Linnéa idag för att hämta laddaren till kameran, så ska göra det imorgon då vi ändå ska hämta upp hennes kläder. Nu har jag faktiskt ingenting mer att säga, utan hade tänkt krypa ner under täcket.

natti natti v


2/1

- Linnéa

somnade 4 i natt så det resulterade till att vi vaknade sent, halv 4.. därefter blev det skridskor på nolia, dock inte mycket åk eftersom det var så kallt. men mer skridskor ska hinnas med på lovet! senare gjorde vi milkeshake och städadade babys rum och fann hans försvunna laddare! nu blire titanic
natti



saturday

- Frida
What a day!
Har varit runt på dom allra flesta möbelbutikerna samt mediamarkt idag. Det har varit en himla massa rea, och det finns så himla mycket snyggt som man vill ha. Det inhandlades dock ingenting för någon av oss, men eftersom att Daniel och Sofia snart ska till Ikea så är det väl nästan lika bra att spara pengarna tills dess. Snygga saker för ett lägre pris, kan väl inte bli så himla mycket bättre?

Just nu känns det som att min mage håller på att spricka, det blev rullpizza till middag och sen blev det hemmagjord glass med mandelflarn & hallonsås. Så, ni kan väl tänka er hur mätt jag är på en skala just nu? Imorgon blir det att ta tag i träning, det var alldeles för längesen.

Nu ska jag ut på några ärenden, bl.a hämta min laddare till kameran som, som tur var hemma hos Linnéa! Senare ikväll blir det hemmamys.


2 januari

- Frida
Det blev inte många timmars sömn för mig inatt, men det hindrade inte mig till att kliva upp då klockan ringde elva. Tror att det blev åtminstone 6 timmars sömn, och det klarar jag mig ganska bra på. Nu har jag nästa precis ätit frukost och ska hoppa in i duschen vilken sekund som helst. Idag blir det att åka runt på alla butiker som har massor med rea. Ska framförallt gå på butiker som Daniel & Sofia kan hitta lite nödväntigt tills dom flyttar. Det är trots allt bara tre veckor tills dess!

Eftersom att det stod att det var -18 idag så stannade jag inne medans Sofia, Daniel och syster gick ut med vovven. Såhär såg han ut när han kom in;






Torr och nermyst Butch

Hoppas att ni får en bra dag, nu ska jag in i duschen!

så bra!

- linnéa


god fortsättning

- Frida
Första dagen på det nya året, kan väl inte direkt säga att det var en av dom mest händelserika dagarna i mitt liv. Har enbart tagit det lugnt, vaknade upp vid 1-tiden och då blev det raka vägen hem till pappa för att äta lunch. Efter det blev det en runda runt i princip hela stan, men allt var dött. Ingen trafik, ingen människa, inget öppet.. Ja, ingenting.

Ska inte tråka ut er alltför mycket med vad jag har gjort idag så jag visar bilder istället vad största delen av kvällen bestått av. 

 (klick)

 

 (klick)

Hoppas att ni har haft en bra dag!

1/1

- Linnéa

nyår kunde inte blivit bättre!

här är en bild på mig och min älskling igår<3

party like a rockstar

- Frida
Vill bara tacka folket för en kanon kväll igår. Ska nu gå och få i mig lite mat, hörs senare.


RSS 2.0